![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-stare znjome.
Syla, mów prędko, co się dzieje?
![]() Magdaka, no ja lubię pogrywać w przygodówki (tydzień temu skończyłam kolejną - So Blonde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domi, to link do piosenki, którą miałam jako pierwszy taniec (wykonywał ją zespół, co grał na weselu, więc trochę inne wykonanie było, ale też ładne, no i wolniejsze, bo poprosiliśmy o wolniejszą wersję, jako, że wytrawnymi tancerzami nie jesteśmy ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=1rAsoLm1Ges Zuzia, fotki super ![]() kathi, żadnej czarnej listy nie ma, a piszę tu, bo piszę tam, gdzie wydaję mi się ciekawiej i sympatycznej, wiem, egoistyczne...... ale trudno ![]() ![]()
#92 |
Raczkowanie
|
Hej laseczki
![]() Jak minął dzień? Ja się niestety trochę rozchorowałam, boli mnie gardło, głowa i zaczyna się kaszel. Ja siedzę chwilę przy kompku, a mężul bawi się światełkami na choinkę ![]() Tzn. próbuje je naprawić, co pewnie skończy się zakupem nowych ![]() Miłego wieczorka ![]()
#93 |
Wtajemniczenie
|
Zglaszam sie do odpowiedzi
![]() Znowu zaczely sie plamienia, co prawda lekkie i brazowe ale i tak sie martwie. Moze nie martwilabym sie tym gdyby nie to ze gin wyliczyla mladsza ciaze niz powinna byc. Co prawda owulacja byla pozniej i Kasia mowila ze rozmawiala na moj temat z ginem i ze wszystko jest napewno ok, ale i tak sie martwie. Cieszylam sie tylko przez chwile jak plamienia ustaly. Dobrze ze u was ok i ze Jane czuje sie dobrze. A wlasnie, co z tym twoim badankiem??? Zrobilas juz? Loni do lozeczka sie kurowac. Trzeba wziasc garsc tabsow na noc i moze do jutra przejdzie ![]() ![]() Blondynka twoj slub zbliza sie wielkimi krokami ![]() ![]()
#94 |
Zakorzenienie
|
Syluś dokładnie ślub tuż tuż a my jeszcze mamy tyle do zalatwienia
![]() Na kiedy masz termin do gina? Laseczki gdzie się podziewacie? ![]() ja powoli ide spać do jutra ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2008-12-15 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Cześć Lejdiski!
![]() Ale się wysiedziałam u dentysty ![]() Widzę, że Sylu i Loni nas odwiedziły - ale to chyba nie tylko na chwilkę??? Sylu - ale to tylko te plamienia, ale słabe, nic więcej i nie bardziej, co???? To te leki, mówię Ci!!! Kiedy w Polsce będziecie???? 3mam kciuki!!! Hej - a jak nazywa się teraz III część gangu????? Ciekawe... Kto tu jest teraz? - muszę sie rozejrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
ja jestem
![]() dzisiaj mój pieso mnie obudził o 5 rano ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Oo - widzę Blondi i Magdzię, no cześć Wam
![]() Muszę posłuchać tych piosenek co załączyłyście z wesel ![]() Ojej, no to faktycznie masz pewnie apetyt na sen, nie? ![]() A w ogóle nie jesteś już senna Blondi???? W ogóle Ty masz jakieś objawy żeś zafasalkowana??? ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-15 o 19:15 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem i się melduję
![]() Kochane mamy sale na 24 październik ![]() tutaj zdjecie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1229367688 Ale wiecie jak wszystko już zajete, że poprostu SZOK!W jednym miejscu to na październik babka miała wolną niedziele ![]() ![]() Jane ha ha ha a mnei nei widzisz, bo jestem na niewidoku, akuku!ŁA! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam zgagę i mało jem no i pospać lubię hihi a i rozstępy mam już ![]() Domi zaraz zob twoja sale ale ten moj net strasznie muli Sala super ale bardzo duża się wydaje ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2008-12-15 o 19:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Hejka Dźomi! No to super z salą - czekaj muszę oglądnąć - za sekundkę
![]() Wiecie co, bo dopiero poczytałam co napisałyście - fajne te muzyczki weselne, no! Magdzia - a Wy serio ten skecz u siebie na weselu odgrywaliście??? Ła!!! ![]() ![]() A ja myślałam, że ten kawałeż z różowej pantery nam zapodasz ![]() ![]() Zuzia - normalnie MODELKA z Ciebie na całego!!! Ła! ![]() Loni - już zdrowsza? Jak tam mężus i belka? ![]() ![]() ![]() Syluś - Wy sobie choinke strzelcie już, od razu Ci sie milej na serduszku zrobi ![]() Blondi - śpisz już???? Jeśli sie wybierasz właśnie to kolorowych snó - wyśpij się tym razem ![]() No to teraz looknę na salę Dźomi - ależ się u Was heitają! Szok! Skoro tyle już zajętych sal, nie? A mówią, że spada liczba ślubów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
O ła!!! Domi - ależ sala exclusive jakaś!!! No szok!
![]() No u nas było 116 głów ![]() ![]() Blondi - doczytałam (musiałysmy w tym samym czasie pisać dokładnie ![]() ![]() Ej - a jam też "niewidoczna" niby, a co - widzicie mnie? ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-15 o 19:37 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
ide lu-lluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu do jutra
![]() na poczatku bylo bardzo zle ciagle mdlosci ale nie wymiotowałam ![]() ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2008-12-15 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
To dobranoc Blondi
![]() Loni - hejka! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Oj dziewczynki nie mam wcale żadnej choinki!
Po prostu moja Mama wyciągła z szafki światełka, żeby szybciej sprawdzić czy działają w ogóle. I bardzo dobrze zrobiła, bo okazało się, że na 3 komplety świeci tylko jeden ![]() No i trzeba zrobić zakupy. A z badaniem zobaczymy. Jeszcze nie wiem czy wykonamy go w tym roku czy odłożymy na styczeń. Ja i tak nie mam ochoty na święta ![]()
#105 |
Zakorzenienie
|
Tak tak Kochane ta sala jest na 200 osób, bo w tym miejscu gdzie robimy maja dwie sale na 80 osob i na 200. Ale ta na 200 się zwolnila i jest o wiele ladniejsza, poza tym my robimy na 80 osob i to nie ma znaczenia
![]() Jane ja tylko dałam się na niewidok i tam automatycznie nikt mnie nie znajdzie, gdzie akurat jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
ja nic nie biore na zagage daje rade staram sie pic duzo wody i uwazam co jem
![]() ok uciakam narazinek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Ojejku - Loni, aż tak źle???
To z... tych powodów, czy w ogóle tak Cię jakos naszło??? Ja też świąt nie czuję jeszcze, ale z kolei dlatego, że miałam już być po egzams albo choc umieć na nie, a ja totalnie zleniuchowałam się w nauce i nic nie robię albo strasznie strasznie mało i wolno ![]() Hej - napisz co tam... 3maj się!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Domi sala piekna, układ bardzo podobny do mojej sali weselnej. Chciałam Ci tylko powiedzieć, żebys liczyła się z mniejszą frekwencją niż ta z góry założona. No chyba, że to przewidzicie i zaprosicie po prostu więcej gości.
![]() |
#109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No sala naprawdę cool!!! liczba gość w sam raz ![]() ![]() Hej, Domi - to sprawdż czy widzisz teraz w moim profilu gdzie ja jestem??? Ot, tak- ciekawa jestem czy ja też mam tę opcję czy jeszcze cosik innego kiedys wybrałam (bo jak coś to sobie zmienię i tajemnicza będę więcej ![]() Blondi - super, że wytrzymujesz ze zgagą, no a teraz już łądnie śpij ![]() O widzę znajomą - Darianna - ahoj!!! Czytałam kiedys na próbować, że byłaś na tym usg i co, w sumie wszystko ok???? Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-15 o 19:55 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Spoko Jane tragedii nie ma - nie martw się ![]() Tylko przykro obchodzić święta z taką świadomością, w tamtym roku miałam jeszcze nadzieję, że w następne święta już będę z dzidzią. Zmykam do Męża laseczki. Słodziutkich snów ![]()
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To dobrze Loni ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-15 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Jane nie widze Cie
![]() ![]() A cena to narazie jest 130 zł za osobe, ale koleś powiedział że to może wzrosnac z 10 zł za osobe co naszym zdaniem jest i tak niedrogo, bo nastawialiśmy się na 150 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Hm ja znów za szybko piszę?
![]() Ali - widzę Cię - no hej hej! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Domi, sala przepiękna!!
![]() Blondi, a Ty gdzie będziesz mieć wesele? Bo ślub to wiem, że w Luboniu (dobrze pamiętam?) Syla, ja się na ciąży nie znam, i rozumiem, że im ciąża "starsza" tym lepiej. Ale zaufaj Kathi, ona sama ma rozległą wiedzę, no i jeszcze dzwoniła do ginekologa. Gdyby miało stać się coś złego, to by jej gin to powiedział. Lez dużo, wypoczywaj, w miarę możliwości odrzuć stres ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, troche mi przykro, że się tak rozdwoiłyśmy na 2 wątki, bo w sumie do wszystkich dziewczyn się przywiązałam.
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak Aliszcze, w sumie to naprawdę bardzo przykre... Teraz jak tam lookłam mam wrażenie, że (przynajmniej dziś) starają się być milsze, nawet o inne girls pytają, nie tylko o siebie - hm, może coś im wreszcie dało do myślenia...? No szkoda, dla mnie jednak nie były już takie fajne ostatnio ... ![]() ![]() Może tak miało być - jak pisałaś, z socjologii i z życia: skończył się widać moment gangu..., po prostu? Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-15 o 20:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super, że cena ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No witam. Tak sobie czytam, bo za bardzo to sie nie udzielam nigdzie.Tylko od czasu do czasu. Usg wyszło ok.Pani powiedziała, że to musi być sprawa hormonów.Kiedyś chorowałam na tarczycę wie może to być to.W środe mam wizytę u lekarza. Moze jakieś badanie hormonów wydebie, bo ci angielscy lekarze.... Domi sala super. ![]() Ja miałam ślub 10 lat temu i teraz to wszystko bym zmieniła. Zaczełam od męża ![]() No ale Polak mądry po szkodzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja marzę o białych świętach,ale na razie zielono ![]() ![]() ![]() Widzę, że tu nowe dziewczyny zaglądają, zapraszamy serdecznie na wątek ![]()
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hm, czyli jeszcze hormonki sprawdzić musisz? Może się uda z tymi badaniami w UK, ależ tam serio słyszę pod tym kątem dziko! A ze zmianami "poweselnymi" to nie wiem..., hm, nie kumam - tzn. że męża zmieniłaś, zmieniasz czy masz ochotę??? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie brzmi ta gra - już ją dostał i się ćwiczycie? ![]() No właśnie - witamy, chodźcie pogadać, hm, no o wszystkim - serio zapraszamy, nie gryziemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.