|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Ja spadam na kolacje i na YCD. Do jutra
![]()
#4262 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() nie było mnie chwile i już tesknicie, to dobrze to dobrze ![]() ![]() ![]() Ja byłam u Tz a potem w takiej kawiarni fajnej u mnie, na nugetsach i frytkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
BAN stały
|
Ania wygrała!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | ||
BAN stały
|
Cytat:
wyjdzie wyjdzie....ale jesli sie moge wtracic to ja dam 2 przepis n sernik na zimno.....Napisze go jutro bo neicche czegos przekrecici.... ![]() Cytat:
![]() BRAVO!!!! okropmnie sie ciesze...a ktra na sam wynik trafilam......extra ze Ania wygrala... Witajcie dziewczyneczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pare lat temu myslam ze jak bede miala 20 lat to bede studiowac i bede miec TZ...i bede szczesliwa z nim...ehehe...takie tam marzenia dziecinne ![]() A u mnie byla dzis u cioci na urodiznkach....i sie lenilam wsumie jutro na 8.45 do Piotrka.... ![]() a i dzis mi przyjaicolka do serca zrobilam z paznociami...wiem ze nie sa za duze ale sa juz spore...heheh ![]() i ejszczesie pochwale tymi kolczykami i wisorkiem z odpustu z ND.... Buzka ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zadomowienie
|
Jagódka!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cześć Lejdiski! ![]() Ja ostatnio jakoś nie wyrabiam ![]() Życzę Każdej miłego dnia - a "zmagaczkom sesji" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam pytanko ważne, zwłaszcza do "zaciążonych" Lejdis, szczególnie tych z "dłuższych stażem brzuszka" (lub pełnym już jego przebiegiem ![]() ![]() ![]() ![]() Zuzia - ślicznie razem z Luną wyglądacie na tym avatarku! No i na co Wam (na razie) faceci? ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-06-04 o 07:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Konto usunięte
|
JAGÓDKA STOO LAT STOOO LAT!!!
Zdrówka, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń no i żebyś już nie przechodziła żadnych kłopotów z tymi durnymi samcami! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
Motylko
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPEŁNIENIA MARZEN I ZNALEZIENIA TEGO JEDYNEGO MĘŻCZYZNY ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
Motylku!!!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia najskrytszych marzeń, dużo zdrówka i tego jednego, wymarzonego... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
BAN stały
|
Motylko wszystkiego najlepszego...samych pogodnych w życiu dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() jestem chora ![]() ![]() wyobrazcie sobie ze G w nocy się odezwał: "Zuziu i jak masz kłopoty że byłas że mna na balu..". Byłam w szoku ![]() Odpisałam że nie jest ok, papiery z sądu przyszły i mam termin rozprawy, nie moge spać bo jestem chora ![]() i tak sukces ze się odezwał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Wtajemniczenie
|
Motylku wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń! Zuzia ja też kibicowałam Ani ( z YCD ) i bardzo się cieszyłam jak wygrała, bo należało jej się. Super z niej babka
![]() Niektórzy faceci są czasami dziwni, najpierw się do Ciebie A. nie odzywał, a teraz tak jakby nic się nie stało "martwi" się o Ciebie. ![]() Domi no my się tu wczoraj martwiłyśmy o Ciebie a Ty sobie poszłaś na bardzo "zdrowe" jedzonko ![]() ![]() Jane nie znam się na tych bólach brzuszkowych, może dziewczyny bardziej doświadczone coś Ci odpiszą, ale jak byłaś u gin. i wszystko jest dobrze, to nie ma się czym martwić. A usg może nie było potrzebne, wiesz często robienie usg też nie jest za dobre, a myślę że gin wie co robi.
![]() |
#4272 | |
Zakorzenienie
|
Motylku, a ja mam pytanie w związku z dzisiejszą rocznicą Twoją i wyborów
![]() Twoja mama zdążyła na wybory 20 lat temu ??? No bo skoro Ciebie rodziła... ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja nadal w 2paku... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- marzeń (żeby się spełniały) - przyjaciół (żeby pamiętali) - życia (żeby było kolorowe) - miłości (żeby przyszła) - szczęścia (żeby nie opuszczało) - okularów (żeby były różowe) - wakacji (by mogły trwać wiecznie) ps.śliczne nabytki ![]() i pazurki też ![]() widzę w podpisie,że obgryzałaś,oj wiem co to jest ,bo sama do niedawna miałam tak,tyle co walczylam,ale przychodził moment,ze na nowo,ale teraz od lutego nie obgryzam i jestem z siebie dumna i jak fajnie mieć dłuższe pazurki ![]()
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
Motylicaja Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas
#4275 |
Zakorzenienie
|
Vcelka no wczoraj mialam taką ochote, przedwczoraj za to byliśmy i miałam sałatke wieć zdrowo się odżywiam
![]() Ja bym dziś z łózka nie wychodziła ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Wtajemniczenie
|
Domi żadne zachcianki nie są złe
![]() Zanka takich facetów rozdajesz na urodziny - chyba głodnemu chleb na myśli co? ![]() Ja idę teraz posprzątać, bo się troszkę zakurzyło ![]()
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eee chyba nie ![]()
![]() |
#4278 |
Konto usunięte
|
bry bry
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4280 |
Konto usunięte
|
Pić jeszcze nie możemy bo jutro mam kolejny egzamin (
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
To nie znaczy że nie możemy
![]() To jedynie może oznaczać, że jutro po raz kolejny będzie okazja ![]() ![]() Ja spadam na KTG do szpitala - może jakieś skurczyki konkretne w końcu będą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak serio ![]()
![]() |
#4283 | |
BAN stały
|
DZIEWCZYNECZKI jest mi okorpnie miło....
![]() ![]() ![]() ![]() JA dzis dostalm duzo zyczen....szczegolne od moej przyjaciolki zebym znalazla to moja jedna miłość ![]() ![]() a no i dostałam tez od Dominiki takiego z Poznania.....fajne bo jako pierwszy mi napisal...."wszystkiego Najlepszego ![]() NO a ja wrocilam od piotrka dostalam od niego prezent....heheh ![]() a teraz ide dokoczyc ciasto....urodzinowe.... pozniej sie z wami podziele... ![]() Cytat:
a no i dla ciekawostki....to Ja sie urodzilam o 12:45 mialam 2880g i 53cm i 10 pkt A) A moja siostra o 12:55 i miala 3200g i 56cm) teraz widze ze ja to bylam malutka bardzo..... ![]() dobra ide. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zadomowienie
|
Dzięki Cinusiowa za odp. i próbę pocieszenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zanka, Blondi, Syla - aaaa i Szamanka wszak jeszcze! ![]() Paollino - aleś specu od ruskiego, ła! Ja to nic nie umiem "pa ruskie" ![]() ![]() Zuzia - ![]() ![]() Domi - czyli apetyt dopisuje, tak? A coś szczególnego Ci "podchodzi"? ![]() Vcelka - dzięki za dobre słowo Kochana Kobieto ![]() ![]() Wróciłam z wykładu i idę cosik zjeść... - Wy piszecie sesję, a ja ja muszę poprawiać ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------- Jagódka - świętuj świętuj i zdjęcia pokazuj prezentów, a tego Lubego Jedynego już nie musisz wypatrywać bo po tylu życzeniach sam wkrótce na Ciebie wpadnie ![]() ![]() ![]() Cinusiowa - to trzymam, żeby u Ciebie właśnie wyskoczyły na ktg super skurcze i Dziewuszka Twa szybiutko też się pojawiła! ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-06-04 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a póki jesteś w 2paku pić Ci nie wolno ![]() ![]() Chryste po 4 nocy z rzędu, gdzie kładłam się między 3 a 4 nad ranem spać i spałam po 3 godziny, to padłabym po małym piwie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
Jane ja nie miałam, jak zaczęlam 9. miesiąc to pojechałam na porodówkę, nie donosiłam Filipa
ale nie miałam tak, to niby przepowiadające i to normalne, macica ćwiczy i się nie martw dopiero w dzień porodu bolal mnie brzuch jak na @ i do tego calą noc spędziałam w kibelku heh już czułam co się święci, ale z drugiej strony wydawało mi się za wcześnie
#4287 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zawsze lubiłam smazone jedzenie, grillowane a teraz w ogóle mnie do tego nieciągnie, wręcz odpycha. No i pizza łeee:/ nie moge tego słowa. Ale za to kebab czy nugetsy brzmi lepiej ![]() Jane a czy Ty coś ćwiczyłaś?;> |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
Jane ja tez nie mialam ale wiadomo kazda ciaza jest inna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no właśnie dziwne ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem po cudownym obiadku i szparagówce długo wyczekiwanej, niebo w gebie
![]() Czekam na mojego Lubego i wypełniam "Dziennik ciąży". Jak tak przeglądam te strony to zaczyna do mnie docierać w jakim jestem stanie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.