|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Domi jak się czujesz?
![]() ja dzisiaj jadę z małym do neurologa ![]() ![]() mam jakieś krwawienia nie wiem czy to @ czy dalej połóg ![]() Nasz Nowy pojazd ( czytaj stelaż) Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-06-23 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Ja od 3 dni czuję się do ![]() ![]()
#4893 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() dziekuje, czuje sie tez tak doopnie troche ![]() Psychicznie moze przez pogode, a plecki bola dalej. No-spa jedynie usmierza ten ból. Bola minimalnie mniej. Najbardziej czuj przy pochylaniu sie do przodu i przy kichaniu ![]() A i jeszcze podbrzusze mnie boli, nie wiem czy to pęcherz. Najbardziej rano jak wstaje z pelnym pecherzem (mimo, ze w nocy tez wstaje ze dwa razy do wc) i mnie boli. mam nadzieje, ze to tylko pecherz. Dzis czeka mnie dzien z nauka, a mi sie tak nei chce, mimo, że to osttanie 3 dni ![]() Blondynka może to @, w koncu miesiac juz minal od narodzin, wec możeee to być @, oby nic innego złego ![]() ![]() Magdaka13 nie wiem czy jest sens spotykac sie z lekarzem. Moze jak mnie beda te plecy laly jak przestane brac No-spe to zadzwonie do niego. Zreszta kazal m izadzwonic jak bedzie sie cos dzialo ![]() Vcelka to napewno przez pogode ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Zakorzenienie
|
ja wróciłam od lekarza babka nawiedzona ma maksa muszę szukać innego prywatnie
![]() po drodze weszłam do Tż cioci do sklepu ma sklep z ciuchami i dostałam od niej bluzkę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Wtajemniczenie
|
Ale u nas dzisiaj cisza....mi już troszkę lepiej, poleżałam sobie i odpoczęłam.
Domi zrób sobie przerwę na naukę, bo nam się zauczysz dziewczyno ![]() Blondynka to ciocia zrobiła Ci prezent ![]()
#4896 |
Zakorzenienie
|
Blondi fajna bluzka
![]() Ja ogólnie chce, żeby już był piatek popołudniu... Vcelka ja juz od kilku godzin mam przerwe ![]() a mamusie na wątku mówią, że tez ich tak plecy bola, wiekszośc przynajmniej... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-23 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Wtajemniczenie
|
No widzisz Domi, mówiłam, że ból pleców to normalny objaw w ciąży, nie wiem dlaczego ginek tak Cię zaraz nastraszył - będzie dobrze.
A czemu to placki przyklejały Ci się do patelni? Może miałaś za bardzo wodnistą masę? Ja robiłam w sobote i wyszły przepyszne.
#4898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja prawie na piatek nic nie miem i nie zdąże nauczyc się tylu zagdnień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Wtajemniczenie
|
To nie wiem dlaczego Ci się nadal przyklejały
![]() Domi dasz radę w piątek - zobaczysz, ja trzymam mocno kciuki za Ciebie. Dziś mojego męża siostra miała obronę i obroniła się na 5 ![]()
#4900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Wtajemniczenie
|
Na pewno nie będziwsz tą pierwszą....i w piątek będziemy mieć imprezkę na wizażu
![]()
#4902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
macie tak trzymać kciuki, żebym dostała conajmniej 4 ![]() ![]() Ja uciekam, nie będzie mnie do jutra rano, macie duzo nabazgrac i WSZYTSKIE CÓRKI MARNOTRAWNE prosze sie odezwac ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-23 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Zakorzenienie
|
Domi, zobaczysz, obrona pójdzie gładko
![]() ![]() ja ogólnie jestem rozbita. Głowa mnie boli od tej zmiennej pogody, czuję się strasznie zmęczona, bo w pracy taki zapieprz. Czasem płakać mi się chce, co uporam się z jednym to kolejne papierki, coraz wiecej pracowników mam do obsługi kadrowo-płacowej, niedługo ich liczba będzie wynosić 400 osób ![]() Ale ogólnie humor nawet mi dopisuję, chyba jednak branie hormonów wpływa na mnie najgorzej, tak depresyjnie. Blondi, słodka bluzeczka ![]()
#4904 |
Zakorzenienie
|
Ala ona nie ma nic ciekawego bo likwiduje sklep i ma juz od dawna wyprzedaż
![]() ![]() ![]() ja chyba jednak dostałam @ ale bardzo mocną masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() współczuje nawału pracy, nigdy nie jest ta, ze jest fajnie i dobrze, ciągle cos nie halo:/ Cytat:
![]() Ja miałam zostac u Tz, ale kurde miejsca sobien ie moge znaleźc. Z jednej strony ta oborna a z drugiej plecy i wróciłam do domu. Wymysliłam u Tz że bede grała w Wormsy jak wróce i odkrywała nowe plansze, ale jak przyszłam to mi się odechciało ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-23 o 20:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się sukienka Jane, ale ja przez net sukienki nie kupię, muszę przymierzyć, taką mam trudną figurę
![]() ![]() ![]() ![]()
#4907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten materiał jest bardzo rozciągliwy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ide lulu bo jestem po tym kursie padnieta... buziaczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
BAN stały
|
Wpadam...i zmykam....nie miałam neta....a zaraz lece spac...
u mnie wsio oki ![]() Buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Zakorzenienie
|
Motylicaja gdzie wybierasz sie na obóz konny?
![]() ja tez idę spac, buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Zakorzenienie
|
ja normalnie pływam podpaski chyba co 1h zmieniam masakra
![]() mały znowu dał wieczorem popalić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Zakorzenienie
|
hej ja juz wstałam, żeby sie uczyć
![]() wstawac tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
Podziwiam ludzi, którzy potrafią na określoną godzinę wstać, aby siąść do książek z własnej woli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Wtajemniczenie
|
Ja już wstałam
![]() Dziś czuję się znacznie lepiej, przynajmniej głowa mnie nie boli. Ala teraz zaczynają się wyprzedaże więc na pewno znajdziesz sobie jakąs ładną sukienkę w przystępnej cenie. Ja też jakąś chciałabym znaleźć, bo z tamtego roku są za małe ![]() Domi jeszcze 2 dni nauki i będziesz wolna. Blondynka współczuję @, pewnie dlatego jest taka obfita, bo wszystko się jeszcze oczyszcza po porodzie.
#4915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz mam przerwe na "miodowe lata" hej Vcelka :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Wtajemniczenie
|
Hej Domi
![]() Właśnie zobaczyłam Twoje zdjęcie na NK. Normalnie bosko wyglądasz, brzusio już jaki duży ![]() ![]()
#4917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziekuję ![]() ![]() Ale rano jak zwykle mniejszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Zakorzenienie
|
mi cosik dzisiaj NK nie pokazuje zdjec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zakorzenienie
|
Nauka mi idzie opronie, potrzebuje duzo przerw. Akurat dziś mnie wzieło na pielegnacje i chetnie zmieniłabym kolor paznkci, pomaseczkowała, a zrobiłam tylko peeling. Za to w piatek nadrobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Wtajemniczenie
|
Ello wszystkim,
Domi - glaszcze twoje plecki, co by nie bolaly tak bardzo i trzymam kciuki bys sie dobrze wyuczyla do Pt. BTW - nie znam osobiscie przypadku kogos kto by polal na obronie...profesorowie tez chca 'wypuscic' wszystkich absolwentow - wiec wystarczy ze umisz na 60% i zaliczysz! Motylicja - ale fajownie masz z tym obozem konnym!!! Sama pracowalam kiedys charytatywnie jako wychowawca na koloni dla dzieci z biednych rodzin-wspaniala sprawa-ale baardzo meczaca-po 2 tyg. z dzieciakami-chyba ze 4 dni odsypialam w domu ![]() Blondynka - bluzeczka ...mmmmmm..kuszaca...z twoja figura to faceci beda chyba nonstop zurawia w dekolt ci zapuszczac ![]() Vcelka - hej, hej! na to 'zmeczenie' pogodowe - polecalabym ci spacerek nad morzem choc 30 min. Mi to troche pomaga - a ostatnio tez chodze jak sniety sledz. Zuzia - ello! U mnie w skrocie - w koncu pokonalam lenia i dotarlam do urzedu paszportowego - 30 min formalnosci - i za 1 mies. bede miec nowy paszport. Teraz jeszcze musze znalezc motywacje na spacerek do jedengo banku- moze mnie kopniecie dobrze w 4 litery? ![]() Z przyjemnych rzeczy-wczoraj wybralismy sie do kina na 'Anioly i Demony' wg powiesci Dana Browna-wspanialy film. Sensacja podlana sosem lekko naukowym z nutka historii kosciola. Tutaj krotka recenzja[http://www.filmweb.pl/f330332/Anioły...y,2009/opisy]: "Akcja rozgrywa się kilka lat przed "Kodem da Vinci". Specjalista od symboliki, Robert Langdon, zostaje wezwany do laboratorium w szwajcarskiej Genewie, aby odczytać symbol wypalony na ciele zamordowanego fizyka, a zarazem księdza katolickiego. Wszystko wskazuje na to, że od wieków walcząca z Kościołem sekta Iluminatów wykradła pierwsze cząstki antymaterii, wynalezione przez właśnie tego fizyka wespół z jego adoptowaną córką Vittorią, aby zetrzeć z powierzchni ziemi Watykan! Langdon i Vittoria wyruszają do Rzymu, aby ocalić od zagłady bezcenne zabytki i kardynałów, którzy zebrali się na konklawe. A nie mają na to wiele czasu..." A dzisiaj juz po sniadanku..niestety czekaja na mnie sprawy domowe min prasowanie..wiec prosze o dobrego kopniaka na rozped ![]() No i prosze o kciuki za zdrowie mojej tesciowej-znow w szpitalu, niestety;(
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.