|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
No ja żem na avku nooo
![]() ![]() Belriso jest z ryżem i jest pycha Boooooshe Lejdis, Bóg to mnie jednak strzeże przed durnymi facetami ![]() W telegraficznym skrócie : M.ubzdurał sobie że ja się straaaaaaasznie zaangażowałam że mi mega zależy i w ogóle, a jak mu delikatnie próbowałam wytłumaczyć że mojemu Marcinkowi byłemu do pięt nie dorasta, to ten mnie wyśmiewał z pełną irytacją, bo cały w****... Próbka jego tekstów : (na śmieszny koniec dnia) Mariusz 18:50:58 i tak mnie jutro zaczniesz podrywac i macac na wykladzie Ja 18:51:07 słucham? Mariusz 18:51:09 powaznie Paulinko ?? Ja 18:51:18 musiałabym mieć ręce długie na pół sali Ja 19:00:35 Mariusz 18:51:35 nie mam az tak wielkiej paly --> BOŻE CO ZA ORDYNARNOŚĆ![]() Ja 18:51:55 chyba mnie z kimś mylisz, ja się nie uciekałam do takich zabiegów Mariusz 18:51:56 nie wiem czy wiesz ale najlatwiej popelnic glupote z osoba ktora cie pociaga fizyczni Ja 18:51:56 ;] Mariusz 18:51:57 hih Ja 18:52:27 wątpię, żeby popełnić z Tobą głupotę, musiałbyś być przynajmniej w 50% taki jak Marcin Ja 18:52:35 a nie jesteś nawet w 10% Ja 18:52:54 co 5ty facet na AE sprawia że coś tam mnie zakłuje w brzuchu Ja 18:53:01 ale to nie powód by go podrywać Ja 18:53:03 ;] Mariusz 18:53:08 <lol2> Ty naprawde jestes dzieciina , ciesze cie ze zniechecam moja osoba do siebieJa 18:54:01 nie mam czego się wypierać bo takie fakty miejsca nie miały A jeśli uważasz że jestem dziecinna... masz prawo do takiego zdania Ja 18:54:57 owszem, chciałam Cię lepiej poznać. Ale no cóż, poznałam i okazałeś się inny niż myślałam więc nawet nie zaczęłam podrywu Mariusz 18:55:49 masakra...szkoda ze nie mam juz smsow..daj mi szanse,nam szanse... --> fatalne ironie Mariusz 18:55:57 nei poznalas mnie i nie gadaj glupot Mariusz 18:56:13 wiesz jezeli dal cienbie poznawaznie jest oprzez smsy to fajne masz zwiazki --> brak klasy, wypomina związki Ja 18:56:14 taka mała próbka mi wystarczyła ![]() Mariusz 18:56:22 jasne Mariusz 18:56:28 pogodz sie z tym ze ja nie chce i tyle Mariusz 18:56:38 bo to ja powiedzilem nie temu wszytskitemu --> taaak chciałoby się poczuć przewagę ![]() Ja 18:56:44 nie wiesz jakie mam związki Ja 18:56:50 ale czemu?? rany Mariusz Mariusz 18:56:57 i nie chce wiedziec Ja 18:56:58 ja bym z Tobą i tak nie była ![]() Mariusz 18:57:04 nie obhodzi mnie t wcal Mariusz Drzazga 18:57:17 <lol2> jej na nawet przez chwie nie pomyslalem o zwiazku z Toba Mariusz 18:57:19 Paulina Ja 18:57:20 a jednak się irytujesz, złość pięknośc szkodzi ![]() Mariusz 18:57:30 nie zartuj sobie nawet Mariusz 18:57:40 zawsze mnie irytuje glupia gadka Ja 18:58:00 więc dlaczego jej nie skończysz tylko ciągniesz to w nieskończoność? ![]() Mariusz 18:58:28 koncze wiec Mariusz 18:58:31 nara Ja 18:58:41 haha, trzymaj się ciepło ![]() Mariusz 18:59:48 co cie smieszy ?? Mariusz 19:00:02 bo nawet twje poczucie humoru jest dziwne --> Trzeba mieć MÓZG, by je rozumieć Ja 19:01:10 mieliśmy już skończyć? Ja się pożegnałam nie wiem jak Ty! Jeszcze raz pa Mariusz 19:02:05 <jupi> nareszcze bede mial spokoj , fajnie ze zrozumialas , sorki ze w taki sposob ale nie widzialem innego wyjscia --> NA PEWNO ![]() Mariusz 19:02:06 nara Ja 19:03:33 ależ, takie rzeczy mówi się od razu nie wiem co prawda od czego ten spokój, sam się pchałeś na wykładzie, choć nie prosiłam o podchodzenie i siadanie obok, przy okazji zakłócanie mi wykładu i mnóstwo innych rzeczy paJa 19:06:49 Mariusz 19:04:58 <hahaha> naprawde masz tropche nie [poukladane w tej glowie..zakochalme sie w tobie...****a dziolcha lkocham cie badz ze mna...tak to chcialem ci powiedziec....siadanieobo k na wykladzie<lol2> ..chciualem cie poderwac w czasie wykladu<lol2> Mariusz 19:05:04 dziewczyno zrob cos ze soba ---> MATKO CO ZA BURAK ![]() Mariusz 19:05:05 nara Ja 19:06:22 radziłabym nauczyć się trochę klasy, bo maniery rodem z chlewika, aż chciałoby się brzydko przyciąć coś na temat przeszłości ale to nie wypada ![]() Mariusz 19:07:18 no dajesz... Mariusz 19:07:27 juz nie rob sie taka kulturana Ja 19:07:34 skąd, zakończmy bezsensowną przepychankę słowną ![]() Mariusz 19:07:36 bo taka nie jestes -> znów brak taktu i wyczucia ![]() Ja 19:07:37 trzymaj się Ja 19:07:38 ![]() Mariusz 19:07:47 boisz sie porazki... Mariusz 19:08:09 tyllko nie opowiadaj ludzsiom na ae ze to ja cos do Ciebie , wiesz tak btw Ja 19:08:17 nie, nie wdaje się w takie rzeczy - jak się bawisz kupą, to siłą rzeczy się pobrudzisz. Nie chcę brzydko pachnieć ![]() Ja 19:08:19 <papa> Ja 19:09:39 Mariusz 19:09:15 nie puszczaj mi buziako <papa2> Mariusz 19:09:28 szlachcianko --> pudło z tym cynizmem
|
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
łoo matko, co za koleś!!
dobrze mu powiedziałaś, że nawet 10 % z Marcina nie maJane, meble nowe, z rodzicami moimi wcześniej mieszkaliśmy, a obecnie nareszcie sami standardowe mieszkanie w bloku. Mam nadzieję, że w przyszłości zamienimy blok na domek z ogrodem
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3514 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
czyli stara miłość nie rdzewieje.....
![]() właśnie zjadłam na kolacje serek wiejski z koperkiem z ogródka moich teściów. Trza się brać za dietkę, Twoje 2cm w biodrach zgubione będą moim motywatorem ![]() a jutro do pracy.....bleeee ![]() ciekawe jak tam Domi
|
#3516 |
|
Zadomowienie
|
Ojej - ale dziwny dialog
, to sms`y były? O co temu gościowi w końcu chodzi? Ty jesteś teraz "wolna" Paollino?No, ale co Ty z tymi kg gdy Ty taka laska!!! ![]() Ali - mieszkanko duże wcale nie standard, no i super! Czego Wam brakuje jeszcze? Dziewczynki - Domi prosiła żeby zdjęcia dołożyć, to grzecznie na nk dołożyłam (teraz Domi się nie odmawia, nie? ) Paollino - Ty masz nk? To dawaj namiary na priv., co? Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-05-19 o 20:48 |
|
|
|
#3517 | |
|
Konto usunięte
|
Żadnego motywatora nie miej - nadrobiłam to kolacją. Zjadłam całkiem niediabetycznie parówkę i bułkę zwykłą
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
![]() A wolna to ja jestem od sierpnia tamtego roku... Zdjęcie jest starsiawe... ma jakieś 2 latka ... przytyłam przez te hormoniska troszkę... ![]() Już leci priv |
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Jane, ja już wcześniej wyniuchałam, że dodałaś fotki, obejrzałam, nawet coś pokomentowałam
paollino, ja też chcę Ciebie na NK!!
|
#3519 |
|
BAN stały
|
Hej laski jestem padnięta...odniosę się do postów później..
póki co muszę wymyslec co odpisac ex ![]() ale baniak mnie nawala.... u mnie deszcz |
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Bardzo mi wolno net chodzi i Wasze zdjęcia obejrzałam w pomniejszeniu narazie, ale mieszkanko Ali zapowiada się super i brzuszek Syli również extra i jaki duży wow![]() dopiero właczyłam komputer i jak tylko weszłam i rzuciło mi się w oczy ze Jane dała nowe zdjecia to próbuje od jakiegoś czasu dostać sie na NK super Jane, zaraz obejrze ja u Tz, u mnie remont, Tz cały dzień ponoć pomagał. A z nowości u mnie takich to koło pisałam, pisały jeszcze inne osoby, zaliczyłam na 3,5, ogólnie miałam 17 pkt na 20, babka chyba nawet jak mi wpis dawała to powiedziała: "ładnie" az ją polubiłam ale wyzej z poprawek z reguły nie dają wiec nie miałam na co liczyc...No i mój tato ma jakiegoś kolege, który bedzie wynajmowal mieszknaie dwupokojowe, tylko, że jest umeblowane, chyba od 5ego lipca. W sobote mozemy iśc obejrzec...chyba 500 góra 600 zł miesiecznie juz z czynszem, niby tanio wychodzi, w bloku. Tylko kurde ja chcialam takie, żebysmy mogli od podtsaw remontowac, no ale to dopiero jak kupimy. Moze tak za 1-2 juz kupimy.... aa i koleżanka mi dzis powiedziała (która wiedziała o ciąży), że nic a nic po mnie nie widac
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-19 o 21:11 |
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
gratulację Domi, zdania
dobre i takie mieszkanie na początek, a przynajmniej sami, bez rodzinki ![]() a koleżanka pewnie chciała być miła i stwierdziła, że nie przytyłaś, ciesz się tym Domi
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Ala tak mylisz?
a Wy wczesniej mieszkaliscie sami na wynajmowanym?![]() Ja zawsze chciałam nowe meble od razu...co prawda takie rzeczy jak łózko to kupilibysmy swoje, bo jan ie wyobrażam sobie, zebym miała spać na czyims, meble to ewentualnie....narazie zobaczymy jak to wszytsko wygląda |
|
|
|
#3523 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a co do podpisow do zdjatek to kolerzane nic sie nie stalo...a bachmat nie jest nasz...ale my sie nim opiekujemy i jest prawie jak nasz ![]() Cytat:
a jaki arogancki.....i wogole...[quote=Aliszcze;12379197] paollino, ja też chcę Ciebie na NK!![/quote] Ja tez chce.... Cytat:
jeszcze bedzie widac,....i ona napewno wtedy zauwazy....A u mnie bo wsumie dzis tylko zdjecia wzucilam... a u mnie to: Piotrek łobuz mały dzis kompletnie mnie nie sluchal gonil po parku...ze az mu powiedzialam ze sobie pojde i go zostawie.... G.jest juz w Polsce...ale nie odezwal sie jeszcze..... wsumie to od wczoraj jest....Ja wiem ze On ma rodzine i ze sie musia nia nacieszyc..ale maly smski chodz do mnie ze wszystko oki u niego... to by mogl dla mnie zrobic.... jak podobno...mi ufa i zalerzy mu na mnie..... ![]() a pozatym to sie poklocilam z przyjaciolka ale juz jestesmy pogodzone ide spac....i cos zjesc wiec buziaczki dziewczyneczki ![]() |
|||
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
motylicja wyslalam ci zaoproszonko na Nk
|
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Jane widzialam Twe zdjecia, jedno pół godziny otwieralo...ale Ty wyglądasz extra, chudzinka taka jesteś jedynie brzuszek jest
|
|
|
|
#3526 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny wpiszcie w NK : Paulina Patrylak, Jaworzno
Bo mi kurde NK nie włazi
|
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ide spac Lachonki
Paolino ja jutro Cie poszukam |
|
|
|
#3528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Twoje new foto widziałam - skomentowałam Hej - ja rzadko na nk zaglądam, to please - jak dodacie new fotoski to napiszcie tutaj, ok? Pogadałam z męzusiem na skypie, a teraz idę cosik porobić ćw. jak w szkole rodzenia kazali - pa pa!!!
|
|
|
|
|
#3529 |
|
Konto usunięte
|
Matko, moja współlokatorka i jej facet zaś sobie za ścianą miłość okazują na głos
nie no osłabiają mnie ludzie
|
|
|
|
#3530 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Aliszcze piękne masz mieszkanko, świetnie urządzone
po cichu zazdroszczę heh cinusiowa trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie, żebyś nie musiała sie już męczyć i narzekać ![]() paollino gratuluję wygrania chusty i zrzuconych centymetrów a ten koleś jest jakiś nienormalny, chyba sobie coś wkręca, poza tym jakiś niewychowany syla masz piękny i zgrabny brzuszek blondynka bardzo ładna torba, ale ja takich nie noszę domi gratuluję zaliczenia ![]() takie mieszkanko opłacałoby się, obejrzyjcie może Wam spasuje u nas ciąg dalszy rozszerzania diety małego, dziś wypił troszkę soczku z marchewki, zjadł kilka łyżeczek marchewki z ziemniakiem, a na kolację mleczko zagęszczone kleikiem na wszystko ładnie reaguje, jestem zadowolona że tak ładnie nam idzie (odpukać)
|
#3532 |
|
Konto usunięte
|
Zanka - bo jego nie wychowywano - on się sam chował
![]() ![]() ![]() Dzień dobry Lejdis
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Paolino oj nie lubie takiego zachowania, mi by było wstyd a ta koleżanka z Toba mieszka? ciekawe kto z nich udaje Jane cos tam napisała ja zobacze, ale potem bo ciezko mi wejsc na NK![]() Jane ja byłam kiedys płaska deska a teraz leciutko na dole wystaje, no ale dla koleżanki zawsze jestem chuda...a może dobrze, bo nikt nie zauważy i sie nie bedzie gapił na uczelni sie jakos wstydze, ale po miescie moze mi byc widac brzusio![]() Zanka a Ty czytałas jakieś ksiązki w ciąży?porady i w ogóle?bo tak wszytsko wiesz, jam ma ciągle wrażenie, że z takim małym dzidzią sobie nie poradze, bo nei wiem co i jak ![]() U mnie pogoda feee, mój Tz już za niecałe dwa tyg idzie pierwszy raz do pracy |
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
hello
ja właśnie powoli się szykuje na 11 idę do fryzjera ![]() później cosik więcej napisze |
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi a może tak fotki pózniej
![]() Paolino Ty się za mnie ucz, a ja pójde za Ciebie na zajęcia ![]() Motylicaja a Ty widziałaś tego G., wysłał Ci zdjęcia, myslisz, że wiesz o nim dużo? bo kurcze skoro jest w Polsce i tak mu zależy, że dzwoni, pisze to powinien się odezwać i tu w Polsce no zobaczymy...na ile on w ogóle przyjechał?śniła mi sie Vcelka, dziś, że mówiła, że była u lekarza i ma rozpocząć staranka...bo Ona chyba wczoraj miała iść do gina, czy mi sie daty pomyliły?Vcelka gdzie jesteś? Ja sobie kupiłam wczoraj dwa filmy z Bollywoodu, jest reedycja i sa strasznie tanie z "Panią domu" bo 2,99 i po 3,99
|
|
|
|
#3536 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
fajna Będę miała kotka ostatnio mam mało czasu na net. Z ost wieści to że mój ex G się odezwał szok...G.milczy i mam go w A sny dalej mnie dręczą, dzisiaj snił mi się A...i ex G. |
|||
|
|
|
#3537 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Lejdiski,
Jestem, jestem miałam się wczoraj odezwać, ale już nie miałam siły. Dobrze Domi pamiętałaś, że byłam wczoraj u gina. A sen to miałaś proroczy kochana, bo gdyby nie rezonans, który mam za tydzień, to wczoraj na wizycie dowiedziałam się, że MOGĘ JUŻ ZACZĄĆ STARANKA Boże dziewczyny, żeby teraz wszystko dobrze było z tym kręgosłupem, żebym nie musiała to wszystko odwlekać, byłabym już taka szczęśliwa. Po wizycie u gina pojechaliśmy z mężem na zakupki, kupiłam sobie 3 bluzeczki i spodnie i wróciliśmy do domku o 19, a wyjechaliśmy o 10 rano . Byłam tak padnieta, że nie miałam na nic siły.Aliszcze śliczne macie mieszkanko, bardzo mi się podobają takie ciemne meble, bo sama mam podobne, ale ten ciągle widoczny kurz mnie dobija. Syla brzusio już widoczny Domi gratuuję zdania kolokwium, strasznie się cieszę ![]() Zuzia jakiego kotka kupujesz? Ja za bardzo nie przepadam za kotami, ale takie małe kotki mruczące są fajne Blondynka pokaż fryzurkę jaką sobie zapodałaś. To już chyba Twoja ostatnia wizyta u fryzjera przed porodem.
|
#3538 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
a nie dziwię się że byłaś padnięta. Oby z kręgosłupem oki ![]() Cytat:
Mama jest persicą, więc to taki pół pers bedzie. Ja bardzo lubie koty, to mądre stworzonka i kochane. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-05-20 o 11:43 |
||
|
|
|
#3539 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuzia to jak będziesz miała kociaka to liczymy na zdjęcia. Będzie Ci mruczał...mrał
|
#3540 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
Super Domi z tym zaliczeniem - gratulasy! Vcelka - no i super wieści u Ciebie! Dzięki Dziewczynki za miłe komentarze na nk Nie będę więcej pisać, bo choć miałam dobry humor to mi spadł, bo jakoś tak wspomnieliśmy z moim M rodzinkę Jego i teściów, no i choć się staram tym nie przejmować, to jednak poczułam smutek, żal i przykrość i nawet łezki mi się polały..., no kurcza no... - w sumie teście nie odezwali się do dziś ani razu, o imieninkach mych zapomnieli (tak jak pierwsze lata po ślubie nie pamiętali, ale potem choćby dzień później czy 2 to jednak tyrkli z życzeniami, teraz nic... , nie pytają co u nas, jak się czujemy, no nic - obojętność? Oziębłość zupełna? A ja się zawsze starałam - pamiętać, kupić jakiś prezencik (od nich nic jeszcze nie dostałam , ni czekoladki , zagadać jak się mają, co słychać, a ci nic - rodzeństwo w sumie też, egoiści to tacy...., nawet o moim M też jakby już zapomnieli... A wiecie kiedy się odzywają? Gdy kompy się im psują lub elektryka, lub brat pożyczyć pieniądze chce, bo mój M specjalista, no i staramy się w sumie raczej oszczędnie gospodarzyć... - wkurza mnie i boli takie traktowanie i podejście..., jak tak w rodzinie może być! My jesteśmy zupełnie inni z M i moją rodziną - ciepli, pamiętający, dbający i starający się też o innych, a ci? Własna wieś i ich robota się tylko liczy?Ech, szkoda gadać, wiem - no ale mi smutno... Więc już Wam nie marudzę tylko idę sobie jakoś humorek podnieść , postaram się - pa Drogie, Miłe Lejdis Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-05-20 o 14:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

a Wy wczesniej mieszkaliscie sami na wynajmowanym?