|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4480
jak komuś się nudzi to może obejrzeć
|
#3752 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
WSPANIALE......GRATULACJE !!!!! ALE SIE CIESZE..... Cinusiowa-dzieki trudno jest tak z dnia na dzien nie obgryzac paznokci. jak sie gryzlo przez 15 lat ![]() a co do G. to sie doezwal jak był w Polsce jeszcze dzis wyjechal juz do Londynu..... A ja dzis bylam z Piotrkiem w klubie naszym konnym.....cale 4 h...ale fajnie bylo....pobawilsmy sie poglaskalismy konie nakarmilismy je... i w drodze powrotnej...usnoł..... zanka-piekny synus... a teraz spiesze sie bo ide dziewczynke pouczyc....zaopiekowac sie nia przez 2 h...a pozniej ide na bierzmowanie..brata.... wiec do wieczorka.... |
|||
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka to Twoja działka?ale ładnie tam...
|
|
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
to działka wujka mojego męża
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
będzie GITES MAJONEZ
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie "ucze"
![]() dzis miałam na obiad młode ziemniaki z koperkiem i kefirem, lepszego obiadu mmniam nie jadłam od dłuższego czasu... w ogóle nie smakuje mi kwasne, ciocia ostatnio do mnie mówi, żeby mi dac ogórka kiszonego a ja:nieeee |
|
|
|
#3756 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3757 |
|
BAN stały
|
Moje słodkości
|
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia przesłodka ta Twoja Luna, pierwszy kotek który mi sie tak bardzo podoba
fajny ma kolorek i takie spojrzenie |
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, gratulacje
Zuzia, kotek śliczny. A imię skąd? Inspiracją była "Czarodziejka z Księżyca"? tam pamiętam była kotka Luna
|
#3760 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie do końca, ale podoba mi się to imię...i gdzieś ostatnio mi sie obiło o uszy... |
|
|
|
|
#3761 |
|
Raczkowanie
|
Zuziunia fajne kociątko!!!
![]() BLONDI GRATULACJE!!!!! PIEKNY DZIEŃ MATKI CI SYNUŚ ZAFUNDOWAŁ zanka śliczny synuś!!!! Ja dzisiaj spędziłam dzień z Młodą na działce u znajomych, fajnie, ale ob ie jesteśmy mega zmęczone (tzn. ja, bo Zuziek już śpi
|
|
#3762 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3763 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuzia jak ja kotów nie lubię, to ten jest przecudowny, normalnie wygląda jak maskotka. Mruczuś malutki mrrrrrr
![]() Zanka Filipo superaśny ![]() Domi ochota na słodkie to podobno dziewczynka tak? Chociaż słyszałam o wyjątkach...trzymam kciuki za jutrzejszy egz. Zjadłam właśnie koktajl truskawkowy...pychotka, znów będę latała co chwilę siku ![]() Reszcie Lejdisek życzę miłego wieczoru
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-05-25 o 21:09 |
|
|
|
#3764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Vcelka ja też kotów nie lubie i Zuzi Luna wydaje sie taka słodka ![]() a jak wejde na gg i widze Zuzi opisy o Lunie to od razu mam uśmiech na twarzy... ![]() cos mi się zdaję, że Luna taka jak właścicielka bedzie i bedzie rozkochiwała miejscowe kocurki |
||
|
|
|
#3765 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3766 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zuziunia-Luna prawie jak LUKA.....ehehhe ![]() a czy ja moge porsic twoj numer gg??? JA juz dziewczynki po bierzmowaniu brata...fajnie 1.5h mszy i jest po sprawie....naszczecie.... a pozniej bylam u znajomych na herbatce...i na spacerku z Kinia.... musialm jej sie wyplac co do G..hehehe. no i siedizlemsy w parku do 21...ale zimno sie zrobilo i trzeba bylo zmykac do domkow....---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- ide lulu dobranocka ![]() |
|
|
|
|
#3767 |
|
BAN stały
|
Ciekawe jak Domi idzie egzamin
|
|
|
|
#3768 |
|
Wtajemniczenie
|
Blondi gratuluje
Fajnie ze przed samym terminem. Nie trzeba sie meczyc dluzej tylko siup wtedy kiedy sie spodziewasz. Zazdroszcze. Mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie. Domi ja na poczatku nie mialam w ogole ochoty na slodycze i podobno dziewczynka wiec tym slodkim to nie ma co sie sugerowac. Jane wspolczuje cukrzycy . Ja nie bede mialam robionej glukozy bo tutaj nie robia w standardzie.. Dopiero jak wyjdzie cukier w moczu. Narazie wszystkie wyniki ok, ale troszke sie wystraszylam bo z tego co piszesz nie maialas zadnych objawow i taka chudzinka z ciebie. Kto by pomyslal.Zuzia kicia slodka, chociaz ja nie przepadam. Twoj jest slodziak Domi trzymam kciuki za egzamin.
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Domi
za egzamin
|
#3770 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Lejdiski,
Dziś jest Dzień Mamy i mi tak jakoś smutno się zrobiło, wszystkie wspomnienia wróciły...sama niedługo zostałabym mamą ![]() Poza tym za 2 dni idę do szpitala, wszystko mnie zaczyna dobijać ![]() Nie będę Wam smęciła.
|
#3771 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kochana nie smutaj sie..... Za roczek bedzie to twe rowiez swieto ![]() Witajcie ![]() Ja dzis jestem juz po spotkaniu z Piotrkiem bylam w parku łobuz uciekal mi 2 razy kare dostal..... niedobra niania hehehe ![]() G .sie odezwal przed chwla na gg...i co jak gdyby nigdy nic...zapytal co u mnie....a jak mowi powiedzial dlaczego nie psial jak przyjechal do polski napsial ze nie mial numeru polskiego a ten co mi smski wysylal to siostry....a ja ze obiecywal ze napisze...a on ze napsial...Tak owszyem napsial ale po mojej niterwencji po 5 dniach.... WRRR czasem mam go dosc ale faceci to nie maja uczuc...idoci..... No a dzis dzien MAMA wiec zycze wszystkiego co najlepsze mama z naszego watku i przyszlym mama tez... a to ja dalam mojej mamusi....od naszej trojeczki ![]() wiecie nie jestem dobra manulanych rzeczach wiec...nie smiac sie za bardzo.... buziaczki ![]() |
|
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Lejdis
![]() Dziekuje za trzymanie kciuków, mozna było się kontaktować i wszyscy maja takie same odp, ale kilka osób prosilo o spr. wczesniej, bo wyjeżdżają i podobno same tróje. Dodatkowo było 5 list obecności z wykładów a mnie nie było na ani jednej jak się dojeżdża to takie studią sa, ze hej na 4tym roku mieszkałam w akademiku i sie duzo uczylam, lepsze oceny miałam, a teraz same 3...Tz mi zrobił niespodzianke z okazji Dnia Matki ![]() ![]() |
|
|
|
#3773 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
o to TŻ fajny prezent zrobił ![]() Ja wymyślam pytania |
|
|
|
|
#3774 |
|
Raczkowanie
|
vcelka ty się nie smutaj, myśleć mi tu pozytywnie!!!!
domi a kiedy będziesz znała wyniki z egzaminu?? dziewczyny, które chcą zobaczyć mojego dziecia zgłoście się do mnie na priw to podam adres strony gdzie można sobie Młodą obczaić ![]() ja dzisiaj byłam na rozmowie w sprawie pracy, ale nie łudzę się za bardzo, pani dyrektor się nie spodobało, że mam małe dziecko chyba jednak skuszę się na własną działalność, mam dość dziwnych szefowych
|
|
#3775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
od czwartku zasiadam do nauki z obrony oprócz tego. mam gdzieś 100 kartek, 50 zagadnien, to sa niby ogólne zagadnienia ekonomiczne z całych studiów a ja juz nic nie pamietam![]() ![]() Vcelka Kochana prosze sie nei smutać, za rok Ty i pozostałe dziewczyny bedziecie MAMUSIAMI a przynajmniej musicie, albo w brzuszku będa, tego wam zyczeSzamanka zgłaszam się na priva, mam nadzieje, że Ty tez jesteś na fotkach ![]() szamanka a Ty jestes po jakichś studiach?mnie sie wydaje, że prace bardzo łatow znajduja takie osoby, które maja meża a dziecko około 2óch latek, bo twoje może za malutkie i stąd tak patrza na Ciebie te szefowe... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-26 o 18:39 |
||
|
|
|
#3776 |
|
Konto usunięte
|
Nie odzywa się... od 12.30
|
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe, jak nasza Blondi, dziś jej dzień
![]() po pracy wpadłam z mężem do moich rodziców ręczyć kwiatki mamie, posiedzieliśmy przy placku z rabarbarem, nagadaliśmy się, fajnie było a teraz w domku jesteśmy![]() Jagódka, fajny prezent, super są takie prezenty własnoręcznie zrobione Vcelka ja dziś byłam u gin, pęcherzyki rosną po tej większej dawce gonalu ale zobaczymy w piątek, czy będą dalej rosnać, czy nie. Trzymajcie kciuki, choć mi się nie chce wierzyć, ze się uda. Ale nie mam doła, jakoś tak ze spokojem przyjmuję wszystko.
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Koachane za Gratulacje
porod masakra nikomu takiego nie zycze jechalam jak mialam skurcze co 3-4 min a tak dlugo rodzilam. Tż byl calu czas ze mna pod koniec plakalam zeby mi malego kleszczami wyciagneli bo nie wytrzymam bolu.Lozysko sie przykleilo miala macice lyzeczkowana w narkozie oprocz tego wyszlo ze mam na jajnku miesniaki Po tym wszystkim bylam tak slaba ze nawet z lozka na wozek nie moglam zejsc.Polozna spisala sie super bez niej bym nie urodzila.Teraz dostaje dozylnie antybiotyki wyszlo przy badaniu krwi ze mam niska hemoglobine.Ciesze sie ze mam z glowy![]() to focia malego ponoc do mnie podobny ![]() mozliwe ze jutro wyjde do domciu ale nie wiem nA 100% bo nie wiem co z tym antybiotykiem i mam jeszcze miec usg brzucha robione Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-05-26 o 20:22 |
|
|
|
#3779 |
|
Konto usunięte
|
Blondi - dziecio piękne!
Zmień opis, bo Oli już jest
|
|
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blondi gratuluje Przestraszyłaś mnie troche porodem ![]() Malutki sliczny, jaka ma ciemna karnacje |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

14.12.2008

na 4tym roku mieszkałam w akademiku i sie duzo uczylam, lepsze oceny miałam, a teraz same 3...