|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to zainwestuj w biżuterię, ja też tak teraz robię, ona dużo daje, a kiedyś też nie lubiłam ![]() a na paznokciach może francuz ![]()
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Pamiętacie jak mówiłam o smierci kolegi z roku, we wtorek był pogrzeb, niestety nie byłąm bo nie miałam czym..
http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,9...kowal_sie.html obczajcie artykuł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
aż mam ciary na plecach....
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
ello wszystkim na nowym watku!!!
sunset - fajny nick i czadowa coreczka, usmiech sloneczny!!! Zuzia - to i ja sie wypowiem co do stroju - ja bym wziela ta czarno -fioletowa sukienke, bolerko i czarne klapeczki...jak to ma by obiad to fajnie by sie prezentowalo...lub tez bluzke z 'kamyczkami i biale rurki [chyba masz takie na stanie] ? Paznokcie na rozowo lub bezbarwny... Jane - ja mam dopiero ginke po 10 lipca, nie wiem czy ci to pasi-ale moge ja podpytac... Domi - smakowite te twoje Kubusie...opijam sie w pracy ![]() U mnie dzis prawo- jazdowo-bankowy dzien. Udalo mi sie rowniez podziobac troche kolczykow - oczywiscie pamietalam o zamawiajacych. Sa rozowe, niebieskie, czerwone, czarne, zielone [ale te dla mnie]. Mam w planach jeszcze dorobic po jednej parze i bede rozsylac!!!
#35 |
Zakorzenienie
|
ale fajnie, że nowe osoby się u nas pojawiają, witam
![]() ![]() ja przed chwilką się obudziłam, bo zdrzemnęłam się i spałam prawie 2 godziny ![]()
#36 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() musze sobie cos kupić bo ani jednych spodni jeszcze nie dokupiłam jak przytyłam.. jednak w sukience nie ide, bede sie dziwnie czuła... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dalam sie złapac na ten "lep na muchy" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() patrzcie jak reklama Poznania ![]() http://www.youtube.com/watch?v=oQL7zklsC9Y |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Ja u Tż, włączyłam mojego "super szybkiego neta"
![]() Blondi ![]() Garfieldek powiedz coś o sobie, każdy się musi ładnie przedstawić ![]() ![]() Madzia13 moj Tz chce kupic auto i zebym ja jeździła dopoki on nie zrobi prawka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
domi
Bo dzisiaj o MJ dosc glosno jest, wiec musialam wtracic swoich kilka groszy do tematu ![]() No wiec mam 21 latek, jestem studentka i wlasnie powinnam uczyc sie do ostatniego egzaminu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Zuziunia
aałaaaaa to bolało ![]() ![]() 3majcie jutro kciuki za mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- normalnie płakać się chce jak tego słucham... http://www.youtube.com/watch?v=7cw70ukoHEg ale świetna jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
pu.i.wp.pl.gif
dobranocka....
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
BAN stały
|
Ja tez juz uciekam...buzka pa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
idziecie spać wszystkie a ja jak na złość wyspałam się i teraz siedzę
![]() Blondi, tak to już jest z teściowymi..... ![]() Sunset, śliczną masz córcię, a jak ma na imię? garfieldek, jak ja bym chciała cofnąć się do czasów studenckich, nawet sesję wolę od chodzenia do pracy ![]() Zuzia, ta sukienka jest super, miałaś ją na weselu z tego co pamiętam z fotek na NK ![]()
#52 |
Wtajemniczenie
|
o widze ALiszcze, ze jestes tu dzis razme ze mna
![]() powiedz jak tam plany wakacyjne? naprawde myslisz o Pradze?
#53 |
BAN stały
|
WItamy
![]() ![]() DOMI GRATULACJ!!!!!!!!!!!!!!!! !!! witajcie ![]() Juz mialam pisaz ze nas watek umarl...dzisaj a tu 2 czesc...ehehe ![]() to i ja sie melduje.... ![]() ![]() I tez mam sie dzis pochwalic....Skonczylam kurs.... i jestem wychowawczynia kolnijna..... ![]() ![]() ![]() ![]() i jestem padnieta wiec spac ide..buzka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Domi ona jest ***nięta
![]() ![]() ![]() ![]() jak przyjedzie znowu do mnie powiem jej że nie mam o czym z nią gadać i wyjdę z pokoju.Ona stwierdziła że najważniejszy jest mąż i dziecko i ich potrzeby że już nic nie będę mogła sobie kupować.A ja jej powiedziałam że gdzie jest napisana że matka/żona jest na końcu i że nie zrezygnuję z niczego.Ona powiedziałam że np krem za 100zl to luksus *******nięta jest ![]() ![]() ja powiedziałam Tż że wogóle nie ma się do mnie podlizywać bo i tak nie będę z nim rozmawiać ![]() ![]() ona nawet zaczeła sie wtrącać w chrzciny ja powiedziałam że to moje dziecko za mu wyprawie za Nasze pieniądze i sami zadecydujemy co będzie.Ona nawet komentowała że zbyt drogie słodkie zamówić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Garfieldek trzymamy kciukasy ![]() ![]() Motylicaja gratuluje kursu ![]() ![]() ![]() Ala a Ty jakie plany na weekend?juz się troszke uspokoiły sprawy papierkowe? ![]() Madzia13 ja sie nei moge doczekac kolczykow ![]() ![]() Ja teraz jak będe miała tyle wolnego jako bezrobotna pani magister to też na wakacjach planuje sobie znaleźć jakąś fajną robótkę ![]() Piwusia odezwij sie ![]() Blondynka ![]() ![]() Zyskowa to Ty teraz z "wielbicielek piekna" ![]() U mnie leje ciągle, co prawda mnie i tak nie zaleje, ale te okoliczne wioski może zalać ![]() ![]() I pierwszy raz nei musze się uczyć, nie musze się martwic magosterką, taki loozzz.Ale często sie łapie na tym, ze myśle, ze mam coś takiego robic ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-27 o 07:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie lejdiski
![]() Ja juz wstalam, bo mam zamiar sobie co nie co jeszcze powtorzyc na exam buuu.... jak mi sie nie chce ![]() Domi studiuje na medycznej, nie na polibudzie :P |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Wczoraj tylko się odmeldowałam w nowej części i poszłam do łóżeczka, bo bolał mnie brzusio bardzo. Ale super, że nowe laseczki się pojawiły u nas ![]() ![]() Witam nowe dziewczyny. Zuzia dobrze, że już wybrałaś strój, oby tylko teraz nie padało a olśnisz M. On się zakocha jak nic i już nie wróci do W-wy ![]() Blondynka olej teściową, to Wasze życie, Wasze dziecko i sami decydujecie o wydatkach. Dziwna, że się tak wtrąca... Domi nasza mgr tylko się dziś nie ucz ![]() ![]()
#59 |
Zadomowienie
|
Ahojka w nowej części!
![]() ![]() ![]() No i super tytuł i super new Lejdiski -a jakże ![]() ![]() To - WITOJCIE ![]() Ale jaja Zuzia - wiesz, ja ten sam zestaw co Domi wybrałam ![]() ![]() Ew. jeszcze obok na zdjęciu kolejnym na górze miałaś taką biała na ramiączkach z czarnym bolerkiem, no i jeszcze ew. tę czarną z cekinami, co chwilę juz miałaś ochotę w niej iść - ale tamtem zestaw jest mój 1 ![]() Tylko żeby Ci zimno nie było - jak u Was? Ja wczoraj nie mgłam już na wizaż wejść bo burza za burzą była, straszne, waliło, na sekundę prąd wcięło i stwierdziliśmy, że wyłączamy router! Blondi, Magdzia, Domi - dzięki, jasne, że w lipcu jeszcze mi pasuje, więc PLEASE: popytajcie Drogie Me ![]() Ła! Magdzia - czerwone stworzyłaś? ![]() ![]() ![]() Jagódka - gratulacje Pani Wychowawczyni! ![]() Hej New Lejdiski ![]() ![]() ![]() A i piesio fajniutki! ![]() Aha - zapomniałabym: ALi - kupuj kieckę, seryjnie mówię Ci: brzusio się mieści, luzik jest na biodrach, bo tam takie marszczenia są wokół, na pewno będzie na Tobie ładnie leżała i nie ma szans żeby ciasna była! ![]() Serio - uwierz! Ja też nie lubię wcale chodzić po sklepach i mierzyć kiecki, więc jak ta Ci odpowiada to już! Ba - zresztą ten sprzedawca ma jeszcze inne fajne, ale tu przez te marszczenia brzuszek spoko może być, no i w ogóle różne inne "niedoskonałości" ![]() ![]() Domi - a Ty kupiłaś szarą? B. szybko wysyłają! Okazało, się moja siostra też jak Jej link wysłałam kupiła sobie blue bluzeczkę od nich i też b. zadowolona ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-06-27 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze od dwóch dni znów mnie boli kręgosłup, a było już tak fajnie
![]() Rozmawiałam ostatnio z fizjoterapeutą i powiedział, że jestem skazana cały czas na ćwiczenia, bo jak nie będę ćwiczyła to ta wypuklina, którą mam będzie się rozrastać i może mi wylecieć krążek, a wtedy będzie tragedia. Zero dźwigania, spać mogę tylko na boku i takie tak. Wcale to tak wesoło nie wygląda jak mi mówili w szpitalu. Jak ja będę nosiała na rączkach swoje dzieci ? ![]() Dziś mam dzień marudzenia, więc lepiej sobie już pójdę... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.