|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
fajnie by było ![]() bierzemy konkordatowy
|
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
super, gratuluje
a ile Was mniej wiecej to wszytsko wychodzi? i przedewszystkim chcecie "owocnie" spedzic noc poslubna ?
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
poziomeczka ja mialam slub w styczniu 2009 i na osobe trzeba liczyc od 120zl
![]() Domi Nam uciekla pewnie ostro na gg rozmawia |
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszytsko zaczelismy planować i załatwiać w grudniu. Choc pewnie jak chcielibysmy w wakacje brać slub to pewne z conajmniej dwuletnim wyprzedzeniem. Choć nam się ta pora roku, która wybralismy podoba ![]() Mam juz suknie, wczoraj odebraliśmy obrączki a fajnie byłoby tak, gdyby sie udało zaciążyć w noc poslubną, tak po Bożemu choć jak wszytsko pójdzie po naszej mysli to mamy w planie starnka wcześniej zacząć, może nawet już w sierpniu Blondi własnie nie, ja nie lubie przez gg gadać, wtedy byłam co mnie zawołałas i wyłaczyłam:P siedze na innym forum:P różowym:P Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-11 o 17:42 |
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Domi bede Wam kibicowac
ze starankami
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
blondynkapoznan nie spodziewalam sie tego, ze Wam sie polowa nawet nie zwrocila, zaskoczylas mnie.
domi7ks co do daty to tez wolalabym koncowke roku tak jak Ty albo poczatek
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
ja już sie nie moge doczekać staranek i tym omdleń i złego samopoczucia...ach ![]() Cytat:
ciekawe czy u mnei się zwróci, nie powiem miło by było ![]() Pod koniec października to może być rózna pogoda, albo babie lato albo zima
|
|
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Poziomka tak to juz jest nie chcielismy prezentow nawet na zaproszeniach zaznaczylismy a dostalismy posciele i reczniki.A w domu mam ich nawet zbyt duzo i to porzadne a takie gowniane dostalismy hihhhi Ale mam zapakowane moze komus dam na prezent
![]() goscie dawali od 50zl-700zl Domi moja chrzestna ktora ma duzo pieniedzy na 3 osoby dała 200zł ![]() a Tż chrzestna do bogatych nie nalezy i dała 700zl/2 osoby.Sorka ze tak doslownie pisze ale z niektorych prezento mi sie smiac chcialo
Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-03-11 o 17:54 |
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze ciekawi mnie, zwracalyscie uwage na przesady, np. miesiac powinien miec litere "r", albo zeby nakryc suknia but mezaitd??
|
#1180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektórzy tacy są, ja się nie nastawiam na niewiadomo co, choć często jest tak, że Ci po których sie nie spodziewamy są najbardziej hojni ![]() Cytat:
my troszke zwracalismy mysleliśmy o slubie w Andrzejki, tak rok po zaręczynach, ale jednak to "R"...
|
||
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja szylam suknie ok 30km za Poznaniem a bylo chyba z 5-6 przymiarek. |
|
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
Poziomeczka to Ty na avatarku?
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
cosik pustki dzisiaj
Ala, Jane, Syla, Magdak,loni, Piwusia meldowac sie prosze
|
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie melduje
mam cały dzien włączony wizaż jak zwykle a swoją drogą gdzie ta reszta babeczek? ![]() ja zaraz ide spać. Jutro chwila prawdy, bo jade na uczelnie do promotora mojego ![]() widze Piwusie
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Domi
aby promotor zaakceptowal praceja dzisiaj bede malowac sciane chyba ze mi sie nie bedzie chcialo bo ost z checiami u mnie roznie bywa musze te wyszpachlowane place pomalowac zeby nie przebijaly.A pozniej chyba sciane zrobimy taka technika tylko inny kolor mam nadzieje ze Tż da rade
|
|
|
|
#1186 |
|
Rozeznanie
|
Piwusia Się melduje
![]() Piękna pogoda dziś u mnie Tak wiosennie, wieje taki ciepły wiaterek "zapachniał zajaśniało Wiosna ah to Ty"Ja wieczorem to zazwyczaj ino czytam. W dzień jestem to Wy Laseczki niedostępne ![]() Całuje
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez super pogoda slonecznie oby tak bylo caly czas
![]() ![]() Domi pewnie na uczelni walczy
|
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Juz wróciłam. Prace mi zatwierdzi jak napisze całość i dobrze ![]() Narazie oddałam mu dwa rozdziały, a to jest jakieś 2/3 mojej pracy i te dwa rozdziały miał mi poprawic na dziś. I poprwił. I sie ciesze, bo prawie w ogóle jej nie pokreslił. Jedynie kazał mi podpisać tabelki i pozmieniać np liczby tysięczne na miliony. I gdzies tam ująć w tabelce, jakiś wykres połaczyć i tyle. Czyli poprawiania mam na jeden wieczór. A sie tak bałam, że będę musiałą wszytsko od początku i powiedział mi, ze jak oddam 3 rozdział to bedziemy redagować co to jest redagować?Mam pytanie do Jane bo on mi kazał to poprawic na tych wydrukowanych rozdziałach. Zeby wiedział co i jak. Dla mnie to dziwne, bo moge poprawic na kompie i wydrukowac od nowa. Chyba, że źle zrozumiałam. Ale mówił cos takiego, żeby to poprawione dokleić
|
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Tż zabronil mi malowanie a ja tak uwielbiam malowac
![]() Domi mam nadzieje ze Jane sie odezwie i ci pomoze bo ja nie wiem o co chodzi
|
|
|
|
#1190 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie lookłam na Was - fajnie se piszecie: Domi, Blondi i Nowa Poziomka Domi - dziwne pomysł na ten promotor? Nie wiem - czy zależy mu na oszczędzaniu kartek? Może chce zobaczyć poprawki i jeszcze wcale nie jest pewien, że to już konic poprawek w tym miejscu? Nie mam pojęcia? ![]() A dwustronnie drukowałaś? Bo jeśli nie to może teraz na drugiej stronie mu druknij coby widziała różnicę??? No serio, nie wiem o co chodzi, ale chyba tylko o oszczędność i mozliwośc porównania szybkiego, bo jak na nowo drukniesz to nie bedzie pamiętał? ![]() A ja grzecznie leżę - a teraz lecę uczyć tatu na kompie, bo dopiero od tygodnia gdzies mają kompa PA Dziewczynki - miłego dnia Wam życzę Wszystkim! Oogadajcie sobie a ja potem może poczytam
|
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Jane fajnie ze sie odezwalas
![]() nie wiem czy prace sie drukuje dwustronnie ja jak pisalam prace dyplomowa to mialo byc jednostronnie wiec nie wiem ![]() |
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie on mówił, żeby poprawić na tym, zeby widział róznice
tam jest bardzo mało rzeczy do poprawienia na szczescie
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w Poznaniu dzisiaj zima pelna para chyba na sanki pojde
|
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!! Melduję się posłusznie i bije w piersi ze skruchą, że tu nie zaglądałam
![]() Witam PoziomeczkęPiwusia, nie mam na razie pomysłów na 1-sza rocznicę ślubu, a powinnam, bo nam roczek stuknie 4 kwietnia ![]() A teraz się tłumaczę, dlaczego mnie tu nie było. Otóż.... mam drugiego psa w domu ). No i tak pies w firmie spedził dzień, na noc poszedł do mamy tej ksiegowej, a taksiegowa rozwiesiła infrmacje o tym psie, zadzwoniła do schroniska, pochodziła w okolicy Placu Bernardynskiego z tą suczką w nadziei,że moze właściciel gdzies tam bedzie jej szukać. Ale nic z tego. Mama tej pani nie mogła dłuzej jej trzyamc, więc mąż wziął ją do nas Jest przesłodka, wklejam fotki gadałąm ze schroniskiem, na ich stronie umieściliśmy jej zdjęcie i ogłoszenie, na kilku portalach również daliśmy ogłoszenie. Mój wujek wstępnie powiedział, że jak właściciel się nie znajdzie, to ją weźmieNo i tak przez psa zaniedbałam wizaż a dzis wzięłam zaległy jeszcze urlop ide zaraz kupić dla niej szczotkę, bo ma dosć długą sierć, oraz jakieś smakołyki dla niej i dla mojego psiaka
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
ale fajnie dobrze ze sie nia ksiegowa zainteresowala
czekamy na focie
|
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
witam
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Ja ledwo co zyje, dostałam @ i mnie brzuch boli okropnie i w ogóle zalewa ![]() Ala ja nie wiedziałam, że masz jednego pieska nawet no to wsatw focie ja ocenie. To jest kundelka czy jakaś rasa?Blondi, Poziomeczka witajcie
|
|
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po zakonczeniu @ przez miesiac robilam (co drugi dzien) 8 Minute Abs ( http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY ) i przy nastepnej @ nie mialam zadnych boli ani jednej tabletki nie wzielam
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Ja własnei jak w Anglii byłam i pracowałam fizyczni to tez nie miałam żadnych bólów
![]() tutaj pare razy ćwiczyłam TW posladki, ale raz na miesiąc to jest chyba za mało
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

a Wy jaki slub bierzecie?

aby promotor zaakceptowal prace