|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 |
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
|
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, ja dziś siedziałam w pracy ponad 10 godzin!! tyle roboty i końca nie widać
![]() ![]() Domi, wszystkiego najlepszego z okazji imienin ![]() Vcelka, będziemy tęsknić (i zazdrościć wakacji ![]() ![]() Syla, wpadaj do nas częsciej, bo osobiście wymierzę Ci baty!! ![]() laptopik słodki, uwielbiam kwiatki ![]()
#573 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A łozeczko drewniane jasne, napewno te szczebelki ma wyciągane, ale nie wiem jak z regulacja, czy mozna wyzej ten materac i niżej ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Wtajemniczenie
|
Jane - moj kod 81-381. Gdynia ma kilkanascie kodow, na samej Swietojasnkiej jest z 8 roznych-wiec nie mozna szukac per miasto
![]() Anka - fajne te chusty. na szydelku kiedys robilam - ale takie male serwetki. mysle, ze z dobrym szczegolowym opisem moglabym sobie poradzic. ja choruje albo na dluga chuste, bolerko, albo ponczo. Mam juz jedno - wieczorami bardzo fajnie mozna sie opatulic. Koralikow juz nie dokupuj - tylko skladaj-skladaczku i zapokazuj ![]()
#575 |
Zakorzenienie
|
o kurcze zapomniałam Jane podac Twoj adres Madzia13
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Wtajemniczenie
|
Ja już jestem spakowana, jeszcze tylko podręczne rzeczy, ale to dopiero jutro rano.
Domi jak tylko będziesz w Polańczyku to dawaj znać i się spotkamy - fajnie by było ![]() Kochane ja się z Wami żegnam na jakiś czas. Pamiętajcie o mnie i aż tak dużo nie piszcie, bo nigdy Was nie nadrobię ![]() Buziaczki i do usłyszonka ![]() Ja jadę wypoczywać ![]() edit: oglądałam dziś horror "Piątek 13-go", dobrze, że nie jadę pod namiot albo do domku w lesie ![]()
#577 |
Zadomowienie
|
No w końcu! sklerotyczki no
![]() ![]() ![]() ![]() A ja ledwo widzę, bo od okulisty wróciłam - posprawdzał mi oczka bbb dokładnie, wada wzrosła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego odpoczynku Vcelko - i miłej zabawy ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-06 o 21:02 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vcelka jak bysmy mieli autko to pwadlibysmy bankowo na weekendzie ![]() Jane kurcze nie wiedziałam, że mieliście wyoadek..w ogóle to słowo strasnzie brzmi dla mnie ![]() Ja bylam w zesżłym roku, ale w tym sie wybiore jeszcze, bo zawsze to w ciąży oczy mogą sie pogorszyc... Ja teraz jem rybke wedzona, łososia, podobno mozna lososia więc jem i mam smaka ![]() Nono w Polańczyku nie maja takich hamaków;P A film polecasz??? ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-06 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Wtajemniczenie
|
Polecam bardzo film
![]() E tam nie mają takich hamaków, mają, mają - będę tak leżała pod palmami ![]() Uciekam już Pa Pa
#580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba pod sosnami ![]() jak bedziesz przejeżdzała przez J. - moje miasto to czekam na eska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#581 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
witajcie ![]() U mnie dzisiaj dostalam @ wiec nie ma co sie dziwic ze wczoraj bylam taka zla i wciekla... ![]() A dzi bylam na rowerku....i sobie pojezdziałam heeh Oblukałam fajnych facetów w parku..... ![]() No i jakos moj nastruj teraz sie zepsul chce mi sie plakac..... ![]() ![]() ![]() Napisałam do G. bo chcialam sie dowiedziec co tam u niego i czy nei chce miec juz ze mna kontaku....bo woogle sie nie odzywa....a ten palant nawet na gg i nie umie mi opisac na wiadomsc ![]() ![]() ![]() Kuzwa ja zawsze mam tak ze sie zaurocze...i pozniej...nieche odpuscic chodz pownnam...... ![]() ![]() Ja was tez bede musila opuscic.,.... ![]() we czwartek na 4 dni bo jade z przyjacióką do Szczawnicy. ![]() ![]() ![]() ![]() a pozniej od 20.07 do 03.08 nie bedzie mnie bo jade na oboz i mozliwe ze jeszcze tydzień pozniej jeszcze zostane A narazie ide sie wyplac w poduche...i lulu.... buzka i dobranocka...dla was i waszych dzidzkow w brzuszkach i nie tylko..... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to bedziemy mialy fotek do ogladania ![]() moja dzidzia w brzuszku sie cieszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
Ja źle napisałam ups
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Raczkowanie
|
hejkaaaa ja dziś na baseniku z młodą cały dzionek mahoń jestem tylko mi ślepka widać hehehe,jak teraz taka pogoda to będę wpadać do Was kochane wieczorkami bo mój oszołomek mi tego aquaparku nie popuści a mam z nią wjazd za free...całuje...
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
![]() pamietacie mnie jeszcze ?? ![]() domi7ks gratuluje brzuszka
#587 | ||
Rozeznanie
|
Witajcie....
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja zaraz uciekam na zalupy i muszę coś przygotowac, bo koleżanka na ploteczki przychodzi ![]()
![]() |
#588 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie Wam ![]() ![]() ![]() dzieki ![]() ja Cie pamietam doskonale, a nawet na jednym watku, dawnym AG ("Wielbicielki Piekna") jak przegladałam rzuciałas mi się w oczy ![]() Co słychac? ![]() Cytat:
Wkelj wklej fotki ![]() ![]() Ja wstałam juz, bo miałam koszmary ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Rozeznanie
|
Do stroju to takie z bawełny są dobre
![]() Jem tościka i zmykam.... Zastanawiam się, czy piec ciasto czy może rogaliczki zrobic.... Chyba zrobię rogaliczki ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Domi co za koszmary? ![]()
![]() |
#590 |
Zadomowienie
|
"Jane kurcze nie wiedziałam, że mieliście wyoadek..w ogóle to słowo strasnzie brzmi dla mnie
![]() Ja bylam w zesżłym roku, ale w tym sie wybiore jeszcze, bo zawsze to w ciąży oczy mogą sie pogorszyc... Ja teraz jem rybke wedzona, łososia, podobno mozna lososia więc jem i mam smaka ![]() Domi ![]() ![]() U okulisty już chwilę nie byłam - co najwyżej ze 2, 3 lata temu tylko jakie szkła wybrać do okulary (kontrola wady), a tu były dokładne badania żeby nie drżeć jeszcze o oczy podczas porodu! Vcelka na wakacjach - ależ ma super ![]() Właśnie - słuchajcie: ja tu ogłaszam listę wakacyjną: proszę się wpisywać gdzie kto jedzie i na ile! Ok? Fajnie tak wiedzieć, gdzie się Lejdiski byczą i rozbierają... na plaży czy basenie ![]() No to po kolei: Domi? Ali? Magdzia? Blondi? Syla już była chyba ze 2 razy ![]() Zanka? Zuzia? Jagódka (konie+Szczawnica, na ile w sumie?), Vcelka (Polańczyk i rodzinka, ale gdzie?), Paollino? Garfieldek? Aanka? Poziomka ![]() Sunset? Piwusia (niedobra ![]() Cała RESZTA Lejdisek? Hej - napiszcie! O sobie zapomniałam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-07 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
![]() napierw śniły mi sie jakieś wampiry, ze jakas wampirzyca (taka jak w filmach) chciała mnie pogryźc, bo mam duzo krwi (i po brzuchu mnie chciala pociac ![]() ![]() a za chwile dalsza częśc koszmarów...sniło mi sie, że miaął być wielka powódź, my z mama i bratem (który jeszcze był mały) wyjechalismy niby do wrocławia do jakiegoś hotelu, tam wszyscy uciekali...a moj dom się spalil, tz zostal tutaj ja ta pojechalam i moj pierscionek sie spalil i tak płakałam... nie wiem, który koszmar gorszy, ale nieprzyjemne sny miałam dzis ![]() Vcelka własnie pewnie jedzie, bo ona ma troche km ![]() ![]() ![]() Jane ![]() ![]() a ja wakacjuje w domu w tym roku:P Jjane widze, że masz coraz wiecej czasu ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-07 o 07:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Rozeznanie
|
Ja mam dłuuuugi urlop i czekam na pogodę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Zmykam na chwilkę, ale będę zaglądała do was co 15 minut ![]()
#593 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Domi Ty też w domku czy jak? Sny miałaś faktycznie nie halo ![]() Kurcza - mój M ma teraz w pracy też urwanie głowy, bo wdrażają tego SAPa, z którego te szkolenia miał ciągle, więc może po 15 lipca cosik u nas się zwolni i troszkę przygotujemy się (zakupki, zrobienie kołyski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aanka - no ale gdzie jedziecie? Rogaliczki? Brzmią bardzo smakowicie ![]() ![]() Dobra - to ja idę teraz do mojej pracy, ale będę zaglądać, bo tak mi się już marzyc zaczyna nic nie robić ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-07 o 08:03 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no na WP sie udzielam ![]() a u mnie zupelnie po staremu, nic sie nie zmienilo ![]() ![]() straszne te sny mialas, ja bym juz nie usnela po takich horrorach ![]() Jane gdzie jedziemy tak ? w tym miesiacu okolice Zamoscia na tydz ![]() a pozniej irlandia na 2 tyg ![]()
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-07-07 o 08:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Rozeznanie
|
Już jedna blaszka zrobiona...jeszcze nie upieczone, ale pokazuję:
Przepraszam za słabą jakośc zdjęc, ale telefonem robione....
#596 |
Zakorzenienie
|
aankaa ale smacznie wygladaja
![]() ![]() juz sobie wyobrazam jak beda gotowe jak musza slicznie pachniec ![]() chyba az sasiedzi sie schodza do Ciebie co ![]()
#597 |
Wtajemniczenie
|
Ello
Jane - moje plany wakacyjne czesciowo sa juz zrealizowane w tym roku. Teraz tylko 3 tyg. wolnego tutaj w TriCIty-moze jakas wyprawa na Hel, zamki okoliczne - Malbork, Kwidzyn, waskotorowka na Kaszuby- zobaczymy. A nastepny urlop tyg. we wrzesniu - marzy mi sie Barcelona - co z tego bedzie zobaczymy, czy kumpela bedzie miec kase;( - nawet myslalam wybrac sie sama - no ale zobaczymy. Poziomka - hej co u ciebie? Anka - poczestuj wypiekiem - jakos tak odczuwam za malo cukru we krwi tego ranka...
#598 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Sąsiadów nie ma na szczęście bo by dla was nie wystarczyło ![]() Czas na kawke miłe panie bo mi słabo ![]()
#599 |
Wtajemniczenie
|
Ja juz kawke pilam dzisiaj o 6:30 -potem cwiczenia z parkowania. jakos mam cykora przed tym egzamem...niby nic...a co 2 dzien mam wrazenie ze nie zdam, zeby nastepnego dnia twierdzic ze co to dla mnie...nic to trema - przejdzie..pewnie na kogos innego...
jak na razie w glosnikach Coma mi gra: http://www.youtube.com/watch?v=h9KRCKBuA30 tak na zachete - bo posprzatac musze troche, obiad wstawic i pocwiczyc testy...
#600 |
Rozeznanie
|
Ja wyjątkowo nie piłam kawy dziś rano, bo się tak zalatałam,że nie było czasu.... Byłam w sklepie ale....oliwek zapomniałam kupic....Zrobię sałatkę grecką co kiedyś chyba Domi przepis podawała. Jeszcze raz do sklepu muszę iśc...kto nie ma w głowie ten ma w nogach....
Magdzia ty singielka jesteś czy nie? Bo jakoś nie wiem.....Sama mieszkasz? OOOOOstra ta miuzika ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.