Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-11, 08:14   #4531
syla39
Wtajemniczenie

Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

Hejka.

Domi co z bakteria jeszcze nie wiem. Dowiem sie dopiero w poniedzialek jak pojde do swojego lekarza. Wczoraj bylam tylko na usg u facia ktorego kompletnie nie znam i do ktorego juz wiecej nie pojde wiec nie wypytywalam sie go o nic.

Ala pewnie ze mozesz znac imie. mam nadzieje ze w najblizszym czasie mi sie nie przyda. No wiec bardzo podoba mi sie Nicolay i mysle ze jak kiedys bede miala chlopca to tak go nazwe

Meczy mnie potworna zgaga. Mam ja nawet po wypiciu wody. masakra.

Kupilam pare ciuszkow dla malej

Czerwiec 09 037.jpg Czerwiec 09 038.jpg Czerwiec 09 040.jpg Czerwiec 09 042.jpg
Czerwiec 09 043.jpg Czerwiec 09 044.jpg

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 08:26   #4532
Zuziunia
BAN stały

świetne

U mnie fatalna noc...
napisałam wczoraj list od serca do exG... wszystko tak od serca...
nie wiem co on z tym zrobi..nie wiem...minęło 2,5 roku jak mnie zostawił a ja zdałam sobie sprawę że nie potrafię zapomnieć, to że wróciłam do męża po rozstaniu, to raczej była chęć zapchania dziury po NIM..
całą noc przepłakałam
on ma teraz dziewczynę i na pewne jest szczęśliwy...ech popierd.....to wszystko!!!!!!
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 08:32   #4533
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
świetne

U mnie fatalna noc...
napisałam wczoraj list od serca do exG... wszystko tak od serca...
nie wiem co on z tym zrobi..nie wiem...minęło 2,5 roku jak mnie zostawił a ja zdałam sobie sprawę że nie potrafię zapomnieć, to że wróciłam do męża po rozstaniu, to raczej była chęć zapchania dziury po NIM..
całą noc przepłakałam
on ma teraz dziewczynę i na pewne jest szczęśliwy...ech popierd.....to wszystko!!!!!!
Zuzia. Chcesz mu dac ten list czy napislas go zeby wylac zale na papier? Bo wiesz, jesli on ma dziewczyne to chyba lepiej jak nie bedziesz mu dawac tego listu, przynajmniej narazie...

Stary 2009-06-11, 08:53   #4534
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Zuzia. Chcesz mu dac ten list czy napislas go zeby wylac zale na papier? Bo wiesz, jesli on ma dziewczyne to chyba lepiej jak nie bedziesz mu dawac tego listu, przynajmniej narazie...
Wysłałam wczoraj na nk...wiem, że nie powinnam, wiem, że może on jest szczęśliwy, ale juz dłużej nie mogłam milczeć...

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2009-06-11 o 08:55
Stary 2009-06-11, 09:15   #4535
domi7ks
Zakorzenienie

Hej

Syla fajowe ciuszki ja sie juz nie mogę doczeka, kiedy będe kupowała, ale narazie sobie poczekam jeszcze...

Zuzia na temat listu ja sie juz wypowiedziałam, mam nadzieje, ze on zareaguje jakoś i nie oleje...a napewno sobie weźmie do serca

Mnie bola plecy, więc cuiekam leżec

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 09:23   #4536
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Zuziunia Ty to się bidna męczysz - weź ich wszystkich odstrzel tak jak masz w podpisie

Syla piękne ubranka Ja na dwa rozmiary 56 i 62 mam całą komodę Nie potrafiłam się powstrzymać od kupowania i teraz mam... moje dziecko będzie wielkie i nie wiem, czy jak się urodzi to czy się zmieści w 56

Tak poza tym, to na jutro mam ostateczny termin porodu a ja nic nie czuję, aby coś miało się ruszyć Dzisiaj mama pojechała do siostry, Tż w pracy i tata ze mną w domu siedzi, specjalnie na działkę nie pojechał, bo panikuje, że mnie samej nie zostawi, bo co zrobię jak bóli dostanę. Tłumaczyłam mu, aby nie robił ze mnie kaleki, że dziecka się nie rodzi z minuty na minutę i na pewno zdążę po kogoś zadzwonić ale nie... I tak siedzimy i na siebie patrzymy
Stary 2009-06-11, 10:20   #4537
Aliszcze
Zakorzenienie

Syla, śliczne ciuszki

Zuzia, nie wiem, co doradzić w kwestii listu. Z jednej strony niedobrze, jak jest coś niedopowiedziane do końca, niewyjaśnione. A list mógłby to zmienić. Z drugiej strony ma dziewczynę, ma ułożone życie.Znam sytuacje z drugiej strony. Do mojej przyjaciółki odezwał się facet, który zostawił ją rok temu. Byli prawie 5 lat ze sobą, planowali wspólną przyszłość, ale on się przestraszył. Teraz przysłał jej kilkadziesiąt róż do domu, pisał, dzwonił, że żałuję i takie tam. Na gadu ma wiecznie opis: WYBACZ,PRZEPRASZAM. Ale moja przyjaciółka, mimo, że uczucia nie do końca wygasły, to nie chcę już drugi raz wchodzić do tej samej rzeki. Nacierpiała się, ułożyła sobie teraz w miarę życie bez niego. Nie ma w prawdzie nikogo, ale odżyła. Widzę po niej, że jest zadowolona. I bardzo ją rozgniewało, że on nagle po roku odzywa się. Powiedziała mu,że nie ma szans i ma dać jej spokój.

Dziewczyny, wcale nie czuję się jakbym miała być w ciąży. Dziś nad ranem obudził mnie ból podbrzusza, takie skurcze,jak zwykle mam jak mam @. Na szczęście to nie @ ale jednak chyba się zbliża boję się momentu, kiedy dostanę @ bo wiem, że dzień spędzę na płaczu. Oczywiście mąż od razu wyszukał w necie, że takie bóle mają też kobiety w ciąży, ale nie potrafię się łudzić

no a teraz trochę prywaty: Cinusiowa, pozdrów mojego chrzestnego ostatnio mojemu teściowi mówiłam, że Twój tata rzucił palenie, to się zmartwił, bo mój teściu na weselu palił również w towarzystwie Twojego taty

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 10:23   #4538
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Wysłałam wczoraj na nk...wiem, że nie powinnam, wiem, że może on jest szczęśliwy, ale juz dłużej nie mogłam milczeć...
Zycze ci z calego serca zeby ta historia miala happy end, ale sama nie wiem czy dobrze zrobilas. Moze trzeba bylo najpierw wybadac czy on w ogole ma ochote na jakis kontakt z toba i czy jest szczesliwy z ta dziewczyna.
Probuje tez sie postawic w sytuacji tej laski i powiem ci ze chyba nie bedzie jej milo jak sie dowie o twoim wyznaniu do G.

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Zuziunia Ty to się bidna męczysz - weź ich wszystkich odstrzel tak jak masz w podpisie

Syla piękne ubranka Ja na dwa rozmiary 56 i 62 mam całą komodę Nie potrafiłam się powstrzymać od kupowania i teraz mam... moje dziecko będzie wielkie i nie wiem, czy jak się urodzi to czy się zmieści w 56

Tak poza tym, to na jutro mam ostateczny termin porodu a ja nic nie czuję, aby coś miało się ruszyć Dzisiaj mama pojechała do siostry, Tż w pracy i tata ze mną w domu siedzi, specjalnie na działkę nie pojechał, bo panikuje, że mnie samej nie zostawi, bo co zrobię jak bóli dostanę. Tłumaczyłam mu, aby nie robił ze mnie kaleki, że dziecka się nie rodzi z minuty na minutę i na pewno zdążę po kogoś zadzwonić ale nie... I tak siedzimy i na siebie patrzymy
Podobno moja mala ma wazyc do 3100gr chyba ze przechodze, ale i tak wroza mi najwiecej 3.5 kg wiec chyba rozmiar 56 bedzie w sam raz. Mimo to postaram sie kupic tego jak najmniej a skupic sie bardziej na rozmiarze 62

Teraz nic nie czujesz a za godzine mozesz pisac ze sie zaczelo i jedziesz na porodowke. Napewno jestes juz blisko finalu, to pewne

Stary 2009-06-11, 10:40   #4539
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość

no a teraz trochę prywaty: Cinusiowa, pozdrów mojego chrzestnego ostatnio mojemu teściowi mówiłam, że Twój tata rzucił palenie, to się zmartwił, bo mój teściu na weselu palił również w towarzystwie Twojego taty
A dziękuję bardzo. Przekażę jak tylko otworzy oczy, bo teraz śpi Muszę przyznać, ze ja nie wierzyłam, ze z tym rzucaniem palenia mu się uda, a tu zaraz miesiąc stuknie I zaczął do lekarza chodzić i badania robić Musiał się nieźle tą ostatnią sytuacją, po której wylądował w szpitalu, wystraszyć

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Podobno moja mala ma wazyc do 3100gr chyba ze przechodze, ale i tak wroza mi najwiecej 3.5 kg wiec chyba rozmiar 56 bedzie w sam raz. Mimo to postaram sie kupic tego jak najmniej a skupic sie bardziej na rozmiarze 62

Teraz nic nie czujesz a za godzine mozesz pisac ze sie zaczelo i jedziesz na porodowke. Napewno jestes juz blisko finalu, to pewne
Moja mała 22 maja ważyła na usg 3800 g A to 3 tyg. temu było Wolę nie wiedzieć ile jest teraz, bo będę się bała przekroczyć próg porodówki
Stary 2009-06-11, 11:02   #4540
Aliszcze
Zakorzenienie

Cinusiowa, i bardzo dobrze, że się wystraszył, dziadkiem jest, ma gromadkę wnucząt, to musi mieć siły i zdrowie na dokazywanie z nimi

Syla, zawsze lepiej większe kupić ubranka, bo wiadomo że się przydadzą. Ale w sumie jak Lenka za mamusią się wda to drobinka będzie

Mąż właśnie szaleję z odkurzaczem po domu czasem dobrze jest źle się czuć, mąż się przejmuje i sprząta

Stary 2009-06-11, 11:35   #4541
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Syla śliczne ciuszki
Ala ja cały czas wierze ze sie Wam udalo
ide brac sie za obiad
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 11:54   #4542
domi7ks
Zakorzenienie

Ala
pamietajcie, że ja ciągle nie mam "pary". Syla i Jane urodza a ja zostane sama. Tak nigdy nie było i nie może być

wysyłam fluidki

za tydzien do lekarza

Stary 2009-06-11, 11:56   #4543
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Domi wstaw sobie suwaczka w podpis, bo ja za każdym razem zastanawiam się ile Ty już w ciąży jesteś i na kiedy masz termin
Stary 2009-06-11, 12:05   #4544
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Domi wstaw sobie suwaczka w podpis, bo ja za każdym razem zastanawiam się ile Ty już w ciąży jesteś i na kiedy masz termin
specjalie dla Ciebie Cinusiowa
własnie miałam suwaczek, ale w suwaczku sa pełne tygodnie skończone, a ja sobie tak jak mamuski zaokrąglam dzis mam 13t+1

Stary 2009-06-11, 12:25   #4545
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

Zuzia, nie wiem, co doradzić w kwestii listu. Z jednej strony niedobrze, jak jest coś niedopowiedziane do końca, niewyjaśnione. A list mógłby to zmienić. Z drugiej strony ma dziewczynę, ma ułożone życie.Znam sytuacje z drugiej strony. Do mojej przyjaciółki odezwał się facet, który zostawił ją rok temu. Byli prawie 5 lat ze sobą, planowali wspólną przyszłość, ale on się przestraszył. Teraz przysłał jej kilkadziesiąt róż do domu, pisał, dzwonił, że żałuję i takie tam. Na gadu ma wiecznie opis: WYBACZ,PRZEPRASZAM. Ale moja przyjaciółka, mimo, że uczucia nie do końca wygasły, to nie chcę już drugi raz wchodzić do tej samej rzeki. Nacierpiała się, ułożyła sobie teraz w miarę życie bez niego. Nie ma w prawdzie nikogo, ale odżyła. Widzę po niej, że jest zadowolona. I bardzo ją rozgniewało, że on nagle po roku odzywa się. Powiedziała mu,że nie ma szans i ma dać jej spokój.
U nas było odwrotnie, to on mnie zostawił, ale nie dlatego że mnie nie kochał, tylko obawiał się że wrócę do męża...nie było jeszcze rozwodu...zostawił mnie to był najgorszy okres w moim życiu i to jeszcze do tej pory boli mimo że wybaczyłam, to przez niego wróciłam do męża....
to był mój ideał..oczywiście miał wady...ale tylko przy nim się czułam naprwde kochana...

a napisałam..cóż...wiem ze się nie przyzna lasce...bo go troche znam...znam go od 15 roku życia, jak poznaliśmy się na wakacjach...

wolę żałować że coś zrobiłam, niż że nie zrobiłam...

wiem że na 99,9% nic mój list nie da...ale niech wie że to z jego winy wszytsko...i że boli mnie to jaoś, chcialabym sie spotakc i pogadać...zapomnieć...
a te buraki, gównatella to sie nigdy do niego nie umywały..NIGDY!
Stary 2009-06-11, 12:34   #4546
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
specjalie dla Ciebie Cinusiowa
własnie miałam suwaczek, ale w suwaczku sa pełne tygodnie skończone, a ja sobie tak jak mamuski zaokrąglam dzis mam 13t+1
Domi ale właśnie Ty dobrze liczysz, bo 13 tyg + 1 dzień to jesteś w trakcie 14 tygodnia. Ja na koniec 17 tyg. poczułam już pierwsze ruchy jak motylki

Edytowane przez cinusiowa
Czas edycji: 2009-06-11 o 12:36
cinusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 12:51   #4547
Aliszcze
Zakorzenienie

Zuzia, masz rację, że bardziej żałuje się tego, czego się nie zrobiło, niż to co się zrobiło. Przynajmniej wiesz, że coś zrobiłaś i nie poddałaś się

Domi, no ja bym chciała być "Twoją parą" ale nie ode mnie to zależy

Stary 2009-06-11, 14:47   #4548
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuzia, masz rację, że bardziej żałuje się tego, czego się nie zrobiło, niż to co się zrobiło. Przynajmniej wiesz, że coś zrobiłaś i nie poddałaś się
Mogłam już znacznie wczesniej napisać, ale dałam sobie czas...

przynajmniej będzie wiedział jaki mi na nim zależało...co będzie..nie nastawiam się na nic. Jak on bedzie szczesliwy, to ja się bede cieszyc z jego szczescia

idę obiadek robic.

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Jakie pustki ja byłam na spacerze...mam kilka zdj...
ale jeszcze może sobie cos porobię.
Stary 2009-06-11, 18:38   #4549
domi7ks
Zakorzenienie

Cinusiowa ja się juz ruchów nie moge doczekac moze za 3 tygdodnie juz cos poczuje
Ala trzymam kciuki

Mamy mieszkanki troszke bedziemy musieli je odremontowac, kupimy swoje mebelki i łozko, zostawimy chyba narazie tylko lodówke i kuchenke, to stopniowo bedziemy wymieniac
ogólnie wszytskie rzeczy stamtad ida do wywalenia, a mu bedziemy musieli pomalowac, moze panele na podłoge połozymy, jeszcze sie musimy z synem tego kolesia ugadac, bo to nan iego mieszkanie jest i ten syn chce za jakis czas sprzedac, wiec mozew bysmy kupili wtedy

Stary 2009-06-11, 18:50   #4550
Zuziunia
BAN stały

Kolega z roku nie żyje, miał jakieś 32 lata, został pobity...
był policjantem
mówił na mnie BARBIE

jeszcze gazeta pożyczałam od niego, miałam odnieść na ost zjazd, ale jego nie było i nikt nie wiedział dlaczego...

teraz już wiem

cholera smutno mi...

pił strasznie...ale to przez pracę...
Stary 2009-06-11, 18:58   #4551
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Cinusiowa ja się juz ruchów nie moge doczekac moze za 3 tygdodnie juz cos poczuje
Ala trzymam kciuki

Mamy mieszkanki troszke bedziemy musieli je odremontowac, kupimy swoje mebelki i łozko, zostawimy chyba narazie tylko lodówke i kuchenke, to stopniowo bedziemy wymieniac
ogólnie wszytskie rzeczy stamtad ida do wywalenia, a mu bedziemy musieli pomalowac, moze panele na podłoge połozymy, jeszcze sie musimy z synem tego kolesia ugadac, bo to nan iego mieszkanie jest i ten syn chce za jakis czas sprzedac, wiec mozew bysmy kupili wtedy
to super wszystko sie Wam idealnie układa i tak powinno być

Cytat:
Kolega z roku nie żyje, miał jakieś 32 lata, został pobity...
był policjantem
mówił na mnie BARBIE

jeszcze gazeta pożyczałam od niego, miałam odnieść na ost zjazd, ale jego nie było i nikt nie wiedział dlaczego...

teraz już wiem

cholera smutno mi...

pił strasznie...ale to przez pracę...
bardzo ci wspolczuje trzymaj sie

Syla kup troche ubranek 56 rozm ja mam malo i teraz maly chodzi w tych wiekszych bo nie mam innego wyjscia
Lenka bardzo ładne imie ja mialam wybrane dla corki Nell
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 19:00   #4552
domi7ks
Zakorzenienie

Zuzia ale wiadomość

Stary 2009-06-11, 19:22   #4553
Aliszcze
Zakorzenienie

Zuzia, tak mi przykro smutne to wieści, taki młody

Domi, gratuluję mieszkanka to się Wam wszystko układa, TŻ ma fajną pracę, macie mieszkano, teraz będziesz mogła nam opowiadać o remontach no i czekamy na fotki

Stary 2009-06-11, 19:33   #4554
Zuziunia
BAN stały

cóż poradzić...jesteś i Cię nie ma...
Stary 2009-06-11, 19:42   #4555
domi7ks
Zakorzenienie

nie lubie słuchać o takich tragediach

Stary 2009-06-11, 20:01   #4556
magdaka13
Wtajemniczenie

Zuzia - przykro to slyszec....wspolczuje bardzo...

......................... ............
widze, ze uciekly wszystkie kiedy ja przyszlam...a szkoda

u mnie nadal brak czasu..teraz walki z prawkiem..egazm wlasciwy coraz blizej...wlasnie 2 dni temu zdawalam 2 raz wew. [takie sa wymogi w mojej szkole] - poszlo troche gorzej, bo 1 blad - no ale wazne, ze zaliczone. w pon ide zapisac sie na wlasciwy egazm do WORDu - prosze za mnie juz teraz sie modlic i trzymac kciuki - o ile teorii to sie nie boje, to praktyka...slabo, slabo...
a poza tym praca, jakies robotki w domu, odsypianie..
a dzis w koncu - po raz pierwszy w Polsce od chyba 2 lat bylam na rowerze [jupi!] - wiem, ze to brzmi smiesznie - ale ja zawsze od 3 lat juz wlasciwie, na rowerze jezdze we Frankfurcie...wiec teraz juz nie ma bata - postaram sie jezdzic tutaj jakos tak bardziej regularnie
udalo mi sie rowniez wyciagnac na chwile zestaw do robienia bizuterii - i tu ponawiam pytanie: Ktora chetna na darmowa probke mojej tworczosci to na PW prosze sie zglosic !!!

Paolino - od ciebie czekam na odp. caly czas...

Z ciekawych ksiazek czytal ostatnio 'Bikini' Wisniewskiego - polecam goraco, zmienia postrzeganie na wiele spraw zwiazanych z wojna...choc watki erotyczne w tej ksiazce sa mooocno przesadzone - ale dzieki temu mozna sie posmiac zdrowo
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.

Edytowane przez magdaka13
Czas edycji: 2009-06-11 o 20:34
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 20:31   #4557
Zuziunia
BAN stały

pozostała po nim tylko gazeta...heh będzie mi go przypominać..
pogrzeb po niedzieli..
Stary 2009-06-11, 20:39   #4558
dra
Zakorzenienie

hej
cinusiowa a ty jeszcze tu siedzisz sio na porodowke
zuziunia bardzo dobrze,ze napisałaś list,nie mogłas milczec,ale teraz po tym liscie na pewno masz w sobie jakis spokoj,bo cie dreczylo,nie mozna w sobie trzemac niczego i masz racje lepiej żalowac,ze cos sie zrobilo,ni nic
kurcze smutna historia taki mlody,a taka tragedia
magdaka to kcuki zacisniete,abys prawko zdała
Stary 2009-06-11, 20:44   #4559
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
hej
cinusiowa a ty jeszcze tu siedzisz sio na porodowke
Córeczka ma mnie w
Stary 2009-06-11, 20:51   #4560
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
hej

zuziunia bardzo dobrze,ze napisałaś list,nie mogłas milczec,ale teraz po tym liscie na pewno masz w sobie jakis spokoj,bo cie dreczylo,nie mozna w sobie trzemac niczego i masz racje lepiej żalowac,ze cos sie zrobilo,ni nic
owszem mam juz jakis spokój...wiem że to, że napisałam...to nie zostawiłam sprawy samej sobie, co on z tym zrobi jego sprawa..
mama mi ciągle radziła abym to ja wzięła sprawę w swoje ręce..heh nawet nie podejrzewa że wziełam aż tak bardzo

Cytat:
kurcze smutna historia taki mlody,a taka tragedia

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Córeczka ma mnie w
może jutro tak jak ciocia Zuzia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości