|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
ja dzisiaj zamówiłam małemu takiego misia
![]() http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=737683980 |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Konto usunięte
|
Łaaaaaaaa, słodki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=hMVoC...eature=related
to ten kubus on spiewa |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, że jesli bys byla w ciazy to ten aniołek powedruje do którejs z naszych staraczek ![]() Blondi fajny ten Kubus ![]() a mojemu Tz o dziwo!podobaja sie ciuszki, ktore kupilam na szmateksie. Zreszta trudno, żeby mu sie nie podobaly, skoro są bez skazy i to rzeczy za 1zł i 1,5 ![]() ![]() juz och wymoczylam i wysuszylam, a prac bede razem ze wszystkimi w dzieciecym proszku i płynie ![]() DZIEWCZYNY FLUIDKI ODE MNIE DLA WAS, NIECH KTORAS W KONCU ZACIĄŻY BO MI TAK SMUTNO SAMEJ NA WATKU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Konto usunięte
|
O tak - przekazuję moje fluidy wszystkim staraczkom !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |
Zakorzenienie
|
dokładnie to ja nie wiem,ostatnio jedna pisała,ze 1,5 roku chyba,bym musiała zapytać dokładnie
Cytat:
![]()
![]() |
#3397 |
Zakorzenienie
|
Teraz widzisz paollino, ze w ciaze nie tak łatwo sie zachodzi... Niestety, a czasem stety...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3398 |
Konto usunięte
|
Wiesz, te co chcą, najczęściej nie mogą, a te co by nie chciały, to nagle wtopa od "pierwszego kopa"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3399 |
Zakorzenienie
|
a to tak
ale o roznie bywa inni chca maja tez za 1 razem czy tam za 3,ale prawda to jest w tym,ze jak ktos nie chce ma od razu ![]() a doczytałam juz kropeczka strarała sie 1,5roku bez antykoncepcji,1 rok starań... ja to raz byłam w ciąży,ale poroniłam,pozniej czułam sie psychicznie nie do zycia,ale nie zabezpieczalismy sie,ale i tk nic nie było,to mogę powiedzieć tak ,że oficjalnych cykli zaczyna 17 czyli zaraz półtora roku będzie,a nie oficjalnych 2 lata własnie we wrzesniu mija... mowia po poronieniu organizm chce od razu znow zajsc w ciaze ja nie uwazalam przez te pol roku,ale tu tez moze dzialalo w psychice... teraz juz odpuscilam co ma byc to bedzie,ale widac luz chyba mi nie wystarczy ...
#3400 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja tak z innej beczki, juz szukalam na wizazu, ale moze od was jakies ciekawe pomysly wydusze
![]() Chodzi o to, ze nie dlugo z TZ-tem mamy 2-rocznice zwiazku i zastanawiam sie nad prezentem, myslalam nad kubkiem ze swoim (naszym) zdjeciem... Ale co jeszcze dodac do tego?? Macie pomysly??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Wtajemniczenie
|
Paollino - tak juz jest, ze jak czegos sie chce za bardzo - to to nie przychodzi...wiem po sobie niestety...a jak u ciebie przyjdzie ten czas na bejbi - moze tak byc ze ta mysl bedzie ci stale biegac po glowie i myk trafi sie...Twoj TZ naprawde jakis dziwny - sprobuj z nim jeszcze pogadac..ale cos mi sie zdaje, ze z tej maki chleba nie bedzie.
Michoko - hej, hej! jak tama twoje koteczki sie maja? jak zycie w Anglii? Dra - hej, cale wieki cie nie bylo...tak samo jak ciebie Fruzia ![]() Garfildek - co do okularow - to co ci moge doradzic - sama nosze juz 10 lat -przede wszystkim bierz lekkie oprawki i plastykowe szkla. Pozniej pomysl o szklach fotochromatycznych[przyciemniaja sie jak wychodzisz na slonce - fajny efekt, bo zachowuja sie jak sloneczne a ostrosc widzenia zachowana] lub antyrefleksach [wazne do komputera, nie mecza sie oczy-bo w specjalny sposob odbijaja swiatlo]. Ksztalt i kolor oprawek wybierz tak by pasowaly ci do ksztaltu twarzy, do stroju i do dresu i do malej czarnej. Ja mam tylko jedna pare okularow i nosze je nonstop. Polecam rowniez czesto cwiczyc wzrok i patrzec w dal oraz na 'zielone' ... A co do rocznicy - ja bym pomyslala tak: kolacyjka we dwoje [np. lasania+winko], milosny wierszyk na karteczce + drobiazg : fotka na kubku jak najbardziej na tak ![]() Od Jane mam info: " M wrocil do work+dzis w nocy znow jedzie na te wdrozenia SAP do sb., a samej jest b.ciezko" wiec pewnie sie odezwie dopiero w okolicy lykendu. Domi - wy chyba kolo siebie mieszkacie, co? - moze daloby rade jakos sie zgadac i zapomoc troche? Ja niestety juz teraz nie mam wolnego [max 2 dni pod rzad] a mi tam na poludnie to troche za daleka trasa.
![]() |
#3402 |
Zakorzenienie
|
Garfi akurat teraz mi nic do głowy nie przychodzi, ale mi to jakies tam pomysly zawsze przychodzily...
![]() ![]() no nie wiem, kolacja (ale o to moze Twoj Tz zadba)... |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 |
Konto usunięte
|
Madziu, nie będzie chleba z tej mąki, modlę się tylko by on nie został tym ojcem, bo KOMPLETNIE się do tego nie nadaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() edit:PAOLINO TY MASZ TZ???sorry ale dopiero sobie przypomnialam jak nam pisalas ze jestes singielka ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-15 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Konto usunięte
|
Miałam TŻ... już nie chcę by on nim był bo jest nieodpowiedzialny
![]() Nie... to nie ten ![]() ![]() ![]() Naprawdę, nie chcę by TŻ był ojcem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Magdaka dzieki za rady z tymi okularkami, ja juz wybralam oprawki (sa delikatne, nie jakies wielgachne, takie jakie chcialam ) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Zakorzenienie
|
Garfi a nie chcialabys takiego pojemniczka na olejki aromatyczne?juz jednej wizazance to proponowalam. Moj tz to sam kupil i mu sie bardzo spodobalo i na poczatku ciagle jakies olejki wlewalismy
![]() ![]() Paolino nie bedzie, jestem przekonana, ze za bardzo panikujesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() biedactwo.... ![]() ![]() ![]() Dobrze ze dziadek przyjol te wiadomosc dobrze.... Cytat:
oojjojo az tyle czasu ![]() ![]() Cytat:
![]() Hejka kochane ![]() ![]() Ja dzisaj rano u Piotrusia bylam....wkurzyla troszke mnie ejgo mama bo musialam niby z nim podlewac nowo nasiana trawe... ![]() ![]() ![]() Popludniu zrobilam obiadek dla rodzinki...pyszny był ![]() A pozneij na rowerek 10 km....extra bylo ![]() i spotkanie z Kinią....ona jedna mnie naprawde rozumiem... ![]() A co do P. to dzis przegiol....mial egzamin..i mu o 8 rano napsialm ze trzyma kciuki i dzien dobry....a ten nic zadnego smska nic.....ja o 15 nastepny smsk..co z nim bo sie zaczelam martwic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WIEM zabardzo sie angazuje... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vcelka Kochana ja dopiero teraz zobaczylam Twoj post ![]() ale sie porobilo ![]() ![]() ![]() ![]() Motylka no własnie...angazujesz sie za bardzo a nawet go nie znasz, a wyslal Ci fotke z noga w gipsie??skad wiesz, ze nie kłamie? ![]() ![]() a jak ten koleś z obozu??odezwal sie do Ciebie? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3410 |
Zakorzenienie
|
domi
no sama nie wiem, co z tym fantem zrobic... Na rocznice to musialo byc takie cos, co by sie kojarzylo z nami i z ta szczegolna data... Myslalam o tym kubku. Ale jak myslicie dac tylko moja fotke czy lepiej nasza + data ?? ![]() ogladalam na necie koszulki, serduszka itd... ale jakos mi sie nic nie podoba ![]() A domi ty kupujesz TZ-towi jakas bluze na urodziny tak? Moge wiedziec jaka (z netu?), bo TZ ma tez niedlugo ur. to znowu nad prezentem trzeba myslec wrr... Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2009-09-15 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.sarafis.pl/index.htm Tu sa ceny hurtowe. Moj Tz poprzedniej zmimy mial upatrzone buty, chyba kosztowaly 399 zł, ale numeru nie bylo w sklepie, a on potrzebował połówki i na tej stronie znalazl i zamowil, prawie 100 zł taniej. A ze mamy blisko jedziemy osobiscie ![]() a bluzy tu są: http://www.sarafis.pl/kategoria-29-198-199,1.htm Moj Tz lubi popielate, wiec mysle nad ta Manu Hood ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-15 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Zakorzenienie
|
Domi, widziałam te bluzy na stronce, fajne, ja też rozglądam się za prezentem bo niedługo TŻ ma urodziny i też nie mam kompletnie pojęcia co mu dać w prezencie
#3413 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() A z Kamilem to nic..nie odzywa sie kompletnie...wiec go olalam... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3414 |
Zakorzenienie
|
dobra kolacja plus ukochana w sexi bieliźnie to prezent, jakim by nie pogardził żaden normalny facet
![]() ![]() ![]() dziś moi przyjaciele z czasów studenckich, którzy od kilku lat mieszkają w Anglii, napisali mi, że w niedziele będą w poznaniu i że jakby co to mogą wpaść ![]() ![]() ![]() Mischoko, ja po jednej inseminacji, niestety bezowocnej ![]() ![]()
#3415 |
Zakorzenienie
|
Motylicaja trzeba sie czasem do baru wybrac na piwko albo w takie miejsce, gdzie jest dużo ludzi
![]() Ala jest tak jak mówisz, jestes jeszcze młoda, prowadzisz intensywne zycie, no i te pomysły na siebie...Dzidzie tak czy siak bedziesz miała swoja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to grzybki. to farsz grzybowy w pierożkach ![]() ![]() z suróweczką ![]()
![]() |
#3417 |
BAN stały
|
Powiem ci ze ja nie z takich ze do baru na piwko....po peirwsze zbytnio piwka nie lubie...a po 2 nie mam z kim tam isc....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3419 | |
Zakorzenienie
|
mniammm ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja uciekam spac, dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.