|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
domi
Z TŻ-tem jestem niecałe 2 lata..... wiem, ze to nie dlugo, ale intuicja podpowiada, ze to ten jedyny na zawsze ![]() Kurcze taki zapieprz mam na tych praktykach na szczescie, ze tylko od 8 do 13, no ale caly czas na nogach, bo non stop pacjenci na zabiegi przychodza... Czasami sa fajni ludzie, ale nieraz zdarza sie, ze tak marudza (np. ostatnio pani prawie na mnie nawrzeszczala, bo miala juz 5 min opoznienia z zabiegiem !!! i krzyczy co to za organizacja??? itd.. a doskonale widziala, ze ja sama bylam na 8 stanowisk, no i troche sie młyn zrobil ![]() o gasz..... ale tak to jest, jak sie pracuje z ludzmi (jeszcze chorymi) Jednym slowem nie ma lekko
|
|
|
|
#813 |
|
Rozeznanie
|
Oj trzeba się poświęcac w takiej pracy....o cierpliwości nie mówię
![]() hmmmmm....boję się ale dodam co zrobiłam na szybkiego....dobór koralików taki sobie, bo dryga paczka nie przyszła
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie pasuje mi troszkę jeden kamyczek do drugiego, ale loop jak na moje oko ok. Widzisz, nie taki diabeł straszny
pierwsza próba zaliczona
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-07-10 o 14:39 |
|
|
|
#815 |
|
Rozeznanie
|
i Jeszcze jeden..ale sama widzęco już jest nie tak...kuleczki są za małe, ale większych nie posiadam
Co myślicie o nich, ale bardzo szczerze proszę.
|
#816 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A lop mi nawet wychodzi
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz cos poszukam to Ci wkleje o co mi chodzi |
|
|
|
|
#818 |
|
Rozeznanie
|
Wklejaj
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze bede szukała i wklejała
a kolczyki-owocki też są super, nei wiem czy sa popularne i czy ludzie chetnie takie nosza, ale kiedys był watek na wizazu, zaraz poszukam ![]() jak bede znajdywala jescze jakies, bo te to mneije wiecej o cos takiego mi biega, to wkleje Ja ogólnie lubie taki typ kolczyków jak te, które wkleiłam, lubie takie "szerokie" i w których jest duzo tego, czyli cos takiego jak na zdjeciu 2 i 5 ![]() Ale w domu mam przewaznie podłuzne
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-10 o 15:17 |
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już od dłuższego czasu noszę się z zamiarem żeby wątek ze swoimi założyć, ale jakoś tak mi schodzi, teraz w wakacje mam więcej czasu to pewnie to zrobię
|
#821 |
|
Rozeznanie
|
Ładne
ale ja jeszcze nie mam z czego takich robic![]() Musze poprzeglądac wątki z bizu w wolnym czasie ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Wklej tutaj kilka swoich prac....Proszę
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
szukaj na forum, albo są fajne blogi, możesz podpatrzeć jak dziewczyny łączą kamyczki, jak się robi bransoletki, ja się głównie z tych blogów uczyłam i nadal sie ucze jak mam czas.
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiak pewnie, wklej
![]() ja zauwazyłam, że zuzia z jednego kamienia tez robi, Madzia13 fajne bajerki robi ![]() ale watek sie kolczykowy zorbił Aanka a Ty chcesz oprócz kolczykow bransoletki robić?
|
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
no bo anka dostala koraliki:P to sie kolczykowy zrobil.
a zmieniając temat, dziewczyny, właśnie sobie uświadomiłam że dzisiaj 10 lipiec - równiutki rok do mojego ślubu
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-07-10 o 15:44 |
|
|
|
#825 |
|
Rozeznanie
|
Mam zamiar wszystko robic
Drut na bransolete jeden zakupiłam na próbę![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Ło ludzie,,....Magda na wizji....uciekam bo krytyka będzie
|
#826 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() A propos mojej "pitki"to tak mnie dzisiaj kluje ze masakra . Myslalam ze nie dam rady ze sklepu wyjsc . Dobrze ze to byl meblowy wiec sobie na sofce siadlam, odczekalam az troche przeszlo i dopiero wrocilam do domu. Nawet nie chce myslec jak bym wrocila gdybym nie pojechala tam samochodem. ...Cytat:
Cytat:
Aankaa twoje tez ladne Do , musialam jezdzic do ksiegowej i sie odwolywac. Ciekawe co teraz wymysla. Pada deszcz, chodzic nie moge bo boli i jeszcze maz pojechal sobie na ryby. Super![]() Ala upieklas ta szarlotke? Ja jeszcze nigdy nie pieklam, wole ciasta ktorych nie trzeba ugniatac
|
|
#828 |
|
BAN stały
|
Ja chce byc juz po egzaminie
w niedziele jednak widzę się z M. |
|
|
|
#829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, ale dzidzia sobie upodbała miejsce do uciskania![]() Cytat:
Miłego wieczoru ![]() Zuzia to juz końcówka, trzymamy kciuki za jutro
|
|||
|
|
|
#830 |
|
Zadomowienie
|
Hej Lejdiski!!!
No właśnie a propo trzymania kciuków (bo jasne, że 3mam Zuzia za last egzam! ) - żeby tam wszystko było super i ładniutko czekało na po 3 sierpnia (do 14) - PLEASE! Ja się zawsze jakoś boję jak idę do ginki ![]() Aanka - no i bardzo dobrze Ci się zaczęło z koralikami (i fajne to foto - ładnie to wygląda, ciekawie i kolorowo : "piknie coraz pikniej" będzieGusia - fajnie z tym weselem, extra! Już nie tak strasznie długo Syla - ojej, to serio tam Cię gdzieś boli? A u mnie to cierpnięcie to chyba jednak od minerałów, jem ich więcej i chyba lepiej już troszkę ![]() Domi - no ja dziś też robiłam badania, no i anemię tez mam, ale na szczęście taki sam poziom jak ponad 3 tygodni temu (albo 4), więc chyba nie jest źle, bo nic na to jeszcze nie zażywałam (prócz witamin - muszę buraki jeść i sok z nich popić)! Uff - na szczęście toxo i cmv ujemne (jak porzednie), bardzo się cieszę, no i tym razem ketony mi nie wyszły Dziewczynki! No sorry, ale muszę coś zjeść - dziś większość seminarzystów już pozaliczała, więc chyba będę w końcu mogła niedługo rzec, że zamknęłam sesję Trzymajcie za mnie - tzn. za nas , no i 3majcie się i piszcie fajnie, a ja potem wieczorkiem nadrobię (bardzo lubię Was czytać ![]() Hejka Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-10 o 17:48 |
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
domi
a wlasnie, zapomnialam pytac co tam lekarz ci na te wyniki badan powiedzial (no chyba, ze juz predzej pisalas, tylko przeoczylam ![]() Jane ja bede 3mac kciuki, ale ty masz w pon za mnie trzymac, bo tez ide do gina na kontrolne usg
|
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Garfi nic nie powiedzia, zreszta porównałam te wyniki do poprzedich i sa podobne
żelazo jednak spadło. A niedokrwistośc u zaciążonych zaczynasię podobno dopiero pon. 11, czyli wyniki w miare okej, juz sie nimi nie stresuje![]() Jane to dobrze, że wyniki w miare okej |
|
|
|
#833 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Jane jutro o 19 mamy trzymac kckiuki?
to trzymamyZuzia a za Ciebie o której?
|
|
|
|
#835 |
|
BAN stały
|
Nie wiem o której wejdę, ale od 9..
|
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Jane, trzymam kciukasy
Dziękuję za przepis na szarlotkę ![]() kolczyki boskie!! podobał mi się ten pierwszy, ta czerwień ciemna, uwielbiam taki kolor. Ja najbardziej lubię dłuuuugie wiszące kolczyki, albo koła (nota bene Madzia, te Twoje okrągłe kolczyki noszę non stop, w pracy bardzo się podobają dziewczynom ).Nareszcie weekend
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia to ustny, bez sensu...
Ja dzis ubieram czerwone od Madzi13
|
|
|
|
#838 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#839 |
|
Wtajemniczenie
|
Trzymam za was wszystkie kciuki
![]() ![]() ![]() Najadlam sie truskawek i chodze tylko i siusiam ![]() Domi zmienilas kolor podpisu a juz mialam sie pytac czy ten niebieski to jakas aluzja???
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobiłam na niebiesko, bo lista niebieska- prawie sami chłopcy ![]() Syla za mnie trzymaj jeszcze do piatku, bo ide do lekarza, a tydzień też bedzie ciężki a u lekarza, mam nadzieje, poznam płec dzidziusia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.

na szczescie, ze tylko od 8 do 13, no ale caly czas na nogach, bo non stop pacjenci na zabiegi przychodza... Czasami sa fajni ludzie, ale nieraz zdarza sie, ze tak marudza (np. ostatnio pani prawie na mnie nawrzeszczala, bo miala juz 5 min opoznienia z zabiegiem !!! i krzyczy co to za organizacja??? itd.. a doskonale widziala, ze ja sama bylam na 8 stanowisk, no i troche sie młyn zrobil 

Aanka a Ty chcesz oprócz kolczykow bransoletki robić?
. Myslalam ze nie dam rady ze sklepu wyjsc
, musialam jezdzic do ksiegowej i sie odwolywac. Ciekawe co teraz wymysla. Pada deszcz, chodzic nie moge bo boli i jeszcze maz pojechal sobie na ryby. Super

) - żeby tam wszystko było super i ładniutko czekało na po 3 sierpnia (do 14) - PLEASE! Ja się zawsze jakoś boję jak idę do ginki