|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Domi hepi bersdej tu ju
|
#4202 |
|
Konto usunięte
|
Zanka ja też chcę taki prezent
|
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4204 |
|
Konto usunięte
|
Ale ten ma siusiaka za dużego
![]() |
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe to chyba dobrze
my dziś złożyliśmy wniosek o przydział mieszkania teraz musimy czekać na decyzję czy się kwalifikujemy trzymajcie kciuki
|
#4206 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
no u nas w jaworznie
|
#4208 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka, widzę, że ciasteczka rozdajesz
dziewczyny, zmykam spać, kolorowych snów
|
#4210 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
i trzymaj sie widac ze jestes Cytat:
Adzipersik wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!! !! Dużo zdrowia....cudownej fasolki.... spoznione ale za to szczere ![]() Domi wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! Zanka to ja tez prosze taki torcik....w czwartek ![]() ![]() WItajcie ![]() A u mnie dzis bylam u Piotrka ![]() dalam wczoraj chłopcą czyli Piotrkowi i jego 2 braci po lizaku z odpusu w misie....takie fajne na dzien dziecka i sobie jeszcze dzis jedli i Piotrek ciagle gonil i mowil liziak mis....ehhehe ![]() Jutro mam wolne wiec jade do prababci... i cioci mialam urodzinki 30.05![]() A co do Pana.G. nie odzywa sie od piatku...wiec co olewam go... nie psize nie dzwonie...cekawe kedy sie doezwie... wogole to bylo chyba z nim zauroczenie chwila bo teraz jest mi obojetny.... ![]() dobra ide lulu.. buzka i Dobranocka![]() dla was i waszy dzidz czy duzych czy malusich.... ![]() ps;Ale mi sie fajnie powiedzialo z ta dobranocka
|
||
|
|
|
#4211 |
|
BAN stały
|
Nie chce mi się spac
a rano bede miała problem aby sie zwlec z łóżka.Dzisiaj sporo znajomych obchodzi urodziny w tym ex...niech nie liczy na zyczenia ![]() Postaram się zasnąć ale brzuch mnie boli bo @ mam
|
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Domi spóźnione, ale bardzo bardzo szczere zyczenia z okazji urodzin
Aby wszystkie marzenia Ci się spełniały, aby zawsze zdrówko dopisało TObie, dzidziorkowi i całej rodzince, by szczęście nigdy Cię nie opuszczało i wszystkiego naj, naj, naj... |
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję wam za zyczenia bardzo
Zanka ![]() Ja dziś ide do fryzjera obciac moje kłaki ![]() Chwale sie co sobie kupiłam i co dostałam od Tz. Od mamy dostałam różwoy szlafrok w takim mocnym rózu. ale nie zorbiłam zdjecia, bo zapomniałam go wyciagnąc ![]() 1,2- bluzki w sam raz na ciąże ![]() 3- mój najcudowniejszy prezent, jak sobie sama sprawiłam ![]() 4,5- prezenty od Tz. Moj ulubiony zapach Britney- 100 ml
|
|
|
|
#4214 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam kochane Lejdiski za rozgrzeszenie z powodu mojego milczenia! domi... moja 11 mm fasoleczka ma 7 tyg. z haczkiem! Hi hi! To Twoja dzidzia ma dopiero 5 cm a mój TŻ był tak przerażony wizytą, że zrozumiał, że nasze maleństwo ma już 11 cm!!! A ja chyba zetnę się na łyso, bo ostatnio te kudły nie chcą mi się wcale układać! A prezent nr 3 Bluzeczki - bardzo fajne! Oooooo... to Twój TŻ to romantico mężczyzna! Taaaaaki bukiecik... no, no, no! He he! A ja sobie strzeliłam z okazji urodzinek zwiewną tuniczkę i czarne balerinki z odkrytymi paluchami! A od TŻta dostałam... bieliznę - taki gorsecik i majteczki ale mam nadzieję, że czyczki mi trochę podrosną w czasie ciąży i będzie to wszystko lepiej wyglądać magdaka13 Motylicaja Baaaardzo dziękuję za życzenia! ![]() magdaka13 - ooooo na temat zmagań z prawkiem też mogłabym coś napisać, bo dopiero od kwietnia jestem posiadaczką prawa jazdy, a kurs rozpoczynałam w zeszłym roku we wrześniu! Oj działo, się działo! ![]() Ale nie przejmuj się teraz egzaminem - będzie dobrze!
Edytowane przez adzipersik Czas edycji: 2009-06-03 o 09:16 |
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
Adzipersik pochawl sie bielizna
![]() A mi biust strasnzie sie powiekszyl, i mam okropne zyły musze nosic jak najmniej usztywniane biustonosze, bo to wyglada jakbym sobie cos napchała. Ja bede cieniowała z przodu, bo jak narazie mam takie nijakie te włosy, ale na długosci nie chce stracic, za dużo zapouszczania ![]() Paollino ja lubie Penelope i nawet ostatnio sciagam z nia filmy, nie moge sciaganc "Kbieta na topie" wklejam zdjecie moich marynowatych wlosów no i kolor chce zmienic ale to gdzies za tydzien
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-03 o 09:37 |
|
|
|
#4216 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Lejdiski,
Domi śliczne prezenciki dostałaś, buzeczki fajne, ale body dzidziowe powalające ![]() Ja swoje zakupki wkleję dzisiaj, ale najpierw muszę zrobić zdjęcia, a dopiero wstałam Też muszę obciąć troszkę włosy, bo jak dla mnie są za długie, ale dopiero muszę się umówić do mojej fryzjerki ( a ona mieszka 200km ode mnie ), może uda się jeszcze w czerwcu, a jak nie to w lipcu na pewno.Zuzia żeby brzusio nie bolał.
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelka wklej wklej zakupy, ja uwielbiam ogladac
a wiece co, nie mówiłam wam. Ale podczas Tz podczas szkolenia w pracy ma pól godzinki i przerwy na obiad i takie tam. Wczoraj przyjechała firma kateringowa z obiadem a kelnerem był Tz brat ![]() ![]() wiecie jaki ten swiat mały???i nie zdziwimy sie w ogóle, jak on bedziej esczze bardziej zazdrosny, ze musi mu usługiac... A Tz zadowolny z pracy tak, ze szok. uczy sie pilnie. I te obiadki, potem kawa i cista, szok
|
|
|
|
#4218 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kiedy mi takie urosną ![]() może właśnie zrób sobie Diacolorem, to tylko "obkleja" włos, a i nie pozostawia odrostów. Mi sie włosy zregenerowały. Wpisz w all richesse zestaw i jak kliknęłam ten za 39,90 u sprzedawcy ********** zakupki super |
|
|
|
|
#4219 |
|
Wtajemniczenie
|
Wklejam
|
#4220 |
|
Raczkowanie
|
domi... Pochwalę się, pochwalę
No my narazie też nie mamy warunków do testowania takiej bielizny Kurczaki! Ale masz długie włoski!!!! A na jaki kolor Ty chcesz zmienić sobie włoski?!Zuziunia- to i ja przy okazji skorzystam z tego zestawu richesse... i będę mieć wielką nadzieję, że i moim włoskom to pomoże!
|
|
#4221 | |
|
BAN stały
|
fajowskie
Cytat:
odcień najpierw wychodzi ciemniejszy, potem stopniowo się wypłukuje ale ale odrostów nie widać. Najlepiej dobierać do naturalnego. Wtedy włosy są po prostu błyszczące, mają ciekawy odcień. na tym zdj mam po wypłukaniu się koloru ciemny blond z jasnych blond http://picasaweb.google.com/zuziajan...22972236047986 a tu zaraz po farbowaniu ciemnym blondem, drugim razem już się tak kolor nie wypłukał...http://picasaweb.google.com/zuziajan...92488811316290 zdj z sierpnia i zdj z listopada http://picasaweb.google.com/zuziajan...23005533927058 |
|
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po fryzjerze
mam na przodzie pocieniowane i ogólnie sa takie na półokragło. Z przodu duzo mi ścieła, musze łepek umyc, żeby zobaczyć efekt. zapłaciłam 10 złVcelka bluzeczki fajowe ![]() ![]() włosy chciałabym pomalowac na jakis brazik, już mi sie taki ciemny znudził. Ale raczej mi nic nie wyjdzie, dopoki nie odrosna mi te ciemne nawet fryzjerka mi tak powiedziała. więc nie wiem czy sie opłaca malowacAdzipersik dentysta? powodzenia![]()
|
|
|
|
#4223 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() Domi co to za fryzjerka, że tylko 10 zł , czekam na efekt.Zuzia kusisz tą farbą diacolor , może i ja się skuszę, tylko na jaki kolor, jak mam bardzo ciemny brąz![]() Uwaga: dla miłośniczek You can dance DZIŚ o 20:50 !
|
#4224 |
|
Raczkowanie
|
Vcelka super zakupy!
Zuziunia domi... no to pstrykaj sobie foteczkę po umyciu i ułożeniu włosków i chwal nam się tu szybciutko, co za fryzur masz na głowie! ![]() Eh... rozumiem ten ból z farbowaniem, bo ja swego czasu też cudowałam z moimi ciemnymi włoskami i dziwactwa mi na głowie wychodziły! I zawsze sobie obiecuję, że teraz to już poczekam aż te farbowane mi odrosną i je zetnę, no ale ze z czasem to te kolory płowieją to znów mnie czort podkusi i sobie na jakiś ciemny brązik albo na czarny maznę! ![]() Na szczęście do dentysty nie idę z niczym poważnym, bo inaczej bym już umierała ze strachu!
|
|
#4225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie jakby miecej obciela to by wziela 12- bo to normlana stawka, a u tego fryzjera tak roznicuja ogólnie lubie tam chodzi,c sa 3 fryzjerki, ale tez czesto sie zmieniaja i przychodzi jakas nowa. N ale w sumie ja fryzjera odwiedzam raz na rok, bo mam w domu od podcinania-mame![]() Cytat:
Ooo ja juz na ciemno NIGDY nie pomaluje, ja chce jasne juz od dłuższego czasu ![]() zobaccie jaki ten sprzedawca ma taniutkie perfumy http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7179828 jak dostane stypednium to cyba sobie zamówie Amor amor, bo tez zapach równiez mi sie podobał własnie u iego mi moj tz zamowił Britni:P
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-03 o 10:56 |
||
|
|
|
#4226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam swoje włosy ciemne i nie wyobrażam sobie siebie np w blond, zresztą mój mąż lubi brunetki Ale chciałabym mieć jakiś fajny czekoladowy kolorek.
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam też ciemne, ale nie czarne tylko ciemny brazik
a marzy mi sie brazik taki złocisty, juz mam dośc czarnego mojemu tz marzy sie rudyw sumie u mnie tych odrostów ludzie nie zauwazaja tak bardzo, nawet fryzjerka mówiła, ze szkoda modzic przy nich, ale jednak mi to przeszkadza... ![]() Zuzia ja bymc hciala zobaczyc Twoja kolekcje perfum
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-03 o 11:06 |
|
|
|
#4228 |
|
Konto usunięte
|
Taką mam ochotę na imprezę
A wiem, że nie mogę nigdzie ruszyć dupska, bo sesja normalnie idzie się pociachać... Dziś pewnie wpisy z marketingu Trzymajcie kciuki żebym zdała
|
|
|
|
#4229 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4230 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam zamiar zrobić na niedziele ( czyt. urodziny męża ) sernik na zimno z serków homogenizowanych z truskawkami. Mam już przepis... trochę się boję czy wyjdzie, bo będę pierwszy raz robiła takie cudo. Jak nie wyjdzie to będzie siara
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.

kończy się lekkim dyskomfortem
gdzie to mieszkanie? 

a rano bede miała problem aby sie zwlec z łóżka.

musze nosic jak najmniej usztywniane biustonosze, bo to wyglada jakbym sobie cos napchała.
no i kolor chce zmienic ale to gdzies za tydzien
żeby brzusio nie bolał.

Trzymajcie kciuki żebym zdała