|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Zuzia - no w koncu dobrze gadasz...!!! tak moim zdaniem naprawde powinnas sobie odpuscic facetow do sprawy rozwodowej-bo moze ci to zaszkodzic.Wszystkie takie nawet 'niewinne' spotkanka moga byc wyciagniete w sadzie- wiec ja cie prosze odpusc sobie...a potem sie zobaczy...jak dla mnie jestes sama super laseczka [i niewazne czy ciemna/czy jasna blondi
] i naprawde nie potrzebujesz 'dopelnienia' jakims burakello...a tak pozatym wszystkim ELLLO!!! Jane i Vcelka - wam wspolczuje tego lezenia...mnie by szlag trafil..musze sie ruszac po prostu..bo inaczej mam wrazenie kompletnego rozleniwienia i cofania sie w rozwoju.. No a ja dzisiaj w koncu pojezdzilam sobie samochodem na prawku...ogolnie po 20h jazdy nawet jestem zadowolona z tego jak mi idzie..samochod sie slucha..ale mogloby byc lepiej..zdarza mi sie zagapic i nie puscic pieszego np. czy inne takie kwiatki...no ale jeszcze troche treningu przede mna i bedzie gut..a znajac zycie zdawac bede po wakacjach dopiero. no ale posmiac sie z instruktorem - normalnie bezcenne!
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-05-12 o 23:07 |
|
|
|
#3212 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A i jak będę po sprawie rozwodowej to tez na jakiś czas sobie odpuszczę facetów... |
|
|
|
|
#3213 |
|
Konto usunięte
|
Laski oblookajcie to :
http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4 pozytywny filmik
|
|
|
|
#3214 | |
|
BAN stały
|
dzieki dziewczyny
Cytat:
Zuzia-ja tam sie nie wypowiadam co do wlosow ale powiem ze 2 zdjecie twoje okropnie mi sie podoba.... A u mnie ide zaraz lulu bo jutro Gaba caly dzionek ![]() Samopoczucie takie sobie...cos mi jest ale nie wiem co... A no i G.,sie od niedzieli kompletnie nie odzywa.... ![]() ![]() ojj jak sie odezwie to dostanie opieprz....A jak nie to nie...jakos przezyje kolejna milosna porazke.... buziaczki ide lulu |
|
|
|
|
#3215 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego straszny, to był najpiękniejszy dzien w moim życiu, wcale nie mogę narzekać bo ja po prostu cieszyłam sie, ze rodzę moje maleństwo
jak już parłam to nie myślałam czy mnie boli czy nie, tylko zastanawiałam się ile jeszcze muszę czekać aż zobaczę Filipka przecież to piękne... oj Domi ![]() oj wybaczcie, że tak późno piszę, ale wyobraźcie sobie, że od 21.00 siedziałam na allegro i w końcu zdecydowalam się na kilka rzeczy i kupiłam heh wiem dużo czasu potrzebowałam, żeby coś wybrać zmykam spać dobranoc
|
#3217 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry...
|
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
My byliśmy wczoraj oglądać szpital położna wszystko pokazała nawet salę porodową
![]() Jeśli się nie ma pokoju prywatnego to zbytnio nie ma odwiedzin jak ktoś przyjdzie trzeba wyjść na korytarz a dziecko pokazują tylko przez szybę.A w pokoju 1 osob ich nie interesuje kto kiedy przychodzi i można mieć dziecko cały czas ze sobą Pokazywała jakie ćwiczenia mam robić aby mięśnie przygotować do porodu.Mówiła że cały poród będzie ze mną nawet na krok nie wyjdzie |
|
|
|
#3219 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuzia my Ciebie też lov ju Cytat:
tak, że to zwykłe badanie-bedzie dobrze. A na toksoplazme to chyba sie powtarza, jak ma sie ujemne oba IGM IGG co 3 miesiace. I ten odczyn Wassermanna, chyba tez dwa razy sie robi, na poczatku ciazy i na koncu. mam na laptopie taki spis badan, ktore sa obowiazkowe w ciąży, potem skopiuje i Ci wklejeJa dzis bede miala wyniki krwi, moje i Tz, ciekawe jaka mamy grupe krwi. W sumie juz teraz sa te wyniki od rana, ale od 10 mozna wybra w rejestrcji wiec pojde pozniej albo tz pojdzie ,juz nie wiem kto ma blizej A jesli chodzi o kolokwium to bylo takie pytanie o kursie walutowym ktore mnie nurtuje: - Jesli w Polsce wzrosnie popyt na samochody niemieckie to co sie stanie z euro: a)podaż euro wzrosnie b)podaż euro spadnie c)nastpai aprecjacja zlotowki w stosunku do euro d)nastapi aprecjacja euro w stosunku do zlotowki Niby banalne a sie waham, ja zaznaczylam a i c... Cytat:
dla mie jest straszne jak 5 lekarzy tam zagląda aaaaa Musze jeszcze raz przeczytać Twoj porod, ostatni raz czytalam go w lutym |
|||
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Jane nie martw się tym badaniem glukozy
po pierwsze na czczo można mieć idealne wyniki, ale niestety po obciążeniu za wysokie, ja tak miałam a nawet jeśli okazałoby się, że się ma cukrzycę to nie ma co panikować jak się czlowiek oczyta, dowie o co chodzi w tym wszystkim to okazuje się, że nie taki diabeł straszny jak go malują, ale na początku faktycznie jest szok, strach i bezradność. Ja niestety musiałam w ciąży pić 2 razy, raz 50g a potem 75g, okropieństwo, nawet cytryna nie poprawiała jak dla mnie smaku, myślałam że puszczę pawia a ja Filipowi kupiłam takie coś wczoraj czekam aż przyjdzie
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2009-05-13 o 09:23 |
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się na tamtym wątku nie odzywam a znowu jestem na fali hihhi ![]() Domi ja wszystko robiłam raz tzn badania tylko krew i mocz co miesiąc.Później tą glukozę 75g i ok 36tc posiew z szyjki macicy. Dzisiaj mam nalot więc zaraz lecę po zakupy. ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Zanka ale super ciuszki |
|
|
|
|
#3222 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Lejdiski,
Jestem po badaniu krwi, jutro po południu wyniki i dowiem się czy mam jakąś zarazę czy nie. Kurde ręka mnie boi po tym pobraniu, aż tak dziwnie drętwieje ( nigdy tak nie miałam). Dzięki dziewczyny za wsparcie ( wiecie o co chodzi ) Domi Ty pięknie opisałaś im całą tą sytuacje. Jesteście boskie .Zuzia mi najbardziej podobasz się we włoskach na drugim zdjęciu Aliszcze ale masz fajnie, już w nowym domku hoho. Zazdroszczę Ci - zresztą ja wszystkim zazdroszczę wszystkiego ![]() Jane plecki jeszcze bolą niestety, ale już widzę poprawę z lekka. Wiesz jestem w sumie na tabletkach, a właściwie czopkach Magdaka Ty się rozgadujesz z instruktorem, a pieszych nie wpuszczasz na przejście dla pieszych hehe ![]() Blondynka widzisz będzie dobrze, wszystko się zapowiada, że będziesz miała fachową i profesjonalną "obsługę". Na pewno dasz radę Zanka super ciuszki wybrałaś dla Filipka
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelka a moze ta babka Ci źle igłe wbiła?bo czsami tak sie własnie dzieje. Ja po becie mialam sina rekę przez tydzień, a ostatnio mi dobrze pobrała
mi też sie Zuzia podoba najbardziej w tych jasnych wlosach ![]() Moj Tz idzie zaraz po wyniki badania krwi, a potem wybierzemy sie do bibiloteki, bo musze sobie jakies ksiazki do poczytania pozyczyć
|
|
|
|
#3224 |
|
Wtajemniczenie
|
Możliwe, że źle wbiła igłę, nawet się dotknąć tam nie mogę. Chyba ta pielęgniarka była zła, bo niezła awantura dziś była w przychodni. Babki krzyczały, że matki z małymi dziećmi są proszone bez kolejki, że tylko kobiety w ciąży i z cukrzycą powinny mieć pierszeństwo, to nic że jak później przyszły kobiety w ciąży to one siedziały cicho, żeby tylko nie weszły przed nimi. Normalnie myślałam, że tak wybuchnę śmiechem - co za ludzie. Z kierownikiem chciały gadać bo ileż to można czekać na pobranie
A jaką książeczkę sobie będziesz wypożyczać?
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ochote na "Sare w Avonlea" . To jest na podstawie serialu, ale nie ogladalam. Jest kilka ksiazeczek z tej serii. Takie troche dla dzieci, czyli dla mnie w sam razNo i moze jakies romansidla, albo kryminaly A.Christie (mimo,ze mam pelno ebookow- ale nei moge sie przelamac do czytania na kompie, nie lubie)
|
|
|
|
|
#3226 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak chcesz poczytać coś dla dzieci to polecam serie książeczek o Paddingtonie, super się czyta, lekka, miła i przyjemna.
|
#3227 |
|
Konto usunięte
|
Jak chcecie się pośmiać, to polecam książkę W. Cejrowskiego : "Gringo wśród dzikich plemion"
Dawno nie sikałam tak nad książką, w autobusie ludzie mieli niezły szok![]() Normalnie.... tak mi się pieprzą sprawy na uczelni że masakra... Nie dość, że za praktykami latanie, a jeszcze zostałam sama z projektami na zaliczenie, na tydzień przed oddaniem, bo koleżanka mnie wydudkała... porażka... mam ochotę na lody, z bitą śmietaną, ale to ma tak wysoki IG...
|
|
|
|
#3228 |
|
Wtajemniczenie
|
O tak, czytałam Cejrowskiego. Super książka i niezłe tam są teksty
![]() P.S Zobaczcie co napisała na codzienności pewna osoba. Cytat: "I taki mały apel jesli ktos juz sie zdeklarował ze woli tamtem watek to mógłby tu nie zagaldac.. a wąłsciwie.. heh MACIE PRAWO ( normalnie dżołki) hahahhaha Ilicze sie z tym że znowu będa problemy z czytaniem ze zrozumieneim...eh.." To już chyba jakiś szczyt chamstwa, bo nie wiem jak to nazwać.
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-05-13 o 13:01 |
|
|
|
#3229 |
|
Konto usunięte
|
Teraz kończę książkę od Zuzi
Kurde, kumpela podesłała mi katalog perfum z FM i nie wiem które mam wybrać ![]() eh... Karolinka zniszczyła naszą przyjaźń przez kogo? Jak zwykle przez faceta... ![]() Odwołała nasze spotkanie jutrzejsze, choć już 3 miesiące się nie widziałyśmy, bo "jedzie coś z Grzegorzem załatwić" ! Zawsze Grzegorz! Kompletnie o mnie zapomniała, bo GRZEGORZ! I jeszcze mówi, że to ja nie umiem zaakceptować jej faceta! No skoro mi ją zabiera, to jak go mam akceptować? |
|
|
|
#3230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paulina jeszcze miesiąc i bedziemy mieć spokoj ze studiami ![]() Ja musze napisac prace z kursu pedagogicznego, podobno mamy oddac już na poczatku czerwca. A ja nawet planu nie zrobiłam ![]() ![]() Ja byc moze kupie dzis jakąs dla kobiet w ciąży ![]() Tz odebral wyniki grupy krwi, oboje mamy B Rh+, czyli konfliktu nie ma ufff, bo ja juz mialam wizje![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no chamstwo dajcie spokoj. Poza tym powtarzanie, ze nie umiemy czytac ze zrozumieniem... żal.pl
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-13 o 13:10 |
||
|
|
|
#3231 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
się doczekać nie umiem ![]() Właściwie ja do 7 lipca mam sesję ![]() A potem praktyki od 13.07. do 5.08. będę biurwą
Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-05-13 o 13:16 Powód: powtarzam się :D |
|
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale te praktyki chyba nie są płatne, prawda?a szkoda Ja mialam w banku swego czasu praktyki, to zaklejalam koperty, ukladalam w szufladkach RORy czy coś tam
|
|
|
|
|
#3233 |
|
Konto usunięte
|
Ano nie są
![]() Ale, lepsze to niż nic, i tak bym się nudziła w domu, a tak to 5 tygodni rozrywki ![]() podejrzewam że czeka mnie parzenie kawki, niszczenie dokumentów i wojaże między piętrami/pokojami |
|
|
|
#3234 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi lepiej kup sobie jakieś gazetki dla kobiet w ciąży
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ja uwielbialam stac przy niszczarce ![]() mam juz dwie "M jak mama" ale jeszcze nie czytałam
|
|
|
|
|
#3236 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy tylko mnie dziś rozpiera energia, mam dziś fantastyczny humor i nastrój, słoneczko świeci, żyć nie umierać
|
#3237 |
|
Rozeznanie
|
Żyje laseczki ![]() Alergia mnie do ziemi trochę przygieła ale nie jest żle. Staram się nie brać prochów więc trochę się męczę ![]() Wiecie co mi się śniło?? Całowałam się z Sebastianem Wątrobą z W11... na cmenterzu ![]() P.S Nie mam mnie bo zgodnie z zaleceniami przebywam na świarzym powietrzu
|
#3238 |
|
Konto usunięte
|
O matko
![]() A ja kryłam się z kumplem pod kołdrą, przed moją mamą, bo się seksiliśmy ![]() W ŚNIE OCZYWIŚCIE ![]()
|
|
|
|
#3239 | |||
|
BAN stały
|
![]() fajne Cytat:
A co do wątku..NO COMENTS! Cytat:
Cytat:
Ja dopiero żem do do mu wlazła...byłam na siłce, solarium, UP...staż mam na 6 m-cy Jutro mam na 9 do roboty. Koniec leniuchowania. Aaa wracając z miasta mijałam męża hehe...tylko rejestracje obczaiłam jego nie widziałam...ufff Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-05-13 o 18:28 |
|||
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Jane, kilka razy miałam robiona "krzywą cukru". Glukoza obrzydliwa, mnie mdliło strasznie, a musiałam wypić ją w ciągu 5 minut
![]() ale trzeba zrobić. Dasz radę![]() My sie jeszcze nie przeprowadzilismy, w weekend bedziemy tam po raz pierwszy spać wczoraj kompa jedynie przeprowadziliśmyVcelka, a duzo krwi miałas pobrane? daj znaka jak najszybciej, jak wyniki"Sara w Avonle" czytałam 2 ksiązki, serialam oglądałam nałogowo, lubie takie klimaty no i mam, właściwie moja mama ma , całą kolekcję ksiązek z serii "Ania z Zielonego wzgórza"![]() Cejrowskiego mam zamiar poczytać bo o tym Gringo wiele pozytywego słyszałam, że bardzo zabawna ksiązka ![]() Piwusia, czyli w plenerze obecnie duzo przebywasz? ale super ![]() Zuzia, ogolnie widzisz czasem męża? Jakie sa stosunki miedzy Wami? No i kiedy przewidujesz koniec sprawy rozwodowej? dziewczyny, ale Wy macie sny normalnie przez Was zaraz przesuna nasz wątek na Intymne
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.

] i naprawde nie potrzebujesz 'dopelnienia' jakims burakello...

za ten post...hehe 

Domi Ty pięknie opisałaś im całą tą sytuacje. Jesteście boskie

dajcie spokoj. Poza tym powtarzanie, ze nie umiemy czytac ze zrozumieniem... żal.pl