Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:* - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-07, 15:12   #661
garfieldek
Zakorzenienie

Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*

dzieki kochane jestescie

Tym to juz tak bardzo sie nie przejmuje, bardziej dokucza mi zdrowie (a wlasciwie jego brak)

3 tygodnie temu mialam zapalenie przydatkow (chyba przeziebilam je) dostalam 2 antybiotyki + lek na grzybice. Tydzien mialam spokoj i nic nie bolalo, dostalam @ i teraz od niedzieli znow boli mnie brzuch i nie wiem juz co robic...

Nie chce kolejnego antybiotyku, dzisiaj odwiedzilam zielarski sklep i zamierzam ziolami sie wyleczyc. Czytalam, tez ze oklady z kapusty na brzuch pomagaja (dzisiaj cala noc mialam i rano bylo juz lepiej) no i przede wszystkim w cieple sie trzymac

Tylko nie wiem, czy to wystarczy, czy dam rade sie tymi sposobami wyleczyc czy jednak isc do tego lekarza (po raz ktorys z kolei w tym roku i dostac kolejny antybiotyk).....

Znacie jakies jeszcze domowe sposoby ?

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 15:56   #662
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
O Zuzia - no to wypadzik się szykuje A gdzie dokładnie już wiecie? No i Ty górlaka jesteś i ostro po górach chodzisz czy tylko troszkę od czasu do czasu?A M? Kurcza, ależ ostro Was chyba wzięło oboje
Karkonosze ja uwielbiam góry i on też więc pasuje nam obojgu

Oj wzięło

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
extra, że jedziecie ale super! na jak długo?to jest świetny pomysł, spedziecie ze soba czas, poznacie sie i bedzie milutko
a kurtke kupisz, ale musisz pochodzic po sklepach typu House, Deep, Reporter
O dobrze że mi o tych sklepach wspomniałaś bo ja już mysle no tak za campusa z ok 200zł trzeba.

Jedziemy na 2 lub 3 noce, zależy czy M urlop dostanie.

Cytat:
Napisane przez aankaa78 Pokaż wiadomość
Zuzia.....romantyczny weekend we dwoje no no...
juz tam nie mysl nie wiadomo czego ja grzeczna dziewczynka jestem

Cytat:
Napisane przez aankaa78 Pokaż wiadomość
Jakie macie plany na popołudnie? Ja mam zamiar posprzątac w jednej szafce chociaż, i porobic na szydełku. no...z tą szafką to może się rozmyślę i zrobię to jutro a dziś pełny relaksik
O i ja chyba posprzątam bo burdel w szafce z ciuchami, a potem bede przepisywać notatki na egzamin.

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
d
3 tygodnie temu mialam zapalenie przydatkow (chyba przeziebilam je) dostalam 2 antybiotyki + lek na grzybice. Tydzien mialam spokoj i nic nie bolalo, dostalam @ i teraz od niedzieli znow boli mnie brzuch i nie wiem juz co robic...
Idz do gina, ja miałam problem z nawracającymi się zapaleniami, bolał mnie brzuch i leciałam na antybiotykach cały czas.
Samo się nie wyleczy a mozesz nabawic się zrostów.

Ja prawie rok się leczyłam i miesiąc w miesiąc do gina...
a zaczeło się od cysty w tamtym roku w maju i potem zapalenie pęcherza i zapalenia jajników, co doleczyłam to kolejne..

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2009-07-07 o 15:57
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 16:52   #663
garfieldek
Zakorzenienie

Jane
No tak moj TŻ jest strasznie uczuciowy, ale ja za to chyba wcale... az mi glupio jest, bo przewaznie w zwiazkach tak jest, ze to kobieta jest bardziej wrazliwa, chce czulosci itd... a u nas jest na odwrót

Zuzia
Znowu do gina..... mam juz tych chorob serdecznie dosc... No bo ile idzie brac antybiotyków... W tym roku bralam juz 4 :/ (a jest dopiero czerwiec)
Narazie sprobuje w domu cos pokombinowac, a jak za pare dni nie przejdzie to lece do gina

Wymianka
Stary 2009-07-07, 17:10   #664
Jane2008
Zadomowienie

Garfi - no, ale seryjnie to Ci się może łatwo jeszcze zmienić , mi się chyba zmieniło, więc czemu Tobie nie? Tylko widać też sie najpierw heitnąć musisz
A co bólu -hm, z może masz po prostu taką bolesna owu, bo pisałaś, żeś po @, co? A w zielarskim popytaj o zioła na jajniki, (pewnie wiedzą, powinni i popij chwile cierpliwie)- są takie wątki w necie, gdzie dziewczyny pisały, że super pomogły i właśnie zapobiegły zrostom po zapaleniach i nawrotom , no i jeszcze o chińskie globulki możesz spytać - czytałam o nich same rewelacje i sama wzięłam parę (ale przerwałam, bo okazało się, że mamy Fasolkę i było chwilę lepiej (bo miałam wtedy też zap. jajnika). Antybiotyku raczej już nie bierz - a masz temp.? Jeśli nie to może dasz radę serio bez antyb. Najwyżej zrób sobie to badanie, które kiedyś Vcelce polecałam i potem lekarka też jej kazała - białko CRP na stan zapalny (kurcza,albo PCR, bo zawsze to jakos przekręcam - sprawdź w necie) - tanie, z krwi po prostu!
Ale co do ciepła to fakt - musisz już always uważać! To najważniejsza profilaktyka! No i serio sie wygrzewać jak coś Cie "bierze", to taka "delikatna uroda" i ja też ją mam (łacznie z pęcherzem)
Tak więc uważać na siebie musisz, lookać na czym siadasz (schody, ławki nawet odpadają - tylko na czymś co izoluje zimno, nawet sweter lub ręce, a najlepiej kolana chłopaka Będzie ok - głowa do góry
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 17:20   #665
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

Zuzia
Znowu do gina..... mam juz tych chorob serdecznie dosc... No bo ile idzie brac antybiotyków... W tym roku bralam juz 4 :/ (a jest dopiero czerwiec)
Narazie sprobuje w domu cos pokombinowac, a jak za pare dni nie przejdzie to lece do gina
Kochana rozumiem bo ja miałam tak samo... nie czekaj za długo
Stary 2009-07-07, 18:00   #666
garfieldek
Zakorzenienie

Jane
popytam w tych zielarskich, moze maja cos konkretnie na ta przypadlosc
goraczki nie mam, wiec to raczej nie jest jakas ostra infekcja, tylko ze boli i to mnie najbardziej dołuje....
To raczej nie jest owulacja, to jest inny bol..

Kupilam dzisiaj herbate z nagietka, skrzypu i pokrzywy (tak na necie wyczytalam) ze to dobre na stan zapalny. Wczoraj robilam kapiel w rumianku, no i na noc oklady z kapusty i jest juz lepiej... Tak mocno nie boli, ale ja wierze, ze to mi pomoze Zobaczymy jutro jak to bedzie

A jak juz tak uwazam, zeby sie nie prziebiac

aha i łykam lacibios femina od 2 tygodni i nie zamierzam narazie zaprzestac

Wymianka
Stary 2009-07-07, 18:06   #667
Aliszcze
Zakorzenienie

Garfi, uczuciowości można się nauczyć, ja tez mam z tym problem, u mnie tez mój mąż jest bardziej przytulaśny i uczuciowy ode mnie do dziś mi potrafi wypomnieć, że po tym, jak mnie poprosił o rękę, to ja tuż po powiedzeniu TAK powiedziałam, że muszę się napić

Dr Jane, czyżbyś miała coś do socjologii? zdradzę Ci, że rok byłam na Akademii Ekonomicznej w Poznaniu (teraz to Uniwersytet Ekonomiczny) i zrezygnowałam, jakoś tak ekonomia nie dla mnie. No a teraz pracuję z liczbami doigrałam się

Co do planów wakacyjnych, to mam bliżej niesprecyzowane, Urlop biorę jakoś tak od 15 sierpnia. Chcemy wyjechać do Pragi. A w październiku może do Rzymu ale to jeszcze nic na 100%.

Zuzia, też kocham góry, mi się marzy wyjazd w Pieniny. Jagódka, Szczawnica jest cudna, uwielbiam to miejsce, a spływ Dunajcem jest boski!!

aankaa78 to za kuszenie mnie rogalikami, od dziś jestem na diecie!! nie zjadłam dziś NIC słodkiego w pracy, możecie być ze mnie dumne

Piwusia, gdzie jesteś?

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-07, 18:21   #668
Jane2008
Zadomowienie

Ali - jesteś w końcu po tej pracy!
No właśnie troszkę nam dyscypliny na odwrót przypisano - ale by było: mnie ta socjologia jednak nie pasi (choć books do egzaminu były ok. tzn. ta druga zwłaszcza, bo ta 1 niemiecka jeszcze do czytania, ale do uczenia i gadania o tem , a Tobie ekonomia - no i co byłoby gdybyśmy się tak na studiach zamieniły (no bo teraz to Ty i tak właśnie z ekoenomicznymi kwestiami masz do czynienia, a ja tak naprawdę najbardziej z nieruchomościami i ubezpieczeniami, a nie czystą ekonomią
Aha - a jakieś focie masz na nk? To zaglądnąć, tak? A w sukience Ty - jesteś?
No i dumni jesteśmy z Ciebie, bardzo

Garfi - no widzisz, Ali też pisze, że bardziej męski typ z Niej, ze mnie też, no to co się martwisz A co do ziół to dobry wybór - ja w ogóle takie lubię i popijam sobie często, te co można z Fasolką
Te bakterie też ok (możesz sobie jeszcze na dół lactovaginum chyba jakoś tak zapodawać lub floragyn - to też pałeczki kwasu mlekowego), no i dłuższą chwilę to robić i aplikować, cierpliwości! Skoro bardzo nie boli, gorączki nie ma, to jeszcze zrób to białko na stan zapalny (bo OB nie wykaże tego) i jeśli ok, to chyba nie musiałabyś jeszcze lecieć do gina, bo da Ci faktycznie antyb. (jam przeciwniczka antyb. - wiadomo, że jak wyjścia nie ma to trudno: trzeba, ale co za dużo to niezdrowo )
Stary 2009-07-07, 18:26   #669
garfieldek
Zakorzenienie

Jane

Ja tez wielka przeciwniczka antybiotykow jestem, na sam ich widok zbiera mi sie na wymioty, a czytalam na necie, ze z antybiotykami to jest bledne kolo... Sa podawane na zapalenie, ale oslabiaja orgaznim, a oslabiony organizm szybciej wszystko łapie (no i tak chyba u mnie jest) Ledwo sie wylecze i znow to samo

A co myslicie o lekach homeopatycznych? (a dokladnie APIS MELLIFICA 30 CH - znalazlam to na necie, bardzo zachwalane)

A co do TŻ i charakteru to ja juz taka skryta od urodzenia jestem ( a tak poza tym to wam tez ciezko przechodzi przez gardlo kocham cie? chcoiaz teraz juz jest lepiej ze mna, bo na poczatku to tylko pisalam, ale zeby powiedziec to juz nie

666-setny post nalezy do mnie

Wymianka

Edytowane przez garfieldek
Czas edycji: 2009-07-07 o 18:31
Stary 2009-07-07, 18:34   #670
Aliszcze
Zakorzenienie

Jane, na razie żadnych fotek NK nie dałam. Nie mam sił. Poza tym siebie na fotkach z wesela nie mam, tylko parę młodą, mogę jedynie ich fotki zamieścić

Socjo jest ok, choć nie powiem, bywa straaaasznie nudna ( na którymś roku prawie na każdych zajęciach czytaliśmy Marksa, Webera i Comte'a- masakroza!!!!).

Jestem tez przeciwniczką antybiotyków. Swego czasu musiałąm ich brać mnóstwo, w skutek czego nabawiłąm sie anemii, bólów żołądka oraz przebirwień na zębach

Ostatnio gawedzę sobie wrtualniez kolesiem z Ekwadoru, pokazywałam mu fotki Bieszczad i jest zachwycony tym miejscem. Ech, pojechałabym sobie tam jeszcze raz....

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 19:00   #671
Zuziunia
BAN stały

Ide pic winko z rodzinką

a miałam sie uczyc
Stary 2009-07-07, 19:39   #672
domi7ks
Zakorzenienie

Jane fajnie, że Twojemu Tz podobał sie przepis. Moj Tz jak wrócił zp racy byl bardzo zadowolony, że mu to zrobiłam, a narzekał, że w pracy mu nie smakował dziś obiad, czyli w sam raz a Ty dr ekonomii?o nie wiedziałam!to tak jak ja, tylko, że ja magister. Ja yslałam, że coś z socjologa, bo sie jej bardzo duzo swego czasu uczyłas widzisz tyle czasu piszemy juz a my nawet nie wiemy, jaki masz tytuł dokładnie, niedobra Jane

Garfiedek ja kiedys w stosunku do eks Tz byłam taka oziebła i na poczatku przy obecnym tz a teraz sie wszytsko odmieniło. Niby minęły 3 lata (a dokładnie w sierpniu minął) a my czesto zachowujemy sie jak na poczatku znajomości, jestem teraz bardzo otwarta i czuła, Tz oczywiscie również
a co do zapalenia, ja Ci nie pomoe, bo nei wiem napewno lekarz może Ci pomóc, lepiej nic nie olewaj

Ala na facebooku z nim gadasz?nasza vcelka własnie siedzi w Polanczyku, zaraz jej eska napisze

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 20:08   #673
Zuziunia
BAN stały

Hihi wstawiłam na nk zdj w koszulce i czapce policyjnej mojego taty...
Stary 2009-07-07, 20:18   #674
Jane2008
Zadomowienie

[QUOTE=domi7ks;13139203]Jane fajnie, że Twojemu Tz podobał sie przepis. Moj Tz jak wrócił zp racy byl bardzo zadowolony, że mu to zrobiłam, a narzekał, że w pracy mu nie smakował dziś obiad, czyli w sam raz a Ty dr ekonomii?o nie wiedziałam!to tak jak ja, tylko, że ja magister. Ja yslałam, że coś z socjologa, bo sie jej bardzo duzo swego czasu uczyłas widzisz tyle czasu piszemy juz a my nawet nie wiemy, jaki masz tytuł dokładnie, niedobra Jane"

E tam, jaka niedobra - dobra, pyszna, najlepsza - no widzisz, bo egzams miałam 3: z ekonomii, socjologii i anglika, no i chyba faktycznie o tej socjo najwięcej się tu pewnie żaliłam, bo nie moja branża własnie, no i ALi jest specu, więc cosik Ją podpytywałam o lekturę tego Niemca - no i pisałam jakie zajęcia prowadzę, hej Domi - tyś to jednak też ciut zakręcona, zakochana i zafasolkowana, nie? No, tak mi się zdaje - ba, jestem pewna: jesteś w 17 tygodniu

Ła - Zuzia policjantka

A ja zaraz lecę drukować pracę i wysyłam jutro - jeszcze wszak i tak korekty bedą, to bez sensu teraz poprawiać i uaktualniać

Aha - i Seona mi odp. że wózek sprawuje się ok - jupi!

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-07-07 o 20:19
Stary 2009-07-07, 20:30   #675
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
[
E tam, jaka niedobra - dobra, pyszna, najlepsza - no widzisz, bo egzams miałam 3: z ekonomii, socjologii i anglika, no i chyba faktycznie o tej socjo najwięcej się tu pewnie żaliłam, bo nie moja branża własnie, no i ALi jest specu, więc cosik Ją podpytywałam o lekturę tego Niemca - no i pisałam jakie zajęcia prowadzę, hej Domi - tyś to jednak też ciut zakręcona, zakochana i zafasolkowana, nie? No, tak mi się zdaje - ba, jestem pewna: jesteś w 17 tygodniu

Ła - Zuzia policjantka

A ja zaraz lecę drukować pracę i wysyłam jutro - jeszcze wszak i tak korekty bedą, to bez sensu teraz poprawiać i uaktualniać

Aha - i Seona mi odp. że wózek sprawuje się ok - jupi!

Jane a więc w zwiazku z powyżzym jesteś pania ekonomistka, tak jak ja? ale czym sie dokładnie specjalizujesz?jakas mikro, makro?ja to rolnicza ekonomistka i tak nic z tego nie wiem
No 17, 17 dzejnku, juz prawie 18, a dzis mi w brzuszku cos bulga cały dzien, nie wiem czy to dzidzi, ale to nie jest noralne i bardzo delikatne

jane naucze Cie jednej sztuczki:p jesli chcesz poprawnie cytować, to zawsze na poczatku cytatu (jak skracasz czyjs cytat i nie chcesz takie dlugoego cytowac tylko krótszy i kasjesz) musi byc na a na koncu [/ QUOTE] poczatku zdania [QUOTE]
wtedy cytat nie jest taki rozwalony

Zuzia strój policjantki świetny

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-07-07 o 20:36

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-07, 20:33   #676
garfieldek
Zakorzenienie

Ja chodzilam do technikum ekonomicznego (wiec tez troche po fachu jestem ) ale na studiach wybralam inny kierunek, bo ekonomia mnie wcale nie kreci

Wymianka
Stary 2009-07-07, 20:47   #677
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chodzilam do technikum ekonomicznego (wiec tez troche po fachu jestem ) ale na studiach wybralam inny kierunek, bo ekonomia mnie wcale nie kreci

a ja z kolei chodziłam do technikum spozywczego

Stary 2009-07-07, 20:48   #678
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuzia strój policjantki świetny
no mój przyszły zawód jak wszystko dobrze pójdzie
Stary 2009-07-07, 20:51   #679
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
no mój przyszły zawód jak wszystko dobrze pójdzie

a bedziesz uczyła sie strzelac z pistoletu i takie tam?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-07, 21:01   #680
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
a bedziesz uczyła sie strzelac z pistoletu i takie tam?
no jak się dostanę to tak
Stary 2009-07-07, 21:09   #681
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
no jak się dostanę to tak

Zuzia ja myslalam ze po tych studiach juz bedziesz:0 a Ty musisz isc do szkoly policyjnej jeszcze tak?

Stary 2009-07-07, 21:11   #682
garfieldek
Zakorzenienie

Dobrze miec znajomosci w policji

Wymianka
Stary 2009-07-07, 21:24   #683
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
to bedziemy mialy fotek do ogladania
moja dzidzia w brzuszku sie cieszy
NOO pewnie ze tak ciesze sie ze dzidzia twa sie cieszy....

Cytat:
200

Zmykam spać...Dobranoc
OO kurcze daleko od ciebie...mieszka M..

Cytat:
"Vcelka na wakacjach - ależ ma super Reszta też pewnie jedzie, co?
Właśnie - słuchajcie: ja tu ogłaszam listę wakacyjną: proszę się wpisywać gdzie kto jedzie i na ile! Ok?
Fajnie tak wiedzieć, gdzie się Lejdiski byczą i rozbierają... na plaży czy basenie
No to po kolei: Domi?
Ali?
Magdzia?
Blondi?
Syla już była chyba ze 2 razy
Zanka?
Zuzia?
Jagódka (konie+Szczawnica, na ile w sumie?),
Vcelka (Polańczyk i rodzinka, ale gdzie?),
Paollino?
Garfieldek?
Aanka?
Poziomka ?
Sunset?
Piwusia (niedobra )?
Cała RESZTA Lejdisek? Hej - napiszcie!
O sobie zapomniałam - Jane (w tym roku domek - wyjątkowo
ja dopisuje raczej poprawiam....wiec jade od 9.07 do 12.07 Szczawnica wraz z przyjaciółką(mam nadzieje ze w przyszlosci z TZ jak go znajde) apozniej od 20.07 do 03.08 na obóz ale zapewne jeszcze po 3 sierpnia zostane z tydzien dluzej sobie odpoczac od dzieci...

witam witam widze ze dzis to niezle az 3 strony...

U mnie dzisiaj nudy do popludnia...i zastanawianie sie jak pojade do Szczawnicy bo okazalo sie ze tak nie jedzie pociąg i tylko autobus....No i mam problem bo ja mam ta nerwice...ze musze isc siusiu po 1.5-2 h. bo inaczej dorazu sie denerwuje i musze natychmiast siusiu....No bo jeszcze mozemy jechac pociagiem do Nowego Targu a pozniej autobus i sam juz nie wiem....

Co do G.to dzisaj dziewczyny stwierdzilam ze mnie on olewa.....kompletnie wczoraj minely 2 miesiace odkad sie znamy No i dzisaj napisałm do niego smska ze jak sobie o mnie przypomni to niech sie odezwie....No i czekam.... a narazie to wykasowalam nuer tel. i numer gg zeby mnie nie kusilo....jak zateskni to sie doezwie jak nie to mam do w bedzie ciezko ale przezyje.....Pomozecie jak cos.....oki.??

Bylam dzis na rowerku....juz mnie wszytko boli..przejechalam chyba z 12 km.. Musze sie hartowac bo tam na Obozie bede musiala jezdzic z dzieciakami nad wode...7 km w tam i z powrote....

Noa tak to humorek juz oki.....wczoraj sobie poplakalam ale zawsze tak mam jak mam @......

A teraz walsnie widze ze burza...idzie.... Jak ja jej nie lubie....:

buzka
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2009-07-07, 21:29   #684
domi7ks
Zakorzenienie

Napisałam smsa do vcelki i dostałam odpowiedź:
"Hej Domi. podróz męcząca (tylko przez Rzeszów) ale warto było, bo tu jest przepieknie, do Jez. Solinskiego mamy ok. 1 km, ale widzimy je z okna. Pozdrawiam Was"

Pisałam tez do Mischoko, ale nic nie chciała napisac co u niej

Motylicaja to jak burza teraz u ciebie, potem u jane to w srodku nocy powinna byc u mnie:P
To fajnie, dbaj o kondycje. Dla mnie teraz wyjscie po schodach to meczarnia, zero kondycji nie mam

APELUJE:
BLONDYNKA PROSZE SIE ODEZWAC!!!BO SIE MARTWIMY

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-07-07 o 21:33
Stary 2009-07-07, 21:53   #685
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
dzis mi w brzuszku cos bulga cały dzien, nie wiem czy to dzidzi, ale to nie jest noralne i bardzo delikatne
To mogą być ruchy Alenie muszą...

A to moja Ninulka i to pierwsze to moje ukochane zdjęcie - takie wyspane oczka co rano patrzą na mnie, gdy jedzą cycusia i nie możemy się na siebie napatrzeć :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie023.jpg (79,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie012.jpg (111,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie000.jpg (105,1 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez cinusiowa
Czas edycji: 2009-07-07 o 21:56
cinusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 22:00   #686
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuzia ja myslalam ze po tych studiach juz bedziesz:0 a Ty musisz isc do szkoly policyjnej jeszcze tak?
Po tych studiach na pewno będzie mi łatwiej, szybciej na wyższe stanowisko ale całą procedurę muszę przejść normalnie, raz już składałam papiery, ponad 2 lata temu, ale na tescie sprawnosci fizycznej odpadłam, ale za malo trenowałam
dlatego jak juz tylko bede miec napisanego mgr składam papiery ponownie.

Cytat:
Dobrze miec znajomosci w policji

coś mnie gardziołko boli
Stary 2009-07-07, 22:02   #687
domi7ks
Zakorzenienie

Cinusowa jakie słodkosci, cudna jest

dziewczyny na poprawe humoru, watek jeden (najciekawsze hasła podkresliłam):
jak rozpoznać lesbike?? moją siostrę oskarżam o lesbijstwo ale jej nic nie mowie o tym .. na weselu byłem z jej koleżanką z studiu (rok starsza ) zakochałem się w jej koleżance.. dzis zapytałem sie moja siostre czy by pomogła w sprawie jej koleżanki bo ma dobry z nią kontakt a ja wogule a moja siostra do mnie "no i co z tego??" jeszcze powiedziała .."przesiedz ona mieszka 40 km od Tarnowa.. wogule nie bedzie w Tarnowie bo bedzie uczyła sie w krakowie" itp miałem siostrze powiedziec ze mi nie przekasza ze jej kolezanka mieszka tak daleko.. (wzrosła u mnie anteranina,nienawisc i złosc do siostry ze próbowała mnie przekonac zebym dał spokój,prawie na mnie r***m o to ).. mozliwe ze moja siostra to lesbika ? .. w niedziele z nią poszła do koscioła,cały czas z nią umawia sie na imprezy,na weslu tanczyli razem,umawiają sie przed egzaminem w studiach i nie tylko..

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-07-07 o 22:15

REKLAMA
Stary 2009-07-07, 22:09   #688
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisałam smsa do vcelki i dostałam odpowiedź:
"Hej Domi. podróz męcząca (tylko przez Rzeszów) ale warto było, bo tu jest przepieknie, do Jez. Solinskiego mamy ok. 1 km, ale widzimy je z okna. Pozdrawiam Was"

Pisałam tez do Mischoko, ale nic nie chciała napisac co u niej

Motylicaja to jak burza teraz u ciebie, potem u jane to w srodku nocy powinna byc u mnie:P
To fajnie, dbaj o kondycje. Dla mnie teraz wyjscie po schodach to meczarnia, zero kondycji nie mam

APELUJE:
BLONDYNKA PROSZE SIE ODEZWAC!!!BO SIE MARTWIMY
EWHEHE wlasnie jest burza... ale sie blyska/

Cinusiowa-Ninka piekna.....

.....musze konczyc buzka dobranocka
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 22:21   #689
domi7ks
Zakorzenienie

Ja tez uciekam spac, dobranoc

Stary 2009-07-08, 08:09   #690
aankaa78
Rozeznanie

Witajcie...U mnie pada

Cytat:
ło! Tylko nie socjologii - ekonomii!!! - uff No, jam nauczyciel, wszak Ci pisałam - tylko, że akademicki, więc Ty masz dzieci do nauki Aanko, a ja czesto mośków starych co kombinują, kręcą i nic sie im nie chce byleby dyplom dostać i dobra ocenę (na szczęście nie wszyscy, ale chyba coraz więcej takich delikwentów niestety
Pamiętam,że pisałaś, ale nie pokojarzyłam z tym redagowaniem...Myślałam,ż e dla jakiejś gazety jeszcze pisujesz

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
To mogą być ruchy Alenie muszą...

A to moja Ninulka i to pierwsze to moje ukochane zdjęcie - takie wyspane oczka co rano patrzą na mnie, gdy jedzą cycusia i nie możemy się na siebie napatrzeć :
Śliczna....

Cytat:
Ja tez uciekam spac, dobranoc
Pora juz wstawac

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Helllołłłłł!!!! Normalnie dziewczyny mnie prowokujecie abym biżu oglądała i koraliki.....

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Normalnie foch.........

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości