|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Jane w poniedz ma juz byc na wizazu...ale martwie sie o Syle
![]() Zuzia zazdroszcze Ci tych nocy, takie wyjazdy są cudowne...ojejciu |
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
czemu sie martwisz?
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
bo jej podalam adres, ale nazwisko złe powinnam swoje, zeby nie bylo kłopotu
|
|
|
|
#3274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item728271190_woze...usa_tanio.html Tylko kupiłam wersję bez podnoszonego podnóżka ![]() A w Casto całkiem sympatycznie było Tylko ja pracowałam tam w 2006 roku i to większość czasu na górze w księgowości. Potem poszłam na sklep i wtedy odeszłam, bo zadzwonił do mnie z propozycją pracy szef, gdzie miałam przygotowanie zawodowe i tak już zostałam i nie mam zamiaru się stąd ruszać![]() Cytat:
![]() Za każdym razem jak patrzę na takie dzieciaczki, to sie zastanawiam kiedy moje bedzie takie fajne juz i duze
|
||
|
|
|
#3275 |
|
BAN stały
|
Pizza wyszła bardzo dobra, zaraz drugą blachę upiekę dla M.
Głowa mnie boli... W zasadzie to przylazłam się pożegnać, będę za wami tęsknić, pisać też będę smski |
|
|
|
#3276 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Milego wyjazdu...i upojnych nocek.... ![]() Cytat:
Cytat:
A u mnie dzisaj fryza Kinia mi zorbilam ojj duzo podciela wloskow.... ![]() ![]() az sie fotkami pochwale..... Mnie sie podoba ![]() ...natomiast mojej mamie i rodzince...raczej nie....ale z racji ze mi wlosy szybko rosna....to juz w grudniu bede miec takie jak mialam..... Dzis rozmawialam z P.troszke sie rano posprzeczalismy...wiec mnie przeprosil...i dał "buziaka" przez koma ojj slodki był.....
|
|||
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Jagódko tak chyba młodziej wyglądasz
![]() Ale jakoś nie mogę stwierdzic jednoznacznie, która fryzura lepsza dla Ciebie. Sama nie wiem... Chyba tak i tak jest dobrze...Ale napisałam...
|
|
|
|
#3278 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziekuje... ![]() ![]() A jak tam u ciebie??? Jak Ninka?? |
|
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dobrze.Wszystko ok. Już chodzi mi po głowie coraz częściej myśl, że za 2 miesiące trzeba wracać do pracy-23 listopada
Co ja zrobię bez mojej "Ninosławy" Dobrze, że w pracy z rozmów telefonicznych nikt nas nie rozlicza, to chyba ciągle będę wtedy z mamą na telefonie, bo Ninki pilnować będzie moja mamaOd przyszłego roku od września chcę Ninkę dać do żłobka, żeby jak najwięcej była z dziećmi Teraz rozważam czy nie posłać jej do Frankfurtu do polsko-niemieckiego przedszkola, bo tam jest grupa żłobkowa. By była z polskimi i niemieckimi dziećmi. Różnica w cenie jest niewielka, a mamy polskie bardzo chwalą sobie to przedszkole. Mają o wiele więcej spotkań z ciekawymi ludźmi, dużo wycieczek, organizują im pikniki z rodzicami, wycieczki do Berlina, do zoo, nad jeziora Całkiem inaczej niż u nas No i może szybciej j. niemieckiego się by uczyła, to zawsze łatwiej w zabawie z rówieśnikami Ale minusem jest to, że przez granice codziennie ją prowadzac i musowo autem, bo zima przez most w mróz z małym dzieckiem to nie bardzo pieszo...
|
|
|
|
#3280 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A jesli moge wiedziec to jako kto pracujesz??? ps; Gadam z P...na gg i ma opis.."......mam tylko Ciebie...." ![]() ide lulu BUZKA Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2009-09-13 o 00:00 |
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziunia, jeszcze raz miłego wypoczynku i naciesz się M. Będziemy tęsknić!!!!
Ja też się martwię co z sylą JAgódka, na prawdę młodziej w takichg włoskach wyglądasz, ładnie Ja już wróciłam do domku i wpadłam powiedzieć dobranoc
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
W sądzie jako sekretarz sądowy. Prowadzę decernat sędziego karnisty
No jestem 100% urzędasem![]() Po 24:00 obudziło się moje dziecko z uśmiechem i wielkimi oczami chętne do zabawy I nie miałam wyjścia... musiałam się z nią bawić...![]() Potem wciągnęła butlę i odleciała ![]() Zadziwia mnie coraz częściej... zamiast budzić się głodna i zła i płacząca... to ona się śmieje i średnio po 20-30 min. przypomina sobie, że może by coś zjadła Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-09-13 o 01:26 |
|
|
|
#3283 |
|
Wtajemniczenie
|
Ello lejdies
Cinusiowa - ja bym bez wahania poslala mala do niemieckiego przedszkola-jesli jest tyle atrakcji, to koniecznie - majac wiecej pozytywnych wrazen bedzie bardziej otwartym dzieckiem, madrzejszym i ciekawskim. A jak wiadomo male dzieci szybciej lapia jezyki. Niemiecki sie jej nadzwyczajnie przyda kiedys - wiem co mowie- sama pracuje w polsko-niemieckiej firmie i pluje sobie w brode, ze nie nauczylam sie jezyka porzadnie jeszcze w liceum kiedy moglam - a teraz by sie szalenie przydal... Motylka - fajny fryz - chociaz ja bym ja jeszcze udoskonalila i zrobila ja bardziej "przylizana" - moglaby ci wysmuklic rysy twarzy..
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
haj
![]() Madzia13 co u Ciebie??coś rzadko jestes ostatnio u nas ![]() Motylicaja ja ogólnie jestem za długimi włosami, tak też Ciebie wole w długich a w ogole to moim zdaniem powinnas zapuscic grzywke, albo zrobic sobie taka na bok![]() Cinusiowa pomysl super, zoabczysz jakie bedziesz miala madre dziecko dzieki temu Oby tak dalej![]() Nie polecam tego filmu "Antychryst" mi sie nie pdoobal w ogole, dla mnie nudny, ja wole bardziej proste filmy, a nie domyslac sie jak w poezji |
|
|
|
#3285 |
|
Wtajemniczenie
|
a u mnie - koniec urlopu - zaczela sie praca, wiec automatycznie czasu b. malo...wiec pokrotce: cwicze skrzyzowania z nowym instruktorem - fajny koles-wolam na niego:"tak jest, kapitanie" - bo traktuje mnie po zolniersku
- idzie mi juz troche lepiej, niz wczesniej- w koncu zauwazam wszystkie znaki...no i mam nadzieje, ze 24.09 w koncu zalicze ten nieszczsny egzam...w pracy szykuje sie nowum - nie bede pracowac na zmiany przez chwile - co mi sie podoba...nie bedzie nocek, ktorych nie lubie za bardzo... wczoraj zas bylam w lesie na zwiadach - sprawdzic czy grzyby rosna. Grzybow u nas malo - ale za to sa jagody i borowki;P - troche grzybow powedrowalo juz do zamrazarki ... no i czeka na mnie jeszcze fura sliwek do przerobienia na powidla - co mysle jakos zrobic jutro albo pojutrze...
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Zrób te sliwki w końcu, bo Ci sie zepsuja
a na grzyby to bym pojechala, ale za bardzo nie mamy gdzie tzn jakbysmy mieli auto to gdziekolwiek mozna byloby podjechac...Ja jutro pieke ciastka pieguski, coraz bardziej oswajam sie z piekarnikiem jak mi wyjda to sie pochwale i dam przepis![]() Ja mojego Tz musze nagonic, zeby wzial sie wk oncu za to prawo jazdy, bo auta nie kupimy, dopoki on nie zrobi......... |
|
|
|
#3287 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A na grzyby - to mysmy kiedys jezdzili z moim ojcem z jego zakladu pracy byly wycieczki organizowane...pozniej jezdzilismy PKSem 100km od Gdanska ..i tam chodzilismy zbierac..u nas taka tradycja rodzinna - moj maz na to nie choruje wogole...a ja musze byc na grzybach przynajmniej 3 razy w roku.. Cytat:
![]() niech robi teraz, bo pozniej mu bedzie trudniej...
|
|
#3288 | |
|
BAN stały
|
[
Cytat:
Poprstu NInka to pozradna dziewczyna....eheh ![]() Witajcie Dzieki za ocene mej fryzurki....oczywiscie juz jest inna dzisaj bo wtedy byla wymodelowana....hehe....: D Mnie osobicie wlosy bardzos zybko rosna.....przez 2 miesiace ojj duzo urosły..... ![]() Ja dzis wstalam o 10...a na 13 juz ide na spacerek z Kina...do lasku pod ZOO a pozniej obiadek i kosciolek...... Milej niedzieli |
|
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
motylka
ładny fryz, ale ja tez jestem zwolenniczka dluzszych wloskow (sama zapuszczam), wiec pomysl nad tym rozwiazaniem ![]() domi Namawiaj koniecznie TZ-ta na prawko, to szalenie przydatna rzecz, sama nie wyobrazam sobie, zebym nie miala prawka (gdzie chcesz jedziesz i w ogole) |
|
|
|
#3290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam elektryczny piekarnik i jak nigdy w domu rodzinnym nie korzystałam z piekarnika, tak u nas ciągle coś robimy, czasem nawet grilujemy jestem z niego zadowolona, bo mi wszytsko wychodzi![]() moj Tz ma sie spytac kolegi czy nie wybiera sie na grzyby, bo wtedy sie zabierzemy ![]() Cytat:
Namawiam, miał zrobic do grudnia, ale watpie, zeby zdazyl teraz sskoro tyle sie czeka na terminy i w ogole. Na upartego ja bym mogla jeździc ale Tz sien ie chce na to zgodzic
|
||
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pamietam, ze zaczynalam w pazdzierniku, a koniec stycznia mialam termin egzaminu, wiec gdyby twoj TZ sie postaral to by moze nawet zdarzyl (tylko, by musial za pierwszym podejsciem zdac)
|
|
|
|
#3292 |
|
Wtajemniczenie
|
a ty Domi masz prawko?
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem mi ktoś daje samochód, ale tak na chwile. Zreszta jakbym miaął teraz jeżdzić to musialabym troche pocwiczyć po jakiś dróżkach, bo tego sie niby nie zapomina, ale własnie wychodzi w wprawy
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ja to jezdze jak jakis maniak samochodowy...
Uwielbiam zreszta jezdzic heh
|
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie mamy popołudniowy relaks
dziś po raz pierwszy zrobiłam cannelloni i nawet wyszłoCinusiowa, moja koleżanka z pracy ma roczną córeczkę, która tez mało płacze i też budzi się w środku nocy i ma ochotę na zabawy z mamusią no i biedna moja koleżanka potem niewsypana w pracy. Ale córcie ma przesłodką, a jej córeczka bosko się śmieję Madzia, ja ostatnio zaprawiałam trochę śliwki na konfitury z rumem a wczoraj wieczorem piliśmy nalewkę ze śliwek domowej roboty cioci mojego męża, pycha![]() Domi, chwal się przepisem na to ciasto
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
Przepis na pieguski::
2 szkl maki pszennej czubata łyżeczka proszku do pieczenia 1 i 1/3 kostki masła cukier waniliowy 3/4 szkl cukru pudru cukier waniliowy 1 jajko szczypta soli czekolada pokrojona w kostkę (wg uznania- ja daje całą tabliczkę) orzechy, rodzynki Masło ucieramy mikserem z cukrem i cukrem waniliowym na puszysta masę. Wbijamy jajko i chwilę miksujemy. Na koniec dodajemy mąkę i mieszamy łyżką. Wsypujemy dodatki. Lyżką nakładamy ciasto na blaszkę wyłożona papierem do pieczenia. Nie martwcie sie kształtem kuleczek bo w czasie pieczenia same formuja się w piekne placuszki. Pieczemy 12-15 min w temp 180 C. Ala i jak po wizycie szwagra??zeswatalas ich?:P Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-13 o 16:09 |
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Ala tylko moja Ninuśka pierwszy raz tak się obudziła. Nigdy wcześniej czegoś takiego łobuz jeden nie robił. Dobrze, że jeszcze nie spałam, bo bym chyba nie miała siły na zabawy
Domi Ty goń Tż z tym prawkiem. Niech robi, bo przy dziecku zwłaszczaprawko to rzecz jak dla mnie niezbędna. Nie wyobrażam sobie np. w deszczu iść z dzieckiem pieszo na szczepienie, a nic na taką pogodę nie poradzisz. Jak mus to mus. A samochodem tylko tyle co z domu do auta i jesteś zaraz na miejscu. To jeden z wielu przykładów. Nasza Nina tak się nauczyła jeździć autem, doświadczona podróżniczka, że jak tylko wsiada w fotelik, to od razu radość wielka, że dziąsła wszystkie można oglądać (za kilka miesięcy może powiem zęby I Ty siadaj kochana za kierownicę jak najczęściej, bo będzie tak jak z moją teściową... 35 lat prawo jazdy a już nie wie jak się auto uruchamia |
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
wizyta przebiegła dobrze
ale chyba z tej mąki nie będzie chleba no trudno się mówi, ale na pewno oboje dobrze się bawili
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

Chyba tak i tak jest dobrze...

a w ogole to moim zdaniem powinnas zapuscic grzywke, albo zrobic sobie taka na bok
tzn jakbysmy mieli auto to gdziekolwiek mozna byloby podjechac...
jestem z niego zadowolona, bo mi wszytsko wychodzi
35 lat prawo jazdy a już nie wie jak się auto uruchamia