Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:* - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-15, 13:22   #991
aankaa78
Rozeznanie

Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*

Fotki są na Nk, a nie będę tych samych tu zamieszczała, bo z racji wykonywanego zawodu muszę się ukrywac
Stary 2009-07-15, 13:23   #992
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aankaa78 Pokaż wiadomość
A po 6, 8 i 10 zł

Tylko oliwę....Domi podawała przepyszny przepis , który stosuję baaardzo często

ciesze sie, ze Ci smakuje
Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
A gdzie fotki co?. Chwalimy sie i pokazujemy

Ja bylam u lekarza i te bole w pitce to nic innego jak moje dziecie naciska glowka na moja macice. Bidula pasuje sie juz do wyjscia. Lekarz powiedzial ze chyba wczesniej urodze A i przytylam 2.5kg to do jane zeby wiedziala ze jednak nie taka juz chudzinka ze mnie.

Dziewczyny u was upal a u mnie 20 stopni i prawie bez slonka.
mam wstawiac zdjecia prawie nago? no bo jak położe na stoliku do zdjecia to nie ma takiego uroku jak na ciężarnej

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 13:42   #993
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
pewnie Wam ciężko dziewczynki z tymi brzuszkami w taki ukrop
Lekko nie jest, ale ja moglabym chodzic kolejnych 9 miesiecy byle miec dzidzie Zreszta jeden kopniak wynagradza wszystkie niedogodnosci.

Ala robilas jakas saletke z tej rucoli co pisalas? Podaj przepis jak masz jakis sprawdzony.

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
ciesze sie, ze Ci smakuje

mam wstawiac zdjecia prawie nago? no bo jak położe na stoliku do zdjecia to nie ma takiego uroku jak na ciężarnej

E tam od razu nago. To prawie jak w stroju kapielowym nie?

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 15:19   #994
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:

no właśnie, a przy okazji sprawdzimy jak brzuszek rośnie
Stary 2009-07-15, 16:05   #995
Zuziunia
BAN stały

Wróciłam z pracy, zjadłam...
wszyscy zachwycali się pazurkami...moim zdaniem są za krótkie...ale w góry chyba dłuzsze nie były by odpowiednie.

Jutro widzę się z M. a w nocy wyjeżdżamy z czw na pt
będę pisać smsy, pogoda ma być nieciekawa ale to nic
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 16:12   #996
Aliszcze
Zakorzenienie

zgadałam się z koleżanką co do wieczoru panieńskiego. Znalazłyśmy fajne miejsce, babiląd to się nazywa, można tam zorganizować wieczory panieńskie i w ramach wieczoru jakieś minispa oferują, albo nauka tańca brzucha czy jakiegoś hawajskiego

Z rukolą zrobiłam sałatkę, do której dodałam to, na co mieliśmy z mężem apetyt czyli grillowaną pierś z kurczaka (oczywiście pokrojoną na kawałki), pomidory, serek a'la feta, kukurydza, groszek. To chyba wszystko

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 16:32   #997
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

mnie boli brzuch na maksa mam nadzieje ze to nie mięśniaki boję się iść do lekarza a w piątek mam wizytę.

jakie oliwki kupić zielone czy czarne?
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-15, 17:18   #998
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Chcialam sie Wam pochwalic, ze mamy slub 22 sierpnia

a w ogóle to wyczytałaj własnie, ze jedna wizazanka z watku PM 2009 umarła wczoraj
gratulacje Ooo jezu bedna ta dziewczyna....

Cytat:
Madzia najlepsze życzenia z okazji rocznicy ślubu
ja tez zycze wszytskiego naj>>>

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Hej Lejdiski
Ja tylko na chwilkę i lecę spać, bom już ciupnięta po całym upalnym dniu
Domi - super, że data ślubiku bliska, myśl o kiecce , a z tą dziewczyną na białaczkę..., ojej, to straszne, smutne potwornie, naprawdę... - och, niech już w niebie będzie szczęśliwa i nie cierpi...

Magdzia - WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI ROCZNICY! I co - też pewnie Ci/Wam zleciało, nie? A biżu jeszcze nie widziałam, ale z pewnością fajna = zaraz sobie looknę
Jagódka - super udany wyjazd jak czytam, a takie "atrakcje" jak brak światła extra się potem wspomina i w ogóle fajniej z takimi "wpadkami", nie?
Zuzia - fajno, że randka kolejna się udała, a teraz ten wypadzik w góry! Extra - w tamtych góach jeszcze never nie byłam - musimy się kiedyś wybrać, bo serio chciałabym (to kiedys będziesz polecać, nie?

Sorry, że tak krótko i nie do Każdej - ale zobaczcie same, że już późno, a jam też jak Syla z brzuszkiem już 36 tyg., więc chyba mi już wolno iść teraz spać, nie?
Dobranoc i pa pa!

NONO przynajmniej wiemy ze byslimy i zapamietamy to na lata....ehhe

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ja byłam i szczerze polecam, zakochałam się w tamtej okolicy

a teraz moje pazurki...
dla was dziewczynki bonusik, krok po kroku... lepsze zdj dodam jutro, bo te ostatnie nie oddaje "uroku"

NOO extra ja widze sa turkusowe....a ja kocham turkus....Ja swoje pazurki obcielam do krotkich bo mnie draznily....ale nie obgryzam....

Cytat:
dziewczyny, a ja nie mam żadnej na nk

ja byłam na budowie do południa, zdenerwowałam się przeokropnie, kurcze tyle kasy kosztuje ten materiał a jakość jego pozostawia wiele do życzenia, dacie wiare, że cegły nie są tej samej wysokości i przez to wychodzą nierówne fugi. Zła jestem strasznie bo niby wybieraliśmy materiał 1klasy, ale on chyba nawet koło takiego nie leżał
a to ja cie mohe miec na n-k...przesle ci link na PW jak chcesz...

Cytat:
Napisane przez aankaa78 Pokaż wiadomość
Fotki są na Nk, a nie będę tych samych tu zamieszczała, bo z racji wykonywanego zawodu muszę się ukrywac
a ja cie mam na n-k??? BO nie wiem......

Cytat:
wszyscy zachwycali się pazurkami...moim zdaniem są za krótkie...ale w góry chyba dłuzsze nie były by odpowiednie.

NOO super...to juz cie nie ebde widziec na wziazu..bo ja juz chyba w ND wyjezdzam...

WItajcie

U mnie dziasj sajgon....ehhe siedzilam u Gaby 8 h...ale to nic niedosc ze upal to jeszcze mailam pod opieka 3 dzieci jestem wyczrpana psychicznie..... Ale szczesliwa....ehehe

Znalazlam kabelek.... i mam fotki...sa w moim ALBUMIE...wiec kto ma chetke to sobie poogladajcie....

ide na rowerek bede wieczorkiem buzka
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 17:29   #999
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
mnie boli brzuch na maksa mam nadzieje ze to nie mięśniaki boję się iść do lekarza a w piątek mam wizytę.

Lepiej leć szybko do gina, co by to nie było im szybciej tym lepiej.

Zielone moim zdaniem lepsze
Stary 2009-07-15, 19:41   #1000
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Lekko nie jest, ale ja moglabym chodzic kolejnych 9 miesiecy byle miec dzidzie Zreszta jeden kopniak wynagradza wszystkie niedogodnosci.

Ala robilas jakas saletke z tej rucoli co pisalas? Podaj przepis jak masz jakis sprawdzony.

Syla nie mów mi o kopniakach, bo sie robię zazdrosna:P Ja to sobie kopniaczki a raczej delikatne pukniecia moge poczuc jak leże na brzuchu, trzymam reke na nim i czekam, żeby mnie przypadkiem nie omineło. Ale tak ze np. ide i czuje ruchy to nie bardzo. Choc pare razy poczulam jak m isie cos przewraca Mam nadzieje ze takie kopniaczki sie niebawem zaczna, bo juz prawie 19 tydz, wszytskie mamuski na watku juz ruchy czują

Cytat:
no właśnie, a przy okazji sprawdzimy jak brzuszek rośnie
W takim razie poprosze Mame jutro, zeby mi cykneła fotke

Cytat:

nie,nie takie sa w sam raz
Zuzia z tego co wiem to ma byc jeszcze kilka dni upałów:0 ale pogodą se nie przejmuj, goraco ma być między Wami

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
zgadałam się z koleżanką co do wieczoru panieńskiego. Znalazłyśmy fajne miejsce, babiląd to się nazywa, można tam zorganizować wieczory panieńskie i w ramach wieczoru jakieś minispa oferują, albo nauka tańca brzucha czy jakiegoś hawajskiego

Z rukolą zrobiłam sałatkę, do której dodałam to, na co mieliśmy z mężem apetyt czyli grillowaną pierś z kurczaka (oczywiście pokrojoną na kawałki), pomidory, serek a'la feta, kukurydza, groszek. To chyba wszystko
super

Cytat:

Oliwki ja osobiscie zawsze kupuje czarne i takowe sa, moim zdaniem, lepsze. Zielone sa gorzkie a czarne mozna pochłaniac garsciami
Dobrze, ze masz pojutrze wizyte:/ trzymam kciuki, zeby to nie było nic powaznego. Blondi a o której masz wizyte??ja o 18, w takim razie idziemy razem w piatek do gina i trzymamy kciuki, zeby wszytsko oki u nas było

A my bylismy na zakupach. jeszcze tylko zostały praktycznie panele z takich remotowych rzeczy do kupienia. Kupilismy szafke i zlew po promocji Do kuchni Zlew jednokomorowy srebrny a szafka to kolor jakis taki sosnowy ale nie paimetam

Stary 2009-07-15, 20:01   #1001
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez Motylicaja Pokaż wiadomość

a to ja cie mohe miec na n-k...przesle ci link na PW jak chcesz...
poproszę o linika, wyślę zaproszenie

Jeśli chodzi o oliwki to też wolę czarne.

Zuziunia, miłego wyjazdu, ale jutro się jeszcze odezwiesz do nas?

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
iść koniecznie, lepiej dmuchać na zimne

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
W takim razie poprosze Mame jutro, zeby mi cykneła fotke
a czy mama się aby nie zdziwi

Edytowane przez gusiak23
Czas edycji: 2009-07-15 o 19:58
gusiak23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 20:02   #1002
magdaka13
Wtajemniczenie

ello

dziekuje wszystkim za zyczenia Musze przyznac, ze udala nam sie rocznica-pierwszy sukces, ze sie nie poklocilismy jak to potrafimy w kazde wazniejsze wydarzenie. Zawsze idzie o glupote no i dzien stracony. Nie powiem, zeby nam te 2 lata zlecialy-bo to za duze slowo..jak dla mnie kazdy dzien byl inny, wlasciwie lepszy od poprzedniego. Troche dowiedzielismy sie o sobie przez ten czas nowego - mysle, ze bardziej mozemy na sobie polegac, sprawdzilismy sie i chyba dotarlismy do konca.
Na dzien dobry zlozylismy sobie zyczenia - oczywiscie: duzo dzieci i zeby nasze dzieci mialy bogatych rodzicow a potem wyscigi gokartow, oficjalny obiadek i wieczorek komputerowo-filmowy..w miedzyczasie przytulanki.;P

Jane - bardzo dziekuje za karteczki, ktore przyszly wczoraj. Dawno nie dostalam tak zapisanych widokowek;P

Domi - zapokazuj te staniki, ale juz!!!

Zuzia - sliczne pazurki, normalnie zakochalam sie!!! Zycze by wypad z M byl czadowy i na dlugo zostal w twojej pamieci.

Motylko - swietny wyjazd do Szczawnicy.!!!

Anka - pytalas o koleczka-jak mniemam o te w kolorze zlotym. Kupilam gotowce na allegro [http://www.allegro.pl/item678472904_..._2cm_pz41.html] -mozna je rozszczepic tuz przy zapieciu i nawlec na nie koraliki.
Twoje kolczyki bardzo fajne - takie jak dla mnie do zalozenia na codzien. Widze, ze ty lepszy handlarz ode mnie jestes;P i dobrze - tak trzymaj! Czym robisz zdjecia? Myslalas moze o podstawce akrylowej?
Ja robie swoje Canon'em EOS 350D w namiocie bezcieniowym - na razie jest niezle jak widac, ale daze do jeszcze lepszych, bardziej profesjonalnych zdjec.

Cinusiowa - sliczna cora! i jakie madre spojrzenie! ten tancerz mnie powalil - moze jeszcze raz wyjde za maz i mi go polecisz;P

Syla - hej, hej!

Gusiak - napisz wiecej o swojej budowie. Jak ma wygladac domek, jakie kolory, meble, etc.

Wszystkie goraco pozdrawiam z nad morza!
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.

Edytowane przez magdaka13
Czas edycji: 2009-07-15 o 20:05
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 20:11   #1003
Aliszcze
Zakorzenienie

a ja się właśnie dowiedziałam, że wujostwo z Gdyni wyjeżdża i całe dwa tygodnie ma pustą chatę i możemy z mężem tam pojechać....i nie mamy kiedy!!bo jak ja mogę wyrwać się z pracy to on nie może i na odwrót buu

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 20:13   #1004
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Syla nie mów mi o kopniakach, bo sie robię zazdrosna:P Ja to sobie kopniaczki a raczej delikatne pukniecia moge poczuc jak leże na brzuchu, trzymam reke na nim i czekam, żeby mnie przypadkiem nie omineło. Ale tak ze np. ide i czuje ruchy to nie bardzo. Choc pare razy poczulam jak m isie cos przewraca Mam nadzieje ze takie kopniaczki sie niebawem zaczna, bo juz prawie 19 tydz, wszytskie mamuski na watku juz ruchy czują
No i prawidlowo. Na poczatku tylko pukniecia, dopiero pozniej dzidzia sie rozkreca. Najlepiej jak bedziesz sie klasc i czekac na ruchy po jedzonku, tak z pol godzinki. Wtedy sie zaczyna
A kopniaczki podczas ruchu to ja czuje dopiero teraz, pod sam koniec ciazy. Wczesniej tylko jak lezalam badz siedzialam.

Super ze zakupy sie udaly. Przeprowadzka coraz blizej

Stary 2009-07-15, 20:21   #1005
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
a czy mama się aby nie zdziwi
mamuska juz mnie dzis w takim stanie widziala, bo sama kazala sie pokazac mi jak mierzyłam

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
ello

dziekuje wszystkim za zyczenia Musze przyznac, ze udala nam sie rocznica-pierwszy sukces, ze sie nie poklocilismy jak to potrafimy w kazde wazniejsze wydarzenie. Zawsze idzie o glupote no i dzien stracony. Nie powiem, zeby nam te 2 lata zlecialy-bo to za duze slowo..jak dla mnie kazdy dzien byl inny, wlasciwie lepszy od poprzedniego. Troche dowiedzielismy sie o sobie przez ten czas nowego - mysle, ze bardziej mozemy na sobie polegac, sprawdzilismy sie i chyba dotarlismy do konca.
Na dzien dobry zlozylismy sobie zyczenia - oczywiscie: duzo dzieci i zeby nasze dzieci mialy bogatych rodzicow a potem wyscigi gokartow, oficjalny obiadek i wieczorek komputerowo-filmowy..w miedzyczasie przytulanki.;P

Domi - zapokazuj te staniki, ale juz!!!

Wszystkie goraco pozdrawiam z nad morza!

To rocznica mineła przesłodko a nie pochwaliłas sie co dostałaś?:P

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
a ja się właśnie dowiedziałam, że wujostwo z Gdyni wyjeżdża i całe dwa tygodnie ma pustą chatę i możemy z mężem tam pojechać....i nie mamy kiedy!!bo jak ja mogę wyrwać się z pracy to on nie może i na odwrót buu

o kurde...:/:/:/ z Madzia byscie sie spotkały

Cytat:
No i prawidlowo. Na poczatku tylko pukniecia, dopiero pozniej dzidzia sie rozkreca. Najlepiej jak bedziesz sie klasc i czekac na ruchy po jedzonku, tak z pol godzinki. Wtedy sie zaczyna
A kopniaczki podczas ruchu to ja czuje dopiero teraz, pod sam koniec ciazy. Wczesniej tylko jak lezalam badz siedzialam.

Super ze zakupy sie udaly. Przeprowadzka coraz blizej
Ja najbardziej czuje takie pukniecia jak leże, ale to też nie zawsze a;e fajne sa tylko musze strasznie pilnowac, zeby nie przeoczyć jak dzidzia puka a niektóre mamuski pisza, ze pukaja a dzidzi im odpukuje, a jak ja zapukam to moja Dzidzia przestaje pukac wtedymoze sie boi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-15, 20:23   #1006
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
ello

Gusiak - napisz wiecej o swojej budowie. Jak ma wygladac domek, jakie kolory, meble, etc.
pokażę wam projekt:
http://www.wybieramydom.pl/projekty_...jezowkach.html
do takiego stanu to jeszcze ogromnie daleka droga, na razie parę cegiełek stoi na placu, ale już się zakochałam, w końcu murarze jakoś tę cegłę poprzebierali i nieźle wychodzi O wystroju jeszcze tak bardzo nie myślę, na razie jak mam czas to przeglądam sobie różne stronki, ale bez specjalnych planów
Stary 2009-07-15, 20:28   #1007
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
pokażę wam projekt:
do takiego stanu to jeszcze ogromnie daleka droga, na razie parę cegiełek stoi na placu, ale już się zakochałam, w końcu murarze jakoś tę cegłę poprzebierali i nieźle wychodzi O wystroju jeszcze tak bardzo nie myślę, na razie jak mam czas to przeglądam sobie różne stronki, ale bez specjalnych planów

ale sliczny domek ale wam fajnie, ze macie kase. ja bym sie tez budowała jakby mni tylko stac było. Choc mam nadzieje, ze za kilka lat moooze rozpoczniemy bodowe
a wystrój to sam przyjdzie i wena co chcesz miec, jak zaczniesz ogladac na zywo i domek bedzie juz gotowy

Stary 2009-07-15, 20:29   #1008
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja najbardziej czuje takie pukniecia jak leże, ale to też nie zawsze a;e fajne sa tylko musze strasznie pilnowac, zeby nie przeoczyć jak dzidzia puka a niektóre mamuski pisza, ze pukaja a dzidzi im odpukuje, a jak ja zapukam to moja Dzidzia przestaje pukac wtedymoze sie boi
No nie wiem, moja mi raczej nie odpukuje. Czytalam gdzies ze zeby dzidzia wiedziala o co chodzi i podje ta zabawe w pukanie trzeba ja tego uczyc, lapie o co chodzi gdzies po dwoch tygodniach. Ja nie uczylam, glaszcze ja tylko tam gdzie mi cos wystawi. Czasem pupe, czasem kolanko

Cytat:
pokażę wam projekt:
Wow. Piekny projekt Domek bedzie sliczny

Stary 2009-07-15, 20:37   #1009
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

nie wiem czy nie pojadę do szpitala brzuch boli coraz bardziej aż mi się na wymioty zbiera
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-15, 20:41   #1010
domi7ks
Zakorzenienie

Blondi jedź nie lekceważ!Trzymamy kciuki

Syla to ja teraz tak bede przez dwa tygodnie uczyła ale niektóre mamuski poczuly ruchy i od razu mialy odpukiwanka...hmmm

Przekroczyłysmy 1000 postów juz

Stary 2009-07-15, 20:46   #1011
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Blondi jedź nie lekceważ!Trzymamy kciuki
Stary 2009-07-15, 20:48   #1012
domi7ks
Zakorzenienie

Blondi usg Ci zrobia pewnie...ale to brzuch boli tak w dole?bo to chyba nie po sałatce

Stary 2009-07-15, 20:49   #1013
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
ale sliczny domek ale wam fajnie, ze macie kase. ja bym sie tez budowała jakby mni tylko stac było. Choc mam nadzieje, ze za kilka lat moooze rozpoczniemy bodowe
a wystrój to sam przyjdzie i wena co chcesz miec, jak zaczniesz ogladac na zywo i domek bedzie juz gotowy
dużo nam rodzice pomogli, najwięcej- bo dali nam działkę, kasy troszkę odłożone i bierzemy kredyt:/ trochę kosztów odeszło bo cała rodzina zaangażowana w budowę i np nie trzeba było zatrudniać pomocników. Mam nadzieję że jakoś uda się to postawić, a potem to jakoś to będzie musiało być.
Stary 2009-07-15, 20:54   #1014
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
dużo nam rodzice pomogli, najwięcej- bo dali nam działkę, kasy troszkę odłożone i bierzemy kredyt:/ trochę kosztów odeszło bo cała rodzina zaangażowana w budowę i np nie trzeba było zatrudniać pomocników. Mam nadzieję że jakoś uda się to postawić, a potem to jakoś to będzie musiało być.
a to super, jak tam rodzina jest zaangazowana a jeszcze jak finansowo nam niestety nikt nie pomoze. jedynie jutro teść przycohdzi pomóc zrobic taka wnekę

Stary 2009-07-15, 20:58   #1015
Zuziunia
BAN stały

Robiłam pazurki dla mamy.

Jutro rodzice wyjeżdżają znowu na 2 tygodnie, więc będę sama...przynajmniej w tygodniu

Zjadłam kolacyjkę i ide poprasować...bo mama żelazko zabiera.
Stary 2009-07-15, 21:31   #1016
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
ojj moze jakos sie uda....czas skolowac.....

Cytat:
nie wiem czy nie pojadę do szpitala brzuch boli coraz bardziej aż mi się na wymioty zbiera
Jedz.... trzyma kciuki zeby bylo wszytsko dobrze

witajcie;

U mnie poszlam na nogach do parku a tu Burza....przyszla wiec ja oczywiscie sie jej boje..jak kazdej i w autobus...i do kolerzanki zawitalam...bo tak sie blyskalo ze myslam ze mnie trafi....a krople jak gorch.."Jasiek"... i znow sie blyska....eheh.....

buziaczki i dobrnaocka
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 21:47   #1017
Zuziunia
BAN stały

Pazurki mojej mamy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1110322.jpg (60,8 KB, 19 załadowań)
Stary 2009-07-15, 21:58   #1018
Jane2008
Zadomowienie

Hej Lejdiski!
Ależ upał - a siedliśmy teraz po prawie 4 h jeżdżenia po mieście (patrzyliśmy za szafeczką do łazienki na różne proszki, płyny i duperelki) na górze, na poddaszu, a tu jest jeszcze gorzej!
Ale czytam, że Wy macie się dobrze, no i super
Magdzia - extra te Twoje wyroby, ła! Fajnie, że karteczki doszły - a ja tak właśnie piszę zwykle, nawet znacznie bardziej (dookoła często drobnym druczkiem bo zawsze mi się coś tam jeszcze przyppomni i miejsca prawei brakuje )
Zuzia - fajnie te pazurki się robie, nie widziałam never, ale sprytnie pokombinowane to wszystko! No i jak ładnie Ci wyszło - kurcza, nic nie widać, że to takie "sztukowanie" ! Ty już jedzisz: to miłego spacerowania, gadania, a z pewnością i całowania ...
Domi - no to Ty już czujesz Dzidzię, extra Ja też jakoś tak Baby poczułam - 18 tc i parę dni Z robotami w mieszkanku na pewno jesteś podekscytowana, bo to fajna rzecz i cieszy
Blondi - ojej, co Cię tam tak boli? Pojechałaś serio do lekarza? A to nie zatrucie tylko myżlisz, że ginekologiczne kwestie? Skąd Ci te mięśniaki tak przyszły do głowy? Miałaś przed porodem (?) - bo jeśli nie to raczej wątpię, bo po porodzie to one często znikają, zresztą tam się dużo rzeczy potrafi po oczyścić..., hm - no ale nie wiem co to... - nospa nie pomagała? no to dobrze, że cię lekarz zobaczy, na pewno uspokoi i będzie ok - trzymam kciuki!!!
Syla - no my też zaczynamy przygotowywać dopiero się do baby, tzn. na razie bardziej chodzi o mieszkanko (gdzie i jak zorganizować kącik do przewijania, gdzie te rzeczy - których jeszcze nie ma , tak więc jakiś regał, chcemy z blat w kącie nad pralką i obok zainstalować, tylko dziś nie zdążyliśmy po pracy, no i fajne naklejki na allegro widziałam dla Baby - kolorowe, żeby miało na co patrzeć , a w przyszłym tygodniu może wózek zamówimy (tydzień się ponoć czeka), aha - no i koszyk wiklinowy jednak, bo znalazłam w necie, a nie wiem kiedy byśmy jeszcze tę kołyskę zrobili, bo ja to wymyśliłam takie płozy dwukierunkowe, że nie wiem kto by je tak umiał wyciąć
Aha - Syluś, a w którym dniu tygodnia Ty zaczynasz kolejne tygodnie? My z Domi co piątek, z Ty???
Gusia - od Agusia - fajowy domek! Ależ tam pola do fantazkowania, meblowania, projektowania - mnia mnia! Extra! Uwielbiam takie rzeczy Aha - dawaj na priv. namiary na nk, ok?
Aanka - to muszę zajrzeć na nk żeby zobaczyć co juz przehandlowałaś (no tak, matematyczka to liczyć umie )
Ali - no to fajnie się Wam wieczór panieński zapowiada, ła ła!
Cinusiowa - ładniusie Twe dziecię (to pewnie po mamie, ale ja Cię nie widziałam - hej, priv wyślij z namiarami na nk, co?), a Ty mama zakochana na 102! I seryjnie poza tymi jelitowymi kwestiami ze wszystkim dajecie sobie spoko radę? To Tyś "matka Polka" normalnie!
Jagódka - podziwiam klejny raz - z 3 dzieci siedziałaś? Ła!!! A burza na polu to wiadomo - wcale niefajna rzecz

Blondi i Domi - Kochane , Wy w piątek idziecie do gina to please: zapytajcie się jeszcze o tego streptococussa agalactiae (kiedy do szpitala, kiedy antybiotyk, no i czy nie lepiej cesarkę jednak) - OK?

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-07-15 o 22:00
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 22:40   #1019
magdaka13
Wtajemniczenie

Domi - my sobie prezentow na rocznice materialnych nie dajemy. Wazniejszy jest czas spedzony ze soba Prezenty dajemy sobie na urodzinki i to z reguly ustalane by obydwie sztuki byly zadowolone;P

Agusia-czadowy domeczek!!! to widze, ze planujecie liczna rodzinke- tyleee pokoi!!! na jakim jestescie teraz etapie? fundamenty, sciany, dach i wiecha? ile jeszcze planujecie sie budowac?

Jane - dzisiaj ogladalam wyprawke dla dzieciaczka kumpeli, ktora jest tydz. po terminie. Takie sliczne sukieneczki, rozowe buciczki, malutkie lozeczko.Czad normalnie-zesmy sie az na pepkowe wprosili Smiejemy sie, ze kumpela moze juz rodzic -bo dzis juz po wyplacie;P

Blondynka-lepiej zadzwon po to pogotowie!

Ala - a moze by sie dalo choc na lykend do Gdyni, co? pogadaj z mezem...a dam ci namiary i tel. na PW.;P

A my jutro na rowery do lasu podrywac Czerwonego Kapturka;P...trza wykorzystac dobrze urlopik, no nie?

Dobra zawijam zagle. Dobranoc.
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 00:27   #1020
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Cinusiowa - ładniusie Twe dziecię (to pewnie po mamie, ale ja Cię nie widziałam - hej, priv wyślij z namiarami na nk, co?), a Ty mama zakochana na 102! I seryjnie poza tymi jelitowymi kwestiami ze wszystkim dajecie sobie spoko radę? To Tyś "matka Polka" normalnie!
No własnie ładniusie nie po mnie Podobna jest do mnie tylko od pasa w dół Reszta to cały Tż. Ja się śmieję, że to moja mała Marcinkiewiczowa, bo mój Tż ma Marcin na imię Mi zależało, aby miała jego oczka, bo on ma piękny niebieski kolor no to mam teraz... wszystko po nim Dobrze, że to ja rodziłam ją, bo bym nie była pewna, czy to moje
A tak, poza tymi jelitowymi sprawami, to wszystko u nas super. Jane, tak jest zawsze, jesli maluszkowi nic nie dolega. Dziecko dla zabawy nie płacze więc jesli nic go nie boli, to każdy maluszek jest kochany. Zwłaszcza teraz jak dostrzega wiele różnych rzeczy, bo wszystko już widzi i robi takie wielkie oczy i minki strzela hehehe słodki widok i kupa śmiechuJuż powiedziałam rodzicom, ze lampa w kuchni jest bardzo interesująca i Ninulka jest nią zachwycona więc im w przyszłości ją zabierzemy Chcesz uspokoić moje dziecko - stań z nią pod lampą w kuchni u moich rodziców Poza tym bardzo reaguje na głos mój i Tż. Jak nas słyszy natychmiast nas szuka i jak zobaczy, to wielki uśmiech się rysuje na jej twarzy To jest najcudowniejszy prezent jaki można sobie wymarzyć od dziecka

Ślę na priv namiar
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości