Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-21, 09:17   #331
syla39
Wtajemniczenie

Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

Zycze wszystkim wesolych i pogodnych swiat i samych mile spedzonych chwil.

Jeszcze nie zaczelam sie nawet pakowac. Masakra

Buziaki dziewczyny.

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 09:42   #332
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Zycze wszystkim wesolych i pogodnych swiat i samych mile spedzonych chwil.

Jeszcze nie zaczelam sie nawet pakowac. Masakra

Buziaki dziewczyny.
Również życzę wesołych, radosnych, smacznych świąt I Zdrówka przede wszystkim dla Was

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 18:21   #333
Zuziunia
BAN stały

Cześć laseczki, wróciłam ze zjazdu, byłam w kościele, wyspowiadałam się.

Wczoraj miałam spadek temperatury do 36,3 a dzisiaj wzrost 36,5.

Mam egzamin 3 stycznia
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 20:04   #334
Jane2008
Zadomowienie

Hej Lejdiski!!!
Nie wiem czy jesteście na necie teraz, lecę poczytać co u Was

Tymczasem widziałam ostatnio wpis Zuzi i od razu Jej napiszę, że to dobrze, bo jeżeli spadek a teraz zaczyna wzrastać tzn., że może być ładne zarysowanie tej I fazy cyklu właśnie - gdy skoczek to wiadomo (to dowód), że owu była..., a gdy owu jest to może być już wszystko A co to za egzam już tak wcześnie???
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 20:13   #335
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Hej Lejdiski!!!
Nie wiem czy jesteście na necie teraz, lecę poczytać co u Was

Tymczasem widziałam ostatnio wpis Zuzi i od razu Jej napiszę, że to dobrze, bo jeżeli spadek a teraz zaczyna wzrastać tzn., że może być ładne zarysowanie tej I fazy cyklu właśnie - gdy skoczek to wiadomo (to dowód), że owu była..., a gdy owu jest to może być już wszystko A co to za egzam już tak wcześnie???
Za mały wzrost tak mi sie wydaje...lekarz pow że na 99% owu nie bedzie wiec siedze na tylku i czekam do stycznia.

Z egzaminem zwariowali psychologia zagrożeń, mam też 3 zal ćw ustnie z ekonomicznych i zal proseminarium...super
Stary 2008-12-21, 20:28   #336
Jane2008
Zadomowienie

No tak Dziewczynki! Teraz widzę, nie ma żadnej, a szkoda! No ale cóż
To cosik napisze Każdej, ok?
Sylu - no super usłyszeć, że tak człowieczek jest, choć prawie nic nie widać , ale to b. wczesny ludzik jest bo 6 tygodni gdzieś pewnie teraz skończył (hm, tak liczę i liczę i 2 dni różnicy mi wychodzą między tym co z 1 dnia @ i owu wynika, a tym z usg...., ale czytałam gdzieś, że różnice w usg 4-7 dnia na początku a potem nawet do 28 dni?, więc spoko - I hope! Syluś - też mnie tak góra boli jak Ciebie, brzuszek jeszcze, czasami nawet dość, dziś jakoś i wczoraj akurat nie, czasem rozciąganie jakby, a czasem też nic - - ale to nic, tak jest dobrze i pamiętaj, że jest i będzie dobrze!!! Słyszysz???? NO!!! No i miłych lotów i dawaj szybko znać w pon. ile tam Fasolka ma wieku u Ciebie
Magdzia - no i coś temu teściowi kupiła? A wigilia u Was jest w domku? Bo Wy sami mieszkacie bez rodziców, nie? I Twoi i teście bedą? Ła! I kucharzyć będziecie - te wszystkie potrawy wigilijne to mam nadzieję, że nie sami tylko Wam mamusie pomogą, nie?
Justine - no to fajnie, że u Was tak przegadane, ustalone i niczego się nie boicie! To siostrę masz chyba dużo młodszą, nie? Ale możesz ją tak sama adoptować, bez męża? Nie no, nie wiem, tak się pytam, bo słyszałam, że dawniej tak było że adoptować dzieci mogły tylko małżeństwa, ale potem miało się to zmienić, no a poza tym, ty jesteś siostrą to pewnie jeszcze inaczej! No, b. kurcza taka dorosła big decyzja! To powodzenia i 3mamy kciuki żeby się udało i wszystko poszło po Twojej i Waszej myśli!!!
Blondi - co Ci ten kuzyn takiego śmiesznego nagadał, co? To może zapodaj jakiegoś kawała jak to Magdzia Patyczek robi, co? A tż już zdrowy???? A zdjęcie pokoiku gdzie, ha??? No popraw się popraw..., przed świętami jeszcze
Domi - no i jak pierwsze nauki? Tzn. na kurs przedmałżeński chodzicie? No i ciekawe jak z tym zespołem, ale myślę, że dużo czasu macie i spoko zdążycie (my zdecydowaliśmy się w maju na sierpień i wszystko się udało! - akurat godzina w kościele się zwolniła, sala też , z zespołem było zamieszania, no ale w końcu ktosik grał i nawet nieźle, spoko )
Loni - o ja, ależ mnie ucieszyło, że u Was wyniki lepiej! Nom hurraaa! A widzisz? Mówiłyśmy, że nadzieję i Wy macie mieć, bo na to wiele różnych czynników się składa?! Super no!!! To teraz może być już tylko lepiej!!! Do tego lekarza idziecie co tam dziewczyny na próbować wysyłały? I te leki też kupcie, odpocznijcie, sporty sobie darujcie i może już niedługo sami się zaskoczycie, bez żadnych IUI, co??? No tego Ci/Wam życzę i pisz z nami, myśmy wcale nie waek "ciążowy", ot lejdiskowy po prostu, zwykły, normalny
Ali - no a Ty Kochana już z życzeniami - czy to znaczy, że Cię już przed świętami tu nie będzie??? Wyjeżdżacie? Ej, chyba nie! To napisz tu jeszcze, napisz więcej no! A tę nową gin już widziałaś? - i jak, fajna też?
No i Zuzi już pisałam, to jeszcze dodam, że też nas chyba jeszcze odwiedzi przed świętami, no i że życzę powodzenia na 1 egzaminie!!!!
Stary 2008-12-21, 20:32   #337
magdaka13
Wtajemniczenie

Ello wszystkim

Domi - fajnie,ze udaje wam sie wszystko jak na razie ze slubem gladko zalatwic. To plus - bo nie ma nerwow. A moze po prostu dobrzy organizatorzy jestescie? A czemu nauki przedmalzenskie juz tak szybko?

Syla - dobrej podrozy i pozytywnych wiesci w pon od doktorki!

Zuzia - biednas ty z tymi egzamami - ale ja wierze w ciebie i zdasz na piatala!

Jane - hej,hej w koncu cie widac dzisiaj co slychac w swiecie Dzedaj?

Aliszcze - jak tam urlopowanie? u ciebie pewnie wszystko sie juz blyszczy w domu, zas potrawy swiateczne grzecznie czekaja

U mnie dzis dzien po nocce - wiec przespany dokumentnie, ale za to po obudzeniu ubralismy choinke i powiesilismy reszte ozdob swiatecznych. W mysl zasady - by mogl spac ktos, ktos pracowac musi - moj maz dzisiaj wypucowal mieszkanie...normalnie mistrzu! Mi zostalo jeszcze jutro kilka drobiazgow - kurze,pierozki, pierniczki no i prasowanie, ktorego nielubie. moze ktoras chce sie wymienic na np. robienie pierogow za prasowanie?
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-21, 20:33   #338
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Za mały wzrost tak mi sie wydaje...lekarz pow że na 99% owu nie bedzie wiec siedze na tylku i czekam do stycznia.

Z egzaminem zwariowali psychologia zagrożeń, mam też 3 zal ćw ustnie z ekonomicznych i zal proseminarium...super

O hej!
W tym samym dniu masz to wszystko? Ła! To nie powinniście się zgadzać na tyle naraz - o ludzie!
A wzrost wcale nie za mały - czasem jest wiekszy, czasem mniejszy, ale ważne żeby rosnął! Hej, a może sobie tez w tym niem. tempki zaznaczysz? Tam programik troszkę może dopomóc A ginom tak w 100% to nie ufaj - mi wszak ta 1 ginka rzekła, że pęcherzyk nie pęknie a 2 nie ma, że edno brzydkie, no i kręciła tam sobie głową i pod nosem, że nie ma szans ten pęcherzyk, no a potem leczenie (czym mnie wtedy serio zaskoczyła i dobiła, bo mówiła kiedys, że hormony mam ok, a moje cykle wyglądały ładnie - skok, owu spoko, więc serio to było straszne... ) - no i co? Fasolka w tym cyklu właśnie się zjawiła!!!
Zatem - znacz tempki, ginów słuchaj, ale ostatecznie ... bądź otwarta na wszystko, bo serio never nic nie wiadomo!
Stary 2008-12-21, 20:36   #339
Jane2008
Zadomowienie

"Jane - hej,hej w koncu cie widac dzisiaj co slychac w swiecie Dzedaj?

U mnie dzis dzien po nocce - wiec przespany dokumentnie, ale za to po obudzeniu ubralismy choinke i powiesilismy reszte ozdob swiatecznych. W mysl zasady - by mogl spac ktos, ktos pracowac musi - moj maz dzisiaj wypucowal mieszkanie...normalnie mistrzu! Mi zostalo jeszcze jutro kilka drobiazgow - kurze,pierozki, pierniczki no i prasowanie, ktorego nielubie. moze ktoras chce sie wymienic na np. robienie pierogow za prasowanie?[/quote]
"

O ludzie! Magdzia! Ty serio takaś kucharka? Ła! No podziwiam! Mnie nie ciągnie - hm, ale może kiedys i mi się w końcu zachce, co?
A co prasować masz tyle? To nie każdy sobie u Ws prasuje w miarę potrzeb, tylko tak nagle naraz wszystko? To faktycznie biednaś - ale może mężuś mistrz sprzątania Ci pomoże, co? No ja za to trzymam
A z czym pierożki? Jak a pieczarkami to mniam mniam - moje ulubione
A w świecie "gwiezdnym" to jednak stare te techniki fimowe i w sumie lookałam wtedy na jeszcze inne 2 filmy - ale jeszcze ostatnia część chyba niedługo będzie? A wiesz, ja tylko 1 część oglądałam - no, serio! Więc dlatego sie teraz zainteresowałam, no ale trochę mnie ta technika stara tam jednak nie zachęciła... - no ale może jeszcze tę ostatnią część zobaczyc się uda, no zobaczę

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-12-21 o 20:39
Stary 2008-12-21, 20:43   #340
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
No i Zuzi już pisałam, to jeszcze dodam, że też nas chyba jeszcze odwiedzi przed świętami, no i że życzę powodzenia na 1 egzaminie!!!!
Ja cały czas tu będę

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
Zuzia - biednas ty z tymi egzamami - ale ja wierze w ciebie i zdasz na piatala!
Nie dziekuje

Cytat:
O hej!
W tym samym dniu masz to wszystko? Ła! To nie powinniście się zgadzać na tyle naraz - o ludzie!
A wzrost wcale nie za mały - czasem jest wiekszy, czasem mniejszy, ale ważne żeby rosnął! Hej, a może sobie tez w tym niem. tempki zaznaczysz? Tam programik troszkę może dopomóc A ginom tak w 100% to nie ufaj - mi wszak ta 1 ginka rzekła, że pęcherzyk nie pęknie a 2 nie ma, że edno brzydkie, no i kręciła tam sobie głową i pod nosem, że nie ma szans ten pęcherzyk, no a potem leczenie (czym mnie wtedy serio zaskoczyła i dobiła, bo mówiła kiedys, że hormony mam ok, a moje cykle wyglądały ładnie - skok, owu spoko, więc serio to było straszne... ) - no i co? Fasolka w tym cyklu właśnie się zjawiła!!!
Zatem - znacz tempki, ginów słuchaj, ale ostatecznie ... bądź otwarta na wszystko, bo serio never nic nie wiadomo!
No zobaczymy...a to że nigdy nic nie wiadomo to wiem.wiem
Stary 2008-12-21, 20:44   #341
magdaka13
Wtajemniczenie

Cytat:
Magdzia - no i coś temu teściowi kupiła? A wigilia u Was jest w domku? Bo Wy sami mieszkacie bez rodziców, nie? I Twoi i teście bedą? Ła! I kucharzyć będziecie - te wszystkie potrawy wigilijne to mam nadzieję, że nie sami tylko Wam mamusie pomogą, nie?

no faktycznie mieszkamy sami w mieszkaniu po moich dziadkach. a wigilia pierwszy raz u nas w tym roku -ale skladkowa, wiec b. duzo roboty nie ma. ma byc 8 osob z czego 4 przyniosa troche walowki min. tesc -ryby, bo jest rybakiem, tesciowa-salatki,moja mama - kluski z makiem, no i moj ojciec - zdobycznego torta [czy bedzie na wigilii nadal nie wiadomo], mo brat przynosi tylko swoja szanowna osobe i dobry humor. ja mam troche pokrecone konfiguracje rodzinne jak widzisz - wiec jest z reguly problem kto przyjdzie i jak [niestety rozwody komplikuja wiele spraw]. no - ale jak widac nam niewiele zostaje-barszcz,pierozki , no i cos slodkiego zapodac, cos do chleba,etc. no i oczywiscie prezenty.
prezent dla tescia nadal nie kupiony - nie mozemy wymyslic..tak to jest jak obdarowywany prawie wszystko ma..no ale jutro bedziemy jeszcze myslec.
jutro wogole czuje, ze dzien zalatwiania bedzie - to i lepiej, bo nie ma wtedy czasu na myslenie zbytnio.
co do tego ze rodzince na wigilli chcemy nowine oznajmic-my jak to my znow wymyslilismy inaczej, czyli powiemy ze organizujemy konkurs na imie meskie lub zenskie-propozycje zbieramy do sierpnia i wtedy tez droga losowania wytypujemy zwyciezce - zlosliwce, co nie?
Borysek ur. 05.04.2013

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-21, 20:47   #342
Jane2008
Zadomowienie

No to Lejdiski Drogie - tym co składały już życzenia (Loni, Syla, Ali) już dziekuję, a sama WSzystkim Wam składam:
Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, Dzieciątka Bożego błogosławieństwa, kolędowania tradycyjnego z rodzinką przy boku, smacznego różnego co nieco , odpoczynku fajnego, no i Szczęśliwego Nowego Roku!!!
My wyjeżdżamy na święta do siostry kawałek - już we wtorek, a w II dzień Świąt do teściów, zatem po świętach pewnie Was na spokojnie (czy w ogóle) poczytam, bo u siostry się pobawimy z Jej dzieciakami (już mi pisały, że sie nie mogą cioci i wujcia doczekać ), to raczej szans nie ma (chyba, że w 1 dzień Świąt wieczorkiem w domku, bo może najpierw tu przyjedziemy, a potem do teściów rano - no zobaczymy
To trzymajcie się zdrowo i wesoło!!! Hejka
Stary 2008-12-21, 20:55   #343
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:
no faktycznie mieszkamy sami w mieszkaniu po moich dziadkach. a wigilia pierwszy raz u nas w tym roku -ale skladkowa, wiec b. duzo roboty nie ma. ma byc 8 osob z czego 4 przyniosa troche walowki min. tesc -ryby, bo jest rybakiem, tesciowa-salatki,moja mama - kluski z makiem, no i moj ojciec - zdobycznego torta [czy bedzie na wigilii nadal nie wiadomo], mo brat przynosi tylko swoja szanowna osobe i dobry humor. ja mam troche pokrecone konfiguracje rodzinne jak widzisz - wiec jest z reguly problem kto przyjdzie i jak [niestety rozwody komplikuja wiele spraw]. no - ale jak widac nam niewiele zostaje-barszcz,pierozki , no i cos slodkiego zapodac, cos do chleba,etc. no i oczywiscie prezenty.
prezent dla tescia nadal nie kupiony - nie mozemy wymyslic..tak to jest jak obdarowywany prawie wszystko ma..no ale jutro bedziemy jeszcze myslec.
jutro wogole czuje, ze dzien zalatwiania bedzie - to i lepiej, bo nie ma wtedy czasu na myslenie zbytnio.
co do tego ze rodzince na wigilli chcemy nowine oznajmic-my jak to my znow wymyslilismy inaczej, czyli powiemy ze organizujemy konkurs na imie meskie lub zenskie-propozycje zbieramy do sierpnia i wtedy tez droga losowania wytypujemy zwyciezce - zlosliwce, co nie?

E tam, wcale nie złośliwce - tylko nie chce mi się wierzyc, żebyście się seryjnie tak z ich propozycjami zgodzic mieli, bo wiecie - różne to mogą być wszak imiona rodzivów ulubione
Ano fakt, cos pisałaś kiedyś, że nowa żonka teścia, nie? I nawet jej chyba prezent wymyślałaś? No niezła jesteś A za barszczyk i pierożki i tak podziwiam - a z czym te ostatnie? I placki upieczesz? Może tylko ciasteczka starczą, nie?
No super, super!!!
Hej, a no właśnie - Ali mi się pytała, a to wychodzi, że ostatnie malutkie 3 fasolki lwami bedą, nie? A Tobie Magdziu (wg lakulatora np. w necie) na kiedy tak mniej więcej Fasolka gotowa wypaść ma?

Zuziu - a nic o tym balu nie piszesz! Gdzie to idziecie? Na Sylwestra, nie?
Kurcza - no ale fajnie! Też bym chciała! A u nas przez naukę nic nie załatwialiśmy, a potem chcieliśmy na jakieś tańce ostre, bo my jak cos to już szalejemy ostro , no a teraz to chyba nie, bo tak szaleć ponoc lepiej na razie nie trzeba, to co ja bym dam robiła? Nogi by mi pod stołem skakały , więc pewnie nic nie wymywlimy tylko romantyczny woeczorek w domku
Stary 2008-12-21, 20:58   #344
magdaka13
Wtajemniczenie

Cytat:
"Jane - hej,hej w koncu cie widac dzisiaj co slychac w swiecie Dzedaj?

U mnie dzis dzien po nocce - wiec przespany dokumentnie, ale za to po obudzeniu ubralismy choinke i powiesilismy reszte ozdob swiatecznych. W mysl zasady - by mogl spac ktos, ktos pracowac musi - moj maz dzisiaj wypucowal mieszkanie...normalnie mistrzu! Mi zostalo jeszcze jutro kilka drobiazgow - kurze,pierozki, pierniczki no i prasowanie, ktorego nielubie. moze ktoras chce sie wymienic na np. robienie pierogow za prasowanie?
"

O ludzie! Magdzia! Ty serio takaś kucharka? Ła! No podziwiam! Mnie nie ciągnie - hm, ale może kiedys i mi się w końcu zachce, co?
A co prasować masz tyle? To nie każdy sobie u Ws prasuje w miarę potrzeb, tylko tak nagle naraz wszystko? To faktycznie biednaś - ale może mężuś mistrz sprzątania Ci pomoże, co? No ja za to trzymam
A z czym pierożki? Jak a pieczarkami to mniam mniam - moje ulubione
A w świecie "gwiezdnym" to jednak stare te techniki fimowe i w sumie lookałam wtedy na jeszcze inne 2 filmy - ale jeszcze ostatnia część chyba niedługo będzie? A wiesz, ja tylko 1 część oglądałam - no, serio! Więc dlatego sie teraz zainteresowałam, no ale trochę mnie ta technika stara tam jednak nie zachęciła... - no ale może jeszcze tę ostatnią część zobaczyc się uda, no zobaczę [/quote]

Widzisz ze mnie kucharka jest z koniecznosci - no ktos gotowac w koncu musi-bo przez ciagle wychodzenie na miasto mozna zbankrutowac a ze lubie dobrze zjesc,niekoniecznie duzo-to gotuje by polechtac glownie swoje podniebienie a przy okazji rowniez innych wogole mam swoja teorie dotyczaca kucharzenia - kiedys sie nie podziele...
Maz mi w prasowaniu nie pomoze,bo nie umi - a u nas gora lezy juz od jakiegos czasu - to ja szukam inspiracji;P
A z drugiej strony - to wcale nie jest tak duzo zrobic te wszystkie rzeczy jak sie ma w perspektywie 2 dni wolnego. Co prawda jutro trzeba troche pobiegac po miescie - ale po poludnie juz bedzie wolne,wiec spox...

Co do 'Gwiezdnych Wojen' - ja widzialam wszystkie czesci i nowe, i stare po 2 razy. Mialam znajomych, ktorzy byli fanami i pod wplywem tego filmu budowali sobie swietlne miecze i walczyli na pokazach- naprawde czadowa sprawa!
Mi sie stare czesci podobaly tak sobie - nowa wersja moim zdaniem jest lepsza, a i tak najfajniejsze sa te ostatnie czesci:'Atak Klonow' i ta nastepna. Po prostu wgniotly mnie w fotel w kinie.
Teraz niestety jedyne filmy, ktore mnie wgniataja fotel czesciowo to wszystkie filmy 3D
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2008-12-21, 21:01   #345
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuziu - a nic o tym balu nie piszesz! Gdzie to idziecie? Na Sylwestra, nie?
Kurcza - no ale fajnie! Też bym chciała! A u nas przez naukę nic nie załatwialiśmy, a potem chcieliśmy na jakieś tańce ostre, bo my jak cos to już szalejemy ostro , no a teraz to chyba nie, bo tak szaleć ponoc lepiej na razie nie trzeba, to co ja bym dam robiła? Nogi by mi pod stołem skakały , więc pewnie nic nie wymywlimy tylko romantyczny woeczorek w domku
A no idziemy idziemy...jakieś 10-15km ode mnie z domu, bedzie na sali gimnastycznej w szkole, rok temu tak piłam...że mnie faza złapała...i mam takie coś że organizm jakby sam mówi "stop" teraz będę pic winko czerwone

Kiecka jest, butki są.
Pazurki zrobię...nie wiem kiedy
fryzura standard-rozpuszczone...

zaraz wstawię stroik jaki mam w pokoju

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-21, 21:05   #346
magdaka13
Wtajemniczenie

Barszczyk -to akurat bedzie robil moj maz..ta zupa mi nie wychodzi..normalnie jak w reklamie
No a pierozki - jak zrobie zapodam przepis - takie beda niby pieczone
No i pierniczki - ale to jest spoko majonez - bo juz ciasto mam dawno-przepisa tez podam jak juz sie upieka i ozdobia

A co do imion - sie zobaczy - na razie my nie mamy zadnego konceptu,wiec moze tak pomoga troche I tak pewnie jeszcze 1000 razy sie zmieni.

Mi wg int. kalkulatora wychodzi: 12 lub 17 sierpien [ w zeszlym mies. mialam lekkie zawirowania - 2 razy krwawienie w odstepie tyg., wiec nie dam glowy na 100%]. No ale zobaczymy co doktorka jutro powie.
Borysek ur. 05.04.2013

Edytowane przez magdaka13
Czas edycji: 2008-12-21 o 21:07
Stary 2008-12-21, 21:06   #347
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:
A no idziemy idziemy...jakieś 10-15km ode mnie z domu, bedzie na sali gimnastycznej w szkole, rok temu tak piłam...że mnie faza złapała...i mam takie coś że organizm jakby sam mówi "stop" teraz będę pic winko czerwone

Kiecka jest, butki są.
Pazurki zrobię...nie wiem kiedy
fryzura standard-rozpuszczone...

zaraz wstawię stroik jaki mam w pokoju
No to super! I tylko winko pij
A my choinki jeszcze nie mamy - męzuś kochany teraz coś przy niej modzi, to ja już chyba dziewczynki pójdę Mu troszki pomóc
Pazurki Zuzia wklei i stroik!
A jemiołę macie? Bo my przez cały rok - no, taką dużą niedaleko od wejścia - tak nam jakoś wyszło gdy się wprowadziliśmy, bo tak pusto wszędzie wtedy u nas było, no i teraz 4 roczek tak, no i 5 idzie - super tak: polecam!!!

PAaaaa!!!!!
Stary 2008-12-21, 21:10   #348
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:
Barszczyk -to akurat bedzie robil moj maz..ta zupa mi nie wychodzi..normalnie jak w reklamie
No a pierozki - jak zrobie zapodam przepis - takie beda niby pieczone
No i pierniczki - ale to jest spoko majonez - bo juz ciasto mam dawno-przepisa tez podam jak juz sie upieka i ozdobia

A co do imion - sie zobaczy - na razie my nie mamy zadnego konceptu,wiec moze tak pomoga troche I tak pewnie jeszcze 1000 razy sie zmieni.

Mi wg int. kalkulatora wychodzi: 12 lub 17 sierpien [ w zeszlym mies. mialam lekkie zawirowania - 2 razy krwawienie w odstepie tyg., wiec nie dam glowy na 100%]. No ale zobaczymy co doktorka jutro powie.

Ła!!! To strasznie podobnie do nas - no nic, ja tam jeszcze nie myślę do przodu, czasem się boję czy tak wolno, ale kurcza no - WSZAK DOBRZE BĘDZKIE WSZYSTKO I ŁADNIE I ZDROWO!!! No nie? No!!!
To dawaj znać też jak u ginki było, ok? To jutro Ty i Syla w gabinetach jesteście - no 3mam kciuki!!!
A przepisy i wypieki mam nadzieję, że się udadzą - to potem podaj, może jak sie juz obronię w końcu to sobie frajdę taką zupełnie inną (i nie w moim stylu ) zrobię? Męzuś byłby happy

No nie - serio już lecę!!!! Hej Dziewczyny!!!!
Stary 2008-12-21, 21:12   #349
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
No to super! I tylko winko pij
A my choinki jeszcze nie mamy - męzuś kochany teraz coś przy niej modzi, to ja już chyba dziewczynki pójdę Mu troszki pomóc
Pazurki Zuzia wklei i stroik!
A jemiołę macie? Bo my przez cały rok - no, taką dużą niedaleko od wejścia - tak nam jakoś wyszło gdy się wprowadziliśmy, bo tak pusto wszędzie wtedy u nas było, no i teraz 4 roczek tak, no i 5 idzie - super tak: polecam!!!

PAaaaa!!!!!
Paaaa

Jemioła przyniosła mi pecha niestety...więc nie mam.

My choinkę ubieramy w wieczór przed wigilią, a w moim rodzinnym domu w wigilię
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1080218.jpg (56,7 KB, 10 załadowań)
Stary 2008-12-21, 21:15   #350
magdaka13
Wtajemniczenie

Zuzia - fantastyczny stroik! bardzo nastrojowy...samorobka?

Dobra ja juz sie tez zawijam - bo jutro nie wstane Dobranoc.
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2008-12-21, 21:24   #351
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:
Paaaa

Jemioła przyniosła mi pecha niestety...więc nie mam.

My choinkę ubieramy w wieczór przed wigilią, a w moim rodzinnym domu w wigilię

Ale ładny, Zuzia! Serio - taki cieplutki i sympatyczny Ci wyszedł zestawik!!!

Paaa!
Stary 2008-12-21, 21:26   #352
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuzia - fantastyczny stroik! bardzo nastrojowy...samorobka?

Dobra ja juz sie tez zawijam - bo jutro nie wstane Dobranoc.
Tak...babcia mi tylko zrobiła aniołki i dzwoneczki na szydełku.

Dobranoc w takim razie

Dzieki laseczki!!

Jane trzeba sie zarejestrować na tej niemieckiej stronie?

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2008-12-21 o 21:28
Stary 2008-12-21, 21:38   #353
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:
Tak...babcia mi tylko zrobiła aniołki i dzwoneczki na szydełku.

Dobranoc w takim razie

Dzieki laseczki!!

Jane trzeba sie zarejestrować na tej niemieckiej stronie?

Jeszcze tu lookłam - tak Zuziu, trzeba się zarejestrować, ale to szybko idzie, serio jakoś zaraz bedziesz mieć info na skrzynke pocztową no i już! Wejdź sobie przez wykres Syli powyżej - a potem pamiętasz? Na Próbować tłumaczyły babeczki - temperaturskurve (świetnie się nazywa ) no i wprowadzasz dane, na dole zatwierdzasz! Zrób sobie zrób, bo ładnie będziesz wszystko widzieć!

Paaaa -
Stary 2008-12-21, 21:52   #354
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Jeszcze tu lookłam - tak Zuziu, trzeba się zarejestrować, ale to szybko idzie, serio jakoś zaraz bedziesz mieć info na skrzynke pocztową no i już! Wejdź sobie przez wykres Syli powyżej - a potem pamiętasz? Na Próbować tłumaczyły babeczki - temperaturskurve (świetnie się nazywa ) no i wprowadzasz dane, na dole zatwierdzasz! Zrób sobie zrób, bo ładnie będziesz wszystko widzieć!

Paaaa -
brak meila
Stary 2008-12-22, 08:52   #355
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

moj Tż w pracy a ja musze isc po zakupki na rynek nie chce mi sie.Musze kupic choinke lub jakas inna swiateczna ozdobe
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 08:59   #356
Aliszcze
Zakorzenienie

Hej, no wiec się wyspałam wczoraj wieczorem wyszłam na miasto z ludźmi z socjologii na naszą coroczną, tradycyjną wigilię. Były tez tradycyjnie już prezenty po 5 zł. Im zabawniejsze, tym lepsze Mojej kumpeli trafił się super prezent: butelka jabola, 2 plastikowe kubeczki, program telewizyjny z jakieś gazety i karteczka z napisem: zestaw do romantycznych chwil we dwoje Mi się trafił prezent : Podręcznik: Windows dla Opornych.....książka z 1994 roku Kupa śmiechu była
Weekend jednak miałam trochę smętny, bo teściowie mnie wkurzyli. Zapraszaliśmy ich na Wigilię, to odmówili, a mieliśmy z mężem nadzieję, że spędzimy Wigilię w rodzinnym gronie, z naszymi rodzicami i rodzeństwem, a tu nic. Moi rodzice byli na tak, ale teściom nie chce się przyjechać (oczywiście wprost tego nie powiedzieli, ale ich wymówki świadczyły o tym). No ale żeby tego było mało, to teściowie, mimo, że im mówiliśmy, że pierwszy dzień świąt spędzamy razem, nie pojedziemy do nich, bo to nasze pierwsze święta jako małżeństwo no i w ogóle pierwsze święta razem, to chcemy we dwójkę,sami jeden dzień świąt spędzić, pić gorące kakao, pograć w scrabble, wprawiać się w robienie dzidziusia (oczywiście tego im nie powiedzieliśmy). Mój mąż już jakiś czas temu im powiedział,że nie przyjedziemy w pierwszy dzień świąt. A wczoraj teściowie wielce zdziwieni, że my nie przyjedziemy. Bo oni myśleli, że spędzimy u nich 2 dni świąt i w ogóle i już widzę, jak to myślą, że to moja wina i że to ja namówiłam męża na to. Teściowie oczywiście wielce zmartwieni i smutni. No i kurde winna się poczułam. Mój mąż wściekły na nich, więc atmosfera małoprzedswiąteczna. No ale potem pogadałam ze szwagrem, szwagier nas poparł i powiedział,że nie mamy Broń Boże robić tak jak oni chcą i ogólnie nas poparł, więc się trochę podniosłam na duchu. Ech, no nic dziewczyny, wyżaliłam się Wam. Ale musiałam to wyrzucić z siebie. Zreszta dziś już mam dobry nastrój, mam zamiar piec ciasta, kupić jeszcze jakieś prezenty i coś do dekoracji stołu

Zuzia, 3 styczna egzamin? Masakroza zamiast sobie pobalować, wypoząć, to Ty biedna egzaminno ale na pewno dasz radę

Stary 2008-12-22, 09:15   #357
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Zuzia, 3 styczna egzamin? Masakroza zamiast sobie pobalować, wypoząć, to Ty biedna egzaminno ale na pewno dasz radę
Co zrobic...

tempka spadła o pół kreski.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-22, 11:19   #358
magdaka13
Wtajemniczenie

ello
no sie pochwale-juz po wizycie u ginki - bylo niezle [zawsze sie nerwuje przed wizyta u lekarza] - starsza pani - wypytala, przebadala i potwierdzila 6 tydz. ciazy, zapodala jeszcze kilka skierowan na rozne badanka - jutro ide na czesc - krew,mocz , a za tydz. na usg, dala tez zaswiadczenie do pracy - wiec postaram sie zlapac mojego szefa jeszcze w tym roku, zeby mu powiedziec

to na tyle - czuje sie dobrze,wiec do pierniczkow przystap!
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2008-12-22, 11:21   #359
domi7ks
Zakorzenienie

Dzejn odezwij sie do nas WESOŁYCH ŚWIA ŁA! I SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU, SPOKOJYCH 7MIU MIESIĘCY CIĄŻY I SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ ŁA ŁA ŁA!

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 13:58   #360
Aliszcze
Zakorzenienie

No wiec wróciłam z zakupów, prezenty zakupione choć nie obyło się bez przykrych incydentów. Moje dwie karty zostały odrzucone w kasie w Saturnie sie zdziwiłam, bo godzinę wcześniej z jednej z nich wypłacałam w bankomacie kasę, wiec się wkurzyłam, poszłam do bankomatu i tam okazało się, że wszystko gra, to terminal w kasie Saturna nie działał dobrze no ale jest gites już

Zadzwoniłam przed chwilą do dziewczyny udzielającej lekcji hiszpańskiego i od Nowego Roku będę do niej chodzić na lekcje ale się cieszę, nie mogę się doczekać

A zaraz idę sprzątać i czekać na męża z ciepłym rosołkiem

Magdaka, super,że wizyta u gin pomyślna i fasolka zdrowa spokojniejsza na święta będziesz wyniki na pewno też dobre wyjdą, po prostu extra

Zuzia, a dlaczego gin powiedział,że w tym cyklu raczej nie ma szans na owu? Przeciez po to clo bierzesz, by mieć owu Fakt, faktem, że ja od razu w 1 cyklu z clo owu nie miałam, ale często zdarza się, że już 1 cykl jest owocny. Więc nie zasłaniaj się żadnym lekarzem, tylko bierz meża i pod choinką sprawdzcie sobie prezent

Domi, pomysl, że to Twoje ostatnie święta jako panna, następne będziesz już obchodzić jako stateczna mężatka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości