|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
CZyli dobre przeczucia miałaś, że będzie synek
![]() ![]()
#422 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale super!!! a jakie imiona myslicie? moze Kajetan,Filip lub Piotrek ew. cwaniaczek ![]() a dla dziewczynki mialo byc: Kunegunda,Hermenegilda [pieszczotliwie Hera] ![]() ![]()
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2008-12-29 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki!!!
Ja właśnie chciałam Was przeprosić, że jeszcze się nie odezwałam po swiętach, no i weszłam teraz i Was czytam, no i ... Magdzia - ależ złe wieści ![]() ![]() ![]() Chciałam Cię pytać jak tam rodzice na Wigilli zareagowali, a tu tak..., myślałam, że dziś u gina byłaś i usg już miałaś... - ojejciu! Magdzia! 3maj się Kochana!!! Aha - tym Cię mogę z całą pewnościa pocieszyć, że gdy jest samoistne poronienie (takie było?), to można od razu niczym się nie przejmować tylko przytulać spontanicznie! Serio! Czasami tylko bywa tak, że organizm sam zadecyduje czy jest już gotowy i może udać się nie od razu tylko za 2 czy 3 razem od poronienia (ponoć czasem nawet owu nie ma - tak sobie organizm sam reguluje i "odpoczywa") Kochana - 3maj się, 3maj!!! Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-29 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zadomowienie
|
Hm, wiecie co - jednak chcę z Wami popisać, choć Was nie ma i choć Magdzia przeszła teraz tyle...
![]() Blondi - pamiętałam właśnie, że masz dziś gin i myślałam o Tobie ![]() ![]() No i kiedy Twe wesele? - please, przypomnij dokładnie datę!!! No i zapodaj może jakąś foteczkę z suknią? Albo choć pokoiku różowego - ok? ![]() Ali - super, że Wigillia sie udała (w końcu bez teściów?) - a odpoczęłaś sobie w święta? No i jak 1 dzień Świąt zupełnie sami "małżonkowie w świeżym małżeństwie"? ![]() Domi - to na ilu Ty już watkach piszesz Kochana ![]() ![]() ![]() Zuzia - no i kurcza faktycznie na razie Twój wykres jakoś owu nie pokazał ![]() Pokaż pazurki - pokaż, Ty się tak szybko rozwijasz, no dawaj ![]() A gdzie Syla, Loni, Justine, Darianna, no i Inne Lejdis??? A u mnie to Wam powiem, że muszę Was teraz zaniedbywać - no serio! I bardzo sorry za to, ale wiecie - włosy dęba stają, bo ja serio nic nie umiem jeszcze, a te egzams tuż tuż ![]() ![]() ![]() Aha - a na świętach było spoko ![]() Buziaczki - myślę o Was i będe zaglądać, ale ciut rzadziej w styczniu, no i pisać też - ale to serio dlatego żeby te egzaminy zdać i się wreszcie obronić! Oj czy Wy wiecie jak ja marzę żeby już to mieć (pozytywnie tylko!!!) za sobą??? No - STRASZNIE!!! I Was gorąco proszę Kochane - 3majcie za mnie!!! PLEASE!!! Dzięki ![]() Dobranoc - wracam do ekonomii ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-29 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Jane no co Ty nie mam spowiedzi jeszcze, tylko pytałam innych czy jest taka straszna ta spowiedź, jak niektórzy mówią
![]() Trzymam kciuki, będzie dobrze, a Ty ile lat po ślubie jesteś? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O jesteś! ![]() hi hi - a pisałam Ci pisałam pisałam ![]() ![]() No ale serio tę spowiedż to ja przeżyłam, że hej! A tego księdza potem unikałam ![]() ![]() Aaaa - ale masz fajowy avatarek Dźomi!!! Skąd Ty je bierzesz? Ja jak wchodze na jakieś to tak są serwery przeciążone, że hej, no albo nic ciekawego nie ma - no ale kurcza, własnie sobie przypomniałam, że wszak niedawno udało mi się sciągnąć tę słodką mą gębkę ![]() ![]() Paaa - lecę do teorii wzrostu gospodarczego! O ludzie!!! Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-29 o 22:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Jane nie mam żadnego priva
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
hihi wszyscy mowi ze chlopczyk bo niby dobrze wygladam
![]() ![]() ![]() A jeszcze jedno chcielismy aby imie zagranica bylo normalnie wypowiadane aby bylo europejskie. Jane data slubu 31.01 wiec prawie miesiac zostal dzisiaj jade do krawcowej ale po rozm przez tel odnioslam wrazenie ze sukni jeszcze nie uszyla bo chce drugi raz miare pobrac ![]() wozki oba sa turkusowe ![]() a mój Tż dumny niby mówił że obojetnie ale wiecie on kibic Lecha Poznań i już mówił że syna zapisze hihihi gin powiedział 1 dziecko chłopiec to fajnie sie trafiło a ja go uświadomiłam że to może byc ostatnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
BAN stały
|
Laski luknijcie szybko na mój wykres, co się dzieje
![]() Śniło mi się że ujrzałam na teście 2 grube krechy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki
![]() Jestem na wypadzie gdzies kolo Żywca i korzystam bo mam dostep do neta ![]() ![]() ![]() Blondynka gratuluje synka ![]() ![]() Zuzia ten twoj wykres to ![]() Szkoda ze nie mozesz sie zalogowac na tej niemieckiej stronce, ciekawe jak tam zaznaczyloby ci owulacje ![]() Magdaka lacze sie z toba w bolu. Tak mi przykro ![]() Jane witaj. Ucz sie ucz, ja mialabym teraz kupe czasu na nauke bo nic nie robie, jak tak dalej pojdzie odlezyny gwarantowane ![]()
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Syluś TY koło Zywca...mmmm zazroszcze, musi byc tam pieknie, góry
![]() ![]() ![]() A ja mam pytanko do Aliszcze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestesmy gdzies w polowie trasy miedzy Zywcem a Wadowicami. Gory jakies sa ale nie to co w Zakopanym. Ladnie jest i duzo sniegu, narazie bylam tylko na 15 min. spacerze. Nie chce sie forsowac, a i tak zaluje ze przejechalam tyle km ktore spedze w pokoju. Dobrze ze osrodek jest super to moze chociaz jakis basen zalicze. My mielismy kamerzyste i dodatkowo wynajelismy fotografa ktory robil nam zdjecia w kosciele i na weselu. Nie zaluje bo mamy dodatkowo 100 profesjonalnych pieknych zdjec.
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Po Nowym Roku trzeba będzie się rozglądnąć za fotografem
![]() ![]() Syla a masz jakąś prezentacje, żeby mi przesłać i inne Dziewczynki, Zuzia, Madzia, Jane??? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
BAN stały
|
Cytat:
Może ktoś by wprowadził dane do tego niemieckiego wykresu i zobaczył jak to sie tam układa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chcialam tak zrobic i wszystko mi pochrzanilo ![]() Nie wiem jak zaczac nowy cykl???
![]() |
#437 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki!!!
Lookłam do Was oczywiście, ale już grzecznie zaraz idę się uczyć - o Zuzia też, to fajnie, że nie ja sama! Zuzia - a wiesz ile ja mam???? W sumie to 6 books ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymajcie Kochane, no trzymajcie!!!! Dzięki!!! Dzięki Syluś ![]() Zuzia - Twój wykres? - ja nie kumam, przecież wygląda wszystko b. ładnie! Serio! Bo i tak poprzednia tempka była niższa niż "normalnie", no a teraz skoczek - więc może po prostu u Ciebie tak to wygląda? Nie miezryłaś wcześniej, a już wiemy, że nie zawsze jest strasznnie wyraźne obniżenie tempki przed owu i częściej jednak piszą, że ważniejszy skok jest po - więc ja po prostu myślę, że u Ciebie wszystko ok!!! A z tą niem. stroną serio próbowałaś i nadal nic? Może gdzieś źle coś wpisujesz???? Ja teraz serio czasu nie mam, ale jeśli Syluś tam w łóziu się trochę nudzi ![]() ![]() ![]() Blondi - no to kurcza dobrze, że to 31 ![]() ![]() ![]() ![]() Dźomi - no ja to w ogóle: kamerzystę miałam z bloku (jak kiedyś tu pisałam u nas mniej niż 3 miesiące trwały przygotowania, a że to sierpień był, to oblegany strasznie, no a nam zależało na nas przede wszystkim ![]() ![]() ![]() A Ali się dzis odzywała cosik??? A Loni? A Reszta Lejdis??? Hej - no co z Wami??? Magdzia - a Ty kiedy tu bedziesz? 3maj się Kochana ![]() Pozdrawiam Was Lejdiski Miłe i lecę do jakiegoś "naukowania" ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-30 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Dżejn tylko mi nie mów, że w Sylwestra się będziesz uczyć
![]() ![]() Może Dżejn odważyłabys sie w koncu pokazac swoja buzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
O Ty Dźomi!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O ja - to macie jutro big day "rodzicowy" - ale na sylwestra idą do narzeczonego? ![]() No właśnie - Dziewczynki jak Sylwestra spędzacie???? Ja serio - mieliśmy 2 propozycje home party, ale ja serio muszę się uczyć - no wieczorkiem już nie, ale wcześniej tak, no i czasu szkoda na dojazdy, bo to w inych miastach sylwki (a my sami akurat niczego nie planowaliśmy, bo nie wiedziałam ciągle co z tymi egzaminami i tak to jakoś zeszło - potem jeszcze pomysł miałam żeby na tańce szalone i nawet by nam się może kogoś namówic udało, ale potem Mikołaj przyszedł (no wiecie jaki ![]() ![]() ![]() ![]() Zuzia - no serio Ty teraz jakoś owu możesz mieć lub miałaś lub jutro, więc jak coś... no to sama już wiesz co robić trzeba... ![]() Hej - no na razie! Zamykam laptopa ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-30 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Wtajemniczenie
|
ja caly czas jestem z wami...choc nie pisze nic...smutno mi po prostu...na szczescie w realu mam ludkow, ktorzy mi troche lukruja teraz...
staram siebie przekonac do dobrych mysli...to troche potrwa...
#442 |
Zakorzenienie
|
My na sylwka w domciu kuzaj ma wpasc wiec znowu jaja beda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
tak wogole to bardzo dziekuje za kazde wasze slowo teraz...
#444 |
Wtajemniczenie
|
Jane tak caly czas lezec nie musze ale co tu innego robic? W gory przeciez nie wyrusze. Jutro wszyscy na narty a ja chyba na basen
![]() Jak bedziesz sie tak duzo uczyc w ciazy to chyba twoja dzidzia bedzie kims uczonym ![]() Domi ja mam wesele na plytkach ale nie wiem o jaka prezentacje ci chodzi ![]()
#445 |
Zakorzenienie
|
Domi, mieliśmy osobno kamerzystę i fotografa. Fotografa poleciła nam znajoma mojej świadkowej. Moja świadkowa u niej obejrzała jej fotki ze ślubu i się zachwyciła. Kamerzystę już sama wynalazłam, przeglądałam oferty na necie. Powiem szczerze, że na początku nie chciałam kamery, ale teraz nie żałuję, że mam film z wesela i ze ślubu, bardzo fajna pamiątka. W ogóle dużo mi dały wątki ślubne na wizazu, swego czasu spedzałam tam sporo czasu, jak Ty teraz zapewnie
![]() ![]() Jane, ja Sywlka spedzam wpierw w pracy. Obiecałam juz dziewczynom z pracy, że przyniosę alkohol, który mi mama z Chile przywiozła, także nie będziemy pracować o suchym pysku, jak to się mawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Magdaka, koniec roku to dobra okazja, by smutki zostawić za sobą. Z Nowym Rokiem nowe możliwości i na pewno wszystko się powiedzie ![]() ![]() Blondi, no to bedę wierną fanką Twojego syna, jak już bedzie grać w barwach Lecha ![]()
#446 |
Zadomowienie
|
Lejdiski Drogie!!!
No nie mogę się dziś jakoś od Was odczepić ![]() ![]() Zatem: już jutro wspaniałego Sylwestra - można zacząć już od rana jak Ali, w pracy jeszcze ![]() ![]() A na Nowy Roczek - zdrowia wielkiego i szlachetnego, spokoju mądrego ![]() Tego no i wszystkiego innego dobrego i wspaniałego, życzę Wam i sobie i nam (i życzymy ![]() ![]() ![]() A mnie i nam życzcie PROSZĘ ![]() ![]() Z góry dzięki wielkie!!! I tu jeszcze napiszę - Syluś, to miłego leżakowo-górowania ![]() ![]() ![]() ![]() Hejka Dziewczynki!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj rano bieglam ba rynek po ogorki kwaszone mialam od wczoraj ochote na takie mega kwasne hihi zrobilam zakupy i bede piec 1 raz w zyciu szarlotke
![]() ![]() Wczoraj bylam u krawcowej ale suknia jeszcze nie uszyta bo ona chciala zob ile przytylam i sie zdziwila bo wymiary mniejsze niz poprzednio-dlatego ze wtedy dodala troche i byla zdziwiona ![]() Czeka mnie przymiarka 14.01 a pozniej odbior ale nie wiem kiedy.Rozm z krawcowa i ona moze ja na necie wystawic mowi ze powinna szybko zejsc wiec chyba tak zrobie a jak nie sprzedam to przerobie. ![]() Dzisiaj czekam na wozio moze dojdzie chociaz znajac zycie to roznie bywa , jedna paczka poczta juz idzie do mnie od 12 grudnia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Prezes puścił nas o 14 dzisiaj, wiec już w domu jestem
![]() ![]() ![]() ![]() Życzę Wam wspaniałego Sylwestra, tak, jak mówi Jane, nieważne gdzie, jak duży, jak drogi, byle z najbliższymi i byle humory dopisywały ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, spełnienia wszystkich postanowień noworocznych (oj, mam ich kilka, niektóre co roku ponawiane ![]() ![]() ![]() ![]()
#449 |
Zakorzenienie
|
Marzeń o które warto walczyć.
Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2009 oby nie był gorszy od minionego ale decydowanie lepszy w sprawach finansowych i zawodowych Życzy Daria |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki...wpadlam zeby zlozyc wam zyczonka. Szcześliwego nowego roku spełnienia marzeń..Czego wam kochane życzyć...tym =,które nie zaciążyły życze owocnych starań a tym którym się udało zdrowych pociech i dużo cierpliwości..w wychowywaniu dzieci...i udanej zabawy sylwestrowej ...co wogole robicie??? my ze znajomymi jedziemy do domku na wsi...pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.