|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Zycze wszystkim wesolych i pogodnych swiat i samych mile spedzonych chwil
![]() Jeszcze nie zaczelam sie nawet pakowac ![]() ![]() Buziaki dziewczyny.
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#333 |
BAN stały
|
Cześć laseczki, wróciłam ze zjazdu, byłam w kościele, wyspowiadałam się.
Wczoraj miałam spadek temperatury do 36,3 a dzisiaj wzrost 36,5. Mam egzamin 3 stycznia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zadomowienie
|
Hej Lejdiski!!!
![]() Nie wiem czy jesteście na necie teraz, lecę poczytać co u Was ![]() Tymczasem widziałam ostatnio wpis Zuzi i od razu Jej napiszę, że to dobrze, bo jeżeli spadek a teraz zaczyna wzrastać tzn., że może być ładne zarysowanie tej I fazy cyklu właśnie - gdy skoczek to wiadomo (to dowód), że owu była..., a gdy owu jest to może być już wszystko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
BAN stały
|
Cytat:
Z egzaminem zwariowali ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zadomowienie
|
No tak Dziewczynki! Teraz widzę, nie ma żadnej, a szkoda!
![]() ![]() To cosik napisze Każdej, ok? ![]() Sylu - no super usłyszeć, że tak człowieczek jest, choć prawie nic nie widać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Magdzia - no i coś temu teściowi kupiła? A wigilia u Was jest w domku? Bo Wy sami mieszkacie bez rodziców, nie? I Twoi i teście bedą? Ła! I kucharzyć będziecie - te wszystkie potrawy wigilijne to mam nadzieję, że nie sami tylko Wam mamusie pomogą, nie? Justine - no to fajnie, że u Was tak przegadane, ustalone i niczego się nie boicie! To siostrę masz chyba dużo młodszą, nie? Ale możesz ją tak sama adoptować, bez męża? Nie no, nie wiem, tak się pytam, bo słyszałam, że dawniej tak było że adoptować dzieci mogły tylko małżeństwa, ale potem miało się to zmienić, no a poza tym, ty jesteś siostrą to pewnie jeszcze inaczej! No, b. kurcza taka dorosła big decyzja! To powodzenia i 3mamy kciuki żeby się udało i wszystko poszło po Twojej i Waszej myśli!!! ![]() Blondi - co Ci ten kuzyn takiego śmiesznego nagadał, co? To może zapodaj jakiegoś kawała jak to Magdzia Patyczek robi, co? A tż już zdrowy???? A zdjęcie pokoiku gdzie, ha??? No popraw się popraw..., przed świętami jeszcze ![]() Domi - no i jak pierwsze nauki? Tzn. na kurs przedmałżeński chodzicie? No i ciekawe jak z tym zespołem, ale myślę, że dużo czasu macie i spoko zdążycie (my zdecydowaliśmy się w maju na sierpień i wszystko się udało! ![]() ![]() ![]() Loni - o ja, ależ mnie ucieszyło, że u Was wyniki lepiej! Nom hurraaa! ![]() ![]() ![]() Ali - no a Ty Kochana już z życzeniami ![]() ![]() No i Zuzi już pisałam, to jeszcze dodam, że też nas chyba jeszcze odwiedzi przed świętami, no i że życzę powodzenia na 1 egzaminie!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Wtajemniczenie
|
Ello wszystkim
Domi - fajnie,ze udaje wam sie wszystko jak na razie ze slubem gladko zalatwic. To plus - bo nie ma nerwow. A moze po prostu dobrzy organizatorzy jestescie? ![]() Syla - dobrej podrozy i pozytywnych wiesci w pon od doktorki! Zuzia - biednas ty z tymi egzamami - ale ja wierze w ciebie i zdasz na piatala! Jane - hej,hej w koncu cie widac dzisiaj ![]() Aliszcze - jak tam urlopowanie? u ciebie pewnie wszystko sie juz blyszczy w domu, zas potrawy swiateczne grzecznie czekaja ![]() U mnie dzis dzien po nocce - wiec przespany dokumentnie, ale za to po obudzeniu ubralismy choinke i powiesilismy reszte ozdob swiatecznych. W mysl zasady - by mogl spac ktos, ktos pracowac musi - moj maz dzisiaj wypucowal mieszkanie...normalnie mistrzu! Mi zostalo jeszcze jutro kilka drobiazgow - kurze,pierozki, pierniczki no i prasowanie, ktorego nielubie. moze ktoras chce sie wymienic na np. robienie pierogow za prasowanie? ![]()
#338 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O hej! ![]() W tym samym dniu masz to wszystko? ![]() ![]() A wzrost wcale nie za mały - czasem jest wiekszy, czasem mniejszy, ale ważne żeby rosnął! Hej, a może sobie tez w tym niem. tempki zaznaczysz? Tam programik troszkę może dopomóc ![]() ![]() ![]() ![]() Zatem - znacz tempki, ginów słuchaj, ale ostatecznie ... bądź otwarta na wszystko, bo serio never nic nie wiadomo! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zadomowienie
|
"Jane - hej,hej w koncu cie widac dzisiaj
![]() U mnie dzis dzien po nocce - wiec przespany dokumentnie, ale za to po obudzeniu ubralismy choinke i powiesilismy reszte ozdob swiatecznych. W mysl zasady - by mogl spac ktos, ktos pracowac musi - moj maz dzisiaj wypucowal mieszkanie...normalnie mistrzu! Mi zostalo jeszcze jutro kilka drobiazgow - kurze,pierozki, pierniczki no i prasowanie, ktorego nielubie. moze ktoras chce sie wymienic na np. robienie pierogow za prasowanie? ![]() O ludzie! Magdzia! Ty serio takaś kucharka? Ła! No podziwiam! Mnie nie ciągnie - hm, ale może kiedys i mi się w końcu zachce, co? ![]() A co prasować masz tyle? To nie każdy sobie u Ws prasuje w miarę potrzeb, tylko tak nagle naraz wszystko? To faktycznie biednaś - ale może mężuś mistrz sprzątania Ci pomoże, co? ![]() ![]() A z czym pierożki? Jak a pieczarkami to mniam mniam - moje ulubione ![]() A w świecie "gwiezdnym" to jednak stare te techniki fimowe i w sumie lookałam wtedy na jeszcze inne 2 filmy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-21 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no faktycznie mieszkamy sami w mieszkaniu po moich dziadkach. a wigilia pierwszy raz u nas w tym roku -ale skladkowa, wiec b. duzo roboty nie ma. ma byc 8 osob z czego 4 przyniosa troche walowki min. tesc -ryby, bo jest rybakiem, tesciowa-salatki,moja mama - kluski z makiem, no i moj ojciec - zdobycznego torta [czy bedzie na wigilii nadal nie wiadomo], mo brat przynosi tylko swoja szanowna osobe i dobry humor ![]() prezent dla tescia nadal nie kupiony - nie mozemy wymyslic..tak to jest jak obdarowywany prawie wszystko ma ![]() jutro wogole czuje, ze dzien zalatwiania bedzie - to i lepiej, bo nie ma wtedy czasu na myslenie zbytnio. co do tego ze rodzince na wigilli chcemy nowine oznajmic-my jak to my znow wymyslilismy inaczej, czyli powiemy ze organizujemy konkurs na imie meskie lub zenskie-propozycje zbieramy do sierpnia i wtedy tez droga losowania wytypujemy zwyciezce ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#342 |
Zadomowienie
|
No to Lejdiski Drogie - tym co składały już życzenia (Loni, Syla, Ali) już dziekuję, a sama WSzystkim Wam składam:
Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, Dzieciątka Bożego błogosławieństwa, kolędowania tradycyjnego z rodzinką przy boku, smacznego różnego co nieco ![]() My wyjeżdżamy na święta do siostry kawałek - już we wtorek, a w II dzień Świąt do teściów, zatem po świętach pewnie Was na spokojnie (czy w ogóle) poczytam, bo u siostry się pobawimy z Jej dzieciakami (już mi pisały, że sie nie mogą cioci i wujcia doczekać ![]() ![]() To trzymajcie się zdrowo i wesoło!!! Hejka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
E tam, wcale nie złośliwce ![]() ![]() Ano fakt, cos pisałaś kiedyś, że nowa żonka teścia, nie? I nawet jej chyba prezent wymyślałaś? No niezła jesteś ![]() ![]() No super, super!!! Hej, a no właśnie - Ali mi się pytała, a to wychodzi, że ostatnie malutkie 3 fasolki lwami bedą, nie? A Tobie Magdziu (wg lakulatora np. w necie) na kiedy tak mniej więcej Fasolka gotowa wypaść ma? ![]() Zuziu - a nic o tym balu nie piszesz! ![]() Kurcza - no ale fajnie! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O ludzie! Magdzia! Ty serio takaś kucharka? Ła! No podziwiam! Mnie nie ciągnie - hm, ale może kiedys i mi się w końcu zachce, co? ![]() A co prasować masz tyle? To nie każdy sobie u Ws prasuje w miarę potrzeb, tylko tak nagle naraz wszystko? To faktycznie biednaś - ale może mężuś mistrz sprzątania Ci pomoże, co? ![]() ![]() A z czym pierożki? Jak a pieczarkami to mniam mniam - moje ulubione ![]() A w świecie "gwiezdnym" to jednak stare te techniki fimowe i w sumie lookałam wtedy na jeszcze inne 2 filmy ![]() ![]() ![]() Widzisz ze mnie kucharka jest z koniecznosci - no ktos gotowac w koncu musi-bo przez ciagle wychodzenie na miasto mozna zbankrutowac ![]() ![]() Maz mi w prasowaniu nie pomoze,bo nie umi ![]() A z drugiej strony - to wcale nie jest tak duzo zrobic te wszystkie rzeczy jak sie ma w perspektywie 2 dni wolnego. Co prawda jutro trzeba troche pobiegac po miescie - ale po poludnie juz bedzie wolne,wiec spox... Co do 'Gwiezdnych Wojen' - ja widzialam wszystkie czesci i nowe, i stare po 2 razy. Mialam znajomych, ktorzy byli fanami i pod wplywem tego filmu budowali sobie swietlne miecze i walczyli na pokazach- naprawde czadowa sprawa! Mi sie stare czesci podobaly tak sobie - nowa wersja moim zdaniem jest lepsza, a i tak najfajniejsze sa te ostatnie czesci:'Atak Klonow' i ta nastepna. Po prostu wgniotly mnie w fotel w kinie. Teraz niestety jedyne filmy, ktore mnie wgniataja fotel czesciowo to wszystkie filmy 3D ![]()
![]() |
#345 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kiecka jest, butki są. Pazurki zrobię...nie wiem kiedy ![]() fryzura standard-rozpuszczone... zaraz wstawię stroik jaki mam w pokoju |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Wtajemniczenie
|
Barszczyk -to akurat bedzie robil moj maz..ta zupa mi nie wychodzi..normalnie jak w reklamie
![]() No a pierozki - jak zrobie zapodam przepis - takie beda niby pieczone ![]() No i pierniczki - ale to jest spoko majonez - bo juz ciasto mam dawno-przepisa tez podam jak juz sie upieka i ozdobia ![]() A co do imion - sie zobaczy - na razie my nie mamy zadnego konceptu,wiec moze tak pomoga troche ![]() Mi wg int. kalkulatora wychodzi: 12 lub 17 sierpien [ w zeszlym mies. mialam lekkie zawirowania - 2 razy krwawienie w odstepie tyg., wiec nie dam glowy na 100%]. No ale zobaczymy co doktorka jutro powie.
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2008-12-21 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A my choinki jeszcze nie mamy - męzuś kochany teraz coś przy niej modzi, to ja już chyba dziewczynki pójdę Mu troszki pomóc ![]() Pazurki Zuzia wklei i stroik! ![]() A jemiołę macie? Bo my przez cały rok ![]() ![]() ![]() ![]() PAaaaa!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ła!!! To strasznie podobnie do nas ![]() To dawaj znać też jak u ginki było, ok? To jutro Ty i Syla w gabinetach jesteście - no 3mam kciuki!!! A przepisy i wypieki mam nadzieję, że się udadzą - to potem podaj, może jak sie juz obronię w końcu to sobie frajdę taką zupełnie inną (i nie w moim stylu ![]() ![]() No nie - serio już lecę!!!! Hej Dziewczyny!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jemioła przyniosła mi pecha niestety...więc nie mam. My choinkę ubieramy w wieczór przed wigilią, a w moim rodzinnym domu w wigilię |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Wtajemniczenie
|
Zuzia - fantastyczny stroik! bardzo nastrojowy...samorobka?
![]() Dobra ja juz sie tez zawijam - bo jutro nie wstane ![]()
#351 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dobranoc w takim razie ![]() Dzieki laseczki!! Jane trzeba sie zarejestrować na tej niemieckiej stronie? Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-12-21 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze tu lookłam ![]() ![]() Paaaa - ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
moj Tż w pracy a ja musze isc po zakupki na rynek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Hej, no wiec się wyspałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Weekend jednak miałam trochę smętny, bo teściowie mnie wkurzyli. Zapraszaliśmy ich na Wigilię, to odmówili, a mieliśmy z mężem nadzieję, że spędzimy Wigilię w rodzinnym gronie, z naszymi rodzicami i rodzeństwem, a tu nic. Moi rodzice byli na tak, ale teściom nie chce się przyjechać (oczywiście wprost tego nie powiedzieli, ale ich wymówki świadczyły o tym). No ale żeby tego było mało, to teściowie, mimo, że im mówiliśmy, że pierwszy dzień świąt spędzamy razem, nie pojedziemy do nich, bo to nasze pierwsze święta jako małżeństwo no i w ogóle pierwsze święta razem, to chcemy we dwójkę,sami jeden dzień świąt spędzić, pić gorące kakao, pograć w scrabble, wprawiać się w robienie dzidziusia (oczywiście tego im nie powiedzieliśmy ![]() ![]() ![]() Zuzia, 3 styczna egzamin? ![]() ![]() ![]() ![]()
#357 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Wtajemniczenie
|
ello
no sie pochwale-juz po wizycie u ginki - bylo niezle [zawsze sie nerwuje przed wizyta u lekarza ![]() ![]() to na tyle - czuje sie dobrze,wiec do pierniczkow przystap ![]()
#359 |
Zakorzenienie
|
Dzejn odezwij sie do nas
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
No wiec wróciłam z zakupów, prezenty zakupione
![]() ![]() ![]() ![]() Zadzwoniłam przed chwilą do dziewczyny udzielającej lekcji hiszpańskiego i od Nowego Roku będę do niej chodzić na lekcje ![]() ![]() A zaraz idę sprzątać i czekać na męża z ciepłym rosołkiem ![]() Magdaka, super,że wizyta u gin pomyślna i fasolka zdrowa ![]() ![]() ![]() Zuzia, a dlaczego gin powiedział,że w tym cyklu raczej nie ma szans na owu? Przeciez po to clo bierzesz, by mieć owu ![]() ![]() Domi, pomysl, że to Twoje ostatnie święta jako panna, następne będziesz już obchodzić jako stateczna mężatka ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.