|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
ja dzisiaj bylam u babci na dzien babci bo wczesniej nie mialam czasu
![]() sukienki nie odebralam bo krawcowa dzwonila ze nie da rady na dzisiaj musze jechac w poniedz ok 18 tak strasznie mi ta godz nie pasuje bo to za Poznaniem a droga tam jest fatalna a o 18 jest juz ciemno.Ala super ze humorek dopisuje ale mi apetytu na ten koktajl narobilas ![]() ja dzisiaj na obiadek mam pierogi ruskie bo babcia zrobila i mi dala do domku w przyszlym tyg o tej godz juz bede miec stres bo juz prawie bedzie moj slub ![]() mamy o 16
|
|
|
|
#632 |
|
Wtajemniczenie
|
Ala - fajny ten kawalek...taki nastrojowy..blask swiec itp
A ja dla odmiany ostatnio slucham hiphopu i "Jeden Osiem L" - przekonuje sie do tekstow...czasem to co nas odrzuca na poczatku potrafi zaskoczyc pozytywnie...
|
#633 |
|
Zadomowienie
|
Weszłam na chwilkę, no ale oczywiście Was nie ma!!! Oj Wy!!! Nieładnie
![]() Blondi - kurcza, ja nie kumam, z kim Ty tak piszesz i gdzie? Na priv.??? Hej, a do tej krawcowej to może po prostu nie jedź sama? Tż nie bedzie albo mamy np.? Co???? A co do mieszkanka - nie wiem dokładnie o jakie lata ani gdzie, ale teraz chyba czas mógłby być ok, pod warunkiem, że nie potrzebujecie big kredytu, bo jeśli tak to złotówka jeszcze min. z pół roku słaba będzie, więc obce waluty teraz raczej mniej opłacalne... - więc albo cosik odczekać, albo jeśli z kolei cena mieszkania ok, to może jednak warto skalkulować??? A co do przyjeżdżania, to właśnie - morze już mamy , prawie Bieszczady też (nie Domi? Ali, Domi - no ja jeszcze sorki, NK tego jeszcze nie mam fikcyjnego, ale może serio załóżę gdy się jeszcze ciut odważę??? To Was wtedy uroczyście zaproszę Domi - ej Spryciaro A co z tym pisaniem części epmirycznej i literatury? Hm, nie bardzo kumam - jeśli korzystasz z różnych opracowań, danych statystycznych czy ARiMR`u, to jasne, że masz tam przypisy no to automatycznie literaturę - - - no ale podejrzewam, że pewnie nie o to Ci chodziło, bo to z pewnościa wiesz (no ale sorry, nie wiem dokładnie w czy rzecz - jaki problem, wszak Ty wszystko wiesz Magdzia - tak jak Ci pisałam, Fasolka to określenie rośliny w j. polskim , jakoś żeński rodzaj jej nadali , a nam to nie przeszkadza, bo nie myślimy zupełnie w kategoriach płci! Tylko, że tam jest jakiś malutki człowieczek co skacze sobie i robi hoop siup - - - - no ale spytam, kurcza: skąd Ty takie jakieś czucia masz? To ciekawe jest - będę zbierać pierwsze doświadczenia (kumpelka mi opowiadała jak Jej girl wróżyli - i serio jest - bo Ona spokojna, cicha, więc boy Jej nie pasuje A gdzie Justine? I co tam słychać u Niej w wyniku testu? Wszystko ok w ogóle? No i gdyby jeszcze Zuzia, Syla i Loni do nas zajrzały, to Wam macham - ahoj 3majcie kciuki za mnie - egzams!!! Brrr - już sie boję!
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-01-25 o 22:10 |
|
|
|
#634 |
|
Wtajemniczenie
|
Ello
wszystkie pewnie zajete dlatego nie pisza... Jane - nie wiem skad moje wrazenie co do twojego 'fasolka' - jakos tak czuje, ze chlopak bedzie....oczywiscie jak wiesz wrozby internetowe maja moze z 50% skutecznosci - wiec jeszcze jest spora szansa na dziewczynke![]() Z drugiej strony - podobno kombinacja chromosomow XY [chlopak] jest latwiejsza do osiagniecia ))U mnie dzis znow prawo jazdy ..no i przymiarki do Lecza na obiad. BTW - jak ktos nie ogladal -polecam 'Bajki na dobranoc' Disneya...bardzo ladna baja.
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wściekła, smutna, zła itp
Miałam mieć to badanie w szpitalu na drożność jajowodów i co? Wysłałam dziś smsa do tej lekarki, bo w piątek w ogóle nie mogłam się do niej dodzwonić, a dostałam @, wiec miałam umówić się na badanie. A ona po iluś godzinach mi odpisuje, że ona właśnie jest zagranicą, wraca 6 lutego, więc na razie nie ma sensu robić badania, ze to w następnym cyklu!!! Kurna, niedawno wybiło mi 27 lat, @ tuż za mną, biorę nowe leki, nie wiem, czy mi wyregulują na tyle, że będe mieć za 28 dni. Mam dosyć czekania, zegar tyka, mam dosyć tego. Kolejny cykl czekania. W prawdzie nie ma przeszkód, żebymw tym cyklu zaszłą, bo antyków nie biorę, ale to czy będe mieć owulację, czy nie to kwestia przypadku ![]() mam dosyć tego wszystkiego. Poważnie zaczynam myśleć o adopcji. Jest tyle dzieci, które potrzebują swojej mamy i swojego tatusia. O adopcji mieliśmy z mężem pomyśleć za 2 lata, ale mam powoli dosyć tej sytuacji. A ta gin to nic nie wspominała, jak byłam u niej tydzień temu (!!!!) na wizycie, że gdzieś ma zamiar wyjechać. Co ona, last minute wzięła?![]() ![]() :ma d:
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Aliszcze co za wredny, bezczelny babsztyl! widzze, za ta nowa nic nie zdziałasz, ta Twoja stara ginka jest jeszcze najlepsza
![]() rozumiem Cie doskonale, mam nadzieje, ze w końcu uda Ci się zajść naturalnie, a nie z pomoca takich pseudolekarzy |
|
|
|
#637 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O zesz w mordke jeza!!!! - no niezla lekarka, niezla....albo jej cos wyskoczylo - chociaz lekarze nie lataja tak czesto przeciez??? - albo urlopik....ehhhh szkoda slow... Moze przejdz sie do tej starej ginki - moze ona moglaby jakos przyspieszyc te badanie?? - bo szkoda marnowac tego cyklu...
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-01-26 o 20:54 |
|
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mojej starej gin tez nie, bedzie na przełomie marca/kwietnia
masakra, wściekłam jestem strasznie, poryczałam się i w ogóle ale jest mi już lepiej
|
#639 |
|
Wtajemniczenie
|
to jeszcze na poprawe humoru :
Akcja rozgrywa się w Suchej Beskidzkiej na zamku. Przy zamku znajduje się park, oraz las. W pewnym momencie pan Dr K. do mnie: - Co pana tak zaciekawiło za tym oknem, ze nie słucha pan mojego wykładu, panie B. - A sarenki sobie kicają po parku - Sarenki? Gdzie?! Pan profesor prawie wyskakuje przez okno zachwycając się widokiem, następnie szybko wyciąga ze swoich "materiałów dydaktycznych" niebylejakiego Nikona z ogrooooomnyyyym obiektywem i cyka fotki sarenkom. Po krótkim czasie sarenki wracają do lasu. Ten za nimi biegnie na drugi koniec zamku i z okna dalej cyka fotki. Potem wraca zadowolony z łowów, próbuje nam cykać zdjęcia ale ogniskowa chyba nie pasuje bo ostrości nie łapie. Mówi w końcu do mnie z groźną miną tak: - Panie B. (ja już serce w przełyku, że mam przerąbane do końca semestru przynajmniej)... Ma pan u mnie wielkiego plusa, prosze dalej patrzeć przez okno i mówić czy sarenki się pokażą. to kto w najblizszym czasie kupuje sobie nowy aparat?
|
#640 |
|
Wtajemniczenie
|
Ello wszystkim
znow jak ja jestem nikogo nie ma...ehhh... za kare prosze wszystkie o krotka relacje : co slychac??? U mnie dzis dzien po nocce i plan prosty - testy na prawko. W czw podchodze do egz. wew. i chce go zaliczyc na perfekt - tak aby juz w przyszlym tyg. jezdzic samochodem. Ucze sie juz od Nd i w domu i w pracy i przyznam, ze pytania juz mi bokiem wychodza. Obrazki juz znam na pamiec prawie - no w sumie to tylko ok. 400 pytan - wiec proste niby - ale jak wiadomo diabel tkwi w szczegolach i latwo kliknac nie ta odp. co trzeba. No a na wieczor mam w planach jakas fajna komedyje z kolekcji - niech nam sie mordki troche posmieja.A w tle dzisiaj : 'Cinematic Orchestra' -> http://jogli.com/#item/artist?artist..._redirect=true
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-01-27 o 17:57 |
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Alus strasznie mi pzykro
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dobre wieści (dla siebie
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow
|
|
|
|
|
#644 |
|
Wtajemniczenie
|
Aliszcze- faktycznie dobry maz
- trzymam kciuki by wszystko bylo ok juz po zabiegu.Domi - jak poszukiwania pracy przez twojego TZta? Blondynka - suknia jak mniemam juz odebrana? jak reszta przygotowan-wszystko zalatwione? jak nastroj przed ta chwila?
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-01-27 o 20:02 |
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia13 nie moge nic więcej gadac, bo moglabym zapeszyc. Ale narazie mój Tz siedzi na kuroniu i że tak powiem z praca ma się wyjasnic za jakis czas... Tak, że narazie spokojnie siedzi w domu, kasa nie jest nam na grande potrzebna, to co ma z kuronia wystacza, przy okazji robi prawko. Ale jakby sie nic nie udalo ( odpukac tfu tfu) to w czerwcu oboje zaczniemy szukac pracy w innym miescie (Rz)
|
|
|
|
#646 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm..nie mowilas ze On robi prawo jazdy teraz....fajnie miec wspoltowarzysza
- a jak mu idzie ? juz jezdzi? zawsze mialam wrazenie, ze facetom jakos latwiej to przychodzi...
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój Kochany robi prawo jazdy teraz ( dopiero wykłady skonczył i 2ego lutego ma pierwsza jazde) a ja prawko mam juz 8 lat i nie jeżdze w ogóle bo mi tata auta nie chciał dawać nigdy |
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się jakoś nie mogę zmobilizować do prawa jazdy, a już nawet upatrzyłam sobie w Poznaniu Babską Szkołę Jazdy
Mój maż ten prawka nie ma, ale robi, wiec wspólnie testy robimy, bo się z nim uczę i jestem całkiem dobra w tych rysunkach z cyklu: który samochód ma pierwszeństwo, który pojedzie ostatni itp i nawet pozdawałam kilka razy testy, jak sobie robiłam i to zdałam przed mężem, co go zmobilizowało do intensywniejszej nauki a najzabawniejsze, że jestem wielką fanką Formuły 1 od wielu,wielu lat (jakiś 20 lat )Domi, szukajcie, szukajcie pracy. Jasne, że nic na siłę. Ale mój maż po studiach pół roku nie mógł znaleźć pracy,a niby inżynier a takim to łatwiej (jego kolegom ze studiów też było trudno o robotę), strasznie to przeżywał, brak zajęcia, brak pracy, czuł się niedowartościowany. Na szczęście obecnie ma pracę, która mu się podoba i jest nawet nieźle płatna Ja ze swojej pracy jestem średnio zadowolona, to nie jest to, co bym chciała robić, ale pracuję, zarabiam, no i nie powiem, szukam cały czas interesujących ofert. Tak sie zastanawiam, czy tylko w Poznaniu tak trudno jest o pracę? Obecniemoja koleżanka, prawie 3 letnie doświadczenie w PR i marketingu, pracuje w telewizji poznańskiej, szuka pracy, była na rozmowie w znanej firmie, na wynik rozmowy bedzie czekać do amrca, bo tylu chętnych!!
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pracy zaczne szukac od razu po obronie ( o ile do niej dojdzie)czyli gdzieś w czerwcu
a jutro mam jedno zaliczenie, musze specjalnie jechac, a tak naprawde juz mam ferie do 16ego lutego. Tylko ja musze zaliczac i ja tylko zostałam, bo póxno wróciłam z Anglii trzymajcie prosze kciuki
|
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki Będzie dobrze
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo sie boje, że nie zalicze przez to 5ego roku i bedę musiała powtarzac a na jutro nic nie umiem, poprpsze go, żeby mi wytlumaczył. Zreszta tego koła nikt prawie nie zdał jak pisali (mnie wtedy nie było). A ja mam to pisac jutro (kolo z excela, bo dodam ze to informatyka jakas gospodarcza czy cos)
|
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Ala idz na prawko teraz ponoc łatwo zdac Tż siostra zdala tydz temu za 1 razem
Ja ci polecam szkole na os.Kosmonautow w Orbcie ja tam chodzilam i bylam bardzo zadowolona ![]() A mezusia to faktycznie masz suepr ze tak zadzialal Ja dzisiaj znowu mialam jazde z wanna pomalowalismy ja jakis plynem i jest jak na lodowisku ost sie przewrocilam az dziwne ze nic mi sie nie stalo .Dzisiaj kupilam taka mate do wanny i gowno ona daje az sie poryczalam bo sie balam wejsc do wanny i musialam sie myc w misce![]() nie wiem co dalej bedzie z moimi kapielami ![]() Dzisiaj bylam u fryzjera i mam krotka grzywke tak na ukos scieta![]() Umowilam sie z laska z allegro na paznokcie a ona nie przyszla mocno sie wkurzylam wystawie jej negatywa.Stwierdzilam ze inne do salonu na Paznokcie![]() Dzisiaj Tż zamowil slodkie na slub bedzie tort pietrowy smietankowo-malinowy i migdalowy.Nasz znajomy pracuje u Gruszeckiego i zalatwi nam slodkie duzo taniej |
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi uwazaj z ta wanna
bo sobie nie daj Boze, krzywde zrobisz...Jeszcze 4 dni do śubu...o ja ![]()
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
śmietanowo malinowy? brzmi pysznie, ubóstwiam maliny w każdej postaci i we wszystkim
uważaj Blondi na tę wannę i ani się waż przewracać!! kurcze, trochę się boję jazdy, no ale kto wie, może się zmobilizuję
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Ala jak bede szla do gin to moge sie spytac czy on nie zna jakiegos specjalisty
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki zadzwoniłam do kolesia i mi powiedział, że nie musze przyjezdzac ani nic zdawac, ze daje mi 3,5
i jescze mi życzył miłych ferii, bardzo miły był,hahah hurra |
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Domi to super ja zaraz sie szykuje i jade po suknie ![]() Laseczki czekam na propozycje bo jutro musimy cos dla rodzicow kupic szybko nie? a nie mam pojecia co nie wiem wogole gdzie jechac![]() Kuźwa jeszcze 3 dni a swiadek moj jeszcze gangu nie ma mowi ze w piatek pojedzie ładnu aparat
|
|
|
|
#659 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi - super! a tak sie balas...no i co 5 rok nie taki straszny jak go maluja
Blondyna - dla rodzicow kwiaty + jakis drobiazg -figurka etc. i starczy ... A swiadkiem sie nie przejumuj - jego sprawa, ze nie ma garniaka. Ja tez mialam przeboje ze swiadkowa i jej chlopakiem - i teraz wiem, ze martwilam sie na prozno - wszystko sami sobie zalatwili na dzien przed a niepotrzebnie panike podniesli. Niektorzy tak maja, ze na ostatnia chwile wszystko.. A ty wizazystke masz w koncu? jak paznokcie-pomalowane?
|
#660 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Lejdiski!!!
Fajnie "se" piszecie, dobrze, że u Was ok (Ali super i 3mam za badania - no i męża gratulacje! Jak On to zrobił???! Blondi - 3mam za ślub, ostatnie przygotowania, fajną wannę i nice paznokcie , Domi - chyba za ferie już po prostu bo z zaliczeniem sobie dałaś świetnie radę , Magdzia - za testy i egzam wewnętrzny!)Hej - no a Wy - PLEASE - 3majcie za mnie w piątek o 12:00, bo mam te 3 egzams!!! BOJĘ SIĘ!!! Socjo nie pamiętam już, def. z kultury koszmarne, miesza mi się juz chyba wszystko - Ła!!! ![]() Sorry - ja tak krótciutko, bo dopiero wróciłam z uczelni i lecę do socjo - o ludzie!!! Please - trzymajcie i pomódlcie się też choć troszkę z Jane, żeby Duch Św. mi pomógł i żebym nie miała pustki w głowie i przypomniała sobie wszystko o co pytają, co? DZIĘKI Kochane Wam z góry! PA! Odezwę się już po egzaminach - oby zdanych!!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

bo to za Poznaniem a droga tam jest fatalna

To Was wtedy uroczyście zaproszę
Miałam mieć to badanie w szpitalu na drożność jajowodów i co? Wysłałam dziś smsa do tej lekarki, bo w piątek w ogóle nie mogłam się do niej dodzwonić, a dostałam @, wiec miałam umówić się na badanie. A ona po iluś godzina

)
Będzie dobrze
tak na ukos scieta