Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:* - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-06, 17:48   #571
Zuziunia
BAN stały

Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość
Zuzia pewnie, że będę pisała smski, tydzień czasu będę całkowicie odłączona od Was, ale później będę miała możliwość wejść na chwilkę na wizaż
Ale będę teskniła
My za Tobą też.

A ja tęsknie za M.
zawsze jest jakaś przeszkoda...M. jest super ale mieszka tak daleko...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 19:07   #572
Aliszcze
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, ja dziś siedziałam w pracy ponad 10 godzin!! tyle roboty i końca nie widać fotki ze ślubu mam, ale na żadnej nie jestem ja, bo to ja robiłam zdjęcia

Domi, wszystkiego najlepszego z okazji imienin

Vcelka, będziemy tęsknić (i zazdrościć wakacji). dziś moja koleżanka z pracy, która jest w 5 miesiacu ciąży, powiedziała, że kilka dni temu poczuła coś jakby ruchy dziecka

Syla, wpadaj do nas częsciej, bo osobiście wymierzę Ci baty!!

laptopik słodki, uwielbiam kwiatki

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 19:53   #573
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Domi - Twoje wyniki też mi się właśnie wydawały raczej ok, mi się co prawda dopiero w 28-29 tyg. pogorszyły, ale to też dlatego, że przerwę miałam w swoich witaminkach (nie doszły ); a Dzidzię czułam dokładnie w 18 tygodniu i 6 dniu =- takie fajne bąbelki i jakby pukanko od wewnatrz? I późno wieczorem, w nocy praktycznie, ale zgodnie z moim "nocno-markowym" stylem

Domi - a jakie to łóżeczko, drewnianie, jasne, ciemne? To oni tam mieszkali wcześniej i się wyprowadzili? Baby tam mieli, hm - to może fajne fluidki tam ukryte krążą

Hm, co do laptopa - hm, Vcelka, hm - ja to jednak wolę błyszczące
Mnie coś dziś się w brzuszku dzieje, ale narazie nie wiąże tego z ruchami, bo tak jakby mi coś strzela, a wczesniej brzuszek swędział tak jakby w śrdoku. Według ostatniego USG dzis byłby 18+1, ale ja licze sobie od środy (czwartku) czyli jakos tak 17+4(5) dzis jest
A łozeczko drewniane jasne, napewno te szczebelki ma wyciągane, ale nie wiem jak z regulacja, czy mozna wyzej ten materac i niżej ale raczej chyba w każdym łozeczku sa jakies regulacje...mam nadzieje A ci własciciele maja dwójke dziecie. jeden chłopczyk ma 4 latka, drugi roczek. Miszkaja w Anglii na stałe

Cytat:
Dziewczyny wyjeżdżamy do Polańczyka - pisałam już kilka razy ( ładnie czytacie ) na tydzień, ale nie będzie mnie prawie 3 tygodnie, bo od razu po Polańczyku tydzień u moich rodziców i tydzień u teściów
Tyle stron napiszecie przez ten czas, że chyba Was nigdy nie nadrobię. Ale mam nadzieje, że dobre duszyczki, które mają mój nr tel. będą mnie informowały co u Was
Ale bym Cie chetnie odwiedziła...

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
My za Tobą też.

A ja tęsknie za M.
zawsze jest jakaś przeszkoda...M. jest super ale mieszka tak daleko...
wspólczuje tej tęsknoty, ale mysle, że macie już tyle lat (na szczescie), że predzej temu zaradzicie niz jakbyscie mieli po 18 albo studiowali. Tak to możecie znaleźć prace w swoih okolicach i zamieszkac razem

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ja dziś siedziałam w pracy ponad 10 godzin!! tyle roboty i końca nie widać fotki ze ślubu mam, ale na żadnej nie jestem ja, bo to ja robiłam zdjęcia

Domi, wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Dziekuje

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 20:15   #574
magdaka13
Wtajemniczenie

Jane - moj kod 81-381. Gdynia ma kilkanascie kodow, na samej Swietojasnkiej jest z 8 roznych-wiec nie mozna szukac per miasto

Anka - fajne te chusty. na szydelku kiedys robilam - ale takie male serwetki. mysle, ze z dobrym szczegolowym opisem moglabym sobie poradzic. ja choruje albo na dluga chuste, bolerko, albo ponczo. Mam juz jedno - wieczorami bardzo fajnie mozna sie opatulic. Koralikow juz nie dokupuj - tylko skladaj-skladaczku i zapokazuj!!!
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 20:39   #575
domi7ks
Zakorzenienie

o kurcze zapomniałam Jane podac Twoj adres Madzia13

Stary 2009-07-06, 20:57   #576
Vcelka
Wtajemniczenie

Ja już jestem spakowana, jeszcze tylko podręczne rzeczy, ale to dopiero jutro rano.
Domi jak tylko będziesz w Polańczyku to dawaj znać i się spotkamy - fajnie by było

Kochane ja się z Wami żegnam na jakiś czas. Pamiętajcie o mnie i aż tak dużo nie piszcie, bo nigdy Was nie nadrobię
Buziaczki i do usłyszonka
Ja jadę wypoczywać ot tak będę wypoczywała...

edit: oglądałam dziś horror "Piątek 13-go", dobrze, że nie jadę pod namiot albo do domku w lesie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ab1efe3060.jpg (113,4 KB, 4 załadowań)

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 21:00   #577
Jane2008
Zadomowienie

No w końcu! sklerotyczki no - no to ja jednak 8 tam widziałam (i mój Mek także , więc poprawic jakoś muszę , bo chyba koperty 2 nie mam

A ja ledwo widzę, bo od okulisty wróciłam - posprawdzał mi oczka bbb dokładnie, wada wzrosła , no ale tak czułam, no i cosik tam znalazł małego jakby po jakiejś bliźnie kiedyś (mieliśmy wypadek samochodowy i faktycznie nad tym okiem cięcia mocne i szwy, więc może wtedy coś?), ale że nie groźne na tyle, żeby konieczność cc była, ale zapisał, że mają pilnować aby 2 część porodu (te parte) mnie oszczędzali - - - no i mam pogadać z ginką i przypilnować sobie tego znieczulenia, bo mówił, że to też będzie ok! Ale co tzn. oszczędna II część porodu? Może choć tyle, że jakby długo to miało trwać, to jednak nie bedą mnie męczyc tylko wtedy ew. cc? No ale się uspokoiłam, bo wiecie - teraz taka mania na sn, że nawet tych oczu krótkowidzom nie sprawdzają, więc przynajmniej mnie zbadał sokładnie i zapewnił, że nie grozi jakies odklejenie siarkówki, co przy słabych oczkach może się zdarzyć - - - ale mówię Wam: prawie 1,5 godz. byłam , kropienie i takie mega dokładne badania to były

Miłego odpoczynku Vcelko - i miłej zabawy - pa pa!

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-07-06 o 21:02
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 21:04   #578
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już jestem spakowana, jeszcze tylko podręczne rzeczy, ale to dopiero jutro rano.
Domi jak tylko będziesz w Polańczyku to dawaj znać i się spotkamy - fajnie by było

Kochane ja się z Wami żegnam na jakiś czas. Pamiętajcie o mnie i aż tak dużo nie piszcie, bo nigdy Was nie nadrobię

edit: oglądałam dziś horror "Piątek 13-go", dobrze, że nie jadę pod namiot albo do domku w lesie

Vcelka jak bysmy mieli autko to pwadlibysmy bankowo na weekendzie

Jane kurcze nie wiedziałam, że mieliście wyoadek..w ogóle to słowo strasnzie brzmi dla mnie dobrze, ze Ci oczka zbadal lekarz dokladnie, a dawno temu ostatni raz u okulisty bylas?
Ja bylam w zesżłym roku, ale w tym sie wybiore jeszcze, bo zawsze to w ciąży oczy mogą sie pogorszyc...
Ja teraz jem rybke wedzona, łososia, podobno mozna lososia więc jem i mam smaka

Nono w Polańczyku nie maja takich hamaków;P

A film polecasz???

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-07-06 o 21:08
Stary 2009-07-06, 21:07   #579
Vcelka
Wtajemniczenie

Polecam bardzo film
E tam nie mają takich hamaków, mają, mają - będę tak leżała pod palmami

Uciekam już Pa Pa

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 21:11   #580
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam bardzo film
E tam nie mają takich hamaków, mają, mają - będę tak leżała pod palmami

Uciekam już Pa Pa

chyba pod sosnami
jak bedziesz przejeżdzała przez J. - moje miasto to czekam na eska

Stary 2009-07-06, 21:18   #581
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Heh nie wiem... ale tak jeden egzamin i laba...

Jestem nie wyspana bo najpierw czekałam aż M. dojedzie do swojego miejsca docelowego, zasnęłam...i on dojechał 2:30 biedactwo moje...

spał chyba z 3 godz...

Powiem tak było bardzo miło wczoraj milej niż ostatnio...

wiecie co Luna zasnęła u niego na kolanach... wprost niesamowite, gdzie ona sie boi osób które nie zna

W nocy po jego telefonie, a właściwe moim do niego, jak usłyszałam jego głos, to potem się rozkleiłam tak mi już tęskno
OO to fjanie jak go koterk polubił a ON az tak daleko mieszka??? ile 100km wiecej....??

Cytat:

Milego wypoczynku....

witajcie

U mnie dzisiaj dostalam @ wiec nie ma co sie dziwic ze wczoraj bylam taka zla i wciekla...

A dzi bylam na rowerku....i sobie pojezdziałam heeh Oblukałam fajnych facetów w parku..... EHH

No i jakos moj nastruj teraz sie zepsul chce mi sie plakac.....

Napisałam do G. bo chcialam sie dowiedziec co tam u niego i czy nei chce miec juz ze mna kontaku....bo woogle sie nie odzywa....a ten palant nawet na gg i nie umie mi opisac na wiadomsc
Kuzwa ja zawsze mam tak ze sie zaurocze...i pozniej...nieche odpuscic chodz pownnam......:m ur:

Ja was tez bede musila opuscic.,....

we czwartek na 4 dni bo jade z przyjacióką do Szczawnicy... .Pierwszy samodzielny wyjazd....eheh troszke sie boje...ale bedzie fajnie zapewne....

a pozniej od 20.07 do 03.08 nie bedzie mnie bo jade na oboz i mozliwe ze jeszcze tydzień pozniej jeszcze zostane

A narazie ide sie wyplac w poduche...i lulu....

buzka i dobranocka...dla was i waszych dzidzkow w brzuszkach i nie tylko.....
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-06, 21:33   #582
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Motylicaja Pokaż wiadomość
No i jakos moj nastruj teraz sie zepsul chce mi sie plakac.....

we czwartek na 4 dni bo jade z przyjacióką do Szczawnicy... .Pierwszy samodzielny wyjazd....eheh troszke sie boje...ale bedzie fajnie zapewne....

a pozniej od 20.07 do 03.08 nie bedzie mnie bo jade na oboz i mozliwe ze jeszcze tydzień pozniej jeszcze zostane

A narazie ide sie wyplac w poduche...i lulu....

buzka i dobranocka...dla was i waszych dzidzkow w brzuszkach i nie tylko.....

to bedziemy mialy fotek do ogladania
moja dzidzia w brzuszku sie cieszy

Stary 2009-07-06, 21:36   #583
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Motylicaja Pokaż wiadomość
OO to fjanie jak go koterk polubił a ON az tak daleko mieszka??? ile 100km wiecej....??
200

Zmykam spać...Dobranoc
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 22:04   #584
domi7ks
Zakorzenienie

Ja źle napisałam ups to jest albo 17+1 (czyli 18 tydz wg ostatniego Usg) albo wg 16+5 (czyli 17 tydzien)...czyli na ruchy takie prawdziwe mojego kochanego dzidziusia sobie jeszcze moge poczekać

Stary 2009-07-06, 22:17   #585
sunset30
Raczkowanie

hejkaaaa ja dziś na baseniku z młodą cały dzionek mahoń jestem tylko mi ślepka widać hehehe,jak teraz taka pogoda to będę wpadać do Was kochane wieczorkami bo mój oszołomek mi tego aquaparku nie popuści a mam z nią wjazd za free...całuje...

Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie.

[ O'Gangaceiro ]

dla mojego T.
sunset30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 23:43   #586
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

pamietacie mnie jeszcze ??

domi7ks gratuluje brzuszka
Stary 2009-07-07, 06:50   #587
aankaa78
Rozeznanie

Witajcie....

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
Jane - moj kod 81-381. Gdynia ma kilkanascie kodow, na samej Swietojasnkiej jest z 8 roznych-wiec nie mozna szukac per miasto

Anka - fajne te chusty. na szydelku kiedys robilam - ale takie male serwetki. mysle, ze z dobrym szczegolowym opisem moglabym sobie poradzic. ja choruje albo na dluga chuste, bolerko, albo ponczo. Mam juz jedno - wieczorami bardzo fajnie mozna sie opatulic. Koralikow juz nie dokupuj - tylko skladaj-skladaczku i zapokazuj!!!
Ja właśnie takie długie chysty robię Później dam zdjęcia. Koralików nie kupuję narazie tylko czekam na paczki

Cytat:

Vcelka wypoczywaj i nabieraj sił

Ja zaraz uciekam na zalupy i muszę coś przygotowac, bo koleżanka na ploteczki przychodzi
Stary 2009-07-07, 07:10   #588
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunset30 Pokaż wiadomość
hejkaaaa ja dziś na baseniku z młodą cały dzionek mahoń jestem tylko mi ślepka widać hehehe,jak teraz taka pogoda to będę wpadać do Was kochane wieczorkami bo mój oszołomek mi tego aquaparku nie popuści a mam z nią wjazd za free...całuje...

ale fajnie Wam zazdroszcze ale jak bedzie brzydka pogoda to chyba nie bedziesz na wizazu, prawda?

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość

pamietacie mnie jeszcze ??

domi7ks gratuluje brzuszka
dzieki
ja Cie pamietam doskonale, a nawet na jednym watku, dawnym AG ("Wielbicielki Piekna") jak przegladałam rzuciałas mi się w oczy
Co słychac?

Cytat:
Napisane przez aankaa78 Pokaż wiadomość
Ja właśnie takie długie chysty robię Później dam zdjęcia. Koralików nie kupuję narazie tylko czekam na paczki

Ja zaraz uciekam na zalupy i muszę coś przygotowac, bo koleżanka na ploteczki przychodzi

Wkelj wklej fotki takie chusty to fajne na plaże do bikini

Ja wstałam juz, bo miałam koszmary

Stary 2009-07-07, 07:16   #589
aankaa78
Rozeznanie

Do stroju to takie z bawełny są dobre aby za gorąco nie było...

Jem tościka i zmykam....
Zastanawiam się, czy piec ciasto czy może rogaliczki zrobic.... Chyba zrobię rogaliczki

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Domi co za koszmary?
Stary 2009-07-07, 07:24   #590
Jane2008
Zadomowienie

"Jane kurcze nie wiedziałam, że mieliście wyoadek..w ogóle to słowo strasnzie brzmi dla mnie dobrze, ze Ci oczka zbadal lekarz dokladnie, a dawno temu ostatni raz u okulisty bylas?
Ja bylam w zesżłym roku, ale w tym sie wybiore jeszcze, bo zawsze to w ciąży oczy mogą sie pogorszyc...
Ja teraz jem rybke wedzona, łososia, podobno mozna lososia więc jem i mam smaka"

Domi - to jeszcze w podstawówce było, z dziadziem, mam i siostrą (najgorzej oberwał dziadziu, ale dzięki Bogu wyszliśmy z tego wszyscy cało - choć dzidziu długo bardzo był w szpitalu, my chyba z tydzień, ale mam nie mogła długo długo chodzić i odtąd chyba ma różne doleglowości bólowe w nogach, no ale naprawdę i tak mieliśmy dużo szczęścia i seryjnie tylko dzięki Bogu! )
U okulisty już chwilę nie byłam - co najwyżej ze 2, 3 lata temu tylko jakie szkła wybrać do okulary (kontrola wady), a tu były dokładne badania żeby nie drżeć jeszcze o oczy podczas porodu!

Vcelka na wakacjach - ależ ma super Reszta też pewnie jedzie, co?
Właśnie - słuchajcie: ja tu ogłaszam listę wakacyjną: proszę się wpisywać gdzie kto jedzie i na ile! Ok?
Fajnie tak wiedzieć, gdzie się Lejdiski byczą i rozbierają... na plaży czy basenie
No to po kolei: Domi?
Ali?
Magdzia?
Blondi?
Syla już była chyba ze 2 razy
Zanka?
Zuzia?
Jagódka (konie+Szczawnica, na ile w sumie?),
Vcelka (Polańczyk i rodzinka, ale gdzie?),
Paollino?
Garfieldek?
Aanka?
Poziomka ?
Sunset?
Piwusia (niedobra )?
Cała RESZTA Lejdisek? Hej - napiszcie!
O sobie zapomniałam - Jane (w tym roku domek - wyjątkowo

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-07-07 o 07:29
Stary 2009-07-07, 07:24   #591
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aankaa78 Pokaż wiadomość
Domi co za koszmary?

napierw śniły mi sie jakieś wampiry, ze jakas wampirzyca (taka jak w filmach) chciała mnie pogryźc, bo mam duzo krwi (i po brzuchu mnie chciala pociac) i w końcu moj Tz ją pochlastał sztyletem i sie zbudzilam...
a za chwile dalsza częśc koszmarów...sniło mi sie, że miaął być wielka powódź, my z mama i bratem (który jeszcze był mały) wyjechalismy niby do wrocławia do jakiegoś hotelu, tam wszyscy uciekali...a moj dom się spalil, tz zostal tutaj ja ta pojechalam i moj pierscionek sie spalil i tak płakałam...
nie wiem, który koszmar gorszy, ale nieprzyjemne sny miałam dzis

Vcelka własnie pewnie jedzie, bo ona ma troche km Pewnie potem cos nam napisze Vcelka jedzie do rodzinki koło Bytomia potem ( w kazdym razie niedaleko łodzi:P)

Jane dobrze, że to dawno było i wyszłas cało z tego, ale uraz pewnie został(

a ja wakacjuje w domu w tym roku:P Jjane widze, że masz coraz wiecej czasu

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-07-07 o 07:28
Stary 2009-07-07, 07:38   #592
aankaa78
Rozeznanie

Ja mam dłuuuugi urlop i czekam na pogodę W okolicach 20

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Zmykam na chwilkę, ale będę zaglądała do was co 15 minut
Stary 2009-07-07, 08:00   #593
Jane2008
Zadomowienie

Domi - no właśnie, że nie mam czasu, bo jeszcze z seminarzystami codziennie pisze i poprawiam te plany (czasami parę razy to samo, bo jakoś do niektórych nie dociera czy co? ), no i jeszcze jak kiedyś pisałam: w pracy dużo papierkowej i myśleniowej robótki , no i praca nad... moją pracą, żeby ją wydać, opublikować! Na szczęście aktykuł finisch i w nd. wysłałam Chciałam jeszcze 1 do takiego fajnego pisma wysłać, ale nie wiem czy ostatecznie będę mieć jeszcze ochotę na to i czas?
Domi Ty też w domku czy jak? Sny miałaś faktycznie nie halo
Kurcza - mój M ma teraz w pracy też urwanie głowy, bo wdrażają tego SAPa, z którego te szkolenia miał ciągle, więc może po 15 lipca cosik u nas się zwolni i troszkę przygotujemy się (zakupki, zrobienie kołyski do Baby? Och - żeby tylko Dzidzia ładnie, grzecznie przeczekała urlop ginki do 3 sierpnia!!! OBY! 3majcie kciuki PROSZĘ!!!

Aanka - no ale gdzie jedziecie? Rogaliczki? Brzmią bardzo smakowicie - poczęstujesz nas tu chyba za chwilę, nie?

Dobra - to ja idę teraz do mojej pracy, ale będę zaglądać, bo tak mi się już marzyc zaczyna nic nie robić Hejka

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-07-07 o 08:03

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-07, 08:30   #594
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
dzieki
ja Cie pamietam doskonale, a nawet na jednym watku, dawnym AG ("Wielbicielki Piekna") jak przegladałam rzuciałas mi się w oczy
Co słychac?
fajnie ze mnie pamietasz
no na WP sie udzielam
a u mnie zupelnie po staremu,
nic sie nie zmienilo

straszne te sny mialas,
ja bym juz nie usnela po takich horrorach

Jane gdzie jedziemy tak ?
w tym miesiacu okolice Zamoscia na tydz
a pozniej irlandia na 2 tyg

Edytowane przez poziomeczkaa89
Czas edycji: 2009-07-07 o 08:32
poziomeczkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 08:35   #595
aankaa78
Rozeznanie

Już jedna blaszka zrobiona...jeszcze nie upieczone, ale pokazuję:
Przepraszam za słabą jakośc zdjęc, ale telefonem robione....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00168.jpg (50,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00169.jpg (36,6 KB, 5 załadowań)
Stary 2009-07-07, 08:37   #596
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

aankaa ale smacznie wygladaja
juz sobie wyobrazam jak beda gotowe jak musza slicznie pachniec
chyba az sasiedzi sie schodza do Ciebie co ?
Stary 2009-07-07, 08:42   #597
magdaka13
Wtajemniczenie

Ello

Jane - moje plany wakacyjne czesciowo sa juz zrealizowane w tym roku. Teraz tylko 3 tyg. wolnego tutaj w TriCIty-moze jakas wyprawa na Hel, zamki okoliczne - Malbork, Kwidzyn, waskotorowka na Kaszuby- zobaczymy. A nastepny urlop tyg. we wrzesniu - marzy mi sie Barcelona - co z tego bedzie zobaczymy, czy kumpela bedzie miec kase;( - nawet myslalam wybrac sie sama - no ale zobaczymy.

Poziomka - hej co u ciebie?

Anka - poczestuj wypiekiem - jakos tak odczuwam za malo cukru we krwi tego ranka...
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2009-07-07, 08:51   #598
aankaa78
Rozeznanie

Już się pieką i za 30 minut poczęstuję
Sąsiadów nie ma na szczęście bo by dla was nie wystarczyło

Czas na kawke miłe panie bo mi słabo
Stary 2009-07-07, 08:57   #599
magdaka13
Wtajemniczenie

Ja juz kawke pilam dzisiaj o 6:30 -potem cwiczenia z parkowania. jakos mam cykora przed tym egzamem...niby nic...a co 2 dzien mam wrazenie ze nie zdam, zeby nastepnego dnia twierdzic ze co to dla mnie...nic to trema - przejdzie..pewnie na kogos innego...
jak na razie w glosnikach Coma mi gra:
http://www.youtube.com/watch?v=h9KRCKBuA30
tak na zachete - bo posprzatac musze troche, obiad wstawic i pocwiczyc testy...
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2009-07-07, 09:05   #600
aankaa78
Rozeznanie

Ja wyjątkowo nie piłam kawy dziś rano, bo się tak zalatałam,że nie było czasu.... Byłam w sklepie ale....oliwek zapomniałam kupic....Zrobię sałatkę grecką co kiedyś chyba Domi przepis podawała. Jeszcze raz do sklepu muszę iśc...kto nie ma w głowie ten ma w nogach....

Magdzia ty singielka jesteś czy nie? Bo jakoś nie wiem.....Sama mieszkasz?

OOOOOstra ta miuzika

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości