|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cześć
![]() Zuzia wydaje mi się, że ten G. myśli, że Ty na niego czekasz, że nie znajdziesz sobie innego chłopaka...zdecydowanie się myli i dobrze, że mu tak odpisujesz jakby Ci nie zależało zupełnie. Mam nadzieje, że da Ci spokój i że z Marcinkiem będzie fajnie ![]() Domi to za 200 postów możesz zakładać już nowy Zostałaś oficjalnie nominowana![]() Piwusia super, że się odezwałaś, ale chcielibyśmy wiedzieć troszkę więcej co się u Ciebie dzieje
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
ja się melduje ponownie w ten pochmurny dzień
![]() zwariować można jest lato a pogoda jak jesienią ![]() mnie dzisiaj czeka prasowanie znowu prasuje do drugi dzień a tak tego nie lubię |
|
|
|
#4803 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
zawiódł mnie bardzo, a jak ktś mnie raz zawiedzie, to ja już bardzo sceptyczna jestem do takiej osoby. Wszyscy poznani na fotce odzywają się, ale ja w sumie piszę już tylko z Marcinem...strasznie dużo piszemy i jak wspominałam na wszelkiego rodzaju tematu, nawet o babciach ![]() Cytat:
Pogoda straszna...nie wiem kiedy będzie okazja sie nad jezioro wybrać skoro cały czas tak zimno ![]() Ja zabieram się za sprzątanie, muszę coś sobie ugotować, chyba frytk zrobię ![]() a potem koszenie tej wstretnej trawy, niech ktoś wynajdzie środek na spowolnienie wzrostu |
||
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mamusie i Cioteczki![]() Ja od 5 rano ciągle się budziłam, bo mój brat się tłukł, matko myślałam, że go rozszarpie. W końcu o 9 wstałam i teraz jem śniadanko ![]() i odliczam godziny do 17... ![]() Piwusia Ty nam nie machaj tylko pisz co u Ciebie!!!Słońce jak praca? Matko co mi się śni ostatnimi czasy śni mi się, że z moim Tz uprawiamy sex ten na co sie nazywa na a.Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-19 o 10:08 |
|
|
|
#4805 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4806 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nie wiem co się dziś ze mną stało w nocy, śniło mi się, że miałam gdzieś iść na imprezę z mężem i poszłam do fryzjerki, a ona na tłuste włosy zaczęła mi nakładać wałki, mówie jej, żeby mi najpierw wymyła głowę a ona, że nie ma takiej potrzeby. Byłam taka wściekła, że jak się obudziłam, to chciałam iść myć głowe ( a była 3 w nocy), potem wszystko mnie drażniło, nawet kołdra, mówie Wam sama ze sobą nie mogłam wytrzymać - tragedia, aż się mąż ze mnie śmiał bo nie wiedział co się dzieje
A sny erotyczne to ja też mam często, ale seks a. to nie śnił mi sie jeszcze nigdy ( na szczęście). Domi wiesz, że ja trzymam kciuki za wizyte u gina ![]() Zuzia a ta Twoja trawa jest niemożliwa
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelka to Ty dopiero miałaś koszmara
![]() a te sny erotyczne...to one takie fajne sa |
|
|
|
#4808 |
|
BAN stały
|
Mi się wczoraj śnił mój promotor
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- U mnie Luna standardowo wcisnęła się pod kołdrę rano i spała pod nią ![]() a potem spała koło twarzy, łapkę położyła na mojej ręce...jakaś grzeczna była...teraz za to szaleje
|
|
|
|
#4809 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi to nie taki koszmarny sen, teraz się z tego śmieję, ale w nocy to byłam tak wkurzona, jak nigdy.
Zuzia co z tym promotorem we śnie? ![]() A my wczoraj zamówiliśmy kwaterę w Polańczyku
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia no właśnie...jak Ci sie snił promotor?
![]() Vcelka to super
|
|
|
|
#4811 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Domi w necie w końcu znaleźliśmy, linka wysłałam Ci na PW, bo nie chce robić reklamy. A ja dzis sobie zrobię fryteczki
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelko w Bieszczadach ładne noclegi to sa chyba tylko w domach prywatnych, bo pensjonaty i inne kwatery to takie wyposażenie stardowane mają. Dlatego ja uwielbiam Zakopane, tam sa takie przytulne pokoiki
Ale zazdroszcze wyjazdu tak czy siak, Wy jak będziecie odpoczywac, to my będziemy "harować" |
|
|
|
#4814 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi ja w Zakopcu mam swoje ulubione "lokum" do którego zawsze jeździmy, ale ile razy można jeździć do Zakopanego, dlatego teraz trochę odmiany i będą Bieszczady. Ta kwatera do której teraz jedziemy to jest w prywatnym domu, więc nie powinno być tak najgorzej.
A tam od razu "harować", Twój Tż będzie "harował" a Ty bedziesz nadzorowała i odpoczywała
|
#4815 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
chciałabym tam wrócić jak najszybciej to możliwe...Zakopane dla mnie jest za tłoczne. |
|
|
|
|
#4816 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie z rana [dla mnie rano bo wstalam dzis o 11tej-tylko nie bic prosze
]dzien zapowiada sie troche urzedowy - na poczte musze biec i do spoldzielni i w koncu do urzedu paszportowego -no i sprzatanko w domu niestety-wiec pewnie na dluzej odezwe sie wieczorem.Zapodaje wam linka do czadowej piosenki na dziendobry: http://www.youtube.com/watch?v=C3rDM...eature=channel http://www.youtube.com/watch?v=RXbnq...eature=channel
|
#4817 |
|
BAN stały
|
Ja już posprzątałam...nie wiem co mam gotowac
![]() ide zaraz trawe kosic |
|
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
witaj magdaka13
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4819 |
|
Wtajemniczenie
|
Magdaka
![]() Ja zjadłam już sobie fryteczki mniam mniam ![]() Ale mi się dziś nudzi...
|
#4820 |
|
BAN stały
|
A ja jednak zamiast frytek placki ziemniaczane
|
|
|
|
#4821 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jutro męża namówie na placki ziemniczane, bo mi się nie chciało trzeć ziemniaków
![]() Zuzia stwierdzam, że przydałby Ci się chłop m.in. do koszenia trawy
|
#4822 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No nawet się M. oferował....tylko pisał że szkoda, że tak daleko mieszka ![]() piszemy od rana...potem pewnie zadzwoni aj ja to się mam... dobra pojadłam i ide sie kosić...znaczy kosic trawe |
|
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam w domu takiego starego robota, do którego wrzuca się ziemniaki i cebule i minuta i są gotowe ziemniaczki do smażenia
|
|
|
|
#4824 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też chce taka maszynke, bo zawsze to się tak umęczę z tym tarciem, ręka potem boli i już odechciewa mi się smażyć
![]() Zuzia to niech M. się przeprowadza bliżej, co by mógł kosić trawkę Zuzi
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
Ta maszynka ma chyba tyle lat co ja, rodzice ją dostali na wesele
|
|
|
|
#4826 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuzia ja jeszcze dodaje czasem marchewki do placków ziemniaczanych i mozna rzec, ze sa jeszcze lepsze zrobiłas mi smaka ![]() Ja już gotowa czekam na Tz i idziemy
|
|
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
Domi czekamy na relacje z wizyty
|
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
JA 6 lat temu byłam z ekipą przyjaciół w Bieszczadach. Myśmy spali tak: w Wetlinie, w schronisku Bacówka ( http://www.rawki.pl/oschronisku.html ) oraz w Ustrzykach Górnych. Niestety nie pamiętam adresów
ale to były jedne z najwspanialszych wakacji w moim życiu
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kobietki
![]() To my, tym razem DWIE ![]() ![]() Wiem, że już wy wiecie, że Ninulka przyszła na świat, bo przeczytałam, to co mnie przez ten tydzień ominęło. My dzisiaj wróciłyśmy do domu ze szpitala. Ciężko było, ale warto ![]() ![]() Ninulka tyle szczęścia daje... Czasem nie mogę się zdecydować, czy chcę żeby akurat spała, czy aby miała otwarte te swoje granatowe ślipia, bo nie wiem na co chcę akurat patrzeć ja Wtedy ja muszę czekać, a przecież tą istotkę można by tulić cały czasCo do samego porodu, to ciężko było Gdy o 5:13 (14.06.2009) wody mi odeszły to wcale nic nie czułam, ani grama bólu. Meksyk zaczął się dopiero po godz. 6:00 jak przebrałam się w szpitalną koszulinkę..., bo wtedy zaczęły się skurcze. Od razu były dość silne i zanim dotarł do mnie lekarz na pierwsze badanie, to już ledwo zipałam Jak zaczął mnie badać, to już dałam troszkę głosu, zaczęłam jęczeć z bólu. Okazało się, że mam 4 cm rozwarcia. Mijała godzina za godziną i przy każdym badaniu rozwarcie było takie samo Dzięki niemu i położnej wytrwałam do 12:00 i wtedy pierwszy raz powiedziałam lekarce z bezsilności "proszę, niech mi Pani zrobi cesarkę, ja nie mam już siły..." Zbadała mnie, a to rozwarcie nadal 4 cm. Wtedy powiedziała, że damy sobie jeszcze chwilę i jak nic nie będzie postępowało to coś zdecydujemy. 12:20 przy kolejnym badaniu usłyszałam jak mówi "Zrobimy cesarskie cięcie, bo po tylu godzinach męki nie wiadomo kiedy to rozwarcie nastąpi, a nie będziemy ryzykować, że na finiszu pani i maluszek będą bez sił..."Potem to już tylko błogostan, gdy dostałam znieczulenie i poczułam jak mi się chce spać Następnie usłyszałam kwilenie mojego robaczka małego i.... nie pokazali mi najpierw, tylko Tż... no wiecie co... Mi przynieśli ją już zawiniętą w kokonik i dali wycałować![]() ![]() ![]() I to by było wsio
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.

śni mi się, że z moim Tz uprawiamy sex ten na co sie nazywa na a.

-no i sprzatanko w domu niestety-wiec pewnie na dluzej odezwe sie wieczorem.

ale to były jedne z najwspanialszych wakacji w moim życiu