|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Ide zaraz spać...
Jeśli chodzi o ten wątek to go uwielbiam i nie byłabym sobą jakbym nie zagladneła, juz pod wieczór na komuni myslałam, czy o mnie myślicie ![]() Wy marzycie o pizzy a mnie odrzuca na samą myśl, mam jakąś awersje prędzej mi podchodzi kebab |
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
ja się chciałam pochwalić, że dziś pierwszy raz Filip zjadł mleczko zagęszczone kleikiem ryżowym i ładnie zareagowal
jutro spróbujemy soczku z marchewki dołączam fotkę ubranka, które ostatnio kupiłam tak wygląda na Filipie no i ja gratis
|
#3423 |
|
Konto usunięte
|
Jaki mały dżentelmen !
Zanka - Tyś naprawdę gryfno dziołcha
|
|
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
paollino dziękuję
ale nie przesadzaj hehe
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
czyli mały Filipek przechodzi na "konkrety"
Domi, no baa, same cudowne osoby na tym wątku i taaaaakie skromne my dziś na działce byliśmy, kiełbaskę z grilla zjedliśmy a teraz zmykam spać. paollino, czy rzeczywiście lepiej jest patrzeć na indeks glikemiczny niż na kalorie? Bo się zastanawiałam już nad tym. Ale jak spojrzałam kiedyś na tabelki, co jaki ma indeks, to czasem wyszło mi, że rzeczy, które uważałam za zdrowe mają większy indeks od tych, co uważałam za mniej zdrowe nie powem, trche mi się to podobało, bo z tego co pamiętam gorzka czekolada, którą uwielbiam, ma całkiem atrakcyjny indeksskonczyłam wczoraj brać antyki, czekam na @ i znów zacznę pielgrzymki do gin.
|
#3426 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3427 |
|
Rozeznanie
|
paollino
![]() Laski dostałam w końcu @. ![]() ![]() Pozdrawiam Was i całuje P.S Pamiętam o Was Laseczki
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Piwusia, tak się cieszę
zawsze tak raźniej z kimś się starać o dzidziusiadziewczyny, porobiłam fotki mieszkania, ale nie wzięłam kabla, co by na kompa je przełożyć. Ale dziś wstąpię do rodziców to tam przerzucę foty i wrzucę na wizaż
|
#3429 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry Lejdiski ...
![]() Kto będzie tak miły pójść dziś za mnie na ćwiczenia?
|
|
|
|
#3430 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Śnił mi się G. ale sen... że miał jakąś operacje i ja przy nim byłam...i tak go głaskam po włosach, on leży na jakimś łóżku i się mnie pyta czy się nie wstydzę tak przy ludziach, ja na to że nie, a on to, że ja go kocham łoludzieeeeech i tak za nim tęsknie, ale on milczy jak zaczarowany.. ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Operacja wg sennika- Można traktować ją jako sen ostrzegawczy: dotychczasowa droga życia nie jest dla ciebie satysfakcjonująca; należy się liczyć z gwałtownym, bolesnym wstrząsem. ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Aha i chyba z kuzynem pójdę na to wesele...nazywa się Kamil i jest rok starszy ode mnie. Nie będę czekać aż wielmożny G się odezwie. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-05-18 o 10:03 |
|
|
|
|
#3431 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem
Idę teraz poczytać co naskrobałyście i napiszę coś więcej
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Ala to wklej otki nam niedługo każdego pomieszczenia mieszkanka
![]() Zuzia a Ty nie w pracy dziś? ![]() hihihi ale mi sie Witaj Vcelka, opowiadaj -ja sie idę uczyc ![]() ale będę zaglądała
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-18 o 10:36 |
|
|
|
#3433 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3434 |
|
Wtajemniczenie
|
Już przeczytałam co napisałyście przez ten weekend
Najpierw odniosę się z grubsza do postów: Blondynka ja czekałam na rezonans ponad miesiąc czasu na NFZ, nie wiem jak to jest prywatnie, ale to badanie jest bardzo drogie, więc nawet nie orientowałam się jak długo musiałabym czekać. Zanka ślicznie wyglądasz z Filipkiem, a mały rośnie jak na drożdżach, nim się obejrzymy a on zacznie już chodzić ![]() Aliszcze super, że jesteście już w nowym mieszkanku, anty odstawione, teraz tylko czekać na OWOC. Domi cieszę się strasznie, że z dzidzią wszystko dobrze. Hurra To teraz mój weekend. Byliśmy w Zakopcu. Było cudownie i romantycznie. Świetną mąż zrobił mi niespodziankę
|
#3435 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no to musiało być super---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Ja coś znów doła łapię...aj nie dobrze...kiedy mi się to skończy? Zaczynam mieć dość. Chyba muszę się dla poprawy nastroju wybrać do fotografa na sesję...a niech porobi mi fotki. Nie chce mi się uczyć...jestem w totalnej apatii mija na chwilę i znowu wraca..
|
|
|
|
|
#3436 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuziu może faktycznie byłby to dobry pomysł, żebyś zrobiła coś dla siebie, myślę że sesja poprawiłaby Ci nastrój, może jakieś zakupy albo wypad z przyjaciółkami do kawiarni. Czesem ma się lepsze i gorsze dni, mam nadzieje, że ten zły nastrój pójdzie sobie szybko.
A ja jutro mam kolejną wizytę u gin.
|
#3437 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3438 |
|
Konto usunięte
|
Zuzia, Ty wiesz co ja myślę na temat tych apatii
![]() ![]()
|
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelka jestem żądna szczegółów
|
|
|
|
#3440 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mogę Domi
Domyśl się kochana....A Tobie jak idzie nauka??
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-05-18 o 12:01 |
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelka domyslam sie
![]() Mi nauka idzie kiepsko, właściwie jeszzce nie zaczełam, porazka... |
|
|
|
#3442 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi, bo dostaniesz klapsa
Zabieraj się do nauki, jutro pięknie zdasz kolokwium i będziesz miała z głowy. A masz może zdjęcia dzidzi z USG? Bo ja chętnie bym zobaczyła to cudeńko.
|
#3443 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ale ja nie mam skanera, chyba, że spróbuje aparatem zrobic, tylko potem, bo mam rozładowane baterie po wczorajszej komunii a muszą sie ładowac conajmniej 8 h![]() chce sie uczyc, ale jakos tak nie moge, słaba jestem w ogóle... |
|
|
|
|
#3445 |
|
Zadomowienie
|
Ahoj Lejdsis
Vcelka - ja tez jak Domi żadna szczegółów, a co Domi - dawaj zdjatka z komuni gdzieś, co? to fajnie, że się najadłaś Zuzia - nie smutaj się - fajne Ali - ale extra new mieszkanko, tyle wrazeń, aż sobie przypomniałam jak to było u nas - no super! nie mogę sie foć doczekać Paollino - o ja! to Ty jestes na avatarku? Ła! Ależ laska! to co Ty za kity o tłuszczyku i kg nam tu wciskasz, oj Ty! kurcza - wszystkie zakompleksione jakieś czy co Piwusia - no to gratuluję @! ![]() Magdzia - a kiedy Ty wylatujesz do Anglii? Tymi ozdobami to wiesz - ja cokolwiek na co masz ochotę - kolory me to red, róż, blue, no i biały i czarny bo do wszystkiego, więc jak cosik Ci by się chciało, to byłabym zaszczycona ![]() Jagódka znów pewnie u babies Cinusiowa Blondi - popatrz jak Małemu Twojemu dobrze u Ciebie, nie chce sie ruszyć na zewnatrz - ale czas jeszcze i tak ma, nie? 3maj się i Ty dzielnie! a jak u teściów było na 4 piętrze? Syla - to ile w Polsce byłaś, odpoczęłaś czy zabawiłas sie ciut towarzysko (do fryzjera chyba miałas iść i co? Any zmiany? ![]() A co u Innych Lejdsis??? ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Domi - z nauka ciężko, wierzę, ach mi sie tez nie chce, a wciąz tego artykułu nie napisałam (gdy prof. stwierdził, ze ostatecznie do końca maja musza spłynąc to juz w ogóle "dałam se spokój" No ale - 3mam kciuki żeby ci to jakos poszło i z głowy żebys miala Vcelka - to na cały weekend był wypad? Extra! Też tak chcę! ![]() A u nas dzis jakis koncert z okazji rocznicy urodzin papieża naszego, no i udało mi sie koleżanke wyciągnąć ![]() Zanko - Lasko-Mamusiu
|
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie melduje 2 w 1
dzisiaj zaczynamy 39tcw piatek mam wizyte u gina zob czy cosik szyjka sie ruszyla ![]() Jane nie ma co sie oszczedzac trzeba duzo chodzic |
|
|
|
#3447 |
|
Wtajemniczenie
|
Jane wyjechaliśmy w piątek po południu, a wróciliśmy wczoraj późnym wieczorkiem. Ale Wy ciekawe szczegółów hehe
troszkę odpoczęliśmy i się zrelaksowaliśy![]() Domi to spróbuj jak się naładują baterie zrobić zdjęcie, popodziwiamy Wasze maleństwo.
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-05-18 o 12:48 |
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelka, pewnie że ciekawe szczegółów
a po humorze widzę, że te szczegóły bardzo pikantne![]() już my sobie dopowiemy, to co nie chcesz ujawnić![]() Trzymam kciuki za wizytę u gin. Ech, sama boję się na samą myśl, że mam iść do gin wiecie co, nawet już zaczęłam się interesować procedurami adopcyjnymi. Poczytałam troche w necie o tym. Przyjaciółka mojej szefowej adoptuje teraz maleństwo. Kilka lat musieli czekać!!masakra!!Domi, marsz do nauki!! pomyśl, ze jak to zdasz to będziesz mogła ze spokojnym sumieniem siedzieć na wizażu ![]() Blondi, jak się czujesz? Czujesz już, że to już finał? I że meta tuż tuż (no i podium rzecz jasna )Jane, rzeczywiście chyba lekka przesada z tą 19 godziną ja rozumiem, że ważne jest by dziecko kłaść spać o tej samej porze, ale czasem dzień dziecka należy się i dziecku i mamie Jak mi dobrze na urlopie obiadek dla pieska się gotuje, dla męża jeszcze nie właśnie piję kawusię. Fajnie tak o tej porze na wizażu z Wami siedziećZuzia, rzeczywiście zrób coś dla siebie ![]() paollino, no w sumie u mnie też z insuliną nie jest w 100% dobrze. Także w sumie powinnam zwracać uwagę na te indeksy. Ale fajnie byłoby przy okazji schudnąć A skąd czerpiesz wiedzę na ten temat? Internet? Możesz podać jakieś rzetelne strony na ten temat? ponoć im bardziej przetworzone jedzenie, tym gorzej. Hmm. no w sumie bym się uśmiechnięłado Madzi w sprawie tej biżuterii, uwielbiam kolczyki, zwłaszcza długie wiszące ![]() :rolle yes:
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mogę sie uczyc, nie mogę sie kupic dzis, poza tym jestem słaba od wczoraj wieczór i troche mi krew z nosa leci
![]() ![]() ![]() Trzymajcie kciuki, żebym jakims cudem to zaliczyła, bo ja głownie powtarzam, ale kiepsko mi to idzie
|
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej Domi
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.

ale nie przesadzaj hehe

no to musiało być super
mija na chwilę i znowu wraca..
- kolory me to red, róż, blue, no i biały i czarny bo do wszystkiego, więc jak cosik Ci by się chciało, to byłabym zaszczycona