Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:* - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-01, 12:59   #301
Jane2008
Zadomowienie

Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*

O kurcza - Domi, to serio Ty kiedyś o żyrandolach pisałaś? to skąd mi się ubzdurało wtedy od razu, co to za karnisze Domi wymyśliła?
Ła! - dobra jestem
Nieśmiała i skromna jestem, no fakt , ale tu mi się aż ryczeć chciało, tylko oczka wymalowane miałam, no i za chwileczkę msza się zaczynała, więc mrugałam oczkami, mrugałam, żeby nie płakać , ale tak mnie ten wygląd jakoś przybił wtedy ... - ach, no chciałoby się tak ładniutko wyglądać z Fasolką, a tu jednak brzuszek jak brzuszek, troche robi swoje... Może też hormonki jednak buszują? Czasami b. krytycznie na siebie spojrzę, a czasami, że spoko, fajnie, bo wszak to nie tłuszczyk a Maluszek w środku, no i Mężuś mi tak mówi, że Mu się słodko robi gdy patrzy na... nas...., ech wiem - to pewnie jednak hormonki

A myslicie, że te bolerka to spoko cena, nie?
A to dla naszych laseczke letnia sukienka - Zuzia, Vcelka, Magdzia i wszystkie inne szczupło-chudzielce, że tak powiem ładnie (no chyba się nie obrazicie od razu, nie? No, ja myślę?
http://allegro.pl/item674879091_suki...y.html#gallery

Aanka - no to dawaj na priv. namiary, bo mnie ktoś ostatnio i tak nie mógł znaleźć, więc w tę stronę "podziałały"

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-07-01 o 13:02
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 13:05   #302
magdaka13
Wtajemniczenie

ello !!!

w koncu wyczytalam co tam u was dobrego

Domi - my Indesita mamy zmywarke juz 2 lata. sprawuje sie dobrze - tylko trzeba ja co 3 tyg. gruntownie czyscic - bo inaczej naczyn nie domywa. Co do pralek nie wypowiem sie -bo mam jeszcze po dziadku juz z 5 rok - stary model ladowany od gory. Sprawdza sie to dobrze-dobry proszek i plyn do plukania i gites, ale teraz bym kupowala taka z suszarka od razu.

Jane - ciezko ci bedzie z ta dieta bezcukrowa - i te biedne poklute paluszki. A ze snem to odpusc troche zajec - normalnie sie powinno spac 8h [u mnie to min - ale ja jestem spiochem z urodzenia chyba].. a w ciazy zalecane jest i dluzej.

Anka - mnie to chyba pamietasz Informatyczka pracujaca na zmiany, prawie 2 lata po slubie, 2 koty na stanie, dzieci zero [proba 1]. Aktualnie robie kurs prawa jazdy - egzam juz za tydz., jak i rowniez urlop. Hobby: fotografia, bizuteriowanie, czytanie ksiazek, sporty ekstremalne,podroze.
Co do kursu bizuterii - to tak w skrocie - niech Vcelka mnie uzupelni lub poprawi:
potrzebne:
-koraliki - rozne rozmiary [poczawszy od 3mm[czyli tzw. drobnica] az do 20 mm] - szklane np. Jablonex, Swarowski[dogie!], pozniej zainteresuj sie koralikami drewnianymi oraz materialami szlachetnymi [perly, mineraly]
- drut, zylka, 'gumka' jubilerska, rzemien, lancuszki [mozna na all. kupowac na metry dosc tanio], bigle [do kolczykow], zapiecia do klipsow, przekladki [czyli tak jakby metalowe koraliki do przekladania miedzy innymi], lapaczki, zapiecia do naszyjnikow , bronzoletek - najlepiej wejdz na allegro lub google i szukaj pod haslem: polfabrykaty do wyrobu bizuterii
- szczypce [albo uniwersalne albo 3 rodzaje: bociany, plaskie, zaokraglone]
- no i ksiazka z ktorej ja korzystam aktualnie: 'Bizuteria z koralikow' S.Ray,S.Wilke
-kursy internetowe:
http://kurs-bizuterii.pl/handmade
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=123055
Jedna uwaga - troche czasu trzeba poswiecic na poczatek, aby wychodzilo ci wszystko tak jak chcesz

Vcelka - jak bys mi rowniez mogla podeslac liste swoich sprzedawcow - to sie wymienimy

Zuzia - no gratulacje M!!! nowy TZ - nowe mozliwosci...ze tak powiem jak w reklamie...teraz tylko byle rozwod szybko i zyjcie dlugo i szczesliwie

Sunset - co dobrego slychac u twojej gwiazdki? jak pieseczek?

Blondynka - jak sprawy z tesciowa? Moja tesciowa juz w domu - czuje sie lepiej, dobrzeje..remont ma skonczony..teraz projekt sprzatanie ja czeka...

Cinusia - jak zyjesz?
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 13:09   #303
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość

A myslicie, że te bolerka to spoko cena, nie?
A to dla naszych laseczke letnia sukienka - Zuzia, Vcelka, Magdzia i wszystkie inne szczupło-chudzielce, że tak powiem ładnie (no chyba się nie obrazicie od razu, nie? No, ja myślę?
http://allegro.pl/item674879091_suki...y.html#gallery

Aanka - no to dawaj na priv. namiary, bo mnie ktoś ostatnio i tak nie mógł znaleźć, więc w tę stronę "podziałały"

jANE ALE SWIETNA TA SUKIENKA I JAKA CENA WOW!!CHYBA ZAMÓWIE SOBIE
zaraz zaraz... Jane...TY mnie w tych chudych nie wymieniałas, no kurde, to ja taki tucznik?

Ja mysle, ze to wyłacznie hormonki, bo ja mam tak samo i tez chcialam sie afiszowac brzuszkiem, a zazwyczaj jak ide pomiescie to zasłaniam delikantie torebką bo sie wstydze:/

Cytat:
Napisane przez aankaa78 Pokaż wiadomość
Melduję się Byłam na "mieście"
Poszłam do biblioteki a zapomniałam ,że dziś środa tak to jest jak się ma wakacje i nie trzeba dni liczyc Muszę doczytac to co mam ....a na polowanie książkowe wybiorę się jutro

Vcelka dała mi porady co do biżu i muszę coś wybrac i kupic......
U mnie biblioteka zamknieta jest w poniedziałki

Witaj Madzia13 wiesz my raczej bez suszarki kupimy pralke, ja ogólnie jestem zdania, ze jak cos ma zbyt duzo funckji to nei jest takie super. Suszarke kiedys wolałabym osobno Choc te suszarki sa fajne, ale z drugiej strony ciuszki niszcza. My w Anglii tak suszylismy po praniu ciągle i albo sie zmniejszały za bardzo albo zwiekszały, ale raczej to pierwsze :P

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-07-01 o 13:13
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 13:16   #304
magdaka13
Wtajemniczenie

Domi -hmmm..nawet nie wiedzialam, ze tak moze zrobic suszarka....nieladnie, nieladnie..my na razie nie chorujemy na nowa pralke - a taka z suszarka niestety nie weszlaby nam do lazienki - 55 cm szer. to troche za duzo dla nas

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Jane - ja nie skusze sie na ta sukienke..pomimo zem chudzielec..nie pasi mi ta falbanka na dole....pewnie jakby byla szyta z jednego kawalka materialu o lini A to bylaby ok

Tak wogole nie wiem, czy czytalyscie taka ksiazke 'Jak wygladac sexi?' B. Bayou - fajnie opisane sa ksztalty i sylwetki kobiece, w co sie ubierac by podkreslic lub zatuszowac to i owo. Mi tam wyszla sywletka odwrocony trojkat-wiec linia A jak najbardziej A na bolerka tez choruje ostatnio-dorobilam sie juz 2 i caly czas mysle nad jeszcze jednym - wiec Jane jak masz cos fajnego -materialowego[nie satyna] na oku - to zapodaj Mysle tez o rodzaju kamizelki do spodni eleganckich - moze cos widzialas fajnego?

Dobra ide robic obiad...bo inaczej dzis glodni chodzic bedziemy...
Borysek ur. 05.04.2013

Edytowane przez magdaka13
Czas edycji: 2009-07-01 o 13:21
Stary 2009-07-01, 13:24   #305
Jane2008
Zadomowienie

Hej Magdzia
No taką dietę to już od szpitala staram się trzyamć, w ogóle ja za słodyczami na szcżęście nie przepadam, czasem mnie chwyci, a generalnie fryteczki, placki ziemniaczane - pycha, to moje "słodycze"
Ależ to robienie biżu brzmi skomplikowanie - tyle sprzętu, ła! Hej - ja też chcę linki do Waszych wyrobów, zdjęć - Magdzia, Ty tez juz masz? To dawaj , Vcelka - dawaj Bee Was podziwiać!
A Zuzia też robiła, nie? Pokazywała kiedyś, dawno już, nie?
Domi - no Cię nie umieściłam, ale to tylko przez wzgląd na to, że brzuszek bedzie rósł, więc nie wiem czy lubisz tak obściśle tu miec na nim..., hm, no ale fakt: jeszcze chwilę minie, więc na te upały i Ty sobie możesz strzelić tę mini, no , masz pozwolenie , ja już teraz nie
A ja właśnie zawsze się tego obawiałam - chodzenia a brzuszkiem, bo ja to wolę tak wewnętrznie bardziej przeżywać niż "zewn." a tymi gapiami innych, komentarzami i porównaniami pewnie..., ech - no ale cóż! Żeby tylko Dzidzia była zdrowiusia i silniutka dam radę i będzie ok!

Ooo, mam priv od Aanki, to pewnie nk - idę czytac i szukać

Hej - no i lecę, o ludzie! Już tak póżno? A nasz zegar na ścianie pokazuje 12:25, ale mu odbiło - - - muszę ziemniaczki młode postawić, cebulkę usmażyć, kefirek przygotować i masełko rozgrzać i już będzie pycha jedzonko, bo dziś wyjątkowo ja musze cosik zrobić, bo nie zdążymy, a zaraz po pracy M lecimy znów na szk. rodzenia!
No to hejka Lejdis - PA!

Magdzia - takich sukienek o kształcie A cała masa teraz! A bolerka zapodam póxniej, ja takie zwyczajne, bawełniane, bo juz mam takie i ok, no i tanie są - 11 zł coś! A eleganckie do spodni, hm - z tym to już u mnie gorzej

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-07-01 o 13:27
Stary 2009-07-01, 13:30   #306
domi7ks
Zakorzenienie

Ja mam jedna spodnice podobna dołem do tych sukienasek i ja uwielbiam, ale w tym roku w niej nie chodze, wstydziałbym sie
jane miałas racje troszke, bo tucznik juz jestem a raczej tuczniczka tu i ówdzie, choć i tak mam mały brzusio jeszcze, na zdjeciach zawsze wiekszy wychodzi

jane!ja mam takie same "słodycze" ulubione jak i Ty!

Madzia13 ja nie czytałam tej ksiazki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1596.jpg (33,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1598.jpg (36,8 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-07-01 o 13:36
Stary 2009-07-01, 13:43   #307
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Żyję

Ale wczoraj jak mi dziecko padło o 19 tak się obudziło o godz. 00:50
Nawet nie miałam jej jak myć hehe, bo żal takiego dziobaska budzić. Poza tym zaczęła się mega burza więc wyciągnęłam z gniazdek wszystko co było od tv i od kompa i byłam bez kontaktu ze światem. Położyłam się więc w pokoju z córeczką i obie spałyśmy.

Domi masz już śliczny brzuszek Lada chwila zaczną się motylki w brzuszku i pierdzioszki Ja tak czułam pierwsze ruchy... a potem zaczęło się coraz to mocniejsze kopanie i na koniec to już takie, że ona kopała a ja krzyczałam albo nogi pod moimi żebrami, że usiąść nie mogłam, bo czułam, że jej nóżydełka mnie blokują Kurcze, brakuje mi troszkę tego uczucia... na koniec tak ciężko było ale jednak się tęskni

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-01, 13:44   #308
Vcelka
Wtajemniczenie

Musiałam najpierw nadrobić PW - jak jeszcze ktoś coś ode mnie chciał to niech mi przypomni, bo już się pogubiłam.

Ania - jaka śliczna z Ciebie kobieta, masz niesamowitą urodę - super
Domi Twój brzusio jest prześliczny, widać, że dzidzia zaczyna się rozpychać Pogłaskałam sobie
Jane ładna ta sukienka, ale ja wolę przymierzyć, bo mam "dziwną" figurę, a w piątek wybieram się na zakupy, więc na pewno sobie coś kupię
Magdaka nic nie muszę dopisywać do kursu biżuterii, wszystko mniej więcej napisałaś. Swarowski drogi, ale jaki śliczny

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 13:50   #309
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Żyję

Ale wczoraj jak mi dziecko padło o 19 tak się obudziło o godz. 00:50
Nawet nie miałam jej jak myć hehe, bo żal takiego dziobaska budzić. Poza tym zaczęła się mega burza więc wyciągnęłam z gniazdek wszystko co było od tv i od kompa i byłam bez kontaktu ze światem. Położyłam się więc w pokoju z córeczką i obie spałyśmy.

Domi masz już śliczny brzuszek Lada chwila zaczną się motylki w brzuszku i pierdzioszki Ja tak czułam pierwsze ruchy... a potem zaczęło się coraz to mocniejsze kopanie i na koniec to już takie, że ona kopała a ja krzyczałam albo nogi pod moimi żebrami, że usiąść nie mogłam, bo czułam, że jej nóżydełka mnie blokują Kurcze, brakuje mi troszkę tego uczucia... na koniec tak ciężko było ale jednak się tęskni

dziekuje za komplement dziś wziełam słuchawki i myślałam, że może usyłsze serduszko ale tylko słychac takie przelewanie sie wody, zarówno pod pepkiem jak nad pepkiem, w moim zoładku
A córeczka grzeczniutka

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość
Musiałam najpierw nadrobić PW - jak jeszcze ktoś coś ode mnie chciał to niech mi przypomni, bo już się pogubiłam.

Ania - jaka śliczna z Ciebie kobieta, masz niesamowitą urodę - super
Domi Twój brzusio jest prześliczny, widać, że dzidzia zaczyna się rozpychać Pogłaskałam sobie
Jane ładna ta sukienka, ale ja wolę przymierzyć, bo mam "dziwną" figurę, a w piątek wybieram się na zakupy, więc na pewno sobie coś kupię
Magdaka nic nie muszę dopisywać do kursu biżuterii, wszystko mniej więcej napisałaś. Swarowski drogi, ale jaki śliczny

głaskaj głaskaj )
Vcelka Ty masz dziwna fgure, mhm, chciałabym to zobaczyc

Stary 2009-07-01, 13:50   #310
garfieldek
Zakorzenienie

Wiatm dziewczyny
Ja ledwo do domku wrocilam zaraz do was zawiatalam, zeby sie dowiedziec co uwas nowego
No widze... troche tego czytania bedzie
A ja znow dzien na praktach spedzilam, i padam znog (5 godzin na nogach... nawet nie mialam kiedy sniadania zjesc....
A pacjenci zamaist byc wdzieczni to jeszcze marudza( a niektore panie wrecz wrzeszcza i sie kloca, ze one byly na ta godzine i koniec kropka i tak musi byc... boscheee... tragedia

domi
śliczny masz ten brzusio

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 13:52   #311
Vcelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
głaskaj głaskaj
Vcelka Ty masz dziwna fgure, mhm, chciałabym to zobaczyc
Jestem wcięta w pasie i mam wypukły tyłek i często sukienki opinają mi się na pupie Ale jak chcesz zobaczyć to czemu nie

Stary 2009-07-01, 13:54   #312
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem wcięta w pasie i mam wypukły tyłek i często sukienki opinają mi się na pupie Ale jak chcesz zobaczyć to czemu nie
nie chcialabys widziec mojego jam u zdjec raczej nie robie, tylko Tz jak ja nie widze

Ankaa jaka powalajaca uroda:0 zaprosilam Cie na NK

Stary 2009-07-01, 13:54   #313
magdaka13
Wtajemniczenie

Domi ladny brzuszek..jaki tam tucznik z ciebie!

Tu recenzja tej ksiazki: http://bra-fitting.eu/typy-figury-we...ayou-recenzja/
a tu krotki opis typow figury kobiecej: http://www.kolekcje.wyjdzzamnie.pl/d...,porada,3.html
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2009-07-01, 13:58   #314
Vcelka
Wtajemniczenie

Domi na tym drugim zdjęciu nie widać tego wypukłego tyłeczka
Ja wolę mieć wypukły niż płaski
Magdaka żaden typ sylwetki nie odpowiada mojemu...

Edytowane przez Vcelka
Czas edycji: 2009-07-01 o 13:59
Stary 2009-07-01, 13:58   #315
garfieldek
Zakorzenienie

domi i reszta lejdisek, podajcie namiary na nk, tez chce was zobaczyc

Wymianka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-01, 13:59   #316
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
Domi ladny brzuszek..jaki tam tucznik z ciebie!

Tu recenzja tej ksiazki: http://bra-fitting.eu/typy-figury-we...ayou-recenzja/
a tu krotki opis typow figury kobiecej: http://www.kolekcje.wyjdzzamnie.pl/d...,porada,3.html
dzieki

Cytat:
Domi na tym drugim zdjęciu nie widać tego wypukłego tyłeczka
Ja wolę mieć wypukły niż płaski

ja tez wole miec, ale chcialam cwiczyc TW, tylko teraz nie moge

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość

zaraz bedzie priv

Stary 2009-07-01, 14:02   #317
aankaa78
Rozeznanie

Jaka tam powalająca uroda....ja się sobie nie podobam i bym 1000 rzeczy zmieniła.... A na zdjęciu tona pudru do jako tako wyszłam
Stary 2009-07-01, 14:06   #318
Vcelka
Wtajemniczenie

Garfieldek priv wysłany

Właśnie zauważyłam, że mam cały brzuch wysypany czerwonymi kropeczkami - jakieś uczulenie teraz mi się przyplątało. Normalnie jak nie urok to sra****, kiedy w końcu nic mi nie będzie dolegało ?

Stary 2009-07-01, 14:11   #319
garfieldek
Zakorzenienie

dzieki

zaraz was zlokalizuje

Wymianka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-01, 14:12   #320
aankaa78
Rozeznanie

Vcelka a ty w pracy czy w domu? Ja muszę isc coś sobie na obiad naszykowac....Ale mi się nie chce.... zachmurzyło się i będzie lało znów.....
Stary 2009-07-01, 14:16   #321
Jane2008
Zadomowienie

O ludzie! Vcelka - ależ to extra rzeczy! Ślicznie to zrobiłaś! Aż się wierzyć nie chce, że taka sama! A jaka obróbka zdjęć super do tego - kolorystyka i ta pszczółka - no bbb mim się podoba!!! Lepiej niż w tych sklepach! A to srebrne są końcóweczki i łańcuszki? - bo tak ładniusio wygladają, srebrzą się aż
Podziwiam! klask i: - to oklaski dla Ciebie Vcelko!

Zrobiła przerwkę, bo się poryczałam przy tej cebuli, a jeszcze ni skończyłam - ależ ostra

W Gdańsku ponoć ulewa była niezła - Magdzia, jak tam u Ciebie???

Hej no - czekam na więcej namiarów nk, to wyslę zaproszenia - hej hej?
Stary 2009-07-01, 14:23   #322
garfieldek
Zakorzenienie

Haaa... znalazlam Was

Jane
wyslalam priva

Wymianka
Stary 2009-07-01, 14:23   #323
Vcelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Vcelka a ty w pracy czy w domu? Ja muszę isc coś sobie na obiad naszykowac....Ale mi się nie chce.... zachmurzyło się i będzie lało znów.....
Ania ja w domku
Jane dziękuję i cieszę się strasznie, że Ci się podoba Wszyściutko moje rączki zrobiły i robiłam ze srebrnych elementów, bo posrebrzane często uczulają.
Garfieldek dziękuję za zaproszonko - kolejna piękna kobieta Ale Twój Tż podobny do Michalczewskiego

Edytowane przez Vcelka
Czas edycji: 2009-07-01 o 14:27
Stary 2009-07-01, 14:31   #324
zanka205
Zakorzenienie

Domi uroczy brzuszek, coraz większy

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 14:39   #325
aankaa78
Rozeznanie

Ja też chcę zaproszenie
Vcelka obejrzałam i piękne te twoje wyroby..... Robisz jeszcze? Co porabiasz na codzień?
Stary 2009-07-01, 14:48   #326
Vcelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też chcę zaproszenie
Vcelka obejrzałam i piękne te twoje wyroby..... Robisz jeszcze? Co porabiasz na codzień?
Dziękuję Aniu Już nie robię biżuterii...brak motywacji.
A na codzień obecnie zajmuję się domkiem i borykam się z chorobami, które ciągle mnie nawiedzają

Stary 2009-07-01, 14:48   #327
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Haaa... znalazlam Was

Jane
wyslalam priva

Jane ma mnie dodana jestem Magdalena.B
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 14:56   #328
garfieldek
Zakorzenienie

Jejku, ale fajnie was zobaczyc lejdiski

Jane
Musisz byc sympatyczna osobka, zawsze usmiechnieta od ucha do ucha (to mi sie podoba) superr

A co do pytania to wloski to mam rozjansiane i dlatego zniszczone, bo dodatkowo jeszcze prostuje

A ksywke to juz mam od gimnazjum, powstala od nazwiska, ale mi tam sie podoba hehh

Domi
No ten brzuszek naprawde pięknie sie prezentuje, no zreszta ty cala sie pięknie sie
prezentujesz

A reszte skomentuje troszke pozniej, bo sie troszku pogubilam z tymi zaproszeniami hehh

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Vcelka
Masz piekne te wlosy, czym je pielegnujesz, ze takie sa?

Michalewski mowisz haha a to sie TŻ usmieje, jak mu powiem

Wymianka
Stary 2009-07-01, 15:25   #329
Vcelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Vcelka
Masz piekne te wlosy, czym je pielegnujesz, ze takie sa?

Michalewski mowisz haha a to sie TŻ usmieje, jak mu powiem
Dzięki Ja wcale nie uważam, że mam ładne włosy, no może po umyciu są takie błyszczące. Pielęgnuję je szamponem pokrzywowym ( najtańszym ) i naturalnym jedwabiem. A ekspertką od włosów jest Domi
Powaga z twarzy jak zobaczyłam zdjęciu Tż to od razu przypomniał mi Michalczewskiego.

Stary 2009-07-01, 15:30   #330
Zuziunia
BAN stały

Ale naskrobałyście...ale nadrobiłam

Cytat:
czesc,
Zuzia śniłaś mi się dzisiaj, leżałaś razem z M. na łóżku, przyszłam Cię odwiedzić z moim mężem. Później wszyscy razem sobie siedzieliśmy, gadaliśmy a Marcinek nie puszczał Cię z ramion. Byłaś strasznie szczęśliwa a ja razem z Tobą Piękny sen....
Jak czytałam wczorajsze posty to troszkę się przestraszyłam, że coś nie tak, ale na szczęście porozmawialiście i jest dobrze. Jeszcze w niedziele sobie wszystko wyjaśnicie na żywo. Trzymam za Was ogromne kciuki
Bosssskie
dziekuję

Cytat:
Napisane przez Motylicaja Pokaż wiadomość

Zuzia-EXtra...ze jestes z M.:jupi : To teraz ja cche byc druga....

trzymam kciuki

Cytat:
...przestaje mi zależec już i jemu chyba też....Zuziu będziesz mnie wspierac????
Bedę możesz na mnie liczyć.

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ja podejrzewam, że Zuzia nie ma internetu przez burze
patrzcie się jaka domyślna
Domi Ty jak wróżka normalnie

z M. tez przewidziałaś

Cytat:

Napisałam smsa do Zuzi - u niej wszystko dobrze, ale przez burze nie miała internetu ( Domi miałaś racje ). Dziś wszystko nadrobi jak wróci z pracy. Kazała Was wszystkie pozdrowić
Kochane moje dziewczynki

[QUOTE=Jane2008;13038516]
Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
Zuzia - no gratulacje M!!! nowy TZ - nowe mozliwosci...ze tak powiem jak w reklamie...teraz tylko byle rozwod szybko i zyjcie dlugo i szczesliwie

tak tak, byle rozwód szybo, powiedział że bedzie mnie wspierać...potrafimy 2 godz gadac przez telefon

a moja dyrektorka gapneła sie ze ciągle ktos do mnie wydzwania hihi

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
A Zuzia też robiła, nie? Pokazywała kiedyś, dawno już, nie?
a robiła robiła...
ale dawno już nic....

teraz dopiero pewnie na wesele coś zrobię...
kiecka bedzie różowa, taki jasny slodki róż, srebrne sandalki, chyba srebrne bolerko dokupię i cos pomyslę nad bizuterią.

Cytat:
sle priva
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości