|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
bardzo podobny zyciorys mamy i prawie w tym samym dniu urodzone ![]() Ja ogólnie rzecz biorąc znosze jak narazie dobrze ciąze, choc rano ostatnio znów mnie mdli. Ale ciągłego bliskiego kontaktu z muszla nie mam, a jak narazie miałam ze 3 razy, np. wczoraj po sniadaniu ![]() Brzuszek raz duzy, raz mały...ale przeczytałam w mojej nowej lekturze, że po 13 tygdoniu juz rosnie. Choc ostatnio wydawało mi sie, ze np. w 6 czy 7 tyg miałam wiekszy niż ostatnio. Ale doszłam do wniosku, że wtedy był wzdety. teraz te wzdecia mi mineły i on nie jest taki dzy,za to w dole brzuszka widac taki szpic i nie wyglada wcale jakbym sie obzarła, tylko "ciązowo"![]() A Ty adzispersik jak samopoczucie? Wyczytałam, że im wieksze wymioty i mdłosci tym dziecko madrzejsze, ale w to takie gatki tylko |
|
|
|
|
#3902 |
|
Konto usunięte
|
Kurde... wytłumaczcie mi coś, bo moja mama ponoć nie miała w ogóle mdłości w ciąży ze mną...
![]() |
|
|
|
#3903 |
|
BAN stały
|
Muszę jajko dla kici ugotować..
obudziła mnie dzisiaj po 5
|
|
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co Ty jestes madra i intieligentna i piekna i w ogóle wszytsko naj naj naj... ![]() Paolino tak na powaznie bo jesli to prawda, to lepiej sie do tego nie przyznawaj :P |
|
|
|
|
#3905 |
|
Konto usunięte
|
No prawda
Podobno nic a nic...![]() Za to coś w 7dmym mies.piekły ją nogi i strasznie swędziały. Podobno w nocy siedziała na skraju wanny i polewała je zimną wodą z prysznica bo miała jak ogień... |
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
no i byliśmy na spacerku
teraz mąż zabawia dziecko i o 20.00 kąpanko, butelka i nyny Vcelka wracaj do Nas szybkoach a moje życie jest takie monotonne... kurcze czekam na kaskę ze zwrotu podatku, jeszcze jej nie ma a kupiłabym sobie jakieś ciuszki...
|
#3907 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka mój Tz musiał dopłacic prawie 200 zł do podatku
ja na szczescie nie, bo bedac w anglii jako studentka nie musiałam płacic. no, ale niby ma mu przyjść rozliczenie z angielskiego podatku, wiec już sie (Ja ) nie moge doczekac, bo może jakis wypadzik sobie zrobimy na weekend wtedy
|
|
|
|
#3909 |
|
Konto usunięte
|
Ja spadam na balkon... muszę posiedzieć z pudłem chusteczek w jakimś cichym miejscu, bo serduszko mi już pęka od płaczu...
|
|
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie przez kłotnie brzuch rozbolał. teraz mam tak, że jak czymś sie zdenerwuje to taki ból jest i dopiero przejdzie jak pójde spać
|
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam z lasu, z Miśką
zjadłam jogurt light z zarodkami pszenic, i za niedługo zaczynam brzuszki![]() No i witam nową, choć jak się okazuje, wcale nie taką nową, na naszym wątku hej Adzispersik![]() Jane, no kurcze nieciekawie,rzeczywiście lepiej z kimś pojechać. Nie smutaj się paollino Vcelka, trzymam kciuki, wracaj do nas szybko ze szpitala!! a mam prośbę, jakby któraś miała numer telefonu do Vcelki to prosze prześlijcie mi go na priva, tez bym jej coś skrobnęła
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
mi krew z nosa leci
Ala ja nie adzispersik, ale prosze fluidki napisałam moje wypracowanie narazie na 1,5 strony papieru kancelaryjnego..ale nie liczyłam czasu...jak myslicie ile przez godzine mozna nabazgrac?
|
|
|
|
#3913 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
paollino
spróbuj się zrelaksować wieczorkiem, myśleć o przyjemnych rzeczach, obejrzeć film... ale nie płacz proszę
|
#3915 |
|
BAN stały
|
Czasami płacz to dobra rzecz, ja swoje przez G. wypłakałam...i w sumie zawsze było mi lżej, trzeba dac upust emocjom.
|
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja tak nie lubię jak ktoś płacze...
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez miałam ostatnio płaczliwy okres, ale duzo napewno przez hormony, za bardzo się wszytskim czy chce czy nie chce przejmuje
|
|
|
|
#3918 |
|
BAN stały
|
Jestem zauroczona CIASTKIEM TATUSIOWYM
w środę bedzie w poradni...muszę sie dostawić O nieeeee dzwoni Piotrek zauroczony mną kolega buRakella
|
|
|
|
#3919 |
|
Raczkowanie
|
Jeeeeeejku! Ale Wy macie wenę! No na godzinkę odeszłam od komputerka a tu już tyle postów zaległych
! Dzielnie nadrabiam, choć zaraz się chyba wsunę pod kocyk, bo mi zimno jest! A wogólę to należę do grona ludzi zmarzluszków!domi... to bardzo dobrze, że tak znosisz ciążę! Mam nadzieję, że z noniem już wszystko w porządku i krewka lecieć przestała! Ejjjjjj! A ja też protestuję!!!!! Moja mama też przez całą ciążę nie miała raczej mdłości a wymiotów to już wogóle a córeczka mądra jej się urodziła (tak mi się wydaje.... Hej Aliszcze Ooooo... z przyjemnością - proszę fluidki O tyle aż! I niech dzidziuś jak najszybciej się pojawi A muszę Ci napisać, że ja też jakiś czas robiłam brzuszki - i to dosyć wytrwała w tym byłam i nagle zaciążyłam! A mój Tż się śmiał, że od samego początku mi mówił, że nie opłaca mi sie tych brzuszków robić
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za fluidki
i to od dwóch osób to może od tych brzuszków no i od sałatek greckich zafasolkuję?paollino, przeczytałam Twoją historię na SB. Generalnie zgadzam się z Szamanką (nota bene, genialne zdjęcia córci Szamanko, zwłaszcza w basenie ). Choć ja tez swego czasu przepłakałam przez faceta, mojego eks. Generalnie miałam takie fazy, ze słuchałam doliniarskiej muzy i wyłam w kącie pokoju, teraz nie chcę mi sie samej wierzyć, jak to wspominam. Przepłakac swoje pewnie trzeba, ale grunt, to nie załamywać się. Świat pełen jest facetów. Poza tym żyj dla siebie, myśl o swoich pasjach, zblizajacych się wakacjach, baw się, rozwijaj swoje zainteresowania a miłośc przyjdzie.Zuzia, jak tak mówisz o tym ciasteczkowym tatusiu, to mam wizję Ciebie jako tego ciasteczkowego potwora z Ulicy Sezamkowej ![]()
od. 04.04.2008 roku szczęśliwa mężatka ![]() ![]() Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png nadzieja umiera ostatnia..... Edytowane przez Aliszcze Czas edycji: 2009-05-27 o 20:52 |
|
|
|
#3921 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mieszka w tej chwili 7km ode mnie, ale sie przeprowadza ![]() ale normalnie CIASTKO mrrrrrr...... |
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() własnie sie wkurzyłam i strasznie zdenerwowałam az płacze miałam pisac wypracowanie, ale na chwile odeszłam i moj wielki głupi brat sobie siadł na kompa i gada z obcymi laskami na gg:/ wiec czekalam chwile, az mu moja matka kazala odejsc, bo chcialam to skonczyc, a ten idiota jak dziecko zaczął kląc i rzucił we mnie krzesłem...niezdaje sobiesprawy idipota, że mógł mi coś zrobic...teraz płacze z tych nerów, a on cham nawet nie przeprosi...dodam ze ma 21 lat zachowuja sie jak 10 latek |
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
jak to rzucił krzesłem?
to normalne u niego?choleryk? ale pewnie nie chciał celowo nic Ci zrobić
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
nie, to było celowo we mnie, on lubi takie zrobic. Jakis czas temu rzucił we mnie pantoflem i miałam siniaka przez miesiac na pól nogi :/ a przedtem to było celowo, wstał wzial krzesło (takie obroteowe) i centralnie na mnie popchanł aż sobie siadłam...nie odzywam sie do niego...
a nerwus z niego straszny! |
|
|
|
#3925 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Boze co się dzieje z ludźmi...przecież jesteś w ciąży
|
|
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie jestem... ale nikt się z tym nie liczy...
My z Tz mamy jakies dziwne te rodziny, naprawde ![]() edit: ooomoj tz sie bardzo wkurzył teraz...ale kurde jak my sie wyprowadzimy to pokazemy co niktórym gdzie ich miejsce
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-27 o 21:56 |
|
|
|
#3927 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Luna drapie pazurami po ścianie...i tylko taki pisk że ciary przechodzą i bawi się wielkim obrazem wiszącym w salonie |
|
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dokładnie, dobrze to ujełas ![]() ale nie może byc tak zawsze... |
|
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
oj Domi dobrze, że nic Ci się nie stało
a to coś na poprawę humoru (mam nadzieję)
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka to nie Filip
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

No tak kojarzyłam, że Ty jakoś miesiąc przede mną zaciążyłaś ale nie byłam pewna! Oooo to teraz się czuję jakbym bratnią duszę odnalazła... Ale "powiedz" no mi tu szybciutko - jak Ty się czujesz?!

wracaj do Nas szybko

ja na szczescie nie, bo bedac w anglii jako studentka nie musiałam płacic. no, ale niby ma mu przyjść rozliczenie z angielskiego podatku, wiec już sie (Ja

! Dzielnie nadrabiam, choć zaraz się chyba wsunę pod kocyk, bo mi zimno jest! A wogólę to należę do grona ludzi zmarzluszków!
mieszka w tej chwili 7km ode mnie, ale sie przeprowadza