|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
![]() a to zrobiłaś, że wyjechałaś bez słowa i Jane Cie znalazła na mamuskach zes w Polsce, a my zawsze sie martwimy i pytamy gdzie Syla i cala reszta lejdisek... Jane co do tesciów to wiesz..była ta akcja z tz bratem i siotra kiedy ich nie było. Ale widze, ze tesciowei tak jakby sa neutralni i tamci ich nie przeciagneli na swoją strone ![]() ![]() I wczoraj tz powiedziałam, ze jak bedzie chciala tez siostra jechac to ja nie jade, bo sie bede zle czuła ![]() Cytat:
![]() Jane a my już mamy łożeczko:P Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-06 o 12:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wakacje i nie wakacje. Polecialam bo chcialam porobic sobie wszystkie badania i sprawdzic czy wszystko w porzadku. Tutaj wymyslali mi cuda wianki, lacznie z paciorkowcem. Nie mogli wytlumaczyc dlaczego sacza mi sie wody to wymyslili bakterie. Na szczescie wszystko sprawdzone i nie ma zadnej bakterii. Zle przezylam ten pobyt w Polsce i upaly. Puchly mi nogi, bolaly pachwiny i kosc lonowa wiec spac nie moglam, nie wspomne juz o przekrecaniu sie z boku na bok. W dodatku cos mnie kluje w pitce ze chodzic nie moge, ew. baaardzo wolny i krotki spacerek. Nie przytylam ![]() ![]() ![]() Domi wszystkiego najlepszego z okazji imieninek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Jane opieka nad dzidzia to nie prosta sprawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale dobrze, że w Polsce znalexli odpowiedź, nie masz bakteri..a biegunka??moze zmiana klimatu tak na Ciebie podziałała? ![]() Syla....a co to pitka?to---> ![]() ![]() dzieki za zyczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Wtajemniczenie
|
Ehh, zasluzylam na te baty
![]() Mysle ze ubranka mam juz skompletowane, a przynajmniej na 56cm juz nie kupuje bo zauwazylam u innych dziewczyn ze dzidzia moze je ponosic tylko 2 tyg. Jesli i u mnie tak bedzie to juz wiem ze mam za duzo. Wozka nie ma ![]() ![]() A i mam juz zakupione kosmetyki dla dzidzi. Kupilam z Musteli, zobaczymy czy sie sprawdza. A wy macie juz upatrzone lub kupione wozki? Bo ja wciaz nie moge sie zdecydowac ![]() Widze ze Zuzia ma nowa milosc ![]()
#546 |
Zakorzenienie
|
Ja łożeczko mam od wczoraj. jak byliśmy załatwiac z mieszkaniem, to jak juz pisałam ta dziewczyna sie spytala czy zostawic łozeczko
![]() ![]() ![]() ![]() a wózków...jestem jakaś dziwna, ale nie lubie ogladac wózkow ![]() Syla kiedy poczułaś pierwsze ruchy dzidzi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem od czego ta biegunka. Przez pierwszy tydzien bylo wszystko w porzadku a pozniej masakra ![]() ![]()
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Syla to w sumie takie kulturalne okreslenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
Syla a jakie wózki masz na oku? My mamy Mutsy 4 ridera i jest super.Mam jeszcze Quinny Buzza ale rzadko używamy bo nie mam do niego gondoli i używam go z fotelikiem mam też Maxi Cosi Cabrio ale bez bazy do to droga rzecz ja nie mam swojego auta wiec maly zbyt czesto folelika nie używa
![]() a rzeczy nie ma sensu zbyt wielku kupowac moj ma pelno takich co wogole nie mial a juz sa male.Teraz nosi rozm 62 ale juz sie robia male. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ruchy dzidzi poczulam dosc pozno. Pamietam ze juz sie martwilam bo wiekszosc dziewczyn na "mamusiach..." juz czula, a ja nic. Kolo 20tego tygodnia chyba. W zasadzie to czulam juz troszke wczesniej ale nie wiedzialam ze to juz to ![]()
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
a wiele dzieci rodzi sie pow 56 cm
![]() Ja juz koncze 17 tydzien ale jeszcze nic ![]() ![]() Ja juz tez predzej wole foteliki i takie siodełka ogladac anizeli wózki...wózki sa najgorsze ![]() aaa Jane zapomniałam Ci napisac...mi mamuski patrzyly na te moje badania, nie jest z nimi źle. Np. hemoglobine mam 11,1 a niedokrwistość zaczyna siępon. 11...Bardzo duzo pije teraz i staram sie jeść owoców duzo ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-06 o 12:49 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Domi fotelików nie ma zbyt wielu do oglądania ja wybrałam jeden z bezp na rynku i czekałam na okazje żeby kupić
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Poczekam jeszcze jak sie bedzie pogarszac to pojade do szpitala na izbe. Beda musieli mnie zbadac i sprawdzic co to takiego. Cytat:
![]() Wozek podoba mi sie X-lander wersja limitowana dla dziewczynki, ale tutaj nie ma tych wozkow. Musialabym kupic w Polsce a boje sie ze moze sie cos popsuc i wtedy bedzie problem z reklamacja i w ogole ![]() ![]() Tutaj sa w ogole inne wozki niz w Polsce. Maja Quinny i moze na ktoras wersje sie skusze ![]()
![]() |
#554 |
Wtajemniczenie
|
Domi fajnie, że "wycieczka" z teściem się udała.
Będę do Was pisała smski ( od czasu do czasu ![]() Będę tęskniła ![]() Syla no jesteś w końcu ![]() ![]() Zuzia piękny avatar ![]() ![]() Jane piękny jest laptop w kwiatki ![]()
#555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty masz takiego lapika? ![]() ![]() a wycieczka z "tesciami" nie jednym tesciem, z obojgiem ![]() Syla a to dzidzia jakos tak nie naciska??? ![]() Vcelka to nei wisiorek, to logo wizaz ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-06 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#556 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Faktycznie ![]() ![]()
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
hellooo kobietki
![]() Ja ledwo do domu wrocilam juz na kompa, zobaczyc co u was ![]() A ja na 16..00 do dentysty boszzz... to bedzie sajgon juz to widze ![]() ![]() Syla witaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Domi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#559 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A lapek super ![]() ![]() ![]() Lekarz mi tego tak nie wytlumaczyl wiec nie wiem ![]() ![]() Pytalam sie tego mojego "czarodzieja" czy moze to cos z szyjka, skraca sie czy co, ale mowi ze inaczej bym to czula. Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieks ![]() ![]() Syla Ty 5 tygdoni a ja 5 miesięcy ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-06 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
A wlasnie domi bym zapomniala
![]() najlepszego ![]() Taaa... ja i odwazna ![]() Ehhh... jak ja nie lubie dentysty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zadomowienie
|
No to w końcu się Syla cosik wypowiedziała, no - to już lepiej, lepiej - oby tak dalej! już tak nie znikaj, a jak coś to się odmeldowuj czy co?
![]() Dobrze, że Ci już to przeszło - no i super masz, że nie masz paciorkowca! Ale w Polsce prywatnie te wymazy robiłaś, nie? I z tydzień czekałaś? Co do wózków, to ja własnie lubię bardzo je oglądać, tylko załamywałam się nie 1 raz patrząc na nie, bo żaden w 100% mi nie odpowiadał! W końcu wybrałam taki co ma najwięcej plusów (polski producent, na mamauśiach raz o nim pisały i też sięIm podobał, ale potem nagle były gdzies indziej w sklepie i juz kupiły inny - nie wiem w sumie czemu, bo mi ten X-lander nie pasuje, bo ciężki, gondola wcale mała ![]() ![]() ![]() ![]() Domi - Twoje wyniki też mi się właśnie wydawały raczej ok, mi się co prawda dopiero w 28-29 tyg. pogorszyły, ale to też dlatego, że przerwę miałam w swoich witaminkach (nie doszły ![]() ![]() ![]() Blondi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Garfieldku ![]() Vcelku - no właśnie, gdzie Ty i na ile wybywasz? Super masz, ale nie zapomnij tu o nas! ![]() Aanka - no dawaj te focie, bo już Ci się chyba aparata przeładował ![]() Domi - a jakie to łóżeczko, drewnianie, jasne, ciemne? To oni tam mieszkali wcześniej i się wyprowadzili? Baby tam mieli, hm - to może fajne fluidki tam ukryte krążą ![]() Hm, co do laptopa - hm, Vcelka, hm - ja to jednak wolę błyszczące ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-06 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Rozeznanie
|
I ja się powinnam u dentysty zameldowac.....ale jakoś mi nie po drodze...
![]() Jane baterie do jutra się bedą ładowac... ![]() ![]()
#564 |
Zakorzenienie
|
Jane jak wkońcu chcesz kupić? jestem ciekawa jakiej płci będzie twoje maleństwo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Zadomowienie
|
Hej Domi i Ali - Wy też wszak macie adres do naszej Astystki Magdzi, please: looknijcie szybko (Domi - jesteś?) jaki tam macie kod Gdyni???
Aha - Domi, dzięki, wreszcie ktoś uznał na głos mój gust ![]() ![]() ![]() Przyszło mi właśnie zaproszenie na casting do roli w filmie No-spa ![]() -któraś może zażywała dłużej (Syla, Domi?) - to może się zgłosicie ![]() Aanka - normalnie ależ naładowane będą te baterie ![]() ![]() Syla - a jak w Norewgii postępują gdy jest ten paciorkowiec? Robią cc czy sn? Kurcza, wciąz o tym myślę i nie wiem co robić - - oglądałaś te filmiki o porodach w USA co załączyłam stronę wcześniej chyba? A któraś lookła? ![]() Babeczki - pamiętacie jakby co o pytanku u gina o streptococuss agalactiae? No no ![]() Lecę kończyć cosik do jedzenia, no i zbieranko i do okulisty - 3mcie kciuki! Nie lubię okulisty (patrzę na tę tablice i nic nie widzę, no!) ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wyjeżdżamy do Polańczyka - pisałam już kilka razy ( ładnie czytacie
![]() ![]() Tyle stron napiszecie przez ten czas, że chyba Was nigdy nie nadrobię. Ale mam nadzieje, że dobre duszyczki, które mają mój nr tel. będą mnie informowały co u Was ![]()
#567 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() wróciłam z roboty... wiecie co zostałam ochrzaniona przez dyrektorkę że za dużo telefonu uzywam w pracy ![]() ale jakos nawet mi ciśnienia tym nie podniosła... a potem pyta się mnie czy tak ładnie wyglądam przez ten bukiet kwiatów co dostałam w czwartek (dzisiaj wyglądam marnie, chodzące widmo ![]() ![]() Zjadłam obiadek i idę pokimać...bo dzisiejsza noc to taka nie bardzo dla mnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Wtajemniczenie
|
Jane badanie na czystosc i posiew robilam normalnie w szpitalu
![]() A w norwegii ![]() ![]() Vcelka znalazlam lapka.Jakies 1600zl ![]() ![]() Domi zanim sie obejrzysz zleci te 5 miesiecy jak z bicza strzelil. Tak jak i mi zlecialo ![]()
#569 |
BAN stały
|
Właśnie wymyśliłam że muszę się na basen wybrać....w tym tygodniu.
Na siłkę nie mam ochoty bo za ciepło jest. Zresztą poprzez basen rozbudowują się wszystkie mięśnie i dobrze wpływa na kręgosłup. |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Wtajemniczenie
|
Też mi się podoba, pasowałby mi do prostownicy
![]() Zuzia pewnie, że będę pisała smski, tydzień czasu będę całkowicie odłączona od Was, ale później będę miała możliwość wejść na chwilkę na wizaż ![]() Ale będę teskniła ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.