|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
sunset
![]() ![]() ![]() Madzia powklejaj nam poźniej golasków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
BAN stały
|
Cytat:
wlasnie heheh no dopczne ale ja ja bardzo lubie..jestesmy przwiazane do siebie weic bedzie trudno...zapomniec....ale sa smski i rozowym ![]() ja juz po pakowaniu....oj sie dzialo... masa rzeczy hehehe ![]() ogolnie rodzinka sie kloci jak przed wyjazdem a ja poszlam do swego pokoju zeby sie nie denerwowac... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
Hej Lejdiski, ja cały dzieńz Tżtem spędziłam, a zaraz idę spać i wpadłam powiedzieć dobranoc
![]() Madzia, masz przepis na orzechówkę, mój dziadek kiedyś robił i chętnie bym sama też zrobiła, bo pamiętam że to smaczne było. Aliszcze, jak robisz te Twoje drinki?? Taki coś też lyubię i chętnie skosztuję. Garfi, na ból bezucha podczas@ pomaga mi Aulin, moja gin mi przepisała, mocny jest ten lek ale skuteczny, bo na mnie nie działały żadne nospy, ibuprony itp. A teraz ju.ż uciekam, dobranoc kochane ![]()
#1144 |
BAN stały
|
![]() ale widze ze nei ma nikogo to chyba nie podam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Wtajemniczenie
|
Motylka - podaj mi na PW...tak wogole dopiero sie skapnelam, ze ty jutro na oboz konny jedziesz..wiem..rychlo wczas..ale juz teraz ci zycze :
Cudownych konskich wakacji!!! Agusia - jeszcze nie wiem jaki przepis na orzechowke bede uzywac..jutro zadecyduje i zapodam... moge ci zapodac tez przepisy na inne nalewki, ktore robilam w zeszlym roku..,ale to jutro..bo teraz jeszcze tylko 15 min filmu i lulu snic o Helu jutrzejszym...
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-07-19 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- ide dziewczyny lulu ![]() do uslysznia za 2 tyg....lub 3....bo ejszcze nie wiem..ile bede... ![]() BUZIACZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobranocka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
BAN stały
|
Wróciłam...było cudownie
![]() przepraszam, że nic nie pisałam ale nie było kiedy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 |
Rozeznanie
|
Witajcie. Dawno mnie nie było....Brak czasu
![]() ![]() ![]() ![]()
#1149 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Ja tylko na chwlike..... weszlam a by powiedziec ejszcze raz do zoabczenia albo 3 sierpnia albo 10...jeszcze nie wiem... Jane-trzymam kciuki za twoj poród.... ![]() Buziaczki dla was i dla dzidziow i brzuszkow...... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zadomowienie
|
Hej Lejdiski!
![]() Czytam właśnie, że Jagódka nasza już wybyła na konie (ależ extra sprawa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domi - gratuluję córeczki, małej Lejdiski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zuzia - jak było? Dawaj ![]() Magdzia - no właśnie w piątek skończyłam sesję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajne te teksty Sunset - extra! ![]() I witam new Lejdis - kawową Capuchino (której ja akurat, jak wszystkich kaw nie lubię ![]() Aha - a to z krwawnikiem to prawda ![]() ![]() Ali - kurcza, a może to ... nie @ wcale??? Ojej, byłoby super, ale wiem, że to tak cichutko trzeba... 3mać kciuki... ![]() Cinusiowa - no faktycznie miałaś stresy, ale już dobrze, I hope? ![]() Blondi - do gina i jeszcze przy okazji pytać o paciorkowaca (ratować honor Lejdisek niejako ![]() Na razie pa - zaglądnę za jakiś czas ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-20 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Jane ale nie złośc sie na mnie
![]() ![]() No teraz mi jest smutno, bo nie wiesz co ja przezywalam w piatek ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1152 |
Raczkowanie
|
Cześć Lejdiski
![]() Jane pisałam Ci kiedyś priva, zaraz po tym jak zamieściłaś prośbę odnośnie tej bakterii ale wygląda na to że nie dostałaś, a ja ją mam w wysłanych. Moim zdaniem to Twój lekarz prowadzący powinien zadecydować co zrobić w takiej sytuacji, do tego z tego co pamiętam nie powtarzałas posiewu więc może wcale nie masz już tej bakterii? Z tego co ja wiem to około 3 tygodnie przed porodem powinno zrobić się posiew z szyjki macicy i wtedy gdy coś wyjdzoe podać w odpowiednim czasie antybiotyk żeby dziecko nie zaraziło się podczas porodu. Na początku czerwca urodziła się naturalnie mojego męża siostrzenica i nietstety po porodzie okazało się że dziecko ma infekcję i musiało dostać antybiotyki, z badania posiewowego wyszedł gronkowiec i paciorkowiec właśnie. Szwagierka nie miała robionego w czasie ciąży wogóle posiewu i nie miała żadnych oznak infekcji. Niestety pobieranie wymazów przed porodem nie są w Polsce (a przynajmniej w moim regionie) standardowym działaniem i później własnie takie cyrki wychodzą. Moim zdaniem powinnaś zrobić jeszcze raz posiew z pochwy i szyjki macicy i wtedy lekarz powinien zadecydować co dalej w razie wyhodowania jakichś bakterii podjąć stosowne działania. Z tego co wiem podczas cesarki jest mniejsza szansa na zakażenie dziecka, ale niestety również jest taka możliwość..... Nietstety temat infekcji bakteryjnych jest mi bliski, ciągle odczuwam jakies objawy infekcji choć z ostatniego posiewu nic nie wyszło. Męczy mnie to bardzo, bo nie dość że mamy takie problemy to na dodatek rzadko kiedy możemy się starać bo wiecznie jest coś nie tak. Pozdrawiam was serdecznie i życzę wszystkiego naj, naj ![]() Ps. I nie złość sie na dziewczyny bo przeważnie niezręcznie jest się im pytać o swoje sprawy i już sama wizyta u gina jest przeważnie bardzo stresująca, a poza tym ilu jst lekarzy tyle różnych opinii w tej samej sprawie. Pogadaj ze swoim ginem o swojej sytuacji i będzie wszystko OK.
"Nie wystarczy pokochać, Trzeba jeszcze umieć Wziąć tę miłość w ręce, I przenieść ją przez całe życie." ![]() Edytowane przez loni Czas edycji: 2009-07-20 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kłótnia jak szybko przyszła tak szybko minęła i godzenie się było bardzo bardzo miłe ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Loni witaj
![]() a szwagierka chodziła do tego lekarza co ja? Loni ![]() ![]() Jane to teraz już wszystko wiesz ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-20 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Raczkowanie
|
Nie Domi, ona rodziła w P-sku A poza tym oni jej powiedzieli że dziecko musiało się zarazić od niej. A kto to teraz sprawdzi skoro nie pobrali jej w ogóle wymazu na posiew? Wkurza mnie to wszystko!
"Nie wystarczy pokochać, Trzeba jeszcze umieć Wziąć tę miłość w ręce, I przenieść ją przez całe życie." ![]() Edytowane przez loni Czas edycji: 2009-07-20 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale z tą bakterią podczas porodu to faktycznie szok ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Wtajemniczenie
|
Jane o co chodzi z tym paciorkowcem? Masz go i lekarz nic z tym nie robi czy jak?
Jesli go masz to po prostu zatrzymaj wynik a najlepiej zrob jeszcze raz ten posiew i z wynikiem jedz jak dzidzia zacznie sie rodzic ![]() ![]() Nie przejmuj sie kochana, dobrze bedzie ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Jane ta dziewczyna o ktorej ci pisalam... Lekarz przepisal jej antybiotyk.
#1158 |
Zadomowienie
|
Oj Dziewczynki - że antybiotyk trzeba, to wiem, tylko, że seryjnie co lekarz to inne zdanie: np. te 4 godz. to już różnie interpretują, o cc w tej kwestii różne mają zdania, więc chciałam zebrać jak najwięcej info i na podstawie tego co się najczęściej powtarza zadecydować czy np. na pewno nie walczyć o cc, no uspokoić się! Pewnie niejedna z Was w takiej sytuacji czułaby się niepewnie i chciała upewnić w którąś stronę! Naprawdę to nie takie spoko, żeby "zrobić jak gin zadecyduje", bo wszak wiecie, że i oni nawalają i różnie gadają, a jeszcze piszecie, że boicie się ich pytać i gadać z nimi o tych kwestiach! Hm, wiadomo, że się człowiek denerwuję, ale kurcza - płacimy za wizyty i musimy pytać, bo potem własnie takie problemiki powstają jak w rodzinie Loni! I wierzę, że niefajnie tak pytać - lecz jednak odniosłam to do siebie: ja pytam, bo myślę sobie, że może się czegoś dowiem i jednak coś tam komus pomogę? - no ja w każdym bądź razie pytam....
![]() Oj wiem, że nie da się wszystkiego "zbadać", ale ja mam duszę widać naukowca, więc staram się jak mogę..., tylko..., no właśnie - po prostu czasami i ja mam doła, bo nagle poczuje się tak jakby mi nikt nie chciał pomóc - nie kumacie tego naprawdę? ![]() Domi - czytałam, że miałaś z teściową i jej córką, przecież wiesz, bo często piszę, że wiem jak Ci z nimi ciężko ![]() ![]() ![]() A co do tel. - to tego sobie nie wyobrażam, Domi - skoro Ty nie masz śmiałości jak piszesz o siebie swojego gina wypytać, to jak tu dzwonić po obcych z książki tel i pytać co by mi radził? ![]() Syluś ![]() ![]() ![]() ![]() Loni - hej, czytałam i wszak odp. od razu wtedy na Twoją wiadomość! Moja ginka np. kazała mi nie robić już tego posiewu, bo uważa, że jak ktoś już miał paciorkowca tzn. że go ma tylko badania mogą wyjść fałszywie ujemne, więc to tylko pogarsza sprawę ![]() ![]() Przykre, że u Was znów coś się przypelętało ![]() ![]() ![]() No nic - ja seryjnie się tego boję, myślałam, że to rozumiecie ..., a o emocjach swoich napisałam szczerze, jakoś serio źle mi się zrobiło i przykro..., ale jasne, że mogę zrozumieć też i Wasze opory... Zresztą -pisałam, że już spoko, czas pomógł na humor i nie mam pretensji! ![]() ![]() ![]() Ale do bani to - kto wymyślił takie wstrętne bakterie, pasożyty i inne plagi czy dziadostwa? ... /oczywiście to pytanie retoryczne ![]() Dobra - już głowy do góry!!! Będzie dobrze! Urodzimy ładnie i wszystko będzie dobrze, a Dzidzie super zdrowe i idealnie rozwinięte!!! I u mnie tak będzie i u Was! 3mać kciuki za to i będzie dobrze! TAK ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-20 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Jane ale ja nie mowie, ze to ja mialabym dzownic
![]() przestan sie na mnie złoscic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 |
Zadomowienie
|
... a czy ja się złoszczę?
![]() Domi - proszę, poczytaj dokładnie to co napisałam, please! Co do dzwonienia, wiadomo, że nie chodziło o Ciebie tylko o mnie - napisałam własnie, że to byłoby dopiero trudne, skoro jak pisałaś własnych ginów się trudno o coś spytać, to co dopiero przez telefon kogoś kogo zupełnie nie znam, no i on mnie też nie zna... ![]() ![]() Mam jeszcze problemy z wydawnictwem - znów mam mase roboty... - ojejki, kiedy ja z tym wszystkim zdążę się uporać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Jane czytaja posty odczułam pretensje
![]() ![]() ![]() no dobra wybaczam Ci, bo to koncówka w ciązy więc możesz mieć humory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Lejdiski,
Mam nadzieje, że mnie jeszcze pamiętacie ? My teraz jesteśmy w moich rodziców, a już za tydzień będę z Wami ![]() Domi gratuluję córuni ![]() Zuzia widziałam, że spędziłaś uroczy weekend z M. ![]() A my w środe i czwartek mamy imprezkę ( moje imieniny i rocznica ślubu ![]() POZDRAWIAM ![]()
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r ![]() ![]() Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-07-21 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Vcelka napisalam moj nr tel na gg
![]() ![]() Ja sie wybieram z rodzicami do rzeszowa, moze cos fanego kupie ja natrafie, chcialabym komode, ale to chyba u siebie w meblowym, bo sa fajne, a ja strasnzie przebieram w komodach hihih ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki, zobaczę gg jak wróce do domku. Zdjęcia też będą jak wrócę, a relacje to tak ciężko opisać
![]()
#1165 |
Zadomowienie
|
Domi - Ty Agentko, to samo mogę o Tobie rzec: ech, humorki
![]() ![]() ![]() hi hi - niech będzie zatem w Twoim stylu: też Ci wybaczam ![]() A widziałaś też, że złoszczenie się to nie mój styl no, ani wątek? ![]() NO!!! ![]() Vcelka ![]() A co na rocznicę planujesz? Ej, na pewno cosik Ci już chodzi po tej wypoczetej teraz happy głowie, nie? ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-20 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za rade ztym krwawnikiem, na pewno wyprobuje, ale to dopiero przy nastepnym @
![]() sunset świetne texty ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gerfildek-nie gwarantuje ze krwawnik pomoze, aczkolwiek mnie troche ulzylo. tylko pamietaj pic go kilka dni przed (lyzeczka na kubek..) -jesli bedzie Cie wykrecac podczas picia tzn ze za duzo wsypalas;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
hejka
Jane mój lekarz zrobił tak że ja poszłam na parę godz do szpitala tam sie zebrali lekarza i podjeli decyzje ze nie muszę mieć cc to się nazywa konsolium czy jakoś tak ![]() My po chrzcinach ![]() ![]() ![]() dzisiaj byłam w mieście kupić małemu ciuszki za kase z chrzcin i kosmetyki on jest alergikiem i używamy Olilatium , Emolium a nie są to tani rzeczy sam szmpon ok 30zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
ciniusiowa u mnie tez idzie fura pampersów zwłaszcza teraz jak jest ciepło żeby odparzeń nie miał
![]() Dobrze że mleko na alergie jest na receptę płatne 50% ![]() Ja dzisiaj kupiłam małemu fajne ciuszki w sklepie Marguita wszystko było 50% taniej polecam ciuszki śliczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.