|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Nie wiem blondynka...
Coś czuję że będę sama całe życie...
|
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3663 |
|
Zadomowienie
|
Ljediski..., miałam nie pisać, ale tak mi źle, że piszę...
![]() Jesteście tu? Bo komu się wypłakam...??? Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-05-22 o 20:24 |
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Ala "gitez majonez"
Blondynka fajnie byłoby jakbyś urodziła 2czerwca hihi ![]() Paolino napewno znajdziesz tego jedynego, nie smutaj się U mnie dość długo była burza wic na to konto się uczyłam |
|
|
|
#3665 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3666 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() [quote=paollino;12419077]Nienawidzę facetów... /quote] ojj bedaczko Cytat:
ja ci zycie zeby sie szybko twoj synek na swiecie pojawilWitajcie ![]() U mnie wlasnie sie skonczyla burzyczka a byle i to jaka ![]() a ja sie boje.... ![]() A u mnie dzis bylam u Gaby mowie wam ona jest tak slodka No i dziewczyny G. sie doezwal...... po 5 dniach....wsumie to ja najpierw zdzwonilam na 5 numerow Polskich jego....bo kiedys do mnie dzwonil z nich z Londynu.... No i wysllam jedengo smska zeby sie odezwal i sie odezwal jak gdyby nigdy nic.... Chyba sie zabardzo zaangazowalam.....a on jaks osatnio sie nie przyklada.....i znow zapewne mi sie szykuje kolejna porazka milosna... ![]() ![]() sie zobaczy co to bedzie....Pozdrawiam was serdecznie ![]() PISZ JANE pisz.... |
|||
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Jane Kochana co się stało?
![]() ![]() ![]() Ja widze, ze ta pogoda jest diableska i złowieszcza... ja dziś sie juz też wypłakałam...takiego doła miałam... z Tz sie nie widzialam, niech sie martwi o mnie, zarałam nasze synki, jak dzwonil to powiedzialam ze przyszly do mnie bo nei chcialy z nim byc ![]() Motylicaja musisz poszukac sobie chłopaka na miejscu Nawet nei znasz G., więcn ie warto sie smucicEdytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-22 o 20:52 |
|
|
|
#3668 |
|
Zadomowienie
|
Te badania dziś wyszły źle
- glukoza 75 mg po 1 h powyżej normy, ginka stwierdziła ukrzycę ciążową i dała skierowanie do szpitala...![]() Mam dość- ja nie jadam słodyczy, nie tyję w sumie, brzuszek w sam raz, ...no co jest? Czemu? Co ja mam teraz zrobić? Znów szpital? - mam dość... Rozżaliłam się w związku z tym na mężusia, bo i anemia mi wyszła, a tyle obiecywał soków, witaminek, to wiecie, że wciąż pracuje i się szkoli, wyryczałam, wydenerwowałam, dziń cięzki w pracy miałam, ta glukoza fuj i na żoładku potem niedobrze, no i jeszcze wyniki nie takie i szpital...
|
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Jane
co się dzieje?
|
|
|
|
#3670 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moje biedactwo ![]() |
|
|
|
|
#3671 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Jane
![]() Mam nadzieje, ze Zanka Ci wszytsko wyjasni, pisała ostatnio, że to nie jest wcale złe tylko gronie wyglada. Ja sama sie boje, zeby mi cukrzyca żadna nei wyszła za jakiś czas... Głowka do góry Jane, męzusiowi sie dostało słusznie ![]() Ja chcąc nie chcąc się stresuje ciągle i nerwowa jestem...napewno taka nie byłam wczesniej... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-22 o 21:21 |
|
|
|
#3673 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
trzymaj sie i sie nie denerwuj bo sie dzidzia smuci.... buziaczki |
|
|
|
|
#3674 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3675 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3676 |
|
Konto usunięte
|
Mam to samo
Albo i jeszcze lepiej - im bardziej on wykazuje obojętność, tym bardziej to JA przejmuję inicjatywę Nie wiem co to za męskie instynkty łowieckie we mnie... To chyba ta nadwyżka testosteronu
|
|
|
|
#3677 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jestesmy identyczne.... EHHEH![]() ide spac bo jestem zmeczony....BUZiaczki:cmo k:i sie nie smutac.... |
|
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to, co zrobicie na początku, ten krok to powinien wystarczyć, a jak oni nie chcą to niech spadają na bambus
|
|
|
|
#3679 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zołzy się kłaniają ![]() z 3 godz trwała u mnie burza.. i neta nie miałam,bo wyłączam, 2 modemy mi już spaliło, także wolę nie ryzykować...zaraz spadam spać bo po 5 muszę wstać.. mam zajęcia na 8:15 |
|
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Jane faktycznie Zanka tez coś miała z cukrem w ciąży chyba musiała kupić ten glukometr.
|
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia idź spać
![]() Stworzyłsymy z Zuzia nowy układ matematyczny. I od dziś jest buRakello (panowie na R.) i Gównatello (panowie na G.) |
|
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
ja idę spać trzymajcie kciuki żebym urodziła na dniach bez wywoływania
|
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez juz ide
Trzymamy kciuki dobranoc ciekawe jak tam Cinusiowa.... |
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Jane, nie smutaj się
![]() a anemia to wiesz, ja mam skłonność do anemii choćbym nie wiem, co jadła to najwyzej mieszcze się w dolnej granicy żelaza dobrze, ze do szpitala idziesz, przynajmniej Ciebie przebadajądziewczyny, chyba te burze takie nastroje powodują choć ja jedynie senna jestem, prawie zasnęłam oglądając Króliczki Playboya![]() Ale aż się dziwię, ze mam dobry nastrój, pomimo ogólnej deprechy na naszym wątku. dziewczyny, faceci to szynki, niewarci naszych łez!! Paulinko, na pewno znajdziesz swojego TŻ. Ja wiem, że teraz takie moje gadanie wyda Ci się przysłowiowym sraniemw banie gównatello mnie powaliło na łopatki
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Laski
ja Jane napisałam PW i wszystko wyjaśniłam, będzie dobrze. U nas nudno cały czas, brzuch mnie boli od wczoraj, a dokładniej prawy jajnik i jak nic z obliczeń wynika że wczoraj i dzis mam owulację ehh nawet z męzem się zastanawialiśmy czy Lenki nie robimy, ale jeszcze za wcześnie
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja jestem leniuch, ale dziś musze przeanalizować te testy i musze koniecznie napisać wstęp i zakończenie pracy, żeby we wtorek oddać...Ciężki ten tydzień będzie Poza tym koleś zwolnił prawie cały rok z pisania zaliczenia z wykładów, tych co byli na wykładzie, a ja na 7 rano nie jeździłam na wykłąd i pójde do niego powiem w jakim jestem stanie, zeby mi dał to 3. Koleżanka mi tak poradziła i jej posłucham bo ona zawsze tak kombinuje i na tym wychodzi super. Zanka Lenke musicie zorbić prze owu |
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Lenkę zrobimy po ślubie kościelnym, czyli w 2011 roku hehe
a jak znam życie to wyjdzie Filipek nr 2
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie melduje dzisiaj mam dzien jedzenia hihihi kupilam truskawki, bita smietane,lody , bezy z kremem i jablecznik
![]() ![]() ciekawae jak tak Ciniusiowa sie ma
|
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka planujecie kościelny
?Ja sobie zrobie dzis młode ziemniaczki same z masłem i koperkiem
|
|
|
|
#3690 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sama nie wiem... czasem mi się wydaje że to ja coś psuję... Że może niewarta jestem uczucia? Aaaaa do Wczoraj z tego wszystkiego tak mi spadł cukier że prawie usnęłam, musiał mi tata lecieć po czekoladę..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

Coś czuję że będę sama całe życie...

pozytywne podejście do życia do połowa sukcesu

ja ci zycie zeby sie szybko twoj synek na swiecie pojawil
po 5 dniach....
Nawet nei znasz G., więcn ie warto sie smucic