|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Zuzia jesteś
![]() Obiadek się paruje...a ja dziś idę na spacerek w spódniczce ![]() ![]()
#332 |
Zakorzenienie
|
A u mnie wlasnie taka burza jest, ze o spacerku to sobie moge tylko pomarzyc......
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
a ja biegiem właśnie z działki wpadłam do domu...jak pech to pech
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Wtajemniczenie
|
A u mnie ponad 30 stopni, gorąco że nie ma czym oddychać
![]() Wróciłam ze spacerku i teraz odpoczywam, bo ten upał troszkę mnie zmęczył...ale przynajmniej opaliłam troszkę nóżki ![]() Wszystkie Lejdiski chyba wyskoczyły na dworek bo coś cisza u nas ![]()
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz ide sobie wlosy umyc ![]() domi Slyszalam, ze jestes ekspertka od pielegnacji wlosow, wiec czekam na porady jakies do moich wlosięt ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Zuzia
jak miło cie zobaczyc ![]() Kurcze no, smutno mi troche, bo mialam 2 małe pieski, juz sie do nich przyzwyczailam, a dzisiaj byli po nie i je wzieli buuuu... Jak mi teraz smutno bez nich ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Wtajemniczenie
|
Zapodaje linka do fotek ost. kolczykow :
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13045825
#339 |
Zakorzenienie
|
Magdaka
ooo ja cie, ale ty zdolniara jestes, fajne rzeczy potrafisz wyczarowac ![]() A tak poza tym to miło było cie zobaczyc na nk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
niedawno wróciłam z babskiego spotkania
![]() ![]() za to wróciłam i pokłóciłam się z mężem ![]() Przeczytałam wszystkie Wasze posty dokładnie, ale nie mam sił, by się odnieść do nich ![]() ![]()
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mężuś pewnie zazdrosny o to, ze sama bez niego poszlas i sie swietnie bawilas ![]() przejdzie mu ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#342 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
sunset
ja cie mam na nk czy nie? ![]() bo sie z tym dzisiaj troszke pogubilam :0 |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Raczkowanie
|
ano nie więc jak mam namiar dac?
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Madzia13 teraz musze poogladac dokąłdnie Twoje Cudawianki ![]() U mnie Tz został, chata wolna ![]() ![]() potem Was nadrobie.... aaa Zuzia nietrudno było sie domysleć, bo ostatnio też Cie nie było przez neta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Rozeznanie
|
Jestem dziś pierwsza
![]() ![]() Magdzia piękne nowości......Zachęciłam się jeszcze bardziej ..... Aliszcze witaj w klubie pokłóconych ![]() Idę szykowac śniadanko... i czekam na was ![]()
Anka. Edytowane przez aankaa78 Czas edycji: 2009-07-02 o 07:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
![]() Ali ![]() ![]() ![]() Domi - komuś już serio źle wywróżyłaś tę płęć? ![]() No a jak tam te żyrandole ![]() ![]() Magdzia - no extra, extra te wszystkie Twoje dzieła! Już się nie mogę doczekać przesyłeczki od Ciebie! ![]() ![]() A ja, nawet jakby mi tam coś takiego wyszło, to tylko parę sztuk pewnie i już bym miała dość, bądź znudziłoby mi się szybko i zaczęła cosik innego, bom ja taki "ogieniek" trochę - no ale w ogóle za robótkami ręcznym to ja nie bardzo przepadam... ![]() Sunset - ja też Cię nie mam, to po prostu na prov. daj namiary ![]() Wczoraj na szk. rodz. była ginka - chciała syntetycznie przedstawić wszystkie/większość niepokojących sygnałów w ciązy, zwłaszcza w 2 częśći (którą nie wiem czemu liczyła dopiero od 30 tyg.? ![]() ![]() ![]() Oby Bóg wysłuchał nas i pomógł w tym wszystkim!!! Tak tak ![]() ![]() ![]() Tego na dobry początek dnia życzę Każdej Lejdis! ![]() Hej Aanka! ![]() ![]() Co dzis porabiasz? Kiedy na jakieś wakacje jedziesz Pani nauczycielko )jak też nauczyciel, tyle, że akademicki - to grabka ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-02 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Rozeznanie
|
Jane ja tez podziwiam dziewczyny za te wyroby biżu....Mam zamiar do nich dołączyc, ale nie wiem czy mi się uda
![]() ![]() Tyle tych zagrożeń, że lepiej o nich za bardzo nie myślec, oczywiście trzeba miec świadomośc jakie są, ale nie zamartwiac się za bardzo i od razu nie szukac u siebie..... ![]() Ja też szybko się budzę, dziś o 6.30 i poczytałam troszkę w łóżku ![]() Dziś muszę pozałatwiac trochę urzędowych spraw (mam czas w końcu na to) i mam zamiar wybrac koraliki..... ![]() A wakacje...nie wiem jeszcze....jak się zacznę nudzic w domu to pomyślę, narazie to muszę dojśc do siebie po roku szkolnym ![]()
Anka. Edytowane przez aankaa78 Czas edycji: 2009-07-02 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zadomowienie
|
Zgodnie z zapwiedzią, dla Magdzi i innych zainteresowanych
![]() przykładowe linki z bolerkami z all - nie satynowymi (choć jest ich cała masa), ale bawełnianymi! Np: http://allegro.pl/item665907249_mkm_..._kolora_l.html http://allegro.pl/item666435834_nowa...e_bolerko.html http://allegro.pl/item669855433_supe...00_jakosc.html różne rozmiary of course, tu akurat chyba dość spory: http://allegro.pl/item666562464_slic...2.html#gallery http://allegro.pl/item666563721_supe...zmiary_38.html http://allegro.pl/item667402016_najt...tki_rekaw.html Sa też takie- same "rękawy" ![]() http://allegro.pl/item670742169_najt...wki_etole.html http://allegro.pl/item668918422_sexi...it_kolory.html http://allegro.pl/item671772921_ocza...e.html#gallery Starczy ![]() Hejka - idę popracować - 3mcie kciuki! ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#350 |
Rozeznanie
|
Już uciekasz?????
![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Zabieram się za koraliki ![]()
#351 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie jem śniadanko a mój synek obok na łózku już zaczyna popłakiwać
![]() o 10 go nakarmie i ruszam w rejs douslyszenia pozniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Rozeznanie
|
Ja też jem śniadanko
![]() ![]() ![]()
#353 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Rozeznanie
|
Ja to bym musiała się po prostu chyba troszkę ograniczyc z jedzeniem i pocwiczyc troszkę....Boczki mi się wylewają w pasie i mnie to bardzo denerwuje.....
Ale tych elementów do biżu jest.....ja tego nigdy nie wybiorę ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- no i się zaczyna,,..... ![]() Dziewczyny drucik jakiej grubości? Myślę o kolczykach narazie ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- No włąsnie nie wiem czy mogę tak tu o tym pisac i zaśmiecac....ale może któraś z was też się zainteresuje wyrobem biżu jak poczyta ![]() Ja mam problem z linkami, drutami itp....Kupię napewno szpilki, ale jakiś drucik czy linka też by się przydały....???
#355 |
Zakorzenienie
|
Jane mi sie najbardziej te bolerka podobaja
![]() Ja chyba z robienia bizuterii zrezygnuje, chyba to nei dla mnie...lubie mieć duzo ladnej, ale robic,niee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() A ja dopiero teraz jem śniadanko. Dziś kolejny gorący dzień...niech ta pogoda się nie zepsuje ![]() Domi mam identyczne bolerko jak wybrałaś - świetnie się nosi ![]() Powiadasz, że chata była wolna.... ![]() ![]() Zuzia super, że z M. idziesz na wesele ![]() Garfieldek a jakie miałaś pieski ? Ala jak tam wizyta u gina? Bo z tego co pamiętam to miałaś być w tym tygodniu, jak tam pęcherzyki ? ![]() Magdaka bardzo ładne prace ![]() Ania drut 0,5 - 0,6 mm, linka raczej Ci sie nie przyda jak chcesz robić tylko kolczyki.
#357 |
BAN stały
|
Witam laseczki
![]() dostałam w nocy przeczytaną część rozdziału, myslałam ze będzie więcej poprawek, a jest tak w miarę. Tęsknię z M ![]() ale widzimy się w niedzielę ![]() muszę uczyć się do zaliczenia ćw i do poprawy egzaminu...bo nie chce 3, chce wyżej...a jak jest możliwość to trzeba próbować. Rodzice wczoraj przyjechali...wreszcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A bolerko jest dobrze dopasowane??bo bym sobie zamówiła nawet dwa, jak tylko dostanę wypłate ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Wtajemniczenie
|
Bidulka
![]() Super, że w niedziele się widzicie ![]() ![]() Ja widzę dużo plusów: jak się tak tęskni a później się zobaczy to większa radość. Ale wiadomo, że są też minusy....... Domi bolerko dobrze dopasowane, to bawełna więc się przystosuje do każdej sylwetki.
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r ![]() ![]() Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-07-02 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zadomowienie
|
Domi - no właśnie te bolerka zamówiłam
![]() Kupiliśmy z krótkim i z długim rękawkiem - bardzo się przydają (do sukienek, bluzeczek, sweterków, no do wszystkiego, no! A w sklepach oczywiście dużo droższe!) Zuzia - trzymam za sesję i kolejna randę z M z niedzielę! ![]() Vcelka - jak tam ten wirus, nie ma śladu, I hope, nie? I plecki też super, bo nie bolą? - i tak trzymać! ![]() ![]() Aanka - ja tam lubię poczytać jak się radzicie w kwestii biżu, hm, myślę, że pewnie nikomu to nie wadzi, a na dodatek to fajne i bardzo efektowne zajęcie ![]() ![]() Kurcza - ja to zawsze wymyślę: weszłam na "próbować do skutku", a tam takie problemy znów, choroby, kleszcze, poronienia... - ojej, aż mi się smutno zrobiło i źle mi... ![]() Ali - nie chcę Cię męczyć i głowy nadto zawracać, ale please - może jeśli idziesz teraz jakoś do gina to serio popytasz o tego paciorkowca (czy lepiej cc, czy baby dac antybiotyk po urodzeniu, kiedy daje się antybiotyk zafasolkowanej, no i w ogóle - czego jeszcze pilnować w związku z tym trzeba)? ![]() Domi - no i dzięki Ci za to, co napisłaś kiedyś, że jak będziesz szła do gina, to mi dasz znać i zapytasz jeszcze - jasne, super! Ja Ci przypomnę ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-02 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.