|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Konto usunięte
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Ja czekam na wyniki ostatniego egzaminu - od tego zależy fakt, czy we wrześniu będę pisać w tamtym wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mysle, ze jak sie zacznie nastepny rok akademicki to znow zaczniemy marudzic i biadolic nad naszym ciezkim losem hehhh ![]() Wiec tak czy siak sie spotkamy na tamtym watku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale akcja dziewczyny ![]() dostałam do pracy bukiet czerwonych róz od M. ![]() on jest niesamowity....i jak go tu nie uwielbiać...tak mnie zaskoczył że nawet sobie nie wyobrażacie ![]() mój ex to był burak jednak ![]() zaraz wstawię fotkę...jest prześliczny ![]() Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-07-02 o 16:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Ja wlasnie nie wiem co z tym G.,sie dzieje....mowi ze zadozwni ze obiecuje a pozneij milczy przez 2-3 dni......DEBIL!!!!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WItajcie ![]() U mnie dzis jakos dziwnie....WOgole to chyba pierwszy raz mam dołka...az chce mi sie plakac.... ![]() czlowiek sie przywiazuje do nich nawet przez gg i telefon....a pozniej tak olewaja mnie ze szok.....MAM ich w ![]() Czy ja nie moge byc szczeliwa....nie moge miec kogo bede kochac i mnie bedzie kochac....dlaczego mam taki charakater i taka jestem...... ![]() ![]() zapewne jak bym byla dziewczyna inna niz jestem to bym jzu dawno kogos miala...a tak to dno dna........! ![]() ![]() A wlasnie wklilam zdjecia....do mego albumu mych dzieci.....to kto che niech oglada...a tu wklejam me zdjecia jedno z kopca Piłusudzkiego.... ![]() a nastepne mej suni LUKI...z kwatkiem heeheh ![]() Buziaczki ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
Zuzia
boski bukiet (normalnie zazdroszcze) ![]() Motylicja fajne fotki, a pieseczek slodziak ![]() Ja czekam wlasnie na TŻ-ta, chyba bedzie niezbyt ciekawa rozmowa.... |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() myslałam że będę sama do końca życia, spotkało mnie tyle przykrości za te pół roku, rozstanie z mężem, potem R myślał że jest łatwa... i tylko dlatego się spotykał... G. tez idiota...co on sobie wyobrażał ![]() ![]() Każda z nas zasługuje na szczęście taką jaka jest, jesli facet każde Ci się zmieniać lub oczekuje za dużo, znaczy się że nie jest Cię wart... ja byłam taka nie pewna siebie... myslałam że każdy inny będzie lepszy od A. ale to nie prawda, gdzieś tam czeka ta 2 połóweczka.... bratnia dusza... ja już w to wierzę, zresztą same wiece, jakie przeboje miałam z facetami... szczęście pojawia się jak się go najmniej spodziewamy, przecież ja kicię chciałam żeby nie czuć się taka samotna...a teraz mam kicię i mojego Kotka ![]() Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-07-02 o 17:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzieki troszke mnie podczymalas na duchu,,,,ale ile mozna byc samemu..... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Konto usunięte
|
Jagódka... ja też jestem sama. Mam od tego poważnego dołka już któryś dzień...
![]() ![]() Depresja. |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Wtajemniczenie
|
Domi plany zakupowe.....? Ja nigdy nie mam konkretnych, kupuję co mi się podoba
![]() ![]() ![]() Zuzia jakie śliczne kwiaty ![]() ![]() Paollino i Motylicaja jest lato - wierzę, że znajdziecie swoje połówki, bierzcie przykład z naszej Zuzy ![]()
#401 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Konto usunięte
|
Vcelka - któreś lato z kolei nie mam nikogo. Pogoda nie ma na to wpływu. To kwestia mnie. Mnie i tego że nie będę mieć nikogo nigdy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zadomowienie
|
Hejka Lejdis!
![]() 1 news - ja też już dziś dostałam klipsiki od Magdzi! ![]() Są SUPER! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zuzia - ła! Ależ fajny, romantyczny geścik! ![]() ![]() Paollino - hejeczka po sesji ![]() Nie marwtcie się obie z Jagódką - znajdziecie facetów fajnych, spoko, spoko! Ja też długo nie miałam chłopaka, tylko to inaczej nż u Was, bom ja dzik zawsze widać byłam i wcale nie czułam potrzeby wcześniej... - ot, poznałam M-ka mojego w tramwaju, gdy właśnie zaczynało mi doskwierać to, że wszystkie girls w akademiku się umawiają i po zajęciach juz prawie nikogo nie ma w pokojach i nuda, a one do kina, na randki, z kwiatkami wracały, no i poczułam się dziwnie sama..., tak więc zjawił się w super czasie! ![]() Aha - i wiecie co: Zuzia i inne Lejdis panny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Konto usunięte
|
Ja nie poznam nigdy nikogo... Bo chyba po prostu na to nie zasługuję...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1246475036
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1246475036 oto one ![]() ![]() Zuzia - to miłej nauki! ![]() A my dziś poszukiwaliśmy mydła w płynie Biały Jeleń, takie szare zwykłe, ponoć rewela na skórę i dla lejdis do mycia się intymnego ![]() ![]() Wypróbujemy to damy znać ![]() Ojej, jakoś mi się głupio nieładnie wkleiły i takie malutkie..., Domi tak fajnie to wyszło, ech... - no cóż, pogląd jakiś macie, o ile cosik widzicie ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-02 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Raczkowanie
|
heh ja też z odzysku byłam ale po recyklingu jestem i gitara hehehehehe
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Hej Lale
![]() Zuzia piekny gest M., kurcze postarał sie chłopak, super, ma wielkiego plusa u mnie. zreszta odkad o nim piszesz wydaje mi sie byc spoko ![]() jane no sliczne kolczyki tez ![]() ![]() ![]() Paolino...spójrz na Zuzia, musisz poczekac na swoje szczescie, a może warto sie rozejrzec, bo gdzies czeka? ![]() Sunset zaprosiłam Cie na Nk ![]() Vcelka ja tez bede musiala sobie kupic staniki, bo te moje juz sie nei nadaja do chodzenia:/ Motylicaja sliczny ten piesek jest ![]() w ogole to zauwzaylam kilka kropel z piersi jednej białego płynu...niewiem czy to nei za szybko...Jutro mia mama pobiera krew, jak badania beda nie teges, typu za ało Mg czy Fe to dzwonei do lekarza ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-02 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jane ja kiedyś szukałam mydła Biały Jeleń ( było mi potrzebne do formowania kulek z filcu ) i nigdzie nie mogłam znaleźć. Paollino każda z nas zasługuje na szczęście, prędzej czy później będziesz szczęśliwa...szczęście przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie. Także głowa do góry i myśl pozytywnie ![]() Zuzia kciukaski za egzaminy, żebyś szybciutko wszystko zaliczyła i myślała tylko o M. ![]()
![]() |
#411 |
Raczkowanie
|
dzięki dzięki mam cię domi !!!!!! panienki zdjęcia na nk do pooglądania zaraz po mojej akceptacji ,po prostu tak nastawiłam żeby nieznajomi nie oglądali albumu...
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. Edytowane przez sunset30 Czas edycji: 2009-07-02 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Wtajemniczenie
|
Sunset ja też Cię już zaprosiłam na NK
![]() Domi ja też szukam jakiegoś fajnego stanika, a najbardziej to chciałabym pójść do gorseciarki, żebym miała chociaż jeden taki w 100% dobrze dobrany.
#413 |
Raczkowanie
|
serdeczne dzięki za wszystkie zaproszonka...
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Wtajemniczenie
|
Ello wszystkim
Jane, Domi - ciesze sie bardzo ze wam sie prezenciki podobaja. Jednak ta nasza poczta dobrze dziala ![]() Aliszcze - powinnas miec swoj prezencik najpozniej w Pon - bo byl slany listem zwyklym. Anka - wiesz jak ja kupowalam ksiazke do Bizu- spacer do empiku i wybor sposrod 3 ![]() tam jest troche projektow roznej bizuterii [jak dla mnie pomysly sa po prostu bombowe]+ oczywiscie polfabrykaty rozne. Katalog jest z USA wiec czeka sie ok tyg. na przesylke. A u mnie dzis urwanie glowy w pracy, dywanik u szefa za poranna pomylke-na szczescie rozeszlo sie po kosciach, ale stresik zostal na caly dzien ....czasem to i lepiej tak - jak czlowiek za pewnie sie czuje w pracy to tez niedobrze ![]() A od jutra zaczyna sie tu Open'er oraz Zlot Zaglowcow Swiata....pojde popstrykac a potem nos w Kodeks Ruchu Drogowego ![]()
#415 |
Zakorzenienie
|
Sunset własnie Cie ogladam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Raczkowanie
|
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. Edytowane przez sunset30 Czas edycji: 2009-07-02 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
młode miesko, mówisz? ![]() ![]() ![]() ale fajnie wygladałas w blondzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Raczkowanie
|
no już nie takie młode heheheh
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#419 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja wlasnie co worcilam z rowerka...byłam z moja najwspanialsza przyjaciolka-Kinga.,.... ![]() ![]() ![]() Humrek juz lepszy...... az pujde ogladac tego TZ...Sunset30.......heheh Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2009-07-02 o 20:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
znów mi z lewej piersi leci płyn, moze jutro zadzownie do lekarza, akurat bede miała wyniki badań
![]() Motylicaja a Ty nie możesz sie na dłuzej w tym parku zatrzymac aż ktos cię poderwie? ![]() ![]() Sunset młode młode:p np w sumie jakby miał z 16 lat to byłoby młode miesko, to takie sredniawe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.