|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Żeby karp był doskonały i pierogi smakowały. Dużo szczęścia i radości, w tym dniu samych pomyślności. Prezentów i humoru dobrego, wszystkiego najlepszego! ja prawie namowiłam Tż na ten wózio ale muszę jeszcze przez świeta sie zastanowić ![]() My pomalowalismy prawie cale mieszkanie a dzisiaj ojciec kupił nowe drzwi do kuchni i znowu bedzie syfff, o 17 przyjezdza babcia i ciotka piec słodkie Czekam na wieści od Syli jak tylko mi napisze to dam znać ![]() A we wtorek po swietach mam przymiarke sukni a w pon ide do lekarza ![]() Laseczki Syla pisała smska że wszystko wporządku z dzidzia jest serduszko Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2008-12-22 o 18:48 |
|
|
|
#362 |
|
Zadomowienie
|
No hejka Lejdiski!!!
![]() Właśnie weszłam poczytać dobre ginowe wieści, no i już 1 od Magdzi super! Jeszcze na Sylę czekamy - o której Ona miała tę wizytę??? Magdzia - mam wprost pytanie śmiałe - kiedy miałaś 1 dzień ostatniej @??? Please napisz bo normalnie wychodzi, że Ty tak samo lub dłużej z tą Fasolką??? A usg Ci robiła dziś czy za tydzień dopiero??? I Cię badała tam? No i wg czego wiek Fasolki ustaliła? - usg czy @???? Bo wiesz, ja się wciąż zastanawiam czy przy tej gin zostanę czy zmienię, więc im więcej wiem jak to inni postępują tym lepiej bo danych do decyzji więcej - no kumasz chyba, boś sama taki umysł ścisły i konkretny co przeanalizować wiekszośc musi ![]() Ali - ale super taka wigilia z kumplami! Extra! Strasznie w moim stylu takie śmieszne prezenty niewielkie!!! ![]() A co do teściów to kumam, oj kumam, co czułaś!!! Dobrze, żeś napisała i że już lepiej - fajnego masz szwagra i mężą, że się rodzicom nie dał! Domi - ło ludzie! A czemuż Ty mi 7 miesięcy zostawiłaś? O ła! Please popraw szybciutko żeby Fasolka nie słyszała, bo wszak Ona u nas dopiero 6 tygodni jakoś, więc po prostu niech się nastego jakoś sierpnia narodzi - ok? ![]() A Ty gdzie święta spędzasz Kochana? W czyim domku, ha? A rodzice się już dorze znają????Blondi - super te wózki! A ten Wasz 1 to chyba najfajniejszy! No dawaj focie różowego pokoiku!!! Zuzia - no i co z tym mail`em? Zarejestrowałaś się???? Ok? A który masz dzień cyklu? Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-22 o 19:04 |
|
|
|
#363 |
|
Zadomowienie
|
O Blondi - doczytałam news`a super!
Uff, no to extra!!! Ciekawe który tydzień - już nie pisała? Pozdrów Ją od nas i napisz, że b. się cieszymy i na takie wiadomości właśnie czekałyśmy!!! |
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
OOOłłł Dzejn a ja se obliczyłam, że Ty drugi miesiąc
dobrze to poprawiam na szczesliwych 8 miesiecy
|
|
|
|
#365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ufff! No to super Dźomi - thanks A co z zepołem? No i jak 1 lekcje przedmałżeńskie? Fajno było? No napisz, przypomnę sobie jak to było ![]() No a na święta serio gdzie Ty bardziej bedziesz - u siebie czy u narzeczonego? A już się przyzwyczaiłaś gdy ktoś Cię o narzeczonego pyta? Ja nie mogłam sie przyzwyczaić za nic- a za pół roku był już mężem i to dopiero szoking - gdy ktoś mnie pytał o męża to nie reagowałam wcale , no niezły był ubaw!
|
|
|
|
|
#366 |
|
Zadomowienie
|
Ła! Domi - ja Cię widzę! I zielone "masz światełko"
- no co się stało
|
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze tylko 9 razy i musimy chodzic co tydziń, bo jak jakąś lekcje opuścimy, to dopiero średnio za 2,5 miesiąc dana nauka jest![]() A ja teraz solidnie siedze na stronach GUSu i zapisuje potrzebne mi dane juz wiem jak szukać, wszystko mi wytłumaczyła pani w US bo dziś byłam z tatą w Przemyślu
|
|
|
|
|
#368 |
|
Zadomowienie
|
O - przyszłaś Domi?
![]() No to fajnie, że nauki ok - no widzisz! A szkołe naturalnego planowania kiedy macie? Robisz już swoje notatki? To może już sobie zacznij - przyda Ci sięwnie jeszcze przed ślubem podejrzewam - Zuzia też teraz zaczyna, więc razem byście się wdrażały, a to zawsze raźniej, no nie? ![]() A co do GUS - to jest na nich jakaś metoda? Ła! To może zapodaj bo tyle czasu schodzi na szukaniu u nich czegokolwiek, że szoking - strasznie źle działa ich wyszukiwarka! Jam ekonomistka to wiesz, często korzystać muszęTo napisz Domi, napisz - a ja jeszcze do ekonomii lecieć muszę, bo jutro wybywamy do siostry i tam już nic nie da się zrobić - za to pobawić się będzie można i pograć - super!!! ![]() Magdzia - odezwij się please i napisz jak to Ci ginka wyliczyła, bo mi 2 dni giną ![]() Pa Dziewczynki!!! |
|
|
|
#369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#370 |
|
Zadomowienie
|
Życzę wszystkim wesołych i spokojnych świat oraz szczesliwego nowego roku
|
|
|
|
#371 |
|
BAN stały
|
_______________________$$ $
_____________________$$$$ $ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$ $$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$ $$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$ $$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta Ci się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba. |
|
|
|
#372 |
|
Wtajemniczenie
|
Ello
dopiero dzis sie pojawiam-bo wczoraj zapierniczalam troche przy pierniczkach - wiec caly wieczor pieczenia no i na ineta nie starczylo czasu..A teraz szamam sniadanko-juz po badaniach krwi [ciekawe ze sprawdzaja poziom TSH - no ale widocznie ja sie nie znam]-wyniki za tydz. Jane - ostatnia @ mialam 5 listopada i od tego czasu doktorka policzyla mi tygodnie -usg mam dopiero 30 grudnia, wiec pewnie wtedy sie okaze...A na badaniu - standardowo - wywiad+badanie gin. +cytologia [wyniku jeszcze nie znam - ale mysle ze bedzie wszystko ok - w zeszlym roku mialam ostatnie badanie i wtedy wychaczyli nadzerke-ale za jakis czas jej sie pozbylam, wiec wydaje mi sie ze to sie tak szybko nieodnawia]. Z praca wymyslilam tak - ze lepiej bedzie powiedziec szefowi w 4 oczy- a ze zobacze sie z nim dopiero 5 stycznia to wtedy mu powiem. Inaczej -czyli przez tel. lub email moglby zle zareagowac... A ze zostaly mi tylko 2 zmiany w tym roku-wiec jakos to bedzie - wczesniej nie umarlam,wiec teraz tez dam rade ![]() Syla - strasznie sie ciesze,ze wszystko ok! Widac te plamienia wczesniej to byla jakas sciema. Teraz juz imie wymyslaj - chetnie wszystkie skorzystamy ))) i bedziem kibicowac![]() Justine - widze, ze u ciebie troche pokomplikowana sytuacja rodzinna..trzymam kciuki, by sie wszystko ulozylo jak najlepiej... Domi - jak bylo na naukach? Aliszcze - rodzinka sie nie przejmuj..wiem, ze tak latwo mowic- bo ja z kolei sie bardzo przejmuje..ale teraz wy jestescie najwazniejsi i maci prawo spedzic swieta jak chceci..nawet na lezaco pod choinka ))Blondynka - nonono widze ze przygotowania przedslubne ida cala para! strasznie ciekawam twojej sukni? planujecie wesele czy obiad tylko?
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy wesele na 40 osob zapraszamy cale rodziny-moja bardzo mała ![]() ja juz mam kupione tyle gadzetow dla dzidziola ze glowa mała rzeczy mam zapas, 2 rozki, koc, wozek, butelki hihihi kupuje pomalutku bo nie wiem jak sie bede pozniej czuc w ciazy czy bedziemy mi sie chcialo chodzic po sklepach.A wiecie jak to z Tż bywa by pewnie połowe rzeczy nie potrzebnych kupil. Po weselu bedziemy splukani dobrze ze mam juz tyle dla dzidzi kupione. ![]() Dzisiaj miala isc do kosmetyczki na depilacje ale nie mam natchnienia wiec znalazlam w domu plastry i heja Ala rodzina sie nie przejmuj, ja jeszcze nie wiem co z Wigilia moze bedziemy na dwoch? nie mam pojecia Zuzia wspolczuje egazaminow zaraz po Nowym Roku.Oni chyba oszaleli
|
|
|
|
|
#374 |
|
Wtajemniczenie
|
Ello
zapodaje obiecane receptury na pierozki i pierniczki: http://zpierwszegotloczenia.pl/przepisy/-637/ http://www.mniamusnie.com/przepis-22..._pierozki.html no i wyniki moich eksperymentow:
|
#375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A powiedz blondynka - masz jakies wytyczne co do wyprawki? jakas liste czy cus? a moze zapokaz co masz juz kupione? )Faktycznie wesele male - ale jak dobrze dobrane towarzystwo - to bedziecie sie bawic przednio! U nas bylo 64 osob - z czego 15 sztuk to znajomi roznej masci..z drugiej strony mniej osob=mniejszy koszt
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Nauki nawet nawet, jedną lekcje mamy za sobą, ale to już chyba pisałam Dziś posprzątałam cały pokój Tżtowi aż miło siedzieć U mnie na weselu będzie ok. 80 gości, mam nadzieje, że dużo osób nie odmówi
|
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam rodzenstwa anu zbyt duzo kuzynostwa My dosłownie zaprosilismy wszystkich z rodziny.
Wyprawke kompletuje na ok moze kiedys wkleje mam cale wory ciuchow jeszcze u tesciow. Magdak ![]() ![]() ja zamowiłam sernik na pierniku, mam makocz zawijany i zwykly
Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2008-12-23 o 17:00 |
|
|
|
#378 |
|
BAN stały
|
Choinka jest, prezenty zapakowane...
Mam chwile luzu... |
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszysz jak wiatr życzenia niesie? |
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi, wierszyk bardzo fajny
Magdaka, pierniczki MIODZIO!!!!!!!! cudne, świąteczne, rewelka!!Blondi, najważniejsze towarzystwo na weselu, a ile, to kwestia wturna. Ja miałam 80 osób z hakiem, ale ja mam sporą rodzinę, i mamy spory kontakt ze sobą, mimo, że mieszkamy daleko od siebie. Nie mogę sie doczekać dziewczyny Waszych fotek ze ślubu i wesela
|
#381 |
|
BAN stały
|
Kurcze zarejestrowałam sie i nada nie mogę się zalogować na tą stronę z wykresem...
|
|
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może administrator musi Ci zatwierdzic te strone??Nie wiem o jaką chodzi, ale tak przewaznie jest |
|
|
|
|
#383 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#384 |
|
Wtajemniczenie
|
a sprobuj na tej stronie 28dni.pl - tutaj tez mozna robic wykresy
|
#385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sliczne zyczenia - dziekuje! tobie rowniez wszystkiego naj! zeby fasolka ladnie rosla duza i silna - a jak juz przywita ten swiat byla najwieksza wasza pociecha
|
|
#386 |
|
Wtajemniczenie
|
No to ja wam teraz pozycze troche
![]() Anioł w polu ostro kima bo za dużo wypił wina, a Mikołaj też nie lepszy pije wódkę wszystko pieprzy A choinka w chacie stoi śmierdzi bardzo aż łeb boli Pod choinką stoi browar no i wódka Luksusowa. Szczęścia, zdrowia, powodzenia, w dniu Bożego Narodzenia życzy Dzisiaj z nieba gwiazdka spada, już przy stole każdy siada. Śnieg za oknem mocno prószy, stoi bałwan, marzną uszy, Sanki dzwonią dzwoneczkami, a na stole barszcz z uszkami. Karp ma minę niewesołą, dzisiaj wszyscy go pokroją. Dźwięk kolędy pięknie płynie, wzruszenie w całej rodzinie, Życzenia sobie składają, prezentami wymieniają, Bo Gwiazdor nie ma urlopu w najważniejszą noc w tym roku. W dzień Bożego Narodzenia ślemy Tobie te życzenia: Szczęścia, zdrowia i radości, pieniędzy i pomyślności, Żebyś zawsze uśmiech miała, smutki z życia wyrzucała. Z innych miejsc w niebo patrzymy, lecz to samo też widzimy. Ile gwiazdek jest na niebie, taka moc życzeń dla Ciebie!!! zyczy wam wszystkim Magdaka z mezem Magdaki ![]() coby wam fasolki szybko rosly ..a te ktorych jeszcze nie ma szybko sie zasialy!
|
#387 |
|
BAN stały
|
Tak zrobiłam...
http://28dni.pl/ZuziaM/charts/2008-12-08 |
|
|
|
#388 |
|
Raczkowanie
|
Niech te Święta Bożego Narodzenia
przyniosą Wam wiele radości. Niech uśmiech zagości w domach, niech ogarnie Was ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach. Niech samotność odejdzie w niepamięć. Niech zima otula Was białym puchem, jak ciepły koc przy kominku. Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod butami na wieczornym spacerze. Niech Dobry Bóg namaluje szczęście na Waszych twarzach. Niech miłość dotyka Was delikatnie, lecz bez ustanku. Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się bez wyjątku............ Wszystkiego najlepszego na te cudowne święta dla Was dziewczynki składa Kasia (Loni)
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
____________________$$$
_____________________$$$$ $ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$ $$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$ $$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$ $$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta ci się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba. |
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laseczki dzieki za wszystkie życzonka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

- gdy ktoś mnie pytał o męża to nie reagowałam wcale
i musimy chodzic co tydziń, bo jak jakąś lekcje opuścimy, to dopiero średnio za 2,5 miesiąc dana nauka jest

Dziś posprzątałam cały pokój Tżtowi aż miło siedzieć