|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
![]()
![]() |
#3422 |
BAN stały
|
ja ide juz luluac......
Milej nocki dobranocka ![]() i milego poranku i dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Zakorzenienie
|
blondynkapoznan misiek superowy
![]() Dobranoc kobietki ![]() p.s.: Nie macie namiarów na dojazd do Legionowa..? To nic będę musiała się sama dowiedzieć.. chciałam wiedzieć teraz by sobie jakoś wyjazdy poplanować. ![]()
#3424 |
Zakorzenienie
|
z ta kolacyjka i bielizna niezly pomysl, tylko my nie mieszkamy razem, wiec czuje sie hmm... ograniczona ze tak powiem
![]() a bluzy fajne, tylko koniecznie musi byc bez kaptura (TZ ich nie cierpi, bo kojarza mu sie z blokersami) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | ||||
Zadomowienie
|
Kurde napisałam posta kilometrowego i mi wcieło
![]() Cytat:
![]() Pokaż zdjęcia ubranek!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wściekłam się dzisiaj maksymalnie. Miałam umówioną wizytę na 8.00 w Lublinie w Luxmedzie do okulisty, Zwlekłam się z łóżka, pojechałam i co?? Pani w rejestracji mi powiedziała, że nie wie jak to sie stało, ale mają mnie zapisana na 30 września ![]() ![]()
![]() |
#3427 | ||||||
Zakorzenienie
|
Laski
![]() ![]() ![]() Dzien dobry i juz odpowiadam ![]() Cytat:
![]() Blondyneczko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Motyliczka ![]() ![]() ![]() Cytat:
To baranki..... nie na widze takiej niekompetencji...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3428 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Cos bez humoru jestem dzisiaj, rozdrazniona, a rzadko mi sie to zdarza teraz. Cytat:
![]() Musi sie udać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zreszta teraz wieszaki nei sa w modzie ![]() ![]() ![]() U nas jest fajnie na watku, przyjemna atomsfera, wymieniami sie przepisami, gadamy o chlopakach/mezach/Tz i w ogole ![]() Mischoko nie wiem czy wiesz, ale Zuzia sie rozwiodła? ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-16 o 10:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Co do atmosfery na wątku Domi znowu sie z Tobą zgadzam, udzielałam się też w innym i tam sie dziwne rzeczy porobiły, przechwałki, jak któraś ma lepiej to oskarżanie że kłamie itp, także cieszę sie że tutaj tak przyjemnie i z chęcia czytam co u Was i z tego powodu WIELKI BUZIAK DLA WAS WSZYSTKICH ![]()
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-09-16 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Konto usunięte
|
No i ten dzień zaczął się całkiem nieźle
![]() TŻ "zmienił front". Pojawił się dziś na gg z opisem "Grypa...". No to ja zagaduję jak się czuje i w ogóle. I on że nie odzywał się bo wczoraj miał 39 gorączki i spał cały dzień ![]() ![]() Łukasz 10:30:35 misiek, uspokój się Paulinka 10:30:36 Łukasz będziesz, prawda? Gdyby coś...? Paulinka 10:30:44 nie zostawisz mnie z tym samą? Łukasz 10:30:54 nie zostawię Paulinka 10:31:19 wiesz, to dla mnie naprawdę byłoby uspokojenie gdybym czuła Twoje wsparcie Łukasz 10:32:04 Będzie dobrze ![]() Paulinka 10:32:16 ona mi powiedziała że wszystko się dość nieszczęśliwie złożyło - mój środek cyklu, dłuższa przerwa w tabletkach... Paulinka 10:32:36 jak się wydłuża przerwę to się wywołuje owulację, to jest jedna z metod starania się o bejbi Paulinka 10:32:58 ja ją wydłużyłam bo nie spodziewałam się takiego czegoś, wciąż traktowałam je jak lekarstwo Łukasz 10:33:03 ale jak, czujesz się jakoś inaczej niż zwykle? Paulinka 10:33:32 kochanie, nie mam prawa nawet czuć się na razie inaczej, zapłodniona komórka wędruje do macicy 3-5 dni... Paulinka 10:33:39 mogę się czuć inaczej za 2-3 tyg. Paulinka 10:33:44 ale teraz nic nie poczuję Paulinka 10:33:58 jedyne co mogę czuć to wkręcanie sobie sama jakichś głupich objawów Paulinka 10:33:59 ;| Paulinka 10:35:25 np. częste siusianie, które oznacza ciążę, a które miałam dwa dni... I oczywiście zamiast pokojarzyć że przemoczyłam buty w sobotę na Markowskiej, to ja od razu blady strach ;| Łukasz 10:38:23 Panikujesz zbytnio :P Paulinka 10:38:38 wiem kotek... Paulinka 10:38:51 i wiesz, w dzień to ja sobie potrafię wmówić że się mam uspokoić czy coś Łukasz 10:39:10 ;\ Paulinka 10:39:14 ale w nocy spać nie mogę i mi się kurde... włączają obrazy nas z wózkiem ;| Paulinka 10:39:29 noc to jest taka pora że wychodzą najgłupsze myśli Paulinka 10:39:31 <ściana> Łukasz 10:40:45 a ja ci powiem ze sie cieszę ![]() ![]() Paulinka 10:41:29 oj misiek daj spokój Paulinka 10:41:30 ![]() Łukasz 10:42:47 hehehehe córeczka tatusia będzie ![]() Paulinka 10:42:58 jesteś szalony ![]() Łukasz 10:44:02 No, twój przyszły małżonek chce kupić Nikona F5, Łukasz 10:45:33 albo wózek <lol> Paulinka 10:45:55 ja Ci dam ![]() ![]() Łukasz 10:46:48 tia, a dziecko w co ubierzemy :P Paulinka 10:47:11 moja mama lubi szyć ![]() ![]() Łukasz 10:47:43 kobieto, ja swoje dziecko będe ubierał u zary :P ma być modne :P Paulinka 10:47:54 hahahah ![]() ![]() Łukasz 10:48:04 no baa :P Paulinka 10:48:16 Boże, odbija nam ![]() Łukasz 10:49:05 przynajmniej sie nie denerwujesz ;P Paulinka 10:49:14 no tu masz rację :d Paulinka 10:49:20 rozluźniłam się Paulinka 10:49:21 ![]() Łukasz 10:49:52 i ma być dziewczynka, postaraj się :P Paulinka 10:50:27 misiek, teraz to za późno, miałeś Ty się starać w niedzielę <lol2> Łukasz 10:52:03 no zobaczymy co z tego wyjdzie, bo jak nic. to zapuszczam wąsy ![]() Paulinka 10:52:09 O JEZU ![]() Paulinka 10:52:11 <boisie> Paulinka 10:52:32 muszę kupić golarkę, przydybię Cię kiedyś w nocy <hahaha> Łukasz 10:52:54 ;> to ja ci utlenię włosy Paulinka 10:53:06 już mam w połowie utlenione Paulinka 10:53:20 a poza tym do cholery, co Ty mnie chcesz tak na blondi robić?! Paulinka 10:53:21 ;> Łukasz 10:53:26 si ;> Paulinka 10:53:33 po cholerę? ![]() Paulinka 10:53:41 jestem ruda i wszystkim się poodoba ![]() Łukasz 10:53:50 nie przeklinaj, matce nie przystoi :P Paulinka 10:54:07 Ojcu rozkazywać matce też nie <lol2> FAKT - po żartach z nim, naprawdę jakoś mi lżej... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My sie z laskami znamy juz ponad 1,5 roku. Najpierw byl jeden wątek, potem gang, ale własnie poodchodzilysmy przez pewnie nieporozumienia w grudniu, jestesmy tu razem i jest okej ![]() Doszlo pare osob, min. Ty, Motylicaja, Eluska, kilka doszlo na chwile i odeszlo i jest milo. Zreszta widac to po moich prawie 1000 postach ![]() Zreszta gdyby nie interenet i wizaz to ja bym z nudow padla. A tak to mam zajecie, poznalam fajne kolezanki, zreszta wydaje mi sie, ze jestemy charakterami troche podobne do siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3432 |
Zakorzenienie
|
Domi ale jak to było 1,5 roku temu... zupełnie inne czasy, atmosfera i tematy jednak
hehe te wspomnienia, ile ja postów pisałam masakra
#3433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile ja! ![]() paolino my to mamy czytac? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Konto usunięte
|
Buahahaha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Zakorzenienie
|
Paolino przeczytalam...uf..co Ty go tak kochaniujesz?
![]() ![]() Ja do mojego Tz zaczelam mowic ładnie po dobrych kilku miesiacach ![]() oj paolino nie jestes w ciazy, nie panikuj juz:p lepiej gadaj czy masz jakas poprawke we wrzesniu i bierz sie do ksiazek:P Zanka a to:http://www.wizaz.pl/forum/misc.php?d...osted&t=346206 ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-16 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
Konto usunięte
|
Nie mam poprawki dlatego mi się chyba nudzi i sobie wymyślam
![]() A jesteśmy ze sobą dopiero 3,5 mies. z paroma dniami ![]() Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-09-16 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Zadomowienie
|
wrociłam na wizaż i znów nie mam czasu na nic innego
![]() ![]() ja też doskonale pamiętam te stare wątki, jak wszystkie po kolei się starały i nie było innych tematów do rozmowy... A jeszcze troche i nie będę miała w ogóle z kim pogadać o starankach bo wszystkie juz będą miały dzieci ![]()
![]() Edytowane przez fruzienka Czas edycji: 2009-09-16 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3439 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to juz troche ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3440 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie, ale jest mi nadal strasznie ciężko.
Wczoraj całe popołudnie przepłakaliśmy z mężem, mąż całkowicie załamany, sami nie wiemy co mamy robić ![]() Pewnie niektórzy mają jeszcze gorsze problemy, ale dla nas dziecko to cały świat. Jak się bardzo pragnie takiego maleństwa to każdy dzień jest wiecznością, a co dopiero pół roku ![]() Na pewno mam zamiar po @ pójść do swojego ginka pogadać na ten temat jeszcze i mąż chce zrobić badania plamników. Czuję się tak fatalnie, że dziś nawet nie pojechałam na tą rehabilitacje ![]() Przepraszam, że nis odnoszę się do Waszych postów, ale nawet nie jestem w stanie dziś mysleć co mam Wam odpisać.
#3441 |
Konto usunięte
|
Vcelko, kochanie, fluidki dla Ciebie
![]() ![]() ![]() Kurde, zobaczyłam właśnie mój plan zajęć na nadchodzący semestr ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vcelko ![]()
![]() |
#3443 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3444 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wracając mieliśmy niezłą przygode - zepsuł nam się samochód, nie dość, że na autostradzie stanął to jeszcze ponad 500km od domu ![]() ![]() ![]() ![]() a dalszy ciąg wakacji od poniedziałku ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobra, siadam do mojego humoru, komizmu i Ani Mru Mru, bo samo się nie spłodzi nawet jedno zdanie ![]() edit: takie macie tempo pisania, ze zaczelam odpisywac a juz nowe posty!! Mischoko to do roboty się bierzemy obie i razem zachodzimy, co Ty na to? Robiliście juz wszelkie możliwe badania? Mi się świat o mało nie zawalił jak sie dowiedziałam, że musze iść do szpitala i dać się ciąć. Jak mi lekarz mowił na czym polega laparoskopia to za każdym razem jak powiedział, że robi się dziurę w pępku to przestawałam słuchać!! U mnie leci 14 cykl. A jeden lekarz mi mówił jak zaczynałam, że jak mam 22 lata to szybciutko pojdzie "bo pani taka młoda"... Gusiak ja zmolestowałam 25 stron poki ci ![]()
![]() Edytowane przez fruzienka Czas edycji: 2009-09-16 o 11:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Zakorzenienie
|
Fiu fiu!! Ja tak wlasnie zerknela Gusiak na Twoja bizu i musze przynac ze niewiarygodnie sprawne lapeczki masz
![]() Te dwa to moje faworyty ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=2425695&d=1249633594 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1250873575 Wiesz Fruzia ze ja bym chciala w grudniu minie 4 lata od poronienia a tu wciaz nic - badania wszystkie w normie ale ja mysle ze poki do PL nie wroce to nie bede nigdy wiedziala na 100% bo nie ufam tym lekarzom tu..... A dzis w szmapanskim nastroju rozpoczelam 17 cykl oficjalny ![]() ![]() ![]()
Wszystko co dobre, jest nielegalne, niemoralne lub powoduje tycie ![]() Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-09-16 o 11:20 Powód: dopisek@: |
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Zadomowienie
|
#3447 |
Zakorzenienie
|
Mischoko a ta sexi fotka nad morzem?
![]() ![]() ![]() ![]() Fruzia ja zaluje czasem, ze mam tak daleko nad morze, cała Polske do przejechania, 1000 km ![]() ![]() A o forumowe znajmosci nalezy dbac jak najbardziej. Przede wszytski na te osoby mozna liczyc barzdiej niz te w realu ![]() Fruzia a widzialas ciuszki, ktore dostalam od jednej z wizazanek?kiedys wklejalam ![]() ![]() Dziewczyny zaciażcie ktoras, potem ja Wam ciuszki przysle ![]() to sie wkurzylam...nicn ie odpisalam, jakos wole Wam niz jej:/ Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-16 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Zadomowienie
|
Domiś a skąd jestes?
#3449 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilkę...znowu nie mam za bardzo czasu
![]() ![]() ![]() mishoko i fruzienka - ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | |
Zakorzenienie
|
ja okolice pomiedzy rzeszowem a przemyslem ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.