|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Olivier sliczny
Ja jestem śpiąca zaraz spadam spac...
|
|
|
|
#3782 |
|
Konto usunięte
|
ja to chyba będę wiecznie sama... nie umie mi się ułożyć... ![]()
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, syn jest przecudny!!
paollino, co się dzieje?
|
#3784 |
|
Konto usunięte
|
Co się dzieje? To co zwykle... Jestem beznadziejna...
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
ale jak to beznadziejna???? co za bzdury!!!!
|
#3786 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny na SB zamiast mnie zrozumieć pieprzą jakieś gadki psychologiczne i wychodzi na to że to ja jestem głupia, naiwna, i w ogóle
![]() mam już dość... ![]() nie wrócę już do Baru, dziewczyny tam są podłe... jedynie Zuzia jest normalna.
Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-05-26 o 22:35 |
|
|
|
#3787 |
|
Wtajemniczenie
|
Ello wszystkim
Blondi-gratulacje!!! maly sliczny...a ty juz niedlugo bedziesz w pelni sil sie nim zajmowac. Paolino - podaje kubek z herbata na pocieszenie.. Aliszcze - bardzo fajne mieszkanko. Podoba mi sie kacik jadalniowy i kuchnia, ktora jest the best! Reszcie wolam - HEJ! Juz wrocona z Anglii..strasznie niewyspana - bo podroz powrotna z przygodami..jutro postaram sie zapodac dokladna relacje z Anglii i obiecany opis Bawarii. Fotek nowych cala fura..ale kiedy wrzuce w neta na razie nie wiem...No a dzis w pracy, wiec pewnie bede tylko zagladac.
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-05-26 o 22:43 |
|
|
|
#3788 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() O boze ale mialas okropny porod....trzymaj sie i zdrowiej,... Cytat:
ja wam teraz cos opowiem raczej sie chyba wygadam.... Nie wiem czy wam pisalam chyba to pisalam na watku...o "milosci przez internet" Poznalam jakos w marcu na poczatku Patryka z Londynu..wtedy jeszcze nie znalam tego Grzeska.. no i bylo tak ze gadalsimy przez gg i wogole milo bylo mowilsmy miloe rzeczy no i jakos tak 2 kwietnia dostalm do niego emaila ze nie ma neta w domku i nie moze sie do mnie odezwac...i ze teskni za rozowami...no i po 1,5 miesiaca dzis sie odezwał ![]() Normalnie wcielo mnie...bo tylke i nic sie nie odzywal a tu nagle przeprasza i wogole....ehh..no i nie wiem co o tym myslec...bo wsumie mam 2 osoby z Londynu kore lubie...i wogole..... Ja to mam pecha w znajdowaniu facetow.....eheh... za daleko i to juz 2 znam.... dobra wygadalam sie.... sorki ze tak nie skaladnie jest.... |
|||
|
|
|
#3789 |
|
Konto usunięte
|
KSIĄŻĘ MÓRZ I OCEANÓW, JAŚNIE OŚWIECONY PAN I WŁADCA NA KRAŃCU ŚWIATA NINIEJSZYM...
... raczył się łaskawie odezwać. ![]() Kij mu w nery.
|
|
|
|
#3790 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Paollino- ja bym tam już nie wróciła no przykre, ale czasami tak bywa. Specjlanie weszłam, żeby poczytać. Nie zwierzaj im się. Dla Ciebie, ze nie odp na sms'a, czy trzyma kciuki to problem, jesteś młoda i to przeżywasz, a dla nich nie. Odebrałam to troche, jakby się z tego śmiały![]() Nie dziwie Ci się, że jest Ci przykro, a co do Zuzi, to fakt, jedna z niewielu normalnych osób Motylicaja a co do Ciebie, to ja uważam, że musisz mieć chłopaka "na miejscu". Takiego, z którym bedziesz mogła sie wybierac na spacerki, bedzie Cie odwiedział, Ty jego ![]() Dzis z Tz idziemy pare spraw załatwic, a potem musze pisac gotowce i zorbic sciagi, bo jutro mam zaliczenie. AA nie wiem czy Wam sie chwaliłam ![]() Bo normlanie jutro mam dwa zaliczenia z wykładów, ale u jednego gościa byłam, dałam do zrozumienia, w jakim jestem stanie i że się bardzo źle czuje i dał mi 3 bo 3 ale jutro nie musze przyjeżdzac o 7 rano pisać zaliczenia
|
|
|
|
#3792 |
|
BAN stały
|
[quote=domi7ks;12480520
Nie dziwie Ci się, że jest Ci przykro, a co do Zuzi, to fakt, jedna z niewielu normalnych osób [/quote] dzięki dziewczyny, sytuacja jest jaka jest, to nie dość że dziewczyna ma doła, ja tez miałam i rozumiem ją...no to inni jeszcze bardziej chcą Paulinę zdołować. ![]() Gardło mnie boli Domi pisz pisz te gotowce, ja biore dzisiaj do pracy książke i bede sie uczyc na zaliczenie w przerwie miedzy terapią żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce |
|
|
|
#3793 |
|
Konto usunięte
|
Domi, Zuziu
Ja już tam nie wrócę, obśmiały się na 10tą stronę że toksyczny związek, że napastuję go ( ) i takie tam. Matko jedyna, w życiu bym się takiej reakcji nie spodziewała. Oberwało mi się jeszcze parę innych, mniej miłych epitetów. ![]() Ranyyy, jaka tu pogoda, aż się chce przeleżeć cały dzień w łóżku ![]() Ale muszę ponadrabiać zaległości, cobym w lesie nie była, jak się sesja zacznie...
|
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie od wczoraj męcza znów mdłości i nie wiem czy dopiero teraz się na dobre nie zaczną, skoro wczesniej nie było ich zbyt wiele. Wczoraj po sniadaniu wszytsko zwróciłam, teraz jem znów sniadanie i już czuje, że mi niedobrze, a zaledwie mam jedna kanapeczke. Wg ostatniego USG dziś zaczynam 11t+ 0
W tej ksiażce od Tz przeczytałam, że brzuch zaczyna rosnąć od 13 tygodnia. A wedle obliczeń moja dzidzia ma juz pewnie z 4 cm
|
|
|
|
#3795 |
|
Konto usunięte
|
Ja zaraz usnę
![]() W ogóle się dziwię - jak ten rok akademicki już tak szybko mi minął? ![]() Jeszcze niedawno były wakacje a teraz będą kolejne
|
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Paolino na którym Ty jesteś roku i w ogóle który rocznik?86?
|
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
paollino co to za smutanie?
jesteś ładna, mądra i wspaniała, nie warta tego kolesia i nie słuchaj bzdur jakie pociskają Ci inni... nie warto się przejmować opinią tamtych dziewczyn, bo one Cię nie znają żeby tak oceniać wiem, że trochę skomplikowana relacja z tym facetem i nie znam szczegółów ale na pewno nie jesteś winna, zła czy coś tam My laski z Jaworzna jesteśmy super i tak masz myśleć Kochana
|
#3798 |
|
Konto usunięte
|
Domi - ja jestem na II roku dopiero
jestem rocznik '88 ![]() Zanka - no on i tak się odezwał, niepotrzebnie spanikowałam, ale czemu one tak na mnie naskoczyły to ja nie wiem ![]()
|
|
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
paollino ja nie umiem się połapać w tej Waszej relacji, nie jestem na bieżąco, ale to co wypisywały te dziewczyny to kompletna bzdura i MASZ się tym nie przejmować
jesteś wrażliwa, szukasz szczęścia i miłości z tego co wywnioskowałam, a ona naskoczyły na Ciebie i chyba źle interpretowały Twoje wypowiedzi może one mają takie dystans do życia, olewają wszystko i są "twarde" a Ty jesteś właśnie wrażliwa (tak jak ja) i to jest Twoim atutem
|
#3800 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
Paolino nie przejmuj sie tymi "kolezankami", ja Cie rozumiem doskonale, a one nie, tzn. ze zadne z nich koleżanki. I troche przykre to
Szamanka Zuzia boska i śliczna, taka słoda jeszcze wszytskich zdjęć nie obejrza lam, bo bardzoduzo, ale fajnie widziec Ciebie i twoja rodzinke
|
|
|
|
#3802 |
|
BAN stały
|
W dzisiejszych czasach wrażliwa kobieta, nie jest traktowana poważnie..
kobieta ma być twarda, silna, nie okazywać emocji...i widzę że większość społeczeństwa tego od kobiet oczekuje, a to nie dobrze dla nas samych. Lubię popłakać, jest mi wtedy lżej, lubię sie wyżalić, być przytulona...czasami tez potrzebuję zrozumienia. Wiem że np za 3 lata bedę miała inne myślenie i zachowanie niz teraz, tak samo paolinno bedzie inaczej myslała...im wiecej razy sie człowiek przejedzie nabiera wiekszego dystansu do wszystkiego.. |
|
|
|
#3803 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() "Koleżanki" pokusiły się aż o przytoczenie moich postów stąd i wielce oburzone że napisałam o pieprzeniu. No cóż, nazwałam rzecz po imieniu, bo wg mnie same nie wierzą w to co piszą. No i przekonane że kiedyś wrócę. AKURAT. Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-05-27 o 10:53 |
|
|
|
|
#3804 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,
Dzięki dziewczyny za pocieszenie Blondynka Olivier po prostu boski, ma taką ciemną karnację i czarne włoski ![]() Domi świetny prezent dostałaś na dzień mamy, teraz już wszystko będziesz wiedziała na temat ciąży Paollino i Motylicaja wydaje mi się, że nie natrafiłyście jeszcze na tego jedynego, skoro już teraz są jakieś spięcia to nie warto brnąć dalej w taki związek - to moje zdanie. Ciekawe co u Jane ? A ja jutro rano mam się już zjawić na izbę przyjęć Ja tak nie nawidzę szpitali jeszcze muszę się spakować i kupić jakieś słodycze.Mam nadzieje, że będziecie o mnie pamiętały - wracam w sobote. Pozdrawiam wszystkie Lejdiski
|
#3805 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Podaj na priva nr kom to będziemy pisać smsy |
|
|
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
Paolino nie zawracaj sobie glowy i nie pisz juz nic. Bo potem zostanie to wykorzystane przeciw Tobie
![]() Vcelka mi tez podaj numer na Priva, ja juz tesknie mam nadzieje, ze badania wyjda okej i szybciutko wyjdziesz, najlepiej od razu
|
|
|
|
#3807 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
GRATULACJE!!!! Cytat:
Pewnie ze nie zapomnimy o tobie... trzymaj sie mocnooow szpitalu.....BUZIKACZKI:c mok: U nas leje i wieje... a milam dzis jechac na rowerek...... a ja dzis sie lenie....hehehe ide na 15 do sasiadki dziecko pilnowac.... |
|||
|
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi. Tyle.
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny prosze Was, załatwiajcie takie sprawy między soba na privie, a nie na tym wątku...
Motylicaja a Ty nie z okolic Krakowa?bo jak narazie u mnie ciepło i parno, chyba z 30stopni w ciemniu, więc pewnie twoj deszcz se zjawi dzis u mnie a ja już sie bardzo letnio wystroiłam na miasto
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-27 o 11:32 |
|
|
|
#3810 |
|
Konto usunięte
|
Vesenka, nie uczestniczyłaś w tej rozmowie, równie dobrze Winterka mogłaby się poczuć urażona, że jej nie wymieniłam, a ją też uważam za normalną, jak Irisin i parę innych. Ale ich tutaj dziewczyny nie znają. To raz, a dwa - co się dzieje na SB teraz? Polly wyszukuje moje posty czy A. się do mnie odezwał czy nie! Dalej się emocjonujecie tą sprawą a ja nie wiem po co. Zajmijcie się może wątkami perfumowymi bo już zostałam raz skrzyczana za to że piszę nie na temat.
Ja zostaję tutaj. I tak jak napisała Domi - jeśli ktoś cokolwiek do mnie ma - proszę na PW. Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-05-27 o 11:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

zaraz spadam spac...

na 4tym roku mieszkałam w akademiku i sie duzo uczylam, lepsze oceny miałam, a teraz same 3...