|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
Mam 75 D ![]() ![]()
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
wróciliśmy z komuni o 15:30 był tylko obiad i słodkie
![]() ja muszę przemyśleć spr kiedy chrzciny zrobić
|
|
|
|
#4413 |
|
BAN stały
|
Dziekuję za kciuki
ze zdrowiem moim nadal słabo, ide jutro do lekarza na wizyte i po zwolnienie,na 3 dni i zabieram sie ostro za magisterkę mam 3 tyg na napisanie rozdziału bo inaczej nie zaliczy mi seminarium.
|
|
|
|
#4414 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny kochane, wybaczcie że tu nie zaglądam, ale z tą sesją to jakaś porażka
więcej czasu spędzam nad projektami niż nad zwykłą nauką do egzaminuczy ja przeżyję w ogóle? Nic mi się nie układa, nikt mi nie pomaga, wręcz walą mi się kłody pod nogi... Ludzie z grupy wypinają na mnie ![]() to się pożaliłam
|
|
|
|
#4415 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello, jestem
![]() Ale jutro się odezwę więcej
|
#4416 | ||
|
Zakorzenienie
|
no widzisz
![]() ![]() Cytat:
i jak Ci psozło na egzaminie?;> Cytat:
tak to jest z projektami, niestety...dobrze, ze ja naa takie studia nie poszłam :/czekamy na relacje jutro ja rano lece odebrac moj prezent do rossmana![]() A ja znów dzis jadłam frytki i hamburegra...ostatni raz fast foody
|
||
|
|
|
#4417 |
|
Konto usunięte
|
Domiś ja studiuję Gospodarkę Przestrzenną na AE w Kato
|
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa i co tam sie tak projektuje?![]() Blondi jesli moge spytac to co daliscie na komunie? dlaczego było tak mało tego??? Ja jak byłam ostatnio na komuni to było tyle jedzenia, ze my z Tz pękalismy, był obiad, 3 rodzaje sałatek, bigos, barszcz, paluszki do tegoplacki, ktora potem jeszcze do domu dawali i tort i sie siedziało do 21, a tutaj tak krociutko? Ja lubie takie okazje, bo jest wtedy duzo jedzenia
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-07 o 20:53 |
|
|
|
#4419 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie o to pytasz
To może zapytaj mojej upartej córki . . . . . . . . ...jest uparta jak jej matka... |
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
halooo ![]() pytam, zobaczymy co mi odpowie |
|
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie ruszają jej nawet pytania...
![]() Ma wszystkich w Rety, co ja w sobie noszę...
|
|
|
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja juz tam lece |
|
|
|
|
#4424 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
No pewnie... wykończcie mnie w międzyczasie
![]() Jutro mam wizytę u mojego gina. Ciekawe co wymyśli, czy cokolwiek wymyśli, czy każe mi czekać wieczność
|
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
Cinusiowa, nie pozostaje nam nic innego jak trzymac kciuki, żeby Mała w końcu zechciała sie pojawić na tym świecie
![]() Mam pytanie do zaciązonych i tych, o urodziły:czy spałyscie na brzuchu podczas ciąży?głownie na początku? |
|
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja uwielbiam spac na brzuchu, nawet jak zasypiam na boku, to i tak zaraz zmieniam na brzuch... |
|
|
|
|
#4429 |
|
BAN stały
|
Jadę zaraz do lekarza po zwolnienie i niech obczai co mi jest
|
|
|
|
#4430 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem
![]() Domi cieszę się, że pomogłam "odebrać" prezent z rossmana Podoba się?Zuzia i co lekarz wymyślił na Twoją chorobę? Mam nadzieje, że chociaż ciut lepiej się już czujesz Ciniusiowa wiem, że pewnie jest Ci ciężko już, ale nic na to nie poradzisz, córcia wyjdzie kiedy będzie na to czas. Zawsze jest tak, że na początku ciąży "zaciska" się nogi, żeby dzidzi się wcześniej nie urodziła, a później już się chcew natychmiast Ja wczoraj spędziłam bardzo milusi dzionek we dwoje. Mąż bardzo zadowolony z prezentów. Sernik na zimno wyszedł przepyszny , oczywiście nie chwaląc się . Więc jeśli któraś z Was ma ochotę to POLECAM.Fajnie było
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie słońce, ja juz byłam na zakupach i w rosmanie po prezent Vcelka jak po urodzinkach? ![]() Ja sie musze uczyc, ale narazie końzy się to tylko na planowaniu, nie wiem jak ja się obronie Poza tym tylko kicham i smarkam, a to dlatego, że dziś słońce jest i mam tak, jak jest ładna pogoda to penwie tak jak Ty draedit: pisałam tego posta chyba z 15 minut:P Vcelka fajny preznecik, co prawda wszytsko mini mini, ale strasznie mi się podoba teń żel żółty Dove pod pryszni, ja kocham takie zapachy, obawiam sie, ze to będzie niezła reklama i taki sobie kupie uwielbiam zapachy cytrusów, nastraja mnie to energia Poza tym przy okazji Tz kupiłam mydło Zizaji pod prysznic jagodowe- tez super, ja mam truskawokowe i na lato sa takie lepsze, niż jakies adidasa czy inne![]() Ciesze się, ze po urodzinkach fajnie u nas tez ostatnio "miło" spędzamy czas
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-08 o 10:42 |
|
|
|
#4432 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi super, że prezencik udało Ci się odebrać. To Dove jest śliczne, balsam do ciała też ładnie pachnie, a odżywki nie używałam, bo kupiłam sobie jedwab do włosów - dziś wypróbowałam - włosy ślicznie pachną i są takie mięciutkie
Jestem bardzo zadowolona z tego jedwabiu![]() A ja znów zaszalałam z zakupkami. Od razu wklejam się pochwalić A co:d1. jak ją zobaczyłam to nie mogłam się powstrzymać 3. z "dziurą" na plecach ![]() U nas też dziś piękna pogoda, ale ja na szczęście nie kicham na słońce
|
#4433 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny zdałam zdaaaaaaaaaaałam !!!!!!
Tzn. zaliczyłam ![]() Projekt mi ocenił na 4.5 ale cóż Z planowania przestrzennego podwyższył o pół oceny więc mam 4.5, a z gospodarowania nieruchomościami mam 5.0 |
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelka u mnie w mieście to chyba byłam pierwsza, która odebrała preznet, namówie Tz zeby tez odebrał, bo ta babka w kasie sie na mnie patrzyla i nie wiedziała o co biega. Dopiero zawołała druga i ta jej powiedziała jaki preznet, o co chodzi
![]() A zakupki super, ta pierwsza bluzeczka przesłodka, ja ostatnio w butiku miałam kupic jakąs taka dziecnna, ale stwierdziłam, ze z Mikey albo kaczorem Donaldem to jednak nie ![]() I ta rózowa bokserka tez super, tylko rozmiar L chyba ze taka rozmiarówka zawyzona jakaś![]() Ale będziesz teraz sexy
|
|
|
|
#4435 |
|
BAN stały
|
Paulina gratuluje
płuca czyste...wzięłam se zwolnienie do środy jutro idę do fryzjera bedzie robić mi pasemka ![]() dobra zmykam na kawke... |
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Paolino gratuluje
![]() Zuzia a bedziesz robiła ciemne pod spodem? Dziewczyny polecam wam te mydełka pod pryszni,c ja jestem zauroczona, choć ostatnio Ziaji mówiłam nie, bo sie przejechałam na paru kosmetykach
|
|
|
|
#4437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Muszę jeszcze przy okazji zobaczyć jak pachną te mydełka co proponowałaś z Ziajki. Widziałam w butiku te disneya, też mi się podobały, ale własnie z myszką miki to jakoś nie chciałam. A ta jest taka zwariowana - może nie na mój wiek, ale nie mogłam się powstrzymać Bokserka miała takie zaniżone rozmary, zawsze kupuję M, a tu M była bardzo ciasna, a L dobra Będę się teraz stroiła Paollino gratulacje, że zaliczyłaś ![]() Zuzia to przynajmniej sobie odpoczniesz do środy, zrobisz sobie włoski...jestem ciekawa jaki będzie efekt. Ala a jak u Ciebie akcja "pęcherzyki"?
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-06-08 o 11:18 |
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelka ja w tamtym tygodniu te dwie dla siebie własnie kupiłam w butiku i jedna jest z napisem Muppet show, czy jakos
te z Miki mnie kusily ale to raczej tak po domu, bo na miasto to by mnie za dziecko pewnie uznaliJa tez mam ostatnio faze na strojenie. W ogóle wyczilam fajna torebke taka wielka, która moja mama z ciuhców ptzyniosła. wczesiej mi sie nie podobała, ale na ciepłe dni do białych rurek jest w sam raz. Mam nadzieje, że teraz sie ociepli i będe mogla chodzić w moich rózowych sukiekach ![]() Moj Tz tez odbierze preznet dla "siebie" czyli dla mnie
|
|
|
|
#4439 |
|
Konto usunięte
|
Laski???
jakie prezenty ? JA TEŻ CHCĘ
|
|
|
|
#4440 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

więcej czasu spędzam nad projektami niż nad zwykłą nauką do egzaminu
ja rano lece odebrac moj prezent do rossmana

, oczywiście nie chwaląc się
ale cóż 
jakie prezenty