|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
ja tez ide spac..
![]() motylicaja- przejzalam zdjecia , jutro obejrze je dokladniej ale dzis juz dalam komenatrz ![]() nie wiem czy powinnam to pisac... ale Twoj nick nasow mi pewne skojarzenia... jestem na kierunku o rozszerzonych : biologii, chemi, historii i matematyce. no i z biologii dosc niedawno mielisc sprawdzian no i wlasnie wylozylam sie na pytaniu dotyczacego cyklu rozwojowego motylicy...watrobowej. (choc wiem ze brzmi motylicaJA)no ale sadze ze Twoj nick nie ma z nia nic wspolnego. ale jak to mowia: skojarzenia to przeklenstow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
Capuccino. witaj
![]() ![]() a dziś w Poznaniu pogoda barowa, leje,leje,leje. A ja siedzę i planuję październikowy wypad do Rzymu ![]() ![]() Blondi, mały rośnie jak na drożdżach!! przystojniak się robi ![]()
#1114 | |
Zakorzenienie
|
Cappucino witaj
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczorajszego dnia za to nikt nie miał bardziej pechowego niż ja... ![]() Najpierw od rana pożarłam się z Tż, wykrzyczałam mu, że go nie chcę ![]() ![]() ![]() Potem jadąc do Gorzowa wpadłam w jakiś poślizg na rondzie i mało mnie z niego nie wywaliło... Potem pół dnia walczyłam z kolką u mojej Ninulki. Ale miała mocną ![]() Potem jadąc od teściowej w połowie drogi - prawie 50 km od niej przypomniało mi się, że zapomniałam telefonu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więc teraz tylko przyjdzie mi czekać na najdroższe zdjęcie w moim życiu... od razu wstawię je na naszą klasę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dziekuje za mile przyjecie
![]() a dzis pogoda faktycznie taka ze nic sie nie chce cinusiowa - wspolczucie. faktycznie dzien podly. ja za duzego rozeznania nie mam z kolkami ani problemami z facetem... wiec doradca dobrym nie jestem.:| |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Zakorzenienie
|
Cinusiowa, dzień rzeczywiście masakryczny
![]() ![]() ![]() ![]() a kłótnia minęła? bo z doświadczenia wiem, że im bardziej intensywna kłótnia, tym szybciej zgoda przychodzi ![]()
#1117 |
Zakorzenienie
|
cappucino
witaj ![]() cinusiowa co za dzien okropny.... Kurcze mam isc dzisiaj na festyn, juz umowilam sie z dziewczynami, ale jak taka pogoda bedzie to nie wiem, czy isc.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() u mnie tez pada i nie pada na zmiane, ale ja sie ciesze ![]() Cinusiowa ![]() ![]() oby Cie ten radar nie wychwycił chociaz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | ||
BAN stały
|
Cytat:
dziekuje za komentarz ![]() ![]() Cytat:
NOO niezla Sobote mailas kochana..... ![]() ![]() ![]() witajcie ![]() obudził mnie bol brzucha o 9.... ![]() a u nas od wczoraj leje...... ![]() mam dzis pakowanko......a teraz jestesz sprzatam swoj pokoj bo duzy...bo z siostra go dziele...i cche go dozwiezyc na wyjazd moj..... ![]() juz wsumie go odczyscilam..... wiec teraz tylko jakies sniadanko....pozniej pakowanko..i spotkanie z przyjaciolka ostanie na 2tyg. jako ona to przezyje..... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
Motylicaja masz głeboki nick
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jak mnie brzuch boli z powodu @ aaaaaaaaałłłłłaaaaa
![]() A miala byc taka rozrywkowa niedziela no i doooopa, przeleze chyba cala w lozku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspólczuje ![]() Ja juz nie pamietam tego bólu @ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
gerfildek-a tabletki bralas? mnie troche pomaga termofor. a tabletek to wogole nie uzywam bo nie dosc ze nie bradzo pomagaja to potem boli mnie zeladek. osatnio bralam ibuprom max to przeszedl bol, ale zaczal sie bol zeladka nie do zniesienia... koszmar:| bledne kolo..:|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Zakorzenienie
|
ja biore zawsze jedna przeciwbolowa i jedna rozkurczowa (bo oddzielnie mi nie pomaga nic)... Dzisiaj wzielam codipar i nospe forte, narazie troche przestaje bolec, bo normalnie pierwszego dnia to zwijam sie z bolu, a jak wspomnialam ginek. o tym to stwierdzil, ze mam sie cieszyc, ze boli, bo przynajmniej wiadomo, ze jajeczkuje.... No coz ehhh trzeba jakos przezyc ten dzien...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
współczuję bólów @
![]() ![]() ![]() dziś dwie przyjaciółki wpadną, zrobię im drinka z likierem z marakui ![]() ![]() ![]() jak boli to znaczy,że jajeczkuje? pierwsze słyszę, ja takie straszne bóle miewam, a z jajeczkowaniem u mnie bida ![]()
od. 04.04.2008 roku szczęśliwa mężatka ![]() ![]() Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png nadzieja umiera ostatnia..... Edytowane przez Aliszcze Czas edycji: 2009-07-19 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
No tak mi powiedzial gin, ze to dobrze, ze boli.... Ehhh nie wiem czy to prawda czy nie....
A ja sie balam, ze mi sie @ bedzie spoznialo po tych moich wszystkich lekach, ktore bralam na jelita, ale na szczescie jest terminowo, wiec mam nadzieje, ze chociaz " w tych"sprawach jest u mnie w porzadku.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
Garfi ja zawsze brałam ibuprom lub ibuprofen i to mnie ratowalo, ob tez mialam ciężkie bóle z powodu@. Nospa na mnie nie działała w ogóle
![]() ![]() ![]() Dziewczynki musze sie wam pochwalic, ze kolezanka mi jutro wysyla paczke i tam beda rzeczy dla dziewczynki ![]() ![]() Ala a u Ciebie tylko plamienia?mi tez sie tak czesto @ zaczynał, ze tylko plamienia przez 3 dni a dopiero potem sie rozkrecała @ ![]() ![]() ale przyjda kolezanki i pogadacie, napijecie sie, nawet neiwiesz jak ja bym sie wbiła w takie towarzystwo z czyms na jezyk alkoholowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
domi
a ja tak w ogóle z tego wszystkiego nie pogratulowalam ci, ze dziewczynke bedziesz miec ![]() aliszcze ja nie mam plamienia, ale dzien przed @ juz czuje skurcze w podbrzuszu ![]() zaraz TZ bedzie, mam nadzieje, ze do wieczora bol przejdzie i bede w stanie gdzies wyskoczyc ![]() Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2009-07-19 o 13:36 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
Garfi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
ja miewam plamienia, ale przeważnie jeden dzień trwają. a tu drugi dzień i właściwie lekkie plamienie. Czuję, że coś tam w podbrzuchu się robi, ale generalnie czuję się dobrze, wiec dobrze chociaż, że dobrze sie czuję.
Domi, super, że Twoja córcia dostanie fajne rzeczy, a nad imieniem już myśleliście? Garfi, współczuję ![]() ![]()
#1132 |
Zakorzenienie
|
@- to umowiony skrot na nazwe menstruacji..tak?? ja 2 iesiace temu pilam kilka dni przed krwawnik. i szczerze mowiac nawet za mocno nie bolalo... moze faktycznie pomogl. osatnio zupelnie zapomnialam o jego wypiciu to potem sie zwijalam z bolu. moze wyprobojcie.... kilka dni przed pije sie codziennie po jednym kubku. (chyba lyzeczka na kubek) to bym musiala dokladniej sprawdzic gdyby ktoras z Was interesowalo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Raczkowanie
|
zdrastwujtie moje krasawice....siedzę sobie z farbą na łbie popijam kawkę i rozkoszuję ciszą...Tż śpi po całonocnej wojnie na grze on line,o młodej sobie przypomniał tatuś i wziął na kręgle więc luuuzik...
hehehe ja też krwawa mery jestem...ale jak biorę tabletki anty to te moje krwawienia znacznie mniejsze i bez bólu brzucha...
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. Edytowane przez sunset30 Czas edycji: 2009-07-19 o 14:35 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
Sunset, nie ma to jak leniwe niedzielne popołudnie
![]() o 17 przychodzą goście, więc zaraz się zmywam z wizażu ![]()
#1135 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ala fajnie, że czujesz sie dobrze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Sa tez herbatki rozne kobiece na te dni, jedna to jest chyba nawet mandaryna czy cos takiego. Kiedys widziałam na półce sklepowej ![]() Cytat:
na jaki kolor malujesz hair-y? ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Raczkowanie
|
domi7ks aaa maluję na czarno i grzywka zarąbista czerwień...
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
uuu to tak czadowo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Raczkowanie
|
wkleję napewno
![]() Pierwiastek chemiczny - KOBIETA PEŁNA NAZWA: Kobieta SYMBOL: Ko ODKRYWCA: Adam -NIBY haha ROK ODKRYCIA: Znana od zarania dziejów MASA ATOMOWA: Średnio około 53,6 kg, lecz istnieją izotopy o masie od 40 do 200 kg WYSTĘPOWANIE: Stosunkowo znaczne ilości występują w obszarach zabudowanych. WŁASNOŚCI FIZYCZNE: Powierzchnia zwykle pokryta cienką warstwą kolorowej substancji (maskującej?) - Wrze i mrozi bez znanych przyczyn - Topnieje przy odpowiednim traktowaniu - Zgorzkniała przy nieprawidłowym użyciu - Występuje w wielu odmianach począwszy od dziewiczo czystego metalu, do rudej pospolitej k ... WŁASNOŚCI CHEMICZNE: - Wykazuje silne przyciąganie do metali i kamieni szlachetnych - Absorbuje znaczne ilości drogich substancji - Może nagle eksplodować, bez żadnego ostrzeżenia czy powodu - Nierozpuszczalna w płynach, lecz wykazuje wzrost aktywności po nasączeniu alkoholem etylowym - Jest najsilniejszym znanym człowiekowi czynnikiem redukującym bogactwo -Wykazuje czynny pociąg do obuwia ![]() UŻYCIE: - Element wysoce ozdobny, zwłaszcza w samochodach sportowych - Uwalnia od naprężeń - Bardzo efektywny czynnik czyszczący ZAGROŻENIA: - Wysoce niebezpieczna w niedoświadczonych rękach - Legalnie można posiadać tylko jeden okaz, choć można utrzymywać kilka, pod warunkiem, że znajdują się w rożnych miejscach i nigdy, się ze sobą nie stykają. PODANIE PENISA O PODWYŻKĘ: Ja Penis zwracam się z prośbą o podwyżkę z następujących powodów: 1.Wykonuje pracę fizyczną. 2.Pracuje na głębokościach. 3.Pracuje głową. 4.Nie mam wolnych weekendów i świąt. 5.Pracuje w wilgotnym pomieszczeniu. 6.Nie mam płacone za nadgodziny i nocki. 7.Pracuje w pomieszczeniu bez światła i wentylacji. 8.Pracuje w wysokich temperaturach. 9.Jestem narażony na choroby zakaźne. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. ODPOWIEDZ Z DZIAŁU KADR: Drogi Penisie z przykrością odrzucamy Twoje podanie, ponieważ: 1.Nie zawsze pracujesz w ubraniu ochronnym. 2.Gdzie jesteś tam brudzisz. 3.Wychodzisz i wchodzisz do pracy, kiedy chcesz. 4.Nie pracujesz w systemie ośmiogodzinnym. 5.A po pracy wynosisz ze sobą dwa podejrzane worki .....................to tak na rozruch kobietki
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. Edytowane przez sunset30 Czas edycji: 2009-07-19 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
sunset, boskie
![]() ![]() domi7ks, moje koleżanki ani mężate ani dzieciate. Niedawno poszły bo jutro czas do pracy ![]()
#1140 |
Wtajemniczenie
|
Ello lejdies!
Sunset - podanie penisa mnie powalilo na kolana ![]() U nas dzisiaj pogoda pod psem do 14tej-pozniej jak na zawolanie sie rozpogodzilo akurat na grilla na dzialce mojego ojca...pieknie, pieknie...grill urodzinowo-imieninowy udal sie znakomicie..degustacja nalewek wisniowej i pomaranczowo-kawowej..delicje!!! orzeczy na orzechowke zebrane-jutro wstawic trzeba bedzie... A jutro dalsze wakacjowanie..czyli ruszamy Hel podbijac!!! - golasy w Chalupach strzezcie sie - bo was fotkowac z Tramwaju Wodnego bedziem!!!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.