|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
Masz racje z tym, dlatego chcemy z Tz zeby to prawko zrobił do grudnia choć już tak mało czasu jest, że wątpie,ze zdazy a jak nei to kupimy auto i ja zostane piratem drogowym ![]() ![]() A Twoja Nina to jest przeagentka, musisz mi dać przepis na jej dobry humor ![]() Cytat:
ważne, ze chcieliście dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
Domi jak szybko się za prawko weźmie, to zdąży ja zaczynałam 21 grudnia a zdałam przy pierwszym podejściu 9 kwietnia... dwa lata temu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
BAN stały
|
hejka
![]() Co do prawa jazdy mam zamiar sobie zrobic... ![]() nawet moja babcia co cale zycie nie miala zrolbila prawo jazdy w wieku 60 lat ![]() Ja wlasnie skonczylam ogladac mecz....i superr ze wygralismy!!! ![]() ![]() ![]() Bylam dzis na 3 h spacerku po lasku.... ![]() ![]() wlasnie rozmawiam z P. i moje bediactwo chorusie jest...ma 38.4 stopni... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() byłam dziś z moim TŻ na małej wycieczce w ruinach zamku i było super. Już się nie mogę doczekać kiedy będziemy razem mieszkać.Dzisiaj równo 300dni zostało do ślubu
#3305 |
BAN stały
|
Ja tez ide LULU
![]() Buziaczki ![]() ps;Martwie sie o P. bo ma juz 39 stopni....bedactwo sam w domku chorusi... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj pozegnalam sie z TZ-tem i dopiero za tydz sie widzimy
![]() ![]() ![]() gusiak fajnie ci, ze juz za niedlugo slub i wspolne zycie ![]() motylka woow podziwiam twoja babcie, musi byc fajna ![]() ide spac.... sama ![]() ![]() ![]() ![]() paaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Rozeznanie
|
![]()
#3308 |
Zakorzenienie
|
Muszę coś napisać, bo mi z subskrypcji uciekłyście niedobre baby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
Cinusiowa to chyba Ty nas sie chcialas juz pozbyc, bo mialas dość
![]() witam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
hej laski
garnki już do mnie idą po 7.00 kurier je dostał w Katowicach i powinny dziś do mnie przyjść ![]() jeszcze nie wiem co powiem dziadkowi, bo on jeszcze nie wie o przeprowadzce i nie mogę mu wprost walnąć że to garnki na nasze nowe mieszkanie ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- a wiecie jaki numer teściowa odstawiła w sobotę... zadzwoniła do męża i zapytała czy powiedzieliśmy już dziadkowi, że ona mu nie zadzwoni i nie powie, ale ona uważa że my se rady nie damy, że u dziadka mamy najlepiej i że daje nam pół roku i że nas wywalą że bez dziadka to sobie palcem do dupy nie trafimy i pyta się męża ile zarabia na rękę bo ona uważa że nam kasy nie starczy bo szastamy kasą i na pewno nie damy sobie rady zmieszała nas z błotem... ja prawie się popłakałam powiedziałam mężowi że w tej sytuacji nie ma jej nic mówić o chrzcinach, że weźmiemy tylko chrzestnych jestem rozwalona normalnie, jak można tak człowieka zgnoić i to własna matka syna moi rodzice nas wspierają, mówią że może być cieżko ale powtarzają też, że warto spróbować a ona tak do tego podchodzi zresztą ma identyczną naturę jak dziadek
#3311 |
Zakorzenienie
|
Zanka przeciez przesylke możesz schowac w pokoju i nie mowic dziadkowi, co to przyszlo- tak mi sie wydaje
![]() a tesciowa wredna babka, co ona od Was chce?zreszta doskonalne Cie rozumiem, bo mam to samo.Napewno dacie rade, musicie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj w przedszkolu we Frankfurcie ![]() ![]() ![]() Niestety nie zastałam tej polskiej pani, która zajmuje się zapisami i kazali mi przyjść jutro, to ma być i wszystko już załatwię z nią ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-09-14 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
Zakorzenienie
|
MAM GARNKI
![]() ![]() ![]()
#3314 |
Zakorzenienie
|
Zanka to chwal sie, jakie sa
![]() Ja posprzatalam kuchnie, choc i tak niedlugo bede piekla, wiec znow sie nabrudzi, ale pozbylam sie kurzy przynajmniej ![]() Cinus to fajnie, ze amsz to przedszkole tak blisko, ja to sobie do Lwowa moge posłac ![]() Słaba coś jestem, a chyba bede musiala przejsc sie do szpitala zapisac do tej szkoly rodzenia, bo Tz wraca po 16 wiec moze tam nikogo juz nie byc, nei wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Zakorzenienie
|
Pochwal się - fotki
![]() Ninulcia kończy dzisiaj 3 miesiące ![]() ![]() Ale mam dorosłą córeczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
Sto lat dla Niny
![]() nie otwierałam pudła jeszcze ![]()
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2009-09-14 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() duza pannica.... Witacjie ![]() Ja dzis z ranka zorbilam przemeblowanie w szafie...i juz niesety zamienilam ciuszki letnie na zimowe.... ![]() A pzoatym to troszke sie nudzie....I sie martwie P.bo sie nie odzywa..... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Zakorzenienie
|
![]() jezuuuu wszedł do pokoju i dobiera mi się do pudła z garnkami... pyta a co to? no ja byłam zakłopotana, bo to mąż ma powiedzieć mu o wszystkim więc mówię: garnki... a on głuchy i pyta co? ja garnki G. zamówił dla kolegi... nie słuchał mnie chyba wychodząc z pokoju mówi: hehe to gdzie my te garnki pomieścimy, trzeba te stare wyrzucić i miejsce na te zrobić ![]() porażka musi mu dziś mąż powiedzieć, bo on na serio wywali swoje stare gary i moje sobie w szafce poukłada ![]()
#3319 |
Zakorzenienie
|
zanka
ojejj to nieciekawa sytuacje macie z tym dziadkiem... Ciekawe jak przyjmie wiadomosc o waszej wyprowadzce... motylka to moze napisz eska do P., zeby wiedzial, ze sie o niego martwisz ![]() cinusiowa najlepszego dla Ninusi ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko co za mafia z tym dziadkiem...Zanka wspolczuje Ci ogromnie i ciesze sie, ze sie wyprowadzacie...co za człowiek!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Ja juz te rzeczy przeszlam, np. jak sie siora Tz dostala do pokoju jak nas nie bylo i naszego sejfu i wygrzebala wszytsko i wykonczyla moja perfume Tommy Hilfiger:/ My jutro na 16 idziemy do szkoly rodzenia, tz sie zwolni z kursu wczesniej ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-14 o 11:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Zakorzenienie
|
musi mu dziś powiedzieć, bo ja już nie mogę tego ukrywać
w pokoju leżą talerze, sztućce, noże, czajnik i jeszcze garnki, no niby po co to zbieramy? przecież nie z nudów, a jakby to było do tego domu to byśmy te rzeczy używali już teraz ehhh niezręczna sytuacja, ale ja się w to nie mieszam, ja nie będę się tłumaczyła mąż mówi mi, że musi mu to delikatnie powiedzieć żeby się nie obraził i mówi: to powiem tak, sorry dziadek, ale... przerwałam mu i śmiałam się do niego: a za co Ty masz dziadka przepraszać, no wybacz ale bez przesady, przecież nie możesz też się przed nim płaszczyć, mówić sorky dziadku, błagam nie obraź się itd. , nikt nie myśli, żeby Ciebie nie urazić, nie zranić, wszyscy Ci nogi podstawiają nawet własna matka a Ty się cackać będziesz i słodził, powiedz wprost, że trafiła się okazja na wynajem taniego mieszkania, postanowiliśmy spróbować samodzielnie żyć i wyprowadzamy się 1.10, a jak nam nie wyjdzie to wrócimy i już Domi ja nie chodziłam do szkoły rodzenia, nie mieliśmy kaski za bardzo, żal nam było i woleliśmy inaczej kasę spożytkować
#3322 |
Wtajemniczenie
|
Witam po weekendzie,
Tęskniłyście ? ![]() ![]() Nadrobiłam zaległości wizażowe, ale nie jestem w stanie wszystkim odpisać. Mam nadzieje, że Zuzia świetnie się bawi z M. na wakacjach i wyśle nam jakąś relacje z urlopowania. Zanka jeszcze raz współczuje dziadka, ale ja bym inaczej zareagowała na takie sytuacje, sama bym mu powiedziała, że garnki są do nowego mieszkania, żeby ich nie otwierał itp. Ale mam nadzieje, że dziś Twój mąż załatwi tą sprawę z dziadkiem. Domi widzę, że gotujesz i pieczesz pełną parą ![]() ![]() Ciniusiowa gratulacje dla Ninki 0 kiedy to zleciało ![]() A ja przez weekend troszkę wypoczęłam. Jutro będę rozmawiała z lekarzem o moim kręgosłupie i będę miała indywidualną rehabilitacje. Kurcze, żeby tylko to coś pomogło, bo to niezaciekawe wygląda ![]()
#3323 |
Zakorzenienie
|
Zanka współczuję bardzo, też nie lubię takich głupich sytuacji. A teściową się nie przejmuj. Kazdy powtarza że lepiej skromnie ale na swoim, może być cięzko ale dacie rade!!!!!!!!!!!
Cinusiowa, 100 lat i buziaków dla Ninki ![]()
#3324 |
Zakorzenienie
|
U mnie szkoła rodzenia jest za darmo, trzeba mieć tylko skierowanie od lekarza
![]() Vcelka pewnie, że tesknilysmy ![]() ![]() Trzymam kciuki, zeby z kregosłupem było w koncu okej ![]() Zanka masz racje, nie ma co dziadka przepraszać, tylko tak jak mówisz mu powiedzieć. On sie i tak nie zmienie. A swoją droga ciekawe czy bedzie Was zatrzymywał... |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Wtajemniczenie
|
Domi ja za bardzo nie mam co opowiadać, bo nic nie zwiedzałam. Jedynie co to dużo spacerowałam po lesie, spotkałam się z moją chrześnicą ( jejku jak ona się cieszy jak mnie widzi, ciągle tylko ciocia Madzia-słodkości moje ) i tyle. Wczoraj jeszcze kładłam w słoiki paprykę z pomidorami - takie zapasy na zimę.
#3327 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja cos zle sie czuje.... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
#3330 |
Zakorzenienie
|
Ehhhh
![]() juz sie zaczyna.... znacie sytuacje miedzy tesciami moimi a nami....juz dzwonila tz matka jak gdyby nudy nic, że przyniesie nam pierogi....hahaha....Tz powiedzial, ze jakby cos aam sobiep rzyjdzie...ani be ani me z weselem, ze slubem, ludzie, wkurzylam sie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.