|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
O kurcza - Domi, to serio Ty kiedyś o żyrandolach pisałaś?
![]() Ła! - dobra jestem ![]() Nieśmiała i skromna jestem, no fakt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A myslicie, że te bolerka to spoko cena, nie? A to dla naszych laseczke letnia sukienka - Zuzia, Vcelka, Magdzia i wszystkie inne szczupło-chudzielce, że tak powiem ładnie ![]() ![]() http://allegro.pl/item674879091_suki...y.html#gallery Aanka - no to dawaj na priv. namiary, bo mnie ktoś ostatnio i tak nie mógł znaleźć, więc w tę stronę "podziałały" ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-01 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Wtajemniczenie
|
ello !!!
w koncu wyczytalam co tam u was dobrego Domi - my Indesita mamy zmywarke juz 2 lata. sprawuje sie dobrze - tylko trzeba ja co 3 tyg. gruntownie czyscic - bo inaczej naczyn nie domywa. Co do pralek nie wypowiem sie -bo mam jeszcze po dziadku juz z 5 rok - stary model ladowany od gory. Sprawdza sie to dobrze-dobry proszek i plyn do plukania i gites, ale teraz bym kupowala taka z suszarka od razu. Jane - ciezko ci bedzie z ta dieta bezcukrowa ![]() ![]() Anka - mnie to chyba pamietasz ![]() Co do kursu bizuterii - to tak w skrocie - niech Vcelka mnie uzupelni lub poprawi: potrzebne: -koraliki - rozne rozmiary [poczawszy od 3mm[czyli tzw. drobnica] az do 20 mm] - szklane np. Jablonex, Swarowski[dogie!], pozniej zainteresuj sie koralikami drewnianymi oraz materialami szlachetnymi [perly, mineraly] - drut, zylka, 'gumka' jubilerska, rzemien, lancuszki [mozna na all. kupowac na metry dosc tanio], bigle [do kolczykow], zapiecia do klipsow, przekladki [czyli tak jakby metalowe koraliki do przekladania miedzy innymi], lapaczki, zapiecia do naszyjnikow , bronzoletek - najlepiej wejdz na allegro lub google i szukaj pod haslem: polfabrykaty do wyrobu bizuterii - szczypce [albo uniwersalne albo 3 rodzaje: bociany, plaskie, zaokraglone] - no i ksiazka z ktorej ja korzystam aktualnie: 'Bizuteria z koralikow' S.Ray,S.Wilke -kursy internetowe: http://kurs-bizuterii.pl/handmade https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=123055 Jedna uwaga - troche czasu trzeba poswiecic na poczatek, aby wychodzilo ci wszystko tak jak chcesz Vcelka - jak bys mi rowniez mogla podeslac liste swoich sprzedawcow - to sie wymienimy ![]() Zuzia - no gratulacje M!!! nowy TZ - nowe mozliwosci...ze tak powiem jak w reklamie...teraz tylko byle rozwod szybko i zyjcie dlugo i szczesliwie ![]() Sunset - co dobrego slychac u twojej gwiazdki? jak pieseczek? Blondynka - jak sprawy z tesciowa? Moja tesciowa juz w domu - czuje sie lepiej, dobrzeje..remont ma skonczony..teraz projekt sprzatanie ja czeka... Cinusia - jak zyjesz?
#303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jANE ALE SWIETNA TA SUKIENKA I JAKA CENA WOW!!CHYBA ZAMÓWIE SOBIE ![]() zaraz zaraz... ![]() ![]() Ja mysle, ze to wyłacznie hormonki, bo ja mam tak samo ![]() ![]() Cytat:
![]() Witaj Madzia13 ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-01 o 13:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Wtajemniczenie
|
Domi -hmmm..nawet nie wiedzialam, ze tak moze zrobic suszarka....nieladnie, nieladnie..my na razie nie chorujemy na nowa pralke - a taka z suszarka niestety nie weszlaby nam do lazienki - 55 cm szer. to troche za duzo dla nas
![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Jane - ja nie skusze sie na ta sukienke..pomimo zem chudzielec..nie pasi mi ta falbanka na dole....pewnie jakby byla szyta z jednego kawalka materialu o lini A to bylaby ok ![]() Tak wogole nie wiem, czy czytalyscie taka ksiazke 'Jak wygladac sexi?' B. Bayou - fajnie opisane sa ksztalty i sylwetki kobiece, w co sie ubierac by podkreslic lub zatuszowac to i owo. Mi tam wyszla sywletka odwrocony trojkat-wiec linia A jak najbardziej ![]() ![]() ![]() Dobra ide robic obiad...bo inaczej dzis glodni chodzic bedziemy ![]()
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-07-01 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zadomowienie
|
Hej Magdzia
![]() No taką dietę to już od szpitala staram się trzyamć, w ogóle ja za słodyczami na szcżęście nie przepadam, czasem mnie chwyci, a generalnie fryteczki, placki ziemniaczane - pycha, to moje "słodycze" ![]() Ależ to robienie biżu brzmi skomplikowanie ![]() ![]() ![]() ![]() A Zuzia też robiła, nie? Pokazywała kiedyś, dawno już, nie? Domi - ![]() ![]() ![]() ![]() A ja właśnie zawsze się tego obawiałam - chodzenia a brzuszkiem, bo ja to wolę tak wewnętrznie bardziej przeżywać niż "zewn." a tymi gapiami innych, komentarzami i porównaniami pewnie..., ech - no ale cóż! Żeby tylko Dzidzia była zdrowiusia i silniutka dam radę i będzie ok! ![]() ![]() ![]() Ooo, mam priv od Aanki, to pewnie nk - idę czytac i szukać ![]() Hej - no i lecę, o ludzie! Już tak póżno? ![]() ![]() No to hejka Lejdis - PA! ![]() Magdzia - takich sukienek o kształcie A cała masa teraz! A bolerka zapodam póxniej, ja takie zwyczajne, bawełniane, bo juz mam takie i ok, no i tanie są - 11 zł coś! A eleganckie do spodni, hm - z tym to już u mnie gorzej ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-01 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jedna spodnice podobna dołem do tych sukienasek i ja uwielbiam, ale w tym roku w niej nie chodze, wstydziałbym sie
![]() jane miałas racje troszke, bo tucznik juz jestem a raczej tuczniczka tu i ówdzie, choć i tak mam mały brzusio jeszcze, na zdjeciach zawsze wiekszy wychodzi ![]() jane!ja mam takie same "słodycze" ulubione jak i Ty! ![]() ![]() Madzia13 ja nie czytałam tej ksiazki ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-01 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
Żyję
![]() Ale wczoraj jak mi dziecko padło o 19 tak się obudziło o godz. 00:50 ![]() Nawet nie miałam jej jak myć hehe, bo żal takiego dziobaska budzić. Poza tym zaczęła się mega burza więc wyciągnęłam z gniazdek wszystko co było od tv i od kompa i byłam bez kontaktu ze światem. Położyłam się więc w pokoju z córeczką i obie spałyśmy. Domi masz już śliczny brzuszek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Wtajemniczenie
|
Musiałam najpierw nadrobić PW - jak jeszcze ktoś coś ode mnie chciał to niech mi przypomni, bo już się pogubiłam.
Ania - jaka śliczna z Ciebie kobieta, masz niesamowitą urodę - super ![]() Domi Twój brzusio jest prześliczny, widać, że dzidzia zaczyna się rozpychać ![]() ![]() Jane ładna ta sukienka, ale ja wolę przymierzyć, bo mam "dziwną" figurę, a w piątek wybieram się na zakupy, więc na pewno sobie coś kupię ![]() Magdaka nic nie muszę dopisywać do kursu biżuterii, wszystko mniej więcej napisałaś. Swarowski drogi, ale jaki śliczny ![]()
#309 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje za komplement ![]() ![]() ![]() A córeczka grzeczniutka ![]() Cytat:
![]() ![]() Vcelka Ty masz dziwna fgure, mhm, chciałabym to zobaczyc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
Wiatm dziewczyny
![]() Ja ledwo do domku wrocilam zaraz do was zawiatalam, zeby sie dowiedziec co uwas nowego ![]() No widze... troche tego czytania bedzie ![]() A ja znow dzien na praktach spedzilam, i padam znog (5 godzin na nogach... nawet nie mialam kiedy sniadania zjesc.... ![]() A pacjenci zamaist byc wdzieczni to jeszcze marudza( a niektore panie wrecz wrzeszcza i sie kloca, ze one byly na ta godzine i koniec kropka i tak musi byc... boscheee... tragedia ![]() domi śliczny masz ten brzusio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ankaa jaka powalajaca uroda:0 zaprosilam Cie na NK ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Wtajemniczenie
|
Domi ladny brzuszek..jaki tam tucznik z ciebie!
Tu recenzja tej ksiazki: http://bra-fitting.eu/typy-figury-we...ayou-recenzja/ a tu krotki opis typow figury kobiecej: http://www.kolekcje.wyjdzzamnie.pl/d...,porada,3.html
#314 |
Wtajemniczenie
|
Domi na tym drugim zdjęciu nie widać tego wypukłego tyłeczka
![]() Ja wolę mieć wypukły niż płaski ![]() Magdaka żaden typ sylwetki nie odpowiada mojemu...
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r ![]() ![]() Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-07-01 o 13:59 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja tez wole miec, ale chcialam cwiczyc TW, tylko teraz nie moge ![]() Cytat:
zaraz bedzie priv ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Rozeznanie
|
Jaka tam powalająca uroda....ja się sobie nie podobam i bym 1000 rzeczy zmieniła.... A na zdjęciu tona pudru do jako tako wyszłam
![]()
#318 |
Wtajemniczenie
|
Garfieldek priv wysłany
![]() Właśnie zauważyłam, że mam cały brzuch wysypany czerwonymi kropeczkami - jakieś uczulenie teraz mi się przyplątało. Normalnie jak nie urok to sra****, kiedy w końcu nic mi nie będzie dolegało ? ![]()
![]() |
#320 |
Rozeznanie
|
Vcelka a ty w pracy czy w domu? Ja muszę isc coś sobie na obiad naszykowac....Ale mi się nie chce....
![]()
#321 |
Zadomowienie
|
O ludzie! Vcelka - ależ to extra rzeczy! Ślicznie to zrobiłaś! Aż się wierzyć nie chce, że taka sama!
![]() ![]() Podziwiam! ![]() ![]() ![]() ![]() Zrobiła przerwkę, bo się poryczałam przy tej cebuli, a jeszcze ni skończyłam - ależ ostra ![]() W Gdańsku ponoć ulewa była niezła - Magdzia, jak tam u Ciebie??? Hej no - czekam na więcej namiarów nk, to wyslę zaproszenia - hej hej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jane dziękuję i cieszę się strasznie, że Ci się podoba ![]() Garfieldek dziękuję za zaproszonko - kolejna piękna kobieta ![]() ![]()
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r ![]() ![]() Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-07-01 o 14:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Domi uroczy brzuszek, coraz większy
![]()
#325 |
Rozeznanie
|
Ja też chcę zaproszenie
![]() Vcelka obejrzałam i piękne te twoje wyroby..... Robisz jeszcze? Co porabiasz na codzień?
#326 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A na codzień obecnie zajmuję się domkiem i borykam się z chorobami, które ciągle mnie nawiedzają ![]()
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Jejku, ale fajnie was zobaczyc lejdiski
![]() Jane Musisz byc sympatyczna osobka, zawsze usmiechnieta od ucha do ucha ![]() ![]() A co do pytania to wloski to mam rozjansiane i dlatego zniszczone, bo dodatkowo jeszcze prostuje ![]() A ksywke to juz mam od gimnazjum, powstala od nazwiska, ale mi tam sie podoba hehh ![]() Domi No ten brzuszek naprawde pięknie sie prezentuje, no zreszta ty cala sie pięknie sie prezentujesz ![]() A reszte skomentuje troszke pozniej, bo sie troszku pogubilam z tymi zaproszeniami hehh ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Vcelka Masz piekne te wlosy, czym je pielegnujesz, ze takie sa? ![]() Michalewski mowisz haha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#329 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Powaga z twarzy jak zobaczyłam zdjęciu Tż to od razu przypomniał mi Michalczewskiego.
![]() |
#330 | ||||
BAN stały
|
Ale naskrobałyście...ale nadrobiłam
![]() Cytat:
![]() dziekuję ![]() ![]() trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() patrzcie się jaka domyślna ![]() Domi Ty jak wróżka normalnie ![]() z M. tez przewidziałaś ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Jane2008;13038516] Cytat:
![]() tak tak, byle rozwód szybo, powiedział że bedzie mnie wspierać...potrafimy 2 godz gadac przez telefon ![]() a moja dyrektorka gapneła sie ze ciągle ktos do mnie wydzwania ![]() a robiła robiła... ale dawno już nic.... teraz dopiero pewnie na wesele coś zrobię... kiecka bedzie różowa, taki jasny slodki róż, srebrne sandalki, chyba srebrne bolerko dokupię i cos pomyslę nad bizuterią. sle priva |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.