|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
dzieki kochane jestescie
![]() Tym to juz tak bardzo sie nie przejmuje, bardziej dokucza mi zdrowie (a wlasciwie jego brak) ![]() 3 tygodnie temu mialam zapalenie przydatkow (chyba przeziebilam je) dostalam 2 antybiotyki + lek na grzybice. Tydzien mialam spokoj i nic nie bolalo, dostalam @ i teraz od niedzieli znow boli mnie brzuch i nie wiem juz co robic... ![]() Nie chce kolejnego antybiotyku, dzisiaj odwiedzilam zielarski sklep i zamierzam ziolami sie wyleczyc. Czytalam, tez ze oklady z kapusty na brzuch pomagaja (dzisiaj cala noc mialam i rano bylo juz lepiej) no i przede wszystkim w cieple sie trzymac ![]() Tylko nie wiem, czy to wystarczy, czy dam rade sie tymi sposobami wyleczyc czy jednak isc do tego lekarza (po raz ktorys z kolei w tym roku i dostac kolejny antybiotyk)..... Znacie jakies jeszcze domowe sposoby ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Oj wzięło ![]() Cytat:
![]() Jedziemy na 2 lub 3 noce, zależy czy M urlop dostanie. ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Samo się nie wyleczy a mozesz nabawic się zrostów. Ja prawie rok się leczyłam i miesiąc w miesiąc do gina... a zaczeło się od cysty w tamtym roku w maju i potem zapalenie pęcherza i zapalenia jajników, co doleczyłam to kolejne.. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-07-07 o 15:57 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Jane
No tak moj TŻ jest strasznie uczuciowy, ale ja za to chyba wcale... az mi glupio jest, bo przewaznie w zwiazkach tak jest, ze to kobieta jest bardziej wrazliwa, chce czulosci itd... a u nas jest na odwrót ![]() Zuzia Znowu do gina..... ![]() Narazie sprobuje w domu cos pokombinowac, a jak za pare dni nie przejdzie to lece do gina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zadomowienie
|
Garfi - no, ale seryjnie to Ci się może łatwo jeszcze zmienić
![]() ![]() ![]() A co bólu -hm, z może masz po prostu taką bolesna owu, bo pisałaś, żeś po @, co? A w zielarskim popytaj o zioła na jajniki, (pewnie wiedzą, powinni i popij chwile cierpliwie)- są takie wątki w necie, gdzie dziewczyny pisały, że super pomogły i właśnie zapobiegły zrostom po zapaleniach i nawrotom ![]() ![]() ![]() Ale co do ciepła to fakt - musisz już always uważać! To najważniejsza profilaktyka! No i serio sie wygrzewać jak coś Cie "bierze", to taka "delikatna uroda" i ja też ją mam (łacznie z pęcherzem) Tak więc uważać na siebie musisz, lookać na czym siadasz (schody, ławki nawet odpadają - tylko na czymś co izoluje zimno, nawet sweter lub ręce, a najlepiej kolana chłopaka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Jane
popytam w tych zielarskich, moze maja cos konkretnie na ta przypadlosc ![]() goraczki nie mam, wiec to raczej nie jest jakas ostra infekcja, tylko ze boli i to mnie najbardziej dołuje.... To raczej nie jest owulacja, to jest inny bol.. Kupilam dzisiaj herbate z nagietka, skrzypu i pokrzywy (tak na necie wyczytalam) ze to dobre na stan zapalny. Wczoraj robilam kapiel w rumianku, no i na noc oklady z kapusty i jest juz lepiej... Tak mocno nie boli, ale ja wierze, ze to mi pomoze Zobaczymy jutro jak to bedzie ![]() A jak juz tak uwazam, zeby sie nie prziebiac aha i łykam lacibios femina od 2 tygodni i nie zamierzam narazie zaprzestac |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Garfi, uczuciowości można się nauczyć, ja tez mam z tym problem, u mnie tez mój mąż jest bardziej przytulaśny i uczuciowy ode mnie
![]() ![]() Dr Jane, czyżbyś miała coś do socjologii? ![]() ![]() ![]() Co do planów wakacyjnych, to mam bliżej niesprecyzowane, Urlop biorę jakoś tak od 15 sierpnia. Chcemy wyjechać do Pragi. A w październiku może do Rzymu ![]() Zuzia, też kocham góry, mi się marzy wyjazd w Pieniny. Jagódka, Szczawnica jest cudna, uwielbiam to miejsce, a spływ Dunajcem jest boski!! aankaa78 ![]() ![]() Piwusia, gdzie jesteś? ![]()
![]() |
#668 |
Zadomowienie
|
Ali
![]() ![]() No właśnie troszkę nam dyscypliny na odwrót przypisano ![]() ![]() ![]() ![]() Aha - a jakieś focie masz na nk? To zaglądnąć, tak? A w sukience Ty - jesteś? ![]() No i dumni jesteśmy z Ciebie, bardzo ![]() ![]() ![]() Garfi - no widzisz, Ali też pisze, że bardziej męski typ z Niej, ze mnie też, no to co się martwisz ![]() ![]() ![]() Te bakterie też ok (możesz sobie jeszcze na dół lactovaginum chyba jakoś tak zapodawać lub floragyn - to też pałeczki kwasu mlekowego), no i dłuższą chwilę to robić i aplikować, cierpliwości! Skoro bardzo nie boli, gorączki nie ma, to jeszcze zrób to białko na stan zapalny (bo OB nie wykaże tego) i jeśli ok, to chyba nie musiałabyś jeszcze lecieć do gina, bo da Ci faktycznie antyb. (jam przeciwniczka antyb. - wiadomo, że jak wyjścia nie ma to trudno: trzeba, ale co za dużo to niezdrowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Jane
Ja tez wielka przeciwniczka antybiotykow jestem, na sam ich widok zbiera mi sie na wymioty, a czytalam na necie, ze z antybiotykami to jest bledne kolo... Sa podawane na zapalenie, ale oslabiaja orgaznim, a oslabiony organizm szybciej wszystko łapie (no i tak chyba u mnie jest) Ledwo sie wylecze i znow to samo ![]() A co myslicie o lekach homeopatycznych? (a dokladnie APIS MELLIFICA 30 CH - znalazlam to na necie, bardzo zachwalane) A co do TŻ i charakteru to ja juz taka skryta od urodzenia jestem ( a tak poza tym to wam tez ciezko przechodzi przez gardlo kocham cie? chcoiaz teraz juz jest lepiej ze mna, bo na poczatku to tylko pisalam, ale zeby powiedziec to juz nie ![]() ![]() ![]() 666-setny post nalezy do mnie ![]() Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2009-07-07 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
Jane, na razie żadnych fotek NK nie dałam. Nie mam sił. Poza tym siebie na fotkach z wesela nie mam, tylko parę młodą, mogę jedynie ich fotki zamieścić
![]() Socjo jest ok, choć nie powiem, bywa straaaasznie nudna ( na którymś roku prawie na każdych zajęciach czytaliśmy Marksa, Webera i Comte'a- masakroza!!!!). Jestem tez przeciwniczką antybiotyków. Swego czasu musiałąm ich brać mnóstwo, w skutek czego nabawiłąm sie anemii, bólów żołądka oraz przebirwień na zębach ![]() Ostatnio gawedzę sobie wrtualniez kolesiem z Ekwadoru, pokazywałam mu fotki Bieszczad i jest zachwycony tym miejscem. Ech, pojechałabym sobie tam jeszcze raz....
#671 |
BAN stały
|
Ide pic winko z rodzinką
![]() a miałam sie uczyc ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Jane fajnie, że Twojemu Tz podobał sie przepis. Moj Tz jak wrócił zp racy byl bardzo zadowolony, że mu to zrobiłam, a narzekał, że w pracy mu nie smakował dziś obiad, czyli w sam raz
![]() ![]() ![]() Garfiedek ja kiedys w stosunku do eks Tz byłam taka oziebła i na poczatku przy obecnym tz a teraz sie wszytsko odmieniło. Niby minęły 3 lata (a dokładnie w sierpniu minął) a my czesto zachowujemy sie jak na poczatku znajomości, jestem teraz bardzo otwarta i czuła, Tz oczywiscie również ![]() a co do zapalenia, ja Ci nie pomoe, bo nei wiem ![]() ![]() Ala na facebooku z nim gadasz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
BAN stały
|
Hihi wstawiłam na nk zdj w koszulce i czapce policyjnej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=domi7ks;13139203]Jane fajnie, że Twojemu Tz podobał sie przepis. Moj Tz jak wrócił zp racy byl bardzo zadowolony, że mu to zrobiłam, a narzekał, że w pracy mu nie smakował dziś obiad, czyli w sam raz
![]() ![]() ![]() E tam, jaka niedobra - dobra, pyszna, najlepsza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ła - Zuzia policjantka ![]() A ja zaraz lecę drukować pracę i wysyłam jutro - jeszcze wszak i tak korekty bedą, to bez sensu teraz poprawiać i uaktualniać ![]() Aha - i Seona mi odp. że wózek sprawuje się ok - jupi! ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-07 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jane a więc w zwiazku z powyżzym jesteś pania ekonomistka, tak jak ja? ![]() ![]() No 17, 17 dzejnku, juz prawie 18, a dzis mi w brzuszku cos bulga cały dzien, nie wiem czy to dzidzi, ale to nie jest noralne i bardzo delikatne ![]() jane naucze Cie jednej sztuczki:p jesli chcesz poprawnie cytować, to zawsze na poczatku cytatu (jak skracasz czyjs cytat i nie chcesz takie dlugoego cytowac tylko krótszy i kasjesz) musi byc na a na koncu [/ QUOTE] poczatku zdania [QUOTE] wtedy cytat nie jest taki rozwalony ![]() Zuzia strój policjantki świetny ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-07 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Ja chodzilam do technikum ekonomicznego (wiec tez troche po fachu jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja z kolei chodziłam do technikum spozywczego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
a bedziesz uczyła sie strzelac z pistoletu i takie tam? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#680 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Zuzia ja myslalam ze po tych studiach juz bedziesz:0 a Ty musisz isc do szkoly policyjnej jeszcze tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#683 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() OO kurcze ![]() Cytat:
![]() ![]() witam witam widze ze dzis to niezle az 3 strony... ![]() U mnie dzisiaj nudy do popludnia...i zastanawianie sie jak pojade do Szczawnicy bo okazalo sie ze tak nie jedzie pociąg ![]() ![]() Co do G.to dzisaj dziewczyny stwierdzilam ze mnie on olewa.....kompletnie wczoraj minely 2 miesiace odkad sie znamy ![]() ![]() ![]() ![]() Bylam dzis na rowerku....juz mnie wszytko boli..przejechalam chyba z 12 km.. ![]() Noa tak to humorek juz oki.....wczoraj sobie poplakalam ale zawsze tak mam jak mam @...... A teraz walsnie widze ze burza...idzie.... ![]() ![]() ![]() buzka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Napisałam smsa do vcelki i dostałam odpowiedź:
"Hej Domi. podróz męcząca (tylko przez Rzeszów) ale warto było, bo tu jest przepieknie, do Jez. Solinskiego mamy ok. 1 km, ale widzimy je z okna. Pozdrawiam Was ![]() Pisałam tez do Mischoko, ale nic nie chciała napisac co u niej ![]() Motylicaja to jak burza teraz u ciebie, potem u jane to w srodku nocy powinna byc u mnie:P To fajnie, dbaj o kondycje. Dla mnie teraz wyjscie po schodach to meczarnia, zero kondycji nie mam ![]() APELUJE: BLONDYNKA PROSZE SIE ODEZWAC!!!BO SIE MARTWIMY ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-07 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A to moja Ninulka i to pierwsze to moje ukochane zdjęcie - takie wyspane oczka co rano patrzą na mnie, gdy jedzą cycusia ![]() ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-07-07 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() dlatego jak juz tylko bede miec napisanego mgr składam papiery ponownie. ![]() coś mnie gardziołko boli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Cinusowa
![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny na poprawe humoru, watek jeden (najciekawsze hasła podkresliłam): jak rozpoznać lesbike?? moją siostrę oskarżam o lesbijstwo ale jej nic nie mowie o tym .. na weselu byłem z jej koleżanką z studiu (rok starsza ) zakochałem się w jej koleżance ![]() ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-07 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cinusiowa-Ninka piekna..... ![]() .....musze konczyc buzka dobranocka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
Ja tez uciekam spac, dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 | ||
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pora juz wstawac ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Helllołłłłł!!!! Normalnie dziewczyny mnie prowokujecie abym biżu oglądała i koraliki..... ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Normalnie foch.........
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.