|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
to nie czytaj, a forum jest publiczne i każdy może pisać gdzie chce.
#3842 |
Raczkowanie
|
paollino...Łoooo... to jak będą padać z wrażenia to może im to zakomunikuję jak będą siedzieli wygodnie, żeby się nie poobijali jak padać będą
![]() A no właśnie... też bym wolała poczekać na ślub kościelny ale coś rozsądek mi w głowie miesza! Zanka - dziękuję za powitanie i gratulacje! ![]()
![]() |
#3843 |
Zakorzenienie
|
nie wszczynam ale śmieszy mnie jak ktoś wpada i najeżdża na innych, całemu wątkowi się dostaje... ehh szkoda słów
a nie od wczoraj tu jesteśmy i z dziewczynami się znamy dość długo zmykam do mojego wrzaskuna małego
#3844 |
Wtajemniczenie
|
Adzipersik nie ma się co stresować przed rodzicami taką wspaniała wiadomością, jesteście już dorośli i to była Wasza decyzja. Na pewno się ucieszą.
A co do ślubu, to tak jak napisałaś, sami musicie zadecydować, jeśli i tak planowaliście się pobrać, to ja bym tego nie odwlekała. Zanka Filipek chyba jest bardzo podobny do taty, bo podobieństwa do Ciebie w ogóle nie widzę. Domi jak zaliczenie, mam nadzieje, że dałaś pięknie radę ![]() No i ciekawe czy Blondynka dziś wyjdzie z Olivierkiem do domku.
#3845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No sorry ![]() Skoro Paollino ma jakiś problem i uważa że została strasznie potraktowana przez dziewczyny z Sb to skoro już musi się żalić, niech napisze to wprost w odpowiednim wątku ( SB ) a nie biega po całym wizażu i wypisuje pierdoły. Dziewczyny dały jej kilka dobrych rad, a ona histeryzuje. Oburza się że ludzie mają innne zdanie niż ona? Niestety przytakiwanie i zgadzanie się z każdą bzdurą lub niezbyt logicznym zachowaniem nie jest normalne. Najpierw sama napisała że wyszła na kretynkę a teraz ma żal do świata że nikt nie zaprzeczył? ![]() Dorosła dziewczyna a zachowuje się jak rozpuszczona trzylatka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Zakorzenienie
|
Zarzucam? ja nic nie zarzucam jedynie wydaje mi sie, ze w tym watku wykazuje sie tendencje do omijania niewygodnej prawdy.
Nie podejmowania trudnych tematow... Ale takie watki tez musza byc bo rozne ludzie maja potrzeby - jedni potrzebuja rad inni glaskania po glowce. Tylko glaskania. I ciesze sie, ze niektorzy sie odnalezli. Nie podoba mi sie jednak, ze ktos nam/mi tu tylek myje za czas poswiecony na ... rady. Nie zlosliwosci a ... rady. |
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Napisałam wam na Barze wprost i więcej nie będę. Po to przeszłam tu, żeby nie patrzeć już jak i kto mnie obraża. Możecie nie gonić za mną z tą sprawą po całym wizażu? Sorry Kochane, ale musiałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Wtajemniczenie
|
To jest nudne
![]()
#3849 |
Konto usunięte
|
Vcelko wybacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Zakorzenienie
|
To skoncz o nas mowic. Mowic zle i nieprawde.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Konto usunięte
|
Ja już DAWNO skończyłam! A wy po kolei - każda wtrąca trzy grosze!
![]() ![]() A jak się nudzi komuś - polecam kostkę Rubika - pochłaniające zajęcie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3852 |
Raczkowanie
|
No baaaaaaa! Pewnie, że tak!
![]() paollino - brzmi i tak to wszystko dosyć tajemniczo z tym Siofor-em ale jakoś sobie to przetłumaczę! ![]() A wszyscy byli przygotowani i i przedstawili już ten projekt?! Vcelka tylko my nie zamierzaliśmy odkładać ślubu (kościelnego) ale ostatnio pojawiła mi się myśl, żeby wcześniej zorganizować ślub cywilny - zanim dzidzia się urodzi!
![]() |
#3853 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja mogę mieć problemy z zaciążeniem... ![]() No szczęściem nie, ale to dlatego że były II tury, ale my wpisaliśmy się na dziś na prezentację a nie na 10 czerwca... Kurde. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Forum jest publiczne, ten wątek też. Skoro ty możesz wszędzie pleść pierdoły nie widzę powodu dlaczego my nie możemy ich tam prostować. Logiczne. Na pocieszenie napiszę ci że nikt nie ma zamiaru cię obgadywać i tego nie robi. Ja nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu, dziewczyny napewno też, a żeby obgadać trzebaby było się zniżyć. Wszystko w tym temacie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Raczkowanie
|
Jakaś nieprzyjemna atmosfera nam się zrobiła...Ja tam nie wnikam kto komu pierwszy zalazł za skórę, co i jak ale takie pyskówki...nie szkoda na nie czasu???
Adzipersik witaj!!! Ja też tu nowa jestem więc się razem będziemy wdrażać ![]() Jane fajnie e że już po szpitalu ![]() To ty pani doktor jesteś...fiu, fiu ![]() U nas dzisiaj cały dzień leje, więc ze spaceru nici, a moja zuźka śpi prawie cały czas, na nią to aż dziwne ![]() No i zostałyśy same na dwa dni bo tż wyjechał na delegację...nie lubię sama siedzieć w domu ![]()
#3856 |
Zakorzenienie
|
mąż mnie na spacer ciągnie, ale ta pogoda taka niepewna i boje się że zacznie padać
a ochotę na spacer mam ogromną, no zobaczymy, wyszykuję się i jak nie będzie padało to spadamy
#3857 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dokładnie Cytat:
przesadzacie..to zachowanie jest dziecnnne ![]() Cytat:
no dokładnie! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, uwaga, nie piszcie do mnie, bo musicie się zniżyć do mojego poziomu
![]() Najlepiej wszystkie połóżcie się na podłodze jak chcecie ze mną rozmawiać ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- A Ty się Domisia mi nie denerwuj ![]() Jak tam zaliczenia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj ![]() ![]() ![]() Ja Ciebie skads kojarze ![]() a teraz o mnie: z Tz bylismy w USC i chcemy termin na 8 sierpień, miesiąc przed mamy przyjść ze wszystkimi dokumentami. U nas nie było żadnego prblemu z terminami, prawie wszytskie wolne ![]() ![]() Paolinno zaliczenia? dzis mam "urlop", jutro jade zaliczyc jeden przedmiot, ale z niego będzie gotowiec. To, co sie teraz dzieje pod koniec 5ego roku to smiechu warte...musze napisac wypracowanie o interwencjonizmie (ale dokladnego pytania kolezanki nie znały), a koleś zawsze mówi co ma byc ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-27 o 14:31 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3860 |
Konto usunięte
|
Domi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3862 |
Zakorzenienie
|
na Nk? ![]() Jane kochana ja zaraz Ciebie nadrobie, bo dopiero siadłam na komputer, ale się strasznie zdenerwowałam tymi kłotniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Zakorzenienie
|
Domi gratuluję ślubu
![]() u nas też nie było problemu z terminem no to za niedługo dołączysz do grona mężatek, a pod koniec roku do grona szczęśliwych Mam, nie mogę się doczekać jak będziesz miala dzidziusia ja widziałam męża przyszłego Dominiki, to dopiero ciacho ![]()
#3864 |
Wtajemniczenie
|
Na naszym wątku są same CIACHA i CIASTECZKA
![]()
#3865 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak wchodziłam do sali, paru osobom brakło miejsca... Zobaczyłam wolne koło siebie, to myk! siadłam. I co? DOSTAŁAM GRUPĘ A ! ![]() ![]() ![]() Dziś mam day off bo coś jestem chorawa ale nosi mnie już, pogoda brzydka, ani jak wyjść nie ma, nauka wrzeszczy (już nawet nie woła), a ja mam lenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() tylko moj tz do tej pory po aferze sprzed roku nei wie, że mam konto fikcyjne i tam kolezanki z wizażu ![]() Ja się dzidziusia tez nie moge doczekać ![]() Pamietacie jak pisałam, ze mojemu Tz wyszlo cos ze słuchem, bo mu pielegniarka powiedziała, że ma ubytek niespotykany w jego wieku? Byl u laryngologa i wszystko w porzadku, a ten babsztyl sie nie zna i nam strachu napedziła tylko ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja drugiego czerwca koncze 25 lat ![]() ![]() CZERWIEC TO JEST NASZ MIESIAC, BO BEDA ZBIOROWE URODZINKI ![]() ja, adzispersik, Motylicaja, Zuzia i kto jeszcze? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() straszą często niepotrzebnie i człowiek się zamrtwia
![]() |
#3868 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To Wam Domi strachu napędziła, uff dobrze, że wszystko dobrze. I jak tu ufać lekarzowi?
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r ![]() ![]() Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-05-27 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Konto usunięte
|
Nie ufać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Wtajemniczenie
|
Ja teraz znikam moje kochaniutkie, jakbym się już dzisiaj nie pojawiła na wizażu, to pamiętajcie o mnie jak będę się męczyła w szpitalu
![]() Domi, Zuzia czekam na relacje ![]() Trzymajcie się cieplutko i do usłyszonka ( mam nadzieje) w sobote ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.