Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-27, 14:54   #3871
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

To była jakaś pielęgniarka, bo tz miał jz badania porobione (których tak sie bał w zeszłym tyg, czyli krew, siuski i płuca) i z tym poszedł do lekarza aby mu podbił, ale jeszcze badanie słuchu mu pielegniarka zrobiła i tylko sie zestresowalismy...ach ci lekarze w Polsce...

Zanka a ten lekarz napedził strachu Twojemu Tz... o matko ale lekarze są niepowazni, albo niedouczeni nietórzy...szok

Paolina widziałas mojego "ciacha" na NK?

Wycztałam, że im sie więcej w ciązy ma zgage, tym dziecko bedzie miało więcej włosów ja nie mam zgagi a mój Tz jest łysy

Jane ja na Twoim miejscu, jesli Twoj M. zToba nie pojezie to pojechałabym tylko i wyłącznie z mamą. Absolutnie sama nie jedź nigdzie a w ogóle musisz jechać? twoja obecnośc jest obowiązkowa, bo nei wiem?cz tam już dostaniesz jakiś dyplom??hmm??jesli tak to jedź z mama
TRZYMAM KCIUKI ZA dobre badanka

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 14:54   #3872
adzipersik
Raczkowanie

paollino... mi też kiedys pewien ginekolog mówił, że będę miała problem z zaciążeniem, bo mam podobno tyło-zgięcie macicy (czego inny lekarz nie potwierdził) i jednak zaciążyłam. I Ty napewno też bez problemu zaciążysz!

Eeee... a ja myślę, że 10 czerwca zaprezentujecie projekcik i nic się nie zawali!

szamanko - i Tobie również bardzo dziękuję za gratulacje! A czy Ty również jesteś "posiadaczką" fasoleczki?

domi Twoją historię prześledziłam prawie od a do zyyyyy bo jakoś mnie Twoje losy tu przyciągnęły na dobre...
A ja jeszcze nic nie wiem - który dokładnie tydzień i kiedy termin porodu bo jestem przed wizytą u ginekolożki. W każdym razie 11 kwietnia miałam ostatnią @.
A skąd Ty mnie możesz kojarzyć?! Hmmmm? Ale zagadka!

Gratuluję terminu ślubu! Ja chyba też zdecyduję się na podwójne małżeństwo (w tym i przyszłym roku)
Stary 2009-05-27, 14:58   #3873
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adzipersik Pokaż wiadomość
domi Twoją historię prześledziłam prawie od a do zyyyyy bo jakoś mnie Twoje losy tu przyciągnęły na dobre...
A ja jeszcze nic nie wiem - który dokładnie tydzień i kiedy termin porodu bo jestem przed wizytą u ginekolożki. W każdym razie 11 kwietnia miałam ostatnią @.
A skąd Ty mnie możesz kojarzyć?! Hmmmm? Ale zagadka!

Gratuluję terminu ślubu! Ja chyba też zdecyduję się na podwójne małżeństwo (w tym i przyszłym roku)

ooo prosze zawsze wiedziałam, że duzo pisze na Wizazu, ale az tak..a co Cie tak zaciekawiło u mnie hihih
A kojarze Ciebie hmmm...czy przypadkiem nie "Zazdrościmy zareczonym dziewczynom"? albo poprostu nick Twój mi utkwił, bo jednak troche siedze juz na wizażu i kojarze niektóre nicki

Vcelka jutro napisze Ci eska jak mi w szkole poszło tylko z tz telefonu albo mamy, bo ja u siebie nic nie mam, oni mają duzo minut trzeba im wykorzystac ale wieczorem mogłabyś jeszcze zajrzec, nie zajmuj sie tak Mężem

Adzispersik wiem skąd Cie kojarze z "Zodiakalne blixnieta, jesteście"

Gin Ci pewnie podobnie policzy, od daty ostatniej @, czyli jesteś w 7 tygodniu ciązy i termin masz na 16 styczen
http://www.familie.pl/Gravid/Kalende...lculate=Oblicz

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-05-27 o 15:03
Stary 2009-05-27, 15:02   #3874
201608251020
Konto usunięte

Domi - Widziałam
Aleś Ty chuda łoludzie
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 15:17   #3875
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Domi - Widziałam
Aleś Ty chuda łoludzie

tylko nie chuda, tylko nie chuda, w sam raz

Tz ma juz dla mnie prezent schowany, bo jak był u mnie to dzwonił do niego kurier i się wydało ciekawe co to znając Tz bielizna, tylko pewnie teraz ciązowa

Stary 2009-05-27, 15:18   #3876
201608251020
Konto usunięte

Ty się ciesz że Ci prezenty robi, a nie wybredzaj
darowanemu koniowi....
Stary 2009-05-27, 15:23   #3877
domi7ks
Zakorzenienie

Ja cierpliwie poczekam na mój prezent ale szczerze to mówiłam Tz, aby mi nic nie kupował. Mówił mi, że wczoraj zamiast ksiązki miał kupic malutki skarpeteczki dla dzidzi, ale on ma odwage, kiedys by się wstydził
a ta ksiązka jest super od Tz, mozna sie wiele rzeczy z niej dowiedzieć

Kopnijcie mnie, mam temat, mam napisać gotowca a nie chce mi się nawe w necie nic na ten temat poszkac i tylko przepisać, juz gorzej na łatwizne nie moge pójśc
Cos mam dobry humor, mam nadzieje, że nikt mi go dzis nie zepsuje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 15:27   #3878
201608251020
Konto usunięte

Dziecko, dziecko moje masz :
http://mikro.univ.szczecin.pl/bp/pdf/6/0.pdf
http://www.opracowania.info/readarti...rticle_id=4239
http://www.bryk.pl/teksty/studia/poz..._keynes_a.html
http://www.zgapa.pl/zgapedia/Interwencjonizm.html

a to tak tylko na szybko bier się do roboty ale to już!
Stary 2009-05-27, 15:33   #3879
domi7ks
Zakorzenienie

Paolino dzieki, choc jap rzed chwilka znalazłam i nawet czesc tych, co Ty podałas jedno znalazłam wprost na mój temat, idealnie. Zapisałam, i za chwile tak przez godzine bede musiała pisac, coby na papierze kancelarynym nie było zbyt duzo lub zbyt mało
no...napisze sobie wyproacowanie jutro tylko oddam

Stary 2009-05-27, 15:38   #3880
201608251020
Konto usunięte

A ja zobaczyłam harmonogram sesji

17,19,22,23
Stary 2009-05-27, 15:43   #3881
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

laseczki dziekuje za Gratulacje na Nk
My niestety jeszcze w szpitaluprzeszlam na inny odzial bo zwolnij sie pokoj 1 osobowy ale ten lekarz nie wyrazil zgody na wyjscieMowil ze po tak ciezki porodzie musza mnie dokladnie zbadac mialam lyzeczkowana macice i lozysko wyciagane bo sie przyczepilo i nie moglam urodzic.A na dodatek maly dostal dzisiaj zoltaczke
Szkoda gadac.Od kroplowek znowu mam nogi opuchniete , dostaje dozylnie antybiotykiJutro bede miec usg macicy robione
jak znajde wiecej czasu to odpisze na wasze posty sorka ze sie teraz do nich nie odnosze
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 15:43   #3882
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
A ja zobaczyłam harmonogram sesji

17,19,22,23
:/:/:/
dobrze, że ja juz nie mam takiej typowej sesji, juz mi sie znudziły
Jak dobrze pójdzie, to po jutrzejszym dniu zostanie mi tylko obrona...

ale jestem zła po 4tym roku wychodziła mi srednia z całosci jakos tak 4,2, ale po tm ostatnim roku sobie strasznie obnizyłam tymi 3 i jesli jutro z egz i tego wypracowania dostane trójki to mi średnia koncowa wyjdzie 3,99, mam nadzieje, ze zaokragla mi do 4,0, ja nie chce byc magistrem z ocena dostateczny

Blondi KOCHANA ojeny co Ty tam musisz przezywać mam nadzieje, że szybko wrócice do zdrowia, zarówno Ty jak i synek, hoc wydaje mi sie, że w przypadku niemowlaków takie choroby sa powszechne i napewno szybciutko go wylecza i odpowiednio zaopiekują...no niestety okres po porodzie nie nalezy do zbyt przyjemnych. Zycze Ci, zeby wszytsko sie ułozyło jak ma byc jak najszybciej, abyscie wyszli ze szpitala jak najszybciej
pisz do nas cos codziennie, ja Ci smsów nie pisze, bo jak wiadomo nic na koncie nie mam, tylko czekam jak napiszesz cos tu na watku

fajnie, że my jesteśmy obmawiane na wątku pewnym i się własnie dowiedziałam, ze nikt tu nie jest szczery i że jestesmy puste, fajnie

TYLKO,że my z dziewczynami znamy sie od kwietnia zeszłego rojku, byłysmy ze soba przez całe ciąże niektórych, znamy sie i lubimy jak prawdziwe przyjaciólki, a ktos nam wystawia taka opinie...przykre to bardzo przykre. I jeszcze, że jestesmy nieszczere:/ zło wraca ze zdwojona siła...

tylko z nerwów mnie zacząl brzuch bolec, ale jakoś weszłam na tamten wątek bo intuicja mi podpowiadała, żeby tam pójśc i skutecznie sobie humor popsułam...
watek "wymiataczkowy"...hmm m :/:/:/

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-05-27 o 16:27
Stary 2009-05-27, 16:30   #3883
201608251020
Konto usunięte

A idź, one twierdzą uparcie że się przeniosłam na Wymiataczki, bo 2 posty tam napisałam

Kurde... chwyciła mnie deprecha od wczoraj... Znowu będę miała nos jak trąba słoniowa - kolejny przeryczany wieczór...
A może... to jest tak, że ktoś tam na Górze powiedział "Odrzuciłaś pierwszego chłopaka, który Cię kochał. Popsułaś wszystko z drugim, który też Cię kochał. Miałaś szansę z trzecim który mógł Cię pokochać, ale nie doceniłaś tego. Do trzech razy sztuka. Więcej szans mieć nie będziesz - już nigdy Ci nie wyjdzie..." ?

źle mi...

Edytowane przez 201608251020
Czas edycji: 2009-05-27 o 16:31
Stary 2009-05-27, 16:33   #3884
domi7ks
Zakorzenienie

a mi źle, że ktoś to co budowałysmy od ponad roku ocenił w sposób, ze lizemy sobie tyłki i jestesmy puste jak tak mozna?
nawet nas nikt nie zna, nie czytał od poczatku, żeby taka opinię wystawiać...

dziekuje, że mie przez to boli brzuch z nerówow

Stary 2009-05-27, 16:37   #3885
201608251020
Konto usunięte

Domi, to moja wina one tu przyszły, żeby mi docinać i to dlatego Przepraszam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 16:43   #3886
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Domi, to moja wina one tu przyszły, żeby mi docinać i to dlatego Przepraszam

wybaczam, ale nie wiem po co uogólniac i wsytawiac opinię całemu watkowi. My nie poszłysmy na tamten watek i nie pisałsmy, a tutaj to napisałysmy, że robi sie bałagan i że to nie sa "kolezanki" jesli Cie nie rozumieja-jakos tak i tyle...
nie chce mi sie juz czytac nic na nas i ciągnąc tego tematu

Stary 2009-05-27, 17:06   #3887
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

Kuuuuurde, nie wytrzymałam i zrobiłam szałot
Tym razem to była sałatka "co mi wpadnie pod rękę"
Mniam
Aaaa szałot mmmm moja mama robi najlepszy

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Panna pisala na forum, na forum jej odpisano.
A ze inaczej niz tu? Ze szczerze?

Zycie to je bajka.
Ja tez piszę szczerze i nie masz prawa pisać że my nie jesteśmy szczere

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
a teraz o mnie:
z Tz bylismy w USC i chcemy termin na 8 sierpień, miesiąc przed mamy przyjść ze wszystkimi dokumentami. U nas nie było żadnego prblemu z terminami, prawie wszytskie wolne więc za ponad dwa miesiące będe pierwszy raz mężatka, bo za rok poraz drugi
super....

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość
Na naszym wątku są same CIACHA i CIASTECZKA hehe
ale widziałam wczoraj ciacho w poradni.... przyprowadził 5 letnią córeczkę, rozwodzi się, a matka ma odebrane prawa rodzicielkie...
mówię wam blondynek...ach....
wpadł mi w oko

Cytat:
CZERWIEC TO JEST NASZ MIESIAC, BO BEDA ZBIOROWE URODZINKI

ja, adzispersik, Motylicaja, Zuzia i kto jeszcze?
ale bedzie DŻAMPREZA!!!

Cytat:
a mi źle, że ktoś to co budowałysmy od ponad roku ocenił w sposób, ze lizemy sobie tyłki i jestesmy puste jak tak mozna?
nawet nas nikt nie zna, nie czytał od poczatku, żeby taka opinię wystawiać...

dziekuje, że mie przez to boli brzuch z nerówow
No ja jestem zniesmaczona

a nasz wątek naprawdę jest fajny i my tu się od dawna znamy irozumiemy...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 17:07   #3888
Aliszcze
Zakorzenienie

Blondi,wracaj do nas jak najszybciej

szkoda,że tyle postów się dzis zmarnowało na jałowe dyskusje, brrrr

a ja w życiu nawet nie wiedziałam,że istnieje coś takiego jak SB i w dodatku obraża moją osobą ubawiłam się po pachy obrażać kogoś z kim nie zamieniło się ani jednego słowa, nawet pisanego to jest dopiero dziecinne

idę z Miśką do lasu, jak wrócę obiecuję napisać coś bardziej konstruktywnego

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 17:11   #3889
domi7ks
Zakorzenienie

Zuzia wiele osób mysli, że nasz watek powstał w momencie utowrzenia "Zaciązone i niezaciązone" a prawda taka, że najpierw było "Planujemy zajść..." potem "Gang..." a z gangu zrobiłysię dwa wątki...ja wiekszość "znam" od kwietnia zeszłego roku, Jane jakos tak pod koniec maja zeszłego roku przyszla, no i osttanio paolino, szamanka, Motylicaja czy Adzispersik...vcelka jakos tak na jesien

no dobra a ja sie zabieram za pisanie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 17:31   #3890
szamanka82
Raczkowanie

adzipersik ja to jestem Mamą takiej 5,5 miesięcznej 7 kilowej Fasolki

wiecie, poczytałam sobie co ta cała afera, no i hmmmm, no muszę to napisać - trochę MOIM ZDANIEM dziewczyny z SB miały rację
paollino nie chcę Cię obrazić ani sprawić przykrości, ale większość dziewczyn z tamtego wątku MOIM ZDANIEM bardzo przychylnie Ci odpowiedziała na twoje problemy, może po jakimś czasie doszły emocje i niektóre komentarze były niepotrzebne, ale np. hecate i sabbath moim zdaniem mądrze napisały, ja rozumiem, że mogłaś być zdołowana, smutna przybita czy co tam jeszcze, ale skoro piszesz na forum to musisz się liczyć z różnymi wypowiedziami, nie tylko przychylnymi dla siebie - w każdym bądź razie ja się co do meritum sprawy (czyt. twojego postępowania z nieospisującym na smsy kolesiem) zgadzam
nie w porządku są ich wypowiedzi na temat dziewczyn z naszego wątku, no bo w końcu nie siedzą tu i niewiele o nas (a raczej was, bo ja tu nowa ) wiedzą, nerwy najwyraźniej nie są najlepszym doradcą

mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie za tą wypowiedź a ty paollino się nie obrazisz, no ale skoro mamy wolność słowa to stwierdziłam, że mogę to napisać

wszystkim planującym ślub gratuluję!!!!!'
ja z koleżanką właśnie zakładamy firmę zajmującą się organizacją ślubów, więc jakby któraś chciała to zapraszam
Stary 2009-05-27, 17:39   #3891
adzipersik
Raczkowanie

domi to Ty nie wiesz co mnie tak zaciekawiło w Twojej historii?! Ten wątek znalazłam przez przypadek (ale to było chyba jednak przeznaczenie). Czytałam o Twoich przygotowaniach do październikowego ślubu i rzucił mi się w oczy Twój podpis z dzidzią związany i baaaaardz mnie zaciekawił dalszy rozwój wydarzeń!

He he! No drugie skojarzenie trafne ale na wątku "Zodiakalne bliźnięta.." byłam tak króciutko, że aż mnie zaskoczyłaś, że po paru postach mnie zapamiętałaś! Bystra kobitka z Ciebie! A po bystrej mamuni i dzidzia będzie bystra!

I tą stronę http://www.familie.pl/Gravid/Kalender/graviditetsutrakning.php? year=2009&month=04&day=11 &cykel=0&luteal=0&calcula te=Oblicz[/quote]
też odwiedziłam, też dzięki temu wątkowi! Ale z wyliczeń mi wyszło, że termin porodu wypadnie na 18 stycznia.
A Tobie kiedy kochana termin wypada?

A mój Tż nawet słówkiem się nie zdradzi jaki prezencik ma dla mnie. A jak za dużo marudzę to wymyśli jakiś prezencik, który w rzeczywistości okazuje się czymś zupełnie innym.

A zgaga to kiedy może się pojawić? U mnie chyba na to jeszcze za wcześnie?! A jeśli nie za wcześnie to dzidzia pewnie po mnie odziedziczy "owłosienie" na główce! Bo mam dosyć cieniutkie włosy!

A wiecie co? Ja dokładnie nie wiedziałam o co chodziło w tym całym dzisiejszym zamieszaniu i nie chciałam być wścibska ale moim zdaniem jesteście super babki i wcale nie wchodzę nikomu w . Sporo stron tego wątku przerobiłam i czytając Wasze wypowiedzi doszłam do wniosku, że i ja się tu pojawię. A inni niech gadają co chcą! O! I nie ma co się denerwować!

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

szamanka...wow! To już nie fasoleczka -tylko Fasolka ta Twoja córunia! Serdecznie gratuluję!
Stary 2009-05-27, 17:40   #3892
201608251020
Konto usunięte

Szamanka - no ok, mogę być dla Ciebie "niezrównoważoną emocjonalnie rozpieszczoną trzylatką" bo tak też zostałam nazwana
Ach no i jestem toksyczna czy jakoś tak, napastuję facetów i one się nie dziwią że ucieka gdzie pieprz rośnie, bo same brałyby nogi za pas. Super. Dziękuję serdecznie za takie "rady"
Ale szanuję Twoje stanowisko co do mnie i nie będę się starać przekonać Cię że jest tak czy inaczej
Stary 2009-05-27, 17:41   #3893
Zuziunia
BAN stały

adzipersik bo się jeszcze nie przywitałam...
Stary 2009-05-27, 17:46   #3894
domi7ks
Zakorzenienie

szamanka mogły i miec racje, mogły i radzic dobrze, ze szczerego serca przejąc sie, ale żeby przyjśc i sie kłocic tutaj?to mnie oburzyło, bo my nie wiemy o co lotto, a tu jakies kłotnie a jeszcze bardziej oburzyła mnie ocena naszego watku, ze jest tu vwazelina, ze jestesmy puste i kazdy sie głaszczepo tylku czy jakos tak...no bez jaj to chyba nie fair, a prosiłysmy z Zanka aby tu nic nie pisac...

adzispersik ja juz sie pozbyłam tego suwaczka ze ślubem jakis tydzien temu fanie, ze Cie tu przywiodłam
to ciekawe czym Ciebie luby zaskoczy na urodzinki, ja nie mam pojecia czym, choc nie powiem ciekawi mnie to bardzo przez tego kuronia
Termin mam na 16-17 grudzien

Stary 2009-05-27, 17:47   #3895
szamanka82
Raczkowanie

Cytat:
Szamanka - no ok, mogę być dla Ciebie "niezrównoważoną emocjonalnie rozpieszczoną trzylatką" bo tak też zostałam nazwana
Ach no i jestem toksyczna czy jakoś tak, napastuję facetów i one się nie dziwią że ucieka gdzie pieprz rośnie, bo same brałyby nogi za pas. Super. Dziękuję serdecznie za takie "rady"
Ale szanuję Twoje stanowisko co do mnie i nie będę się starać przekonać Cię że jest tak czy inaczej
Ale czy ja napisałam, , że jesteś niezrównoważona?????????? ?????????????????????
Chyba się nie rozumiemy, albo ty się unosisz. Starałam się napisać to najdelikatniej jak potrafiłam, ale spróbuję jeszcze raz. Niepotrzebne moim zdaniem są wszelkie epitety i niesympatyczne komentarze, ale RADY (a nie określenia) dziewczyn były słuszne. I nie oceniam Cię z żaden sposób bo Cię nie znam i tyle, ale mogę ocenić twoje konkretne4 zachowanie, o którym pisałaś. Chciałaś rady to ją otrzymałaś - po krótce brzmiała ona "odpuść trochę", poczekaj na jego krok i akurat tu się zgadzam w 100%
Stary 2009-05-27, 17:50   #3896
201608251020
Konto usunięte

Tylko że za Twoją interpretację "odpuść trochę i poczekaj na jego krok" w ogóle się nie oburzam... A tam takiej rady dosłownie nie było. Były zawoalowane w te brzydkie epitety, które mnie dotknęły trochę. Gdyby wyraziły się delikatniej (jak Ty teraz) to bym się w ogóle nie obruszyła.
Stary 2009-05-27, 17:51   #3897
Zuziunia
BAN stały

KONIEC TEMATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

ide coś zjeść bo mnie ssie w żołądku
Stary 2009-05-27, 17:52   #3898
domi7ks
Zakorzenienie

emocje mi opadły...

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-05-27 o 18:02
Stary 2009-05-27, 17:54   #3899
szamanka82
Raczkowanie

Cytat:
Tylko że za Twoją interpretację "odpuść trochę i poczekaj na jego krok" w ogóle się nie oburzam... A tam takiej rady dosłownie nie było. Były zawoalowane w te brzydkie epitety, które mnie dotknęły trochę. Gdyby wyraziły się delikatniej (jak Ty teraz) to bym się w ogóle nie obruszyła.
Cieszę się, że się rozumiemy
No i mam nadzieję, że sprawa się ułoży po twojej myśli
Stary 2009-05-27, 18:00   #3900
adzipersik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
adzipersik bo się jeszcze nie przywitałam...

Cytat:
adzispersik ja juz sie pozbyłam tego suwaczka ze ślubem jakis tydzien temu fanie, ze Cie tu przywiodłam
to ciekawe czym Ciebie luby zaskoczy na urodzinki, ja nie mam pojecia czym, choc nie powiem ciekawi mnie to bardzo przez tego kuronia
Termin mam na 16-17 grudzien
No to mnie też ciekawi co dostaniesz!!!! No tak kojarzyłam, że Ty jakoś miesiąc przede mną zaciążyłaś ale nie byłam pewna! Oooo to teraz się czuję jakbym bratnią duszę odnalazła... Ale "powiedz" no mi tu szybciutko - jak Ty się czujesz?!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości