Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-07, 10:43   #1081
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

Domi trzeba do tortilli kupi
1.placki tortilla
2.filety z kurczaka
3.przyprawe kebeb, gyros
4.nie wiem co lubicie moga byc surowki, groszek, kukurydza, fasola czerwona, pomidory ,ogorki.My kupujemy te male podmiorki.
5.ja robie do tego sos czosnkowy kupuje smietane taka w kubku kwasna gesta i dodaje wycisniety czosnek, ale sosy masz tez gotowe

filety kroimy drobno smazymy na oleju/ margarynie nie wie co wolisz.Dodajesz ta przyprawe gryos/kebeb.Na suchej patelni podgrzewasz placek tortilla pare sekind na kazdej stronie.Ja na placek daje najpierw sos mieso i dodatki zawijasz i gotowe

Na opakowaniu jest narysowane jak je zwijac.Placki sa dosyc drogie bo ok 6 szt 8zl.Ja zjadlam 2 i bylam bardzo najedzona Tż 3 i juz nie mogl wiecej a on duzo je.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 59b0e0d2ca477afc8e455748452bef92,5,12.jpg (17,0 KB, 3 załadowań)
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 10:46   #1082
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Domi trzeba do tortilli kupi
1.placki tortilla
2.filety z kurczaka
3.przyprawe kebeb, gyros
4.nie wiem co lubicie moga byc surowki, groszek, kukurydza, fasola czerwona, pomidory ,ogorki.My kupujemy te male podmiorki.
5.ja robie do tego sos czosnkowy kupuje smietane taka w kubku kwasna gesta i dodaje wycisniety czosnek, ale sosy masz tez gotowe

filety kroimy drobno smazymy na oleju/ margarynie nie wie co wolisz.Dodajesz ta przyprawe gryos/kebeb.Na suchej patelni podgrzewasz placek tortilla pare sekind na kazdej stronie.Ja na placek daje najpierw sos mieso i dodatki zawijasz i gotowe

Na opakowaniu jest narysowane jak je zwijac.Placki sa dosyc drogie bo ok 6 szt 8zl.Ja zjadlam 2 i bylam bardzo najedzona Tż 3 i juz nie mogl wiecej a on duzo je.

podobnie robicie Poznanianki
Ja w Anglii pare razy zrobiłam hamburgery z podobnego ciasta i gotowego mięsa.

Musze tortille zrobić Tż, mo że na dniach

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 10:53   #1083
Aliszcze
Zakorzenienie

A miałam nadzieję, że Mischoko się udało ale cieszę się, że chcę wrócić. Właśnie, trzeba jej dać namiary na nasz watek, bo może czuć się zagubiona chwilowo, przez ten podział

no nic, chyba zmykam trochę się powygrzewać, bo nie mam zamiaru rozłożyć się, bo czeka mnie we wtorek wizyta u gin, na którą czekam od dobrego miesiąca!!

Blondi, narobiłaś mi apetytu na tortille, akurat kupiłam niedawno placki Tortilli i leżą w szafie czekając na mnie

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 10:56   #1084
domi7ks
Zakorzenienie

Ja troszke sprzatam pokoj, ogarniam kurze rzadko tu przebywam, ale trzeba. Czesciej teraz sprzatam u Tz hihi

Stary 2009-03-07, 11:01   #1085
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja tez zmykam sprzatac ja mam piec w domu sie bardzo brudzi .Znowu mam prasowanie ale moze Tz poprasuje

moj prezent urodzinowy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01087.jpg (72,4 KB, 12 załadowań)
Stary 2009-03-07, 11:52   #1086
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Syla to widok z Twego okna???Ja też chce do Norewgiiweż mnie

Niestety nie z mojego okna tylko z parkingu obok domku. Takiego widoku nie mam ale za to mam niecaly kilometr do fjordu wiec latem plaza i kapiele kiedy tylko zapragne
Oczywiscie zaprosze do siebie kolezanke w koncu dzidzia bedzie chciala poznac wizazowa cioteczke

Nie martw sie snami. Nie spelniaja sie i cale szczescie.

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość

Syla, bajkowe zdjęcie Ślicznie tam. Choć mi już marzy się słonce i wiosna a w ogóle jak to się stało, że zamieszkaliście w Norwegii?

Jeszcze wtedy Tz wyszedl z wojska i szukal sobie zajecia. Trafil mu sie wyjazd tutaj na wakacje zeby dorobic. No i tak sobie dorabiamy ladnych pare lat

Tortilla, ale teraz chyba tylko wegetarianska bo mieso dalej jest bee.

Moze Mischoko wraca na stale do polski??? Ciekawe....

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 11:55   #1087
domi7ks
Zakorzenienie

Ja mam koleżanke w Norwegii, i z tego co wiem to dobrze zarabia nie mam teraz z nia tak kontaktu, ale z tego, co mi opowiadała (ona ma ciemna karnacje i wogóle laska ogromna) ma ogromne powodzenie u tamtejszej społecznosci

Jak nam sie nie uda w Polsce znaleźc dobrej pracy, to też pomyślimy o wyjeździe. I dla odmiany marzy nam się Australia Moj Tz twierdzi, że nasza kase moglibysmy zainwestowac w taki wyjazd albo na jakas wycieczke w tym kierunku i poprostu tam poszukac pracy i zostac ale ja chyba nie jestem taka ryzykantką

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-07, 16:43   #1088
Aliszcze
Zakorzenienie

Domi, jeśli będziecie mieli możliwość wyjazdu, to wyjeźdźcie. Zawsze bardziej się żałuję tego, czego się nie zrobiło, niż to, co się zrobiło. Wiem, to po sobie.

A jak będziecie już w Australii, to się wprosimy z mężem w miedzy czasie skoczylibyśmy do Nowej Zelandii, bo to moje marzenie podróż tam Ja wciąż mam nadzieję, że i my kiedyś wyjedziemy zagranicę, spróbuje,y życia w innym kraju. Dlatego też, m.in dla tego, uczę się języków obcych. Uczę tez mojego męża Ale pożyjemy, zobaczymy co z tego wyniknie.

Przespałam dziś kilka godzin, niedawno wstałam, czuję się średnio maż sam pojechał do sklepów rozglądnąć się za prezentem dla swojego taty. A jutro jedziemy do Janowca, mam nadzieję, że się trochę podkuruję przez noc.

Stary 2009-03-07, 17:26   #1089
domi7ks
Zakorzenienie

Ali jak tylko nam by sie udało zawędrować w tamte strony, to napewno Cie zaprosze w ogóle mieszkamy tak daleko od siebie, ale mam nadzieje, że się kiedys spotkamy
a nie chciałabyś jechać do Chile? jak to się w ogóle stało, że Twój brat się tam znalazł, ja w duchu tak strasznie Ci zazdroszcze, że tam byłaś Ja jak narazie byłam 4 razy w Paryżu i 2 razy w Anglii. No i na Ukrainie, ale to tylko na zakupach w przydrożnym slepiku

a jakich języków się uczycie? Ja mam chęć ogromną odkąd pamietam nauczyć się hiszpańskiego no i angielskiego lepiej poza tym przez Bollywood doszedł hindi i jak narazie tyle. Ogólnie angielski i hiszpański by mi wystarczyły.
Dostałam od Tż na Dzień Kobiet Ptasie Mleczko i dwie świeczki ozdobne. Wiedziałam, że teraz bedzie skromnie, ale ja do DK nie przywiazuje uwagi, a swieczki uwielbiam. W ogóle zbieramy takie kolorowe i na mIkolaja dostalam tez taka dużą w kształcie Piramidy
Kiedyś w domku chce zrobic sobie taki styl indyjski i w nim pełno świec bardzo nam się to podoba

Stary 2009-03-07, 17:27   #1090
Jane2008
Zadomowienie

Hej Dziewczynki!
Dzięki, że 3macie - i nadal 3majcie!!!
Piszę z łóżka szpitalnego, praktycznie 1 ręką, bo kroplówa w drugiej w zgięciu, ale żyjemy!
Słaby tu zasięg, ale teraz się udało! Mam magez, w czwartej jakiś zasktrzyk z hormonami i kroplówa, a teraz juz tylko mg - - - wczoraj i dziś już niczego nie widziałam, wiecie, więc oby już nic nie było!!!
No nagle się tak stało - patrzcie: w środę byłam wieczorem u ginki i super, a w czwartek krewka... Jakiś krwiaczek się zrobił? Łożysko jakoś nisko - niby nie przodujące (cokolwiek to dokładnie oznacza, wolę nie czytać , ale jakoś się styka z ujściem?
Tak nagle to wszystko się zdarzyło, że szok
Boję się jeszcze - mam leżec i uważać, tylko do wc mogę...
Och - oby już wszystko ok i wkrótce mnie wypuścili do domku! Kegosłup boli od leżenia plackiem, ręka, śpię po 2 godz., no i doła strasznego miałam -rozżaliłam się wiecie, że M nie ma, ta teściowa, protokół, kumpelka, a teraz szpital Imprezka miała być...
No nic - oby już tylko dobrze było z Fasolką, łożyskiem i bez krwi i plamień!!!
Trzymajcie nadal mocno!!!
Coś wesołęgo zapodawajcie, to może czasem uda mi się looknąć - Magdzia, ok?
Zasięg tu różny... - M przyjechał wcześniej i teraz siedzi tu b. długo, więc nie miał Wam kiedy napisać jak się mamy!
Myślicie, że będzie dobrze??? - będzie, no nie? TAK TAK TAK

Wiecie co - cieszę się, że tu jesteście, że piszecie... Zanka, Piwusia też ostatnio są tutaj - super Lejdsiki! Ali i Domi - najważniejsze, że na Lejdsiskach, u nas jesteście i tu Wasze miejsce po prostu, no! To nasz-Wasz wątek i pamiętajcie "co za dużo to niezdrowo", za to fajnie mieć gdzie zaglądnąć, pogadać, wrócić, nie? No - 1 słowem, Lejdiski to wszak Wszystkie My, więc już innymi wątkami nie musicie się smucić
Blondi - wszystkiego NAJ NAJ!!! Zdrowia, miłości i szczęścia nade wszystko!

Nie mogę już więcej pisać - zasięg spada i ręka już pada - pomódlcie się nadal za NAS! Dzięki Kochane

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-03-07 o 17:32
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 17:32   #1091
domi7ks
Zakorzenienie

Jane Kochana to cudownie, że jest w miare ok i do nas napisałaś TRZYMAMY KCIUKI ZA CIEBIE!!!BEDZIE WSZYSTSKO DOBRZE, ZOBACZYSZ
Dziwnie sie tak porobiło nagle u Ciebie, ale w gruncie rzeczy jakby nie patrzeć dobrze, że to po obronie
Niech Cie szybko wypuszcza i dobrze sie Tobą zaopiekuja, jakbym wiedziała w jakim szpitalu jesteś to przyjechałabym Cie odwiedzić

Pozdrów swojego M, fajnie ze w ogóle nam cokolwiek napisał. A Ty Jane mogłabys nam dać swój telefon, to byłybyśmy w kontakcie, bo zyłysmy w niepewności ostatnio

Trzymaj sie, zmówimy paciorek za Was

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-07, 17:37   #1092
syla39
Wtajemniczenie

No nareszcie Jane. Malo z lozka nie spadlam jak zobaczylam ze wreszcie sie odezwalas. Bo ja tez sobie dzisiaj lezakuje z lapkiem przy loziu
Dobrze ze juz lepiej z toba i ze z fasolka tez wszystko w porzadku

Wiesz moje ostatnie krwawienie tez bylo zaraz po wizycie u ginekologa z tym ze od razu po godzinie, nie wiem moze mi cos tam naruszyla. Najwazniejsze ze jest oki. Ja od wczoraj a wlasciwie przedwczoraj czuje moja fasolke jak sobie bryka po moim brzusiu

Kiedy wychodzisz ze zpitala??? Jejku ale sie martwilam, ale dobrze ze juz lepiej uff.

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Domi a ja nie bylam w Paryzu chociaz to moje marzenie
Fajnie tam?

Stary 2009-03-07, 17:44   #1093
domi7ks
Zakorzenienie

Mi sie bardzo podoba w Paryżu tylko, że ja zawsze byłam sama u rodzinki. Ale jest naprawde bardzo romantycznie
W tym roku mamy komunie tam, ale ja z Tz niestety nie pojade, bo komunia wypada w sobote, a w niedziele mój chrzesniak w Polsce ma, więc obowiazkowo musze być. Ale mysle Tz zabrac na kilka dni pozwiedzać

Stary 2009-03-07, 17:50   #1094
Aliszcze
Zakorzenienie

Jane, jak sie cieszę, że napisałaś, i że wszystko dobrze!! słuchaj się lekarzy, leż grzecznie w łóżku i ani myśl o stresowaniu się teściową, protokołem itp!! Masz dużo wypoczywać!! No i w miarę sił (i zasięgu) skrobnij coś na naszym wątku Ostatnio tyle wrażeń miałaś, że fasolka dała Ci znaka, że ona chce sobie trochę poleżeć z mamusią

Domi, jak ja bym chciała do Paryża Mój brat pracował z Poznaniu w jednej firmie, która należy do tzw Wielkiej Piatki, jeśli chodzi o audyt finansowy. Ipewnego dnia wewnatrz firmy ukazało się ogłoszenie, że szukają audytora do Chile. Mój brat- jako, że lubi zmiany i przygody- postanowił spróbować szczęścia. I go przyjeli Pracuję w tej samej firmie, co pracowałw Poznaniu.

Ja znam angielski niby dobrze, ale wiecie, to czy zna się dobrze dany jezyk, można stwierdzić, jak sie mieszka zagranicą i trzeba się nim posługiwać. W każdym razie cały czas szlifuję go. Ucze sie razem z mężem, oraz daję korki z angielskiego, co też pomaga mi w ciągłym odświeżaniu sobie tego jezyka. Poza tym jestemw trakcie nauki języka hiszpańskiego. Chodze na lekcje do studentki 5 roku. Bardzo fajna i miła dziewczyna, a jak ona gada po hiszpańsku chciałabym tak prędko mówić

Stary 2009-03-07, 17:51   #1095
syla39
Wtajemniczenie

Kiedys i ja tam pojade. Fajnie miec rodzinke za granica. Marza mi sie jeszcze wlochy Rozmarzylam sie.....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-07, 18:03   #1096
domi7ks
Zakorzenienie

Aliszcze ach to ten Twój bogaty brat teraz kapuje

Stary 2009-03-07, 18:56   #1097
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Jane Jezu jak sie ciesze ze wszytko ok

tez bym chciala do Paryza jechac chociaz na weekend moze kiedys?
Stary 2009-03-07, 19:11   #1098
domi7ks
Zakorzenienie

Myślałam, ze to Mischoko

http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=315704

Stary 2009-03-07, 20:28   #1099
zanka205
Zakorzenienie

Jane dobrze, że się odezwałaś
wszystkie tu wierzymy, że wszystko będzie dobrze i trzymamy kciuki za Was
nie martw się na zapas i nie stresuj
za niedługo wrócisz do domku, czekamy na Ciebie

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-07, 20:54   #1100
magdaka13
Wtajemniczenie

dla Jane na specjalne zyczenie:

Diabeł płynie łódką z Niemcem Ruskiem i Polakiem każdy z nich miał zabrać kilka rzeczy ze sobą
kiedy płynęli diabeł powiedział ze jeżeli nie wyrzucą 2 rzeczy których maja najwięcej w ich kraju zatoną wiec Rusek wyrzuca ziemie i diamenty Niemiec wyrzuca złoto i srebro a diabeł
pyta sie Polaka a ty co wyrzucisz? Polak bierze Niemca i Ruska za fraki i mówi tego to ja mam full w Polsce
-------------------------------------------

Jasio wchodzi do łazienki gdy mama sie kąpie i pyta: mamo co ty masz tam pomiedzy nogami? Mama na to: szczoteczke... Jasio mówi: A tato ma lepsza bo na patyku...
Mama: A skąd wiesz?
Jasio: Bo widziałem ja wczoraj sąsiadce zęby czyścił...
Sierotka Marysia idzie do łazienki wykąpać się. Krasnoludki chcą ją podglądać, jednak są
za małe, aby dosięgnąć dziurki od klucza. Uradziły więc, że staną jeden na drugim, a ten na
górze będzie ją podglądał i będzie mówił pozostałym co widzi. Gdy już dosięgnął dziurki od
klucza, mówi:
- Zdjęła stanik!
- Zdjęła stanik, zdjęła stanik, zdjęła stanik - powtarzają szeptem jeden drugiemu, aż wieść
doszła do stojącego na dole.
- I co, i co, i co? - pytanie wraca do tego na górze.
- Zdjęła majtki!
- Zdjęła majtki, zdjęła majtki, zdjęła majtki...
- I co, i co, i co?
- Nic, stoi.
- Mnie też, mnie też, mnie też...
IDĄ DWIE KREDKI I JEDNA MÓWI JESTEM W CIĄŻY, DRUGA MÓWI, Z KIM, Z OŁÓWKIEM, Z KTÓRYM, Z TYM BEZ GUMKI.
Jak Królewna Śnieżka budzi krasnoludków?
- 7 up.
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 21:00   #1101
Aliszcze
Zakorzenienie

Madzia, dowcipy są przednie, zwłaszcza o Polaku, Rusku i Niemcu

Syla, a jak ruchy fasolki? Jestem strasznie ciekawa,jakie to uczucie, musi być fajne inieco dziwne, że mały człowieczek bryka sobie w Twoim brzusiu

Stary 2009-03-07, 21:02   #1102
domi7ks
Zakorzenienie

Madzia13

co u Ciebie w ogóle?
Ja tak zaglądam co jakiś czas na wizaż...matko jestem uzależniona

A dowcip o ruskim i polaku....dobre dobre, wszyscy wiedzą jakie mam zdanie na temat ruskich rumunów

Stary 2009-03-07, 21:47   #1103
magdaka13
Wtajemniczenie

a tak wogole przy lykendzie:

1. Człowiek rodzi się zmęczony i żyje, aby odpoczywać.

2. Kochaj swe łóżko jak siebie samego.

3. Odpoczywaj w dzień abyś w nocy mógł spać.

4. Jeśli widzisz kogoś odpoczywającego, pomóż mu.

5. Praca jest męcząca, więc należy jej unikać.

6. Co masz zrobić dziś zrób pojutrze- będziesz miał dwa dni wolnego.

7. Jeśli zrobienie czegoś sprawia ci trudność, pozwól zrobić to innym.

8. Nadmiar odpoczynku nikogo nie doprowadził do śmierci.

9. Kiedy ogarnia cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj aż ci przejdzie.

10. Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia.

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

U mnie wariacko troche - duzo pracy niestety - znow dzis w pracy na noc - niezbyt szczesliwam z tego powodu - ale trudno. Grafik mi zmienili i trza poklikac troche.

No ale dzis dzien udany - bylismy z moim ojcem i mordeczka (czyli pieskiem Puszkiem) w rezerwacie 'Ptasi Raj' w Sobieszewie. Tak naprawde szukalismy drzewa sow - czyli debu, gdzie podobno 8 sow ma swoja 'siedzibe' - nieudalo sie tym razem-ale przebiezka po lesie super!!! no i nowe foteczki - jednak co teleobiektyw potrafi zrobic to jego. Fotki postaram sie wrzucic w Pon jak je obrobie odpowiednio. Licze na ladne usmiechy szarych czapli i labedzi- bo to im wlasnie portrety dzis robilam.
Pozatym dzis znow jazda samochodzikiem - mozna pwiedziec, ze rekaw umiem zrobic-za to parkowanie i ruszanie pod gorke to inny temat. Do parkowania chyba sobie sprawie 'Park Assist' a do gorek buldozer i bedzie pozamiatane
Powoli pakuje sie do FRA - ten tydz. znow mam zamotany w pracy naprzemian z jazdami-wiec trzeba bedzie sie pakowac na raty - czyli kilka dni pod rzad. Mysle co wziac, co zalatwic przed wyjazdem [jak np. zdalnie pozyczyc rower we FRA], no i oczywiscie jak ulatwic zycie mezowi gdy mnie nie bedzie - by nie padl z glodu po 3 dniach itp.

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

no i dwa ostatnie:

Idzie sobie Czerwony Kapturek przez las, aż tu zza krzaków wyskakuje
Wilk. Czerwony Kapturek zatrzymuje się i zaczyna się trząść ze strachu.
- Boisz się Czerwony Kapturku? - pyta się Wilk.
- Oj, bardzo się boję...
- Nie martw się, złap mnie za ogon, to wyprowadzę cię z lasu.
Czerwony Kapturek złapał Wilka za ogon, i tak, jak Wilk obiecał
wyprowadza Czerwonego Kapturka z lasu. [...] Po pewnym czasie dochodzą
na skraj lasu, gdzie przebija się słonce, w promieniach którego Wilk zamienia
się w pięknego młodzieńca.
- I jak Czerwony Kapturku, dalej się boisz? - pyta się Młodzieniec.
- Nie, już się nie boje - odpowiada nadal trochę się trzęsąc.
- NO TO CZEMU MNIE TRZYMASZ ZA OGON???

-----------------------------------

bajka o panterze:pan tera wysiada????.
bajka o selerze:mama pierze a ja se leże.
Borysek ur. 05.04.2013

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-07, 22:21   #1104
Aliszcze
Zakorzenienie

9. Kiedy ogarnia cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj aż ci przejdzie.

Zacznę się stosować do tego

Stary 2009-03-07, 23:44   #1105
magdaka13
Wtajemniczenie

a ze juz dzis Dzien Kobiet:

Przyjm życzenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny,
bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniły,
a Nas chłopy wyręczyli!
My dziś drinki i kaweczki,
Nasze święto dziś Babeczki!
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2009-03-08, 09:17   #1106
Aliszcze
Zakorzenienie

Kochane kobiety, wszystkiego dobrego!!

A teraz jadę do teścia na jego 70-te urodziny

trzymajcie się!!papa

Stary 2009-03-08, 09:53   #1107
domi7ks
Zakorzenienie

No właśnie dzis nasz dzień

STO LAT STO LATWSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGI I SPEŁNIENIA MARZEŃ NAM ŻYCZE

Madzia13 zazdroszcze Ci tego wyjazdu do Frankfurtu, nie mogę sie doczekać fotek

Aliszcze udanych urodzinek, pamietaj ani kropli wódki

Stary 2009-03-08, 16:36   #1108
piwusia5
Rozeznanie

Wszystkiego Naj naj Kochane Babeczki w dniu Baby życzy Piwusia

Jane cieszę się że wszystko dobrze

Ja tylko na chwilkę, jak zwykle w weekend małż na kompie i skypuje z całym światem

P.S zdecydowałam się i jedna pojade do tego polaka lekarza
Stary 2009-03-08, 16:42   #1109
domi7ks
Zakorzenienie

Piwusia oby Ci tylko pomógł ten lekarz, trzymam kciuki

Ja szukam na allegro spódnicy ołowkowej. W maju mam komunie, w czerwcu obrona więc nie będę dwa razy kupowała Pare dni temu uświadomiłam sobie, a własciwie mama mi przypomniała, że komunia chrzesniaka. Ja nie wiem, ale chyba będę musiała mu kupić komputer

znalazłam taką kiece
http://allegro.pl/item569601986_spod...kiem_r_36.html

na obrone takie cos pasuje?

Stary 2009-03-08, 17:55   #1110
Aliszcze
Zakorzenienie

Domi, po pierwsze to szczerze zazdroszczę Ci rozmiaru 36 na Tobie będzie bosko ta spódnica wyglądać. Długość ma przyzwoitą, wiec na obronę może być Bardzo mi sie podobają ołówkowe spódnice, ale ja przez net nie mogę kupować ani spódnic ani spodni, muszę je wpierw przymierzyć, bo bioderka mam niestety wydatne:ma d:

Piwusia, trzymam kciuki, by polski lekarz okazał się skuteczny

Domi, nie wypiłam ani kropli wódki, za to sporo wina Na urodzinach było fajnie, oczywiscie mnóstwo jedzenia, ale tez poszliśmy na spacer, bo słonce wyjrzało zza chmur szkoda, że teraz pada katar mi się nasilił, mam nadzieję, że we wtorek będe w miarę zdrowa, bo czeka mnie wizyta u gin (w końcu).

MAdzia, czekamy na fotki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości