Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-29, 20:13   #421
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

CZyli dobre przeczucia miałaś, że będzie synek przyszły tatuś szczęśliwy?

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 20:20   #422
magdaka13
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Laseczki byłam u gina i bedziemy miec SYNKA
19.01 ide na usg 3D koszt 250zł ale sadze ze warto bedziemy miec plyte i fotki dzidzi

Jane gdzie sie podziewasz?

ale super!!! a jakie imiona myslicie?

moze Kajetan,Filip lub Piotrek ew. cwaniaczek - takie byly nasze typy...
a dla dziewczynki mialo byc: Kunegunda,Hermenegilda [pieszczotliwie Hera] ..typy mojego meza
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.

Edytowane przez magdaka13
Czas edycji: 2008-12-29 o 20:24
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 22:21   #423
Jane2008
Zadomowienie

Dziewczynki!!!
Ja właśnie chciałam Was przeprosić, że jeszcze się nie odezwałam po swiętach, no i weszłam teraz i Was czytam, no i ... Magdzia - ależ złe wieści Ojejciu!!! Normalnie ... - no, miałam nadzieję, że już to się więcej nikomu w moim kręgu/naszym nie przydarzy - strasznie mi przykro i normalnie już teraz nie wiem co Wam chciałam napisać...
Chciałam Cię pytać jak tam rodzice na Wigilli zareagowali, a tu tak..., myślałam, że dziś u gina byłaś i usg już miałaś... - ojejciu!
Magdzia! 3maj się Kochana!!! Aha - tym Cię mogę z całą pewnościa pocieszyć, że gdy jest samoistne poronienie (takie było?), to można od razu niczym się nie przejmować tylko przytulać spontanicznie! Serio! Czasami tylko bywa tak, że organizm sam zadecyduje czy jest już gotowy i może udać się nie od razu tylko za 2 czy 3 razem od poronienia (ponoć czasem nawet owu nie ma - tak sobie organizm sam reguluje i "odpoczywa")
Kochana - 3maj się, 3maj!!!

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-12-29 o 22:46
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 22:46   #424
Jane2008
Zadomowienie

Hm, wiecie co - jednak chcę z Wami popisać, choć Was nie ma i choć Magdzia przeszła teraz tyle...

Blondi - pamiętałam właśnie, że masz dziś gin i myślałam o Tobie - super, że Dzidzi synuś zdrowy i dobrze zbudowany (no bo skoro Go dziś tak podglądnęliście, nie? ) I jeszcze 2 wózek kupiliście - super! A jaki tym razem kolor? To 1 bedzie w domu 2 na spacery czy 1 jako głęboki a 2 jako spacerówka???
No i kiedy Twe wesele? - please, przypomnij dokładnie datę!!! No i zapodaj może jakąś foteczkę z suknią? Albo choć pokoiku różowego - ok?
Ali - super, że Wigillia sie udała (w końcu bez teściów?) - a odpoczęłaś sobie w święta? No i jak 1 dzień Świąt zupełnie sami "małżonkowie w świeżym małżeństwie"?
Domi - to na ilu Ty już watkach piszesz Kochana - doczytałam gdzieś, że spowiedź masz już mieć przedślubną? - szybko jakoś jeśli już??? To tak naprawdę powinna być spowiedź generalna z całego życia i tym się tylko może różnić - - - ale fakt, że akurat ja także trafiłam na zimnego księdza, który mnie okrzyczał na początku, że przed spowiedzią zagadałam do mojego M, usmiechnęliśmy się i za rękę trzymaliśmy - więc od razu się poryczałam, bo już sama byłam zdenerwowana tą spowiedzią (M mnie właśnie pocieszał przed, bo ja szłam pierwsza, a On po mnie), a tu ksiądz od razu na mnie z buzią... - potem już ok, ale nie mogłam się uspokoić, a ksiądz rzekł (chyba w końcu i jemu było głupio?), że nie było się czego denerwować z takimi grzechami - -- - -więc życzę Ci fajnej spowiedzi i spowiednika w dobrym i cierpliwym nastroju!
Zuzia - no i kurcza faktycznie na razie Twój wykres jakoś owu nie pokazał - ale może to jeszcze przed Tobą, no albo po tym zapaleniu jeszcze organizm do siebie dochodzi? W każdym bądź razie super, że sobie temp. mierzysz - tylko co z tym niem. programem? Szok! Mi tak szybko się udało zalogować???
Pokaż pazurki - pokaż, Ty się tak szybko rozwijasz, no dawaj
A gdzie Syla, Loni, Justine, Darianna, no i Inne Lejdis???

A u mnie to Wam powiem, że muszę Was teraz zaniedbywać - no serio! I bardzo sorry za to, ale wiecie - włosy dęba stają, bo ja serio nic nie umiem jeszcze, a te egzams tuż tuż - brrr, już się boję!!! (o Fasolkę też, a jakże, ale pamiętacie - mam i ja i Wy myśleć dobrze, więc powtórzmy tu sobie raz jeszcze wszystko bedzie dobrze!!!) Magdzia - u Ciebie też! No u mnie też tak w maju było, nie wiem czemu, widać nastęopnym razem będzie lepiej!!! I będzie dobrze!!!
Aha - a na świętach było spoko

Buziaczki - myślę o Was i będe zaglądać, ale ciut rzadziej w styczniu, no i pisać też - ale to serio dlatego żeby te egzaminy zdać i się wreszcie obronić! Oj czy Wy wiecie jak ja marzę żeby już to mieć (pozytywnie tylko!!!) za sobą??? No - STRASZNIE!!!
I Was gorąco proszę Kochane - 3majcie za mnie!!! PLEASE!!! Dzięki

Dobranoc - wracam do ekonomii PA! PA!

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-12-29 o 22:51
Stary 2008-12-29, 22:53   #425
domi7ks
Zakorzenienie

Jane no co Ty nie mam spowiedzi jeszcze, tylko pytałam innych czy jest taka straszna ta spowiedź, jak niektórzy mówią
Trzymam kciuki, będzie dobrze, a Ty ile lat po ślubie jesteś?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 22:56   #426
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Jane no co Ty nie mam spowiedzi jeszcze, tylko pytałam innych czy jest taka straszna ta spowiedź, jak niektórzy mówią
Trzymam kciuki, będzie dobrze, a Ty ile lat po ślubie jesteś?

O jesteś!
hi hi - a pisałam Ci pisałam pisałam - looknij sobie (w priv)
No ale serio tę spowiedż to ja przeżyłam, że hej! A tego księdza potem unikałam of course, bo sie zwyczajnie go bałam
Aaaa - ale masz fajowy avatarek Dźomi!!! Skąd Ty je bierzesz? Ja jak wchodze na jakieś to tak są serwery przeciążone, że hej, no albo nic ciekawego nie ma - no ale kurcza, własnie sobie przypomniałam, że wszak niedawno udało mi się sciągnąć tę słodką mą gębkę - ups, chwilowo sklerotyczek ze mnie czy co?

Paaa - lecę do teorii wzrostu gospodarczego! O ludzie!!!

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-12-29 o 22:58
Stary 2008-12-29, 23:09   #427
domi7ks
Zakorzenienie

Jane nie mam żadnego priva

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-29, 23:57   #428
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:
Jane nie mam żadnego priva

Dźomi - chodziło mi o wiadomość priv. - pisałyśmy kiedyś m. in. o uczelni, pamiętasz? Looknij sobie do wiadomości otrzymanych
Buźki
Zajrzałam tu bo nie daje mi spokoju myśl o Magdzi i chcę do Niej jeszcze napisać na priv.
Pa Dźomi
Stary 2008-12-30, 08:27   #429
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

hihi wszyscy mowi ze chlopczyk bo niby dobrze wygladam nad imieniem musimy pomyslec dla dziewczynki mielismy Nadia, Michalina( ale raczej Nadia bo po Tż bede miec dlugie nazwisko hihi) a chlopiec hmmm Mikołaj, Maksymilina ale te imiona strasznie oklepane wiec nie wiem mi sie podoba Oliwier jak myslicie fajne? Oli
A jeszcze jedno chcielismy aby imie zagranica bylo normalnie wypowiadane aby bylo europejskie.

Jane data slubu 31.01 wiec prawie miesiac zostal dzisiaj jade do krawcowej ale po rozm przez tel odnioslam wrazenie ze sukni jeszcze nie uszyla bo chce drugi raz miare pobrac
wozki oba sa turkusowe Mutsy mamy z gondola i spacerowka a Quinny spacerowke i na tym stelazu bedziemy fotelik montowac.

a mój Tż dumny niby mówił że obojetnie ale wiecie on kibic Lecha Poznań i już mówił że syna zapisze hihihi gin powiedział 1 dziecko chłopiec to fajnie sie trafiło a ja go uświadomiłam że to może byc ostatnie
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 09:08   #430
Zuziunia
BAN stały

Laski luknijcie szybko na mój wykres, co się dzieje http://28dni.pl/ZuziaM/charts/2008-12-08

Śniło mi się że ujrzałam na teście 2 grube krechy
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 12:15   #431
syla39
Wtajemniczenie

Czesc dziewczynki.

Jestem na wypadzie gdzies kolo Żywca i korzystam bo mam dostep do neta. Wszyscy na nartach a ja zalegam w lozku. Za to nadrabiam wizaz

Blondynka gratuluje synka. Tatus pewnie dumny chodzi

Zuzia ten twoj wykres to . Ciezko cos wyczytac i jeszcze ten dzisiejszy skok... Mierzylas o tej samej porze co zwykle?
Szkoda ze nie mozesz sie zalogowac na tej niemieckiej stronce, ciekawe jak tam zaznaczyloby ci owulacje

Magdaka lacze sie z toba w bolu. Tak mi przykro. Liczylam na same dobre wiesci.

Jane witaj. Ucz sie ucz, ja mialabym teraz kupe czasu na nauke bo nic nie robie, jak tak dalej pojdzie odlezyny gwarantowane. Jak sie czujesz? Jakies objawy ciazowe? Dolegliwosci?

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-30, 12:49   #432
domi7ks
Zakorzenienie

Syluś TY koło Zywca...mmmm zazroszcze, musi byc tam pieknie, góry dużo sniego jest????oj zazdroszcze

A ja mam pytanko do Aliszcze Ali czy Ty miałaś osobno fotografa i kamerzyste??Bo przed chwilką z Tż oglądaliśmy jeszcze raz Twoja prezentacje i nie możemy się nadziwić, slicznie jest zrobiona, te ujęcia....My narazie mamy tylko kamerzyste, ale chyba fotografa sobie jeszcze wynajdziemy

Stary 2008-12-30, 13:11   #433
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Syluś TY koło Zywca...mmmm zazroszcze, musi byc tam pieknie, góry dużo sniego jest????oj zazdroszcze

A ja mam pytanko do Aliszcze Ali czy Ty miałaś osobno fotografa i kamerzyste??Bo przed chwilką z Tż oglądaliśmy jeszcze raz Twoja prezentacje i nie możemy się nadziwić, slicznie jest zrobiona, te ujęcia....My narazie mamy tylko kamerzyste, ale chyba fotografa sobie jeszcze wynajdziemy

Jestesmy gdzies w polowie trasy miedzy Zywcem a Wadowicami. Gory jakies sa ale nie to co w Zakopanym. Ladnie jest i duzo sniegu, narazie bylam tylko na 15 min. spacerze. Nie chce sie forsowac, a i tak zaluje ze przejechalam tyle km ktore spedze w pokoju. Dobrze ze osrodek jest super to moze chociaz jakis basen zalicze.

My mielismy kamerzyste i dodatkowo wynajelismy fotografa ktory robil nam zdjecia w kosciele i na weselu. Nie zaluje bo mamy dodatkowo 100 profesjonalnych pieknych zdjec.

Stary 2008-12-30, 13:24   #434
domi7ks
Zakorzenienie

Po Nowym Roku trzeba będzie się rozglądnąć za fotografem ja chcę ładne zdjęcia, w gruncie rzeczy mysleliśmy, że ten kamerzysta nam zrobi, ale jednak fotograf to fotograf

Syla a masz jakąś prezentacje, żeby mi przesłać i inne Dziewczynki, Zuzia, Madzia, Jane??? chętnie obejrzałabym

Stary 2008-12-30, 14:05   #435
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Zuzia ten twoj wykres to . Ciezko cos wyczytac i jeszcze ten dzisiejszy skok... Mierzylas o tej samej porze co zwykle?
Szkoda ze nie mozesz sie zalogowac na tej niemieckiej stronce, ciekawe jak tam zaznaczyloby ci owulacje
Mierzyłam o tej samej porze, w tym samym miejscu, tak jak zawsze...nie czaje już nic.

Może ktoś by wprowadził dane do tego niemieckiego wykresu i zobaczył jak to sie tam układa.
Stary 2008-12-30, 14:29   #436
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Mierzyłam o tej samej porze, w tym samym miejscu, tak jak zawsze...nie czaje już nic.

Może ktoś by wprowadził dane do tego niemieckiego wykresu i zobaczył jak to sie tam układa.

Chcialam tak zrobic i wszystko mi pochrzanilo. Myslalam ze jak zaznacze @ to zacznie mi sie automatycznie nowy cykl a tu du** popierdzielil mi sie caly wykres.
Nie wiem jak zaczac nowy cykl???

Stary 2008-12-30, 14:42   #437
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Chcialam tak zrobic i wszystko mi pochrzanilo. Myslalam ze jak zaznacze @ to zacznie mi sie automatycznie nowy cykl a tu du** popierdzielil mi sie caly wykres.
Nie wiem jak zaczac nowy cykl???
Nie ma co przezywać. Co ma byc to będzie, dziewczyny ale mam nauki
Stary 2008-12-30, 16:13   #438
Jane2008
Zadomowienie

Hej Dziewczynki!!!
Lookłam do Was oczywiście, ale już grzecznie zaraz idę się uczyć - o Zuzia też, to fajnie, że nie ja sama! Zuzia - a wiesz ile ja mam???? W sumie to 6 books - a wypisałam sobie z nich notatki i teraz mam 2 grube zeszyty, no drugi nie jest cały... - o ludzie! Kiedy ja to zdążę???? A jeszcze ang. - parę kartek już spisanych leży, teraz nic tylko się tego nauczyć - o ła!!!
Trzymajcie Kochane, no trzymajcie!!!! Dzięki!!!
Dzięki Syluś - fajno, że śnieżek piękny widzisz, no szkoda, że szaleć Ci na nim nie wolno (a serio kazali Ci leżeć???) - u mnie ok, tylko myśli głupie niestety sie pojawiają, ale wiesz co robić wtedy mamy - - mówimy im A SIO i pozytywnie tylko myśleć się staramy, no nie? Będzie dobrze!!! A Ty napisz Kochana, w którym Ty to tygodniu wg usg już teraz i jakoś na począteczku sierpnia Ci finish wyliczyli pewnie, tak???
Zuzia - Twój wykres? - ja nie kumam, przecież wygląda wszystko b. ładnie! Serio! Bo i tak poprzednia tempka była niższa niż "normalnie", no a teraz skoczek - więc może po prostu u Ciebie tak to wygląda? Nie miezryłaś wcześniej, a już wiemy, że nie zawsze jest strasznnie wyraźne obniżenie tempki przed owu i częściej jednak piszą, że ważniejszy skok jest po - więc ja po prostu myślę, że u Ciebie wszystko ok!!!
A z tą niem. stroną serio próbowałaś i nadal nic? Może gdzieś źle coś wpisujesz????
Ja teraz serio czasu nie mam, ale jeśli Syluś tam w łóziu się trochę nudzi to po prostu niech wyjdzie ze swojego obecnego cyklu i wybierze nowy (miesiąc i dzień), tak jak na samym początku musiała to ze swoim robić (Syluś to był Twój 1 jedyny cykl mierzony? No to pięknie się "wstrzeliłaś", nie? - no super! )
Blondi - no to kurcza dobrze, że to 31 , bo już się bałam, że za tydzień, a Ty bez sukni - ale dobrze będzie i zdążycie ze wszystkim! No to fajne te turkusowe wózki - i że tż dumny! Ach ci faceci nie - śmieszni i kochani zarazem (no czasem też naturalnie wkurzający, irytujący itd. - ale to normalna rzecz
Dźomi - no ja to w ogóle: kamerzystę miałam z bloku (jak kiedyś tu pisałam u nas mniej niż 3 miesiące trwały przygotowania, a że to sierpień był, to oblegany strasznie, no a nam zależało na nas przede wszystkim ), no i okazało się, że on ma stary typ kamery, zatem do przeróbki dać musimy, żeby dvd z tego było (i tak schodzi, bo próbowaliśmy sami, ale jakość nam wyszła średnia No więc nie mam Ci nawet czego załączać - ale jak coś bedę mieć (i już się odważę, to jasne )
A Ali się dzis odzywała cosik??? A Loni? A Reszta Lejdis??? Hej - no co z Wami???
Magdzia - a Ty kiedy tu bedziesz? 3maj się Kochana
Pozdrawiam Was Lejdiski Miłe i lecę do jakiegoś "naukowania" - Hejka!

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-12-30 o 16:15
Stary 2008-12-30, 16:21   #439
domi7ks
Zakorzenienie

Dżejn tylko mi nie mów, że w Sylwestra się będziesz uczyć jakie masz w ogóle plany sylwestrowe?Ja nie pamiętam czy pisałam, ale moi idą jednak do teściów jutro i powiem szczerze, że stresuję się tego spotkania, moi są tacy mało towarzyscy w przeciwieństwie do rodziców Tż

Może Dżejn odważyłabys sie w koncu pokazac swoja buziehmmm?Musze wiedziec z kim pisze, czy mi sie spodobasz, itp, itd

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-30, 16:48   #440
Jane2008
Zadomowienie

O Ty Dźomi! Jak to z kim piszesz i jaka buźka? - a co tam się takiego figlarnego, wesołego i sympatycznego koło Jane wyświetla, ha? To MOJA BUŹKA - - - - no przyznaj sama, że bardzo Ci się podobam (taka blondyneczka sympatyczna z uśmiechem, niebieskimi oczkami z figlarnym pobłyskiem )
O ja - to macie jutro big day "rodzicowy" - ale na sylwestra idą do narzeczonego? A Wy gdzie?????
No właśnie - Dziewczynki jak Sylwestra spędzacie????

Ja serio - mieliśmy 2 propozycje home party, ale ja serio muszę się uczyć - no wieczorkiem już nie, ale wcześniej tak, no i czasu szkoda na dojazdy, bo to w inych miastach sylwki (a my sami akurat niczego nie planowaliśmy, bo nie wiedziałam ciągle co z tymi egzaminami i tak to jakoś zeszło - potem jeszcze pomysł miałam żeby na tańce szalone i nawet by nam się może kogoś namówic udało, ale potem Mikołaj przyszedł (no wiecie jaki , no i teraz to ponoć na początku tak szaleć nie można, a ja jak już tańczyć (i za bal płacić) to na całego, więc coby mnie miało kusić - no i tak zostało! Ale zawsze wszędzie chodzimy, partujemy i balujemy, to bedzie odmiana - filmy jakiś mężuś ma poszukać, może na rynku ognie sztuczne zobaczymy, a może jeszcze do Kumpli którzy na miejscu są i w domku zostali, bo małe baby mają podejdziemy??? Nie no - serio, w tym roku nie miałam do tego głowy! Ale jak się wczujecie to zrozumiecie

Zuzia - no serio Ty teraz jakoś owu możesz mieć lub miałaś lub jutro, więc jak coś... no to sama już wiesz co robić trzeba...

Hej - no na razie! Zamykam laptopa

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-12-30 o 16:51
Stary 2008-12-30, 17:29   #441
magdaka13
Wtajemniczenie

ja caly czas jestem z wami...choc nie pisze nic...smutno mi po prostu...na szczescie w realu mam ludkow, ktorzy mi troche lukruja teraz...

staram siebie przekonac do dobrych mysli...to troche potrwa...
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2008-12-30, 17:32   #442
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

My na sylwka w domciu kuzaj ma wpasc wiec znowu jaja beda
Stary 2008-12-30, 17:35   #443
magdaka13
Wtajemniczenie

tak wogole to bardzo dziekuje za kazde wasze slowo teraz...
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2008-12-30, 17:37   #444
syla39
Wtajemniczenie

Jane tak caly czas lezec nie musze ale co tu innego robic? W gory przeciez nie wyrusze. Jutro wszyscy na narty a ja chyba na basen.
Jak bedziesz sie tak duzo uczyc w ciazy to chyba twoja dzidzia bedzie kims uczonym

Domi ja mam wesele na plytkach ale nie wiem o jaka prezentacje ci chodzi. Mam taki wstep na plycie ze zdjeciami od fotografa i podkladem muzycznym, ale nie wiem czy o takie cos ci chodzi.

Stary 2008-12-30, 19:51   #445
Aliszcze
Zakorzenienie

Domi, mieliśmy osobno kamerzystę i fotografa. Fotografa poleciła nam znajoma mojej świadkowej. Moja świadkowa u niej obejrzała jej fotki ze ślubu i się zachwyciła. Kamerzystę już sama wynalazłam, przeglądałam oferty na necie. Powiem szczerze, że na początku nie chciałam kamery, ale teraz nie żałuję, że mam film z wesela i ze ślubu, bardzo fajna pamiątka. W ogóle dużo mi dały wątki ślubne na wizazu, swego czasu spedzałam tam sporo czasu, jak Ty teraz zapewnie i dzięki wizażowi znalazłam super zespół na wesele, jedna z wizażanek mi poleciła i okazało się, że jest boski. Zresztą wokalista śpiewa w teatrze muzycznym w Poznaniu, a pozostałe dwie wokalistki to dyplomowane wokalistki No i bardzo sympatyczni.

Jane, ja Sywlka spedzam wpierw w pracy. Obiecałam juz dziewczynom z pracy, że przyniosę alkohol, który mi mama z Chile przywiozła, także nie będziemy pracować o suchym pysku, jak to się mawia dziś prezes i prezesowa zaprosili nas na szmpana, ale to takie trochę na pokaz. Ale szampan nawet,nawet A ogólnie w Sylwka baluję ....... w domu mielismy zaproszenie od znajomych do klubu, ale nie chce nam się wydawac 400 zł na jeden wieczór, tym bardziej, że oboje nie przepadami za imprezami sylwestrowymi. Jak sobie pomyślę, to tylko 1 Sylwester w moim życiu mi się naprawde podobał, było to jakies 6 lat temu, pojechałam z przyjaciółmi do Świdnicy do naszych wspólnych przyjaciół i mieliśmy imprezke domową. Było fajnie i zabawnie A tak to Sylwester u mnie średni zwykle, już od małego. Pamietam, że miałam może 8-9 lat, kiedy w samego Sylwestra ospę dostałam w zeszłym roku miałam z meżem pojechać do centrum o północy,. by zobaczyć fajerwerki, a on tuż przed wyjściem z domu biegunki dostał no i zostaliśmyw chacie. Jakieś fatum.

Magdaka, koniec roku to dobra okazja, by smutki zostawić za sobą. Z Nowym Rokiem nowe możliwości i na pewno wszystko się powiedzie Wiem, że nic nie jestw stanie powetować straty Twojego aniołka, ale zobaczysz, że będzie dobrze

Blondi, no to bedę wierną fanką Twojego syna, jak już bedzie grać w barwach Lecha

Stary 2008-12-30, 21:59   #446
Jane2008
Zadomowienie

Lejdiski Drogie!!!
No nie mogę się dziś jakoś od Was odczepić - wiecie co, nie wiem, mam nadzieję, że nie za wcześnie będzie jak Wam już dziś złożę życzonka na jutro i nadchodzący Nowy Roczek??? Oczywiście składamy je wspólnie - z mężusiem i malućką Fasolką

Zatem: już jutro wspaniałego Sylwestra - można zacząć już od rana jak Ali, w pracy jeszcze - i nie ważne czy to domowy, balowy, partowy, polowy, wypadowy Sylwek będzie: ważne żebyście się SUPER bawiły, świetnie czuły a humory dopisywały, no i mężowie/narzeczeni/tż extra kochani byli
A na Nowy Roczek - zdrowia wielkiego i szlachetnego, spokoju mądrego , radości bez liku, no i spełnienia wszystkich marzeń bez wyjątku!!!

Tego no i wszystkiego innego dobrego i wspaniałego, życzę Wam i sobie i nam (i życzymy

A mnie i nam życzcie PROSZĘ - udanych egzaminów (ładnie i bez stresów zdanych), obrony pracy mej nareszcie, no i zdrowia dla nas wszystkich i wspaniałego (wzorowego, książkowego) rozwoju Fasolki Mikołajowej!!!
Z góry dzięki wielkie!!!

I tu jeszcze napiszę - Syluś, to miłego leżakowo-górowania - co do Fasolki, to mi już głupia myśl przyszła, że tak mi to ciężko uczenie idzie, że żeby Fasolka tak nie miała , a Magdzi - jesteśmy z Tobą Kochana!!! Twój smutek jest oczywisty, wskazany - pisz do nas i o tym, my też jesteśmy jak "w realu" tylko że w piśmie , no i na nas też możesz polegać - więc śmiało!!! A Ali ładnie Ci napisała - że szczęśliwie Nowy Roczek nadchodzi, a z Nowym nowe nadzieje (także komóreczka i z mężem przytulanie , no i czas smutek rozgoni!!! 3maj się ładnie!!!

Hejka Dziewczynki!!! I "Dosiego" Roku!!!
Stary 2008-12-31, 10:34   #447
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

ja dzisiaj rano bieglam ba rynek po ogorki kwaszone mialam od wczoraj ochote na takie mega kwasne hihi zrobilam zakupy i bede piec 1 raz w zyciu szarlotke zob co wyjdzie
Wczoraj bylam u krawcowej ale suknia jeszcze nie uszyta bo ona chciala zob ile przytylam i sie zdziwila bo wymiary mniejsze niz poprzednio-dlatego ze wtedy dodala troche i byla zdziwiona
Czeka mnie przymiarka 14.01 a pozniej odbior ale nie wiem kiedy.Rozm z krawcowa i ona moze ja na necie wystawic mowi ze powinna szybko zejsc wiec chyba tak zrobie a jak nie sprzedam to przerobie.
Dzisiaj czekam na wozio moze dojdzie chociaz znajac zycie to roznie bywa , jedna paczka poczta juz idzie do mnie od 12 grudnia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-31, 14:29   #448
Aliszcze
Zakorzenienie

Prezes puścił nas o 14 dzisiaj, wiec już w domu jestem po drinku i szampanie w pracy wypiłyśmy, więc jest dobrze humor dopisuje no i 4 dni wolnego

Życzę Wam wspaniałego Sylwestra, tak, jak mówi Jane, nieważne gdzie, jak duży, jak drogi, byle z najbliższymi i byle humory dopisywały a jak ktoś mało hucznie spędza Sylwka (jak na przykład ja) to życzę super imprez w karnawale

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, spełnienia wszystkich postanowień noworocznych (oj, mam ich kilka, niektóre co roku ponawiane), zdrowia dla Was, dla Waszych fasolek, tych, które już mieszkają w Waszych brzuszkach, i tych, które się wkrótce pojawią w nich Wszystkiego dobrego!!!

Stary 2008-12-31, 16:04   #449
Darianna25
Zakorzenienie

Marzeń o które warto walczyć.
Radości, którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei bez której nie da się żyć.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2009
oby nie był gorszy od minionego
ale decydowanie lepszy
w sprawach finansowych i zawodowych
Życzy Daria
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 17:25   #450
Justine1988
Zadomowienie

Hej dziewczynki...wpadlam zeby zlozyc wam zyczonka. Szcześliwego nowego roku spełnienia marzeń..Czego wam kochane życzyć...tym =,które nie zaciążyły życze owocnych starań a tym którym się udało zdrowych pociech i dużo cierpliwości..w wychowywaniu dzieci...i udanej zabawy sylwestrowej ...co wogole robicie??? my ze znajomymi jedziemy do domku na wsi...pozdrawiam
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości