|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4480
jak komuś się nudzi to może obejrzeć ![]()
#3752 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
WSPANIALE......GRATULACJE !!!!! ![]() ALE SIE CIESZE..... ![]() ![]() Cinusiowa-dzieki trudno jest tak z dnia na dzien nie obgryzac paznokci. jak sie gryzlo przez 15 lat ![]() a co do G. to sie doezwal jak był w Polsce jeszcze dzis wyjechal juz do Londynu..... A ja dzis bylam z Piotrkiem w klubie naszym konnym.....cale 4 h...ale fajnie bylo....pobawilsmy sie poglaskalismy konie nakarmilismy je... i w drodze powrotnej...usnoł..... zanka-piekny synus... a teraz spiesze sie bo ide dziewczynke pouczyc....zaopiekowac sie nia przez 2 h...a pozniej ide na bierzmowanie..brata.... wiec do wieczorka.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3753 |
Zakorzenienie
|
Zanka to Twoja działka?ale ładnie tam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3754 | |
Zakorzenienie
|
to działka wujka mojego męża
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3755 |
Zakorzenienie
|
Ja sie "ucze"
![]() ![]() dzis miałam na obiad młode ziemniaki z koperkiem i kefirem, lepszego obiadu mmniam nie jadłam od dłuższego czasu... w ogóle nie smakuje mi kwasne, ciocia ostatnio do mnie mówi, żeby mi dac ogórka kiszonego a ja:nieeee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3756 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3757 |
BAN stały
|
Moje słodkości
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3758 |
Zakorzenienie
|
Zuzia przesłodka ta Twoja Luna, pierwszy kotek który mi sie tak bardzo podoba
![]() fajny ma kolorek i takie spojrzenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3759 |
Zakorzenienie
|
Blondi, gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zuzia, kotek śliczny. A imię skąd? Inspiracją była "Czarodziejka z Księżyca"? tam pamiętam była kotka Luna ![]()
#3760 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie do końca, ale podoba mi się to imię...i gdzieś ostatnio mi sie obiło o uszy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3761 |
Raczkowanie
|
Zuziunia fajne kociątko!!!
![]() BLONDI GRATULACJE!!!!! PIEKNY DZIEŃ MATKI CI SYNUŚ ZAFUNDOWAŁ ![]() zanka śliczny synuś!!!! Ja dzisiaj spędziłam dzień z Młodą na działce u znajomych, fajnie, ale ob ie jesteśmy mega zmęczone (tzn. ja, bo Zuziek już śpi ![]()
![]() |
#3762 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3763 |
Wtajemniczenie
|
Zuzia jak ja kotów nie lubię, to ten jest przecudowny, normalnie wygląda jak maskotka. Mruczuś malutki mrrrrrr
![]() Zanka Filipo superaśny ![]() Domi ochota na słodkie to podobno dziewczynka tak? Chociaż słyszałam o wyjątkach...trzymam kciuki za jutrzejszy egz. Zjadłam właśnie koktajl truskawkowy...pychotka, znów będę latała co chwilę siku ![]() Reszcie Lejdisek życzę miłego wieczoru ![]()
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r ![]() ![]() Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-05-25 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Vcelka ja też kotów nie lubie i Zuzi Luna wydaje sie taka słodka ![]() a jak wejde na gg i widze Zuzi opisy o Lunie to od razu mam uśmiech na twarzy... ![]() cos mi się zdaję, że Luna taka jak właścicielka bedzie i bedzie rozkochiwała miejscowe kocurki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3766 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zuziunia-Luna prawie jak LUKA.....ehehhe ![]() a czy ja moge porsic twoj numer gg??? JA juz dziewczynki po bierzmowaniu brata...fajnie 1.5h mszy i jest po sprawie....naszczecie.... a pozniej bylam u znajomych na herbatce...i na spacerku z Kinia.... musialm jej sie wyplac co do G..hehehe. ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- ide lulu dobranocka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3767 |
BAN stały
|
Ciekawe jak Domi idzie egzamin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3768 |
Wtajemniczenie
|
Blondi gratuluje
![]() ![]() ![]() Fajnie ze przed samym terminem. Nie trzeba sie meczyc dluzej tylko siup wtedy kiedy sie spodziewasz. Zazdroszcze. Mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie. Domi ja na poczatku nie mialam w ogole ochoty na slodycze i podobno dziewczynka wiec tym slodkim to nie ma co sie sugerowac. Jane wspolczuje cukrzycy ![]() Zuzia kicia slodka, chociaz ja nie przepadam. Twoj jest slodziak ![]() Domi trzymam kciuki za egzamin.
#3769 |
Zakorzenienie
|
Domi
![]()
![]() |
#3770 |
Wtajemniczenie
|
Witam Lejdiski,
Dziś jest Dzień Mamy i mi tak jakoś smutno się zrobiło, wszystkie wspomnienia wróciły...sama niedługo zostałabym mamą ![]() Poza tym za 2 dni idę do szpitala, wszystko mnie zaczyna dobijać ![]() Nie będę Wam smęciła.
#3771 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
Kochana nie smutaj sie..... ![]() ![]() ![]() ![]() Za roczek bedzie to twe rowiez swieto ![]() Witajcie ![]() Ja dzis jestem juz po spotkaniu z Piotrkiem bylam w parku łobuz uciekal mi 2 razy kare dostal..... niedobra niania hehehe ![]() G .sie odezwal przed chwla na gg...i co jak gdyby nigdy nic...zapytal co u mnie....a jak mowi powiedzial dlaczego nie psial jak przyjechal do polski napsial ze nie mial numeru polskiego a ten co mi smski wysylal to siostry....a ja ze obiecywal ze napisze...a on ze napsial...Tak owszyem napsial ale po mojej niterwencji po 5 dniach.... ![]() ![]() WRRR czasem mam go dosc ale faceci to nie maja uczuc...idoci..... ![]() No a dzis dzien MAMA wiec zycze wszystkiego co najlepsze mama z naszego watku i przyszlym mama tez... ![]() ![]() a to ja dalam mojej mamusi....od naszej trojeczki ![]() wiecie nie jestem dobra manulanych rzeczach wiec...nie smiac sie za bardzo.... buziaczki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3772 |
Zakorzenienie
|
Hej Lejdis
![]() Dziekuje za trzymanie kciuków, mozna było się kontaktować i wszyscy maja takie same odp, ale kilka osób prosilo o spr. wczesniej, bo wyjeżdżają i podobno same tróje. Dodatkowo było 5 list obecności z wykładów a mnie nie było na ani jednej ![]() jak się dojeżdża to takie studią sa, ze hej ![]() Tz mi zrobił niespodzianke z okazji Dnia Matki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3773 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() o to TŻ fajny prezent zrobił ![]() Ja wymyślam pytania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3774 |
Raczkowanie
|
vcelka ty się nie smutaj, myśleć mi tu pozytywnie!!!!
domi a kiedy będziesz znała wyniki z egzaminu?? dziewczyny, które chcą zobaczyć mojego dziecia zgłoście się do mnie na priw to podam adres strony gdzie można sobie Młodą obczaić ![]() ja dzisiaj byłam na rozmowie w sprawie pracy, ale nie łudzę się za bardzo, pani dyrektor się nie spodobało, że mam małe dziecko chyba jednak skuszę się na własną działalność, mam dość dziwnych szefowych
#3775 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Vcelka ![]() ![]() Szamanka zgłaszam się na priva, mam nadzieje, że Ty tez jesteś na fotkach ![]() szamanka a Ty jestes po jakichś studiach?mnie sie wydaje, że prace bardzo łatow znajduja takie osoby, które maja meża a dziecko około 2óch latek, bo twoje może za malutkie i stąd tak patrza na Ciebie te szefowe... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-26 o 17:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Konto usunięte
|
Nie odzywa się... od 12.30
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3777 |
Zakorzenienie
|
ciekawe, jak nasza Blondi, dziś jej dzień
![]() po pracy wpadłam z mężem do moich rodziców ręczyć kwiatki mamie, posiedzieliśmy przy placku z rabarbarem, nagadaliśmy się, fajnie było ![]() ![]() Jagódka, fajny prezent, super są takie prezenty własnoręcznie zrobione ![]() Vcelka ![]() ![]() ![]() ![]() ja dziś byłam u gin, pęcherzyki rosną po tej większej dawce gonalu ![]()
#3778 |
Zakorzenienie
|
dzieki Koachane za Gratulacje
![]() porod masakra nikomu takiego nie zycze jechalam jak mialam skurcze co 3-4 min a tak dlugo rodzilam. Tż byl calu czas ze mna pod koniec plakalam zeby mi malego kleszczami wyciagneli bo nie wytrzymam bolu.Lozysko sie przykleilo miala macice lyzeczkowana w narkozie oprocz tego wyszlo ze mam na jajnku miesniaki ![]() ![]() ![]() to focia malego ponoc do mnie podobny ![]() mozliwe ze jutro wyjde do domciu ale nie wiem nA 100% bo nie wiem co z tym antybiotykiem i mam jeszcze miec usg brzucha robione Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-05-26 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3779 |
Konto usunięte
|
Blondi - dziecio piękne!
Zmień opis, bo Oli już jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blondi gratuluje ![]() ![]() Przestraszyłaś mnie troche porodem ![]() Malutki sliczny, jaka ma ciemna karnacje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.