|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 | |
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
jestes DOMI.....jak mi ciebie zal.....rany naprwde...az zle sie czyta co tam u ciebie sie dzieje.... ![]() a to wszystko dobija sie na waszej corce..... co za ludzie.... ![]() dobra ide luu bo sie zdenerwoalam troszke...eh buzaczki i dorbnaocka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
Motylicaja, Gusiak, taj jest zawsze dziwnie ,ze jak Tz okej to rodzina jego musi byc nie halo
![]() ![]() Brzuszek z tego wszytskiego od wczora mam caly czas twardy, w ogole lekarz przepisal mi 3 leki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
Domi gratuluję poznania płci maluszka
![]()
#1084 |
Zakorzenienie
|
3 leki? ale na co?
niefajnie masz z rodzinką TŻ ![]() ![]() Ja dziś zaczęłam plamić, czyli @ ![]() ![]() ![]() ![]()
#1085 |
Zakorzenienie
|
Zanka, Ala:*
Lekarz przepisal mi magnez, scopolan jakis rozkurczowy i luteine. Własnie na twardy brzuesk, mam jesc az do skonczenia opakowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
brałam luteinę na początku bo mnie brzuch bolał, ale dopochwową
magnezu nie brałam osobno tylko w witaminkach dla kobiet w ciąży
#1087 |
Zakorzenienie
|
domi
tez mam scopolan, ale mi to przepisywali na te jelita ![]() Wlasnie wrocilam z badania krwi, wyniki dopiero w pon... Trzeba teraz cierpliwie czekac...... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1088 |
Wtajemniczenie
|
Domi gratuluje, bedziesz miala mala krolewne
![]() ![]() Ala ![]()
#1089 |
Zakorzenienie
|
dziękuję Syla
![]() już nawet nie jestem smutna, jestem wściekła na tę moją sytuację. Ale nic to. Wystroiłam się, wymalowałam, idziemy z meżem do moich rodziców na obiad a potem rodzinne grillowanie, chyba, że pogoda się zepsuje, wtedy brydż w domu ![]() buziole dla wszystkich!! ![]()
#1090 |
Zakorzenienie
|
Cześć Lejdiski
Aliszcze, Domi ![]() A ja też mam dzisiaj zły dzień, pokłóciłam się z TŻtem. Pojechaliśmy na zakupy, chciałam sobie po sklepach pochodzić i coś kupić a on swoic kolegów zabrał nie pytając mnie o zdanie i skończyło się na tym że kupiłam warzywa dla mamy i wrócłam do domu. Zła jestem przeokropnie bo mieliśmy tylko we dwoje pójść, pospacerować, obejrzeć obrączki. Już nie pamiętam żebyśmy gdzieś tylko we dwoje byli.
#1091 |
Zakorzenienie
|
Garfi trzymam kciuki za pozytywne wyniki
![]() ![]() Gusiak ![]() Wczoraj u lekarze, jeszczw wam sie pochwale ![]() ![]() ![]() ![]() My dzis zamówlislimy meble, tzn. szafe i stól z krzesłmi pod ta wneke, która bedzie z pokoju do kuchni. Ciekawe jak to wszytsko sie bedzie komponowało, bo stół był jedyny z eskpozycji w kolrze miodu, a np. panele mam takie ciemne (dąb) a szafa i reszta bedzie w kolorze buku. Ten miód i bk mniej wiecej podobne ale jednak nie to samo. A jakbysmy chcieli tak dobierc kolroy t tez cenowo musielisbysmy liczyc, bo stol z krzeslami jest ładny ale najtanszy chyba jaki widzial. nawet na allegro najtansze krzesla +jakis stół bylyby duz drozsze:/ |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domi, cieszę się bardzo że z dzidzią wszystko dobrze, ja oglądałam kiedyś płytkę z takiego badania koleżanki i miałam łzy w oczach, a Wy jak widzieliście swoje dziecko to wyobrażam sobie jakie to dla Was przeżycie ![]() ![]()
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
gusiak
ja tez poklocona z TZ ![]() wczoraj mial do mnie pretensje, ze wcale do niego nie przyjezdzam.... A to nie prawda, bo jestem u niego czasami, ale on by chcial chyba, zeby codziennie tam byla :/ Nie wiem, jakos tak nie lubie sie sama od siebie tak wpraszac.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
Gusiak23 gorzej jakby przyjechał z nimi juz po Ciebie. No nie dziwie sie jednak, ze jestes wkurzona, tym bardziej jak mieliscie polazic razem za obraczkami:/
Gusiak ja chyba musze poiwedziec lekarzowi przy nastepnej wizycie albo wziąć płytke zeby mi nagral usg, nie wiem czy on tak robi, ale chyba tak ![]() Garfi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
ten upał mnie szczerze powiedziawszy dobija ![]() juz wolałabym, żeby spadł deszcz. Juz za dlugo jest takie goraco... Blondi jak było u lekarza?bo nic nie napisałas, mam nadzieje, ze wsyztsko okej... Ja byłam na mieszkaniu, przed chwilą przyszłam, kurde jaki upał:/ Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-18 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | ||
BAN stały
|
Cytat:
OJOJO i bardzo dobrze nie nederwuj sie....tak jak mowisz... Cytat:
![]() A ja dzis nie pokłóciłam się z TZ bo go nie mam..... ![]() ![]() Ja dzis dzieczyny bylam nad wodą na Kryspinowe...oblegane kapielisko przez Krakowian ![]() tylko sie troszke spalialm na pleckach i udzie... ![]() Wogole musze wam pwoiedziec ze jestem zbulwerowana jak zachwouja sie ludzie modzież w wieku od 16 do 26 lat.... sa wulgarni pija pala....co 2 slowo to Kur..... ![]() a do tego dzis slyszalam taki tekst... jest para i jeden ich kolega i dziewczyna mowi do tego kolegi... ona-Michał a ty nie piłeś piwa? a on -Nie bo przeciez prowadze... a ona-EE tam jestesmy tu juz 5 h to jak bys sie napil jednego to by przeszlo po 3 h ![]() a on nic juz jej nie powiedzila bo widac bylo ze madrym jest kerowca... no dramat nie dziwie sie ze pozniej sie mlodziesz rozbija na drzewach po pijaku.... ![]() ![]() noo a pozniej bylam u znajomych..i tak sie skoczyla sobota.... a na polku leje.... pozdrawiam was serdecznie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
Motylicaja Ty mieszkasz jakos tak w centrum Krakowa, czy moze Nowa Huta?a to kapielisko to jakas rzeka?u mnie w moim miescie kiedys były takie kapieliska, ale teraz juz chyba mało kto jeździ, bo jednak woda nie jest taka sama jak pare lat temu
![]() Dobrze, że napisałaś, że leje u Ciebie moze niedlugo do mnie przyjdzie ten deszczyk choć najpierw do Jane. a jane jak nie było, tak nie ma:9 Jane mam nadzieje, ze nie jestes na mnie zawiedziona, ze nie spytalam lekarza. Ale moze Blondi spytala?ale tez jej nie ma;( |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie to takie kapielsko...pare jezior porobionych sztucznie.... ale cale miasto sie zjezdza bo ejest tylko jedno...takie mo pada pada u nas....a ty Domi gdzie mieszkasz??? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to mniej wiecej kojarze te strony ![]() ![]() ja napisalam Ci w privie miejscowosc moja:P w tym Zoo kiedys tez byłam jak byłam mała a własciwie miałam jaieś 15 lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy nie za pózno zeby dolaczyc. ale mam nadzeje ze mnie przyjmiecie..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
1. u lekarza nie byłam
![]() 2.jutro mam chrzciny i nie mam na nic czasu 3. chwale się nowym nabytkiem dla synka krzesełko super polecam dosyć drogie bo 750zł ale warto mały je bardzo polubił. |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisz nam cos o sobie, ile latek, czy masz Tz itp:P widze, że interesujesz sie modą? ![]() edit: Blondi czy mi sie zdaje, czy synek to cały Tz rosnie?jeny nie moge uwierzyc ja dzsieci sie strasnzie zmieniaja, dopiero taki malutki niemowlaczek były, a tu juz widoczne takie rysy twarzy wow ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-18 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | ||
BAN stały
|
Cytat:
2.To trzymam kciuki za jutro..aby wsyztsko poszlo oki... ![]() 3.eee fajne i zwartosc tez extraa ![]() Cytat:
witamy witamy.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
Capuccino to roczniowo jestescie troszke z Motyliaja podobne
![]() ![]() ![]() Poza tym masz smakowity nick ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() odrazu sle zaproszenie... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
kurcze... na razie nie mam zaproszenia a pewnie dlatego ze od dluzszego czasu mam wielkie problemy z wizaem( osatnio nie maoglam nic napisac chyba przez 2 mies..)wiec jesli tylko sie wyswietli to od razu przyjme ale ostrzegam ze moze sie nie pojawic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
Domi nie załamuj mnie wszyscy mówią że się do mnie podobny robi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
BAN stały
|
ide luluac buzka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.