|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
To była jakaś pielęgniarka, bo tz miał jz badania porobione (których tak sie bał w zeszłym tyg, czyli krew, siuski i płuca) i z tym poszedł do lekarza aby mu podbił, ale jeszcze badanie słuchu mu pielegniarka zrobiła
![]() Zanka a ten lekarz napedził strachu Twojemu Tz... o matko ![]() ![]() ![]() ![]() Paolina widziałas mojego "ciacha" na NK? ![]() Wycztałam, że im sie więcej w ciązy ma zgage, tym dziecko bedzie miało więcej włosów ![]() ![]() Jane ja na Twoim miejscu, jesli Twoj M. zToba nie pojezie to pojechałabym tylko i wyłącznie z mamą. Absolutnie sama nie jedź nigdzie ![]() ![]() ![]() TRZYMAM KCIUKI ZA dobre badanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Raczkowanie
|
paollino... mi też kiedys pewien ginekolog mówił, że będę miała problem z zaciążeniem, bo mam podobno tyło-zgięcie macicy (czego inny lekarz nie potwierdził
![]() Eeee... a ja myślę, że 10 czerwca zaprezentujecie projekcik i nic się nie zawali! szamanko - i Tobie również bardzo dziękuję za gratulacje! ![]() domi Twoją historię prześledziłam prawie od a do zyyyyy ![]() ![]() A ja jeszcze nic nie wiem - który dokładnie tydzień i kiedy termin porodu bo jestem przed wizytą u ginekolożki. W każdym razie 11 kwietnia miałam ostatnią @. A skąd Ty mnie możesz kojarzyć?! Hmmmm? ![]() Gratuluję terminu ślubu! ![]() ![]()
![]() |
#3873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo prosze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A kojarze Ciebie hmmm...czy przypadkiem nie "Zazdrościmy zareczonym dziewczynom"? ![]() ![]() Vcelka jutro napisze Ci eska jak mi w szkole poszło ![]() ![]() ![]() Adzispersik wiem skąd Cie kojarze ![]() ![]() ![]() ![]() Gin Ci pewnie podobnie policzy, od daty ostatniej @, czyli jesteś w 7 tygodniu ciązy i termin masz na 16 styczen ![]() ![]() ![]() http://www.familie.pl/Gravid/Kalende...lculate=Oblicz Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-27 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Konto usunięte
|
Domi - Widziałam
![]() ![]() Aleś Ty chuda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Zakorzenienie
|
tylko nie chuda, tylko nie chuda, w sam raz ![]() ![]() Tz ma juz dla mnie prezent schowany, bo jak był u mnie to dzwonił do niego kurier i się wydało ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Konto usunięte
|
![]() Ty się ciesz że Ci prezenty robi, a nie wybredzaj ![]() darowanemu koniowi.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() a ta ksiązka jest super od Tz, mozna sie wiele rzeczy z niej dowiedzieć ![]() Kopnijcie mnie, mam temat, mam napisać gotowca a nie chce mi się nawe w necie nic na ten temat poszkac i tylko przepisać, juz gorzej na łatwizne nie moge pójśc ![]() Cos mam dobry humor, mam nadzieje, że nikt mi go dzis nie zepsuje ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3878 |
Konto usunięte
|
Dziecko, dziecko moje masz :
http://mikro.univ.szczecin.pl/bp/pdf/6/0.pdf http://www.opracowania.info/readarti...rticle_id=4239 http://www.bryk.pl/teksty/studia/poz..._keynes_a.html http://www.zgapa.pl/zgapedia/Interwencjonizm.html a to tak tylko na szybko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Zakorzenienie
|
Paolino dzieki, choc jap rzed chwilka znalazłam i nawet czesc tych, co Ty podałas
![]() ![]() no...napisze sobie wyproacowanie jutro tylko oddam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Konto usunięte
|
A ja zobaczyłam harmonogram sesji
![]() 17,19,22,23 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Zakorzenienie
|
laseczki dziekuje za Gratulacje na Nk
![]() My niestety jeszcze w szpitalu ![]() ![]() ![]() Szkoda gadac.Od kroplowek znowu mam nogi opuchniete , dostaje dozylnie antybiotyki ![]() ![]() jak znajde wiecej czasu to odpisze na wasze posty sorka ze sie teraz do nich nie odnosze ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3882 |
Zakorzenienie
|
:/:/:/
![]() ![]() ![]() dobrze, że ja juz nie mam takiej typowej sesji, juz mi sie znudziły ![]() Jak dobrze pójdzie, to po jutrzejszym dniu zostanie mi tylko obrona... ale jestem zła ![]() ![]() ![]() ![]() Blondi KOCHANA ojeny ![]() ![]() ![]() ![]() pisz do nas cos codziennie, ja Ci smsów nie pisze, bo jak wiadomo nic na koncie nie mam, tylko czekam jak napiszesz cos tu na watku ![]() fajnie, że my jesteśmy obmawiane na wątku pewnym i się własnie dowiedziałam, ze nikt tu nie jest szczery i że jestesmy puste, fajnie ![]() TYLKO,że my z dziewczynami znamy sie od kwietnia zeszłego rojku, byłysmy ze soba przez całe ciąże niektórych, znamy sie i lubimy jak prawdziwe przyjaciólki, a ktos nam wystawia taka opinie...przykre to bardzo przykre. I jeszcze, że jestesmy nieszczere:/ zło wraca ze zdwojona siła... tylko z nerwów mnie zacząl brzuch bolec, ale jakoś weszłam na tamten wątek bo intuicja mi podpowiadała, żeby tam pójśc i skutecznie sobie humor popsułam... watek "wymiataczkowy"...hmm m :/:/:/ Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-27 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Konto usunięte
|
A idź, one twierdzą uparcie że się przeniosłam na Wymiataczki, bo 2 posty tam napisałam
![]() Kurde... chwyciła mnie deprecha od wczoraj... Znowu będę miała nos jak trąba słoniowa - kolejny przeryczany wieczór... ![]() A może... to jest tak, że ktoś tam na Górze powiedział "Odrzuciłaś pierwszego chłopaka, który Cię kochał. Popsułaś wszystko z drugim, który też Cię kochał. Miałaś szansę z trzecim który mógł Cię pokochać, ale nie doceniłaś tego. Do trzech razy sztuka. Więcej szans mieć nie będziesz - już nigdy Ci nie wyjdzie..." ? ![]() źle mi... ![]() Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-05-27 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zakorzenienie
|
a mi źle, że ktoś to co budowałysmy od ponad roku ocenił w sposób, ze lizemy sobie tyłki i jestesmy puste
![]() nawet nas nikt nie zna, nie czytał od poczatku, żeby taka opinię wystawiać... dziekuje, że mie przez to boli brzuch z nerówow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Konto usunięte
|
Domi, to moja wina
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybaczam, ale nie wiem po co uogólniac i wsytawiac opinię całemu watkowi. My nie poszłysmy na tamten watek i nie pisałsmy, a tutaj to napisałysmy, że robi sie bałagan i że to nie sa "kolezanki" jesli Cie nie rozumieja-jakos tak i tyle... nie chce mi sie juz czytac nic na nas i ciągnąc tego tematu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3887 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale widziałam wczoraj ciacho w poradni.... ![]() mówię wam ![]() wpadł mi w oko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a nasz wątek naprawdę jest fajny i my tu się od dawna znamy irozumiemy... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Zakorzenienie
|
Blondi,wracaj do nas jak najszybciej
![]() szkoda,że tyle postów się dzis zmarnowało na jałowe dyskusje, brrrr ![]() ![]() a ja w życiu nawet nie wiedziałam,że istnieje coś takiego jak SB ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() idę z Miśką do lasu, jak wrócę obiecuję napisać coś bardziej konstruktywnego ![]()
#3889 |
Zakorzenienie
|
Zuzia wiele osób mysli, że nasz watek powstał w momencie utowrzenia "Zaciązone i niezaciązone" a prawda taka, że najpierw było "Planujemy zajść..." potem "Gang..." a z gangu zrobiłysię dwa wątki...ja wiekszość "znam" od kwietnia zeszłego roku, Jane jakos tak pod koniec maja zeszłego roku przyszla, no i osttanio paolino, szamanka, Motylicaja czy Adzispersik...vcelka jakos tak na jesien
![]() no dobra a ja sie zabieram za pisanie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3890 |
Raczkowanie
|
adzipersik ja to jestem Mamą takiej 5,5 miesięcznej 7 kilowej Fasolki
![]() wiecie, poczytałam sobie co ta cała afera, no i hmmmm, no muszę to napisać - trochę MOIM ZDANIEM dziewczyny z SB miały rację paollino nie chcę Cię obrazić ani sprawić przykrości, ale większość dziewczyn z tamtego wątku MOIM ZDANIEM bardzo przychylnie Ci odpowiedziała na twoje problemy, może po jakimś czasie doszły emocje i niektóre komentarze były niepotrzebne, ale np. hecate i sabbath moim zdaniem mądrze napisały, ja rozumiem, że mogłaś być zdołowana, smutna przybita czy co tam jeszcze, ale skoro piszesz na forum to musisz się liczyć z różnymi wypowiedziami, nie tylko przychylnymi dla siebie - w każdym bądź razie ja się co do meritum sprawy (czyt. twojego postępowania z nieospisującym na smsy kolesiem) zgadzam nie w porządku są ich wypowiedzi na temat dziewczyn z naszego wątku, no bo w końcu nie siedzą tu i niewiele o nas (a raczej was, bo ja tu nowa ![]() mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie za tą wypowiedź a ty paollino się nie obrazisz, no ale skoro mamy wolność słowa to stwierdziłam, że mogę to napisać wszystkim planującym ślub gratuluję!!!!!' ja z koleżanką właśnie zakładamy firmę zajmującą się organizacją ślubów, więc jakby któraś chciała to zapraszam ![]()
#3891 |
Raczkowanie
|
domi to Ty nie wiesz co mnie tak zaciekawiło w Twojej historii?! Ten wątek znalazłam przez przypadek (ale to było chyba jednak przeznaczenie
![]() ![]() He he! No drugie skojarzenie trafne ale na wątku "Zodiakalne bliźnięta.." byłam tak króciutko, że aż mnie zaskoczyłaś, że po paru postach mnie zapamiętałaś! Bystra kobitka z Ciebie! A po bystrej mamuni i dzidzia będzie bystra! ![]() I tą stronę http://www.familie.pl/Gravid/Kalender/graviditetsutrakning.php? year=2009&month=04&day=11 &cykel=0&luteal=0&calcula te=Oblicz[/quote] też odwiedziłam, też dzięki temu wątkowi! ![]() A Tobie kiedy kochana termin wypada? A mój Tż nawet słówkiem się nie zdradzi jaki prezencik ma dla mnie. A jak za dużo marudzę to wymyśli jakiś prezencik, który w rzeczywistości okazuje się czymś zupełnie innym ![]() A zgaga to kiedy może się pojawić? U mnie chyba na to jeszcze za wcześnie?! ![]() A wiecie co? Ja dokładnie nie wiedziałam o co chodziło w tym całym dzisiejszym zamieszaniu i nie chciałam być wścibska ale moim zdaniem jesteście super babki i wcale nie wchodzę nikomu w ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- szamanka...wow! To już nie fasoleczka -tylko Fasolka ta Twoja córunia! Serdecznie gratuluję! ![]()
![]() |
#3892 |
Konto usunięte
|
Szamanka - no ok, mogę być dla Ciebie "niezrównoważoną emocjonalnie rozpieszczoną trzylatką" bo tak też zostałam nazwana
![]() Ach no i jestem toksyczna czy jakoś tak, napastuję facetów i one się nie dziwią że ucieka gdzie pieprz rośnie, bo same brałyby nogi za pas. Super. Dziękuję serdecznie za takie "rady" ![]() Ale szanuję Twoje stanowisko co do mnie i nie będę się starać przekonać Cię że jest tak czy inaczej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
BAN stały
|
adzipersik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
szamanka mogły i miec racje, mogły i radzic dobrze, ze szczerego serca przejąc sie, ale żeby przyjśc i sie kłocic tutaj?to mnie oburzyło, bo my nie wiemy o co lotto, a tu jakies kłotnie
![]() ![]() adzispersik ja juz sie pozbyłam tego suwaczka ze ślubem jakis tydzien temu ![]() ![]() to ciekawe czym Ciebie luby zaskoczy na urodzinki, ja nie mam pojecia czym, choc nie powiem ciekawi mnie to bardzo przez tego kuronia ![]() Termin mam na 16-17 grudzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba się nie rozumiemy, albo ty się unosisz. Starałam się napisać to najdelikatniej jak potrafiłam, ale spróbuję jeszcze raz. Niepotrzebne moim zdaniem są wszelkie epitety i niesympatyczne komentarze, ale RADY (a nie określenia) dziewczyn były słuszne. I nie oceniam Cię z żaden sposób bo Cię nie znam i tyle, ale mogę ocenić twoje konkretne4 zachowanie, o którym pisałaś. Chciałaś rady to ją otrzymałaś - po krótce brzmiała ona "odpuść trochę", poczekaj na jego krok i akurat tu się zgadzam w 100%
![]() |
#3896 |
Konto usunięte
|
Tylko że za Twoją interpretację "odpuść trochę i poczekaj na jego krok" w ogóle się nie oburzam...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
BAN stały
|
KONIEC TEMATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
![]() ide coś zjeść bo mnie ssie w żołądku |
![]() ![]() |
![]() |
#3898 |
Zakorzenienie
|
emocje mi opadły...
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-27 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3899 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No i mam nadzieję, że sprawa się ułoży po twojej myśli ![]()
![]() |
#3900 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.