|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Fotki są na Nk, a nie będę tych samych tu zamieszczała, bo z racji wykonywanego zawodu muszę się ukrywac
![]()
#992 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie, ze Ci smakuje ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#993 | |
Wtajemniczenie
|
Lekko nie jest, ale ja moglabym chodzic kolejnych 9 miesiecy byle miec dzidzie
![]() ![]() Ala robilas jakas saletke z tej rucoli co pisalas? Podaj przepis jak masz jakis sprawdzony. ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
E tam od razu nago ![]() ![]()
![]() |
#995 |
BAN stały
|
Wróciłam z pracy, zjadłam...
wszyscy zachwycali się pazurkami...moim zdaniem są za krótkie...ale w góry chyba dłuzsze nie były by odpowiednie. Jutro widzę się z M. a w nocy wyjeżdżamy z czw na pt ![]() będę pisać smsy, pogoda ma być nieciekawa ale to nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Zakorzenienie
|
zgadałam się z koleżanką co do wieczoru panieńskiego. Znalazłyśmy fajne miejsce, babiląd to się nazywa, można tam zorganizować wieczory panieńskie i w ramach wieczoru jakieś minispa oferują, albo nauka tańca brzucha czy jakiegoś hawajskiego
![]() Z rukolą zrobiłam sałatkę, do której dodałam to, na co mieliśmy z mężem apetyt ![]() ![]()
#997 |
Zakorzenienie
|
mnie boli brzuch na maksa mam nadzieje ze to nie mięśniaki
![]() ![]() jakie oliwki kupić zielone czy czarne? |
![]() ![]() |
![]() |
#998 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez zycze wszytskiego naj>>> ![]() Cytat:
NONO przynajmniej wiemy ze byslimy i zapamietamy to na lata....ehhe ![]() Cytat:
NOO extra ja widze sa turkusowe....a ja kocham turkus....Ja swoje pazurki obcielam do krotkich bo mnie draznily....ale nie obgryzam.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() WItajcie ![]() U mnie dziasj sajgon....ehhe siedzilam u Gaby 8 h...ale to nic niedosc ze upal to jeszcze mailam pod opieka 3 dzieci ![]() ![]() Znalazlam kabelek.... ![]() ![]() ![]() ide na rowerek bede wieczorkiem buzka ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W takim razie poprosze Mame jutro, zeby mi cykneła fotke ![]() Cytat:
![]() Zuzia z tego co wiem to ma byc jeszcze kilka dni upałów:0 ale pogodą se nie przejmuj, goraco ma być między Wami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze, ze masz pojutrze wizyte:/ trzymam kciuki, zeby to nie było nic powaznego. Blondi a o której masz wizyte??ja o 18, w takim razie idziemy razem w piatek do gina i trzymamy kciuki, zeby wszytsko oki u nas było ![]() A my bylismy na zakupach. jeszcze tylko zostały praktycznie panele z takich remotowych rzeczy do kupienia. Kupilismy szafke i zlew po promocji ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1001 | |
Zakorzenienie
|
poproszę o linika, wyślę zaproszenie
![]() Jeśli chodzi o oliwki to też wolę czarne. Zuziunia, miłego wyjazdu, ale jutro się jeszcze odezwiesz do nas? ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- a czy mama się aby nie zdziwi ![]()
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-07-15 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1002 |
Wtajemniczenie
|
ello
dziekuje wszystkim za zyczenia ![]() Na dzien dobry zlozylismy sobie zyczenia - oczywiscie: duzo dzieci i zeby nasze dzieci mialy bogatych rodzicow ![]() Jane - bardzo dziekuje za karteczki, ktore przyszly wczoraj. Dawno nie dostalam tak zapisanych widokowek;P Domi - zapokazuj te staniki, ale juz ![]() Zuzia - sliczne pazurki, normalnie zakochalam sie!!! Zycze by wypad z M byl czadowy i na dlugo zostal w twojej pamieci. Motylko - swietny wyjazd do Szczawnicy.!!! Anka - pytalas o koleczka-jak mniemam o te w kolorze zlotym. Kupilam gotowce na allegro [http://www.allegro.pl/item678472904_..._2cm_pz41.html] -mozna je rozszczepic tuz przy zapieciu i nawlec na nie koraliki. Twoje kolczyki bardzo fajne - takie jak dla mnie do zalozenia na codzien. Widze, ze ty lepszy handlarz ode mnie jestes;P i dobrze - tak trzymaj! Czym robisz zdjecia? Myslalas moze o podstawce akrylowej? Ja robie swoje Canon'em EOS 350D w namiocie bezcieniowym - na razie jest niezle jak widac, ale daze do jeszcze lepszych, bardziej profesjonalnych zdjec. Cinusiowa - sliczna cora! i jakie madre spojrzenie! ten tancerz mnie powalil - moze jeszcze raz wyjde za maz i mi go polecisz;P Syla - hej, hej! Gusiak - napisz wiecej o swojej budowie. Jak ma wygladac domek, jakie kolory, meble, etc. Wszystkie goraco pozdrawiam z nad morza!
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-07-15 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Zakorzenienie
|
a ja się właśnie dowiedziałam, że wujostwo z Gdyni wyjeżdża i całe dwa tygodnie ma pustą chatę i możemy z mężem tam pojechać....i nie mamy kiedy!!bo jak ja mogę wyrwać się z pracy to on nie może i na odwrót
![]() ![]()
#1004 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A kopniaczki podczas ruchu to ja czuje dopiero teraz, pod sam koniec ciazy. Wczesniej tylko jak lezalam badz siedzialam. Super ze zakupy sie udaly. Przeprowadzka coraz blizej ![]()
![]() |
#1005 | |||
Zakorzenienie
|
mamuska juz mnie dzis w takim stanie widziala, bo sama kazala sie pokazac mi jak mierzyłam
![]() Cytat:
To rocznica mineła przesłodko ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
o kurde...:/:/:/ z Madzia byscie sie spotkały ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wybieramydom.pl/projekty_...jezowkach.html do takiego stanu to jeszcze ogromnie daleka droga, na razie parę cegiełek stoi na placu, ale już się zakochałam, w końcu murarze jakoś tę cegłę poprzebierali i nieźle wychodzi ![]()
![]() |
#1007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sliczny domek ![]() ![]() a wystrój to sam przyjdzie i wena co chcesz miec, jak zaczniesz ogladac na zywo i domek bedzie juz gotowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1009 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy nie pojadę do szpitala brzuch boli coraz bardziej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
Blondi jedź nie lekceważ!Trzymamy kciuki
![]() Syla to ja teraz tak bede przez dwa tygodnie uczyła ![]() Przekroczyłysmy 1000 postów juz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Zakorzenienie
|
Blondi usg Ci zrobia pewnie...ale to brzuch boli tak w dole?bo to chyba nie po sałatce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
Zakorzenienie
|
dużo nam rodzice pomogli, najwięcej- bo dali nam działkę, kasy troszkę odłożone i bierzemy kredyt:/ trochę kosztów odeszło bo cała rodzina zaangażowana w budowę i np nie trzeba było zatrudniać pomocników. Mam nadzieję że jakoś uda się to postawić, a potem to jakoś to będzie musiało być.
#1014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
BAN stały
|
Robiłam pazurki dla mamy.
Jutro rodzice wyjeżdżają znowu na 2 tygodnie, więc będę sama...przynajmniej w tygodniu ![]() Zjadłam kolacyjkę i ide poprasować...bo mama żelazko zabiera. |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() witajcie; ![]() U mnie poszlam na nogach do parku a tu Burza....przyszla ![]() ![]() buziaczki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
BAN stały
|
Pazurki mojej mamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1018 |
Zadomowienie
|
Hej Lejdiski!
![]() Ależ upał ![]() Ale czytam, że Wy macie się dobrze, no i super ![]() Magdzia - extra te Twoje wyroby, ła! ![]() ![]() Zuzia - fajnie te pazurki się robie, nie widziałam never, ale sprytnie pokombinowane to wszystko! No i jak ładnie Ci wyszło - kurcza, nic nie widać, że to takie "sztukowanie" ![]() ![]() Domi - no to Ty już czujesz Dzidzię, extra ![]() ![]() ![]() Blondi - ojej, co Cię tam tak boli? ![]() Syla - no my też zaczynamy przygotowywać dopiero się do baby, tzn. na razie bardziej chodzi o mieszkanko (gdzie i jak zorganizować kącik do przewijania, gdzie te rzeczy - których jeszcze nie ma ![]() ![]() ![]() Aha - Syluś, a w którym dniu tygodnia Ty zaczynasz kolejne tygodnie? My z Domi co piątek, z Ty??? ![]() Gusia - od Agusia ![]() ![]() Aanka - to muszę zajrzeć na nk żeby zobaczyć co juz przehandlowałaś ![]() ![]() Ali - no to fajnie się Wam wieczór panieński zapowiada, ła ła! ![]() Cinusiowa - ładniusie Twe dziecię (to pewnie po mamie, ale ja Cię nie widziałam - hej, priv wyślij z namiarami na nk, co?), a Ty mama zakochana na 102! I seryjnie poza tymi jelitowymi kwestiami ze wszystkim dajecie sobie spoko radę? ![]() ![]() Jagódka - podziwiam klejny raz - z 3 dzieci siedziałaś? Ła!!! A burza na polu to wiadomo - wcale niefajna rzecz ![]() Blondi i Domi - Kochane ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-15 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Wtajemniczenie
|
Domi - my sobie prezentow na rocznice materialnych nie dajemy. Wazniejszy jest czas spedzony ze soba
![]() Agusia-czadowy domeczek!!! to widze, ze planujecie liczna rodzinke- tyleee pokoi!!! na jakim jestescie teraz etapie? fundamenty, sciany, dach i wiecha? ile jeszcze planujecie sie budowac? Jane - dzisiaj ogladalam wyprawke dla dzieciaczka kumpeli, ktora jest tydz. po terminie. Takie sliczne sukieneczki, rozowe buciczki, malutkie lozeczko.Czad normalnie-zesmy sie az na pepkowe wprosili ![]() Blondynka-lepiej zadzwon po to pogotowie! Ala - a moze by sie dalo choc na lykend do Gdyni, co? pogadaj z mezem...a dam ci namiary i tel. na PW.;P A my jutro na rowery do lasu podrywac Czerwonego Kapturka;P...trza wykorzystac dobrze urlopik, no nie? ![]() Dobra zawijam zagle. Dobranoc.
#1020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak, poza tymi jelitowymi sprawami, to wszystko u nas super. Jane, tak jest zawsze, jesli maluszkowi nic nie dolega. Dziecko dla zabawy nie płacze więc jesli nic go nie boli, to każdy maluszek jest kochany. Zwłaszcza teraz jak dostrzega wiele różnych rzeczy, bo wszystko już widzi i robi takie wielkie oczy i minki strzela hehehe słodki widok i kupa śmiechu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ślę na priv namiar |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.