|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Jane w poniedz ma juz byc na wizazu...ale martwie sie o Syle
![]() Zuzia zazdroszcze Ci tych nocy, takie wyjazdy są cudowne...ojejciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3272 |
Zakorzenienie
|
czemu sie martwisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Zakorzenienie
|
bo jej podalam adres, ale nazwisko złe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item728271190_woze...usa_tanio.html Tylko kupiłam wersję bez podnoszonego podnóżka ![]() ![]() A w Casto całkiem sympatycznie było ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Za każdym razem jak patrzę na takie dzieciaczki, to sie zastanawiam kiedy moje bedzie takie fajne juz i duze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
BAN stały
|
Pizza wyszła bardzo dobra, zaraz drugą blachę upiekę dla M.
Głowa mnie boli... W zasadzie to przylazłam się pożegnać, będę za wami tęsknić, pisać też będę smski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3276 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Milego wyjazdu...i upojnych nocek.... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A u mnie dzisaj fryza Kinia mi zorbilam ojj duzo podciela wloskow.... ![]() ![]() az sie fotkami pochwale..... Mnie sie podoba ![]() ![]() ale z racji ze mi wlosy szybko rosna....to juz w grudniu bede miec takie jak mialam..... Dzis rozmawialam z P.troszke sie rano posprzeczalismy...wiec mnie przeprosil...i dał "buziaka" przez koma ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3277 |
Zakorzenienie
|
Jagódko tak chyba młodziej wyglądasz
![]() Ale jakoś nie mogę stwierdzic jednoznacznie, która fryzura lepsza dla Ciebie. Sama nie wiem... ![]() Ale napisałam... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3278 | |
BAN stały
|
Cytat:
dziekuje... ![]() ![]() ![]() A jak tam u ciebie??? Jak Ninka?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3279 |
Zakorzenienie
|
U mnie dobrze.Wszystko ok. Już chodzi mi po głowie coraz częściej myśl, że za 2 miesiące trzeba wracać do pracy-23 listopada
![]() ![]() ![]() ![]() Od przyszłego roku od września chcę Ninkę dać do żłobka, żeby jak najwięcej była z dziećmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3280 | |
BAN stały
|
Cytat:
A jesli moge wiedziec to jako kto pracujesz??? ps; Gadam z P...na gg i ma opis.."......mam tylko Ciebie...." ![]() ide lulu BUZKA Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2009-09-12 o 23:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3281 |
Zakorzenienie
|
Zuziunia, jeszcze raz miłego wypoczynku i naciesz się M. Będziemy tęsknić!!!!
Ja też się martwię co z sylą JAgódka, na prawdę młodziej w takichg włoskach wyglądasz, ładnie Ja już wróciłam do domku i wpadłam powiedzieć dobranoc ![]()
![]() |
#3282 |
Zakorzenienie
|
W sądzie jako sekretarz sądowy. Prowadzę decernat sędziego karnisty
![]() ![]() Po 24:00 obudziło się moje dziecko z uśmiechem i wielkimi oczami chętne do zabawy ![]() ![]() Potem wciągnęła butlę i odleciała ![]() Zadziwia mnie coraz częściej... zamiast budzić się głodna i zła i płacząca... to ona się śmieje i średnio po 20-30 min. przypomina sobie, że może by coś zjadła ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-09-13 o 00:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Wtajemniczenie
|
Ello lejdies
Cinusiowa - ja bym bez wahania poslala mala do niemieckiego przedszkola-jesli jest tyle atrakcji, to koniecznie - majac wiecej pozytywnych wrazen bedzie bardziej otwartym dzieckiem, madrzejszym i ciekawskim. A jak wiadomo male dzieci szybciej lapia jezyki. Niemiecki sie jej nadzwyczajnie przyda kiedys - wiem co mowie- sama pracuje w polsko-niemieckiej firmie i pluje sobie w brode, ze nie nauczylam sie jezyka porzadnie jeszcze w liceum kiedy moglam - a teraz by sie szalenie przydal... Motylka - fajny fryz - chociaz ja bym ja jeszcze udoskonalila i zrobila ja bardziej "przylizana" - moglaby ci wysmuklic rysy twarzy..
#3284 |
Zakorzenienie
|
haj
![]() Madzia13 co u Ciebie??coś rzadko jestes ostatnio u nas ![]() Motylicaja ja ogólnie jestem za długimi włosami, tak też Ciebie wole w długich ![]() ![]() ![]() Cinusiowa pomysl super, zoabczysz jakie bedziesz miala madre dziecko dzieki temu ![]() ![]() ![]() Nie polecam tego filmu "Antychryst" mi sie nie pdoobal w ogole, dla mnie nudny, ja wole bardziej proste filmy, a nie domyslac sie jak w poezji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3285 |
Wtajemniczenie
|
a u mnie - koniec urlopu - zaczela sie praca, wiec automatycznie czasu b. malo...wiec pokrotce: cwicze skrzyzowania z nowym instruktorem - fajny koles-wolam na niego:"tak jest, kapitanie" - bo traktuje mnie po zolniersku
![]() w pracy szykuje sie nowum - nie bede pracowac na zmiany przez chwile - co mi sie podoba...nie bedzie nocek, ktorych nie lubie za bardzo... wczoraj zas bylam w lesie na zwiadach - sprawdzic czy grzyby rosna. Grzybow u nas malo - ale za to sa jagody i borowki;P - troche grzybow powedrowalo juz do zamrazarki ... no i czeka na mnie jeszcze fura sliwek do przerobienia na powidla - co mysle jakos zrobic jutro albo pojutrze...
![]() |
#3286 |
Zakorzenienie
|
Zrób te sliwki w końcu, bo Ci sie zepsuja
![]() ![]() Ja jutro pieke ciastka pieguski, coraz bardziej oswajam sie z piekarnikiem ![]() ![]() Ja mojego Tz musze nagonic, zeby wzial sie wk oncu za to prawo jazdy, bo auta nie kupimy, dopoki on nie zrobi......... |
![]() ![]() |
![]() |
#3287 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A na grzyby - to mysmy kiedys jezdzili z moim ojcem z jego zakladu pracy byly wycieczki organizowane...pozniej jezdzilismy PKSem 100km od Gdanska ..i tam chodzilismy zbierac..u nas taka tradycja rodzinna - moj maz na to nie choruje wogole...a ja musze byc na grzybach przynajmniej 3 razy w roku.. Cytat:
![]() niech robi teraz, bo pozniej mu bedzie trudniej...
![]() |
#3288 | |
BAN stały
|
[
Cytat:
Poprstu NInka to pozradna dziewczyna....eheh ![]() Witajcie ![]() Dzieki za ocene mej fryzurki....oczywiscie juz jest inna dzisaj bo wtedy byla wymodelowana....hehe....: D Mnie osobicie wlosy bardzos zybko rosna.....przez 2 miesiace ojj duzo urosły..... ![]() Ja dzis wstalam o 10...a na 13 juz ide na spacerek z Kina...do lasku pod ZOO a pozniej obiadek i kosciolek...... Milej niedzieli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3289 |
Zakorzenienie
|
motylka
ładny fryz, ale ja tez jestem zwolenniczka dluzszych wloskow (sama zapuszczam), wiec pomysl nad tym rozwiazaniem ![]() domi Namawiaj koniecznie TZ-ta na prawko, to szalenie przydatna rzecz, sama nie wyobrazam sobie, zebym nie miala prawka (gdzie chcesz jedziesz i w ogole) ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam elektryczny piekarnik i jak nigdy w domu rodzinnym nie korzystałam z piekarnika, tak u nas ciągle coś robimy, czasem nawet grilujemy ![]() ![]() moj Tz ma sie spytac kolegi czy nie wybiera sie na grzyby, bo wtedy sie zabierzemy ![]() Cytat:
Namawiam, miał zrobic do grudnia, ale watpie, zeby zdazyl teraz sskoro tyle sie czeka na terminy i w ogole. Na upartego ja bym mogla jeździc ale Tz sien ie chce na to zgodzic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3291 |
Zakorzenienie
|
Ja pamietam, ze zaczynalam w pazdzierniku, a koniec stycznia mialam termin egzaminu, wiec gdyby twoj TZ sie postaral to by moze nawet zdarzyl (tylko, by musial za pierwszym podejsciem zdac)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3292 |
Wtajemniczenie
|
a ty Domi masz prawko?
#3293 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3295 |
Zakorzenienie
|
Czasem mi ktoś daje samochód, ale tak na chwile. Zreszta jakbym miaął teraz jeżdzić to musialabym troche pocwiczyć po jakiś dróżkach, bo tego sie niby nie zapomina, ale własnie wychodzi w wprawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3296 |
Zakorzenienie
|
Kurcze ja to jezdze jak jakis maniak samochodowy...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3297 |
Zakorzenienie
|
właśnie mamy popołudniowy relaks
![]() ![]() Cinusiowa, moja koleżanka z pracy ma roczną córeczkę, która tez mało płacze i też budzi się w środku nocy i ma ochotę na zabawy z mamusią ![]() ![]() Madzia, ja ostatnio zaprawiałam trochę śliwki na konfitury z rumem ![]() ![]() Domi, chwal się przepisem na to ciasto ![]()
#3298 |
Zakorzenienie
|
Przepis na pieguski::
2 szkl maki pszennej czubata łyżeczka proszku do pieczenia 1 i 1/3 kostki masła cukier waniliowy 3/4 szkl cukru pudru cukier waniliowy 1 jajko szczypta soli czekolada pokrojona w kostkę (wg uznania- ja daje całą tabliczkę) orzechy, rodzynki Masło ucieramy mikserem z cukrem i cukrem waniliowym na puszysta masę. Wbijamy jajko i chwilę miksujemy. Na koniec dodajemy mąkę i mieszamy łyżką. Wsypujemy dodatki. Lyżką nakładamy ciasto na blaszkę wyłożona papierem do pieczenia. Nie martwcie sie kształtem kuleczek bo w czasie pieczenia same formuja się w piekne placuszki. Pieczemy 12-15 min w temp 180 C. Ala i jak po wizycie szwagra??zeswatalas ich?:P Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-13 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
Zakorzenienie
|
Ala tylko moja Ninuśka pierwszy raz tak się obudziła. Nigdy wcześniej czegoś takiego łobuz jeden nie robił. Dobrze, że jeszcze nie spałam, bo bym chyba nie miała siły na zabawy
![]() Domi Ty goń Tż z tym prawkiem. Niech robi, bo przy dziecku zwłaszczaprawko to rzecz jak dla mnie niezbędna. Nie wyobrażam sobie np. w deszczu iść z dzieckiem pieszo na szczepienie, a nic na taką pogodę nie poradzisz. Jak mus to mus. A samochodem tylko tyle co z domu do auta i jesteś zaraz na miejscu. To jeden z wielu przykładów. Nasza Nina tak się nauczyła jeździć autem, doświadczona podróżniczka, że jak tylko wsiada w fotelik, to od razu radość wielka, że dziąsła wszystkie można oglądać (za kilka miesięcy może powiem zęby ![]() ![]() I Ty siadaj kochana za kierownicę jak najczęściej, bo będzie tak jak z moją teściową... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3300 |
Zakorzenienie
|
wizyta przebiegła dobrze
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.