|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Hej wszystkim
Ja właśnie zjadłam śniadanko i mam zamiar wybrać się do rossmana na drobne zakupki, mam nadzieje, że nie zacznie padać, bo jakaś niezaciekawa pogoda, niby świeci teraz słońce, ale chmury czarne. Ala oby te bóle podbrzusza świadczyły tylko o jednym Trzymam kciuki za Ciebie![]() Domi pomyliło mi się z tymi szparagami , fasolkę szparagową to ja lubię, nawet bardzo.Sen kot: Prastary symbol żeński w snach mężczyzn. Ma symbol seksualny bardziej związany z potrzebą czułości. Ogólnie kot we śnie może ostrzegać przed podstępem i fałszywością lub wzywać do większego zaufania własnej intuicji. widzieć: zawsze zły znak; przede wszystkim oznacza fałsz przyjaciół i znajomych lub rozczarowanie w miłości być przez niego podrapanym lub ugryzionym: masz groźnych wrogów głaskać go: jesteś dobry dla kogoś, kto na to nie zasługuje przymilający się: ktoś mami cię pochlebstwami, by cię wykorzystać widzieć z młodymi: wiele swarów z powodu źle wychowanych dzieci czarny: zapowiedź przykrości słyszeć miauczącego: zostaniesz wciągnięty w intrygi. A mi się śniły dziś grzyby ![]() Zanka najlepszego dla synka ![]() Syla dobrze, że już nic nie leci. Jeszcze 9 tygodni i Lenka może przychodzić na świat
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Syla o już wybraliście imię
![]() Vcelka ach te koty i ta Luna Zuzi |
|
|
|
#4323 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi na pocieszenie - sny nie zawsze się sprawdzają, więc nie ma się co martwić. Niby kotki takie milusie, ale jak się śnią to wychodzi na to, że strrraszne
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma co wierzyć w sny
![]() Ja sobie chyba skocze po farbke jakąś, tak mnie kusi pofarbowanie włosów
|
|
|
|
#4325 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mam Aliena w domu całe 60 ml czuję się lepiej ale trochę, moge normalnie jeśc i pić...nie sądziłam ze może z takich prostych czynności sie cieszyc, ale jestem jeszcze bardzo osłabiona, tato rano wykupił mi leki. wapno, eurespal, antybiotyki i witaminy. Mam żwirek dla kota. |
|
|
|
|
#4326 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wróciłam z zakupów, oczywiście jak wyszłam z domu to zaczęło padać, a teraz już świeci słońce
Kupiłam sobie żel pod prysznic kokosowy, żel&maseczkę&peeling do mycia twarzy i takie tam duperelki![]() Zmarzłam jak nie wiem co, teraz piję sobie herbatkę truskawkową i jem pączusia z adwokatem Zuzia dobrze, że czujesz się już lepiej. Ból gardła, katar, kaszel to jedno z najgorszych do może być. To teraz jesteś na zwolnieniu lekarskim? Domi może są jakieś w drogeriach farby bez amioniaku - taka jest bezpieczna dla Ciebie Magdaka wczoraj była, ale nic nie napisała i sobie poszła Czyżby taki nawał pracy u Ciebie?
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia bardzo bardzo jestem ciekawa Aliena mmmmm, tak zachwalasz
mój typ to jest Ultraviolet i DKNY Women, Britney no i True Star Gold, a reszta perfuma to średnio mi się podoba. jestem strasznie wybredna. A tym Alienem kusisz. Zreszta jesteś bliźniaczka jak ja, więc może mi sie tez spodoba a swoich fakoników mam 8, z tym, że dwie to takie pdoróbki![]() Vcelka własnie siedze z Loreal Casting na głowie i zaraz lece zmyc kupiłam brąz, zobaczymy co mi wyjdzie On jest bez amoniaku
|
|
|
|
#4328 |
|
Wtajemniczenie
|
Vcelka - wczoraj to byl szalony dzien u mnie w pracy...zaluknac na chwile mozna bylo-ale potem rozmowy z Niemcami przez 2h przez tel. Dzis troche luzniej za to-ale dzis odsypiam z otwartymi oczami po wczorajszym koncercie w Stoczni Gdanskiej.
|
#4329 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi jak umalujesz to może strzelisz sobie fotkę? Dobrze, że bez amoniaku kupiłaś.
Magdaka mam nadzieje, że będziesz częściej do nas zaglądała, a co za tym idzie będziesz miała mniej pracy:d Idę gotować ziemniaki, na knedle z truskawkami
|
#4330 |
|
Konto usunięte
|
To koniec z A. ...
![]() idę dalej do swojego dołka... topić się w .........................
|
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Paolino co sie stało?
Magdaka13 Vcelka wyszedł mi...czarny |
|
|
|
#4332 |
|
Konto usunięte
|
Znowu nie da rady przyjechać, bo ma:
- urodziny taty, - rocznicę komunii u brata, - potem dwa dni i regaty, - potem leci do Barcelony. Gdzie ja jestem w tym wszystkim? Odpowiedź jest prosta - w W związku z czym go zablokowałam, a teraz ryczę jak bóbr i czuję że moje biedne wadliwe serduszko już bije nierówno ![]() poddenerwowałam się...
|
|
|
|
#4333 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
zjadłam zupę i banana. Cytat:
Polecam testowanie zapachów Thierry Muglera... Innocent i Alien właśnie...Angel tez ciekawy ale na mnie rozwija sie okropna babcina nuta i nie bardzo akurat na mnie sie trzyma, ale bedac kiedys nad jeziorem, tłum ludzi w nocy i jakas gosciówa była wypachniona Angele..mowie Wam pieknota tylko czemu na mnie tak nie pachnie
|
||
|
|
|
#4334 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi, ja zawsze jak maluje włosy na brąz to wychodzą mi prawie czarne. Ale taki urok włosów, bo mam swoje ciemne i chyba tylko ratowałby rozjaśniacz. Ale ja akurat lubię swoje ciemne włoski
![]() Zuzia to odpoczywaj A ja idę zaraz z mężem na nocne zakupy do fashion housa
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia to tak jak Britney na mnie, normalnie ten zapach nie spodobał mi sie jak poniuchałam próbke, ale jak się popiskałam, extra się rozwija
![]() Vcelka no własnie, ale teraz mam równomierny kolor Tz sie podoba
|
|
|
|
#4336 |
|
Rozeznanie
|
Joł Zyje i mam się dobrze. Po za kolejnym przeziębieniem jest ok. Najprawdopodobniej mam owulacje Motylico spóżnione ale najszczersze Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szcześcia uśmiechu na pyszczku, samej radości i duuużo MIŁOŚCI Zuzia Twój kotek jest świetny, Vcelka a mi się dziś śniło że zastrzelili mi męża na moich oczach a ja krzyczałam do policjantki że to niemożliwe że nie zyje bo ja jestem z nim w ciąży. W tym śnie małżem moim nie był mój chłop tylko.... Sebastian Wątroba na cmentarzu ) I co to znaczy ;>Domi ![]() Syluś Bardzo mi się podoba imię Lenka. Piękne imię Ale dużo nowych Lasek nio nie nadrobie. Wszystkie Nowe i Stare (hi hi) Lejdiski pozdrawiam i ściskam
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Jagódka, ale ciacho mniam![]() Zanka, no to masz już prawdziwego 5-miesięcznego mężczyznę ![]() ![]() Syla, ja się boję, znaczy staram się nie myśleć (akurat,tere fere ![]() knedle z truskawkami? a ja dziś zrobiłam mężowi naleśniki z truskawkami ![]() Mąż dziś idzie na wieczór kawalerski, a my z Miśką mamy własny babski wieczór, który spędzimy oglądając Władce Pierścieni, już zakupiłam dużą paczkę mieszanki tropikalnej suszonych owoców i baton musli
|
#4338 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aj szkoda słow, jestem u Tz, byłam w łazience, tesciowa z bratem Tz siedziała w kuchni, ale przy nim tak niemilo odpowiada dzien dobry... ![]() :cool : a ten debil jakieś aluzje, miałam wrazenie ze do mnie bo słyszałam...nienawidze chamaPiwusia hej |
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kicham i z noska leci i chyba coś mnie bierze eh
|
#4342 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
od Zuzi sie może zaraziłas
Zuzia a nie możesz jechać tylko na te najważniejsze ćwiczenia? Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-05 o 20:03 |
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie tak Zuzia mnie zaraziła
hihi
|
#4345 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
heh najwyzej wszyscy beda sie ze mna jutro obchodzić jak z jajkiem, a jak bede sie zle czułą to wróce zburakellem ![]() to pewnie moja sprawka
|
|
|
|
|
#4346 |
|
Rozeznanie
|
Domi ciesze się że zauważyłać mój powrót.
Nie mogę nawet sobie dorobić bo od wtorku pada. (dorabiam jako bileterka, sprzedaje bilety na statek, jak pada to nie wypływają w morze) W czasie deszczu nie tylko dzieci się nudzą
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piwusia masz przynajmniej fajowskie zajecie a w jakich okolicach dorabiasz?Ja byłam tylko w Denver![]() aaa kur mac
|
|
|
|
|
#4348 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
[quote=paollino;12627047]To koniec z A. ... OJJ bedactwoooo A u mnie zmeczona jak fix... G sie dzis nie odzywal...wczoraj zlozyl zyczenia ale gardlo go bolalo i byl jakis oschly i nie w humorku.. Powiem wam jakie zaskoczenie mnie wczoraj spotkalo.... Siadam na gg i pisze z kims tam i widze nieznay numer otwieram i co zyczenia...urodzinowe od kogo....OD znajomego z ktrym sobie psialam an poczatku roku przez pewien okres czasu....pozniej z nim zerwlam kotakt bo okazalo sie ze ma dziewczyne....ale nie o tym wiec podziekowal i pytam sie co u niego...a on mi ze mnie zakoczy...Ja sobie mysle co on ma na mysli a ten"Bede ojcem w sierpniu" ![]() ![]() : eek:TAK mnie wcielooo To nic ale wtedy co gadalismy mial sie z nia rostac czyli ona byla juz w ciazy....NO i ja sie go pytam od kiedy wiem....a ten tak pisze..." Wiesz ona cos zgrobla to ja wziolem do lekarza i okazlo ze w ciąż jest" A wziol ja do lekarza w Maju DRAMAT Zeby dziewczyna nie wiedzilam przez 5 miesiecy ze w ciazy jest...Mamy 21 wiek i jeszcze mieszka w duzym miescie...RANY boskie jak mnie takie laski wkurzaja......WRRR.,...Sorki za jakies bledy nie zabardzo umiem opowiadac historyjki ![]() DObra ide spac...buziaki do juterka.... i porsze dzidzie w brzuszkach i te juz na swiecie poglaskac od cioci JAgodki![]() dziekuje Piwusia ![]() Aliszcze-jak wybire sie do Poznania to ci upieke takie ciacho
|
|
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
Jagódka, drzwi mojego domu stoją otworem....dla takich ciast
no i dla Ciebieprzez 5 miesięcy nie wiedziała,że w ciąży? ja rozumiem jeszcze ze 2 miesiące, no może 3, jak jest @ mimo ciąży,ale to to już przesada
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wyprowadzamy się jutro do moich rodziców
miarka się przebrała, wszystko się posypało
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

Trzymam kciuki za Ciebie
, fasolkę szparagową to ja lubię, nawet bardzo.

Kupiłam sobie żel pod prysznic kokosowy, żel&maseczkę&peeling do mycia twarzy i takie tam duperelki
Czyżby taki nawał pracy u Ciebie?

tylko czemu na mnie tak nie pachnie
na cmentarzu
nio nie nadrobie. Wszystkie Nowe i Stare (hi hi)