|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
![]() a gdzie w ogóle wszystkie pouciekały? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Konto usunięte
|
Odblokowałam A. bo myślałam że on taki biedny i w ogóle że go zablokowałam, nieładnie z mojej strony, a TEN NIC!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
jestem, jestem
nie mam czasu i ochoty siedzieć na kompie, bo Filip ma trudne dni i ciągle mi marudzi ![]() poza tym ten internet mnie tu dobija ![]() wybaczcie, że nie odpowiem na to co u Was ale kompletnie nie mam weny dziękuję za pamięć ![]() miłego dnia papa
#4474 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Fajowsko... ale masz piersi ![]() mnie coś znowu gardło boli.. kąpałam Lunę...mówię wam, mam całe ręce podrapane bo chciałam ja wysuszyć suszarką... jutro o 9 jestem umówiona u fryzjera ![]() widziałam dzisiaj fajną sukieneczkę letnią |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież one same się myją (wylizują) ![]() I suszyć go suszarką ![]() To ma bidna Lunka "szkołę życia" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Konto usunięte
|
Smuteczek mnie dopadł coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Jaki mialam dzisiaj sen ![]() ![]() ![]() Paollino a czy ten A. wiedzial ze jest zablokowany? Bo moze teraz sie odgrywa i dlatego nie pisze... Nie smutaj sie ![]() Ala jeszcze chyba 5 dni tylko ![]() A Cinusiowa 3 do godziny zero. Tylko 3 dni i pewnie po tym czasie beda cos dzialac zeby przyspieszyc??? U nas kolezanka przenosila 2 tyg i nawet palcem nie drgneli ![]() ![]()
#4480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Syla lepiej się nastaw na przenoszenie, bo potem człowiek robi sobie nadzieję, a to najgorsze co może być na końcówce ciąży, gdy odliczasz godziny a tu nic..., a to własnie wtedy wszystko najgorsze zaczyna dolegać i męczyć 24 h Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-06-09 o 07:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ciekawe czy jak tak będe narzekała przed porodem. A w ogóle to mojej mamy kolezanka córka poroniła w 5tym miesiacu, straszne to. Podobno w Stanach z mężem mieszkają ![]() ![]() Ja zaraz lece na uczelnie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4482 |
Konto usunięte
|
Bry kobietki moje ukochane
![]() Co do A. - jasne że musiał wiedzieć o zablokowaniu, bo na gg pojawia się taki specjalny znaczek taki jak zakaz wjazdu trochę, że jesteś przyblokowany. I jak próbujesz coś napisać do tej osoby, to wyskakuje komunikat że "użytkownik dodał Cię do listy zablokowanych". Więc wiedział... Ale kij z nim. Był - nie ma go, i tyle ... Z kategorii małych sukcesików dnia codziennego - bliska koleżanka powiedziała mi, że dobrze że jestem... Widzę jakie ma kłopoty ze swoją przyjaciółką, bo ta się zakochała i teraz olewa biedną Martynkę zupełnie, takie jej teksty bezczelne sadzi że ja bym zdębiała ![]() ![]() I tak miło widzieć że ma opis "dziękuję... ;*;*" ![]() ![]() Dziś mam dentystę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Acha, zostawiam wam coś ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Qj-3x_qtSU0 |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
Myślałam, że padnę jak przeczytałam:
Koleżanka z majowo-czerwcowych nosiła swoją małą Alę całą ciążę i dziś urodziła... chłopca ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Wtajemniczenie
|
Hej moje Lejdiski,
Domi i Ty narzekasz, że masz malutki brzuszek, jest śliczny i już go widać ![]() ![]() Syla ciąża Ci bardzo służy, wyglądasz kwitnąco i ślicznie ![]() Zuzia to się kot na pewno zdziwił, jak najpierw go kąpałaś a później potraktowałaś suszarką - nie dziwie się, że biedy Cię podrapał, pewnie był kąpany pierwszy raz. Czekamy na efekt "pofryzjerski" ![]() Ciniusiowa a to numer na majowo-czerwcowych, pewnie troszkę się dziewczyna zdziwiła ![]() ![]()
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Konto usunięte
|
Ja kiedyś zamorduję mojego tatę że mi takie loki przekazał w genach
![]() Jakbym miała włosy po mamie to bym miała śliczne, prościutkie ![]() Jeszcze zaczęło padać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
OJ ty bidulinko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A u mnie to... przeziebiona jestem: gardlo boli kaszle mam katar ![]() do Piotrak nie ide...bo cos sobie umyslila i ze nie dzis mam jednak nie przyjsc...moze lepiej jak cos to go nie zaraze.... A co do chlopow.....to G.olewka chyba kompletnie sie nie odzywa od czwartku....Myslam ze juz dzis zadzownil a to jakas baba z Orange.... ![]() Buziaki ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Wtajemniczenie
|
Ja już posprzątałam, zjadłam obiad i teraz odpoczywam
![]()
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam...
Głowa mi pęka i bola plecy dzis strasznie, tak przy kości ogonowej ![]() ![]() ierwszy termin obrony jest 19 czerwca, a drugi 26 czewca. Z tym, że na ten pierwszy jest tylko siedem osób, więc ja polece na ten drugi, o ile poprawie wstep i zakonczenie ![]() A najlepsza wiadomośc taka, bo pytałam w dziekanacie. Ze do 18 czerwca trzeba oddac prace z kursu oprawioną dwa razy ![]() ![]() Ja dopiero mój temat znalazłam na kartce, bo wczesniej gdzies zapodziałam Mam pytanie i prosbe ![]() Która z dziewczyn jest po pedagogice? może pomogłaby mi z tym tematem, poleciła jakies strony ![]() A mój temat brzmi: Popularność kierunku pedagogicznego w Polsce i w Europie. Vcelka dzieki za komplement ![]() Zuzia Ty nie jestes po pedagogice? |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Łooooo jej! Ale bliskie terminy! Trzymam kciuki! ![]() A ja niestety nie pomogę z pedagogiki... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
ja sie melduje czytam Was ale nie mam zbytnio czasu na kompa
![]() pomimo ze maly duzo spi to ciagle jest cos do robienia.Maly strasznie ulewa to ciagle musze go przebierac a pozniej prac i prasowac jego ciuszki a te male ciuszki sie do ![]() A jak mam wiecej czasu to ciagle ktos do mnie przychodzi zob malego. |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Wtajemniczenie
|
Domi jejku za parę dni będziesz mgr
![]() Ja niestety nie studiowałam pedagogiki, więc też nie pomogę.
#4494 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieje, jak sie obronie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
BAN stały
|
A jaka pachnąca
![]() Cytat:
Tak ja jestem, postaram sie cos wymyslec. Na ile stron masz miec ten referat? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
BAN stały
|
Zdj włosów na nk, wyszło naturalnie. Szkoda że nie są ciemniejsze, ale to nast razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
Zuzia dzieki za dobre checi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Wtajemniczenie
|
Widziałam Zuzia zdjęcie - ślicznie wyglądasz
![]() U mnie pada ciągle i burza.
#4499 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki znalazłam to na wątku mamuś styczniowych
![]() Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: - Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne? - Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą. - Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym? - Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy. - A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie? - Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. - A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? - Twój anioł złoży Twoje ręce i nauczy cię jak się modlić. - Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni? - Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. - Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział. - Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: - O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. - Imię Twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "MAMUSIU” U mnie jest sliczna pogoda i jest bardzo ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Znam to ![]() Ja najadłam się jak świnia na ubicie ![]() zaczynam pisać I ROZDZIAŁ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.