|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4862 |
Zakorzenienie
|
Hehe dobrze powiedziane ze wszystko juz sprzedane
![]() A co do prezentu nie moge jeszcze nic powiedziec ![]() ![]()
#4863 |
Zakorzenienie
|
A ja leze, słaba jestem dzisiaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, a ja dziś zapomniałam nastawić budzik i zaspałam wstałam o 6.33 gdzie normalnie o tej porze wyjeżdżam, pędziłam tak że dobrze że policji nie było bo mandat byłby że hoho.
Fajne buciki Domi, ja chce kupić jakieś takie botki, ale nic nie widze. Widziałam fajne w ccc ale niestety rozmiaru 39 ze świecą szukać, same 35,36 i 37zostały. A w temacie zakupów, odwiedziłam dziś sh i kupiłam sobie 2 pary super spodni z materiału do pracy. Eluśka, mój brzt też próbuje, testy już zaliczył, teraz czeka na ten psychologiczny test. Zobaczymy jak bedzie. byłam z nim w tym legionowie i wynudziłąm się jak mops. Kurcze, jutro ten zjazd, nie chce mi się, a jak jeszcze pomyśle że musze wstać o 3.30 to szok.
#4866 |
Zakorzenienie
|
Mam okularki.. kurde zupełnie inny świat..
![]() ![]() ![]()
#4867 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4868 |
Wtajemniczenie
|
Mischoko prosze nam sie szybciutko wyspowiadac co to za niespodzianka dla meza. Moze zgapie od ciebie pomysl
![]() Troszke mozemy poczekac ale nie za dlugo oki? Domi chcesz mi podpasc ![]() Eluska bardzo ladna ta twoja tworczosc ![]() ![]() Lenka namietnie ssie kciuka i piastke ![]() Alkamor jak oduczylas Kubusia ssac paluszka? Motylicaja ja bym chyba nie pojechala z nimi. Czylabym sie jak piate kolo u wozu. Ja tez w tym roku siwe butki. fotka: Załącznik 2571974
#4869 |
Zakorzenienie
|
Syla Twoje butki tez fajne
![]() a co nie masz ziecia na innym watku?ja tam dokladnie przeczytalam ![]() sciagam wszytskie odcniki takiego serialu "Wyspa Harpera", ktory niby na podstawie "Dziesieciu Murzynkow" zrobiony...choc ja tam zadnego podobienstwa nie widze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Domi odpoczywaj ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dziękuję to takie bardziej zapiski, przemyślenia niż twórczość jest jeszcze tego trochę.. ale zaprzestałam pisania ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ja kupiłam takie botki do biegania na co dzień, a już niedługo jakieś pod zimę cieplejsze trzeba mieć.. na obcasiku chcę coś, bo bez już ma. I szukam dalej sukienki dzianinowej granatowej.. i kurde muszę się w wolnym czasie na shopping wybrać ![]() ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item764254713_mowa_ciala.html relaksuje się przy tym i leżę..niedługo na miasto wyskoczę kupię sobie jakiegoś dopalacza na jutro.. i będę dalej odpoczywać.. i może brzuszki porobię.. bo jutro to też mnie czeka..;/ jakoś nie czuję formy wcale. Jak flak taki jestem.. ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Zuzia wysłałam Ci zaproszonko na nk.. ![]() ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-09 o 11:58 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, jak mi głowa napier... to normalnie...
![]() Nie uwierzycie. Pisze do mnie wczoraj kumpel z którym dawno się nie widziałam, czy idziemy gdzieś posiedzieć. No ja mówię super, bo mam wolny wieczór, to na 17.30. Umówiliśmy się, gadamy sobie, śmiejemy się (bo on jest megazabawny), odwozi mnie ok.21 do domu, a tu wyciągam tel. i patrzę - dzwoni moja siostra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
Paolino
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Konto usunięte
|
Wiesz, domi, ŻAŁUJĘ że nie zadzwonili na policję, bo może by ich tam wyprostowali, że to jest NIEZDROWE podejście i że mam 21 lat a nie 11
![]() Dżizys, jestem grzeczna jak nikt, nigdy się nie upiłam, nie biorę, nie palę, o każdej imprezie (która jest raz na pół roku) wiedzą - kto, z kim, gdzie i nawet piszę o której godzinie wróciłam smsa (nawet jeśli to jest 3cia w nocy - MUSZĘ napisać...). Znają mój plan zajęć... no po prostu full kontrol ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widac nei tylko Blondi ma klopoty z tesciowa ale i Paulinka sie musi meczyc nawet z rodzicami.... ja rozumiem troske noale 21 lat i nie moc na godizne wyjsc bez "kontroli" to jkuz chore jest.... ![]() ![]()
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
My z tesciami nie utrzymujemy praktycznie kontaktu i jest gitez majonez
![]() wczoraj tylko Tz wyszedl, bo siora mu podrzucila rachunek za tel, bo jeszcze do zameldowania beda przychodzily na tamten adres ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4876 | |
BAN stały
|
Cytat:
extra buciki.... Ja juz po zupie...pomidorowka mniam mniam...a Siostra robi nalesniki z serem kokosem i brzoskwinia...mniam mniam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
jajnik mnie boli od rana
![]() ale mimo to pracowita dziś jestem, dom wysprzątany na tip top nawet kurczak w piekarniku, pomysł na soczystego kurczaka ![]() ciekawe czy wyjdzie hehe pranie się pierze, a mąż z dzieckiem siedzi w malym pokoju i się bawią, jak dzieci ![]()
#4878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mimo zlego samopoczucia tez posprzatalam i jest błysk ![]() ![]() Czekamy az nam odpisza Ci co u nich wynajmujemy, bo jak pwoeidza ze bysmy kupili a im nie placili w tym mies znow kasy to juz jutro lecimy po wanne, a jak odpisza cos innego to tak czy siak kupimy, no najwyzej kiedys ja wydrzemy z lazienki ![]() Zanka jajnik to pewnie na owu no nie?a wiec Ty tam uwazaj, zeby Filipek nie mial siostrzyczki, choc fajnie by bylo:0 moze sie postaracie?kurde jeszcze okaze sie, ze do grudnia Ty nam zaciazysz ![]() a pomysl na soczystego kurczaka to te udka?? no własnie my je robilsimy w niedziele, bardzo dobre, a w te niedziele (bo w niedziele zawsze eksperymentujemy:P) ma byc pomysl na zeberka mniamm Jane mi wyslala eska, ze o nas mysla, kazala Was pozdrowic, M. jezdzi w delegacje, a Jacus jest super, bardzo absorbujacy i ciekawy swiata ![]() Jak Tz wroci to jej odpisze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pozdrowka dla Jane Blondi pliss napisz ze to moje paczki na tej poczcie pliss ![]()
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
Domi raczej na @, bo dziś albo jutro powinnam dostać
#4881 |
Zakorzenienie
|
Moj Tz ma kupic jedzonko 2x
![]() Najwyzej bede miala jeszcze wyzszy cholesterol niz mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4883 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie wróciłam z miasta, zrobiłam zakupki.. m.in.: 2 tigery ![]() Mam fotkę zaraz wstawię tylko zmniejszę ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
Ale mi smaka na szarlotkę narobiłaś.. ja kocham cynamon ![]() ![]() zdjęcie w okularach. mi się nie podoba.. ale ja w nich na co dzień nie będę chodziła.. teraz do kompa, na wykłady bo z daleka źle widzę ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-09 o 14:25 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
No Eluska Ty odpoczywaj dzisiaj, bo jutro wielki dzien
![]() Kurde, kiedy te mebelki przyjda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Laski rzuccie jakim pomyslem na szybki niebanalny obiad ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]() A co do mebli to na pewno przyjda tylko nie wiadomo kiedy ![]() ![]()
![]() |
#4886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm...nalesniki, placki ziemniaczane, jakis gulasz, makaron z parówkami, rosół( ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4888 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Iza ![]() ![]() ![]() ![]() -makaron z twarogiem,cukrem,cynamone m i rodzynkami, -ryż z warzywami, -zupa pieczarkowa, - inne danie z makaronem --> z netu ![]()
a ja teraz mam ochotę na chińszczyznę... ale tu jedzenia.. wątek będzie miał nadwagę ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-09 o 14:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
Mischoko, a zerkałaś na tę stronkę co kiedyś wrzuciłam z przepisami, tam fajne niektóre były.
Paolinko, a nie mogłabyś zacząć powoli odcinać pępowine?? Mniej się tłumaczyć itp. Może się oduczą troszkę. Zanka, ale macie fajnie. Też bym chciała już na swoim. Domi, jak będziesz pisać do Jane to pozdrowionka i ode mnie.
#4890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu sobie do krojenia nie kupisz jakijes maszynki?Ja w tamtym roku kupiłam w Argosie. Tam mozna kroic na koste owoce i warzywa. A jablka do racuchów mozna tam tez. Ta maszynka jest na prad, co prawda dalam ja mamie jako prezent, a kosztowala jakies 20 funtow bodajze, teraz by m isie taka przydala ![]() Ja wczoraj robilam wielkiego placka z ziemniakami, pomidorem, serem mozarella i szynka ![]() ![]() Mozesz jeszcze zrobic ziemniaki w mikrofalowce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.