|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Ello
Domi - hmm...Gang to wogole inna historia byla....a do Angli pewnie jeszcze pojedziesz...niewiadomo moze jak dzieciaczek podrosnie bedziesz tam w delegacje jezdzic i wtedy raj zakupowy... ![]() Vcelka - przyjmij jeszcze ode mnie najlepsze zyczenia...zakupki i prezencik bardzo fajne.. Anka - koncz te chusty i zapokazuj )) moze i mnie nauczysz jak sie je robi![]() Zanka - fajny brzdac..pewnie strasznie energiczny i zywy, co nie? A my juz po zwiedzaniu statkow...troche fotek mamy, ludzi znow jak mrowek, okupowane morze, lad i powietrze - to po prostu trzeba bylo zobaczyc . Opener sie skonczyl-co prawda bez naszej bytnosci na nim- moze w przyszlym roku odbijemy sobie. A teraz ostatnie podrygi przed jutrzejszym dniem pracy...Na przyszla So planuje zrobic imprezke dla znajmoych i przysnil mi sie poncz. Czy ktoras z was robila i moglaby zapodac przepisa?
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-07-05 o 21:05 |
|
|
|
#512 |
|
BAN stały
|
Wpadłam powiedzieć że z egzaminu 4,5
spędziłam z M uroczy dzień....jeszcze go przezywam...ale wiem że lada chwila będę tęsknić. Poznał moja rodzinkę
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia13 no na zakupy bym sie do Anglii wybrała i to wcale nie musi być Londyn
Zuzia to czekamy na wiecej szczegółow i relacji ![]() Ja jutro z moim tesciem jade po odpis aktu urodzenia Tz do innego miasta
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Witam drogie Panie
jakąś godzinkę temu wróciłam z Dolnego Śląska, wesele super, wybawiłam się, potańczyłam, popiłam, pojadłam (od jutra dieta!!). Zaraz idę myć się i spać, bo jutro do pracy ![]() Domi, ja wolę nie wracać do czasu gangu, a już najbardziej do naszego pierwszego wątku o staraniach o dzidzie, bo uzmysławiam sobie wtedy, ile czasu już staramy się z mężem, jaka byłam pełna nadziei a jaką beznadzieję swojej sytuacji odczuwam teraz. no ale nie mam zamiaru tym sie teraz martwić, jestem w świetnym nastroju ![]() Przeczytałąm Was ale bark mi weny (i siły) na odpisanie. Zuzia, Ty uważaj na tcyh drogach!! Ja myślę, że to miłość tak działa na Ciebie
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Ala uracz nas fotkami jakimiś
dzis juz padnieta to może jutro..a ja w domku u siebie i wzieło mnie za ogladnaie ładnych rzeczy na necie i w sklepie |
|
|
|
#516 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja az tak odwazna nie jestemGratulacje!!!!!!!!!!! JAK On juz duzyyyy ![]() Vcelk-fajne zakupy.... Cytat:
i ciesze sie z udanego spotkania z M.A u mnie dzis dzien pod wzgledem kłotni..... Najpierw z mamą a póżniej z przyjaciółką.... No i z tego wkurzenia pojechalam....na rowerek do Parku Jordana.. na 1.5h....eheh trzebabylo sie wyrzyc....ehehheDobra ide lulu...buzka |
||
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja juz nie spie od czwartej, jakos mi sie nie chce
|
|
|
|
#518 |
|
Rozeznanie
|
Cześc...Kolejny tydzień zaczynamy
![]() U mnie wczoraj dzień pod znakiem leniuchowania, na przemian filmy i książka i tv Czasem trzeba się wybyczyc![]() Magdzia chuste jedna mam zakończoną i już znoszoną nawet ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Zuziunia widzę,że się układa jak należy i że wszystko na najlepszej drodze jest Suuuper A pochwaliłas się już tym twoim M na forum.....bo chętnie bym go zobaczyła![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Domi śpisz,,,,,?
|
#519 |
|
Zadomowienie
|
Hejeczka Lejdiski - dzień dobry
Vcelko - ależ extra prezenty i zakupy! No no Domi - to już wkrótce działania mieszkaniowe, super! - a czasami aż się człowiek obawiał cosik napisać od siebie... , więc nic nie pisał, ech, to inna sprawa jak już Magdzia napisała A brzuszek to i mi jeszcze "o tej porze" raczej nie było widać - gdzies od 6 się wyłania , no i w 7 to seryjnie go światło dzienne oglądać zaczęło, w 8 już widziało, a teraz w 9 to już widzi na co dzieńMagdzia - dawaj focie, dawaj Ali - super, że sukienka aż tak sexy , hm, cosik wspominałaś o jakiś fociach, nie? No to super - daj znać kiedy zapodasz (na nk?) Zuzia - no napisz coś więcej o randce, to taki wdzięczny wątek No i kujon z Ciebie się okazało (albo miłość tak Ci służy ) - to jeszcze tylko 1 egzam i laba? Zanka - ła! 5 miesięcy! Gratulacje DUŻEGO MAN w domu! Blondi - no to super, że naprawią te klapki, że się tak udało A jak Maluszek i Twój dzień z Nim? Ciężko jest byc mamusią??? Ale tak serio szczerze!!!Lejdiski - co robicie? Gdzie jesteście? Uczyć się już chyba nie musicie (Paollino, Garfield ), Sunset chyba też nie, co? Aanka - pokaż te chusty, co prawda ja nie robię niczego takiego, bo nie przepadam za ręcznymi robótkami Dziewczynki - macie jakieś pomysły na cierpnięcia rączek, nóżek, nawet całego boku? Ostatnio kilka dni już tak miewam - w nocy i po, nie wiem czy to mg brak, potasu, czy po prostu tak Dzidzi naciska gdzieś? A my dziś do okulisty idziemy - ciekawe co powie o oczkach, bo słabsze serio - 3majcie kciuki! Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-06 o 08:59 |
|
|
|
#520 |
|
Rozeznanie
|
NIe mam zdjęc moich wyrobów, ale ładuję baterie to pokażę jutro....ale pokażę wam gazetkowe modele:
|
#521 |
|
Rozeznanie
|
Ja gustuję w takich cieplejszych, na jesień i wiosnę...aby sie opatulic i zagrzac
Często ubieram na wiosenną kurteczkę i jest mi cieplusio. Tylko ja bez frędzli robię, bo bardziej mi się bez podobają....No i ponczo lubię nosic, ale to już jak jest zimniej
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
juz wstałam, bo Tz zadwonił, na 10 musze byc gotowa bo jade z tesciami po ten akt urodzenia z TESCIAMI SAMA![]() ja mialam w planie jechac pociagiem ale Tz tato mowi, ze to za daleko i ma sie zwolnic z pracy wiec jedziemy razem ![]() Jane książkę to Vcelka dostała od Madzi13, bo Madzia lubic dawac ksiazki ![]() Ja za to dostałam od mamy na imieninki szampon, kawe rozpuszczalną, ptasie mleczko i pełno owoców hihi Jane na takiecierpniecia to brak Mg, tak mi się wydaje a robisz na bieżąco badania?Ja na szczescie mam narazie spoko Mg, choc wiem ze juz na poczatku ma sie niski i mamuski zazywaja. Kurde ja sie jednak staram dobrze odzywiac, ciągle mam niska glukoze. Tym razem nie wyszly mi ciała ketonowe w moczu a wczesiej wyszły, czyli to faktycznie może zależec od tego, co sie dzien wcześniej jadłoA co do Gangu, nadrabiałam druga cześć po miesiącach, kiedy to w Aglii byłam. I własnie zainteresowanie mna było głownie ze strony Ali i Twojej, jane, tylko Ty rzadziej pisałas. Miło tak mi sie zrobiło Dodatkowo omineło mnie pare spięć wtedy ciekawych![]() Ja dosżłam do jednego wniosku: NIE WYWOŁUJE JUŻ ŻADNEJ OSOBY, KTÓRA JEST NA WIZAZU A NIE PISZE Z NAMI bo kiedyś była bardzo aktyna na wizazu, jak nadrbiałam gang to co drugi post to Piwusi własnie. Halo Piwusia odezwij sie!!!No Cinusiowa zamuje się córeczka, świezo po porodzie to czasem zaglanie więc wybaczamy |
|
|
|
#523 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie Domi - wpisywałam dziś wynik glukozy na czczo i widzę w kalendrzau: imieniny Dominiki
- no to "se" myslę od razu o Tobie, bo innej chyba w sumie nie znam - Domi! To muszę więcej mg łyknąć - bo ostatnio faktycznie mniej chyba go zażywam, ale też i potas miałam ostatnio niski w szpitalu, więc też chyba łyknę ![]() Aanka - to fajne to chusty, to mi sie takie właśnie letnie, dziurowate podobają, mam takż 1 bluzię, co mi Mam za grosze na targu kupiła (używana chyba), ale fajniutka |
|
|
|
#524 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jestem nie wyspana bo najpierw czekałam aż M. dojedzie do swojego miejsca docelowego, zasnęłam...i on dojechał 2:30 biedactwo moje... spał chyba z 3 godz... Powiem tak było bardzo miło wczoraj wiecie co Luna zasnęła u niego na kolanach... wprost niesamowite, gdzie ona sie boi osób które nie zna W nocy po jego telefonie, a właściwe moim do niego, jak usłyszałam jego głos, to potem się rozkleiłam tak mi już tęskno
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Domi a mi wybaczysz?
|
#526 |
|
Rozeznanie
|
Ja też lubię dziurawe, ale cieplejsze
Jak tylko się naładują to pokażę![]() Ale mnie korci na następne koraliki Jak u was za oknem Dziewczynki? U mnie bez słonka, ale i bez deszczu....Cieplutko jest nawet i chyba się z domu wyrwę na jakieś ploteczki
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
na mamuskach to sie siedzi a u nas nie jestescie juz u siebie?
|
|
|
|
#528 |
|
BAN stały
|
Tęsknie
idę coś zjeść...ogarnąć się, na 13 mam do pracy...nie chce mi się iść ![]() zasypiam na siedząco... |
|
|
|
#529 |
|
Rozeznanie
|
Zuziuniu a do kiedy tęsknisz? kiedy następne spotkanie?
![]() Co porabicie Babeczki?
|
#530 |
|
Zadomowienie
|
Zobaczcie http://blog.zapytajpolozna.pl/porod/...orod-naturalny - i co myślicie???
|
|
|
|
#531 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#532 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Lejdiski
![]() Cieszę się, że podobają się Wam prezenciki i zakupki Jane ja piszę na laptopiku, ale mam upatrzony taki jeden piękny ( czerwony z kwiatami ). Na cierpnięcie nie wiem co można wziąść, ale może zadzwoń do gina - niech coś Ci poradzi. I jak oczka ?Domi jak się jechało z teściami? I na kiedy macie ustalony termin ślubu, bo ja się już we wszystkim pogubiłam. Zuzia super, że M. poznał już rodzinkę - jak wrażenia? No i widać, że Luna go polubiła, a to dobry znak, bo koty wyczuwają dobrych ludzi ![]() U mnie dziś kolejny dzień pięknej pogody, słonecznie i baaardzo gorąco. Jestem już prawie spakowana, bo jutro wyjeżdżamy na wakacje. Będę strasznie tęskniła za Wami
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
tak, jesteśmy już u siebie od późnego wieczora w sobotę
póki co jest spoko tyle że mam katar i Filip się chyba ode mnie zaraził bo też coś mu się ciężko oddycha... próbujemy opanować katarek
|
#534 |
|
BAN stały
|
U mnie też cieplutko...
ja nie chce dzisiaj do pracy
|
|
|
|
#535 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bylam w Polsce na wakacjach wiec czuje sie troche usprawiedliwiona , ale w razie czego baty przyjme z godnoscia .
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelka termin slubu dopiero bedziemy rezerwowac, bo dzis byłam z tesciami po ten akt urodzenia. Miałam jechac pociagiem, ale stacja jest daleko od USC, wiec tesc pare dni temu sie zaoferował, ze pojedzie
![]() Jane dziekuję ![]() ![]() ![]() edit: ło matko, jap rzekroczyłam 8 tyś postów!!kiedy to łał! Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-06 o 12:11 |
|
|
|
#537 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi dziś obchodzisz imieniny?
Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie ![]()
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję bedzie tak smutno bez Ciebie...masz za to pisac regularnie eski, ja Cie na bieżąco bede informowała co i jak Syla masz u nas a szczególnie u mnie i u Jane przechlapane, bo my, ze byłaś w Polsce wyszpiegowałysmy, o i co robiłas też wyszpiegowane...tak, że foch Zuzia jak avatar Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-06 o 13:00 |
|
|
|
#539 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co ja takiego robilam . Wlasnie nic nie robilam bo najpierw byl dolek bo mi lekarz jakas bakterie wymyslil, po badaniach w polsce okazalo sie ze wcale jej nie mam. A poza tym, w Polsce nudy i zle samopoczucie mi dokuczalo. Lacznie ze "sraczka" ze tak nieladnie napisze. Nawet chodzic nie moglam bo mnie cos w pitce kluje![]() No to o co ten foch "lule szpiegule"
|
|
#540 |
|
Zadomowienie
|
Ooo - Syla! W końcu!!!
Och Ty - a ty a ty ![]() Opisuj teraz wreszcie coś Ty tyle czasu robiła - to wakacje były? Ła! No, no - a Dzidzia jak duża już urosła? Terminu Ci nie zmienili już?A na wadze coś Ci wreszcie przybyło? Domi - no to fajnie, że moje zyczenia działają, skoro teściu miły Vcelko - laptop red w kwiatki? Ło ludzie Mam ważne pytanko do Magdzi - kod Twój gdyński to 881 czy 381, bo w necie znalazłam i taki i taki, z Twojego pisam bardziej pasuje tam 881, ale w necie ulica Twa pasuje do 381, więc nie wiem już??? ![]() Please - podaj szybko, szybciutko ![]() Syla: hi hi - no tyle już wyczytałam na mamusiach, dawaj jeszcze jakies inne "fakty" - coby było sprawiedliwie, że tym razem my wiemy coś, czego nie wiedzą na innych wątkach, NO!O - i jeszcze Cię przepytam - dla Dzidzi masz już dużo? A wózek, łózio i wyprawkę???My jeszcze nie - tzn. łózio przywiezione od siostry, jeszcze w nim Ona spała a potem ja, więc rodzinne bardzo
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-06 o 13:13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.

jakąś godzinkę temu wróciłam z Dolnego Śląska, wesele super, wybawiłam się, potańczyłam, popiłam, pojadłam (od jutra dieta!!). Zaraz idę myć się i spać, bo jutro do pracy

Ja az tak odwazna nie jestem

- Domi!

bedzie tak smutno bez Ciebie...