|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
|
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Ja skończyłam moją magisterke ufff
jeszcze tylko automatyczny spis tabel musze zrobić i mam nadzieje, promotor nic nei bedzie kazal poprawiac tylko drukować już...nie mam ani jednego autora zagranicznego, mam nadzieje, że bedzie okej ![]() żeby już byc tylko po Jane co u Ciebie???napisz coś w końcu ![]() to samo Zanka, Szamanka, Chilanes, Piwusia i reszta szanownych lejdis ![]() SŁUCHAJCIE CINUSIOWA URODZIŁA DZIS, PODOBNO PRZEZ CESRARSKIE CIĘCIE I MAŁA WAŻY 4460 G I MIERZY 60 CM GRATULUJEMY CINUSIOWA Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-14 o 18:51 |
|
|
|
#4653 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4654 |
|
Konto usunięte
|
HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W KOŃCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! |
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
no to rodzina mi się powiększyła
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Ala masz jakieś kuchnie fajne u siebie na dysku i pokoje oprócz tych, które Ci wyslałam?;>
|
|
|
|
#4657 |
|
Zadomowienie
|
"Jane co u Ciebie???napisz coś w końcu
![]() to samo Zanka, Szamanka, Chilanes, Piwusia i reszta szanownych lejdis "Dzięki Dźomi ![]() Dobrze, że Ty już pracę skończyłaś - extra! Aha - a z mieszkankiem u Was to SUPER i wprost powiedzieć wręcz trzeba: WYPROWADZAJCIE SIĘ, ALE TO JUŻ!!! Wykonać! Fajne kawały sobie piszecie - Ali mam nadzieję ciut z tym lepiej Ła - Cinusiowa!!! Nareszcie! GRATULACJE GORĄCE!!! Ale OLBRZYM dziewczynka!!! Ła! 4,5 kg?!!! ŁA! ŁA!!!A wiecie, że ja też mogę mieć cesarkę...? - w sumie sama nie wiem już jaką decyzję podjąć ![]() Zuzia - życzenia od Jane też czytałaś, nie? ![]() Pozdrawiam i ściskam WSZYSTKIE LEJDISKI (nie jestem pewna czy my się z Kasią znamy, ale ja Ją pamiętam z gangu chyba?) - kiepski mam humor po tych studentach egoistach i bezczelnych typkach, to idę zjeść truskawki - PA!!! |
|
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie mam żadnych zdjęć ja siedziałam w necie i oglądałam, poza tym chodziłam po sklepach, brałam katalogi, szukałam inspiracji na żywo. Fajny katalog z kuchniami miała firma BlackRedWhite. a generalnie mnie do mojej kuchni zainspirowała kuchnia, którą widziałam w Bodzio Jane, lepiej mi. Ale są momenty, kiedy chcę mi się wyć (bo tego płaczem nazwać nie można) i myślę sobie, że chyba nie zasługuję na to, by być mamą. Ale potem przechodzi mi i czuję się lepiej. Mam tylko dość na nowo chodzenia non stop do gina, monitorngu itp. Zastanawiam się, czy nie zrobić przerwy z tym. Ale z drugiej strony potem będę sobie wyrzucać, że czas straciłam. Zresztą pogadam z gin, muszę wpierw zobaczyć, czy te torbiele są czy już ich nie ma. A potem czas pokaże. A jutro do pracy, mam jej serdecznie dość. Ale urlopu wziąć teraz nie mogew bo mam nawał pracy, a jeszcze koleżanka na urlop poszła, wiec trochę jej robote muszę ogarnąć.
|
|
#4659 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
Ala jak wpisałas na youtube, zeby był serial Króliczki playboya?bo ja wpisuje, ale jakieś programy wyskakują
|
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
girls next door mam wytłumaczenie, dlaczego to oglądam, ćwiczę angielski
|
|
#4662 |
|
BAN stały
|
Ale ja daje czadu
teraz pisałam z Marcinem..hehehehehewygląda na spokojnego bardzo...tez chce sie spotkać...mieszka pod Wawa i chce przyjechać hehehe i strasznie miły jest...w moim wieku.
|
|
|
|
#4663 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ostatnio wogole nie dzwoni...osatnir az 4 czerwca dzownil na gg jakis dziwny jest.,..wczoraj np.zagadal czy mu pokaze jakies zjdecie co zrobilam nowym apartatem a ja ze po co mu a ten ze dla niego i pozniej mowiłale jak niecchesz to nie...a ja ze ja wiem ze on mnie do niczego nie zmusza....i co napisal"dobra to moze ja sobie pujde" napisalam dlaczego?? on nie od psal i sobie poszedl bez dobranoc bez dowidzeniaa Wogole to chcialbym wam cos napsac tylko nie myslcie o mnie zle.... wiec co do tych facetow z czatow i z internetu....to ja wsumie teraz pisze z 3 facetam....tz...Z tym G, z Londynu z 2 G. z Londynu i z takim z Poznania...Dominikiem... i ostatnio stwierdzilam ze ich wszystkich oklamuje. ...mowiac im mile slowka...i oczekujac tego samego...od nich...porstu pocczenuje czulosc...i chyba ja glopia mysle..ze oni mi to daja...w jakis stopniu przez gg smski rozmowy... EHHH sorki ale musilam sie wygadac...wiec ze to belkot tylko....eheh A dzis bylam poza krakowem z rodzinka i porbilam mase zdjec jutro wam pokaze....i oczywscie konie tez na nich sa.... BUziaczek do jutra ![]() a i CIUNSIOWA-WIELKIE GRATULUACJE ![]() ![]() NINA sie jednak mnie przestraszyla ze przyjade i ja pogonie... Cytat:
|
|||
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
Jane co do cesarki to zrób tak aby Tobie i dzidzi nic nie było
ja poród sn bardzo źle wspominam
|
|
|
|
#4665 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4666 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem w końcu
Teraz idę czytać co naskrobałyście.
|
#4667 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaraz lecę po zakupki i do banku zaplacic za nowy pojazd dla synka
![]() mój Tż mnie namawia na wyjazd nad morze a ja nie wiem czy jechać muszę przemyśleć sprawę ale z drugiej str całe wakacje w domciu przerąbane
|
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Cinusiowa moje ogromne gratulacje!
w końcu doczekałaś się swojego skarba
|
#4670 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jest tyle fajnych zakątków w Polsce. |
|
|
|
|
#4671 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam troszkę czytania, ale już Was nadrobiłam.
ZUZIA, MADZIA - spóźnione, ale szczere życzenia. Aby się spełniły Wasze najskrytsze marzenia CINIUSIOWA - gatulacje, w końcu Malutka pojawiła się na świecie Domi super, że macie już mieszkanko, będziecie na swoim to i wszystkie problemy znikną ( czyt. z rodziną ). Wszystko się ułoży i będzie git ![]() Ala smutno mi, że tym razem się nie udało, wierzyłam, że tym razem już Wam się uda. Zuzia tyle masz tych " kandydatów", że ja się już pogubiłam. To teraz co u mnie: Odebrałam wyniki tego rezonansu :"Stwierdzono niewielką centralno-prawoboczną podwięzadłową wypuklinę L5/S1. Bez ewidentnych cech ucisku na struktury nerwowe". A najlepsze jest to, że rehabilitacje mam UWAGA : 24 sierpnia . Normalnie ich pogięło.Weekend milutko sobie spędziliśmy, odpoczęliśmy, zrelaksowaliśmy się i było fajnie. Teraz idę na badanie progesteronu
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Vcelka fajnie, że wróciłaś ![]() My wczoraj z Tz ogladalismy szafy na internecie, mamy dylemat, bo chcielibysmy zrobic wszytsko po swojemu, łazienke, kuchnie, ale zaszalejemy z pokojami, bo one bedza pusciutkie. I kupimy swoje mebelki, juz ogladałam wczoraj szafy i komody ![]() Juz sie nie moge doczekac jak w lipcu kupimy ewentualnie potem jak sie wyprowadzimy to wszytsko ze sba zabierzemy, ale zakladamy, ze dlugo tam bedziemy ieszkac. Moj tz bedzie mial blisko do pracy, ja blisko do szpitala;P http://www.sklep.meble.pl/p7670,szafa-diana.html ta mi sie podoba
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-15 o 10:39 |
|
|
|
#4673 |
|
Wtajemniczenie
|
Tęskniłam za Wami Lejdiski, tak mi brakowało Was - normalnie się uzależniłam
![]() Ja już wróciłam z badania progesteronu, jutro wieczorkiem będę wyniki ( nawet nie wiem jakie powinny być ). Domi szafa spoko, ale ja lubię bardzo ciemne meble. Teraz będziesz miała zajęcie - szukanie mebelków i innych duperelków do nowego mieszkanka
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też sie podobają ciemne, ale do tego mieszkania nie będa takie pasowały. jak już weszłam w sobote drugi raz to miałam wizje co i jak
Ja przez to myślenie jak nie o lekarzu albo o mieszkaniu nic się nie ucze. A mój promotor w czwratek dopiero bedzie i pojade mu zawieźć prace, a zanim ja sprawdzi, zanim ja wydrukuje i zawiozę kurcze ja moge do 26ego nei zdążyć...ale jeszcze 4 dni i ....lekarz Vcelka trzymam kciuki za pozytywne badanie, bedzie gitez majonez ja też tęskniłam |
|
|
|
#4675 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie nie każde meble pasują do danego wnętrza, na pewno Domi masz dobry gust i wybierzesz najpiękniejsze i będziecie sobie mieszkać sami z Tż i dzidzią
I nikt Wam nie będzie podbierał jedzenia z lodówki, nikt nie będzie Wam się wtrącał - Domi w końcu odżyje![]() Mam nadzieje, że ten progesteron wyjdzie dobrze Zobaczymy jutro.Jeszcze moje zakupki. Coś ostatnio szaleję ![]() 1. prezent 2. zwykła bokserka - urzekł mnie kolor, chociaż na zdjęciu tego nie widać. 3. koronkowa
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-06-15 o 13:07 |
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelko bluzki jak zwykle świetne i w moim guscie, a chetnie zobaczyłabym ich na Tobie
![]() Vcelko ja na samą mysl o przeprowadzce odzywam |
|
|
|
#4677 |
|
Wtajemniczenie
|
cinusiowa - gratulacje!!!
|
#4678 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hmm pisałam z 4 Rafał Daniel Tomek i od wczoraj Marcin ![]() Ale najfajniej pisze mi się z Rafałkiem....mmmm przystojny jest i nawet znam z widzenia jego siostrę ![]() i z Marcinem...blondyn...ziel one oczy..strasznie miły....(smsujemy) dobra lecę jeść obiadek...potem poczytam gazetę i do nauki
|
|
|
|
|
#4679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zuzia mój mąż ma na imię Rafałek - Rafały to fajne chłopaki
|
|
#4680 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

ja siedziałam w necie i oglądałam, poza tym chodziłam po sklepach, brałam katalogi, szukałam inspiracji na żywo. Fajny katalog z kuchniami miała firma BlackRedWhite. a generalnie mnie do mojej kuchni zainspirowała kuchnia, którą widziałam w Bodzio