|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
nie-mam meza i 2 koty
![]() A to, ze z kumpela bede jechac na urlop we wrzesniu- moj maz nie ma wtedy urlopu. a ta kumpelka to jeszcze z liceum-z nia najlepiej sie imprezuje;P
|
#602 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty w końcu odpoczywaj i nie zawracaj głowy seminarzystami.... Cytat:
W Zamosciu to ja byłam w zoo:P Cytat:
![]() Cytat:
Wow masz 3 tyg wolnego, super dla Ciebie wakacje to własnie opczynek, bo praca to cagle podróże gdzies![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
widzisz Domi ciagnie swoj do swego
|
#604 |
|
Rozeznanie
|
Częstujcie się
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
tylko do jakiej klatki chcesz wejść
|
|
|
|
#606 |
|
Rozeznanie
|
Poziomeczko a dlaczego ty zrezygnowałaś z cudownego napoju jakim jest kawa?
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ciagnie mnie do słodkiego...ale mam w razie czego jeszcze jeden dolny rzadek ptasiego mleczka
|
|
|
|
#608 |
|
Rozeznanie
|
Uciekam na jakieś 20 minut...muszę sprzątnąc pobojowisko bo rogalkach w kuchni
![]() A sałatkę zrobię za godzinkę. ![]() A wiecie o czym myślę non stop? O koralikach A jeszcze zdjącia chust dam zaraz...ale telefonem zrobię, bo nie mam czasu szukac kabelka od aparatu a gdzieś się zagubił
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
a Ty juz o klatkach, chyba Ci zostało to z tych koszmarow
![]() Cytat:
i lekarz powiedzial ze nie wolno mi: kawy herbaty miesa (czasami moge ociupinke zjesc )ryb (-||- -||- -||-) czekolady itd ![]() a jak boli to mam brac nospe (chyba musze znowu lekarza zmienic) w sumie tak jak zaba co ma unikac wilgoci taka bajka byla kiedys i zostala z niej kupka piasku ![]() ale kawa w sumie to tak z wlasnej woli
|
|
#610 |
|
Rozeznanie
|
W rzeczywistości są ładniejsze
a koleżankom robię nr2 w różnych kolorach...aktualnie szarą
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chylę czoła, bo sama żadnych talentów nie mam
|
|
#612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to duzo rzeczy nie możesz, to tak jak dieta jakaś...może zmien tego lekarza, bo przez kłucie w boku tyle rzeczy by zabronił?![]() Cytat:
super sa, ja te chusty widze na plazy.... to robisz szydelkiem?Zanka ja tez nei mam żadnych talentów:P zreszta napewno masz, tylko o nich nei wiesz> Ja swego czasu robiłam na drutah, ale na szydełku nigdy mi ładnie nie wychodziło
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-07 o 10:39 |
||
|
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ![]() jakbym miala sie stosowac do niej to bym byla jak patyczek a boli mnie tylko podczas ruchu odstawiala kamienie ale usg nic nie wykazalo ![]() trudno ![]() ja robilam na drutachw podstawowce szalik ![]() ale mam zamiar na ta zime udziergac sobei (pod okiem babci) szalik czerwony n a2 matry ![]() bo takich pieknosci jak aankaa to nie umiem
|
|
#614 |
|
Rozeznanie
|
Na plażę mogą byc, ale nie z tej włóczki co teraz robię....Te są baardzo cieplutkie. Sobie zrobiłam taka duuużą ( trójkąt o podstawie ok 2m i wysokości 1,3m), a koleżanka troszkę mniejszą chce.
Tak robię je na szydełku, a poncza na drutach. Tez mam juz zamówienie i jak zrobię to pokażę
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
mnie mama kiedyś uczyla robić na drutach, dawno temu
nawet załapałam, robilam szali ale strasznie krzywy mi wyszedl heh ja mam chyba talent do wkurzania męża
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tyle włoczki w domu! ![]() ptrzecież mam wakacje, juz wiem co bede robiła kolczyki to jednak nie dla mnie robótka, moge mieć mnóstwo slicznych, takich jak Madzi13 co mozna dla dzidziusia zorbic na drutach oprócz skarpeteczek? ![]() Aanka a co jeszcze fajnego robisz?ja widze, że u nas na wątku skupiaja sie talenty i babeczki, które coś potrafia. Mischoko robiła fajne kompleciki na zime, szkoda, że nie usmiechnelam sie do niej w zeszłym roku ![]() Aanka Ty myslisz o koralikach a ja o drutach, a na drutach m isie fajnie robiło zawsze a tak naprawde to zawsze chciałam sobie kupić maszyne, nawet ostatnio jak byłam w Anglii takie małe maszyny do szycia, ale to chyba cięzko sie szyje bez żadbego doświadczenie;(
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-07 o 10:49 |
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
idę umyć podłogę póki mój urwis śpi
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
domi mozesz czapeczki dziergac
i rekawiczki takie na sznureczku
|
#619 |
|
Rozeznanie
|
Kochana można duuużo rzeczy
Czapeczki, kapelusiki, sweterki na drutach...Ja robię różne rzeczy:serwetki, firankę (jedną bo robiłam ją rok Nie będziesz wiedziała czy potrafisz robic czy szyc póki nie spróbujesz Trzeba wziąc się do roboty i próbowac. Pierwsze pewnie wyjdzie komiczne
|
#620 |
|
Rozeznanie
|
Pokażę wam coś jeszcze....(jak już się raz odważyłam to teraz się nie będę wstydziła pokazywac moich robótek)
Takie śnieżynki na choinkę zrobiły furorę wśród moich znajomych ( ta jest świeżo zrobiona, jeszcze nie wyprasowana i wykrochmalona)
|
#621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
powiem jej, ze ma mi ładny zorbicAanka takie rzeczy mogłabys pojechac do Zakopanego i sprzedawac za dobrą cene ![]() a maszyne chciałabym coś takiego: |
||
|
|
|
#622 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj o talentach
. Kiedys sobie pomyslalam ze zamiast programu "Mam talent" powinni stworzyc program "Odkryjemy twoj talent" Bylabym pierwsza na castingu . Za nic nie moge u siebie odkryc chociaz odrobiny uzdolnienia w jakiejs dziedzinie czy kierunku .Domi ja sobie kupilam maszyne do szycia bo myslalam ze to jest to co lubie robic, ale wiecej stoi niz jest uzywana. Wyciagam jak chce cos skrocic, zmniejszyc itp. Tylko tyle... A. Jane rzeczywiscie chyba juz swoj limit na wakacje wyczerpalam
Nasze szczęście Lenka ur.18.08.2009 Edytowane przez syla39 Czas edycji: 2009-07-07 o 11:05 |
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Syla na prawej rece idą inie takie podłuzne od nadgarstka, ja mam dwie wyraźne czyli dwa talenty
tylko jakie?![]() Ja nawet maszyne chciałąbym do podginania, skraciania, bo czesto mam cos i moja mama niesie do pracy, zeby podgieli, a tak to mialabym swoja. zawsze to można byłoby cos szyć fajnego. Np. z ciucholandu przynosic materialy tanie i uszyc cos ładnego
|
|
|
|
#624 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W okresie przedświątecznym był szał na takie gwiazdki ( różne robiłam). W tym roku miałam od wakacji już je robic, ale coś nie mam kiedy![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- A na maszynach się nie znam niestety.....
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta sniezka taka góralska mi się wydaje ![]() Aanka na swoje wyroby kolczykowo-koralikowe mozesz sobie kupic cos takiego: http://www.argos.co.uk/static/Browse...s|12109290.htm ja mam to ( te jasna), super jest: Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-07 o 11:20 |
|
|
|
|
#626 |
|
Rozeznanie
|
NIgdy nie byłam z Zakopanem, więc może kiedyś
Super te kuferki. Ja mam taki otwierany jednokomorowy tylko, ale jak mi biżu się uda to sobie zakupię
|
#627 | ||
|
BAN stały
|
Ja pamietam
Póki co jadę za 1,5 tyg na weekend z M. w góry mniam Cytat:
Cytat:
Ja zmykam już do pracy, dzisiaj spałam jak kamień, ani świecący księżyc, szczekające psy i deszcz mi nie przeszkadzały...niesamowi te ![]() Słuchajcie czy kupię jakąś kurtkę taką wiatrówkę sportową w góry do 100zł nie mam takiej sportowe, a by się przydała na wyjazd.
|
||
|
|
|
#628 |
|
Zadomowienie
|
Ooo, widze, że się Panie rozkręciły
)Magdzia - ale extra plany! 3 tygodni masz aż wolnego o potem jeszcze we wrześniu? To jak to aż tyle? Wykorzystasz wszystko do cna? ![]() Zamki, jazda po Polsce - ach, marzę o czymś takim! No, same zdolniachy tu u nas są na wąteczku - każda cosik potrafi lub w jakiś inny sposób oryginał stanowi , super z nas babeczki, nie? No tak, a co, może nie Tak więc Zanko, nawet jeślibyś nczego więcej w zdolnościach swych nie znalazła chwilę (choć na pewno zdolności masz różne, choćby do Filipka , to wkurzanie męża też oryginalne i fajne ![]() Domi - no to bierz te druty i rób dla dzidzi Koraliki jednak nie, to może takie korzystne dla nas wszystkich tu rzeczy nauczysz się śliczne robić ![]() Aanka - super te wzroki na chustach, no i snieżynki na choinkę! No, a gdzie Wy jedziecie z mężem? Aha - a już ok z mężem, bo cosik o kótni kiedys pisałaś? Tymi rogaliczkami Go zasłodzisz i zagłaskasz i zrobi dla Ciebie co tylko będziesz chcieć, nie? Syla - a jakąs rzecz uszyłaś na tej maszynie? Może dla Malutkiej cosik zrobisz? No, a z tymi wózkami to ten quinny wybierzesz - 3 czy 4 kołowy? No dobra - wpadłam do Was na chwilkę, żeby sobie humor poprawić, bo Ci seminarzyści dają tez popalić (ja im poprawiam od 7:00, a oni potrafią za 10 min. odesłać byle co ze zmienioną 1 pierdułką, podczas gdy do biblioteki ich odsyłam i nieprzemyslane często takie mają rozdziały... - to co 5 min. i po krzyku ![]() O Zuzia - no to wypadzik się szykuje Ech, a może się zdrzemnę, bo cosik mi się zachciało?
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-07 o 11:37 |
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
a ja swojego kuferka jeszcze nie uzywam, bo jest dość duzy 22 na 26 cm, czekam az sie wyprowadzimy;P
|
|
|
|
#630 |
|
Rozeznanie
|
No tak....dzwoniła koleżanka i przyjedzie jutro...Dobrze,że mnie zagadałyście i nie zrobiłam jeszcze sałatki
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

), no i jeszcze jak kiedyś pisałam: w pracy dużo papierkowej i myśleniowej robótki 

powiem jej, ze ma mi ładny zorbic