|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Madzia13 trzymam mocno kciuki
masz priva I jak laski odebrałyście nagrody z Rossmana? |
|
|
|
#4562 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia może załoz jeszcze raz konto. Ja mojej mamie załozyłam i wczoraj odebrała nagrode
![]() Myslałam, że da mi żelik pod prysznic, a ona że nie ![]() ide spać dobranoc i kolorowych snów zyczy Domi z fasolką o ja jak to brzmi![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-11 o 22:23 |
|
|
|
#4564 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja sie przejmuje jakism chlopami eheheh.... ![]() ![]() ide juz spac u mnie dobrze
Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2009-06-11 o 23:47 |
||||
|
|
|
#4565 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze taki link wam zapodam ze specjalna dedykacja dla naszych Poznanianek:
http://musierowicz.blox.pl/html jesli czytalyscie Musierewiczowej sage o Jezycjadzie - to goraco polecam zobaczyc na tym blogu jak miejsca opisane w ksiazkach wygladaja naprawde ![]() Ja swego czasu bylam maniaczka kompletna 'Kwiata kalafiora',' Sprezyny' itp.
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam większość części Jeżycjady - super książkiKurcze, szkoda, że w ciąży gdy leżałam tyle miesięcy w domu z łapkami założonymi pod głowę nie wróciłam do nich Zawsze lubiłam sobie wyobrażać tych bohaterów i te miejsca. Każda postać kojarzyła mi się po troszkę z kimś z moich znajomych i tak w mojej wyobraźni wyglądali bohaterowie![]() Zuziunia a to specjalnie dla Ciebie:
Niech Ci słonko ciepło gra, niech Twój uśmiech długo trwa, nie trać swej wesołej minki, dziś są Twoje Urodzinki! |
|
|
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam Jeżycjadę. No i podoba mi się to, że wiem, jak wyglądają miejsca, w których bohaterowie przebywają. To sprawia, ze książka wydaje mi się taka realna
uwielbiam Bernarda i jego teksty
|
#4568 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego Zuzia
Dziekuje za komplementy ubranek, mam nadzieje ze moja coreczka bedzie w nich wygladac slicznie ![]() Blondynka troche pokupuje i na 56, zwlaszcza ze prorokuja mi mala dzidzie. Juz sie zastanawialam czy na 50 nie kupic .Dzwonilam do mamy i mowi ze ja urodzilam sie 3150g, tez malutka Domi jak super
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia, wszystkiego najlepszego!! Zdrówka, szczęścia, znalezienia odpowiedniego faceta a nie tylko Burakello i Gówtatello!! spełnienia marzeń.
|
#4570 | ||
|
Zakorzenienie
|
ZUZIU KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA ŚWIECIE ZDRÓWKA, POMYSLNOŚCI, USMIECHU KAŻDEGO DNIA, POWODZENIA NA STUDIACH, PIENIĘDZY ABYŚ ZNALAZŁA W SWOIM CZASIE TEGO JEDYNEGO MĘŻCZYZNE, INNEGO OD TYCH WSZYTSKICH, KTÓRYCH DOTYCHCZAS SPOTYKAŁAŚ A CO DO URODY, NIE WIEM CZY MOZESZ BYC ŁADNIEJSZA ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Za miesiąc gdzies |
||
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu wszystkiego najlepszego
|
#4572 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jesteście kochane planuje wieczorkiem z koleżankami jechać na pizze wieczorem i może spotkam się z takim jednym....piszemy sobie na gg..a i kolega z roku okazał się fajny, też piszemy na gg...obchodzi urodziny 16 czerwca ale dzisiaj świętuje już a no i jeszcze piszę z takimi dwoma...narobiło się że hoho...ale ja to traktuje lekko, z dystansem
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-06-12 o 11:31 |
||
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziunia
Takie to szczere, proste życzenia Ci ofiaruję w dniu Twego urodzenia: Wiele uśmiechów, a mało żałości, Długich lat życia w szczęśliwości, Dobrego zdrowia i pomyślności, Jak najmniej smutków, dużo radości, Dużo przygód, morza wrażeń, Moc słodyczy, nic goryczy Tego Tobie życzę
|
#4574 |
|
Zadomowienie
|
ZUZIUNIA zycze Ci w dniu Twoich urodzin spełnienia wszystkiech marzeń i mnostwa uśmiechu na codzien!! Wszystkiego najlepszego!! Buziaki dla Was wszystkich!!
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Fruzienka witaj
jak samopoczucie? ale Cię dawno nie było
|
|
|
|
#4576 |
|
Zadomowienie
|
Samopoczucie znosne, mimo sesji teraz siedze i sie staram uczyc na egz poniedzialkowy, ale juz mi laza jakies durne mysli po glowie bo 28 d.c. a ja mam temp 37.0. Takze jakby ladnie poszlo to sie doczepie do Ciebie jako para ale staram sie nie nakrecac, bo cos mnie brzuch pobolewa. Nakrecam sie chyba tym bardziej, ze jakby sie udalo to unikne tej laparoskopii
|
#4577 |
|
Zadomowienie
|
Zuzia - Zuzieńka!
--- WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Aha i jeszcze - będzie dobrze! 3mam kciuki!!! Ali i Fruzia ![]() 3mam za Was! Magdzia Domi, Blondi, Jagódka, Paollino, Syla, Szamanka, Dra, Cinusiowa, Piwusia, Adzipersik, Zanka, Dra i WSZYSTKIE LEJDISKI - pozdrawiam Was serdecznie!!! ![]() ![]() |
|
|
|
#4578 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super by było Fruzia trzymam kciuki za Ciebie, zeby Cie laparoskopia ominełai za poniedziałkowy egzamin trzymam kciuki mocno ![]() Mnie tak samo pobolewał brzuch, mi nawet do głowy nie przyszło, ze moge być zaciązona, w niedziele łoiłam wódke, a w śorde zrobiłam test. I brzusio długo pobolewał jeszcze ![]() Cytat:
![]() a mnie wkurzył dziś....tato! Bo z hasłem do mnie, ze my z tz mamy kiepskie perspektywy na przyszłosć! No ludzie NIKT W NAS NIE WIERZY NIKT! |
||
|
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ufff... dobrze, że studia już za mną ![]() Ale chyba lubię się nad sobą znęcać psychicznie i myślę o czymś jeszcze dalej, tylko zobaczę jak mi córunia pozwoli A jak teraz nie pozwoli to pójdę jak troszeczkę mi podrośnie, tak ze 2-3 latka
|
|
|
|
|
#4581 |
|
Zadomowienie
|
Domi jak to marne perspektywy??
bo co? grunt to wierzyc we wlasne dzieci!Jane dzieki za podbudowanie mojej wiary... moze akurat cos z tego bedzie... Chociaz staranek bylo malo. Pocieszam sie tym, ze jak Tola zaszla w ciaze to tez staranek praktycznie nie bylo Optymistyczne jest to, ze jak si enie uda w tym miesaicu to na lipiec mamy zarezerwowany pokoj nad morzem, akurat na dni plodne ![]() kurcze nie bylam na wizazu tak dawno, a jak juz wlazlam to nie moge sie oderwac moglam poczekac do wakacji z odzywaniem sie, ale Domi swoim privem mnie skusila
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
KASIA0322 witaj, widze ze nas czytasz, a ostatni raz pisałas z rok temu na gangu
![]() jeszcze wtedy, co przez komlpement Twojego kolegi usnełam konto na Nk:p jak tam Laura? widze, że dawne osoby do nas wracaja fruzienka Jane a własnie nie lituj sie, bo niektórzy studenci sobie bardzo olewaja, nie lituj dawaj pały Fruzia ja się zawsze martwie jak któraś z nas długo nie pisze, a Ciebie to z rok też na wizazu nie wiedziałam:P zawsze po jakimś czasie albo ja się odzywam albo któraś z Wizazanek. Osttanio pisała Alkamor do mnie jej synek skończył juz 3 miesiące i wazy 8 kg wow! ale Ala na Odchowalni se odzywa głowniea jak mi tato tak dowalił, to zadzwoniłam do mamy, bo jest w pracy i wyskarzyłam, ze aż mnie brzuch boli z płaczu i zeby mu powiedziała cos, bo ja nie oge takich rzeczy słuchać...U Tz gadają: po co nam mieszanie.... a u mnie tato takie hasło aaa i jeszcze d omnie dzis powiedział, po co bedziemy sie pozbywac mebli z tamtego mieszkania![]() no kurde nawet ten koles chce ich wywalic, bo maja 50 lat przeciez nie bede chciala kasy od taty na mieszkanie ani na remont bo mam yswoja z Tz, więc niech ci ludzie sie nad nami zlituja ![]()
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-12 o 13:56 |
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My na dni płodne 9 miechów temu zarezerwowaliśmy pokój na agroturystyce niedaleko Krakowa (dla nas to drugi koniec Polski) i co? I dzisiaj mamy termin ... tylko skurczy brak... |
|
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też wtedy było malutko staranek, i do tej pory nie wiem jak to sie stało, no ale jakos stało
cinusiwa skurcze to skurczybyki
|
|
|
|
#4585 |
|
Konto usunięte
|
Cinusiowa trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
hejka Fruzia dobrze ze sie wkoncu odezwalas
Ciniusiowa moze cosik sie ruszy |
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
Może lepiej puśćcie te kciuki, to i mnie Niunia puści
![]() Jak wszyscy trzymają, to ja nie rodzę
|
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Jane, no ja mam nadzieję, ze te bóle zwiastują coś dobrego, a nie złego
ale dziś np śniły mi się szczeniaczki i przeczytałam w senniku,że to oznacza, że wkrótce spotka mnie zawód niby w takie coś nie wierzę, ale ja i tak mam mało nadziei, że się udało teoretycznie we wtorek mam termin @. w niedziele gin pozwoliła mi już testować, ale nie wiem, czy nie zaczekam, aż będzie po terminie @ (jeśli oczywiście @ się nie pojawi).Jane, zlituj się nad biednymi studentami Domi, olać takie gadanie. Ja nie rozumiem w ogóle, jak można takie rzeczy gadać, żeby podciąć Wam skrzydła? Żeby Was zniechęcić na sam początek? Wszystko Wam się pięknie układa, więc takie gadanie niepotrzbne. ![]() a my wkrótce pojedziemy do sklepu meblowego wybierać regał i stoliczek do kawy Fruzia, trzymam kciuki , żebyś nie musiała na laparo iść myślę, że Domi by się nie pogniewała, zwykle były pary, to my byśmy miały trójkącik ciążowy
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Domi głupot nie słuchaj
ciesz się że będziecie na swoim i będą się wtrącać w Wasze sprawy
|
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, Ala
i później zaczynam pesymistycznie przez to myslec wszytsko widze w czarnych kolorach, nie moge się cieszyć...i boli mnie to, że u Tz sa rodzice strasznie anty, że się wyprowadzamy. Moja mama mi powiedziała, że pewnie przez to jakbyśmy mieszkali to Tz by się do mieszkania dokładał i im to na rekę by było. I chyba miaął racje w tym, bo gadałam o tym z Tz i mówił ze planują remonty więc Tz by się dokładał i w ogóle ![]() tylko kurde nie wyobrażam sobie inwestować w jego mieszkanie, gdzie bedzie z tego korzystało jego rodzenstwo, chować nasze jedzenie do lodówki( znikałoby w ciągu godziny)...smiechu warte |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.

masz priva 

o ja jak to brzmi
. Mam ja nawet po wypiciu wody. masakra
.
Nie potrafiłam się powstrzymać od kupowania i teraz mam... moje dziecko będzie wielkie i nie wiem, czy jak się urodzi to czy się zmieści w 56
Zawsze lubiłam sobie wyobrażać tych bohaterów i te miejsca. Każda postać kojarzyła mi się po troszkę z kimś z moich znajomych i tak w mojej wyobraźni wyglądali bohaterowie