|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Madzia13 trzymam mocno kciuki
![]() ![]() I jak laski odebrałyście nagrody z Rossmana? |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Zakorzenienie
|
Zuzia może załoz jeszcze raz konto. Ja mojej mamie załozyłam i wczoraj odebrała nagrode
![]() Myslałam, że da mi żelik pod prysznic, a ona że nie ![]() ide spać dobranoc i kolorowych snów zyczy Domi z fasolką ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-11 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ja sie przejmuje jakism chlopami eheheh.... ![]() ![]() ide juz spac u mnie dobrze ![]() Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2009-06-11 o 22:47 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze taki link wam zapodam ze specjalna dedykacja dla naszych Poznanianek:
http://musierowicz.blox.pl/html jesli czytalyscie Musierewiczowej sage o Jezycjadzie - to goraco polecam zobaczyc na tym blogu jak miejsca opisane w ksiazkach wygladaja naprawde ![]() Ja swego czasu bylam maniaczka kompletna 'Kwiata kalafiora',' Sprezyny' itp.
#4566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze, szkoda, że w ciąży gdy leżałam tyle miesięcy w domu z łapkami założonymi pod głowę nie wróciłam do nich ![]() ![]() Zuziunia a to specjalnie dla Ciebie:
Niech Ci słonko ciepło gra, niech Twój uśmiech długo trwa, nie trać swej wesołej minki, dziś są Twoje Urodzinki! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam Jeżycjadę. No i podoba mi się to, że wiem, jak wyglądają miejsca, w których bohaterowie przebywają. To sprawia, ze książka wydaje mi się taka realna
![]() ![]() ![]()
#4568 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego Zuzia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje za komplementy ubranek, mam nadzieje ze moja coreczka bedzie w nich wygladac slicznie ![]() Blondynka troche pokupuje i na 56, zwlaszcza ze prorokuja mi mala dzidzie. Juz sie zastanawialam czy na 50 nie kupic ![]() Dzwonilam do mamy i mowi ze ja urodzilam sie 3150g, tez malutka ![]() Domi jak super ![]() ![]()
#4569 |
Zakorzenienie
|
Zuzia, wszystkiego najlepszego!! Zdrówka, szczęścia, znalezienia odpowiedniego faceta a nie tylko Burakello i Gówtatello!! spełnienia marzeń.
![]() ![]() ![]()
#4570 | ||
Zakorzenienie
|
ZUZIU KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA ŚWIECIE ZDRÓWKA, POMYSLNOŚCI, USMIECHU KAŻDEGO DNIA, POWODZENIA NA STUDIACH, PIENIĘDZY ABYŚ ZNALAZŁA W SWOIM CZASIE TEGO JEDYNEGO MĘŻCZYZNE, INNEGO OD TYCH WSZYTSKICH, KTÓRYCH DOTYCHCZAS SPOTYKAŁAŚ A CO DO URODY, NIE WIEM CZY MOZESZ BYC ŁADNIEJSZA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Za miesiąc gdzies ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
Zuziu wszystkiego najlepszego
![]()
![]() |
#4572 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jesteście kochane ![]() planuje wieczorkiem z koleżankami jechać na pizze wieczorem ![]() ![]() a i kolega z roku okazał się fajny, też piszemy na gg...obchodzi urodziny 16 czerwca ale dzisiaj świętuje już ![]() a no i jeszcze piszę z takimi dwoma...narobiło się że hoho...ale ja to traktuje lekko, z dystansem ![]() Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-06-12 o 10:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
Zuziunia
Takie to szczere, proste życzenia Ci ofiaruję w dniu Twego urodzenia: Wiele uśmiechów, a mało żałości, Długich lat życia w szczęśliwości, Dobrego zdrowia i pomyślności, Jak najmniej smutków, dużo radości, Dużo przygód, morza wrażeń, Moc słodyczy, nic goryczy Tego Tobie życzę
#4574 |
Zadomowienie
|
ZUZIUNIA zycze Ci w dniu Twoich urodzin spełnienia wszystkiech marzeń i mnostwa uśmiechu na codzien!! Wszystkiego najlepszego!! ![]() ![]() Buziaki dla Was wszystkich!!
![]()
#4575 |
Zakorzenienie
|
Fruzienka witaj
![]() jak samopoczucie? ale Cię dawno nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Zadomowienie
|
Samopoczucie znosne, mimo sesji ![]() ![]() ![]()
#4577 |
Zadomowienie
|
Zuzia - Zuzieńka!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha i jeszcze - będzie dobrze! 3mam kciuki!!! ![]() Ali i Fruzia ![]() ![]() ![]() ![]() 3mam za Was! ![]() Magdzia ![]() ![]() Domi, Blondi, Jagódka, Paollino, Syla, Szamanka, Dra, Cinusiowa, Piwusia, Adzipersik, Zanka, Dra i WSZYSTKIE LEJDISKI - pozdrawiam Was serdecznie!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super by było ![]() ![]() i za poniedziałkowy egzamin trzymam kciuki mocno ![]() Mnie tak samo pobolewał brzuch, mi nawet do głowy nie przyszło, ze moge być zaciązona, w niedziele łoiłam wódke, a w śorde zrobiłam test. I brzusio długo pobolewał jeszcze ![]() Cytat:
![]() a mnie wkurzył dziś....tato! Bo z hasłem do mnie, ze my z tz mamy kiepskie perspektywy na przyszłosć! No ludzie NIKT W NAS NIE WIERZY NIKT! |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ufff... dobrze, że studia już za mną ![]() Ale chyba lubię się nad sobą znęcać psychicznie i myślę o czymś jeszcze dalej, tylko zobaczę jak mi córunia pozwoli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zadomowienie
|
Domi jak to marne perspektywy??
![]() ![]() Jane dzieki za podbudowanie mojej wiary... moze akurat cos z tego bedzie... Chociaz staranek bylo malo. Pocieszam sie tym, ze jak Tola zaszla w ciaze to tez staranek praktycznie nie bylo ![]() ![]() kurcze nie bylam na wizazu tak dawno, a jak juz wlazlam to nie moge sie oderwac ![]() ![]()
#4582 |
Zakorzenienie
|
KASIA0322 witaj, widze ze nas czytasz, a ostatni raz pisałas z rok temu na gangu
![]() jeszcze wtedy, co przez komlpement Twojego kolegi usnełam konto na Nk:p jak tam Laura? widze, że dawne osoby do nas wracaja fruzienka ![]() Jane a własnie nie lituj sie, bo niektórzy studenci sobie bardzo olewaja, nie lituj dawaj pały ![]() Fruzia ja się zawsze martwie jak któraś z nas długo nie pisze, a Ciebie to z rok też na wizazu nie wiedziałam:P zawsze po jakimś czasie albo ja się odzywam albo któraś z Wizazanek. Osttanio pisała Alkamor do mnie ![]() ![]() ![]() a jak mi tato tak dowalił, to zadzwoniłam do mamy, bo jest w pracy i wyskarzyłam, ze aż mnie brzuch boli z płaczu ![]() U Tz gadają: po co nam mieszanie.... a u mnie tato takie hasło ![]() ![]() no kurde nawet ten koles chce ich wywalic, bo maja 50 lat przeciez nie bede chciala kasy od taty na mieszkanie ani na remont bo mam yswoja z Tz, więc niech ci ludzie sie nad nami zlituja ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-12 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My na dni płodne 9 miechów temu zarezerwowaliśmy pokój na agroturystyce niedaleko Krakowa (dla nas to drugi koniec Polski) i co? I dzisiaj mamy termin ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
U mnie też wtedy było malutko staranek, i do tej pory nie wiem jak to sie stało, no ale jakos stało
![]() cinusiwa skurcze to skurczybyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Konto usunięte
|
Cinusiowa trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
hejka Fruzia dobrze ze sie wkoncu odezwalas
![]() Ciniusiowa moze cosik sie ruszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
Może lepiej puśćcie te kciuki, to i mnie Niunia puści
![]() Jak wszyscy trzymają, to ja nie rodzę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Jane, no ja mam nadzieję, ze te bóle zwiastują coś dobrego, a nie złego
![]() ![]() ![]() ![]() Jane, zlituj się nad biednymi studentami ![]() Domi, olać takie gadanie. Ja nie rozumiem w ogóle, jak można takie rzeczy gadać, żeby podciąć Wam skrzydła? Żeby Was zniechęcić na sam początek? Wszystko Wam się pięknie układa, więc takie gadanie niepotrzbne. ![]() a my wkrótce pojedziemy do sklepu meblowego wybierać regał i stoliczek do kawy ![]() Fruzia, trzymam kciuki , żebyś nie musiała na laparo iść ![]() ![]() ![]() ![]()
#4589 |
Zakorzenienie
|
Domi głupot nie słuchaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
Blondi, Ala
![]() ![]() ![]() i boli mnie to, że u Tz sa rodzice strasznie anty, że się wyprowadzamy. Moja mama mi powiedziała, że pewnie przez to jakbyśmy mieszkali to Tz by się do mieszkania dokładał i im to na rekę by było. I chyba miaął racje w tym, bo gadałam o tym z Tz i mówił ze planują remonty więc Tz by się dokładał i w ogóle ![]() tylko kurde nie wyobrażam sobie inwestować w jego mieszkanie, gdzie bedzie z tego korzystało jego rodzenstwo, chować nasze jedzenie do lodówki( znikałoby w ciągu godziny)...smiechu warte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.