|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Ello
Domi - hmm...Gang to wogole inna historia byla....a do Angli pewnie jeszcze pojedziesz...niewiadomo moze jak dzieciaczek podrosnie bedziesz tam w delegacje jezdzic i wtedy raj zakupowy... ![]() Vcelka - przyjmij jeszcze ode mnie najlepsze zyczenia...zakupki i prezencik bardzo fajne.. Anka - koncz te chusty i zapokazuj ![]() ![]() Zanka - fajny brzdac..pewnie strasznie energiczny i zywy, co nie? A my juz po zwiedzaniu statkow...troche fotek mamy, ludzi znow jak mrowek, okupowane morze, lad i powietrze - to po prostu trzeba bylo zobaczyc ![]() Na przyszla So planuje zrobic imprezke dla znajmoych i przysnil mi sie poncz. Czy ktoras z was robila i moglaby zapodac przepisa?
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-07-05 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
BAN stały
|
Wpadłam powiedzieć że z egzaminu 4,5
![]() ![]() spędziłam z M uroczy dzień....jeszcze go przezywam...ale wiem że lada chwila będę tęsknić. Poznał moja rodzinkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
Madzia13 no na zakupy bym sie do Anglii wybrała i to wcale nie musi być Londyn
![]() Zuzia to czekamy na wiecej szczegółow i relacji ![]() Ja jutro z moim tesciem jade po odpis aktu urodzenia Tz do innego miasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
Witam drogie Panie
![]() ![]() ![]() Domi, ja wolę nie wracać do czasu gangu, a już najbardziej do naszego pierwszego wątku o staraniach o dzidzie, bo uzmysławiam sobie wtedy, ile czasu już staramy się z mężem, jaka byłam pełna nadziei a jaką beznadzieję swojej sytuacji odczuwam teraz. no ale nie mam zamiaru tym sie teraz martwić, jestem w świetnym nastroju ![]() Przeczytałąm Was ale bark mi weny (i siły) na odpisanie. Zuzia, Ty uważaj na tcyh drogach!! Ja myślę, że to miłość tak działa na Ciebie ![]() ![]()
#515 |
Zakorzenienie
|
Ala uracz nas fotkami jakimiś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 | ||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Gratulacje!!!!!!!!!!! JAK On juz duzyyyy ![]() Vcelk-fajne zakupy.... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A u mnie dzis dzien pod wzgledem kłotni..... ![]() Najpierw z mamą a póżniej z przyjaciółką.... No i z tego wkurzenia pojechalam....na rowerek do Parku Jordana.. ![]() Dobra ide lulu...buzka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
Hej ja juz nie spie od czwartej, jakos mi sie nie chce
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#518 |
Rozeznanie
|
Cześc...Kolejny tydzień zaczynamy
![]() U mnie wczoraj dzień pod znakiem leniuchowania, na przemian filmy i książka i tv ![]() ![]() Magdzia chuste jedna mam zakończoną i już znoszoną nawet ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Zuziunia widzę,że się układa jak należy i że wszystko na najlepszej drodze jest ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Domi śpisz,,,,,? ![]()
#519 |
Zadomowienie
|
Hejeczka Lejdiski - dzień dobry
![]() Vcelko - ależ extra prezenty i zakupy! No no ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domi - to już wkrótce działania mieszkaniowe, super! ![]() ![]() ![]() A brzuszek to i mi jeszcze "o tej porze" raczej nie było widać - gdzies od 6 się wyłania ![]() ![]() Magdzia - dawaj focie, dawaj ![]() Ali - super, że sukienka aż tak sexy ![]() ![]() ![]() Zuzia - no napisz coś więcej o randce, to taki wdzięczny wątek ![]() ![]() ![]() Zanka - ła! 5 miesięcy! Gratulacje DUŻEGO MAN w domu! ![]() Blondi - no to super, że naprawią te klapki, że się tak udało ![]() Lejdiski - co robicie? Gdzie jesteście? Uczyć się już chyba nie musicie (Paollino, Garfield ![]() ![]() ![]() Aanka - pokaż te chusty, co prawda ja nie robię niczego takiego, bo nie przepadam za ręcznymi robótkami ![]() Dziewczynki - macie jakieś pomysły na cierpnięcia rączek, nóżek, nawet całego boku? Ostatnio kilka dni już tak miewam - w nocy i po, nie wiem czy to mg brak, potasu, czy po prostu tak Dzidzi naciska gdzieś? A my dziś do okulisty idziemy - ciekawe co powie o oczkach, bo słabsze serio - 3majcie kciuki! ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-06 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Rozeznanie
|
NIe mam zdjęc moich wyrobów, ale ładuję baterie to pokażę jutro....ale pokażę wam gazetkowe modele:
#521 |
Rozeznanie
|
Ja gustuję w takich cieplejszych, na jesień i wiosnę...aby sie opatulic i zagrzac
![]() No i ponczo lubię nosic, ale to już jak jest zimniej ![]()
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
juz wstałam, bo Tz zadwonił, na 10 musze byc gotowa bo jade z tesciami po ten akt urodzenia ![]() ![]() ![]() ja mialam w planie jechac pociagiem ale Tz tato mowi, ze to za daleko i ma sie zwolnic z pracy wiec jedziemy razem ![]() Jane książkę to Vcelka dostała od Madzi13, bo Madzia lubic dawac ksiazki ![]() ![]() Ja za to dostałam od mamy na imieninki szampon, kawe rozpuszczalną, ptasie mleczko i pełno owoców hihi Jane na takiecierpniecia to brak Mg, tak mi się wydaje ![]() ![]() A co do Gangu, nadrabiałam druga cześć po miesiącach, kiedy to w Aglii byłam. I własnie zainteresowanie mna było głownie ze strony Ali i Twojej, jane, tylko Ty rzadziej pisałas. Miło tak mi sie zrobiło ![]() ![]() Ja dosżłam do jednego wniosku: NIE WYWOŁUJE JUŻ ŻADNEJ OSOBY, KTÓRA JEST NA WIZAZU A NIE PISZE Z NAMI ![]() ![]() No Cinusiowa zamuje się córeczka, świezo po porodzie to czasem zaglanie więc wybaczamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zadomowienie
|
No właśnie Domi - wpisywałam dziś wynik glukozy na czczo i widzę w kalendrzau: imieniny Dominiki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To muszę więcej mg łyknąć - bo ostatnio faktycznie mniej chyba go zażywam, ale też i potas miałam ostatnio niski w szpitalu, więc też chyba łyknę ![]() ![]() Aanka - to fajne to chusty, to mi sie takie właśnie letnie, dziurowate podobają, mam takż 1 bluzię, co mi Mam za grosze na targu kupiła (używana chyba), ale fajniutka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jestem nie wyspana bo najpierw czekałam aż M. dojedzie do swojego miejsca docelowego, zasnęłam...i on dojechał 2:30 biedactwo moje... spał chyba z 3 godz... ![]() Powiem tak było bardzo miło wczoraj ![]() wiecie co Luna zasnęła u niego na kolanach... wprost niesamowite, gdzie ona sie boi osób które nie zna ![]() W nocy po jego telefonie, a właściwe moim do niego, jak usłyszałam jego głos, to potem się rozkleiłam tak mi już tęskno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
Domi a mi wybaczysz?
#526 |
Rozeznanie
|
Ja też lubię dziurawe, ale cieplejsze
![]() ![]() Ale mnie korci na następne koraliki ![]() ![]() Jak u was za oknem Dziewczynki? U mnie bez słonka, ale i bez deszczu....Cieplutko jest nawet i chyba się z domu wyrwę na jakieś ploteczki ![]()
#527 |
Zakorzenienie
|
na mamuskach to sie siedzi a u nas nie ![]() jestescie juz u siebie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
BAN stały
|
Tęsknie
![]() idę coś zjeść...ogarnąć się, na 13 mam do pracy...nie chce mi się iść ![]() zasypiam na siedząco... |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Rozeznanie
|
Zuziuniu a do kiedy tęsknisz? kiedy następne spotkanie?
![]() Co porabicie Babeczki?
![]() |
#530 |
Zadomowienie
|
Zobaczcie http://blog.zapytajpolozna.pl/porod/...orod-naturalny - i co myślicie???
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Lejdiski
![]() Cieszę się, że podobają się Wam prezenciki i zakupki ![]() Jane ja piszę na laptopiku, ale mam upatrzony taki jeden piękny ( czerwony z kwiatami ![]() Domi jak się jechało z teściami? I na kiedy macie ustalony termin ślubu, bo ja się już we wszystkim pogubiłam. Zuzia super, że M. poznał już rodzinkę - jak wrażenia? No i widać, że Luna go polubiła, a to dobry znak, bo koty wyczuwają dobrych ludzi ![]() U mnie dziś kolejny dzień pięknej pogody, słonecznie i baaardzo gorąco. Jestem już prawie spakowana, bo jutro wyjeżdżamy na wakacje. Będę strasznie tęskniła za Wami ![]()
#533 |
Zakorzenienie
|
tak, jesteśmy już u siebie od późnego wieczora w sobotę
póki co jest spoko tyle że mam katar i Filip się chyba ode mnie zaraził bo też coś mu się ciężko oddycha... próbujemy opanować katarek
![]() |
#534 |
BAN stały
|
U mnie też cieplutko...
ja nie chce dzisiaj do pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ja bylam w Polsce na wakacjach wiec czuje sie troche usprawiedliwiona ![]() ![]()
#536 |
Zakorzenienie
|
Vcelka termin slubu dopiero bedziemy rezerwowac, bo dzis byłam z tesciami po ten akt urodzenia. Miałam jechac pociagiem, ale stacja jest daleko od USC, wiec tesc pare dni temu sie zaoferował, ze pojedzie
![]() ![]() Jane dziekuję ![]() ![]() ![]() edit: ło matko, jap rzekroczyłam 8 tyś postów!!kiedy to łał! Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-06 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Wtajemniczenie
|
Domi dziś obchodzisz imieniny?
Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie ![]() ![]()
#538 |
Zakorzenienie
|
dziekuję ![]() ![]() ![]() ![]() masz za to pisac regularnie eski, ja Cie na bieżąco bede informowała co i jak ![]() Syla masz u nas a szczególnie u mnie i u Jane przechlapane, bo my, ze byłaś w Polsce wyszpiegowałysmy, o i co robiłas też wyszpiegowane...tak, że foch ![]() Zuzia jak avatar ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-06 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No to o co ten foch "lule szpiegule" ![]() ![]()
![]() |
#540 |
Zadomowienie
|
Ooo - Syla! W końcu!!!
![]() ![]() Opisuj teraz wreszcie coś Ty tyle czasu robiła - to wakacje były? Ła! No, no ![]() A na wadze coś Ci wreszcie przybyło? ![]() Domi - no to fajnie, że moje zyczenia działają, skoro teściu miły ![]() Vcelko - laptop red w kwiatki? Ło ludzie ![]() Mam ważne pytanko do Magdzi - kod Twój gdyński ![]() ![]() Please - podaj szybko, szybciutko ![]() Syla: hi hi - no tyle już wyczytałam na mamusiach, dawaj jeszcze jakies inne "fakty" ![]() O - i jeszcze Cię przepytam ![]() My jeszcze nie - tzn. łózio przywiezione od siostry, jeszcze w nim Ona spała a potem ja, więc rodzinne bardzo ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-06 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.