|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Hejeczka
![]() Zuzia - ja też mam pisać artykuł i we wtorek najpóźniej oddać, a jeszcze nawet nie zaczęłam ![]() ![]() ![]() Sunset - ale śliczna Twoja córa! To jakoś (na szczęście) źle zrozumiałam, że coś z nóżkami też ma gdy o tym psie wygrzewającym Jej nogi pisałaś, a Ona na szczęście chodzi i pod tym względem ok, tak? Popatrz - jednak taka malutka tabletka kwasu foliowego i może tak pomoć? Ale serio tak pewni lekarze byli, że to przez to? ![]() Ali - to kiedy masz wizytę? Pisz zawsze wcześniej to Ci będę przypomniać ![]() ![]() No i wtedy jeszcze raz link podam Vcelce, ok? Domi - no znam to uczucie gdy człowiek wciąż się uczył do obrony, a tu nagle... - ciach prach i niby już nie musi ![]() ![]() ![]() A z mebelkami to extra sprawa - na pewno masę emcji i wiarzę, że już się nie możesz doczekać! Co do narodzin to Domi super byłoby gdyby właśnie po 3 sierpnia a np. tuż przed albo na 10, bo wtedy mamy rocznicę ślubiku! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Ali - no więc tak: 22 czerwca wieczorkiem mój M wygrał aukcję i zapłacił pieniążki, a 25 napisali, że wysyłają towar (czyli musieli dostać kaskę), no i dostałam w piątek! ![]() ![]() ![]() ![]() Tak więć - nic tylko zamawiaj ![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=657904367 Tu akurat ta aukcja skończona, ale looknijcie na inne towary sprzedającego - no i patrzcie jak dużo ludzi u nich kupuje ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-06-27 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() nie no muszę napisac to co sobie założyłam...plan musi być wykonany to jutro będę spokojniejsza. Ciuszki mam naszykowane już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Jane a może nam się pokażesz w kiecce, głowke możesz uciąć w razie czego
![]() ![]() Fajnie tak bez nauki, ale ja i tak czuje, że praedziwy spokoj bede miala dopiero wtedy jak sie wyprowadze, bo narazie u mnie to tak srednio na jeża w domu, napewno nie jest do końca luźno i dużo stresu i nerwów zjadam nawet podświadomie ![]() Janew takim razie trzymam za Was kciuki, co do 10ego sierpnia to super byście mieli pamiatkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam arbuzika i nektarynki, to chyba moje ulubione owoce w czasie ciąży. Wczoraj mialam kukurydze, na ktora tak czekalam a jak zaczelam jeść stwierdzilam ze to nei to ![]() ![]() Zuzia Ty odpoczywaj i rekasuj sie dzis, mowi Ci jak przed egzaminem, jutro naprawde bardzo wazny dzien, bo jak sie sobie spodobacie to cos czuje ze para staniecie sie baaardzo szybko a TRZYMAM ZA TO MOCNO KCIUKI ![]() ![]() Garfiled gratuluje wakacji, jakie macie plany z Tz na summer?jakieś Karaiby? ![]() CO PORABIACIE LEJDISKI SZALONE??? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
domi7ks
Haha taaa jasneee karaiby i madagaskar ![]() (jak nam sfinansujesz to bardzo chetnie wyruszymy w trase) ![]() Ja od poniedzialku zaczynam praktyki, TŻ tez ma prace, wiec co tu duzo gadac wakacje sie szykuja niespecjalne no chyba, ze sobie w sierpniu odbijemy :P EDIT. A bo ja tak troche nie w temacie, domi w ciazy jestes tak? ![]() Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2009-06-27 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Meczyk obejrzany, porażka Polaków
![]() Jane dzięki za linka, pooglądam sobie...ja też bardzo chętnie zobaczyłabym Cię w nowej sukieneczce, którą tak zachwalasz ![]() U mnie na szczęście się wypogodziło, świeci słoneczko i zero chmurek ![]()
#96 |
Zakorzenienie
|
Garfieldek tak, w 16 tygdoniu
![]() ![]() Jakbym wygarła w totka to bym wam dała kase na jakies wakacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Domi co porabiasz? U Tż jesteś czy u siebie ?
Dziewczyny zobaczcie to ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=twTX-eNXfUk&feature=fvst
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r ![]() ![]() Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-06-27 o 17:41 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Vcelka aaa zapomniałam Ci powiedzieć
![]() ![]() ![]() a ja u Tz, Tz gra w gre a ja gadam z kolezannkami dwoma na gg, moja eska wspolokatorka ![]() ![]() a Ty Fałcelka jakie masz plany? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Fałcelka
![]() ![]() ![]() Domi ja dziś żadnych szczególnych planów nie mam, nic nie chce mi się robić. Za to może jutro wyskoczymy gdzieś na zakupki ![]() Zuzia a M. podekscytowany jutrzejszym spotkaniem, czy raczej tak spokojnie ?
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r ![]() ![]() Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-06-27 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
A pózniej mój Tz sie juz pytal dla jaj kto to jest fałzuzia
![]() ja tego z youtube nei otworze, bo mam wolny net ![]() a my sluchamy muzyki powaznej, konkretnie Bethovena, naprawde to uspokaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() M. jak na razie to dla mnie ideał ![]() ![]() jednak boję się, że "ucieknie" jak mu powiem o rozwodzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Zuzia spoko maroko, Wasz promotr i tak za szybko pedzi z tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
To teraz mamy dwie nowe wizażanki Fałcelka i Fałzuzia
![]() Ja chce jednak zostać Vcelką ![]() ![]() A Fałcelka nie wiem... ![]() Zuzia trzymam mocno kciuki, żeby M. jutro się zakochał na maxa - powodzenia na randce ![]() Zmykam teraz, ide szykować jakąś kolacyjkę ![]()
#104 |
Zakorzenienie
|
Domi, ponoć jak w ciąży słucha się muzyki poważnej, to dobrze dla dziecka, będzie mądrzejsze
![]() Ja mam nastrój do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zuzia,nie mogę doczekać się relacjiz randki, bo wygląda wszystko obiecująco ![]() Garfieldek, a jakie to praktyki?fajnie, że coś robisz, na pewno doświadczenie się przyda ![]() Jane, zakupiłam sukienkę, w kolorze wrzosowym ![]()
od. 04.04.2008 roku szczęśliwa mężatka ![]() ![]() Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png nadzieja umiera ostatnia..... Edytowane przez Aliszcze Czas edycji: 2009-06-27 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Ali
![]() ![]() No i fajno z tą sukienką ![]() ![]() ![]() No już już - głowa do góry! (kurcza, nie wiedziałam, że Ty dziś już do gin idziesz, bo bym Ci przypomniała o pytanku, nie? Szkoda, ale nic - może następnym razem?) A ja mam pisać, więc co robię? ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-06-27 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Jane2008;12977860]Hejeczka
![]() Zuzia - ja też mam pisać artykuł i we wtorek najpóźniej oddać, a jeszcze nawet nie zaczęłam ![]() ![]() ![]() Sunset - ale śliczna Twoja córa! To jakoś (na szczęście) źle zrozumiałam, że coś z nóżkami też ma gdy o tym psie wygrzewającym Jej nogi pisałaś, a Ona na szczęście chodzi i pod tym względem ok, tak? Popatrz - jednak taka malutka tabletka kwasu foliowego i może tak pomoć? Ale serio tak pewni lekarze byli, że to przez to? ![]() ma niedowład lekki,objawia się tym ze ma ciągle zimne nogi i zaburzone ukrwienie i czucie,ale na szczęście chodzi...a poza tym jest cewnikowana i pampersik nosi...
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Ala trzymam kciuki, zeby ta ginka Twoja oddzwonila,a kurde a moze ona na jakis wczasach jest cholerka?
![]() Sunset a czy jest szansa, żeby wyleczyć coreczke??? |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
dziewczyny ale ładne te sukienki!!!! szkoda że u mnie ucho duże
![]()
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Obraz 037.jpg
i jeszcze raz moja gwiazdka...
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
BAN stały
|
Cytat:
OJJ bedactwo... ![]() ![]() ![]() ![]() ja juz po wypadzie u znajomych... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja oczywiście jak wariatka biegałam po domu i mierzyłam od początku wszystkie ciuchy i jednak została ta wersja którą wymyśliłyśmy na początku. Jestem już wyprysznicowana.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Ello wszystkim
Domi - z tym samochodem..poki mozesz to korzystaj...nie wiem ile jezdzilas wczesniej..ale ja bym ten czas wykorzystala na trening..przeciez jak sie mlode urodzi to i tak bedziecie je musieli do lekarza zawiezc, czy co...to zawsze sie przyda ![]() Ja po swojej obronie tez mialam odruch 'uczenia sie'...i co ..zapisalam sie na kurs foto ![]() Jane - ogladalam jeszcze raz twoja sukienke..ale z checia bym zobaczyla ja na modelce...Aha - twoje klipsy juz gotowe czekaja na wysylke... Aliszcze - no widze, ze u Ciebie z wyjazdami tak jak u mnie..dogadanie sie ze znajomymi czasem potrafi zabic caly wyjazd...Ja tak np. mam w planach wybrac sie we wrzesniu z kumpela do Barcelony na tydz. - ale nie wiem co z tego bedzie...ciagle zmienia zdanie czy bedzie miec kase czy nie...a ja juz nawet loty posprawdzalam i np. z Poznania do Barcelony Rayanairem dla 2 osob powrotny kosztuje 1200 zl...tanio ale co zrobic -jak jeszcze nie wiadomo czy jej zaplaca za zlecenie...eh....A meza nie biore...bezczelnie..bo on nie ma urlopu;P Za to sie teraz poobijamy bo od 10 lipca mamy 3 tyg. wolnego!!! Aha - twoje kolczyki juz gotowe czekaja na wysylke... Vcelka - wspolczuje tego kregoslupa...a moze da sie jakies cwiczenia w domu robic- jakis aerobik czy co? Motylicja - gratuluje ukonczenia kursu wychowawcy!!! Zycze powodzenia na obozie i tego by dzieciakom sie tak podobalo, zeby nie chcialy wyjezdzac... Zuzia - normalnie czuje twoje oczekiwanie....Ja na randce ..takiej prawdziwej bylam chyba z 10 lat temu...a to dlatego, ze teraz wszystko i tak z mezem razem robimy...nie ma co prawda juz tych 'emocji'...ale...teraz z kolei nasze randki przynajmniej w ostatnim czasie polegaja na pokonywaniu rekordow czasowych na gokartach ![]() Sunset - tak patrze na twoja core i jestem pod wrazeniem....ze zdjec bije radosc, blask i widac ze kochasz ja nad zycie...
#115 |
Raczkowanie
|
magdaka13 dziękuję za miłe słówka...nigdy ich dość
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
A zapomnialam napisac co u mnie tak wogole- skleroza nie boli, ale dokucza....
Wiec z tesciowa troche lepiej - nadal w szpitalu..ale juz dobrzeje..okazalo sie, ze wrzody zoladka sie odnowily i zabrali do szpitala w czw wiecozr, od razu na stol operacyjny - bo jeden z wrzodow pekl. Wycieli co trzeba...no i teraz lezy w szpitalu i czeka kiedy pozwola jesc normalnie i kiedy wypuszcza do domu, by mini remoncik wykonczyc....Wlasnie jutro bedziemy do niej jechac no i troche ogarnac w jej mieszkaniu, a potem na obiadek w jakies fajne miejsce. No a w Pon, Wt do pracy rodacy na zmiane dzienna!!! Bedzie gut - zwazywszy, ze we Wt rano jeszcze se pojezdze albo poparkuje ![]() Egzam na prawko mam 9 lipca o 10:45, wczesniej jeszcze mam usg u ginki - tak chyba kontrolnie tylko - potem sie okaze co dalej ze znanym nam tematem ![]() Poza tym myslimy powoli o naszych dlugasnych 3 tyg. wakacjach..napewno nigdzie nie pojedziemy dalej - jedynie do rodzinki ..moze do Chojnic, moze do Poznania [tam moj maz ma kuzyna i kuzynke]..no i chcemy poprobowac sie na jazdach probnych kilku samochodow - powoli plany nowosamochode sa ...ale jeszcze cicho sza... ![]()
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-06-27 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
BAN stały
|
Babeczki moje ja suszę włosy i zmykam spać.
Przed chwilą rozmawiałam z M. DOBRANOC ![]() jutro jeszcze się odezwę przed wyjazdem... |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Magdzia, dzięki za klipsiki
![]() Sunset - no właśnie miałam pisać to samo co Magdzia, z ust mi to wyjęła ![]() ![]() ![]() ![]() A co miałaś na myśli o jakimś dużym uchu??? ![]() ![]() ![]() Aha - to nie tak, że ja jakoś polecam: po prostu fajnie, że i Wam sie podoba (bo pytałam tu kiedyś, no i Domi i Ali sie podoba, teraz Sunset, może i Magdzi i Vcelce, bo nie wiem? - no i dużo osobom, bo widać jak wiele ich kupują! A towar dostałam szybko, jest taki jak miał być, materiał fajny, no wszystko ok - wiadomo tylko, żem ja teraz żadna modelka, no ale cóż, takie jest ten "błogosławiony stan", no nie? ![]() ![]() A ze zdjęciem to może poczekajmy jak już i Ali ją dostanie? Ona będzie modelką, a ja najwyżej... może też odważę się na takie foto z brzuszkiem? ![]() Aha - Ali, a co Ty właściwie masz w sobotę, że akurat na wtedy na sukieneczka? Domi - co do bakterii no to jak pisałam własnie, zmartwienie nadal mam, bo ona się nie leczy teraz, ginka nawet mówi, że nie ma sensu jeszcze raz posiewu robić ![]() ![]() Idę jeść truskawki - mężuś zrobił, mniam mniam ![]() ![]() ![]() Ooo Magdzia - doczytałam, że wkrótce do gina idziesz - PLEASE, pogadaj o tym streptococuss agalactiae (jakoś tak to chyba było), dobrze? DZIĘKI! No a o teściową i egzam też Cię pytałam i właśnie napisałaś - telepatia czy co ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-06-27 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Jane, ja kupiłam tę drugą sukienkę,z tymi świecidełkami
![]() ![]() ![]() Moja gin mi odpisała niedawno, że jak endo mam 5mm to wg niej robienie inseminacji to strata pieniędzy, ale jeśli chcemy inseminacje to spoko. A jak nie zdecydujemy się na inseminacje to po prostu czeka nas "praca w domu" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madzia, do Poznania się wybierasz? to jak co to daj znaka ![]() ![]() ![]() sunset30, po Twojej córeczce w ogóle nie widac, ile ona musiała (i wciaż musi) przejść. Taka radosna, promienna ![]() Humor mam lepszy, bop po pierwsze zrobiłam sobie drinka, którego jeszcze nie piłam wcześniej a po drugie...no cóż...przytulanki ![]()
#120 |
Zakorzenienie
|
Madzia13 ja się nie mogę doczekać, super
![]() A ile już w ogóle wyjeździłaś godzin i kiedy egzamin?bo Ty mialas sie juz zapisac z tego, co pamietam ![]() ![]() ![]() Ala lepiej pracować w domu ![]() Jane ja sie zapytam, ale idę dopiero 17ego lipca ![]() Sunset Twoja córeczka super wygląda ![]() ![]() no własnie co to znaczy z tym dużym uchem? ![]() Zuzia ja wiem wiem, że rozdział też muszą być ![]() ![]() My z Tz ogladalismy film "Zapowiedź", polecam badzo fajny, ale też smutny i straszny, bo o kataklizmach, że tak się w skórcie wyraże. Ciekawe kiedy dzidziuś się zacznie ruszac, wg ostatniego usg, jutro wchodziłabym w 17 tydz, ale ja licze tak jak wczesniej od połowy tygdonia. Moze już niebawem, czekam czekam, ale czasem mam wrażenie, że mam takie małe wybrzuszenie z jednej strony a zaraz znika ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.