![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zaciazone i nie zaciazone-stare znjome
Jane tytuł wątku może zmienić tylko moderator
![]() Aha! To tak to wygląda... - hm, bo wiecie, tak sobie głupio pwnie pomyślałam, że z byczka się jeszcze na gangu pośmieją... - ale co tam, no nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A w poradni, no hm - uczą Cię planować ładnie rodzinkę! Wiesz co - no w sumie to już trocje o tym wiesz, bo właśnie o tym na poprzednich wątkach girls pisały i na próbować piszą: uczą metody objawowo-termicznej, potem przedstawia się taki swój osobisty wykre ![]() ![]() A powiedz jak Ty to teraz zrobiłaś, że już Cię nie widać gdzie jesteś??? Hm, no chyba, że Cię serio teraz w ogóle na wizażu nie ma??? Bo ...sprawdziłam ![]() A ja zaraz już w końcu "spadam" - bo dziś i zakupki były i lekarka ogólna co wypisała skierowanie na badanka, no i spanko, fajne wieści o Was i tu spotkanko, no to najwyższy już czas na malutki nauki świat!!! ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-13 o 20:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
JAne, jak tylko mi się uda, to prześlę Ci linka do mojej prezentacji ślubnej
![]() Domi, spokojna głowa, jeśli Twoje cykle są różnej długości, to wiesz, może Ci się przesunął, zwłaszcza, ze ostatnio wojażowałaś sobie, a to ma wpływ na @
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki - to trzymajcie się ładnie i co... - do jutra, nie?
Buźki na dobranoc, dobre tu pisanie, wojażowanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hejka i paaa! ![]() I jeszcze raz - super, że tu jesteśmy: spróbujmy, może serio się da: fajnie a na luza, no ja myślę tak jak Wy, że da się na pewno TAK tak TAK ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-stare znajome
Cytat:
dobranoc Jane ![]() ![]() edit:poprawiam sama tytuł, ciekawe czy wyjdzie??? Haha tylko w moim poście tytuł jest ładny:P Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2008-12-13 o 20:25 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
w sensie, że podróżowałaś dużo
![]() Jane, kolorowych snów!! ![]()
#39 |
Zadomowienie
|
hi hi dzięki Dziewczynki, ale ja już spałam - teraz się idę UCZYĆ! - no, 3mcie kciuki żebym się serio wzięła
![]() No ładny masz tytuł wąteczku Dźomi u siebie ![]() ![]() Aha - no i 3mam! D O B R A N O C - PAAAA! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Juz napisałam do moderatora, żeby nam poprawił nazwę
![]() To dobranoc Dziewczynki, Jane do nauki ![]() DOPISEK: dziekuję, że trzymałyście kciuki, 10 min pojawiły się pierwsze plamienia @ ![]() a mój Tż się teraz zastanawia, dlaczego dzidzi nie ma, to był nasz pierwszy cykl ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2008-12-13 o 23:03 Powód: dopisek:) |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-stare znjome.
Domi ja nauk nie musze robic
![]() Ala jak cos kupisz to daj znac ![]() Jane widzę się ci sie humor poprawił ![]() ja czesto robię błędy bo mój kot mi klawisze w kompie powyciągał ![]() ![]() ja dzisiaj planuje przejść się do Citi Parku do drogeri Natura zob jakie promocje mają ![]() powiem Wam ze ost zauważyłam że mój brzuch już nie rośnie z jednej str fajnie a z drugiej nie wiem czy fasolka ma się ok ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Madzia, na pewno wszystko ok jest z fasolką
![]() ![]() A ja dziś spałam i spałam, obudziłam się o 10, a wstałam o 11 ![]() ![]() Domi, no to jak plamienia się zaczęły, to @ zaraz ruszy pełną parą ![]() ![]()
#43 |
Zadomowienie
|
Hej - a ja też teraz lookłam czy może jesteście
![]() A widzicie jaką gębusię ma Jane???? ![]() To tak na dobry humor i pozytywne myślenie!!! ![]() Dzień dobry Dziewczynki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
JAne, przesłałam Ci właśnie na PW linka do mojej prezentacji ślubnej (Domi i Blondi też przesłałam-innym nie przesyłałam, bo nie chcę być zbyt nachalna w chwaleniu się prezentacją
![]() ![]() ![]() Jane, super buźka, aż mi od razu radośniej się zrobiło, no i słoneczko za moim oknem świeci ![]()
#45 |
Zadomowienie
|
Hejka Ali
![]() A jeszcze muszę w necie sprawdzić info o tym duphastonie - bo ta lekarka (pisałam Wam kiedyś na gangu, z Ukrainy, która strasznie rzadko hormony, antyb. zapisuje, bo uważa, że generalnie jednak bardziej szkodzą niż pomagają ![]() Ali - Ty robiłaś badanie progesteronu??? Z krwi to się robi? Obojętnie kiedy? Bo może lepiej zrobić niż tak łykać???? No i naturalnie ta lekarka (przez telefon niestety ![]() ![]() Chciałabym jeszcze się skonsultować z innym gin, ale kurcza, nie mogę się nigdzie dostać (no albo jakiś słynie, że jest beee lub tylko duphastonem leczy, a ja jakieś szersze spojrzenie poszukuję u gin ![]() Ojejka - ale to ja jeszcze gdzieś popytam, nie chcę Was truć Dziewczynki ![]() ![]() Domi - super, że @ przyszła! ![]() ![]() Blondi - no to fajnego masz kotka ![]() Hej - Dziewczynki, kogo jeszcze zapraszamy??? Zawołałyście kogoś jeszcze? A może ktoś nowy fajny zapuka, nie? Ali - dzięki! To ja lecę oglądać i męzusia też zawołam - super! Thanks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sylu - ahoj!!! Odezwij się i rozgość!!! I też postarasz się wieczorkiem koło 19:30 zaglądnąć i zagladać tutaj??? 3mam kciuki!!! Pamiętaj - będzie dobrze! Super dobrze!!! Hej - i gości też witamy ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-14 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Jane nie wiem czy Syla się zjawi bo chyba się zadomowiłam na tamtym wątku.
Byłam na zakupach kupiłam ten perfum hihi Tż mi odda kase za niego ![]() Kupiłam jeszcze pięknie pachnąca sól do kąpieli carmel-jabłko i takim fajnym pojemniczku wkleje Wam później fote bo jest super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Blondi - Syla przyjdzie, przyjdzie
![]() ![]() ![]() ![]() Hej - to dawaj focie ![]() Wiecie co, ja lecę to potem będę, tak koło 19:30, ok? No to trzymajcie się ładnie - pa, pa, na razie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A wiecie, że ja jestem już 3 noc u Tż i dopiero wstaliśmy ![]() ![]() ![]() Ale fajnie, że ta @ będzie, oczywiście wczoraj tylko plamienie, ale ostatnio mam tak zawsze, że sie tak wolno rozkręca ![]() Ali próbuje ściagnąc plik z prezentacją, ale niestety mam tak wolny internet (blue connect), że można oszaleć ![]() Blondynka jaki to perfum???? ![]() Jane buźka pierwsza klasa, hihi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Hejka Dźomi - tak to ja
![]() ![]() ![]() Hm, tak sobie myślę, że Wy to się może heitnijcie jakoś szybciej? @ przyszła teraz ale kto wie co następnym razem będzie, ha? ![]() ![]() No nie - ale skoro się w październiku kochacie to jasne ![]() ![]() Ej - w sumie to sobie możesz już te obserwacje cyklów prowadzić, nic nie szkodzi, nie? No dobra - zgodnie z umową ![]() Do wieczorka Lejdiski! ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze tylko słówko mam do Ali - śliczna ta prezentacja!!! Ty się nam z mężusiem Twym bardzo podobasz!!! Extra wyglądacie tam razem!!! No super!!!
Muzyczka też taka dobrze dobrana, nastrojowa - a na zabawie widać, że szalejecie i w kościele się smiejecie (tak jak my, co się babci M potem strasznie nie podobało ![]() ![]() ![]() Aha - i fajnie też tam fotograf ludzi "połapał" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
1.fotka buciki ślubne ktorych szukałam bardzo długo aż wkońcu kupiłam
![]() 2.moje zakupy wczorajesze cienie, i dzisiejsze perfum,farba i sol do kapieli ![]() Ala sliczne focie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Dziewcznki moderatorka poprawila nam tytuł wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
Hej laski, wróciłam ze szkoły, łeb mi nawala.
Blondi fajne zakupki, tylko nie moje kolorki. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
cieszę się, że prezentacja się Wam podoba
![]() ![]() Blondi, zakupy fajne, buty bardzo mi się podobają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście trochę smutno mi się zrobiło w trakcie zakupów, bo mnóstwo małych dzieci wokół i kobiet w ciąży ![]() ![]()
#55 |
Zadomowienie
|
Hej - jesteście?
Ali - no nie daj się smuteczkom, jesteś laska git z pięknym endo na dodatek i super żonka (ach te wypieki ![]() Blondi - no fajne butki ![]() Domi - gdzieś jest? Zuzia - żyjesz? No jak się masz po tych zajęciach - lepiej już troszkę? To czym Cię dziś tak zmęczyli? Kolosy już jakies piszecie czy po prostu nudzą tylko??? Oooo - fajny avatarek, podoba mi się (bo w ogóle Ty mi się podobasz, ale to już dawno Ci pisałam więc wiesz ![]() Hej - doczytałam nareszcie super wieść, że Tola urodziła!!! I Mikołaj straaasznie duży - ponad 4 kg, no więc cesarke miała (ale nie wiem czy przedtem to też jakąś prowokację czy już nie?) Extra - bardzo się cieszę!!! Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-14 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
"dziewczyny, czy Wy miałyście tak kiedyś przy @, że praktycznie same skrzepy Wam wychodziły? Bo ja teraz tak mam,w dodatku bół w podbrzuszu czuję od wczoraj i na prochach jestem przez to
![]() Tak Ali, jasne - to tak jak u mnie, serio! A Ty 1 raz tak masz??? Bo ja to serio tak normalnie - nawet problemy z anemią przez to miałam! Ale wiesz co troszkę pomaga, ale regularnie trzeba byłoby pić? - krwawnik, taka herbata w ziołowym, smak nawet spoko, no ok - jak pamiętałam parę dni przed @ to serio było lżej, może spróbuj, nie zaszkodzi! Dźomi - fajne kawałki, zwłaszcza Elvis i ta druga z filmu! ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-14 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Ala nie smuć sie wiem że to nie jest proste ale można sie załamywać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Ala musze Ci powiedzieć, że prezentacja rewelacyjna, oglądałam ją razem z Tz, podkład muzyczny rewelacyjny, zdjęcia nieprzebajerowane, czyściutkie, że czulam sie jakbym tam była z Wami
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny a Wy jakie miałyście piosenki na pierwszy taniec????? Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2008-12-14 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
No serio - prezentacja ślubna Ali the best!!! Ależ gdzież znów Ona jest???
I z @ się nie martw - widzisz, Blondi też taką miała, więc ok! Domi - Ty odpowiadaj na powyższe posty ![]() ![]() O Magdzia się znalazła! No gdzieżeś Ty była, ha??? ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-14 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
mi też sie bardzo ta prezentacja podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.