|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
witajcie
![]() ![]() ![]() Zanka,Bladynka,Cinusiwa-Piekne dzieci.... ![]() ![]() cinusowa-trzyma kcuki aby Ninke nie dopadał juz te kolki.... ![]() Zuzia-gratuluje wakacji.... ![]() ![]() ![]() nie wiem kto ale fajne kolczyk robicie....dziewczyny ![]() dobra ide tacie do sklepu po cos..i zaraz worce i napisze relacje.... ![]() buzka ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Wiec opowadam jak to bylo...moja wyprawa do Szczawnicy... od 9 do 12 lipca...2009 ![]() wiec.... w czwartek o 8 rano wyjechalam z Krakowa...z kolerzanka i moim tata....autkiem...tam bylsmy juz o 10.20 szybko znalezlismy ten pensjonat bo on byl na poczatku wjzadu do Szczawnicy..i tu okazalo sie ze nasz pokuj jeszcze nie jest zwolniony wiec poszlismy sie przejsc nad Dunajec.....i jakos juz ok.13 bylsmy zalokowani w pokoju numer 9 bez lazienki i toalety....ale za to fajny pokoj... ![]() znow okzalo sie ze prądu nie ma.... ![]() a co za tym idzie zachailo nam sie herbaty noo i po perpetiach trafilsmy do restauracji gdzie herbaa kosztowala 4.5 zl ![]() ![]() no i tak.... w piatek... wstalamok.8 rano obudzone przez moja wspolokatorke...dzgnela mnie palce po glowie...zeby wstalala....hehe siwetny sposób budzenia.... ![]() i wybralismy sie na Góre Palenice....ojj bylo ciezko bo samo dochodzenie pod bardzo stromym zboczu przez 40 minut a pozniej dopcozynek i na nastepna gorke....i zejscie okolo 1 h po napradwe wymagajacej trasie.... ![]() w sobote poszlismy na czesc Slowacką do Czerwonego Klasztoru...wiec szlysmi przez 3 h w jedna strone przez Piekny Peniński Park Narodowy......droga ciagnie sie w zdłuż Dunajca...a tam widac jak ludzie splywaja lodziami z flisakami...i jeszcze do tego splywali i polacy i Słowacy kajakami zwyczajnymi i taki napompowanymi...nie wiem jak sie to nazywa... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a w neidziele....z bulem serca rozstawlasimy sie z tym miejsce..bylsmy ejszcze po pamiatki i nad brzegiem rzeki odnogi Dunajca...i tak minol moj 1 w zyciu smaodzielny wyjazd jednym slowem Było SUPER!!!!!! ![]() ![]() zdjecia wrzuce pozniej..od wieczor bo u mnie burza nadciagnela...i musze zmykac z kompa.... buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja jadę w piątek rano jak wiecie, byłam już w Szklarskiej więc wiem jak tam jest, ale nie wiem gdzie bym chciała jeszcze raz pójść ![]() już się nie mogę doczekać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
no to na pewno będzie udany wyjazd
![]() Przejrzyj te strony, może coś Ci się spodoba do zwiedzania: http://www.szklarskaporeba.pl/ http://www.szklarska.ig.pl/cms,343.php http://www.szklarska.net.pl/
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-07-13 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-07-13 o 18:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, ale wam zazdroszcze tych wakacji, bo ja dopiero w sierpniu sie wybieram na urlopik odpoczac buuuuuu
![]() (jaki ten lipiec dlugiiiiii cos) ![]() Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2009-07-13 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Jagódka, fajny wyjazd, bardzo lubię Pieniny, są bardzo malownicze
![]()
![]() |
#942 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
BAN stały
|
Super Zuzia...ze tez jedziesz...na wakcje z M..
![]() dziek dziewczyny extra bylo....az niechalo sie wracac to powietrze... Juz wiemy ze za rok pojedziemy z kolerzanką z z naszymi...TZ....Jak ja sobie jakiegos znajde. ![]() ![]() Wiecie chialam wam dodac zdjecia....ale kabelka nie moge znalezc do aparatu... ![]() ![]() a narazie to ide spac.....bo musze odespac.... buzka dobrnaocka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Hej Lejdiski
![]() Ja wstalam ale ide zaraz znow lezec, bo jestem padnieta po wczorajszym dniu i ledwo zywa. Vcelka mi napisala smsa, ze juz dzis wracaja, jest opalona i nasycona pieknymi widokami ![]() ![]() Ala wiesz, że jedna z króliczkow ta kendra jest w ciąży?własnie zobaczyłam jej zdjecia na Kozaczku ![]() Motylicaja super, ze Ci sie wyjazd udał ![]() ![]() Garfieldek ja nigdzie nie wybieram tak, ze nie narzekaj ![]() ide leżec bo potem znow ide na nasze mieszkanko nadzorować mojeg małego robolka Tz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Rozeznanie
|
Witajcie. Było słońce i już nie ma.....I jak tu byc w dobrym nastroju się PYTAM!!!!!!!?????
#948 |
BAN stały
|
U mnie słonecznie, szykuje się do pracy, mam 4 godz terapii dzisiaj
![]() Oglądałam mapę Szklarskiej właśnie, bo mam z poprzedniego wyjazdu ![]() Wczoraj zanim się położyłam zabiłam z 10 komarów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, u mnie też gorąco jak nie wiem co, kosiłam z Tżtem trawę na naszej działce a teraz jestem padnięta.
Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#950 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() I gdzies mi wcieloo ten kabelek.... ![]() ![]() U nas plus 30 stopni......i slonce....zaraz ide do Piotrka... gadlam z G.ojjj co ja z nim mam eheh ![]() ide sobie buzialki.... co tu tak cicho.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Chcialam sie Wam pochwalic, ze mamy slub 22 sierpnia
![]() a w ogóle to wyczytałaj własnie, ze jedna wizazanka z watku PM 2009 umarła wczoraj ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Wtajemniczenie
|
ello
Domi - super, ze taki bliski termin wam wyznaczyli. pewnie juz sie troszku denerwujesz, co? PM 2009 :jak to umarla? moze ktos sobie jakies jaja robi? dobra - jakzem obiecala wam fotki bizu-to beda za 30 min. zeby wam humorek poprawic. u nas gorac, pelno turystow... a dzis wlasnie mamy 2 rocznice slubu - za 1h wybieramy sie do restauracji na uroczysty obaidek;P
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Dziewczyny
![]() nie, nie to nei żarty. jedna Wizazanka znała ja osobiście, bo ona juz dlugo sie udzielała na watku PM 2009, ale w lutym przestała. Podobno zachorowała na białeczke, a 27ego czerwca miał byc jej slub i do slubu juz nie doszło ![]() MADZIA WSZYTSKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO ZO KAZJI ROCZNICY SLUBU, SPELNIENIA MARZEN I ZEBY WAM ZAWSZE YLO RAZEM CUDOWNIE;* ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego Madzia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domi to jeszcze tylko miesiac i troszke i nie bedziesz juz panienka ![]() Dziewczyny mam strasznego lenia ![]() ![]() ![]() Ja tez zostaje z wami na caly lipiec, zreszta sierpien tez. Moje kolejne wakacje dopiero w grudniu ![]()
#956 |
Wtajemniczenie
|
jestescie pierwszymi ogladaczkami tej bizu. Dopiero wieczorem wrzuce ja na swoj watek
![]() Zielony komplecik - ten mialam na swojej imprezce. Zostal nazwany 'kupnym' ![]()
#958 |
Zakorzenienie
|
Ja tez dołączam sie do zyczen
![]() ![]() ![]() ![]() domi i gusiak no dobra to potowarzysze wam do konca lipca,a potem tez zawijam zagle i jadeeee podbijac swiat( nie no tylko niemcy) :P dzionek mi minal tak sredniawo, dzisiaj na praktykach bylam na sali gimnastycznej i cwiczylam troche z pacjentami ![]() ehh... cos brzuchol mnie boli (chyba przed @) buuu ![]() ide odpoczac, potem tu zajrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Syla nie dziwie sie, ze masz lenia, sama by miała jeszcze w tak zaawansownaej ciązy. Ale może sie zmobilizuj, chyba ze mąż Cię wyreczy
![]() Madzia13 wow coraz bardziej profesjonalnie Ci to wychodzi ![]() ![]() ![]() Zanka u nas kieliszki i muzyka na slubie za darmo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.