|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
kaczynskich...o matko
Cinus i Gusiak zaprosilam Was
|
|
|
|
#3632 |
|
Konto usunięte
|
Witam moje Lejdis z wieczora
Ale jestem padnięta po pracy...
|
|
|
|
#3633 | |
|
BAN stały
|
Zanka-Piekny Filipek...
Cytat:
![]() Witajcie wieczorkiem..... JA to mam pecha.....i co mnie spotyka to glowa mala.....eehh Dzisaj piekna pogoda u nas była..wiec wybralam sie na rowerek a u nas sa takie fjane waly nad rzeką Rudawą i tak sie jedzi....wiec sobie pojezdzilam i juz wracalam....i widze ze jedzie pani na rowerku po jednej stronie dorozki to ja probuje wyprzedzac a tu nagle ona zjezdza na moja strone.... i mielsmy mala kolizje.... a ta Pani na moj ze swoim rowerem spadla.....jestes....az mi sercem mocno bilo....oczywiscie przeprsilam pania....i obie sie zapytalysmy na wzajem czy nic sie nam nie stalo... Ja jestem troszke polana reka mnie boli i noga...Naszczecie tej pani wiem ok.65 lat nic sie nie stalo otarla sobie łokiec...a co najgorsze to ja zamst byc powazna smialam sie...A na koniec dodala ze Dobrze ze nie wpadlysmy do rzeki Rudawy.... |
|
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
motylka
jaka historia na szczescie dobrze sie skonczylo wszystko ![]() ja ide spac, bo jutro na uczelnie z ranca pomykam ![]() papapa |
|
|
|
#3635 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kobitki
![]() Ja od rana z Ninulką sobie kawkę piję i teraz moje dziewczątko padło znowu zmęczone, a ja z nudów usuwam osoby z listy śledzonych na NK, żeby mi ich nie pokazywało... Rety, kto wymyślił tego głupiego śledzia ![]() Wczoraj z Tż byliśmy poszaleć ze znajomymi Oczywiście najpierw mojego maluszka wykąpałam, wybawiłam się z nią i dopiero potem położyłam spać żeby babunia nie miała za dużo roboty i nie okazało się, ze dziecko jej płacze i nic nie chce tyko płakać. Chociaż moja Nincia do takich dzieci nie należy ale zawsze może być ten pierwszy raz Wróciliśmy o 2 w nocy i już od 6 wstawałam do Ninulki, dlatego skoro ona teraz znowu śpi to ja też pomykam![]() Miłego dnia Lejdis |
|
|
|
#3638 |
|
Konto usunięte
|
Heloł Babki
w każdym bądź razie teraz oboje już czekamy na okres... choć on mówi że jest "jałowy z uczuć"... że nie czuje nic, ani podniecenia ani trwogi... Ja zresztą mam to samo - chyba emocje z nas opadły i teraz what will be, will be... Z każdym dniem rozumiemy się lepiej, "docieramy się", więc nawet jeśli teraz coś... to myślę że damy sobie jakoś rady Choć swoją drogą, czekam na okres... ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#3639 |
|
BAN stały
|
Dzien dobry
U nas piekna sobotka sie zapowiada sloneczna.... Ja na 14.00 ide do klubu zabawiac dzieci z siostra bo maja urodiznki...i my im zabawy wymyslamy..... Ale mi sie niechcee....Na rower chyba dzis nie pojade.....bo dzis znow jestem polamana..... Ciekawe co tam u naszje Zuzi..... :confu sed:Buzaiczki |
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś dostałam @, takze idealnie, bo poniedziałek mam wolny, wiec idę do gin
![]() dziś sama w domu, bo mąż ma te swoje studia podyplomowe, a potem chyba wyskoczy na piwko z ludźmi z tych studiów, a ja już w lesie byłam z psiakami, część okien w domu pomyłam, a zaraz wybieram się na zakupy
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A ja zrobiłam pizze, zmienilam skladniki i inne troszke dzis dałam no i na foremce specjalnej do pizzy, bo kupilam taka. Wyszla lepsza niż ostatnio Poza tym tesciowa przyniosła nam reklamowke sliwek, tzn. do pracy i zadzownila do Tz, zeby przyszedl po nie. Wiec Tz poszedl i powiedzial pare słów dot. tego co sie stalo. No i jakos tak sie czuje lepiej i lżej mi na sercu....W kazdym razie nie boje sie, że bedzie chciala sie do nas z córeczka wybrac, bo Tz powiedzial, ze nie Ciekawe jak chrzciny u Alkamor czyzby poprawiny byly dzisiaj |
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
a ile kosztuje taka forma do pizzy? i duża jest? bo może też bym sobie taką sprawiła
![]() idę zrobić sobie kawę
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kosztowała 7 zł i jest na 30 cm
|
|
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
My jeszcze nad morzem pogoda super
![]() bardzo mało ludzi jest nad morzem praktycznie wszystko pozamykane same stare babcie i dziadki tutaj chodza
|
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba pogoda ładna? ja wolę, jak mniej ludzi jest nad morzem, tym bardziej, że nie lubię plażowania, wiec taki wrzesień nad morzem by mi się podobał
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bylam 5 lat temu nad morzem własnie jakos tak od 16ego września do 26ego i pogoda była super
Ale kapałam sie tylko raz w morzu. ogólnie żałuje, że mamy tak daleko, bo strasznie chcialabym znów pojechac
|
|
|
|
#3648 |
|
Wtajemniczenie
|
...
widze, ze morze sie marzy co poniektorym.... ...ja widze je codziennie z okna - moge wam troche bryzy morskiej popakowac w kartoniki i przeslac;p.... widze, ze cos zawitalam o dziwnej porze ze zadnej nie ma... a u mnie calkiem fajny dzien - targi motoryzacyjne w Gdansku, dobry obiadek z mezem w nowej knajpce, no i interesujacy film 'Ironman'...
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-09-19 o 21:03 |
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia13 w przyszlym roku przyjezdzam z moja rodzina do Ciebie nad morze
|
|
|
|
#3650 |
|
Konto usunięte
|
A ja znów zmęczona po pracy
dziś 9 h stania przy lodówkach, w temp. -2*C ![]() Za to teraz na kolację wszamałam kluseczki śląskie z sosem grzybowym Okresu dalej nie ma zaczynam się martwić
|
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja dopiero wróciłam do domu i padam na twarz. Czekałam 5 godzin bo tyle trwał egzamin mojego brata, ale się wynudziłam.
Madzia, prześlij mnie trochę tej bryzy morskiej Ale Ci dobrze, mnie się kiedyś marzyło mieszkanie nad morzem, no ale nie zanosi się na to
|
#3652 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra-tylko uprzedz jakis tydz. wczesniej;P
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
-> a co do bryzy - wieczorna ma byc czy poranna? -> bo musze siatki przygotowac ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Paolino - nie zamartwiaj sie...
|
|
#3656 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
TOO super.... A u mnie do bani..... -poklocilam sie z rodzinka wsumie to caly dzien sie klocilismy -znow sie wywyalilam tym razem bylam w lasku i sie podknelam i runeklam na prawe ramie boli jak fix.... -P.dzis nie ma na gg ani nie agdalam z nim bo jest na imprezce.... Ogolnie...mam dosc soboty.... Poztywne aspekty To to ze ladna pogoda byla i fjanie sie na rowerku jechalo..... Ide spac buzka |
|
|
|
|
#3657 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
wczoraj było tak zimno w mieszkaniu że uruchomiłam swój cudowny piec kaflowy i w nocy było aż za gorąco szyby zaparowały w pokoju Teraz popijam kawę z kakao, a potem pakuję się i do domku do rodzinki... a w niedzielę wyprowadzka do Kato, tym razem już na studia Jest fioletowa w malowane kwiaty, w stylu ludowym (jak babcie nosiły ). Przepiękna ! Ożywiła mi płaszczyk, a przy okazji jest bardzo cieplutka. Kolczyki poczekają jeszcze z 2 tygodnie Boziu, ja chcę ten okres |
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj znowu słoneczko mały śpi ale jak sie obudzi to wyruszamy w trase
nie wiem jeszcze czy wracamy dzisiaj czy jutro
|
|
|
|
#3659 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,
Domi piękny brzusio i jaki już duży. A my wczoraj byliśmy w ogrodzie botanicznym, jakie piękne kwiaty i inne roślinki widzieliśmy, oczywiście egzotyczne, bo te nasze polskie to nieciekawe ![]() A dziś zaraz idziemy do kościoła, a później na zakupki ![]() Miłej niedzieli Lejdiski
|
#3660 |
|
BAN stały
|
Witajcie
U nas tez piena pogoda.... w nocy spac nie moglam tak mnie ta reka i ramie bolalo.... Buzka Milej niedzieli |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

raz na jakis czas trzeba, a jak dlugo jestescie ze swoim mezem razem?
i mielsmy mala kolizje....

Oczywiście najpierw mojego maluszka wykąpałam, wybawiłam się z nią i dopiero potem położyłam spać żeby babunia nie miała za dużo roboty i nie okazało się, ze dziecko jej płacze i nic nie chce tyko płakać. Chociaż moja Nincia do takich dzieci nie należy ale zawsze może być ten pierwszy raz
Wróciliśmy o 2 w nocy i już od 6 wstawałam do Ninulki, dlatego skoro ona teraz znowu śpi to ja też pomykam

:confu sed: