Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-22, 15:10   #361
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

Żeby karp był doskonały
i pierogi smakowały.
Dużo szczęścia i radości,
w tym dniu samych pomyślności.
Prezentów i humoru dobrego,
wszystkiego najlepszego!

ja prawie namowiłam Tż na ten wózio ale muszę jeszcze przez świeta sie zastanowić
My pomalowalismy prawie cale mieszkanie a dzisiaj ojciec kupił nowe drzwi do kuchni i znowu bedzie syfff, o 17 przyjezdza babcia i ciotka piec słodkie
Czekam na wieści od Syli jak tylko mi napisze to dam znać
A we wtorek po swietach mam przymiarke sukni a w pon ide do lekarza

Laseczki Syla pisała smska że wszystko wporządku z dzidzia jest serduszko

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2008-12-22 o 18:48
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 19:00   #362
Jane2008
Zadomowienie

No hejka Lejdiski!!!
Właśnie weszłam poczytać dobre ginowe wieści, no i już 1 od Magdzi super! Jeszcze na Sylę czekamy - o której Ona miała tę wizytę???
Magdzia - mam wprost pytanie śmiałe - kiedy miałaś 1 dzień ostatniej @??? Please napisz bo normalnie wychodzi, że Ty tak samo lub dłużej z tą Fasolką??? A usg Ci robiła dziś czy za tydzień dopiero??? I Cię badała tam? No i wg czego wiek Fasolki ustaliła? - usg czy @???? Bo wiesz, ja się wciąż zastanawiam czy przy tej gin zostanę czy zmienię, więc im więcej wiem jak to inni postępują tym lepiej bo danych do decyzji więcej - no kumasz chyba, boś sama taki umysł ścisły i konkretny co przeanalizować wiekszośc musi
Ali - ale super taka wigilia z kumplami! Extra! Strasznie w moim stylu takie śmieszne prezenty niewielkie!!! Ale bym tak chciała! Ale wierzcie - z moich kumpli po ślubie to tylko Jane została zwariowana, a reszta już prawie takie same stare żonki, co tylko piorą, gotują, sprzątają, aha - no i ew. dzieci bawią! No nie wszystkie zupełnie tak źle, ale większość niestety!
A co do teściów to kumam, oj kumam, co czułaś!!! Dobrze, żeś napisała i że już lepiej - fajnego masz szwagra i mężą, że się rodzicom nie dał!
Domi - ło ludzie! A czemuż Ty mi 7 miesięcy zostawiłaś? O ła! Please popraw szybciutko żeby Fasolka nie słyszała, bo wszak Ona u nas dopiero 6 tygodni jakoś, więc po prostu niech się nastego jakoś sierpnia narodzi - ok?
A Ty gdzie święta spędzasz Kochana? W czyim domku, ha? A rodzice się już dorze znają????
Blondi - super te wózki! A ten Wasz 1 to chyba najfajniejszy! Tż już zdrowy???
No dawaj focie różowego pokoiku!!!
Zuzia - no i co z tym mail`em? Zarejestrowałaś się???? Ok? A który masz dzień cyklu?

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-12-22 o 19:04
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 19:02   #363
Jane2008
Zadomowienie

O Blondi - doczytałam news`a super! Uff, no to extra!!! Ciekawe który tydzień - już nie pisała? Pozdrów Ją od nas i napisz, że b. się cieszymy i na takie wiadomości właśnie czekałyśmy!!!
Stary 2008-12-22, 19:10   #364
domi7ks
Zakorzenienie

OOOłłł Dzejn a ja se obliczyłam, że Ty drugi miesiąc dobrze to poprawiam na szczesliwych 8 miesiecy

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 19:20   #365
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
OOOłłł Dzejn a ja se obliczyłam, że Ty drugi miesiąc dobrze to poprawiam na szczesliwych 8 miesiecy

Ufff! No to super Dźomi - thanks
A co z zepołem? No i jak 1 lekcje przedmałżeńskie? Fajno było? No napisz, przypomnę sobie jak to było
No a na święta serio gdzie Ty bardziej bedziesz - u siebie czy u narzeczonego? A już się przyzwyczaiłaś gdy ktoś Cię o narzeczonego pyta? Ja nie mogłam sie przyzwyczaić za nic- a za pół roku był już mężem i to dopiero szoking - gdy ktoś mnie pytał o męża to nie reagowałam wcale , no niezły był ubaw!
Stary 2008-12-22, 19:22   #366
Jane2008
Zadomowienie

Ła! Domi - ja Cię widzę! I zielone "masz światełko" - no co się stało
Stary 2008-12-22, 19:50   #367
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Ufff! No to super Dźomi - thanks
A co z zepołem? No i jak 1 lekcje przedmałżeńskie? Fajno było? No napisz, przypomnę sobie jak to było
No a na święta serio gdzie Ty bardziej bedziesz - u siebie czy u narzeczonego? A już się przyzwyczaiłaś gdy ktoś Cię o narzeczonego pyta? Ja nie mogłam sie przyzwyczaić za nic- a za pół roku był już mężem i to dopiero szoking - gdy ktoś mnie pytał o męża to nie reagowałam wcale , no niezły był ubaw!
Nauki nawet, myśleliśmy, że będzie gorzej jeszcze tylko 9 razyi musimy chodzic co tydziń, bo jak jakąś lekcje opuścimy, to dopiero średnio za 2,5 miesiąc dana nauka jest

A ja teraz solidnie siedze na stronach GUSu i zapisuje potrzebne mi dane juz wiem jak szukać, wszystko mi wytłumaczyła pani w US bo dziś byłam z tatą w Przemyślu

Stary 2008-12-22, 20:14   #368
Jane2008
Zadomowienie

O - przyszłaś Domi?
No to fajnie, że nauki ok - no widzisz! A szkołe naturalnego planowania kiedy macie? Robisz już swoje notatki? To może już sobie zacznij - przyda Ci sięwnie jeszcze przed ślubem podejrzewam - Zuzia też teraz zaczyna, więc razem byście się wdrażały, a to zawsze raźniej, no nie?
A co do GUS - to jest na nich jakaś metoda? Ła! To może zapodaj bo tyle czasu schodzi na szukaniu u nich czegokolwiek, że szoking - strasznie źle działa ich wyszukiwarka! Jam ekonomistka to wiesz, często korzystać muszę

To napisz Domi, napisz - a ja jeszcze do ekonomii lecieć muszę, bo jutro wybywamy do siostry i tam już nic nie da się zrobić - za to pobawić się będzie można i pograć - super!!! Hejka - może potem looknę? Ale nie wiem sama jak mi to pójdzie, bo już mi się psać chce (może Fasolka tak działa? Czy pogoda?) - pa!
Magdzia - odezwij się please i napisz jak to Ci ginka wyliczyła, bo mi 2 dni giną

Pa Dziewczynki!!!
Stary 2008-12-22, 20:44   #369
Justine1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
No tak Dziewczynki! Teraz widzę, nie ma żadnej, a szkoda! No ale cóż
To cosik napisze Każdej, ok?
Sylu - no super usłyszeć, że tak człowieczek jest, choć prawie nic nie widać , ale to b. wczesny ludzik jest bo 6 tygodni gdzieś pewnie teraz skończył (hm, tak liczę i liczę i 2 dni różnicy mi wychodzą między tym co z 1 dnia @ i owu wynika, a tym z usg...., ale czytałam gdzieś, że różnice w usg 4-7 dnia na początku a potem nawet do 28 dni?, więc spoko - I hope! Syluś - też mnie tak góra boli jak Ciebie, brzuszek jeszcze, czasami nawet dość, dziś jakoś i wczoraj akurat nie, czasem rozciąganie jakby, a czasem też nic - - ale to nic, tak jest dobrze i pamiętaj, że jest i będzie dobrze!!! Słyszysz???? NO!!! No i miłych lotów i dawaj szybko znać w pon. ile tam Fasolka ma wieku u Ciebie
Magdzia - no i coś temu teściowi kupiła? A wigilia u Was jest w domku? Bo Wy sami mieszkacie bez rodziców, nie? I Twoi i teście bedą? Ła! I kucharzyć będziecie - te wszystkie potrawy wigilijne to mam nadzieję, że nie sami tylko Wam mamusie pomogą, nie?
Justine - no to fajnie, że u Was tak przegadane, ustalone i niczego się nie boicie! To siostrę masz chyba dużo młodszą, nie? Ale możesz ją tak sama adoptować, bez męża? Nie no, nie wiem, tak się pytam, bo słyszałam, że dawniej tak było że adoptować dzieci mogły tylko małżeństwa, ale potem miało się to zmienić, no a poza tym, ty jesteś siostrą to pewnie jeszcze inaczej! No, b. kurcza taka dorosła big decyzja! To powodzenia i 3mamy kciuki żeby się udało i wszystko poszło po Twojej i Waszej myśli!!!
Blondi - co Ci ten kuzyn takiego śmiesznego nagadał, co? To może zapodaj jakiegoś kawała jak to Magdzia Patyczek robi, co? A tż już zdrowy???? A zdjęcie pokoiku gdzie, ha??? No popraw się popraw..., przed świętami jeszcze
Domi - no i jak pierwsze nauki? Tzn. na kurs przedmałżeński chodzicie? No i ciekawe jak z tym zespołem, ale myślę, że dużo czasu macie i spoko zdążycie (my zdecydowaliśmy się w maju na sierpień i wszystko się udało! - akurat godzina w kościele się zwolniła, sala też , z zespołem było zamieszania, no ale w końcu ktosik grał i nawet nieźle, spoko )
Loni - o ja, ależ mnie ucieszyło, że u Was wyniki lepiej! Nom hurraaa! A widzisz? Mówiłyśmy, że nadzieję i Wy macie mieć, bo na to wiele różnych czynników się składa?! Super no!!! To teraz może być już tylko lepiej!!! Do tego lekarza idziecie co tam dziewczyny na próbować wysyłały? I te leki też kupcie, odpocznijcie, sporty sobie darujcie i może już niedługo sami się zaskoczycie, bez żadnych IUI, co??? No tego Ci/Wam życzę i pisz z nami, myśmy wcale nie waek "ciążowy", ot lejdiskowy po prostu, zwykły, normalny
Ali - no a Ty Kochana już z życzeniami - czy to znaczy, że Cię już przed świętami tu nie będzie??? Wyjeżdżacie? Ej, chyba nie! To napisz tu jeszcze, napisz więcej no! A tę nową gin już widziałaś? - i jak, fajna też?
No i Zuzi już pisałam, to jeszcze dodam, że też nas chyba jeszcze odwiedzi przed świętami, no i że życzę powodzenia na 1 egzaminie!!!!
Tak moja siostra jest mlodsza ma 7 lat...nie musze miec meza mysle ze wtej sytuacji sad bylby przychylny....ze mna byloby jej 1000 razy lepiej niz z tata...ale narazie mamy jeszcze babcie i dziadka wiem mam chwilke by zadbc o swoja przyszlosc....
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 20:45   #370
Justine1988
Zadomowienie

Życzę wszystkim wesołych i spokojnych świat oraz szczesliwego nowego roku
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 21:36   #371
Zuziunia
BAN stały

_______________________$$ $
_____________________$$$$ $
___________________$$$$$$
_________________$$$$$$$
_______________$$$$$$$$_$ $$$$$$$$$
______________$$$$$$$$$$$ $$$$$$$
_____________$$$$$$$$$$$$ $$$
____________$$$$$$$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$
_________$$$$$$$$$
________$$$$$$$$
_______$$$$$$$
______$$$$$$
______$$$$$
______$$$$
______$$$$
______$$$_____$
$______$$___$$
__$$$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$____$
$_____$$$$
_______$$$
________$

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyc trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta Ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 10:31   #372
magdaka13
Wtajemniczenie

Ello
dopiero dzis sie pojawiam-bo wczoraj zapierniczalam troche przy pierniczkach - wiec caly wieczor pieczenia no i na ineta nie starczylo czasu..
A teraz szamam sniadanko-juz po badaniach krwi [ciekawe ze sprawdzaja poziom TSH - no ale widocznie ja sie nie znam]-wyniki za tydz.

Jane - ostatnia @ mialam 5 listopada i od tego czasu doktorka policzyla mi tygodnie-usg mam dopiero 30 grudnia, wiec pewnie wtedy sie okaze...
A na badaniu - standardowo - wywiad+badanie gin. +cytologia [wyniku jeszcze nie znam - ale mysle ze bedzie wszystko ok - w zeszlym roku mialam ostatnie badanie i wtedy wychaczyli nadzerke-ale za jakis czas jej sie pozbylam, wiec wydaje mi sie ze to sie tak szybko nieodnawia].
Z praca wymyslilam tak - ze lepiej bedzie powiedziec szefowi w 4 oczy- a ze zobacze sie z nim dopiero 5 stycznia to wtedy mu powiem. Inaczej -czyli przez tel. lub email moglby zle zareagowac...
A ze zostaly mi tylko 2 zmiany w tym roku-wiec jakos to bedzie - wczesniej nie umarlam,wiec teraz tez dam rade

Syla - strasznie sie ciesze,ze wszystko ok! Widac te plamienia wczesniej to byla jakas sciema. Teraz juz imie wymyslaj - chetnie wszystkie skorzystamy))) i bedziem kibicowac

Justine - widze, ze u ciebie troche pokomplikowana sytuacja rodzinna..trzymam kciuki, by sie wszystko ulozylo jak najlepiej...

Domi - jak bylo na naukach?

Aliszcze - rodzinka sie nie przejmuj..wiem, ze tak latwo mowic- bo ja z kolei sie bardzo przejmuje..ale teraz wy jestescie najwazniejsi i maci prawo spedzic swieta jak chceci..nawet na lezaco pod choinka))

Blondynka - nonono widze ze przygotowania przedslubne ida cala para! strasznie ciekawam twojej sukni? planujecie wesele czy obiad tylko?
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 11:50   #373
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
Ello

Blondynka - nonono widze ze przygotowania przedslubne ida cala para! strasznie ciekawam twojej sukni? planujecie wesele czy obiad tylko?

mamy wesele na 40 osob zapraszamy cale rodziny-moja bardzo mała
ja juz mam kupione tyle gadzetow dla dzidziola ze glowa mała rzeczy mam zapas, 2 rozki, koc, wozek, butelki hihihi kupuje pomalutku bo nie wiem jak sie bede pozniej czuc w ciazy czy bedziemy mi sie chcialo chodzic po sklepach.A wiecie jak to z Tż bywa by pewnie połowe rzeczy nie potrzebnych kupil.
Po weselu bedziemy splukani dobrze ze mam juz tyle dla dzidzi kupione.

Dzisiaj miala isc do kosmetyczki na depilacje ale nie mam natchnienia wiec znalazlam w domu plastry i heja.Ost zauwazylam ze w ciazy mi sie wlosy wzmocnily i paznokcie fajnie co?

Ala rodzina sie nie przejmuj, ja jeszcze nie wiem co z Wigilia moze bedziemy na dwoch? nie mam pojecia

Zuzia wspolczuje egazaminow zaraz po Nowym Roku.Oni chyba oszaleli
Stary 2008-12-23, 15:14   #374
magdaka13
Wtajemniczenie

Ello
zapodaje obiecane receptury na pierozki i pierniczki:

http://zpierwszegotloczenia.pl/przepisy/-637/

http://www.mniamusnie.com/przepis-22..._pierozki.html

no i wyniki moich eksperymentow:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0745.jpg (139,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0748.jpg (119,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0749.jpg (61,8 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0750.jpg (74,4 KB, 2 załadowań)
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2008-12-23, 15:16   #375
magdaka13
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
mamy wesele na 40 osob zapraszamy cale rodziny-moja bardzo mała
ja juz mam kupione tyle gadzetow dla dzidziola ze glowa mała rzeczy mam zapas, 2 rozki, koc, wozek, butelki hihihi kupuje pomalutku bo nie wiem jak sie bede pozniej czuc w ciazy czy bedziemy mi sie chcialo chodzic po sklepach.A wiecie jak to z Tż bywa by pewnie połowe rzeczy nie potrzebnych kupil.
Po weselu bedziemy splukani dobrze ze mam juz tyle dla dzidzi kupione.

Dzisiaj miala isc do kosmetyczki na depilacje ale nie mam natchnienia wiec znalazlam w domu plastry i heja.Ost zauwazylam ze w ciazy mi sie wlosy wzmocnily i paznokcie fajnie co?

Ala rodzina sie nie przejmuj, ja jeszcze nie wiem co z Wigilia moze bedziemy na dwoch? nie mam pojecia

Zuzia wspolczuje egazaminow zaraz po Nowym Roku.Oni chyba oszaleli

A powiedz blondynka - masz jakies wytyczne co do wyprawki? jakas liste czy cus?

a moze zapokaz co masz juz kupione?)

Faktycznie wesele male - ale jak dobrze dobrane towarzystwo - to bedziecie sie bawic przednio! U nas bylo 64 osob - z czego 15 sztuk to znajomi roznej masci..z drugiej strony mniej osob=mniejszy koszt
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2008-12-23, 15:46   #376
domi7ks
Zakorzenienie

Czesc
Nauki nawet nawet, jedną lekcje mamy za sobą, ale to już chyba pisałam Dziś posprzątałam cały pokój Tżtowi aż miło siedzieć
U mnie na weselu będzie ok. 80 gości, mam nadzieje, że dużo osób nie odmówi

Stary 2008-12-23, 16:56   #377
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

ja nie mam rodzenstwa anu zbyt duzo kuzynostwa My dosłownie zaprosilismy wszystkich z rodziny.
Wyprawke kompletuje na ok moze kiedys wkleje mam cale wory ciuchow jeszcze u tesciow.
Magdak
ja zamowiłam sernik na pierniku, mam makocz zawijany i zwykly

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2008-12-23 o 17:00
Stary 2008-12-23, 17:15   #378
Zuziunia
BAN stały

Choinka jest, prezenty zapakowane...

Mam chwile luzu...
Stary 2008-12-23, 17:50   #379
gabriellao0
Zakorzenienie

Słyszysz jak wiatr życzenia niesie?
Hula po polach i szumi w lesie,
Jak stuka w okna, wchodzi w kominy,
I obserwuje dziecięce miny?
Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy,
Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy!

Poczuj makowca zapach wspaniały.
Zobacz za oknem, świat cały biały.
Już karp się smaży, kompot gotuje,
Mróz znów na szybach kwiaty maluje,
A TY radosna z iskierką w oku,
Szukasz Gwiazdora, czekasz do zmroku.

Teraz, choć wiosen trochę przybyło,
To wiatr ten sam, szumi nam miło.
Ja razem z wiatrem ślę CI życzenia,
Niech CI się spełnią wszelkie marzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
A pierwsza gwiazdka świecąc o zmroku
Niesie CI radość w tym NOWYM ROKU!

życzą
Gabrysia I Arek
i reszta "koleżanek"

gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 18:24   #380
Aliszcze
Zakorzenienie

Gabi, wierszyk bardzo fajny dziękuję za życzenia

Magdaka, pierniczki MIODZIO!!!!!!!! cudne, świąteczne, rewelka!!

Blondi, najważniejsze towarzystwo na weselu, a ile, to kwestia wturna. Ja miałam 80 osób z hakiem, ale ja mam sporą rodzinę, i mamy spory kontakt ze sobą, mimo, że mieszkamy daleko od siebie. Nie mogę sie doczekać dziewczyny Waszych fotek ze ślubu i wesela

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 18:52   #381
Zuziunia
BAN stały

Kurcze zarejestrowałam sie i nada nie mogę się zalogować na tą stronę z wykresem...
Stary 2008-12-23, 20:16   #382
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Kurcze zarejestrowałam sie i nada nie mogę się zalogować na tą stronę z wykresem...

A może administrator musi Ci zatwierdzic te strone??Nie wiem o jaką chodzi, ale tak przewaznie jest na emaila przyszedł Ci link aktywujacy???

Stary 2008-12-23, 20:33   #383
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
A może administrator musi Ci zatwierdzic te strone??Nie wiem o jaką chodzi, ale tak przewaznie jest na emaila przyszedł Ci link aktywujacy???
Tak dostałam link aktywujący kliknęłam i
Stary 2008-12-23, 20:45   #384
magdaka13
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak dostałam link aktywujący kliknęłam i

a sprobuj na tej stronie 28dni.pl - tutaj tez mozna robic wykresy
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2008-12-23, 20:46   #385
magdaka13
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
Słyszysz jak wiatr życzenia niesie?
Hula po polach i szumi w lesie,
Jak stuka w okna, wchodzi w kominy,
I obserwuje dziecięce miny?
Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy,
Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy!

Poczuj makowca zapach wspaniały.
Zobacz za oknem, świat cały biały.
Już karp się smaży, kompot gotuje,
Mróz znów na szybach kwiaty maluje,
A TY radosna z iskierką w oku,
Szukasz Gwiazdora, czekasz do zmroku.

Teraz, choć wiosen trochę przybyło,
To wiatr ten sam, szumi nam miło.
Ja razem z wiatrem ślę CI życzenia,
Niech CI się spełnią wszelkie marzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
A pierwsza gwiazdka świecąc o zmroku
Niesie CI radość w tym NOWYM ROKU!

życzą
Gabrysia I Arek
i reszta "koleżanek"

sliczne zyczenia - dziekuje! tobie rowniez wszystkiego naj! zeby fasolka ladnie rosla duza i silna - a jak juz przywita ten swiat byla najwieksza wasza pociecha
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2008-12-23, 20:51   #386
magdaka13
Wtajemniczenie

No to ja wam teraz pozycze troche

Anioł w polu ostro kima
bo za dużo wypił wina,
a Mikołaj też nie lepszy
pije wódkę wszystko pieprzy
A choinka w chacie stoi
śmierdzi bardzo aż łeb boli
Pod choinką stoi browar
no i wódka Luksusowa.
Szczęścia, zdrowia, powodzenia,
w dniu Bożego Narodzenia życzy

Dzisiaj z nieba gwiazdka spada,
już przy stole każdy siada.
Śnieg za oknem mocno prószy,
stoi bałwan, marzną uszy,
Sanki dzwonią dzwoneczkami,
a na stole barszcz z uszkami.
Karp ma minę niewesołą,
dzisiaj wszyscy go pokroją.
Dźwięk kolędy pięknie płynie,
wzruszenie w całej rodzinie,
Życzenia sobie składają,
prezentami wymieniają,
Bo Gwiazdor nie ma urlopu
w najważniejszą noc w tym roku.
W dzień Bożego Narodzenia
ślemy Tobie te życzenia:
Szczęścia, zdrowia i radości,
pieniędzy i pomyślności,
Żebyś zawsze uśmiech miała,
smutki z życia wyrzucała.
Z innych miejsc w niebo patrzymy,
lecz to samo też widzimy.
Ile gwiazdek jest na niebie,
taka moc życzeń dla Ciebie!!!

zyczy wam wszystkim Magdaka z mezem Magdaki

coby wam fasolki szybko rosly ..a te ktorych jeszcze nie ma szybko sie zasialy!
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2008-12-23, 21:07   #387
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
a sprobuj na tej stronie 28dni.pl - tutaj tez mozna robic wykresy
Tak zrobiłam...

http://28dni.pl/ZuziaM/charts/2008-12-08
Stary 2008-12-24, 08:57   #388
loni
Raczkowanie

Niech te Święta Bożego Narodzenia
przyniosą Wam wiele radości.
Niech uśmiech zagości w domach,
niech ogarnie Was ciepło wigilijnej świecy,
a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach.
Niech samotność odejdzie w niepamięć.
Niech zima otula Was białym puchem,
jak ciepły koc przy kominku.
Niech bieluteńkie gwiazdeczki
skrzypią wesoło pod butami na wieczornym spacerze.
Niech Dobry Bóg namaluje szczęście na Waszych twarzach.
Niech miłość dotyka Was delikatnie,
lecz bez ustanku.
Niech marzenia płyną wysoko w górę
i spełniają się bez wyjątku............

Wszystkiego najlepszego na te cudowne święta
dla Was dziewczynki
składa Kasia (Loni)
I przenieść ją przez całe życie."
loni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-24, 09:20   #389
domi7ks
Zakorzenienie

____________________$$$
_________________$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$
_________$$$$$$$$$
________$$$$$$$$
_______$$$$$$$
______$$$$$$
______$$$$$
______$$$$
______$$$$
______$$$_____$
$______$$___$$
__$$$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$____$
$_____$$$$
_______$$$
________$

Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Że srebrzysta ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
I choinka lśni już cała
A pomarzyć czasem trzeba

Stary 2008-12-24, 10:28   #390
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
_______________________$$ $
_________________$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$
_________$$$$$$$$$
________$$$$$$$$
_______$$$$$$$
______$$$$$$
______$$$$$
______$$$$
______$$$$
______$$$_____$
$______$$___$$
__$$$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$____$
$_____$$$$
_______$$$
________$

Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Że srebrzysta Ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
I choinka lśni już cała
A pomarzyć czasem trzeba
DOMI

Laseczki dzieki za wszystkie życzonka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości