|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Hejka
![]() Domi co z bakteria jeszcze nie wiem. Dowiem sie dopiero w poniedzialek jak pojde do swojego lekarza. Wczoraj bylam tylko na usg u facia ktorego kompletnie nie znam i do ktorego juz wiecej nie pojde wiec nie wypytywalam sie go o nic. Ala pewnie ze mozesz znac imie. mam nadzieje ze w najblizszym czasie mi sie nie przyda. No wiec bardzo podoba mi sie Nicolay i mysle ze jak kiedys bede miala chlopca to tak go nazwe ![]() Meczy mnie potworna zgaga ![]() ![]() Kupilam pare ciuszkow dla malej ![]() Czerwiec 09 037.jpg Czerwiec 09 038.jpg Czerwiec 09 040.jpg Czerwiec 09 042.jpg Czerwiec 09 043.jpg Czerwiec 09 044.jpg
#4532 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() U mnie fatalna noc... napisałam wczoraj list od serca do exG... wszystko tak od serca... nie wiem co on z tym zrobi..nie wiem...minęło 2,5 roku jak mnie zostawił a ja zdałam sobie sprawę że nie potrafię zapomnieć, to że wróciłam do męża po rozstaniu, to raczej była chęć zapchania dziury po NIM.. całą noc przepłakałam ![]() on ma teraz dziewczynę i na pewne jest szczęśliwy...ech popierd.....to wszystko!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4534 |
BAN stały
|
Wysłałam wczoraj na nk...wiem, że nie powinnam, wiem, że może on jest szczęśliwy, ale juz dłużej nie mogłam milczeć...
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-06-11 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Hej
Syla fajowe ciuszki ![]() Zuzia na temat listu ja sie juz wypowiedziałam, mam nadzieje, ze on zareaguje jakoś i nie oleje...a napewno sobie weźmie do serca ![]() Mnie bola plecy, więc cuiekam leżec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Zuziunia
![]() ![]() Syla piękne ubranka ![]() ![]() ![]() Tak poza tym, to na jutro mam ostateczny termin porodu a ja nic nie czuję, aby coś miało się ruszyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
Syla, śliczne ciuszki
![]() Zuzia, nie wiem, co doradzić w kwestii listu. Z jednej strony niedobrze, jak jest coś niedopowiedziane do końca, niewyjaśnione. A list mógłby to zmienić. Z drugiej strony ma dziewczynę, ma ułożone życie.Znam sytuacje z drugiej strony. Do mojej przyjaciółki odezwał się facet, który zostawił ją rok temu. Byli prawie 5 lat ze sobą, planowali wspólną przyszłość, ale on się przestraszył. Teraz przysłał jej kilkadziesiąt róż do domu, pisał, dzwonił, że żałuję i takie tam. Na gadu ma wiecznie opis: WYBACZ,PRZEPRASZAM. Ale moja przyjaciółka, mimo, że uczucia nie do końca wygasły, to nie chcę już drugi raz wchodzić do tej samej rzeki. Nacierpiała się, ułożyła sobie teraz w miarę życie bez niego. Nie ma w prawdzie nikogo, ale odżyła. Widzę po niej, że jest zadowolona. I bardzo ją rozgniewało, że on nagle po roku odzywa się. Powiedziała mu,że nie ma szans i ma dać jej spokój. Dziewczyny, wcale nie czuję się jakbym miała być w ciąży. Dziś nad ranem obudził mnie ból podbrzusza, takie skurcze,jak zwykle mam jak mam @. Na szczęście to nie @ ale jednak chyba się zbliża ![]() ![]() no a teraz trochę prywaty: Cinusiowa, pozdrów mojego chrzestnego ![]() ![]()
![]() |
#4538 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Probuje tez sie postawic w sytuacji tej laski i powiem ci ze chyba nie bedzie jej milo jak sie dowie o twoim wyznaniu do G. ![]() Cytat:
![]() Teraz nic nie czujesz a za godzine mozesz pisac ze sie zaczelo i jedziesz na porodowke ![]() ![]()
![]() |
#4539 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
Cinusiowa, i bardzo dobrze, że się wystraszył, dziadkiem jest, ma gromadkę wnucząt, to musi mieć siły i zdrowie na dokazywanie z nimi
![]() Syla, zawsze lepiej większe kupić ubranka, bo wiadomo że się przydadzą. Ale w sumie jak Lenka za mamusią się wda to drobinka będzie ![]() Mąż właśnie szaleję z odkurzaczem po domu ![]() ![]()
#4541 |
Zakorzenienie
|
Syla śliczne ciuszki
![]() Ala ja cały czas wierze ze sie Wam udalo ![]() ide brac sie za obiad ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Ala
![]() pamietajcie, że ja ciągle nie mam "pary". Syla i Jane urodza a ja zostane sama. Tak nigdy nie było i nie może być ![]() wysyłam fluidki ![]() ![]() ![]() za tydzien do lekarza ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
Domi wstaw sobie suwaczka w podpis, bo ja za każdym razem zastanawiam się ile Ty już w ciąży jesteś i na kiedy masz termin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() własnie miałam suwaczek, ale w suwaczku sa pełne tygodnie skończone, a ja sobie tak jak mamuski zaokrąglam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() to był mój ideał..oczywiście miał wady...ale tylko przy nim się czułam naprwde kochana... a napisałam..cóż...wiem ze się nie przyzna lasce...bo go troche znam...znam go od 15 roku życia, jak poznaliśmy się na wakacjach... wolę żałować że coś zrobiłam, niż że nie zrobiłam... wiem że na 99,9% nic mój list nie da...ale niech wie że to z jego winy wszytsko...i że boli mnie to jaoś, chcialabym sie spotakc i pogadać...zapomnieć... a te buraki, gównatella to sie nigdy do niego nie umywały..NIGDY! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-06-11 o 12:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Zuzia, masz rację, że bardziej żałuje się tego, czego się nie zrobiło, niż to co się zrobiło. Przynajmniej wiesz, że coś zrobiłaś i nie poddałaś się
![]() Domi, no ja bym chciała być "Twoją parą" ![]() ![]()
#4548 | |
BAN stały
|
Cytat:
przynajmniej będzie wiedział jaki mi na nim zależało...co będzie..nie nastawiam się na nic. Jak on bedzie szczesliwy, to ja się bede cieszyc z jego szczescia ![]() idę obiadek robic. ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Jakie pustki ja byłam na spacerze...mam kilka zdj... ale jeszcze może sobie cos porobię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Cinusiowa ja się juz ruchów nie moge doczekac
![]() ![]() Ala trzymam kciuki ![]() Mamy mieszkanki ![]() ![]() ogólnie wszytskie rzeczy stamtad ida do wywalenia, a mu bedziemy musieli pomalowac, moze panele na podłoge połozymy, jeszcze sie musimy z synem tego kolesia ugadac, bo to nan iego mieszkanie jest i ten syn chce za jakis czas sprzedac, wiec mozew bysmy kupili wtedy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 |
BAN stały
|
Kolega z roku nie żyje, miał jakieś 32 lata, został pobity...
był policjantem ![]() mówił na mnie BARBIE jeszcze gazeta pożyczałam od niego, miałam odnieść na ost zjazd, ale jego nie było i nikt nie wiedział dlaczego... teraz już wiem ![]() cholera smutno mi... pił strasznie...ale to przez pracę... |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Syla kup troche ubranek 56 rozm ja mam malo i teraz maly chodzi w tych wiekszych bo nie mam innego wyjscia ![]() Lenka bardzo ładne imie ja mialam wybrane dla corki Nell ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Zuzia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
Zuzia, tak mi przykro
![]() ![]() Domi, gratuluję mieszkanka ![]() ![]() ![]()
#4554 |
BAN stały
|
cóż poradzić...jesteś i Cię nie ma...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
nie lubie słuchać o takich tragediach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Wtajemniczenie
|
Zuzia - przykro to slyszec....wspolczuje bardzo...
......................... ............ widze, ze uciekly wszystkie kiedy ja przyszlam...a szkoda ![]() u mnie nadal brak czasu..teraz walki z prawkiem..egazm wlasciwy coraz blizej...wlasnie 2 dni temu zdawalam 2 raz wew. [takie sa wymogi w mojej szkole] - poszlo troche gorzej, bo 1 blad - no ale wazne, ze zaliczone. w pon ide zapisac sie na wlasciwy egazm do WORDu - prosze za mnie juz teraz sie modlic i trzymac kciuki - o ile teorii to sie nie boje, to praktyka...slabo, slabo... a poza tym praca, jakies robotki w domu, odsypianie.. a dzis w koncu - po raz pierwszy w Polsce od chyba 2 lat bylam na rowerze [jupi!] - wiem, ze to brzmi smiesznie - ale ja zawsze od 3 lat juz wlasciwie, na rowerze jezdze we Frankfurcie...wiec teraz juz nie ma bata - postaram sie jezdzic tutaj jakos tak bardziej regularnie ![]() udalo mi sie rowniez wyciagnac na chwile zestaw do robienia bizuterii - i tu ponawiam pytanie: Ktora chetna na darmowa probke mojej tworczosci to na PW prosze sie zglosic !!! Paolino - od ciebie czekam na odp. caly czas... Z ciekawych ksiazek czytal ostatnio 'Bikini' Wisniewskiego - polecam goraco, zmienia postrzeganie na wiele spraw zwiazanych z wojna...choc watki erotyczne w tej ksiazce sa mooocno przesadzone - ale dzieki temu mozna sie posmiac zdrowo ![]()
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-06-11 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
BAN stały
|
pozostała po nim tylko gazeta...heh będzie mi go przypominać..
![]() pogrzeb po niedzieli.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
hej
cinusiowa a ty jeszcze tu siedzisz sio na porodowke ![]() zuziunia bardzo dobrze,ze napisałaś list,nie mogłas milczec,ale teraz po tym liscie na pewno masz w sobie jakis spokoj,bo cie dreczylo,nie mozna w sobie trzemac niczego i masz racje lepiej żalowac,ze cos sie zrobilo,ni nic kurcze smutna historia taki mlody,a taka tragedia ![]() magdaka to kcuki zacisniete,abys prawko zdała
#4559 |
Zakorzenienie
|
Córeczka ma mnie w
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
BAN stały
|
Cytat:
mama mi ciągle radziła abym to ja wzięła sprawę w swoje ręce..heh nawet nie podejrzewa że wziełam aż tak bardzo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- może jutro ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.