|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Vcelka, fajnie, że wróciłaś, opowiadaj co u Ciebie? na wynikach to się nie znam, więc nie wiem, czy Twoje są w sumie dobre, czy jednak średnio na jeża
a rehabilitacja tak późno? nie można przyspieszyć?Jagódka, to normalne, że tak robisz, ja swego czasu flirtowałam na gadu z kilkoma na raz (chyba 4 czy 5) i się na raz spotykałam z 2 czy 3. Of kors dopoki nie spotkałam mojego męża Teraz jestem grzeczna i nie ciagnię mnie do tego. Ale wtedy, jak byłam sama, to potrzebowałam trochę adoracji i komplementówDomi, nie mogę doczekać się fotek Twojego mieszkania a balkon tam macie?Jak duży? Ja właśnie szukam indspiracji ( i kasy![]() Dzwoniłam dziś do gin, idę do niej 11 dnia cyklu, żeby zobaczyc, czy rośnie mi jakiś babel,z którego beda ludzie w tym cyklu nie chce mnie lekarka faszerować lekami, twierdzi,że jest prawdopobodne, że własnymi siłami mój organizm po zeszłomiesiecznej dawce leków może coś wytworzyć generalnie zapowiedziałam meżowi, że teraz bedziemy jak króliczki
|
#4682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyniki są takie średnie, najlepsze byłyby jakby wyszło, że wszystko jest ok. I niestety nie da się wcześniej na rehabilitacje, najbliższy możliwy termin jest właśnie na 24 sierpnia
|
|
#4683 |
|
BAN stały
|
Próbuje pisać pracę mgr...napisałam z 2 zdania
nie mam weny, a za 2 tyg muszę oddać co najmniej 80% promotor mnie zaje....bie
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Ala nie ma takiego typowego balkonu, jest w sumie taki niby balkon z taką barierą mniej więcej do pasa
Ala a czy Wy kupujecie wszytskie meble nowe do mieszkania?ile ma pokoi?Bo ja to nie chce nic starego i narazie do jednego pokoju z takich wiekszych mebloscianek kupimy szafe a do drugiego taką szafe ozdobna. Jakis typowych mebli narazie nie ma sensu moim zdaniem. Oczywiście nowe karnisze, żyrandole, komode, biurko, łózko to wszytsko musimy kupić a to jeszcze nie koniec. Chyba zbankrutujemy. Ale staroci napewno nei chce ![]() Ja już oczyma wyobraźni widze wsyztzko jak stoi na swoimm iejscu, jakaś nienormalna chyba jestem ![]() Motylicaja Ja 3 lata temu na wakacjach kiedy poznałam mojego Tz też chodziłam na randki z fagasami róznymi i burakami. Był taki czas ze codziennie z innymi. Jeden to chcial zebym nastepnego dnia juz do niego przyjechala i z jego matka poznała ![]() na szczescie w pore poznałam Tz, choc przyznam, że na początku mi sie nie podobał ale ogólnie wszytsko się bardzo szybko potoczyło między nami, choć tak naprawde zakochałam się w nim duzo pózniej. Bo jak wyjechałam za granice na 2 miesiace to mało co za nim teskniłam a już bylismy para. To przyszło jakoś tak później![]() Vcelka ja miałam Rafała w klasie w szkole średniej, ale był strasznie zboczony Zuzia pisz tam pisz
|
|
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Kupujemy nowe meble
Także jeszcze wiele do zrobienia (kupienia) mamy. Ale wszystkoz czasem
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Ala a ile macie pokoi?
|
|
|
|
#4687 |
|
BAN stały
|
Pisłąm w końcu do 1 w nocy z Rafałem i z Marcinem
Rafał zaczął opowiadać mi o jakis pannach, heh w końcu zaczęliśmy gadać jak znajomi, ale potem sie rozkręciło... a Marcina to chyba wzięło na maxa...juz od rana smsy są ![]() dla mnie to wszystko za szybko...jestem co prawda ciekawa jak to wszystko w realu będzie wyglądać. Ide jeść i szykowac sie do mojej nudnej pracy |
|
|
|
#4688 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie jem śniadanko...u nas pogoda deszczowa
![]() Domi ja też kupowałam wszystkie meble nowe, ale my jak się wprowadzaliśmy to były puste ściany, więc nie miałam problemu ze starociami ( oprócz mebli kuchennych). Tak jak pisze Ala, wszystko powoli sobie kupicie. Zuzia to nieźle się rozkręca z tymi " kandydatami", ciekawe czy na żywo też byliby tacy rozgadani....
|
#4689 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
myslę że raczej Marcin jest spokojny...na takiego wygląda...blondyn, 190cm, zielone oczy...ubiera się w koszule patrząc na zdj. Chyba romantyk. Rafał, 198 , ciemne oczy, ciemne włosy, śniada karnacja..ten to chyba ziółko trochę...no ale nie wiem:p Spaaaaaaać i po co mi to było? Po co
|
|
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() u mnie tez pogoda nieciekawa, bardzo ciemno za oknem.. Mam w planie sie uczyć
|
|
|
|
#4691 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuzia ( wg Twojego opisu ) z wyglądu zewnętrznego bardziej odpowiada mi jednak Rafał
, ale nie wygląd najważniejszy...A ja już zrobiłam ogórki na małosolne A teraz mam zamiar zrobić gulasz z mięsa mielonego, tak więcej, żeby zawekować w słoiczki, bo czasem nie chce mi się gotować. A pogoda tak beznadziejna, że na dwór nie chce mi się ruszyć.
|
#4692 |
|
BAN stały
|
heh no Rafałek przystojny...ale wiecie wiem jak ważny jest charakter
ex G był taki sobie...ale miał świetny charakter... wygląd to nie wszystko.... spadam do pracy |
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
współczuje pracy...
a ja musze też wyjść załatwić kilka rzeczy
|
|
|
|
#4694 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie trochę się przejaśnia, idę do rossmana po prezent dla mamy i drobne zakupki muszę zrobić. Wszystkie wybywamy
|
#4695 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Aha to zle rpzeczyalam twoją wypowiedz... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Miałam wczoraj napsiac wam posta ale cos sie wizaz psuł.... A u mnie...dzis pogoda senna leje wieje.... ide dopero na 15 do Piotrka ![]() A z G.to sie obrazil na mnie i nie odzywa sie od...3 dni...jakos tak... Nie to nie laski bez....ehhehe ![]() A dzisaj siedze sobie na gg i przchodzi taka wiaodmosc.... "hej myslalem nad tym pare dni i uznaem iz taka milosc na odleglosc to nie ma zadnego sensu przepraszam" az mnie wcielo.. ![]() to byla wiadomosc od takiego kolegi Patryka tez z Londynu ...kiedys psialsimy duzo gadalismy jakso sie kontakt urwal pozniej sie odnowil i i wiadac ze skoczyl....Kurcze chlopak sie chyba we mnie zakochal....ze uzyl slowa "miłość" Kurcze troszke mi zal jest....ale wsumie to ja już o nim dawno zapomnialam wiec.... spoko.......jakos przezyje ta sytulacje.. ![]() I jak na jagodke przystalo musze sie pochwalic....o to moj apracik i zdjecia zrobione nim......JA ,konik-moja sisotra go ujezdza...i inne koniki z tej samej stajni.... Buziaczki Miłego dnia...dziewczynyki....i dzidzusie tez... |
||||
|
|
|
#4696 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już ugotowałam gulasz, odebrałam prezent z rossmana dla mamy, zrobiłam zakupki...i teraz czekam na męża
![]() Ależ tu dzisiaj cisza....
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
Też zauwazyłam, że cisza....
ja byłam pozałatwiać kilka spraw, w czytelni i teraz kończe prace z kursu, bo w czwartek będę na uczelni więc musze pozałatwiać jak najwiecej ![]() Vcelka jak jesteś na gg to się odezwij ja na niewidoku
|
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie obieram fasolkę na obiad
![]() ja dzisiaj siedzę cały dzień w domciu u Nas raz świeci słońce a raz deszcz więc odpuszczę sobie dzisiaj spacer jutro przyślą nową furę to trzeba będzie przetestować |
|
|
|
#4699 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi
![]() Blondynka no jasne, że nowy pojazd trzeba przetestować - może jakąś foteczkę wstawisz ![]() Motylicaja taka "miłość" na odległość to faktycznie bezsensu, tym bardziej, że Wy się nigdy na żywo nie poznaliście. Może znajdziesz swoją miłość w swoim mieście
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
wstawię wiadomo
![]() dzisiaj pierwszy raz smażę wątróbkę dla Tż na obiad ciekawe co z tego wyjdzie najwyżej pies zjeAla twoje psy już maja te chipy?-mój kuzyn mi kiedyś napisał na gg cipy dla psa heh ( nie wiem jak się to pisze) jednak ide z synkiem zrobić rundę w parku później się odezwę Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-06-16 o 16:46 |
|
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubie wątróbke, ale teraz nie jem, bo nie wskazana
![]() Za 3 dni o tej porze będe juz po drzwiami lekarza aaaaaaaa ![]() ![]() Napisałam prace w kursu |
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
Domi, mamy 3 pokoje
![]() Blondi, nie, nie mają chipów. Ale w sumie dobra, nawet podatku jeszcze nie zapłaciłam za psa, ale ciiii ![]() w pracy mam codziennie taki zapiernicz, że padam na twarz, jak przyjdę do domu. Nie mogę wygrzebać się z papierów, straszna taka papierkowa robota
|
#4703 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie lubię wątróbki...
Domi super, że pracę już napisałaś, jedno z głowy. Będzie dobrze po wizycie u lekarza Ja już mam obiadek więc spadam, potem idę po wyniki, będę później. Pa
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
witam
przepraszam,że znikłam,ale musiałm nabrać sił,bo ostanio to doła se kopałam ,ale już go zasypuje ![]() zuziunia oo to sie rozkreca ciekawe co z tego wyjdzie i masz racje wygląd to nie wszystko,wazny też charakter ![]() blondynkapoznan wyjdzie wyjdzie ii daj znac czy sie udała ta watróbka ![]() Motylicaja śliczna z coebie kobietka i piękny konik ![]() pozdrawiam pozostałe dziewczyny
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelko koniecznie daj znac jak wyniki
witaj dra, dawno Cie nie było jak pęcherz, lepiej?![]() Ja za chwilę robie sobie chwile przyjemności, jak tylko zwolni się normalny komputer idę oglądać mebelki A po mojej obronie to będziemy po sklepach meblowych z Tz chodzić |
|
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
ta udała się
Aluś ja chce się umówić na te chip ale nikt nie odbiera tel cały dzień dzwonię ponoć b.długie terminy są
|
|
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
na razie cisza z pecherzem
oby tak zostało ,ale znajac tamte moje przykłady to antybiotyk jak konczylam to po 2 tyg wracalo,a antybiotyk odstawiłam w sobote to tu wielki znak zapytania ? co dalej,oby dobrze...Cytat:
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
Blondynka a dałaś dużo cebuli?ja zawsze bardzo duzo cebuli daje, bo takiej samej to też nie wiem czy bym zjadła. No i głownie drobiową albo z indyka:P
za to ja od jakiegoś czasu latam sikać co godzine, już mnie to męczy... |
|
|
|
#4709 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam już wynik
Wyszedł bardzo dobry, co oznacza, że jest prawidłowa czynność ciałka żółtego, że była owulacjaDomi latasz siku co chwilkę, bo dzidzi coraz większe i może usadowiło się w okolicach pęcherza, albo pojadłaś za dużo truskawek
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-06-16 o 18:47 |
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelka to super, że wyniki extra
![]() truskawki chyba nie, to pewnie dzidzius. Tylko, że na jednych stronach interentowych psize, ze sikanie przechodzi w 2gim trymestrze a na innych, ze dopiero się zaczyna ja tak już od dobrego tygodnia latam przesadnie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

a rehabilitacja tak późno?
nie można przyspieszyć?
Teraz jestem grzeczna i nie ciagnię mnie do tego. Ale wtedy, jak byłam sama, to potrzebowałam trochę adoracji i komplementów
w tym cyklu nie chce mnie lekarka faszerować lekami, twierdzi,że jest prawdopobodne, że własnymi siłami mój organizm po zeszłomiesiecznej dawce leków może coś wytworzyć
generalnie zapowiedziałam meżowi, że teraz bedziemy jak króliczki

ale ogólnie wszytsko się bardzo szybko potoczyło między nami, choć tak naprawde zakochałam się w nim duzo pózniej. Bo jak wyjechałam za granice na 2 miesiace to mało co za nim teskniłam a już bylismy para. To przyszło jakoś tak później